Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-22, 12:41   #4621
Blondi2989
Blond forever!

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
Blondi A macie jakąś alternatywę dla zimnych ogni?

Odpuszczamy temat chyba.
Będziemy go poruszać jeszcze na rozmowach z foto i wodzirejem, może będą mieli jakieś inne pomysły

Chciałam, żeby moje welony z butterfly doszły do jutra, a zamówione były w niedzielę, ale nie wiem Paczka niby wysłana...
A chciałam je zabrać na przymiarkę
Stary 2014-05-22, 12:59   #4622
aniuska18032
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość

BUKIET: Rozmawiamy z rodzicami TŻta o kosztach tortów i przeszliśmy na bukiet ślubny. Jak powiedziałam ile kosztują, to teść tak patrzy zdziwiony i mówi "a takie ładne kwiatki w biedronce teraz były"

Cytat:
Napisane przez zły jeż Pokaż wiadomość
Buty bardzo fajne.

Poza tym zastanawiam się nad biżuterią. Poszłam w perły, mam kolczyki z nimi, naszyjnik będzie pożyczony od mamy i mama proponuje mi jeszcze zakup bransoletki z perłami. Czy to będzie już przegięcie? (suknia taka http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,2879.html)
Też idę w perły chyba, jeszcze nic nie mam. Piękną masz suknię ale na Twoim miejscu postawiłam bym na kolczyki/naszyjnik lub kolczyki/bransoletka to też również zależy od fryzury i tego co będziesz miała we włosach. Ja mam suknię w podobnym stylu i też koronkową i nie wiem właśnie czy bransoletka/kolczyki czy kolczyki/naszyjnik. Ale chyba to pierwsze bo ja we włosach będę miała kwiatki na kształt wianka i boję się, że u góry będzie się za dużo działo

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam kilka zdjęć ze ślubu

reszta w klubie
Piękna suknia piękny bukiet marzy mi się taki

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość

ja też nie daję rady być na bieżąco. rozchorowałam się, do tego załatwiam sprawy związane z obroną praca już napisana, jutro zanoszę na antyplagiat

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość

PS. Wczoraj wyrżnęłam się w kościle, dobrze, że oprócz Tż nikogo nie było... Huk był nieziemski, a Tż skomentował tylko,że więcej tej pizzy mogłam zjeść (a zjadłam tylko pół małej) to huk dotarłby na plebanię
też się kiedyś w kościele wyrżnęłam prawie, TŻ mnie złapał w ostatnim momencie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
pysia1987
dokładnie, dla mnie to też jest zbyt intymne, żeby robić z tego szopkę...
a prócz sto lat, jakąś inną piosenkę typu 'cudownych rodziców mam...' puszczacie i tańczycie z rodzicami, czy darujecie to sobie? ;>
My na sali raczej podziękowań nie robimy, nasi rodzice nie za bardzo chcą i sami nam to powiedzieli wręczymy im coś może po błogosławieństwie lub kilka dni przed ślubem

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość

aniuska Bardzo ładne buty z mosquito
Dokładnie tak, z Mosquito
gornek piękna relacja, piękna Ty gratulacje!

Byliśmy wczoraj po odpisy zaświadczenia chrztu, ksiądz od razu wpisał bierzmowanie bo miał w tej swojej księdze. My teraz należymy do innej parafii bo wcześniej u nas w mieście był tylko jeden kościół i dokumenty z chrztu tam zostały. Ksiądz bardzo fajny, pogadał sobie z nami, nie płaciliśmy nic . Oczywiście jak to ze mną bywa, byłam wpisana w innym miejscu tj. ksiądz szedł po kolei i szukał mnie, a ja byłam gdzieś na kartce dopisana już myślałam, że będzie problem

Jutro jedziemy do znajomych na weekend cały, odpoczniemy sobie . Włąśnie do tych znajomych jedziemy na ślub, który będzie tydzień przed naszym
Dzisiaj jedziemy zarezerwować pokoje w hotelu dla znajomych i domek dla rodzin TŻ

Już wiemy, że jeden kuzyn TŻ nie przyjedzie bo akurat brat żony tego kuzyna ma ślub. Mój kuzyn nie wiadomo czy przyjedzie bo ma malutkiego synka, który jest jak ciocia przekazała bardzo marudny i nie chcą go brać ze sobą (mają do nas ponad 300km), a nie za bardzo mają z kim zostawić tego malucha. Jego druga babcia ma z kolei daleko do nich i nie wiadomo czy przyjechałaby żeby zostać z dzieckiem... jeśli tak to wtedy przyjadą.
Narazie nic więcej nie wiem...no ale mają czas do 1 lipca

My z TŻ na pierwszy taniec wybraliśmy https://www.youtube.com/watch?v=5V430M59Yn8 ale zobaczymy na lekcji tańca co z tego będzie ja jeszcze mam kilka piosenek na oku ale TŻ się uparł na tą

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk

Edytowane przez aniuska18032
Czas edycji: 2014-05-22 o 13:11
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 13:05   #4623
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=PusCbmdydaI
taniec na poświęcenie prezentów stojących w środku

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, nadrobiłam trzy po trzy, bo kompletnie na nic nie mam czasu Kończę pisać magisterkę, zaczęliśmy też rozwozić zaproszenia, na uczelni jeszcze mam zajęcia- ogólnie straszny młyn. Wczoraj byliśmy z TŻ mierzyć ganiaki i znowu nic nie wybrał Mam nadzieję, że niedługo coś sobie kupi, bo już mam stresa, zostało 65 DDŚ, a on ciągle ma czas
Ty masz stresa jak zostało 65 dni?
Ja tam się już nie denerwuję, u nas zostało 16 dni a mój nadal nie ma garniaka, ba! nawet jeszcze nigdzie nie byliśmy mierzyć

Mój kuzyn naopowiadał mu, że swój garniak kupował 2 dni przed ślubem, więc żeby się nie denerwował, bo na pewno coś znajdzie ...
Bez komentarza

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Nie potrafie niestety za bardzo opisywac tego co sie dzialo, ale postaram sie Wam jakos skrocic dzien przed i TEN dzien

Wstawie pare fotek, wieczorem je usune
Ale tort Te kwiaty to były zrobione z masy cukrowej?

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
U mnie dziś 44 dni do ślubu... znalazłam stronę z 45-dniową prognozą pogody, zapowiadają 21 stopni i 40% szans na burzę z 3 mm opadów oczywiście wiem, że na tak długo do przodu prognoza to właściwie wróżenie z fusów, ale nie miałabym nic przeciwko, oczywiście pod warunkiem, że burza będzie rano lub ewentualnie już po przyjeździe na salę
Daj linka do prognozy
Ja czekam na 16 dniową, ale na 7 czerwca jeszcze nie ma
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 13:08   #4624
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
U mnie dziś 44 dni do ślubu... znalazłam stronę z 45-dniową prognozą pogody, zapowiadają 21 stopni i 40% szans na burzę z 3 mm opadów oczywiście wiem, że na tak długo do przodu prognoza to właściwie wróżenie z fusów, ale nie miałabym nic przeciwko, oczywiście pod warunkiem, że burza będzie rano lub ewentualnie już po przyjeździe na salę

Jeśli jeszcze raz będę coś marudzić na temat pierwszego tańca, to walnijcie mnie w głowę... po wczorajszych zajęciach stanęło, że będziemy tańczyć do jeszcze innej piosenki. Najpierw miało być "Everything" Buble'a, ale okazało się dla nas zbyt szybkie, więc zaproponowałam "Love is all around" Wet Wet Wet, a to z kolei było zbyt wolne

Na razie stanęło na tej i jeśli będziemy musieli zmienić ją jeszcze raz, to chyba się popłaczę! Tekst od biedy ujdzie, teledysk może niekoniecznie, ale liczę, że nikt go nie zna...

Ja znam i uwielbiam Johna Legenda - myślałam swego czasu o tej piosence do tańca

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

gronek super relacja daje mi to do myślenia, żeby wziąć sobie może balerinki o rozmiar większe na zmianę?

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 13:28   #4625
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Daj linka do prognozy
http://www.accuweather.com/pl/pl/wal...monyr=6/1/2014 - prognozują ładnie
Stary 2014-05-22, 13:29   #4626
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
My z TŻ na pierwszy taniec wybraliśmy https://www.youtube.com/watch?v=5V430M59Yn8 ale zobaczymy na lekcji tańca co z tego będzie ja jeszcze mam kilka piosenek na oku ale TŻ się uparł na tą
Też bym chciała Elvisa na pierwszy taniec, ale walca chyba do jego piosenek ciężko zatańczyć. Ale będziemy próbować
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 13:29   #4627
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:

Daj linka do prognozy
Tez codziennie sprawdzam 16 dniową, tutaj coś jest o naszym dniu
http://www.accuweather.com/pl/pl/war...monyr=6/1/2014
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 13:29   #4628
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

mala_czarna_21 pięknie wyglądałaś

gornek super relacja, bukiecik

cornflower_girl & zły jeż & Lemon_Drop bardzo Wam dziękuję za kciuki Spotkania z dekoratorkami póki co bardzo pozytywne fajne babeczki z fajnymi pomysłami, czekam na wycenę więc się okaże czy z krzesła nie spadnę

ps. kolano znowu dało o sobie znać jednak 160 km dało jej we znaki bo znowu coś mnie boli całe szczęście nie puchnie ale nadal jest jeszcze większe niż drugie
Stary 2014-05-22, 13:39   #4629
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Tez codziennie sprawdzam 16 dniową, tutaj coś jest o naszym dniu
http://www.accuweather.com/pl/pl/war...monyr=6/1/2014
Jak patrzę na tą długoterminową prognozę i widzę, że 21 czerwca ma być słonecznie i temp. 23 stopnie, to w duszy się modlę, aby tak było..... ale pogody nikt nie przewidzi, zwłaszcza w takim długim czasie
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 13:59   #4630
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
To prawda
Tekst z tej piosenki mamy nawet na zaproszeniach i jest on nam bardzo bliski

Najlepsza była ciocia TŻ, która ma 80 lat i jest bardzo wykształcona.
Ciocia czyta zaproszenie na głos. Dochodzi do cytatu podpisanego P. Frencel. Odczytuje i pyta: A kto to jest ten Frencel?
My z TŻ'em na siebie i on: Współczesny pisarz...
Myślałam, że padnę, a śmiech zdusiłam w sobie z ledwością
Skoro tekst jest Wam bliski i macie takie powiązania to piosenka jest idealna Ciocia najlepsza

aniuska18032 - TŻ dobrze wybrał
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 14:22   #4631
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
myboyismine

i tu własnie pojawia się wielki ?
Sama nie wiem jak to rozegrać żeby
a. rodzice naprawdę poczuli, że jesteśmy im wdzięczni
b. jeżeli podziękowania będą w domu to żeby nie myśleli, że nie chcemy przy gościach
c. jeżeli na sali, to zrobić to tak żeby ich też nie skrępować
d. czy podziękować w domu i później na sali raz jeszcze
ehhh..

pysia1987
dokładnie, dla mnie to też jest zbyt intymne, żeby robić z tego szopkę...
a prócz sto lat, jakąś inną piosenkę typu 'cudownych rodziców mam...' puszczacie i tańczycie z rodzicami, czy darujecie to sobie? ;>
Ja tą piosenkę lubię, ale nie na weselach raczej nie bedziemy tańczyć bo ja juz Taty nie mam, byłoby mi mega przykro, a poza tym byloby nie do pary...

Siedzę w robo...ale nudy...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 14:29   #4632
karolinuuusia
Zakorzenienie

do protokołu dane świadków potrzebne już są prawda ?

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 14:41   #4633
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
tak: imię, nazwisko, adres i data urodzenia
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 14:42   #4634
gornek
Zakorzenienie

Tak, imie nazwisko adres i data urodzenia

Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 14:47   #4635
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karolinuuusia Pokaż wiadomość
u nas nie były. Mamy je podać dopiero w tygodniu poprzedzającym ślub. Wtedy też najlepiej jakby świadkowie się zgłosili, jednak gdy nie mogą to 15 minut przed ceremonią.

aniuska18032 bardzo fajne buty.

iliy fajnie, że spotkanie z dekoratorkami owocne mam nadzieję, że ceny będą przystępne
Masz jakąś starą kontuzję kolana która się odnawia co pewien czas czy to całkowicie nowy "nabytek"?

Blondi2989 przykra sprawa z zimnymi ogniami. Może wykorzystacie je podczas sesji zdjęciowej -----> ostatnie zdjęcie

enzunio zazdroszczę piwonii

Gornek pięknie wyglądaliście!
KaEs
Panna Izabela
mysza93
Ad rem
bardorja

gratuluję studniówki! teraz to już z górki

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
my na weekendzie bylismy na naszj sali i niby w ofercie miały byc dekoracje, a prawie ich nie będzie. Tylko kwiaty na stole PM+ świeczniki na stołach dla gości. A myślałam, że kwiaty na stołach dla gości też będą.

Wszystkie macie na całej sali kwiaty?? bo już nie wiem czy domawiać czy zostawić tak jak jest..

My w ofercie mamy kwiaty na stołach dla gości, ale sztuczne Będziemy zmieniali dekoracje aby były "żywe". Wydaje mi się, że bez jakiejkolwiek dekoracji będzie brakowało "czegoś" na stołach. Chociaż skromna, ale powinna być.-

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 15:07   #4636
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
Nie potrafie niestety za bardzo opisywac tego co sie dzialo, ale postaram sie Wam jakos skrocic dzien przed i TEN dzien
Piękna relacje. Wyglądliście pięknie! A jaki cudowny bukiet!

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Wszem i wobec ogłaszam, że "nadeszła" wiekopomna chwila
100 dni do ślubu!!!!!!
Gratulacje

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Buczorek ja miałąm takie same dylematy, znaczy ja nie chcę podziękowań na sali przy wszystkich, ale wiem, że rodzicom będzie przykro jak zrobimy np po błogosławieństwie No i TŻ nie chce się zgodzić na inną opcję niż na sali..
Ja też wolałabym zrobić podziękowania w domu, ale znam moich rodziców i ich zdanie. Byłoby im przykro, że w ten sposób dziękujemy "po kryjomu". Mimo, że to dla nich stresujące wyjść tak na środek, to wiem jak czekają na słowa podziękowania i jak im będzie miło.
Najpierw kilka słów podziękowania skierujemy do wszystkich gości, a potem zwrócę się do naszych rodziców (jeśli nie będę ryczeć), a jeśli się rozpłaczę mikrofon przejmie TŻ. Potem piosenka "Tylko Wy Rodzice" i krótki taniec i po podziękowaniach Wczoraj z zespołem ustaliliśmy, że podziękowania dla rodziców będą o 22.

Cytat:
Ja też czekam, bo nie mam żadnego bolerka, bo nic mi nie pasuje. Poza tym czekam na @. Punktualnie ma być w sobotę i oby tak było, bo wtedy na ślubie będę szczęśliwa

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2014-05-22 o 15:09
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 15:17   #4637
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Ad rem gratki studniówki

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
iliy fajnie, że spotkanie z dekoratorkami owocne mam nadzieję, że ceny będą przystępne
Masz jakąś starą kontuzję kolana która się odnawia co pewien czas czy to całkowicie nowy "nabytek"?
W zeszły piątek obudziłam się z opuchniętym kolanem i z takim bólem że nie mogłam chodzić a że boję się lekarzy myślałam że zejdzie (domowe sposoby) w sumie zeszło ale pojawiło się znowu i niestety w sobotę wylądowałam na ostrym dyżurze (młody lekarz nie za bardzo chyba "kumaty") przepisał mi antybiotyk (myśląc przy tym bardzo wnikliwie czy jednak trzeba antybiotyk czy nie) i lek przeciwbólowy i sama dokupiłam sobie maść na opuchliznę niby już nie bolało schodziło no ale znowu coś mnie zaczyna boleć i wczorajsza jazda chyba dała w tyłek... najlepsze że nie wiadomo skąd to mi się wzięło bo po ugryzieniu ani śladu a przez noc raczej nigdzie się nie uderzyłam

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-05-22 o 15:18
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 15:21   #4638
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Dziewczyny nadrobię was w weekend na razie zostałam zasypana pracą dopiero wróciłam do domu a zaraz znowu jadę bo jest festyn i muszę tam być nie wiem o której wrócę a jutro na 6 30 więc do zobaczenia w weekend
Stary 2014-05-22, 15:23   #4639
enzunio
BAN stały

Przyszła pierwsza kartka z życzeniami... od cioci z Niemiec, nawet nie wiedziałam, że wie o naszym ślubie, miło
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdjęcie (5).jpg (48,4 KB, 107 załadowań)
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 15:30   #4640
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Przyszła pierwsza kartka z życzeniami... od cioci z Niemiec, nawet nie wiedziałam, że wie o naszym ślubie, miło
Ale super Na pewno to miłe uczucie
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 15:33   #4641
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Ale super Na pewno to miłe uczucie
Noo mega tym bardziej, że nie spodziewałam się
Stary 2014-05-22, 15:40   #4642
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Cytat:
Was für eine nette Überraschung

Bardzo miły gest!

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 15:50   #4643
domar123
Raczkowanie

DZIEWCZYNY GRATULUJĘ 100-DNIÓWEK!!

U MNIE DZIŚ RÓWNE 3 MIESIĄCE

kiss12550

marlenqa22 Ja też jakoś czuję się grubo.. Pewnie przez tą degustacje tortów.. A do tego mój TŻ wziął się za ćwiczenie i taakie ciacho się zrobił Ale też biorę się, muszę mu dorównać ćwiczę slim in 6 i nie jem słodyczy od poniedziałku

rabbitka super podróż my raczej poczekamy na last minute.

activelifestyle

karolinuuusia A też kupiliście kurs? Jak chcesz to po kryjomu Ci prześlę Juz przerobiliśmy cały kurs. Czasem za wiele razy powtarzają proste ruchy.. Tak na przedłużenie.. Ale tak to jest wszystko ok Teraz potrzeba nam wprawy

zły jeż Ja nigdy nie zamienię obrączki na nową! Dlatego zrezygnowałam z kamienia

czekooczekolada U mnie też z radością rodziców jest ciężko. Nigdy nie okazywali zachwytu, ani uczuć. Jak zanieśliśmy im zaproszenia i zobaczyłam tą obojętność to wróciliśmy z TŻtem do mojego pokoju i się popłakała. Nigdy nie powiedzieli mi dobrego słowa. Myślałam, że wydając ostatnią córkę troche się zaangażują. Jak zapytałam mamę kiedy kiecke kupuje i jaką to powiedziała a co cię to obchodzi.. Jakie też było moje zdziwienie.. To po chwili sie poprawiła i powiedziała, że czeka na lato jak będą letnie..

cornflower_girl stacja benzynowa to nie jest głupi pomysł Przy okazji hot-doga można zjeść

Jeśli chodzi o biżu do sukni to ja mam wszystko Czuję się w tym jak choinka, ale pani z salonu powiedziała, że ja tego dnia muszę błyszczeć

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 15:51   #4644
Dotka90
Zakorzenienie

iliy, Ty sobie zrób może USG tego kolana? Może Ci się zrobiła tzw. woda w kolanie?
Szybko działaj i do ortopedy, bo problemy z kolanami, nieleczone, kończą się operacjami!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 16:07   #4645
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
iliy, Ty sobie zrób może USG tego kolana? Może Ci się zrobiła tzw. woda w kolanie?
Szybko działaj i do ortopedy, bo problemy z kolanami, nieleczone, kończą się operacjami!
Błagam nie starsz mnie mój TŻ mówi to samo że muszę z tym iść w ogóle pierwsze co to powinnam od lekarza dostać skierowanie no ale .... jeszcze "po walczę" a jak nie przejdzie to po weekendzie idę
Stary 2014-05-22, 16:26   #4646
docik10
Zakorzenienie

Mam pytanko, jak widzicie ten bukiet? Tylko szczerze
Kolor przewodni wesela żółty
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 9 (2).jpg (40,6 KB, 56 załadowań)
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 16:30   #4647
Buczorek
Raczkowanie

jestem świeżo po odebraniu obrączek i mam dylemat..
Chciałam obrączkę nosić do pierścionka.. przy przymiarkach i zamówieniu wydawało mi się , że wszystko jest OK, że rozmiar jest bardzo dobry, a teraz jak mierzę to wydaje mi się, że mi skóra na palcu wychodzi spod obrączki jakby była za mała wkładam i ściągam bez problemu.. pytałam się jubilera to mówił, że według niego wszystko jest dobrze, ale że w każdej chwili możemy powiększyć no i że nie poleca noszenia z pierścionkiem bo zarówno obrączka jak i pierścionek bardzo się niszczą.. nawet pokazał mi pierścionek, ktory przyniosła dziewczyna przede mną. oddawała go do powiększenia, bo od obrączki strasznie się zniszczył i chce go noscić na innym palcu.. ehhh. sama nie wiem co robić..

p.s malutki spam znów o to pytam, czy któraś z PM zdawała FCE? ;>

Edytowane przez Buczorek
Czas edycji: 2014-05-23 o 08:45
Buczorek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-05-22, 16:50   #4648
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość
Błagam nie starsz mnie mój TŻ mówi to samo że muszę z tym iść w ogóle pierwsze co to powinnam od lekarza dostać skierowanie no ale .... jeszcze "po walczę" a jak nie przejdzie to po weekendzie idę
Ja Cię nie straszę, bazuję na doswiadczeniu znajomych, gdzie koleżanka skończyła operacją i długą rehabilitacją.
Takich spraw nie mozna zaniedbywać, tym bardziej przed ślubem, bo chcesz o kulach isc do ślubu?
Nie czekaj na nic, bo nagle magicznie w 3 dni kolano samo z siebie nie wyzdrowieje.
Właśnie jakbys sie przewróciła/uderzyła, to można by było czekac, az bol minie, a tu tym bardziej, skoro nie ma jasnej przyczyny, to trzeba szybko dzialac

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ----------

Buczorek, super sesja, ale jesteś śliczna!

Docik, fajny ten bukiet

Jeszcze takie mi się podobają:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 25-yellow-wedding-bouquets-16.jpg (91,1 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 125608277077084853_wxJumEmr_f.jpg (126,7 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 502386b9019b4.jpg (80,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 013e8477c07fa07eaa1f44db057a46374a1579aa_m.jpg (28,5 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-05-22 o 16:55
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 16:58   #4649
docik10
Zakorzenienie

Dotka90
Dziękuję bardzo za inspiracje
Jakby któraś coś miała z żółtym to ja chętnie przyjmę każda focie
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-22, 17:04   #4650
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Mam pytanko, jak widzicie ten bukiet? Tylko szczerze
Kolor przewodni wesela żółty
Według mnie jest piękny
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość

Jeszcze takie mi się podobają:
Ten pierwszy jest obłędny

Uwaga, u mnie remont właśnie wznowiony!! Może jednak rodzice będą mieli gdzie nas błogosławić (przyjechali panowie z parapetem )

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dotka90
Dziękuję bardzo za inspiracje
Jakby któraś coś miała z żółtym to ja chętnie przyjmę każda focie
Kaczuszka z PM 2013 miała żółty, tu link: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3626
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości