|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4381 | |||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Świetna relacja Cytat:
![]() Cytat:
ja dzisiaj byłam strasznie zabiegana i w tylu kolejkach się nastałam ale mam wszystko załatwione co chciałam jeszcze tylko jutro lekarz medycyny pracy i jadę z dokumentami wszystkimi do placówki![]() Niestety musiałam odwołać próbną fryzurę i teraz nie wiem kiedy taką zrobię ;( bo wszystkie soboty pozajmowane;(
|
|
|
#4382 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
karolinuuusia porozmawiajcie na spokojnie i na pewno wszystko się ułoży, tego Wam życzę
Cytat:
Cytat:
oluska227887 świetny ten Twój Tż ![]() adziia13 piękna relacja, Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia
|
||
|
|
|
#4383 |
|
Raczkowanie
|
Lemon - czarno biały Daimler
Idealnie kolorystycznie pasuje do naszego koloru przewodniego i dzisiaj dowiedziałam się, że jest u tapicera i będzie miał śliczną białą skórę a nie szarą jak do tej pory Już wstawiałam jego zdjęcie kiedyś, ale jestem nim tak zaaferowana, że zrobię to jeszcze raz z wielką przyjmnością ![]() cornflower - Odnośnie Księży i spowiedzi... Ja miałam takiego w szkole jeszcze, który był w naszej parafii i bardzo go lubiłam. To taki ludzki ksiądz. Od dłuższego czasu już jest proboszczem w innej parafii i bardzo tego żałuję - u niego mogłabym się spowiadać z przyjemnością , a gdyby ślubu udzielał byłoby bajkowo... U naszych księży boję się spowiadać
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dzisiaj w stowarzyszeniu Sursum Corda i ustaliłam z nimi szczegóły zbiórki pieniędzy
![]() zamiast kwiatów będzie prośba o datek finansowy na jednego z podopiecznych fundacji Strasznie się cieszę, że nasza radość będzie też radością potrzebującego dzieciaka
|
#4385 | |
|
Zakorzenienie
|
świetna relacja
Cytat:
|
|
|
#4386 |
|
Wtajemniczenie
|
adziaa piękna relacja, sama wzruszyłam się czytając tekst błogosławieństwa. Jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
karolinuusia może obydwoje jesteście zmęczeni przygotowaniami. Zróbcie sobie chwilę przerwy, wyjdźcie gdzieś we dwoje lub zorganizujcie kolację w domu. Postarajcie nie poruszać tematu ślubu, wesela. cornflower_girl Super, że na pojętną grupę trafiliście i dobrego instruktora. My również chcemy tańczyć walca angielskiego do TEGO, spodobał mi się również układ do TEJ piosenki. W dodatku to polski utwór ![]() Mała ściągawka KLIK Na wesoło https://www.facebook.com/media/set/?...4457606&type=1
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-05-20 o 18:12 |
|
|
|
#4387 |
|
Raczkowanie
|
adziia13 piękne błogosławieństwo
musiało być bardzo wzruszające i śliczna relacja ![]() Kishlaczkowa oszzz Tyyyy rewelacyjny filmik ![]() Również polecam Kryolan - kosmetyki mają bardzo trwałe, ja używam z tej firmy podkład i jest super No_doubt gratulacje mieszkanka ![]() Le_lena autko wow!!! mojakaren piękny gest i super pomysł ![]() ![]() oluska227887 świetnego masz TŻ więc nie masz co gwiazdorzyć bo od jedzenia snickersów jeszcze przytyjesz
|
#4388 |
|
Raczkowanie
|
adziia13
Piękna relacja! Gratulacje i wszystkiego najlepszego dla Was! Iliy Mam nadzieję, że z nogą już lepiej ![]() zakrecona_kropka Powodzenia, na pewno sobie poradzisz. ![]() domar123 Pazurki śliczne, też bym takie chciała. Karolinuuusia Bardzo mi przykro z powodu kłótni. Też jestem zdania, że musicie to na spokojnie omówić, kryzysy się zdarzają chyba każdemu, trzeba to przezwyciężyć. Na pewno się ułoży. Lusiija Dobry ten koszmar, motyw z dofinansowaniem pierwsza klasa. ![]() S1lc1a A to zapominalski ksiądz. :| Dobrze, że Twoja mama to ustaliła. Cashmere Ooo to już zaraz! Powodzeniu w załatwianiu spraw. ![]() Elrosa Trzymam kciuki, żeby decyzja zapadła bez niepotrzebnych nerwów i żeby udało się kupić to upatrzone mieszkanie. ![]() Ja sobie myślę czasem, że jestem w gorącej wodzie kąpana, bo byłam na tylko jednym oglądaniu mieszkania i to pierwsze kupiłam. (No dobra, zobaczyłam dwa w jednym budynku i wybrałam po prostu większe pod ewentualne przyszłe dzieci). Ale jak coś się od razu podoba i są warunki żeby kupić, to myślę, że trzeba brać. ![]() Kasiulenkowo Nie wiem jeszcze co damy rodzicom, może jakieś kwiatki, alkohole i coś personalnego, czego jeszcze nie wymyśliliśmy. ![]() Monidot Te wymagania pracodawców - Co do garnituru to mój luby chciał iść w takim co już ma (stosunkowo nowy, ze 3 razy założony na jakieś eventy większe), ale rodzice i teściowie go bardzo namawiali, żeby kupił nowy, to chyba kupi, ale ja w sumie nie wnikam, niech sam wybierze. Chyba będzie mi się pokazywał w nim przed ślubem, ale sukni widzieć nie chce. Acz dużo już o niej słyszał, bo było wiele takich sytuacji, że przy nim pokazywałam komuś fotę na komórce i słyszał komentarze. A poza tym pojechał już TŻ do rodziców się wyprowadzić, a ja biedna zostałam. ![]() A propos spowiedzi, to właśnie mam plan iść na okoliczność zakończenia wspólnego mieszkania, ale jestem przerażona...
