|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Blond forever!
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Odpuszczamy temat chyba. Będziemy go poruszać jeszcze na rozmowach z foto i wodzirejem, może będą mieli jakieś inne pomysły ![]() Chciałam, żeby moje welony z butterfly doszły do jutra, a zamówione były w niedzielę, ale nie wiem Paczka niby wysłana...A chciałam je zabrać na przymiarkę
|
|
#4622 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Cytat:
![]() Piękna suknia Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dokładnie tak, z Mosquito gornek piękna relacja, piękna Ty Byliśmy wczoraj po odpisy zaświadczenia chrztu, ksiądz od razu wpisał bierzmowanie bo miał w tej swojej księdze. My teraz należymy do innej parafii bo wcześniej u nas w mieście był tylko jeden kościół i dokumenty z chrztu tam zostały. Ksiądz bardzo fajny, pogadał sobie z nami, nie płaciliśmy nic . Oczywiście jak to ze mną bywa, byłam wpisana w innym miejscu tj. ksiądz szedł po kolei i szukał mnie, a ja byłam gdzieś na kartce dopisana już myślałam, że będzie problem ![]() Jutro jedziemy do znajomych na weekend cały, odpoczniemy sobie . Włąśnie do tych znajomych jedziemy na ślub, który będzie tydzień przed naszym ![]() Dzisiaj jedziemy zarezerwować pokoje w hotelu dla znajomych i domek dla rodzin TŻ ![]() Już wiemy, że jeden kuzyn TŻ nie przyjedzie bo akurat brat żony tego kuzyna ma ślub. Mój kuzyn nie wiadomo czy przyjedzie bo ma malutkiego synka, który jest jak ciocia przekazała bardzo marudny i nie chcą go brać ze sobą (mają do nas ponad 300km), a nie za bardzo mają z kim zostawić tego malucha. Jego druga babcia ma z kolei daleko do nich i nie wiadomo czy przyjechałaby żeby zostać z dzieckiem... jeśli tak to wtedy przyjadą. Narazie nic więcej nie wiem...no ale mają czas do 1 lipca ![]() My z TŻ na pierwszy taniec wybraliśmy https://www.youtube.com/watch?v=5V430M59Yn8 ale zobaczymy na lekcji tańca co z tego będzie ja jeszcze mam kilka piosenek na oku ale TŻ się uparł na tą
Razem od 01.07.2008 Zaręczczeni od listopada 2011 Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014 Fotografia Anna Kolebuk Edytowane przez aniuska18032 Czas edycji: 2014-05-22 o 13:11 |
|||||
|
|
|
#4623 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja tam się już nie denerwuję, u nas zostało 16 dni a mój nadal nie ma garniaka, ba! nawet jeszcze nigdzie nie byliśmy mierzyć ![]() Mój kuzyn naopowiadał mu, że swój garniak kupował 2 dni przed ślubem, więc żeby się nie denerwował, bo na pewno coś znajdzie ... Bez komentarza Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja czekam na 16 dniową, ale na 7 czerwca jeszcze nie ma
|
||||
|
|
|
#4624 | |
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- gronek super relacja daje mi to do myślenia, żeby wziąć sobie może balerinki o rozmiar większe na zmianę?
|
|
#4625 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4626 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4627 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
http://www.accuweather.com/pl/pl/war...monyr=6/1/2014 |
|
|
|
|
#4628 |
|
Raczkowanie
|
mala_czarna_21 pięknie wyglądałaś
![]() gornek super relacja, bukiecik cornflower_girl & zły jeż & Lemon_Drop bardzo Wam dziękuję za kciuki fajne babeczki z fajnymi pomysłami, czekam na wycenę więc się okaże czy z krzesła nie spadnę ![]() ps. kolano znowu dało o sobie znać jednak 160 km dało jej we znaki bo znowu coś mnie boli całe szczęście nie puchnie ale nadal jest jeszcze większe niż drugie
|
#4629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciocia najlepsza aniuska18032 - TŻ dobrze wybrał
|
|
|
|
|
#4631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raczej nie bedziemy tańczyć bo ja juz Taty nie mam, byłoby mi mega przykro, a poza tym byloby nie do pary...Siedzę w robo...ale nudy... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4632 |
|
Zakorzenienie
|
do protokołu dane świadków potrzebne już są prawda ?
