Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. VI - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-14, 15:00   #451
Elessar
Wtajemniczenie

Dot.: Nosimy dobrze dobrane biustonosze! A TY? cz. VI

Cytat:
Napisane przez czarna_kiecka Pokaż wiadomość
dzięki, to popatrze w tych sklepach, czy myślisz że kupię gdzieś taki właśnie cielisty, gładki za max 80zł ?
W tych co podałam to nie kupisz, ceny są od ok. 120 zł w górę.
Jeśli nie chcesz z push upem to może być problem, usztywniane bądź miękkie w każdym rozmiarze kojarzę u jednego producenta, ale ceny to 140-150 zł plus wysyłka (chyba 12 zł).
Jedynie chyba w kontri masz szansę kupić biustonosz do tej kwoty.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

[1=019cbfde5cc6e455fa19b01 1903180c9b735c7f6;4645044 0]Może z tobą nie będzie tak źle. Ogólnie w rozmiarach poniżej D jest problem. Sporo firm w ogóle go nie produkuje.[/QUOTE]

Produkują, ale uważają, że posiadaczki miseczek do D muszą mieć push upa.
Stary 2014-05-14, 19:04   #452
czarna_kiecka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elessar Pokaż wiadomość
W tych co podałam to nie kupisz, ceny są od ok. 120 zł w górę.
Jeśli nie chcesz z push upem to może być problem, usztywniane bądź miękkie w każdym rozmiarze kojarzę u jednego producenta, ale ceny to 140-150 zł plus wysyłka (chyba 12 zł).
Jedynie chyba w kontri masz szansę kupić biustonosz do tej kwoty.

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Produkują, ale uważają, że posiadaczki miseczek do D muszą mieć push upa.

dzieki, kurcze to słabo, bo o ile za jakiś fajniejszy biustonosz zapłaciłabym więcej, to za takiego zwyklaka nie planowałam dać więcej niż 100zł, a to kontri polecasz ?
co do push up - nie zaszkodziłby, ale nie wiem czy to dobry pomysł aby stanik który ma być takim noszonym dość często, miał push up ?
Stary 2014-05-14, 19:11   #453
Kisame
Zakorzenienie

witam gościnnie
szukam stroju kąpielowego dwuczęściowego, jednak koniecznie z gąbkami super push up ,które faktycznie optycznie "powiększą" mały biust fajnie by było, gdyby udało mi sie znaleźć fajny strój do 100zł pomożecie?

Jeśli coś kochasz, puść to wolno
-jeśli wróci, jest Twoje,
-jeśli nie, nigdy Twoim nie było.
Paulo Coelho

UBRANIA I KOSMETYKI!!!

Kisame jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 08:32   #454
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki, kurcze to słabo, bo o ile za jakiś fajniejszy biustonosz zapłaciłabym więcej, to za takiego zwyklaka nie planowałam dać więcej niż 100zł, a to kontri polecasz ?
co do push up - nie zaszkodziłby, ale nie wiem czy to dobry pomysł aby stanik który ma być takim noszonym dość często, miał push up ?
Musiałabyś przeszukać kontri sama. 65B kojarzę w 2 firmach, bo z nich miałam, ale ceny - 125 zł, 150 zł. Z tańszych nie pamiętam, ale też z drugiej strony nie szukałam, bo nie miałam klientek na ten rozmiar. Może jeszcze z Gossarda, ale tu ceny też koło 150 zł.

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Kisame Pokaż wiadomość
witam gościnnie
szukam stroju kąpielowego dwuczęściowego, jednak koniecznie z gąbkami super push up ,które faktycznie optycznie "powiększą" mały biust fajnie by było, gdyby udało mi sie znaleźć fajny strój do 100zł pomożecie?
A jakiego rozmiaru szukasz? Jaki masz rozmiar biustonosza?
Stary 2014-05-15, 13:14   #455
Martva
Zadomowienie

W kontri jest 7 stron 65B. Tam jest fajna wyszukiwarka, bo po prostu wpisujesz rozmiar na stronie głównej tam gdzie masz 'wpisz szukane słowo' i nie trzeba grzebać po stronie i sprawdzać. Sam sklep jest ok, coś tam kupiłam w ciągu ostatniego roku, warto ich polubić na FB bo jest sporo różnych promocji. Ceny wyjściowe do 90zł na ogół.

