|
|
#361 |
|
Rotmistrz
|
Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(
Oboje jestesmy po nieudanych malzenstwach, wiec slub nas poprostu odstrasza
![]() Zgodnie uwazamy, ze jak sie kogos kocha to zaden papierek tego nie zmieni |
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Heeejka
ja pijam zielona i czerwona herbate parzona w specjalnym czajniczku. Uwielbiam. ![]() ja mam 30 kg nadwagi , ale nie czuje sie bardzo gruba. Powinnam zrzucic, ale ciezko z chora tarczyca
Edytowane przez Talantea Czas edycji: 2014-05-21 o 13:36 |
|
|
|
#363 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam problemów z wagą, ale lubi mi się zbierać tłuszczyk w okolicy brzucha
A kiedyś miałam taaki ładny brzuszek... Od niedawna staram się zdrowo odżywiać, biegam i jeżdżę na rolkach i powiem, że efekty jakieś już są No i piję duużo zielonej herbaty a kiedyś piłam tylko czarną i to mocno słodzoną A lumpekasami zaraził mnie mój TŻ, on chodzi bardzo często. Jest o tyle dobry, że zawsze zajrzy na damskie ubrania i mi coś ładnego znajdzie
|
|
|
|
#364 |
|
Rotmistrz
|
TALANTEA
W koncu jestes ![]() Czesto jest tak, ze waga ciala nie odzwierciedla tego jak faktycznie wygladamy. Ja wyglada sprawa lumpeksow w UK? ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Niewiem czemu, ale mi zielona nie sluzy, zle sie po niej czuje, wiec zrezygnowalam. |
|
|
|
#365 |
|
Raczkowanie
|
Talantea Wg wskaźnika u mnie jest 26kg nadwagi. A raczej 15, a reszta to otyłość. Ja z kolei czuję się gruba, źle mi z tym i dopiero prawie 3lata po porodzie porządnie biorę się za to.
Czytam Was i czytam, ale tyle drukujecie, że nie nadążam :P |
|
|
|
#366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracowalam. Planuje nowy projekt w mojej kawiarni, z kolega. Szykujemy artbook ![]() No wlasnie, wszyscy mowia ze wygladam o wiele mniej niz waze ![]() Jestem malutka. ledwo 153 cm wzrostu ![]() Tutaj lumpeksy to zwykle charity shopy, zarobione pieniadze sa przeznaczane na dobre cele. Sa lepsze i gorsze, zwykle znajduje sie te same nazwy jak British Foundation czy Scope. Moje ulubione. Zwykle wszystko jest dobrej jakosci, nie ma typowych koszy grzeb i szukaj. Na wieszakach, posortowane wielkoscia, czasami tez kolorami
|
|
|
|
|
#367 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#368 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane za kazdym razem,gdy sprawdzam ten wątek w celu nadrobienia zaległości w postach oraz ich czytaniu widzę,że stron przybywa Nie wiem,czy jeszcze mogę sie wtrącić w Wasze rozmowy Dziewczyny ?
"... Chodzi o to, że każdy z nas jest sumą chwil, które kiedykolwiek przeżyliśmy ze wszystkimi znanymi nam osobami. I to właśnie te chwile tworzą nasza historie ..." "... bała się, że ten człowiek mógłby kiedyś zniknąć z jej życia ..." zwyczajność też ma w sobie coś wyjątkowego.... |
|
|
|
#369 | ||
|
Rotmistrz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
A co tam u Ciebie ciekawego? |
||
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem pod wrazeniem jak ten watek sie rozkrecil. Nigdy wczesniej nie bylam tak aktywna w zadnym watku na wizazu
|
|
|
|
|
#371 |
|
Rotmistrz
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokladnie o to chodzi, w stare watki ciezko sie wbic. |
|
|
|
|
#373 |
|
Rotmistrz
|
|
|
|
|
#374 |
|
Zakorzenienie
|
Tez to uwielbiam. Teraz nie mam pieniazkow zeby chodzic nawet po lumpach, a moj nie lubi zakupow ubraniowych zebym mogla go naciagnac na cos. |
|
|
|
#375 |
|
Rotmistrz
|
|
|
|
|
#376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubie poznawac nowe osoby. Niezle sie tutaj zadomowilam ^^ |
|
|
|
|
#377 |
|
Rotmistrz
|
|
|
|
|
#378 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
Najważniejsze jest to że nie czujesz się źle, ze swoją wagą, reszta jest zbędna. ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Ja też lubię tutaj zaglądać i się wypowiadać. Chociaż czasami uważam że moje odpowiedzi są z kosmosu, i w ogóle nie dotyczą poprzedniego. Więc za wszelaki chaos w moich wypowiedziach przepraszam
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuje herbaty przez internet ze specjalnego sklepu. Lokalnie nie znalazlam dobrych. Zwyklej czarnej nie lubie. Pije tylko kawe, wode i herbate.
|
|
|
|
#380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na wage mozna kupic
|
|
|
|
|
#382 |
|
Zadomowienie
|
O to super. U nas w Tesco jest herbaciarnia. Piłam jedną herbate z tego sklepu z dodatkiem winogron. była pyszna. Musze się tam przejśc, ale strone naturalnie tez odwiedzę
Dzięki
|
#383 |
|
Rotmistrz
|
Ja pije glownie czarna herbate, czerwonej nieumie tu kupic
Lubie tez napoje na bazie herbaty, kompoty, a w nocy jak sie przebudze, czy z samego rana pije wode z kranu. Kawa jest u mnie w odstawce, zle sie po niej czuje. A najsmieszniejsze, ze mam 3 ekspresy do parzenia kawy
|
|
|
|
#384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#385 | |
|
Rotmistrz
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ---------- Chcecie wiedziec ile mamy czego? |
|
|
|
|
#386 |
|
Raczkowanie
|
TALANTEA
Mi tez nie chcą wierzyć jak mówię, ile ważę Ja próbowałam się wkręcić w kilka watków no ale albo zostałam zignorowana albo traktowana tak, że stwierdziłam, że nie będę się pchac tam, gdzie mnie nie chcą Za to mój TŻ uwielbia chodzić po sklepach, w sumie on mnie zaraził ubraniowym szaleństwem Przed tym związkiem miałam jedną parę szpilek w szafie a teraz nie wiem gdzie je chować KANDAO Ja słyszałam, że bardzo dobra dla organizmu jest gorąca woda z cytryną i pita regularnie daje więcej energii niż codzienna kawa ![]() 86LOLA Chwal się ile masz niepotrzebnych gratów
|
|
|
|
#387 |
|
Rotmistrz
|
A wiec mamy:
3 ekspresy do kawy 4odkurzacze 2 lodowkozamrazalki 1 zamrazalnik 3 wozki spacerowe 2 foteliki do auta 3 krzeselka do karmienia dziecka 3 komplety krzesel 3zelazka 4 dvd 4 telewizory 6 zestawow sztuccow 2 kuchenki elektryczne 2 kuchenki mikrofalowe ze 20 obrusow, serwetek kilka kompletow naczyn kilka zyrandoli/kinkietow Jak mi sie jeszcze przypomni to dopisze ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- KANDAO Dobrze na organizm tez dziala ciepla(nie goraca) woda z miodem. |
|
|
|
#388 |
|
Zakorzenienie
|
To nie lepiej sprzedac niz wszystko skladowac? Gdzie wy to miescicie? XD
|
|
|
|
#389 |
|
Rotmistrz
|
Mamy schowki poddaszowe, strych I piwnice, wiec miejsce jest. Sprzedac nie ma komu, bo nikt tego niechce nawet za darmo, a my niechcemy wyrzucac. Myslimy, aby jak nadarzy sie okazja przewiezc do Pl chociaz czesc z tych rzeczy I obdarowac kogo sie da.
|
|
|
|
#390 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to w moim malym mieszkanku to juz nie mam miejsca na nic :< zazdraszczam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.

A kiedyś miałam taaki ładny brzuszek... Od niedawna staram się zdrowo odżywiać, biegam i jeżdżę na rolkach i powiem, że efekty jakieś już są