|
|
#4351 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
|
|
|
|
|
#4352 |
|
To ja :)
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona się trzymie max 4 godziny .... ---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Taaaaa ![]() Ale niektórzy nie potrafią inaczej ![]() A i pochwalę się że otworzyłam sezon biegający...
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-21 o 11:58 |
|
|
|
|
#4354 | ||
|
Mother of Cats
|
Mursz, nie przejmuj się kobietą. Albo się nudzi, albo Ci zazdrości
Skarbiątko!!!!! Zostaniesz w Barze na trochę chociaż, co? ![]() Cytat:
Cytat:
A cytatem o depilacji Bożeny mało M. nie udławiłam
|
||
|
|
|
#4355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas funkcjonuje foka ![]() dobry ale upał
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- [QUOTE=Parabelka;46541093] 1 [/COLOR] Podobne jest Silences Jacomo , na co Neska zwróciła uwagę i chyba Silences wolę , chociaż kiedyś 19 stanowiła obiekt mojego pożondania , ale przejszło I chyba przy Jacomo zostanę ,bo 19 stkato 4 godziny zapachu... A do tego najszły mnie wątpliwości...Bo wczoraj zrobiłam zawody 19 stki z Sep kontra 19 st z drogerii int. Nie wiem jak to możliwe żeby te zapachy miały inne otwarcia, czy to może być przez to że w S wody są nagrzane???? ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- Bożena ..... Hej hej, sama zostałam?.... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-21 o 13:50 |
|
|
|
|
#4357 |
|
|
Kiedyś było nas tu więcej, a potem ja byłam na detoxie i w tym czasie nastąpiła schizma... Ale ja nie znam szczegółów...
Otóż dzisiaj, koło godziny 13:30, w biały dzień, w śródmieściu, zaatakowała mnie na ulicy wariatka jakaś... Mam podrapaną twarz i nadzieję, że nie miała żadnych chorób, którymi mnie babsko mogło zarazić, bo szponem do krwi mi drapy zrobiła...
|
#4358 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Zombie apocalypse!Ale jak to, gdzie, co? Uciekłaś czy ktoś ją powstrzymał? |
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że tak bez powodu??matko co się na tym świecie dzieje nowe kulki do mnie wyszli ciekawe czy dojdą
|
|
|
#4360 | |
|
|
Cytat:
A najgorsze jest to, że absolutnie nikt nie reagował...
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mursz niech Cię Tż/Małż zamknie w łazience (nie macie chyba okna? ) i obserwuje ewent może Cię też przykuć do kaloryfera ![]()
|
|
|
#4362 |
|
Nindżopesz
|
Mursz
Może przechodnie myśleli, że to Twój nietopesz
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję przeżycia
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może Cię z kimś pomylila.... Bosz, co za ludzie ![]() Przecież wystarczyłby jeden średnio przeciętny dzieciak,żeby babsztyla odciągnąć Nie pojmuję takiego nie widzenia![]() A swoją droga, to może przejedż się do szpitala, po jakąś szczepionkę, czy co...., |
|
|
|
|
#4365 | |
|
|
Nie, no aż tak serdecznie nie jest
![]() Cytat:
Boszszsz... może teraz ja zacznę atakować wypasione blondyny na ulicach
|
|
#4366 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mursz!
to straszne..w sumie jak sie powinno zachowac w takiej sytuacji?
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie..na blondyny już jest amatorka, Tobie zostały, brunetki, szatynki, rude albo łyse ewentualnie
|
|
|
|
|
#4368 | |
|
Vegemamita
|
Cytat:
mam tylko nadzieję , że miałaś buty z czubem i ten kop sprawił , że gówno wbiło jej się do mózgu
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejść niekoniecznie jednoosobowo i rozdzielić towarzystwo. jak się tluką koleżanki to niech się tluką w domu. Jak ktoś napadl na kogoś, w celu jakimkolwiek( kradz , ot bo się przechodzień nie spodobal czy nie miał papierosa)to wiadomo, życie można komuś uratować. I zawsze, zawsze fajnie pamiętać że można znależć się na miejscu osoby zaatakowanej. Bez powodu. No i w sumie ktokolwiek z obecnych moglby wezwać albo przynajmniej sprobować wezwać przynajmniej straz miejską czy policję, telefon z 30 sekund zabiera . Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-05-21 o 17:04 |
|
|
|
|
#4370 |
|
Nindżopesz
|
Najskuteczniejszy na zombie jest ogień albo headshot, można też rozczłonkować piłą łańcuchową ale dopełznie
![]() A teraz kącik modowo-kosmetyczny (stosowna muzyczka w tle): - daję cynk, że na syfy pomaga cynk. Chyba. W każdym razie odkąd go zajadam wypiękniałam jesli chodzi o cerę (jeszcze bardziej! ohoho). A poza tym położyłam laskę na pielęgnącję i kwasy, jedynie myję się olejem (jeśli pamiętam), przemywam hydrolatem herbacianym i smaruję mleczkiem winogronowym. - mieszanka ziołowa skutecznie powstrzymała wypadanie kłaków. - macałam piankową spódniczkę - brr! |
|
|
|
#4371 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale mi chodzilo jak sie zachowac jak cie ktos w ten sposób zaatakuje...albo najlepiej co zrobic aby uniknąc ataku
|
|
|
#4372 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
To się kwalifikuje do zgłoszenia na policję? Choć jeśli kobita jest chora psychicznie, to nic jej nie zrobią. Z drugiej strony: skoro jest niebezpieczna, to ktoś jej powinien pilnować, a nie żeby chodziła po ulicy bez kontroli. |
|
|
|
|
#4373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepiej totalnie ignorować zaczepki, nawet nie patzreć w stronę napastnika, odejść dalej. Niestety nie zawsze działa. Jeśli już zaatakuje to wrzeszczeć ile sił w płucach. Sam wrzask często odstrasza. No i jak jesteś slabsza ( nie masz bojowego doświadczenia, czy nie umiesz się bić), to niestety liczyć na to że w międzyczasie ktoś się zlituje i pomoże .I jak masz możliwość , to najlepiej zaliczyć jakiś kurs samoobrony,parę podstawowych chwytów czasem moze się bardzo przydać. Albo poprosić o krótki kurs kogoś znajomego. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2014-05-21 o 17:31 |
|
|
|
|
#4374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na serio udaj się na ip do zakaźnego... ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Mursz
szok co za baba
|
#4376 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ... ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4377 | ||||||
|
Panaroja
|
snad kłopotu
![]() Cytat:
![]() 2.gratulacje nienawidzę biegania ![]() Cytat:
jakiś czas temu ze Śnieżką testowałyśmy Snowing Rose i na niej zamiast różą jechało trawą - tester grzany seforzany ponieważ na mnie pachniało różą jak trza , kupiłam w internetowej , ona spróbowała i co ? Zamawiałam drugą flaszkę dla niej , bo też pięknie różą pachniało na niej ![]() Cytat:
Cytat:
samym podrapem pasnokciowym nie zarazi żadną zakaźną zarazą , chyba że miała unurzane we własnej skażonej krwi , może tylko zwykłego brudu napchać , więc podezynfekuj porządnie . Agresywna psychiczna , coraz więcej takich jest ![]() Cytat:
Cytat:
albo jest samotna , tylko z opieką na dochodząco . Albo w ogóle bez opieki .Rozpadły mi się dziś dwie pary butów letnich - jedne się dosłownie rozsypały - podeszwy i obcasy w kawałki i na proszek , drugie rozlazły w rękach na części zostałam z jedną parą kończących się sandałów
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4378 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 razy miałam taki przypadek W końcu sam podsumował, że się uczę ( tak notatki ze studiów mnie przed nim uratowały ) i że nie będzie mi przeszkadzał ![]() Cytat:
![]() Z pozytywów - przymierzyłam dziś 2 pary spodni "letnich" i zaniosłam je do zwężenia. Z negatywów - niestety zwężenia tylko w pasie Z jeszcze większych pozytywów - kupiłam sukienkę za 5 zł Z negatywów - ja nie umiem chodzić w sukienkach Pierwszy mój odruch po przymierzeniu sukienki to było obciąg...ee lepiej wstawię inne słowo , coby jak najwięcej nogi zakryć Przy przymierzaniu spodni natomiast pierwszym odruchem jest sprawdzanie czy spodnie mają kieszenie tj. czy będzie gdzie ręce trzymać ![]() Z pozytywów (dopisanych na siłę, żeby nie zakończyć posta negatywnie ) - otworzyłam dziś sezon hamakowy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4379 |
|
|
O mamo... Kolega z pracy..
|
#4380 | |
|
Zakorzenienie
|
napłodziłam cycatów ad wszystko i Murszowa sytuacja
I wsumie dużo konkretnych porad, zwłaszcza Stazja - mistrzyni konkretów ![]() Zgadzam się ze wszystkim - jako biorca - olać i znikać jako obserwator - powiadamiać kogo potrza Murszę współczuję o Mammo cooo? powiedz że nie najgorsze---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: najlepszy post ever !!!! Post roku. Laska, jaką Ty jesteś szczęściarą że możesz spodnie naszać to nawet nie wiesz. Jakbyś się w żadne nie mieściła i wyglądała na ciążę w 8smym to byś wiedziała że only ciążowa sukienka Cie ratuje. Także serio to masz meeeega pozytyw. Ale wiem o co cho My mamy sezon huśtawkowy już od ponad miesiąca |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

Coś w tym chyba jest, bo dziś na naszą, swoją drogą, głupią tablicę, przyszły 3 pochwały i mnie wywiesili, że tam niby mnie cenią w oddziałach... Może to ją boli? Z jej sekcji nikt nic nigdy... Ale może i naciągam teorię.

ale pewnie to nie jest ostatnie zdanie w temacie 

Zombie apocalypse!

nienawidzę biegania
klask i: najlepszy post ever !!!!