Natomiast z ręką na sercu - nie mam pojęcia jak jest z fajnością tych polskich 65B, w sensie czy są ścisłe czy rozciągliwe, jak z konstrukcją i jakie mają fiszbiny. Chyba najprościej kupić kilka z różnych firm i odesłać niepasujące.
Martva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 13:24   #456
czarna_kiecka
Zakorzenienie

dziekuje elessar : )
a powiedz mi jeszcze, skoro mialas s tycznosc z tym rozmiarem, bo ja oczywiscie stanika z takim obwodem i automatycznie mniejsza miseczka nigdy nigdzie nie znalazlam, czy on Twoim zdaniem sie naprawde bedzie nadawal na maly biust ? wiem, pytanie moze dziwne, ale po prostu chyb a nigdy nie mialam biustonosza idealnie przylegajacego, zawsze te miseczki mniej lub bardziej mi odstawaly

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Martva dzieki, ja mysle ze pojde dobrac stacjonarnie i jesli nie znajde nic w cenie, ktora by mi pasowala, to zamowie przez Internet, w razie czego poodsylam albo moze ustale w sklepie jaki mam rozmiar z danej firmy i bede wtedy szukala tego rozmiaru z tej firmy ale online, jesli bedzie taniej.

Mam jeszcze pytanie - czy to 'wypada' przyjsc do sklepu gdzie dobiora mi rozmiar i ostatecznie sie nie zdecydowac ? wiem, ze nikt na sile mi nie kaze kupic, ale tak ogolnie pytam ?

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

http://allegro.pl/fz-d134-triumph-mi...224271437.html znalazlam np na all taki z Triumpha i ogolnie spory wybor rozmiarow okreslanych jako 65B i znowu mam pytanie - zamawiacie tylko z takich znanych, typowych i profesjonalnych firm, czy mozna trafic tez na dobry rozmiar z tych no name ?
Stary 2014-05-15, 13:31   #457
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
dziekuje elessar : )
a powiedz mi jeszcze, skoro mialas s tycznosc z tym rozmiarem, bo ja oczywiscie stanika z takim obwodem i automatycznie mniejsza miseczka nigdy nigdzie nie znalazlam, czy on Twoim zdaniem sie naprawde bedzie nadawal na maly biust ? wiem, pytanie moze dziwne, ale po prostu chyb a nigdy nie mialam biustonosza idealnie przylegajacego, zawsze te miseczki mniej lub bardziej mi odstawaly

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Martva dzieki, ja mysle ze pojde dobrac stacjonarnie i jesli nie znajde nic w cenie, ktora by mi pasowala, to zamowie przez Internet, w razie czego poodsylam albo moze ustale w sklepie jaki mam rozmiar z danej firmy i bede wtedy szukala tego rozmiaru z tej firmy ale online, jesli bedzie taniej.

Mam jeszcze pytanie - czy to 'wypada' przyjsc do sklepu gdzie dobiora mi rozmiar i ostatecznie sie nie zdecydowac ? wiem, ze nikt na sile mi nie kaze kupic, ale tak ogolnie pytam ?

---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

http://allegro.pl/fz-d134-triumph-mi...224271437.html znalazlam np na all taki z Triumpha i ogolnie spory wybor rozmiarow okreslanych jako 65B i znowu mam pytanie - zamawiacie tylko z takich znanych, typowych i profesjonalnych firm, czy mozna trafic tez na dobry rozmiar z tych no name ?
Nie raz zdarzało się, że klientka pomierzyła wiele i nic nie kupiła. Życie. Jak z każdą inną rzeczą, pooglądasz, pomierzysz i niekoniecznie kupisz.
Jeśli jest dopasowany to będzie przylegał idealnie, nic nigdzie nie będzie odstawało, podjeżdżało, będzie wygodne.
Aktualnie noszę biustonosze tylko z jednej firmy, bo w nich się dobrze czuję. Nie mam nic z szeroko promowanych marek, bo się z nimi nie lubię. Na dobry biustonosz możesz trafić wszędzie, jednej będzie ze znanej firmy, inny z mniej, norma.
Stary 2014-05-15, 13:33   #458
czarna_kiecka
Zakorzenienie

ok, no to sie uspokoilam troche, ze nie ma presji zeby kupic, zerknelam na Kontri i wszystko fajnie: biustonosze ladne, ceny naprawde ok, ALE same push upy... ;/
Stary 2014-05-15, 13:58   #459
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
ok, no to sie uspokoilam troche, ze nie ma presji zeby kupic, zerknelam na Kontri i wszystko fajnie: biustonosze ladne, ceny naprawde ok, ALE same push upy... ;/
Jak mają wyjmowalne wkładki to przeżyjesz
Jeśli Cię to pocieszy to z popularnym rozmiarem też mam problem co kupić, bo co się pojawia to albo nie leży albo mi się nie podoba. A niby wybór jest dużo większy.
Stary 2014-05-15, 14:12   #460
czarna_kiecka
Zakorzenienie

ale jak maja wyjmowane to rozumiem, ze i tak bedzie wolna przestrzen po tych wkladkach po ich wyjeciu, tak ? bo rozmiar 65B push up to rozmiar z tymi wkladkami, tak ? popraw mnie bo oczywiscie ja pojecia o tym nie mam
domyslam sie, ze jak masz popularny rozmiar to moze chociaz na akzdym kroku nie proponuja Ci push upow, juz naprawde czuje sie jakbym miala biust jak 2 plasterki cytryny jak to widze xD
Stary 2014-05-15, 14:25   #461
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
ale jak maja wyjmowane to rozumiem, ze i tak bedzie wolna przestrzen po tych wkladkach po ich wyjeciu, tak ? bo rozmiar 65B push up to rozmiar z tymi wkladkami, tak ? popraw mnie bo oczywiscie ja pojecia o tym nie mam
domyslam sie, ze jak masz popularny rozmiar to moze chociaz na akzdym kroku nie proponuja Ci push upow, juz naprawde czuje sie jakbym miala biust jak 2 plasterki cytryny jak to widze xD

To zależy od tego jak duże są gąbki. Te wyjmowane są raczej cienkie i mi nie robiło większej różnicy czy mam te wkładki czy nie. No ale ja zawsze kupuję staniki na styk. Ba często kupuję biustonosze w których mam buły po wygarnięciu. Mój biust po kilku minutach i tak osiada w misce. No chyba, że jakieś żelowe czy coś w tym stylu, wtedy wyjęcie robi duża różnicę.
Bez push-upa i w rozmiarze 65B to chyba prawie same staniki angielskie...
Ja mam głownie La Senza i Flozie by Frost. M&S gąbczaste push-upy. Te 3 firmy najlepiej sprawdzają się na moim biuście.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 14:32   #462
czarna_kiecka
Zakorzenienie

ook, to zerkne jeszcze na te, ktore podalas, no wlasnie widze, ze w tych polskich firmach to push up obowiazkowo przy malym rozmiarze...
Stary 2014-05-15, 14:41   #463
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6
Konto usunięte

Cytat:
ook, to zerkne jeszcze na te, ktore podalas, no wlasnie widze, ze w tych polskich firmach to push up obowiazkowo przy malym rozmiarze...
Zawsze możesz sprawdzić polskie produkty izobaczyć jak będa się sprawowały po wyjęciu wkładek.
Mi tam jakoś polskie biustonosze nie pasują- dziwny krój miski i wąskie fiszbiny....
Fajne biustonosze ma Mimi holiday- ale są drogie.
Male rozmiary ma też Gossard, Discover mademoiselle.
Jeszcze przyszła mi do głowy polska firma o n l y h e r. Mają fajny sklep internetowy i zawsze służą poradą

Ewa Michalak mi nie pasuje bo często 70A u nich jest dla mnie za duże. w 65sie nie dopnę, a nie chce żeby szyli mi na zamówienie.
019cbfde5cc6e455fa19b011903180c9b735c7f6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 16:51   #464
Martva
Zadomowienie

Nie zawsze push-up oznacza cztery centymetry gąbki wbudowanej na stałe, ja zawsze trafiałam na wersje lekko usztywniane z wyciąganymi wkładkami.

Cytat:
ale jak maja wyjmowane to rozumiem, ze i tak bedzie wolna przestrzen po tych wkladkach po ich wyjeciu, tak ? bo rozmiar 65B push up to rozmiar z tymi wkladkami, tak ?
Zależy od wielkości i grubości wkładek. U mnie (zupełnie inne rejony rozmiarowe) różnica z gąbkami i bez gąbek nie jest szczególnie duża, te wkładki mają milimetr-dwa grubości. Z wkładkami stanik czasem robi się za mały, a czasem robi 'efekt wow'. Poczytaj opisy modeli które Cię interesują, zawsze możesz też napisać do sklepu i zapytać czy wypełnienie jest stałe czy wyciągane i jak duże
Martva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-15, 19:13   #465
Farisss
Wtajemniczenie

czarna_kiecka, właśnie kontri ma taką opcję, że jak się kupi i zwraca paczkomatem to wtedy jest ten zwrot za free

Ja to już sama nie wiem. Potrzebny mi jasny, cielisty, kremowy, biały, cokolwiek, może być koronkowy stanik. I nigdzie nie ma takiego jakiego potrzebuję zaczynam wątpić.
Stary 2014-05-15, 22:05   #466
Glodomorek
Zakorzenienie

Cytat:
:Mam jeszcze pytanie - czy to 'wypada' przyjsc do sklepu gdzie dobiora mi rozmiar i ostatecznie sie nie zdecydowac ? wiem, ze nikt na sile mi nie kaze kupic, ale tak ogolnie pytam ?
To zależy. Jeśli nic ci się nie spodoba lub nic nie pasuje to tak. Żeby kupić w necie-nie.
Glodomorek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-17, 12:22   #467
niv_
Zakorzenienie

Mnie każdy biustonosz gniecie najlepiej byłoby żebym była płaska jak deska

Wszystkie koronki, kolory, kokardki podobają mi się na zdjęciach, na mnie już nie je.

Teraz kupiłam sobie 3 staniki i sama nie wiem...zobaczymy, czy będą ok.
Najbardziej "napalona" byłam na ten czerwony, ale jakoś średnio w nim wyglądam i na dole mnie coś uwiera (inna sprawa, że może jestem przewrażliwiona) najfajniejszy jest pomarańczowy i najlepiej się w nim też czuję.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg biustonosz-panache-cleo-juna-strawberry-balcony-6461.jpg (44,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg oanache błekit.jpg (50,4 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg panache pomarancz.jpg (47,2 KB, 39 załadowań)
Stary 2014-05-17, 17:22   #468
Wampierz
Zakorzenienie

Ba ba ba. Mam srebrny Deco Charm Tylko że same miseczki są srebrne, reszta jest szara...
Stary 2014-05-20, 12:29   #469
MarrySu26
BAN stały

Dot.: bielizna, jaką najbardziej lubicie, gdzie kupujecie?

Jeśli chodzi o duże rozmiary to dalia i ewa bień.
MarrySu26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-22, 09:47   #470
Arabelas
Raczkowanie

Dziewczyny, poszukuję jakiegos straplessa z obnizonym mostkiem do sukni ślubnej.

Zdjęcie sukni: http://www.nelitanoivas.pt/img/marca...iva/303601.jpg
Ja ją podciągam trochę wyżej, nie ma AŻ takiego dekoltu jak na tej pani :P

Kupiłam Konrad Margot 65F, ale musiałam go zwrócic, bo brzydko wystawał pod sukni. Przodem nie było go widac, ale bokiem czy przy jakimkolwiek schylaniu już tak

Jestem z Warszawy. Byłam w Dopasowanej i Satine, ale powiedzieli mi, że nie mają żadnego straplessa z niskim mostkiem.

Mam jeszcze strapless Agio DB-959 70D, bardziej pasował do tej sukni, ale jest ciemnofioletowy :P

Spodobał mi się Wonderbra Ultimate, jednak jest on niedostępny w Polsce

Proszę o poradę jakich modeli powinnam szukac
Arabelas jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-22, 15:24   #471
nelyen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arabelas Pokaż wiadomość
Dziewczyny, poszukuję jakiegos straplessa z obnizonym mostkiem do sukni ślubnej.

Kupiłam Konrad Margot 65F, ale musiałam go zwrócic, bo brzydko wystawał pod sukni. Przodem nie było go widac, ale bokiem czy przy jakimkolwiek schylaniu już tak

Jestem z Warszawy. Byłam w Dopasowanej i Satine, ale powiedzieli mi, że nie mają żadnego straplessa z niskim mostkiem.

Mam jeszcze strapless Agio DB-959 70D, bardziej pasował do tej sukni, ale jest ciemnofioletowy :P

uhm, a jakie wymiary masz właściwie? bo tu raz widzę 65F, raz 70D i teoretycznie oba w kontynentalnej rozmiarówce O.o

ja bym celowała w wonderbrę, jeśli masz dość czasu na zabawę w zamawianie, czekanie i ewentualne odsyłanie - jak dla mnie jest super wygodna.
z polskich jedyne co mi przychodzi do głowy to to, ale nie wiem czy ma dość niski mostek jak na Twoje potrzeby: www. ewa-michalak.pl/product-pol-187-Strapless-Slubny. html

zobaczyłabym też co teraz oferuje H&M, bo może akurat się coś trafi, zdarzają im się porządne ścisłe modele.

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-23, 08:34   #472
Arabelas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
uhm, a jakie wymiary masz właściwie? bo tu raz widzę 65F, raz 70D i teoretycznie oba w kontynentalnej rozmiarówce O.o

ja bym celowała w wonderbrę, jeśli masz dość czasu na zabawę w zamawianie, czekanie i ewentualne odsyłanie - jak dla mnie jest super wygodna.
z polskich jedyne co mi przychodzi do głowy to to, ale nie wiem czy ma dość niski mostek jak na Twoje potrzeby: www. ewa-michalak.pl/product-pol-187-Strapless-Slubny. html

zobaczyłabym też co teraz oferuje H&M, bo może akurat się coś trafi, zdarzają im się porządne ścisłe modele.
moje wymiary to 68cm pod biustem i 84cm w biuscie.
ten 70D Agio jest dużo bardziej scisly niz 65F Konrad
mierzyłam jeszcze 65F NIPPLEX ELISE, ale był za luzny pod biustem :P
dziwna jest ta polska rozmiarowka, bo co firma to inna
dlatego wolalabym gdzies stacjonarnie przymierzyc, bo boje sie ze nie trafie z rozmiarem. szczegolnie gdybym miala zamawiac z zagranicy
Stary 2014-05-23, 11:43   #473
nelyen
Zadomowienie

Cytat:
dlatego wolalabym gdzies stacjonarnie przymierzyc, bo boje sie ze nie trafie z rozmiarem. szczegolnie gdybym miala zamawiac z zagranicy

masz takie same wymiary jak ja i tym bardziej zadziwia mnie ta polska rozmiarowka.

Niestety, wiecej Ci nie doradzę, zaczelabym od wycieczki po h&m i myślę, ze m&s tez moze cos mieć, jeśli nie, zamowilabym effuniaka.

Btw, jestes przecież z Warszawy? Jeśli chcesz przymierzyć effuniaka to pisz pw, moze Ci to ułatwi życie

Sent from my RM-875_eu_poland_956 using Tapatalk

Więc nie za cnoty i charakter nagrodą jest miłość i nie za posłuszeństwo ani lojalność, ale za wdzięk i niepokorność, za życie samo w sobie w całej jego oczywistości. Wielka jest bowiem w nas potrzeba kochania.

Julia Hartwig, Kot Maurycy
nelyen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-23, 11:54   #474
Elessar
Wtajemniczenie

Cytat:
Agio ostatnio wypuszcza straszne ściślaki, obwód trzeba sporo zawyżać. Nipplex ma z kolei luźnawe obwody, tu musiałabyś zaniżyć. Przy 68 cm pod to możesz trafiać nawet na obwody 60/28. Spróbuj z Effuniakiem, rozmiar 70C/D, bo 65 może być za ciasny.
Stary 2014-05-24, 13:11   #475
Arabelas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nelyen Pokaż wiadomość
masz takie same wymiary jak ja i tym bardziej zadziwia mnie ta polska rozmiarowka.

Niestety, wiecej Ci nie doradzę, zaczelabym od wycieczki po h&m i myślę, ze m&s tez moze cos mieć, jeśli nie, zamowilabym effuniaka.

Btw, jestes przecież z Warszawy? Jeśli chcesz przymierzyć effuniaka to pisz pw, moze Ci to ułatwi życie

Sent from my RM-875_eu_poland_956 using Tapatalk
effuniak moze miec za wysoki ten mostek, chociaz nie wiem, musialabym do sukni przymierzyc, bo moze mam juz przedślubne schizy :P

mierzylam dzisiaj gossard egoboost strapless 30DD, ale w obwodzie byl za maly, miski byly ok albo lekko za male. no i mieli tylko czarny. nie moglam zamowic innego rozmiaru w salonie, bo podobno juz ich nie produkuja
dorwalam na ebay ten sam model nude 32D i 32DD. zamowiłam oba, ale jak ogladam teraz tabele rozmiarow to sie zastanawiam czy nie powinnam zamowic 32C
czy miska w 30DD zwykle jest bardziej zblizona do 32D czy 32C?
Stary 2014-05-24, 19:38   #476
melisska
Rozeznanie

Cytat:
effuniak moze miec za wysoki ten mostek, chociaz nie wiem, musialabym do sukni przymierzyc, bo moze mam juz przedślubne schizy :P

mierzylam dzisiaj gossard egoboost strapless 30DD, ale w obwodzie byl za maly, miski byly ok albo lekko za male. no i mieli tylko czarny. nie moglam zamowic innego rozmiaru w salonie, bo podobno juz ich nie produkuja
dorwalam na ebay ten sam model nude 32D i 32DD. zamowiłam oba, ale jak ogladam teraz tabele rozmiarow to sie zastanawiam czy nie powinnam zamowic 32C
czy miska w 30DD zwykle jest bardziej zblizona do 32D czy 32C?
Miska w 30DD odpowiada misce 32D

W internetowym sklepie onlyher widziałam fajne straplesy marki Twin, Parfait i Affinitas ewentualnie Agio.

Edytowane przez melisska
Czas edycji: 2014-05-24 o 19:53
melisska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-27, 18:01   #477
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6
Konto usunięte

Witajcie . Gdzie znajdę jakiś klasyczny push-up lub bardotkę w kolorze cielistym? Rozmiar 65D/DD. Dodam, że zależy mi na przystępnej cenie.
1b2bbb5684126f8b7a188c93b710cf6ff4f9fa92_68c202f1c70b6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-31, 17:25   #478
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:

Nie pomogę, ale suknia piękna. JA mam straplessa freya deco ale obawiam się, że może wystawać.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-31, 18:22   #479
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:

Imho Wonderbra Ultimate Strapless albo Gossard Egoboost Strapless. Jak ślub nie jest za tydzień, to możesz sobie spokojnie poszukać np. na bratabase.com , balkonetce.pl, w jaki rozmiar celować, zamówić sobie kilka sąsiednich rozmiarów wysyłkowo, przymierzyć i odesłać niepasujące. Ew. poszukaj Gossardów stacjonarnie, obu modeli w polskim necie na balkonetce, allegro itp.
Stary 2014-06-01, 09:38   #480
SekretnyWachlarz
Zakorzenienie

Dziewczyny, mam pytanie. Rok temu w marcu i w maju kupiłam dwa porządne biustonosze, ale... no właśnie. O ile ten kupiony w marcu czarny jest okay, to z tym kupionym pod koniec maja do teraz mam problemy. Ramiączka cały czas mi lecą i muszę je poprawiać, poza tym mam wrażenie, że jest ciut za duży. Mam takie wrażenie od pierwszego albo drugiego prania, no ale co miałam zrobić, przecież nie mogłam go już oddać. Do tej pory nie stać mnie na kolejny 3 biustonosz, więc chodzę w tych dwóch. I tu moje pytanie, który biustonosz jest gorszy ten ciut za duży czy ciut za mały? Gdzieś kiedyś czytałam, że lepiej mieć ciut za duży niż za mały, który ściska, spłaszcza i w ogóle biust, no ale nie wiem. W ogóle czy to możliwe aby brafiterka mi źle biustonosz dobrała? Poprzedni leży idealnie.

Treningi
2016: 117/100
2017: 71/100

SekretnyWachlarz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości