Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-20, 21:34   #4411
bardorja
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

''Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
bardorja kto bierze ślub kościelny ten raczej nie powinien wierzyć w zabobony
To samo sobie pomyślałam. ''

i nie powinien uprawic seksu przed slubem, mieszkac razem przed slubem itp itd bla bla bla..
Biorekoscielny bo w takiej wierze zostalam wcyhowana, bo pozwala zachowac mi moje zdanie i poglady na swiat, akceptuje to ze nie na wszytsko sie zgadzm z kosciolem.
jezu jak dobrze, ze nie jestem wyznawcą ISLAMU bo pewnie juz bym nie zyla

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 21:47   #4412
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka

Dziewczyny zostały nam do soboty w sumie 3 pełne dni Ja nie wierzę, że to już Wczoraj kupiłam baletki na zmianę, a jutro jadę do Apartu kupić kolczyki bo uznałam, że te które kupiłam są trochę za małe i zginą w burzy loków

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 21:51   #4413
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
alloffkowa yyyy bez komentarza jakaś maskara szkoda dziewczyny

Lusiija u Nas podobnie, raz tylko zdjęłam mój pierścionek w taki sposób aby wiedział że jak mnie będzie denerwował to mu go oddam, ale co mi z tego jak on zaraz swój uśmiech i nawet kłótnia nie zdążyła się zacząć zresztą mój TŻ to ostoja cierpliwości i spokoju co czasami mnie bardzo irytuje

Lg_ago w sprawie butów pisałam Ci już w klubie więc trzymam kciuki

activelifestyle zamówionych bucików i zakupów śliczna kiecka

zły jeż "nie" dziękuję mam nadzieję że w końcu uda mi się jakąś konkretną "dorwać"
Zanim poznałam mojego z innymi facetami potrafiłam się kłócić prawie codziennie. Czasami po prostu chyba dla przyjemności ale to były inne układy. Z Tżtem się po prostu nie da. Jest cierpliwy nie krzyczy normalnie nie mam się do czego przyczepić. Zauważyłam że zarazil mnie tym. Teraz gdy ktoś chce zacząć np mama biore oddech i pytam czemu się tak denerwuje. Już trudno mnie wprowadzić z równowagi z czego jestem dumna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 22:01   #4414
Liana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka

Dziewczyny zostały nam do soboty w sumie 3 pełne dni Ja nie wierzę, że to już Wczoraj kupiłam baletki na zmianę, a jutro jadę do Apartu kupić kolczyki bo uznałam, że te które kupiłam są trochę za małe i zginą w burzy loków
A ja wszystko na ostatnią chwilę jak zawsze
właśnie rozchadzam kolejne buty z La Body w grubych skarpetach
jutro wkleję zdjęcia

generalnie mam wielki stres i ja TŻ mamy urwanie głowy w pracach, tak że nie mogę nawet się cieszyć tym dniem bo się martwię pracą
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 22:03   #4415
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

Zanim ponadrabiam pochwalę się dzisiejszymi, bardzo udanymi zakupami Po pierwsze zamówiłam buty Wybrałam model LORNA - będą w kolorze pudrowego różu, obcas flare 8 cm. Byłam w sklepie tanecznym w Warszawie i poprzymierzałam trochę i te były najwygodniejsze Zapłaciłam za nie 275 zł. Mam nadzieję, że nie będę żałowała Mają być gotowe najpóźniej na 1 lipca. Już się nie mogę doczekać

Kupiłam także sukienkę na poprawiny Miała być długa, ale jak zobaczyłam tę na wystawie to bardzo mi się spodobała. Jest droga jak na moją kieszeń, ale moja mama powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i że jeśli mi się podoba i dobrze się w niej czuję to mi ją zakupi Sukienka w załączniku Nie na mnie, bo już nie mam siły się dzisiaj w nią ubrać. Cały dzień chodziłyśmy po sklepach Sukienka w kolorze pudrowego różu i ma błyszczący dół (zrobiłam też zbliżenie, ale kiepsko widać). Cieszę się też, bo moja mama kupiła sobie sukienki - na wesele i na poprawiny, a także moja siostra. Także wszystkie trzy jesteśmy już prawie gotowe
Piękna sukienka chciałabym zobaczyć na tobie bo wydaje się meeega króciutka

Co do kłótni my kłócimy się ostro głośno ale baardzo szybko się godzimy i gdy któreś przegnie to jeszcze szybciej:P nie potrafimy mieć cichych dni normalnie by się nie dało
Stary 2014-05-20, 22:31   #4416
kiss12550
Zadomowienie

Zły jeż – dzisiaj zadzwoniłam i upewniłam się czy mail doszedł , mam nadzieję że teraz już obędzie się bez niespodzianek

Lemon_Drop– jak to mówią człowiek uczy się na błędach , na drugi raz będę wiedzieć

Monidot-ja też już się nie mogę doczekać aż wreszcie do mnie przyjdą

Active- mój Tż też przez jakiś czas miał taki pomysł tzn żebym go nie widziała przed ślubem w garniaku itp. Ale szybko wybiłam mu to z glowy,a nawet sama garnitur mu wybierałam za wszystkie zakupy, sukienka super, ale króciutka się wydaje!

Domar- chcę identyczne paznokcie na ślub

Karolinuuusia – przykra sytuacja z Tżtem, mam nadzieję że wszystko się miedzy Wami poukłada

S1lc1a- całe szczęście ze mama zagadała z księdzem !

Alloffkowa- mam nadzieję ze faktycznie tylko tydzień i już nic nam nie wyskoczy

Corn – masz racje , na drugi raz po prostu zadzwonię i zapytam to nie zaszkodzi a lepiej się upewnić niż później mieć taką sytuację jak u mnie

Dotka90 – tak właśnie myślałam że naszyjnik to już będzie za dużo , w końcu góra jest bardzo bogata. Nawet nie podejrzewałam że któraś z Wam będzie miała taką suknie jak ja , ale to znaczy że nasza suknia jest wyjątkowa Dzięki Kochana mam takie marzenie ze może jeszcze w tym tyg zaproszenia dojdą
A co do Tżta i Ciebie to jakbym czytała o sobie i moim ja też mogę się złościć marudzić a Tż raczej wtedy stara się już nie odzywać tylko wtedy jak ochłonę , chociaż u nas to w sumie nie sa kłótnie tylko raczewj takie sprzeczki o pierdoły

Docik- co do kłótni przy innych mam takie samo podejście

Adziia -piękna relacja

Szczeperka – kochana ja za bardzo ni epomogę bo w ciąży nie miałam , ale czytałam gdzieś że posiłki (zwłaszcza śniadanie) powinno spożywać się w pozycji półleżącej a samo jedzenie powinno być takie bardziej papkowate no i nie w strasznie dużej ilości, oczywiście jedzenie bez pośpiechu. Wiem źe łatwo mówić ale to niedługo minie

Marlenqa- lubię bukiety ze storczyków, na pewno jest piękny

Alucior – żadne z nas nei płaciło za zapowiedzi

Kishlaczkowa- uprzedziłaś mnie też miałam wrzucić ten filmik, bardzo wzruszający nie mogłam opanować łez

Mojakaren- za pomoc dla potrzebującego dzieciaczka, piękny gest z Waszej strony
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 22:41   #4417
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zakrecona_kropka Pokaż wiadomość
Piękna sukienka chciałabym zobaczyć na tobie bo wydaje się meeega króciutka
Możliwe, że jutro, bo TŻ chce przyjechać zobaczyć, więc pewnie będzie chciał żebym przymierzyła

Dziękuję za miłe słowa odnośnie mojej poprawinowej kreacji
Nie jest taka krótka Przed kolano trochę :P
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 22:45   #4418
karolinuuusia
Zakorzenienie

u nas niby wszystko ok, samo przeszło do normalności, ale powiedziałam TŻ że jak złapiemy czasu to sobie pogadamy poważnie, bo tak być nie może, dziś już za późno jest, ledwo co wróciłam do domu, zmęczeni jesteśmy, dziękuję za miłe słowa, kochane jesteście, buziaki
u nas będzie dobrze, a nawet jeszcze lepiej!

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

nawet zjadłam pyszną kolację zrobioną przez TŻa

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 22:53   #4419
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka

Ja też w to nie wierzę!!!

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
cashmere daj znać ile powiedzieli za mszę!
750zł za ślub + 400zł za dekoracje kościoła

Wybaczcie jeśli komuś na coś nie odpowiadam, ale już nie ogarniam...
Jutro jeśli wszystko dobrze pójdzie przyjeżdzam do domu z suknią No i w końcu zobaczę moją świadową która przyjechała zza granicy na nasz ślub!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-20, 23:16   #4420
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
u nas niby wszystko ok, samo przeszło do normalności, ale powiedziałam TŻ że jak złapiemy czasu to sobie pogadamy poważnie, bo tak być nie może, dziś już za późno jest, ledwo co wróciłam do domu, zmęczeni jesteśmy, dziękuję za miłe słowa, kochane jesteście, buziaki
u nas będzie dobrze, a nawet jeszcze lepiej!

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------

nawet zjadłam pyszną kolację zrobioną przez TŻa
Wreszcie pozytywne informacje Jeszcze trochę i będziecie szczęśliwi jak za starych dobrych czasów
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 06:22   #4421
TysiaBB1989
Rozeznanie

my z TŻ poznaliśmy się w pracy.
Pracowaliśmy w 2 różnych działach ale czasami ja ( dz. zakupów) musiał iść do niego ( dz. logistyki) i się dogadać w różnych kwestiach. Jak ja tam przyszłam to on już tam pracował, ale szczerz to go nie pamiętam od początku, dopiero jak mnie wkurzył to było po jakiś 8 miesiącach to zaczęło się między nami darcie kotów I pewnego dnia przyszłam do niego patrze i coś poczułam. Później przez jakiś tydzień kombinowałam tylko cały czas aby musieć do niego iść, i tak zaczęliśmy pisać na mailach ( nie było problemu bo mieliśmy pracownicze :P ) i tak jakoś poleciało Spotkaliśmy się kilka razy i jesteśmy razem do 14.10.2011 Oczywiście na początku pisania maili było bardzo ostrożnie bo każdy z nas myślał, że druga osoba ma kogoś . Ale w naszym związku to niestety ja byłam tym inicjatorem ....
Stary 2014-05-21, 06:33   #4422
KaMilka4891
Zadomowienie

sorki, nadrobiłam po łebkach, dzisiaj jestem po drugiej nocce, jak się wyśpię to TŻ na rower się uparł chyba mu nie padnę po drodze gdzieś

dzisiaj zmiana kodu, 99 DDŚ, jakaś masakra
wczoraj usiadłam sobie na ogrodzie i kleiłam te nieszczęsne zawieszki, ładne wyszły, ale już cierpliwości mi brakuje
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość

a to jakaś tabletka czy maść czy co?
to krem jest o TAKI

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Adzia kocham Twoją relację było cudownie!

Co do pierścionka - to ja też raz zdjęłam... oj to były czasy Nigdy więcej tego nie zrobię

Z nowinek ślubnych ...
- zaproszenia w druku a mój TŻ przypomniał sobie o 9 osobach z rodziny
- moja fryzjerka nie odpowiada na wiadomości
- zamówiłam samochód
Ja też pierścionek raz zdjęłam, myślałam, że już nigdy go nie odzyskam, chodziłam dobry miesiąc bez niego, aż mi TŻ oddał, powinnam za ta akcję dostać niezłe lanie

póki zapro w druku to jeszcze ok, gorzej jakby mu się przypomniało za tydzień
co fryzjerka za numery odwala???
gratuluję autka poka poka
Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
Z najważniejszych - znaleźliśmy mieszkanie. Narazie będziemy wynajmować, a co dalej to życie pokaże. Jest prawie puste, więc musimy wszystko kupić łącznie ze sprzętem agd trochę nas to będzie kosztowało.

Dziewczyny macie jakieś pomysły na prezenciki dla gości? Bo ja nic odpowiedniego nie mogę znaleźć...
gratuluje mieszkanka jak juz teraz kupicie sobie sprzęty to już będziecie mieć z głowy, gorzej przy ewentualnej przeprowadzce będzie

ja wybrałam ciastka z wróżbą, ale im bliżej ślubu tym mniej mi się ich chce.. więc podpinam się pod pytanie, a najgorsze, że już pudełka mam zrobione
Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Zanim poznałam mojego z innymi facetami potrafiłam się kłócić prawie codziennie. Czasami po prostu chyba dla przyjemności ale to były inne układy. Z Tżtem się po prostu nie da. Jest cierpliwy nie krzyczy normalnie nie mam się do czego przyczepić. Zauważyłam że zarazil mnie tym. Teraz gdy ktoś chce zacząć np mama biore oddech i pytam czemu się tak denerwuje. Już trudno mnie wprowadzić z równowagi z czego jestem dumna

Ja też przy TŻ nabrałam pokory, mocno się przy nim uspokoiłam, moje koleżanki czasami mi mówią, że kiedyś byłam inna, taki Shogun teraz tak mam jak same jesteśmy i
Stary 2014-05-21, 07:50   #4423
alloffkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry

Proszę o trzymanie kciuków za tż, ma dziś wizytę u chirurga ( podczas remontu przewiercił sobie palec na wylot) i być może będzie miał zabieg
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 07:57   #4424
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Proszę o trzymanie kciuków za tż, ma dziś wizytę u chirurga ( podczas remontu przewiercił sobie palec na wylot) i być może będzie miał zabieg
brr
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:07   #4425
mojakaren
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość

Ale fajnie, tez mnie tego nauczcie prosze!!

cashmere o mamoo jaka drozyzna w tym kosciele!!
Miejmy nadzieje ze za taka cene msza bedzie naprawdę piękna!

Cytat:
Dzień dobry

Powodzenia dla TŻ!

Wysłane z mojego GT-I8260

jesteśmy jedno
jedno ze stali

1+1=3
mojakaren jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:08   #4426
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
No_doubt gratki za mieszkanie jest szansa że później będziecie mogli je kupić?
Raczej nie i chyba nie chcemy. To mieszkanie jest dwupokojowe, a my chcemy co najmniej 3. Z resztą TŻ ma w planach budowę domu.

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Mam nadzieje że znajdziemy coś w fajnej lokalizacji i w dobrej cenie (bo tylko Tż pracuje, ja już od miesiąca nie..)
Ja właśnie też nie wiem co mówić na tej spowiedzi niby z całego życia ale ja zawsze chodziłam 2-3 razy w roku i że tak powiem spowiadałam się na "bieżąco", więc jeśli mam teraz grzechy to takie aktualne bo z tych starych dawno się wyspowiadałam
Koleżanka mi opowiadała że była u spowiedzi i ksiądz ją trzymał prawie całą mszę i sam ją jakieś dziwne rzeczy pytał, np. czy myślała o innych facetach itp. Dziwne..
Oby nas to nie spotkało
O szok!!! To mnie wystraszyłaś z tą spowiedzią!!!

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
No_doubt gratulacje mieszkanka
Dzięki

Cytat:
Napisane przez magdalenka_w_86 Pokaż wiadomość
U nas będą storczyki w doniczce dla mam, na ręce tatusiów złożymy kosze ze słodyczami, kawą i winem i pamiątkowe kartki z podziękowaniem
http://www.tworki-potworki.pl/2014/0...icow.html#more

Mamie kupiliśmy z braćmi naszyjnik, do tego dokupię kwiatka w doniczce.
http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,12270

U nas każda para dostanie wódkę, pudełko z ciastem i przy każdym talerzyku będzie stało pudełeczko z Rafaello w środku.
Załącznik 5687944

U mnie pierwsza spowiedź była podobna do tradycyjnych, tyle że ja sama odniosłam się do całego życia, zrobiłam małe podsumowanie. Byłam u kolegi księdza o rok starszego, który uczy u nas religii. (Akurat były u nas rekolekcje w kwietniu). Najpierw się wstydziłam, potem raz kozie śmierć. Trochę trwała ta spowiedź ok. 30 minut, ale usłyszałam tyle pięknych słów, że wyszłam zryczana. Mówił tak mądrze o małżeństwie, o szacunku, o miłości.
fajnie ja też myślę nad czymś w stylu czekoladek, ciasteczka itp. Żebym tylko ja trafiła na takiego spowiednika

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
my z TŻ poznaliśmy się w pracy.
My też poznaliśmy się w pracy

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

gratuluje mieszkanka jak juz teraz kupicie sobie sprzęty to już będziecie mieć z głowy, gorzej przy ewentualnej przeprowadzce będzie
dzięki narazie o przeprowadzce nie myślę.

A co do kłótni z TŻ to ja nawet nie liczyłam ile razy chciałam mu pod wpływem chwili oddać pierścionek i jakie słowa padały, oczywiście w nerwach. Na szczęście wszystko się dobrze kończy.

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:10   #4427
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

co mu mogą robić?
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:21   #4428
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:

cashmere o mamoo jaka drozyzna w tym kosciele!!
Miejmy nadzieje ze za taka cene msza bedzie naprawdę piękna!
Ciekawe co na to by Papież powiedział No ale pocieszam się że ślub bierze się raz w życiu

Alloffkowa kciuki za Twojego TŻ!!! Daj znać jak poszło!

3 dni!

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:42   #4429
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

allofkowa za Tżta biedny...
My mamy dylemat...

tż dostał propozycje pracy, kawałek dalej niz obecnie (ale za 400zł brutto wiecej ) w tym dwa dni moze pracować w domu, super socjal itd choc teraz tez raczej nie moze narzekać :/ ale wiaadomo tu gdzie teraz pracuje ma juz umowe na czas nieokreslońy, a tu by ja dopiero dostał po 3miesiacach, wiec zawsze jakis strach jest. A z drugiej strony potrzebny nam teraz kazdy grosz jest. Ciezka sprawa

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-05-21 o 08:48
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:42   #4430
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
A jak piszecie o jakichś wykrzykiwanych litaniach, rzucaniu talerzami, a co gorsza pierścionkami to dla mnie to kosmos w ogóle! Nie wiem, co by mi musiał TŻ zrobić, żebym rzuciła pierścionkiem Musiałabym być w tamtej chwili pewna, że ślubu nie chcę, a tak przy "zwykłej" kłótni - nie ma szans! Jedynie czasem w ramach żartów i docinek żartuję, że mogę mu oddać, ale w kłótniach - never
Oj An, nie rozumiesz Nie chodzi o kłótnie, ani o związek, a o charaktery. Ja mam zupełnie inny charakter niż on, jestem bardziej nerwowa, łatwo mnie wkurzyć. Kłócimy się raczej rzadko no i przede wszystkim o nic ważnego
Ja bym się martwiła, jakbyśmy się kłócili o jakieś sprawy fundamentalne: światopogląd, chęć posiadania dzieci, ślub, mieszkanie, poglądy polityczne itd.

Haha, dziewczyny, cieszę się, że nie jestem z tym sama
Powiedziałam wczoraj TŻtowi, że nie tylko on tak robi

Kiss, naszą sukienkę ma jeszcze ane3ka

Alloffkowa, trzymam kciuki!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:44   #4431
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
I znów zarzucę Was filmem wyciskającym łzy. Przepraszam z góry!
http://www.youtube.com/watch?v=JPDXmbaXvgw#t=317
Właśnie tak wyglądałam podczas błogosławieństwa, podczas ceremonii już trochę mniej, ale goście stojący tak, że nie widzieli mojej buzi, dopóki nie zaczęłam mówić zastanawiali się czy się śmieję, czy płaczę.

Cytat:
Napisane przez no_doubt Pokaż wiadomość
adziia13 - piękna relacja Nawet trochę Ci zazdroszczę, że już jesteś po. Mogę wiedzieć co kupowałaś dla Świadków? ;>
odsyłam ---> o

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość

Adzia super relacja! To co wycięłaś z sukni to była jakaś wewnętrzna warstwa, tak? i to ona ci przeszkadzała?
Suknia byłą złożona z halki (osobno ją podwinęłam na górze, tu nie było żanego problemu, potem była warstwa takiej cienkiej podszewki (obcięta), warstwa materiału (jedwabnego atłasu? - obcięta), warstwa tiulu (obcięta) i na koniec warstwa koronki (podszyta co kawałek, tak że powstała taka hmm falbana?). Przeszkadzały mi wszystkie warstwy - całą suknia była zbyt długa
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:50   #4432
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:

Strasznie się cieszę, że nasza radość będzie też radością potrzebującego dzieciaka
Wspaniały gest!

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

Kupiłam także sukienkę na poprawiny
Gratuluję butów
Sukienka jest niesamowita! zwłaszcza ten dół

Cytat:
Dzień dobry

będzie dobrze!

Dostaliśmy od kuzyna TŻta zapro na ślub, tego samego dnia co nasz ... Oczywiście mimo tego, ze dostali od nas zapro już 2 tyg temu, chyba nie doczytali jak się nazywam, bo zostałam wpisana jako os. towarzysząca

30.08.2014
Nasz Dzień

Edytowane przez Ad rem
Czas edycji: 2014-05-21 o 08:51
Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:54   #4433
misia880
Zakorzenienie

Pysiu, gratulacje dla TŻ-ta
ja bym zaryzykowała

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 08:54   #4434
adziia13
Rozeznanie

Moja obcięta suknia, na pierwszym zdjęciu 2 spodnie warstwy, na drugim koronka - pomarszczona, koronkę zostawiłyśmy minimalnie dłuższą, więc obcięcia w ogóle nie było widać, na sesję koronkę odpuszczę z tych marszczeń

PS. wybaczcie tą zieleń, ale nie chciało mi się podnosić rolet w pokoju :P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1020141.jpg (112,9 KB, 95 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1020143.jpg (120,2 KB, 101 załadowań)

Edytowane przez adziia13
Czas edycji: 2014-05-21 o 09:09
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 09:00   #4435
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość

Dostaliśmy od kuzyna TŻta zapro na ślub, tego samego dnia co nasz ... Oczywiście mimo tego, ze dostali od nas zapro już 2 tyg temu, chyba nie doczytali jak się nazywam, bo zostałam wpisana jako os. towarzysząca

Stary 2014-05-21, 09:03   #4436
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Pysiu, gratulacje dla TŻ-ta
ja bym zaryzykowała
Dzięki On srednio raz na tydzien dostaje jakas propozycje pracy ale odrzuca ze względu na to, ze za malo kasy mu dają dlatego pracuje w Krakowie....

I codziennie dojezdza 70km w jedną strone

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 09:05   #4437
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

oj trzsymamy kciuki

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 09:05   #4438
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Dzięki On srednio raz na tydzien dostaje jakas propozycje pracy ale odrzuca ze względu na to, ze za malo kasy mu dają dlatego pracuje w Krakowie....

ojj to kawałek ma...
Stary 2014-05-21, 09:08   #4439
Robusta
Wtajemniczenie

Aloffkowa
będzie dobrze
matko jaki mamy gorąc na dworze a tutaj do 17 w pracy trzeba ...

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html

Edytowane przez Robusta
Czas edycji: 2014-05-21 o 09:53
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-21, 09:11   #4440
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość

u mnie w pracy też są ludzie, którzy właśnie z Krakowa dojeżdzają, jeden przez miesiac z Opola jeździł :O
ale sobie tutaj w końcu mieszkanie wynajął

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości