|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Hej!
Naprawilam usterkę wizazową i już mogę Was czytać. U nas tak jak MALWISKA pisała (dzięki!). Zaczynamy 35 tc i mała ma ok 2,5 kg ![]() Co do wagi to ważę 71 kg i w pupę nic nie poszło.. Dalej cierpię na plaskodupie (jak to mój tż mówi) ![]() Idę Was nadrobić ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Fame, waga Izulki jest piękna
No i cieszę się strasznie, ze u Was w gruncie rzeczy jest wszystko w porządku. Cieszę się jak głupia, że za jakieś 2 tygodnie z kawałkiem będziesz mieć Izę przy sobie Nienormalna jestem
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2644 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
zebyscie jak najszybciej byli w domu ![]() Cytat:
![]() My bylismy na spacerze, zezarlam magnuma i bylismy popytac w restauracji, w ktorej mielismy wesele, czy maja wolne terminy na chrzciny mamy nadzieje, ze uda nam sie zalapac na 13 lipca w pierwsza rocznice slubu ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|||
|
|
|
#2645 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:Cytat:
nie strasz kochana bo ja w trakcie remontu i jeszcze dużo rzeczy do zorganizowania i zaczynam się bać,że mi czasu nie starczy coś jeszcze cytowałam ale mi wcieło... na pewno trzymam kciuki za wszystkie szpitalne mamy i za Jagódkę oczywiście ![]() pochwalę się.....byłam na wizycie i Sonia waży juz 2kg miłego wieczorka Edytowane przez i like it Czas edycji: 2014-05-21 o 21:26 |
|||
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później tracimy cierpliwość Więc Fame, no nie możesz nie urodzić w przeciągu trzech tygodni Za tydzień będziesz miała już donoszoną ciążę, także nic tylko rozkładać nogi Też wrzucę swój bęben sprzed chwili Dzisiaj według USG zaczęliśmy 33 tc
13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-05-21 o 21:54 |
|
|
|
|
#2647 |
|
Zakorzenienie
|
Hehehe dzięki dziewczyny, jesteście kochane!
Z tym terminem to jest tak, że w każdej chwili może się zacząć i dlatego biorę te zastrzyki (2 jeszcze zostały). I mój lekarz daje mi jeszcze jakieś 2 lub 3 tyg max, bo Izunia niziutko siedzi i szyjka miękka.. Powiem Wam, że czuję straszny niepokój cały dzień, tak jakbym się czegoś bała, ale nie wiem czego.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcie nie chciało współpracować, ale w końcu się (chyba?) udało
13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-05-21 o 21:56 |
|
|
|
|
#2649 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest do dzisiaj mialam l4 od doby jestem w szpitalu (pracodawca powiadomiony). Teraz szpital mi da l4 przy wypisie? moj lekarz przyjmuje tylko w poniedzialki i srody i nie wiem jak on mi l4 wystawi jak wyjde w inny dzien a ciaglosc miec musze przeciez. Glupieje...
Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk |
|
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Iris, lekarz sporządzający wypis wyda Ci L4, musisz go jedynie poinformować o takiej potrzebie oraz podać niezbędne dane do wypełnienia druku.
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2652 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale wazne, ze jestes pod opieka lekarzy i w kazdej chwili moga zareagowac Bambusiek, Mamaya - sliczne brzucholki Cytat:
druk l4 dostalam z wypisem i zanioslam zaraz w ten sam dzien do kadr. Zwolnienie bylo wypisane od dnia przyjecia do 1 czerwca, ale data wypelnienia druku 2 maja. W kadrach sie nie czepiali, wiec chyba wszystko ok. A w szpitalu powiedz, ze chodzi o ciaglosc, na pewno Ci wszystko dobrze wypisza ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#2653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale wystawi mi l4 tylko na czas pobytu? Czy troche dalej ? Bo bede musiala kombinowac lekarza na gwalt. Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk |
|
|
|
|
#2654 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzuszek śliczny Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Iris, lekarz sporządzający wypis może wystawić Ci L4 również poszpitalne, nie ma do tego przeciwwskazań.
Fame, Ty sobie tak nie żartuj Nie chcę widzieć zdjęcia Izulki jeszcze przez najbliższe dwa tygodnie (tym babom to nigdy nie dogodzisz, mówię Ci
13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-05-21 o 22:07 |
|
|
|
#2656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Fame czuje niepokój bo jest sama w szpitalu. To tak podświadomie, bo leży i czeka na akcje... inaczej jak ktoś wstanie rano i cały dzień czuje jakiś niepokój nie wiadomo dlaczego albo przypływ energii.
Fame mam nadzieję ze nie przechodzisz/przelezysz swojego terminu bo tak też się zdarza ;-) Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2658 |
|
Rozeznanie
|
O to mi chodzilo
dzieki dziewczyny ide spac musze odespac wczorajsza noc babka kolo mnie chrapala gorzej od starego ciagnika:-( Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk |
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie kupowalabym najtanszych drogeryjnych. |
|
|
|
|
#2662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
teraz przeszlam na sciaganie z piersi na zmiane. Ja uzywalam elektrycznego medela symphony ale jest ogromny (wypozyczony w szpitalu). ostatecznie mam lovi lactalis. Maly zgrabny i efektywny. No i mozesz uzywac w 2 wersjach. Recznej i elektrycznej. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2663 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2664 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
To pewnie dość kontrowersyjny temat, z resztą już kiedyś była w wątku dyskusja na ten temat
Ale odpowiem Po pierwsze mam ciemną, oliwkową karnację. Nigdy nie doznałam poparzenia słonecznego, nie miałam po opalaniu się zaczerwienionej skóry, od razu opalam się na brąz (w sezonie letnim mogę leżeć całymi dniami na słońcu). Po drugie uwielbiam słońce, lubię siebie opaloną. Nie przemawiają do mnie argumenty na temat szkodliwości słońca, szybszego starzenia się skóry etc. Każdy kiedyś będzie stary, pomarszczony, taka kolej rzeczy Noszę kapelusze, chusty, okulary przeciwsłoneczne. Chronię głowę i oczy. Wszelkie pieprzyki mam pod stałą obserwacją (zarówno swoją, jak i dermatologiczną), jeśli coś mnie niepokoi to natychmiast reaguję. Filtrów przestałam używać mając jakieś 10 - 12 lat. Nigdy nie byłam smarowana blokerami, najwyższy filtr, którego używałam to 30stka. Ale tak jak mówię, ostatni raz smarowałam się kremem z filtrem mając około 10 - 12 lat
|
|
#2667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinek, to jedyne na co nie narzekam
Jestem wielką entuzjastką opalania I absolutnie nie propaguję podejścia takiego jakie mam ja, ponieważ wiem, że każda skóra jest inna, ma inne potrzeby i nie należy wkładać wszystkich do jednego worka
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Mamaya - tak, babom nie dogodzi, tym bardziej tym w ciąży
![]() Co do kremów i filtrów to nie zastanawiałam się nawet nad tym.. Przyjdzie jeszcze na to pora ![]() Dostałam drugi zastrzyk i idę spać. Dobranoc Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2670 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [superaśnie, mam nadzieję, ze mi nie zostanie więcej niż 3+ ale skoro na razie mam dalej 8+ to tak się nieśmiało łudzę, że wszystko pójdzie precz w miesiąc Cytat:
za wizytęCytat:
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

i w pupę nic nie poszło.. Dalej cierpię na plaskodupie (jak to mój tż mówi) 

No i cieszę się strasznie, ze u Was w gruncie rzeczy jest wszystko w porządku.
Nienormalna jestem 

Oczywiście nic nie kupiłam. W piątek zrobię chyba podejście nr 2. Poza tym nie umiem funkcjonować jak jest tak gorąco. Strasznie się męczę. Nie będąc w ciąży się męczyłam, a teraz jest milion razy gorzej.
klask i:
Dzisiaj według USG zaczęliśmy 33 tc