|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Szukam odlewki Midnight Poison Diora
![]() W zamian: Bottega Veneta Chloe Lavande Alien Masaki Matsushima She Wood Velvet Forest Biotherm Eau Pure do 5 ml: Armani Code Luna Elie Saab
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------
Cytat:
mam: La Perla edp stara edycja trudnodostępna już - 50ml i Azuree Pure Estee Lauder - skórzany stary szypr, również prawie niedostępny - 58ml/60ml Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2014-05-17 o 15:27 |
|
|
|
|
#2313 |
|
Raczkowanie
|
Uporczywie szukam Naomi Campbell cat deluxe at night, może być również tester
|
|
|
|
#2314 |
|
Perfume Lover
|
Rozpaczliwie szukam Fidji Guy Laroche na spróbowanie. Dodatkowo chętnie się pozbędę niżej wymienionych zapachów
![]() Mam do oddania: mgiełka Aquolina - Violet Cream - jest minimum 100ml ze 150, brak zakrętki -> zdjęcie Odlewki Britney Spears - Hidden Fantasy - 9,5ml GAP - The Original - 4,5ml Próbki Ajmal - Shadow for Him - 1ml Azzaro - Chrome Sport EDT - 1.2ml Beyonce - Heat Rush - 1.8 ml Carolina Herrera - 212 Sexy - 1ml Creed - Aventus - 2,5ml Davidoff- Hot Water Man- 1ml Fragonard - Etole Tocade -1,8ml Galliano - EDP 0,7ml Gres- Cabotine Moonflower -1ml Guerlain - Aqua Allegoria Bouquet Numero 2 - 0.8ml Guerlain - Aqua Allegoria Cherry Fantasy - 1ml Houbigant - Fougere Royale - 1.5ml Jean Paul Gaultier - Classique Edt- 0.7ml J. Brosseau - Omre Rosse L'original - 0.4ml Kenzo - Eau de Fleur de Prunier - 1.2 ml L'Artisan - Premier Figuier - 1ml Marc Jacobs - Daisy - 1.1 ml Marc Jacobs - Dot 0.5 i 1.2ml Marc Jacobs - Lola - 1,1 ml M. Micallef - Ylang in Gold - 5ml Oriflame - Amber Elixir - 1ml Ungaro - Party - 1ml Możliwe odlewki do atomków bądź samplerów (ilość do uzgodnienia) Bijan Nude Cofinluxe - Cafe Coty- Vanilla Fields Dior - Poison Escada - Cherry in the Air Escada - Escada Collection Estee Lauder - Knowing Jacomo - Silences Purple Jovan - Musk for Women Jovan - White Musk for Women L'Artisan - Mandarine Tout Simplement Naomi Campbell - Cat Deluxe EDT Nina Ricci - Les Belles Cherry Fantasy Oriflame - Chiffon Roberto Cavalli - Acqua Salvatore Ferragamo - Attimo L'eau Florale True Religion- True Religion YSL - Opium EDT wersja sprzed reformulacji YSL - ELLE EDP
[B]Z perfumami jest jak z alkoholem. Liczy się tylko kolejna flaszka ![]() WYMIANA: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1280992 Edytowane przez beyza Czas edycji: 2014-05-17 o 20:12 |
|
|
|
#2315 |
|
Zadomowienie
|
ODDAM, NAJLEPIEJ HURTOWO:
Pełne flakony: Balmya Balmain EDT 30/50 ml Estee Lauder Youth Dew Amber Nude 22/30 ml Próbki: Comme de Garsons 2 - odlewana fiolka 1 ml oraz oryg.w atomku ok 0,5 ml Vanille Orientale Micallef - odl. fiolka 1 ml F. Malle Musc Ravageur - kropla na dnie odl. Cardinal Heeley - odl. 2 ml w atomku Shalimar Light -odl 2,5 ml w atomku Juliette Has a Gun-Lady Vengeance Extreme - atomek 1ml z ALzD Coco Mademoiselle Chanel EDP - fabryczna w atomku 1,2 ml Angel T.Mugler EDP - 1 ml atom. fabr. Eau de Shalimar EDT - mniej niż 1 ml fabr. atom Agent Provocateur Strip - w atomku 0,8 ml odlewka Good Life Davidoff - 0,5ml odlewka fiolka Hot Couture EDP Givenchy - 0,4 ml fiolka odlewka Obsession Night CK - 0,2 ml fiolka odlewka MAC Naked Honey - 0,2 ml fiolka odlewka Estee Lauder Dazzling Gold -1,2 ml odlewka fiolka Anglomania Vivienne Westwood - 0,2 ml odlewka fiolka Starocie: First Van Cleef & Arpels -fabr, atom. 1 ml 1000 Patou - 0,6 ml fabr. atom. (nie jestem pewna świeżości) Diorella - 1,2 ml fabr. fiolka (nie jestem pewna świeżości) La Perla EDP - 1ml fabr. atom Cinnabar Estee Lauder - 1,2 odl. atom Jean Louis Scherrer - 0,3 ml fab. fiolka Hermes Caleche EDP - 0,6 ml fab. fiolka (nie jestem pewna świeżości, Parfum 0,5 odl.fiolka jako "dokładka" dla chętnych: Dior Addict - 0,5 ml odl fiolka Bvlgari JAsmine Noir - 0,4 ml fabryczna w atomku Flowerbomb Extreme - dosłownie kropla na dnie w atomku-odlewce Violet Oscar de la Renta - kropla na dnie w fiolce-odlewce Miniaturki: III Givenchy EDP 2/3 z 4 ml Rive Gauche YSL 2 z 4 ml (stara wersja) Ralph Lauren Safari 2/4 ml Parfum v/s versace edt 2/5 ml, unikat, lekko zwietrzałe ale po kilku sekundach czuć właściwy zapach By Dolce&Gabbana 3/4 ml unikat, lekko zwietrzałe ale po kilku sekundach czuć właściwy zapach LouLou Cacharel ok 1,5/3,5 ml Estee Lauder Youth Dew EDC 4/5 ml Calandre Paco Rabanne perfumy 0,5 ml unikat Gres Cabochard 1,5/1,8 ml Balmain, Balmain EDT Vivienne Westwood Boudoir 4/5 ml (koniak) Shalimar EDT 4/5 ml Estee Lauder Knowing 3/3,5 EDP Opium YSL EDT 4,5/5 Kosmetyki z linii zapachowych: balsam rozświetlający Estee Lauder Youth Dew Amber Nude ok 2/3 ze 100 ml Guerlain Meteorites Pastel White pachnące fiołkami, ok 20/33 gramy (niestety nie mam możliwości zważenia) zamienię na podobną ilość ciemniejszych meteorytków. Kulki nie były dotykane pędzlem, kilkanaście razy używałam tylko pyłku, a z 8 g. zrobiłam odsypkę.Próbki z moich flakonów - w atomkach 2 ml UWAGA - dostępne tylko w przypadku wzięcia próbek i odlewek z grupy powyżej. Christobal Balenciaga EDT Organza Indecence Givenchy (wersja w sukience) Escada Collection Hermes Hiris Dia Amouage White Patchouli Tom Ford Eau du Soir Sisley ZEN Shiseido wersja z 2000 r. Dodatkowo mogę dorzucić fabrycznie nowe, puste opakowania zastępcze w atomizerach: 10 ml, 5 ml, 2 ml Przyjmę próbki: Balmain Extatic Boucheron Jaipur Bracelet Balenciaga Florabotanica, Rosabotanica, L'Essence, Bottega Venetta Essence Aromatique Chanel no 19 Poudre, Gardenia, 1932, La Pausa, Jersey, 18, Bel Respiro, Tom Ford Violet Blonde Estee Lauder Private Collection White Moss, Gardenia L'Artisan Skin on Skin Lutens La Fille de Berlin Marni Marni ...oraz niszowe kwiatowe ...oraz próbki kolorówki/pielęgnacji
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2014-05-18 o 10:43 |
|
|
|
#2316 |
|
Zakorzenienie
|
Magdamo, dziękuję za propozycję al niestety nic dla siebie nie znalazłam.
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
beyzo, nie mam tego czego szukasz, ale może coś innego u mnie znajdziesz za 5 lub 10ml mandarynki?
|
|
|
|
#2318 | |
|
Perfume Lover
|
Cytat:
|
|
#2319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#2320 |
|
Zadomowienie
|
rozpaczliwie poszukuję każdych ilości:
-no 5 eau premiere -cdg kyoto/avignon -aqua allegoria lys soleia -hermes jour/jour absolu -JHAG lady vengeance/lady vengeance extreme -chanel beige -bottega veneta eau legere -givenchy eaudemoiselle Proszę o PW |
|
|
|
#2321 |
|
Konto usunięte
|
aktualizacja
YSL ELLE intense 70/90ml Tendre poison (deodorant) 100ml /98ml Alien Thierry Mugler 30/25 (flakon napełnialny ) Armani code 50ml hugo boss intense 30ml so elixir ok 25ml z 50 givenchy organza indesence 30ml jadore dior edt 50ml miss dior cherie 50ml oddam tylko za Angel edp Shalimar edp shalimiar initial edp shalimar ode de vanilie shalimar madagaskar ew: miss dior le parfum bottega venetta męska kenzo oriental wieksze odlewki: naomagic 20ml(unikat ) chloe 30ml ange ou demon givenchy 20ml jpg. clasigue 20ml |
|
|
|
#2322 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Oddam Elizabeth Arden Red Door, jakieś 24/25ml, raczej nie będę wybredna.
słodkie, mocne retro.
Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2014-05-18 o 21:28 |
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co masz w zamian ?
|
|
|
|
|
#2324 |
|
Raczkowanie
|
Uff..troszkę się tego uzbierało.Do oddania mam:
E.Lauder Private Collection Jasmine White Moss-3,5ml Rochas Femme edt.-3,5ml Rasasi Busaina-5ml Guerlain Vol de Nuit-4,5ml Byzance-3,5ml Humięcki&Graef Blask-2ml pr.firm: Joop! All about Eve-1ml Puma Woman szara-0,5ml Gucci edp.woman-2ml La Perla Divina-1,2ml Yardley Baroque-1ml A.Goutal Un Matin d'Orage -1,75ml ---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Jeszcze nie wszystko (sama jestem zaskoczona) Gucci l'Arte edt-o,3ml ,Gucci l'Arte edp-1ml Rochas Madame edt-0,5ml Rasasi Tasmeen for him-0,7ml Fragonard Grain de Soleil-1ml Scent Intense-1ml A Tauer Incense Rose-0,8ml Rasasi Bushra-0,7ml D&G Sicily 3ml flakon Estee Lauder Private Collection 45/50ml |
|
|
|
#2325 | |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Cytat:
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
wciąż są na wylocie:
Próbki mają różne pochodzenie: z wymiany, z Sephory (S), fabryczne. Ich pojemność waha się od kropli na test do niecałych 2 ml. AA Guerlain Gentiana Angel Aqua Chic S Avon City Rush edp (tylko testowana) Boss Boss Intense Bottega Veneta Burberry Brit D&G The One Rose S Dior Miss Dior edt S Diptyque L’Ombre Dans L’eau Etro Etra Gucci Rush (kropla na spróbowanie) Guerlain Cologne Du 68 Hermes Eau Claire Des Merveilles Honore’s Trip Kenzo Madly edt S (kropla na spróbowanie) L’Occitane Verbena Masaki Masaki edp 1ml (tylko testowana) PG Cadjmere edt Ruban Orange TDC Jasmin de Nuit YSL Nu edp (kropla na spróbowanie) Szukam głównie słodkich, kwiatowych, świeżych zapachów+ wszystko co mnie zainteresuje. Mogę oddać więcej za mniej
odlewki szukają nowego domu https://www.fragrantica.pl/board/viewtopic.php?id=7025 Edytowane przez Vanilla Czas edycji: 2014-05-19 o 10:24 |
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
odarpi7 - byłabym zainteresowana EL Private Collection
.
|
#2328 |
|
Zadomowienie
|
Note Vanille poszukuję rozpaczliwie-oddam wiele, mam trochę rzeczy spoza lady
|
#2329 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Poszukuję na testy:
Midnight Poison Elixir Covet SJP oraz każdą ilość Byzantine ![]() na wymianę mam dużo dobrego, zapraszam
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dior Oud Isphana 4,5-5ml Flowerbom Rose Explosion 3,5 - 4ml Alien Essence Absolue Thierry Mugler 4,5 - 5ml Couture La La 4,5-5ml |
|
|
|
|
#2331 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
Rozpaczliwie i pilnie szukam Coco Modemoiselle edp ew. Coco Noir. Oddam nawet z niekorzyścią dla siebie: - Calvin Klein - Euphoria, ok 25-30ml/100, pełnowartościowe, kartonik, korek - Armani, Acqua di gioia wersja Satine, ok 35/50 ml, z korkiem i kartonikiem, tester - Armani, Acqua di gioia edt, 50 ml, pełnowartościowe, korek, kartonik, raz psiknięte (tu nie jestem pewna czy oddam) - Armani, Acqua di gioia, 50 ml, kilka razy psiknięte, z korkiem - Versace, Versense, z korkiem, 50 ml, raz psiknięte - 90/100 Lancome Miracle, tester, bez korka i kartonika - 80/100 ml DKNY Be Delicious edp - pełnowartościowe, kartonik - odlewka 10 ml Code edp - odlewka 10 ml Miss Dior edp - podkład Bourjois Helathy Mix Serum, kolor 52, nowy - podkład Bourjois, 123 Perfect Foundation, kolor 52, nowy - Tangle Teezer, nowa szczotka, turkusowo/różowa, wersja standardowa - nowy żel + balsam perfumowany Signorina edp
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję : (flaszki oraz większe odlewki)
Gucci Envy Gucci Rush 2 Gucci Eau de Parfum II Givenchy Hot Couture. oddam bardzo ale to bardzo wiele!!!
|
#2333 |
|
Zadomowienie
|
Oddam: Erotique ok 29/40
i odlewka Etienne Aigner Explosive 5 ml bez jednego psika testowego, kompletnie nie mój zapach
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Raczkowanie
|
Oddam Charles Jourdan The Parfum 50 ml i Dita Von Tesse Erotique 20 ml.
Najchętniej za Rose Muglera lub Angel EDT, EDP. |
|
|
|
#2336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2337 |
|
Zadomowienie
|
Do oddania letnie zapachy (flakony)
![]() Davidoff Coll Water Frozen - 40/100ml http://www.fragrantica.com/perfume/D...ozen-1331.html Davidoff Coll Water Summer Dive - 70/100ml http://www.fragrantica.com/perfume/D...man-11347.html Calvin Klein, Eternity Aqua - 10/50ml http://www.fragrantica.com/perfume/C...men-15119.html Lacoste, Touch of Pink - 12/90ml http://www.fragrantica.com/perfume/L...-Pink-673.html Harajuku, Sunshine Cuties Love - tester 80/100ml http://www.fragrantica.com/perfume/H...Love-7413.html Większe odlewki: Burberry, Brit Sheer - 9/10ml Elizabeth Arden, 5th Avenue Style - 20ml Guerlain,, Idylle EDT - 9/10ml Harajuku, Wicked Style G - 10ml (bez 2 psików) Próbki: Jil Sunder, Sport - 1.5ml Jesus Del Pozo, Halloween Sun - 0.7ml Katy Perry, Purr - 9/10ml Kenzo, Flower by Kenzo Essentialle - 0.5ml Oriflame, Muse - 0.7ml Ralp Lauren, Ralph - 0.7ml Sisley, Soir De Lune - 0.1ml (1-2 psiki w atomku) Van Cleef & Arpels, Feerie - 0.1ml (1-2 psiki w atomku) Victor & Rolf, Flowerbomb - 0.5ml Yves Rocher, moment de Bonheur - 2ml |
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Witam! Mam do wymiany
- Insolence Guerlain EDP ok.13/30 ml bez korka -YSL Yvresse La Collection ok.30/80 ml-całość za cos,co bardzo mi sie spodoba, najchetniej zrobiłabym jednak odlewkę 10 ml do nadesłanego atomka- świetny zapach - Nina Nina Ricci edt( klasyczne jabłuszko) ok.4-5/30 ml - Gucci Flora edt odlewka 5/10 ml - Angel la Rose 10 ml odlewka - Balenciaga męska PH,chyba to jest meski Cristobal -odlewka ok.4/10 ml SZukam innych zapachow,chetnie MDC lub Rush2 Jesli mozna,prosze odpisac w moim wątku ![]() Poza tym szukam nowych,nieuzywanych próbek perfum,chetnie z kartonikami.Ale tak min. 10 sztuk. Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2014-05-21 o 12:56 |
|
|
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
Jimmy Choo edp szuka nowego domu
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=760505 |
|
|
|
#2340 |
|
Przyczajenie
|
Wymienię/sprzedam:
D&G Pour Femme (2012) ok. 40/50ml Salvatore Ferragamo Signorina EDP ok. 20/30ml |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:27.