|
#4633 |
|
Zadomowienie
|
tak: imię, nazwisko, adres i data urodzenia
|
#4634 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, imie nazwisko adres i data urodzenia
![]() Sent from my RM-825_eu_poland_345 using Tapatalk
|
#4635 | |
|
Wtajemniczenie
|
u nas nie były. Mamy je podać dopiero w tygodniu poprzedzającym ślub. Wtedy też najlepiej jakby świadkowie się zgłosili, jednak gdy nie mogą to 15 minut przed ceremonią.
aniuska18032 bardzo fajne buty. iliy fajnie, że spotkanie z dekoratorkami owocne mam nadzieję, że ceny będą przystępne Masz jakąś starą kontuzję kolana która się odnawia co pewien czas czy to całkowicie nowy "nabytek"? Blondi2989 przykra sprawa z zimnymi ogniami. Może wykorzystacie je podczas sesji zdjęciowej -----> ostatnie zdjęcie enzunio zazdroszczę piwonii Gornek pięknie wyglądaliście! KaEs Panna Izabela
mysza93 Ad rem bardorja gratuluję studniówki! teraz to już z górki ![]() Cytat:
My w ofercie mamy kwiaty na stołach dla gości, ale sztuczne Będziemy zmieniali dekoracje aby były "żywe". Wydaje mi się, że bez jakiejkolwiek dekoracji będzie brakowało "czegoś" na stołach. Chociaż skromna, ale powinna być.- |
|
|
|
|
#4636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Najpierw kilka słów podziękowania skierujemy do wszystkich gości, a potem zwrócę się do naszych rodziców (jeśli nie będę ryczeć), a jeśli się rozpłaczę mikrofon przejmie TŻ. Potem piosenka "Tylko Wy Rodzice" i krótki taniec i po podziękowaniach Wczoraj z zespołem ustaliliśmy, że podziękowania dla rodziców będą o 22.Ja też czekam, bo nie mam żadnego bolerka, bo nic mi nie pasuje. Poza tym czekam na @. Punktualnie ma być w sobotę i oby tak było, bo wtedy na ślubie będę szczęśliwa
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2014-05-22 o 15:09 |
|||
|
|
|
#4637 | |
|
Raczkowanie
|
Ad rem gratki studniówki
![]() Cytat:
a że boję się lekarzy myślałam że zejdzie (domowe sposoby) w sumie zeszło ale pojawiło się znowu i niestety w sobotę wylądowałam na ostrym dyżurze (młody lekarz nie za bardzo chyba "kumaty") przepisał mi antybiotyk (myśląc przy tym bardzo wnikliwie czy jednak trzeba antybiotyk czy nie) i lek przeciwbólowy i sama dokupiłam sobie maść na opuchliznę niby już nie bolało schodziło no ale znowu coś mnie zaczyna boleć i wczorajsza jazda chyba dała w tyłek...
13.09.2014 Edytowane przez iliy Czas edycji: 2014-05-22 o 15:18 |
|
|
|
|
#4638 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny nadrobię was w weekend na razie zostałam zasypana pracą dopiero wróciłam do domu a zaraz znowu jadę bo jest festyn i muszę tam być nie wiem o której wrócę a jutro na 6 30
więc do zobaczenia w weekend ![]()
|
|
#4639 |
|
BAN stały
|
Przyszła pierwsza kartka z życzeniami... od cioci z Niemiec, nawet nie wiedziałam, że wie o naszym ślubie, miło
|
|
|
|
#4640 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4641 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bardzo miły gest!
|
|
|
|
|
#4643 |
|
Raczkowanie
|
![]() DZIEWCZYNY GRATULUJĘ 100-DNIÓWEK!!![]() ![]() kiss12550 ![]() marlenqa22 Ja też jakoś czuję się grubo.. Pewnie przez tą degustacje tortów.. A do tego mój TŻ wziął się za ćwiczenie i taakie ciacho się zrobił ćwiczę slim in 6 i nie jem słodyczy od poniedziałkurabbitka super podróż my raczej poczekamy na last minute.activelifestyle karolinuuusia A też kupiliście kurs? Jak chcesz to po kryjomu Ci prześlę Juz przerobiliśmy cały kurs. Czasem za wiele razy powtarzają proste ruchy.. Tak na przedłużenie.. Ale tak to jest wszystko ok Teraz potrzeba nam wprawy![]() zły jeż Ja nigdy nie zamienię obrączki na nową! Dlatego zrezygnowałam z kamienia czekooczekolada U mnie też z radością rodziców jest ciężko. Nigdy nie okazywali zachwytu, ani uczuć. Jak zanieśliśmy im zaproszenia i zobaczyłam tą obojętność to wróciliśmy z TŻtem do mojego pokoju i się popłakała. Nigdy nie powiedzieli mi dobrego słowa. Myślałam, że wydając ostatnią córkę troche się zaangażują. Jak zapytałam mamę kiedy kiecke kupuje i jaką to powiedziała a co cię to obchodzi.. Jakie też było moje zdziwienie.. To po chwili sie poprawiła i powiedziała, że czeka na lato jak będą letnie.. cornflower_girl stacja benzynowa to nie jest głupi pomysł Jeśli chodzi o biżu do sukni to ja mam wszystko ![]()
|
#4644 |
|
Zakorzenienie
|
iliy, Ty sobie zrób może USG tego kolana? Może Ci się zrobiła tzw. woda w kolanie?
Szybko działaj i do ortopedy, bo problemy z kolanami, nieleczone, kończą się operacjami! |
|
|
|
#4645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój TŻ mówi to samo że muszę z tym iść w ogóle pierwsze co to powinnam od lekarza dostać skierowanie no ale .... jeszcze "po walczę" a jak nie przejdzie to po weekendzie idę
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanko, jak widzicie ten bukiet? Tylko szczerze
![]() Kolor przewodni wesela żółty
|
#4647 |
|
Raczkowanie
|
jestem świeżo po odebraniu obrączek i mam dylemat..
![]() Chciałam obrączkę nosić do pierścionka.. przy przymiarkach i zamówieniu wydawało mi się , że wszystko jest OK, że rozmiar jest bardzo dobry, a teraz jak mierzę to wydaje mi się, że mi skóra na palcu wychodzi spod obrączki jakby była za mała wkładam i ściągam bez problemu.. pytałam się jubilera to mówił, że według niego wszystko jest dobrze, ale że w każdej chwili możemy powiększyć no i że nie poleca noszenia z pierścionkiem bo zarówno obrączka jak i pierścionek bardzo się niszczą.. nawet pokazał mi pierścionek, ktory przyniosła dziewczyna przede mną. oddawała go do powiększenia, bo od obrączki strasznie się zniszczył i chce go noscić na innym palcu.. ehhh. sama nie wiem co robić..p.s malutki spam znów o to pytam, czy któraś z PM zdawała FCE? ;>
"Miłością trzeba się opiekować - tak jak swoim dzieckiem, żeby się nie zaziębiło, nie zwariowało, nie zgubiło się, nie rozchorowało, nie zobojętniało." Edytowane przez Buczorek Czas edycji: 2014-05-23 o 08:45 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takich spraw nie mozna zaniedbywać, tym bardziej przed ślubem, bo chcesz o kulach isc do ślubu? Nie czekaj na nic, bo nagle magicznie w 3 dni kolano samo z siebie nie wyzdrowieje. Właśnie jakbys sie przewróciła/uderzyła, to można by było czekac, az bol minie, a tu tym bardziej, skoro nie ma jasnej przyczyny, to trzeba szybko dzialac ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Buczorek, super sesja, ale jesteś śliczna! Docik, fajny ten bukiet Jeszcze takie mi się podobają: Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-05-22 o 16:55 |
|
|
|
|
#4649 |
|
Zakorzenienie
|
Dotka90
Dziękuję bardzo za inspiracje Jakby któraś coś miała z żółtym to ja chętnie przyjmę każda focie
|
#4650 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Ten pierwszy jest obłędny Uwaga, u mnie remont właśnie wznowiony!! Może jednak rodzice będą mieli gdzie nas błogosławić (przyjechali panowie z parapetem )---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

Paczka niby wysłana...

(suknia taka 
praca już napisana, jutro zanoszę na antyplagiat 
Huk był nieziemski, a Tż skomentował tylko,że więcej tej pizzy mogłam zjeść (a zjadłam tylko pół małej
Mam nadzieję, że niedługo coś sobie kupi, bo już mam stresa, zostało 65 DDŚ, a on ciągle ma czas

Juz przerobiliśmy cały kurs. Czasem za wiele razy powtarzają proste ruchy.. Tak na przedłużenie.. Ale tak to jest wszystko ok
mój TŻ mówi to samo że muszę z tym iść