|
#4389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.tworki-potworki.pl/2014/0...icow.html#more Mamie kupiliśmy z braćmi naszyjnik, do tego dokupię kwiatka w doniczce. http://www.apart.pl/pl/szukaj,bizuteria,q,,,12270 Cytat:
Właśnie tego się najbardziej boję, że będę ryczeć, bo na każdym nawet cudzym weselu płaczę. Obowiązkowo w ostatnim tygodniu będę piła meliskę ![]() Cytat:
IMG_0583.jpg U mnie pierwsza spowiedź była podobna do tradycyjnych, tyle że ja sama odniosłam się do całego życia, zrobiłam małe podsumowanie. Byłam u kolegi księdza o rok starszego, który uczy u nas religii. (Akurat były u nas rekolekcje w kwietniu). Najpierw się wstydziłam, potem raz kozie śmierć. Trochę trwała ta spowiedź ok. 30 minut, ale usłyszałam tyle pięknych słów, że wyszłam zryczana. Mówił tak mądrze o małżeństwie, o szacunku, o miłości. |
|||
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
adzia wspaniały tekst błogosławieństwa!
a suknią się nie przejmuj, ja też moją skróciłam na weselu
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
adzia swietny tekst na blogoslawienstwie, lza sie kręci aż
Cytat:
czasem sie spytam ewentualnie czy "tyle?" kupiłam dziś majtki na poprawiny ale dziwne są i dałam je mamie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4392 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Piękna! Miałś cudowne błogosławieństwo, popłakałam się ![]() Cytat:
Cytat:
A na podziękowania to pewnie kwiaty i COŚ w koszyku. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4393 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję za pamięć jesteś kochana
oby były tego warte
|
#4394 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale naskrobałyście
![]() Cytat:
A manicure piękny!Adzia, cudna relacja! Błogosławieństwo rodziców musiało być mega rozklejające, szczególnie ostatni akapit i słowa do TŻta! Super, że wszystko się udało, no i kurde, strażacki ślub Cytat:
Gratuluję autka ![]() Tematy około-kłótniowe pomijam, bo my... prawie się nie kłócimy Wiadomo, spięcia są, ale godzimy się baaaardzo szybko i co najlepsze, mój TŻ pierwszy umie wyciągnąć rękę, jeśli to on zawini więc bardzo cenię sobie tą cechę!A jak piszecie o jakichś wykrzykiwanych litaniach, rzucaniu talerzami, a co gorsza pierścionkami to dla mnie to kosmos w ogóle! Nie wiem, co by mi musiał TŻ zrobić, żebym rzuciła pierścionkiem Musiałabym być w tamtej chwili pewna, że ślubu nie chcę, a tak przy "zwykłej" kłótni - nie ma szans! Jedynie czasem w ramach żartów i docinek żartuję, że mogę mu oddać, ale w kłótniach - never
|
||
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście nie jest idealnie, bo każdy ma swoje zdanie i czasem dochodzi do spięć i bardzo dobrze, ale rzucania pierścionkiem nie było i mam nadzieję, że nie będzie!
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-05-20 o 20:18 |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z TŻ mamy zupełnie inny styl kłótni-bo oboje jesteśmy złośliwi i niestety bywamy wulgarni, więc żeby się nie krzywdzić zbytnio jak się rozgrzewa atmosfera i lecą pierwsze niepotrzebne słowa to każde siada sobie w innym miejscu i się ignorujemy póki nam nie przejdzie. Potem zazwyczaj jak mi puszcza stres to zaczynają mi lecieć łzy i od tego momentu TŻ wie, żemożemy już spokojnie pogadać, bo będę rozsądna. Jak się jest takimi nerwusami to albo się pozabijamy albo trzeba znaleźć swój sposób.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4397 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty sie noe liczysz juz zostalas zapuszkowana Cytat:
Piekny gest!! Cytat:
Dziewczyny ale szok... Znajoma dziewczyna ode mnie z miasta miala wczoraj urodziny, tak świętowała ze oddala złoty strzał... Nie żyje Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#4398 | ||||
|
Zakorzenienie
|
bardorja kto bierze ślub kościelny ten raczej nie powinien wierzyć w zabobony
![]() cashmere daj znać ile powiedzieli za mszę! i co z butami udało sie załatwić ![]() Cytat:
![]() ale się pokrzepiłam, że nie tylko mój TŻ ma wszystko w d**ie kiedy ja się produkuję ![]() Cytat:
![]() adziia13 świetna relacja, ale się przyjemnie czytało tekst błogosławieństwa boski! z tego co wiem moja mama szykuje coś podobnego, ale nie wiem czy to dobry pomysł ![]() Cytat:
![]() na dzień matki zakupiłam dziś mamie ... bluzę na jogging ![]() Cytat:
![]() niesamowite!
|
|
#4399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4400 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale my się przecież nie klocimy xDWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4401 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak mój sie nie odzywa i nie regauje (a nie robi tego, bo nie widzi sensu rozmowy ze mną w tym stanie, bo i tak do niczego nie dojdziemy), to ja wpadam w jeszcze większą furię, że po nim to spływa ! Ale jak szybko wybucham, tak szybko się uspokajam - można wtedy pogadać ![]() Nie wiem która z Was (przepraszam zapomniałam) wrzucała link do tych butów z Dajchmana. Mierzyłam je dzisiaj. I po pierwsze - kolor jest milion razy ciemniejszy niż na tym zdjęciu. Jest to taki typowy brudny beż. Do tego dla mnie bardzo niewygodne. A co do tematu butów - ciąg dalszy moich dramatów. Moje koszmarkowe LaBody w rozmiarze 41 są za małe Ja sobie palce lub pięty poucinam. Nie mam gwarancji, że 42 będą dobre. Większych nie ma. Do tego nie wiem kiedy będą, bo na te czekałam ponad 5 tygodni. A ja nie mam tyle czasu.
|
|
|
#4402 | |||
|
Zakorzenienie
|
hejka. nie będę cytowac wszystkiego na temat kłótni bo to by było za dużo, ale przyznam sie, że my jesteśmy zaręczyni ponad 7mscy a pierścionek fruwał już dwa razy
ale nie jestem z tego dumna my jak nie mieszkaliśmy ze soba to sie nie kłocilismy w ogóle, a od kiedy mieszkamy to czasem jest ostro jest oczywiście duzo fajnych chwil, ale jak sie kłócimy to sie robi nieciekawie. Ja generalnie wtedy przeklinam, i rózne takie, a on jest spokojny. Wiem, że czasami Go ranie (potrafi sie popłakać, ale mysli, ze tego nie widze ), ale on z kolei zdaje sobie sprawe, ze mam problem z emocjami, więc mi to wybacza ale ostatnio jak mnie przepraszał, przytulał sie, a ja go odrzuciłam pierwszy raz w życiu powiedział, że mam spie*dalać wiem, ze juz tego nie wytrzymał więc ja wziełam torebkę i wyszłam. nie było mnie kilka h...dzwonił, a ja nie odbierałam...jak wróciłam do domu popłakał się, przepraszał i przyznał się, że bał się, że sobie cos zrobie bo w wieku 18lat miałam próbe samobójczą.... Do nas idealnie pasuje piosenka: "trudno tak, razem byc nam ze sobą...bez siebie nie jest lżej..." ale po takich ostrych kłotniach sie przytulamy i wtedy zdajemy sobie sprawe, że nie potrafimy bez siebie żyć przy innych tez sie nie kłócimy ![]() adziia13 piękne błogosławieństwo i w ogóle wszystko Cytat:
do czasu aż nie odkryła, ze mdłości jej przechodza jak czuła zapach Mc Donalda i mąż musiał jej codziennie przywozić frytki i haburgery bo po wszystkim innym od razy wymiotowała ![]() Cytat:
nie moge oglądac takich filmików, tak bardzo tęsknie za moim Tatą serio? wiadomo, że Kryolan jest 100razy lepszy, ale na co dzień raczej sie nie nadaje. Ale tego z Avonu uzywam i jestem bardzo zadowolona. Bez nirgo jak wracam do domu nie mam śladu po rózu na policzkach (bourjois), cera jest taka ziemista mam podkrazone oczy bo korektor sie zetrze. A z fixerem z Avonu makijaz trzyma mi sie cały dzień w dobrym stanie i nie zapycha ale wiadomo, każdy ma inna skóre!Cytat:
czy cos przegapiłam? jade 2.06-5.06 do Warszawy na to szkolenie i egzamin
|
|||
|
|
|
#4403 |
|
Rozeznanie
|
Zanim ponadrabiam pochwalę się dzisiejszymi, bardzo udanymi zakupami Po pierwsze zamówiłam buty Zapłaciłam za nie 275 zł. Mam nadzieję, że nie będę żałowała Mają być gotowe najpóźniej na 1 lipca. Już się nie mogę doczekać ![]() Kupiłam także sukienkę na poprawiny Miała być długa, ale jak zobaczyłam tę na wystawie to bardzo mi się spodobała. Jest droga jak na moją kieszeń, ale moja mama powiedziała, że bardzo ładnie wyglądam i że jeśli mi się podoba i dobrze się w niej czuję to mi ją zakupi Nie na mnie, bo już nie mam siły się dzisiaj w nią ubrać. Cały dzień chodziłyśmy po sklepach Sukienka w kolorze pudrowego różu i ma błyszczący dół (zrobiłam też zbliżenie, ale kiepsko widać). Cieszę się też, bo moja mama kupiła sobie sukienki - na wesele i na poprawiny, a także moja siostra. Także wszystkie trzy jesteśmy już prawie gotowe
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#4405 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki w takim razie, żeby dekoratorki okazały się spoko. Cytat:
Cytat:
![]() Co do kłótni, to u mnie jest tak, że TŻ spokojny i ugodowy, a ja choleryczka i krzyknę nieraz mocno. Potem zaraz płacz i przeprosiny. Muszę się tego oduczyć.
|
|
#4406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przecież ona tylko by na tym zarobiła, więc nie wiem, czemu odradzała, dlatego mnie to zastanowiło.Gumtree.pl ![]() ale mamy trochę za małe mieszkanie, więc wybierzemy chyba opcję 60zł/godz za parę (jest i 45, ale na Targówku, więc daleko), na kilka lekcji powinno być spoko. Cytat:
![]() Dlatego chyba najlepiej mieć dobry podkład, a z tym mam najgorzej...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 |
|
Raczkowanie
|
alloffkowa yyyy bez komentarza
jakaś maskara szkoda dziewczyny ![]() Lusiija u Nas podobnie, raz tylko zdjęłam mój pierścionek w taki sposób aby wiedział że jak mnie będzie denerwował to mu go oddam, ale co mi z tego jak on zaraz swój uśmiech i nawet kłótnia nie zdążyła się zacząć zresztą mój TŻ to ostoja cierpliwości i spokoju co czasami mnie bardzo irytuje Lg_ago w sprawie butów pisałam Ci już w klubie ![]() activelifestyle zamówionych bucików i zakupów śliczna kiecka ![]() zły jeż "nie" dziękuję
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też szybko wybucham, a potem lecę i przygaduję i się podlizuję ![]() ależ my jesteśmy typowe ![]() te buty wyglądają ładnie, ale wyobrażam sobie jak cisną w palce ![]() kochana butami się nie przejmuj! to pewnie przeznaczenie! zdążysz spokojnie wymienić, ale fajnie byłoby mieć coś już pewnego żebyś nie musiała się stresować tylko zająć innymi sprawami, trzymam kciuki activelifestyle śliczna sukieneczka, ale jaka krótka!
|
|
#4410 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() karolinuuusia - bardzo przykra sytuacja u Ciebie... aż nie wiem co napisać Trzymam mocno kciuki, aby się ułożyło ![]() Cytat:
![]() Sunrise28 - Gratuluję zakupu garnituru ![]() Cytat:
adziia13 - piękna relacja
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.

A na poważnie to mówi, że bardzo lubi swoją pracę, ale czasem ma takie grupy (jak np w tym roku), że jest jej ciężko, ale dzieci są tak kochane, że jej ten trud wynagradzają 

jeszcze tylko jutro lekarz medycyny pracy i jadę z dokumentami wszystkimi do placówki
15.09.2014 
Ale zobaczysz, że znajdziesz tę wymarzoną 

musiało być bardzo wzruszające i śliczna relacja 

Nigdy więcej tego nie zrobię