|
|
#4381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Sabb by się to chyba nie spodobało
![]() Cytat:
![]() współczuję, nie wiedziałabym co zrobić ze sobą Cytat:
dobrze ze jest więcej pozytywów Nadrobiłam i zmierzam w stronę łóżka
|
||
|
|
|
#4382 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Mursz, o mamo, ale sytuacja
w ogóle chyba jakiś zły ciąg Cię dopadł
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#4383 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
słońce i do weekendu coraz bliżej
|
|
|
|
#4384 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś (oprócz Tru) jedzie w tym roku na Castle party?
|
#4385 | |||
|
Zakorzenienie
|
Snad herby i duszności...
Cytat:
![]() 2U mnie niestety konfrontacja na plus wystąpiła na kozyśc 19 stek z S tych nagrzanych.... I zaczęłam się zastanawiać czy te z perfuerii int były oryginalne? ?? Różnica kolosalna.... 3 A żółtaczką można zarazić się od takiego drapakla? 4 współczuję butowych problemów nie nawidzę but ów kupować. Tak samo jak staników.... ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() Same pozytywy.... Ja nabyłam rurki ciemny granat za 59 zł ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Myślałam że wymiękli przez plotki ciuchowo butowe |
|||
|
|
|
#4386 | ||
|
Panaroja
|
snad doła i pośpiechu
![]() Cytat:
zazdraszczam hamaka Cytat:
2.mnie od biegania noga boli uszkodzona i fogle bessęsu , lepiej mi rower albo odważniki robi na nogi i doophę , a na kałdun mój jeszcze nie wynaleziono sposobu 2. być może na Tobie akurat lepiej leży 19 w wersji hot 3.raczej nie , do tego potrzebny kontakt z wydzieliną/tkanką zawierającą wirusa , czyli krew , ślina itp > jakby podrapała i napluła w podrapane to tak , jest ryzyko . Jeżeli podrapała suchymi nieuszkodzonymi łapskami to raczej tylko brud albo jakieś naskórne syfy mogła przenieść . 4. a staników kupować nie znoszę i niniejszym spadam do pracuni zapewne w klapkach ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#4387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2 a masaży chińskimi banochami kałdun Twój zakosztował? ![]() 3A już się przestraszyłam że w drogerii podróbkę mieli bo w otwarciu petów brak.. 4 A jako ona ma np brudne łapy bo rąk nie myje po toalecie itp? 5 Ze stanikami przygodę miałam...Pani konsultantka uparła się że nosze rozmiar 32 ... a nie 34 ... I na nic tłumaczenie że miski są za blisko siebie że fiszbiny sięgają na pachy i są na plecach, ramiącza zaczynają sięgać za ramiona i fogle wszystko mi się wżyna co na dłuższa metę powoduję u mnie siniaki i głębokie otarcia (wiem bo mam w swojej flocie stanikowej modele o rozmiarze 32 i są one nienoszalne)... Pani uparła się że to przez to że to nie ten model.... Po przymierzeniu 20 sztuki poddałam się i poszłam bez stanika
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-22 o 11:24 |
|
|
|
|
#4388 | |
|
Mother of Cats
|
Znad nowego śladu po igle
![]() Cytat:
I nowych butów (bo bąbli oczywiście nie) - dołączam do grona potrzebujących. |
|
|
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Znad Italian spicy I latte w subway'u w lublinie
Panda I moze my
|
#4390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale rozumiem Mam nadzieję, że nie nastrojów ![]() ![]() Ja wczoraj jak czytałam to co Mursz napisała to sobie pomyślałam, że Mursz człowiek- anioł, a ciągle Ją coś dopada niemiłego I (tak wiem odkryję teraz Amerykę pisząc to co napiszę ) znów wychodzi na to, że trzeba być zimną s-ką, bo jak się jest dobrym to Cię los w doopie ciągle kopie albo nogi podkłada ![]() Oj czemu, żeś do tego doła polazła? Choć ja też od rana dziś trochę zamętu mam Ale problem jest malutki (jakbym jeszcze za mało dużych problemów miała ) także looz ![]() Klapki są fajne ![]() Cytat:
![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4392 | |
|
Zakorzenienie
|
Bosh dajesz se w żyłę?
A poważnie, nowe badanko? Ja mam gina w pn ![]() Cytat:
http://www.rossnet.pl/Produkt/Fusswo...y-1-szt,110846 i po to http://www.rossnet.pl/Produkt/Kiwi-S...py-1-szt,97886
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4393 | |
|
Mother of Cats
|
![]() Spo ![]() Ja dla odmiany mam w pn. endo ![]() Cytat:
Po kupnie nowych butów też zawsze dokupuję nowe plastry
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-05-22 o 11:58 |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
To i ja się pochwalę idę dziś do endo mam zamiar go porządnie opierdzielić że mi tej wit D nie zlecił przy mojej tężyczce...A zmiany po suplementacji jak dla mnie są kolosalne....
Cytat:
Akurat będę przechodzić obok to nabędę to pierwsze
|
|
|
|
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dołek ![]() Cytat:
o Pandzie to wiem, ale jej nie wymieniałam, bo w barze nie bywa ![]()
|
|
#4396 | |||
|
To ja :)
|
Cytat:
Pewnie by się ubawili tylko...Prawca, że egzotyczna sztuka?? ![]() Cytat:
![]() Zabrał mnie kolega na duszy leczenie, skutkiem czego wracałam do domu prawie na czterech łapach... Myślałam, że dziś nie wstanę -6 porterów na pusty żołądek... Ale cienia kaca nawet nie mam ![]() Może już się limit wyczerpał, bo zaraz wyskakuję na ustawową przerwę znowu... Dziabnął Cię na ulicy szalony tatuażysta?? ![]() Cytat:
|
|
#4397 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() W spodniach to samo sprawdzam Kiecka-no nijak dla mnie, zawsze mi coś nie pasowuje, podwiewa itp, czyli że spodnie mi zostają ![]() A ja wylicytowałam na all spodnie z rami(coś jak len)i już przyszły, roz.S a za duże i też muszę zwężać ![]() Cytat:
Czy miałyście tak kiedyś że nic wam się nie chce, nie zależy wam na niczym itp?
|
|
#4398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie do dzisiaj, choć parę rzeczy mnie czasem ożywi
|
|
#4399 |
|
Zakorzenienie
|
No tak ale teraz np mało tu piszę bo....nie chce mi się, czasem poczytam a nie napiszę, nie wiem jak to wytłumaczyć:/
Dzień mi przelatuje a nic nie robię. I wkurza mnie to.
|
#4400 |
|
|
Ja tak też czasem mam. Nienawidzę tego, sama sobie mam ochotę dać kopa w tyłek wtedy. Ale mi się nie chce...
|
#4401 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze mam odpowiedź BO MI WIEJE .... ![]() :br zydal:2 Ja mam tak samo od tygodnia...Dlatego zaczę łam biegać... Takie bezsens wynika u mnie z braku pracy i tyle.... |
|
|
|
|
#4402 |
|
Mother of Cats
|
pagórkowate wzniesienia
okrążyć jezioro wokół bogactwo słoneczników w ogródkach można zasmakować dzikich nurtów - autorze, why? |
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Znad koktajlu z pokrzywy z jednym malutkim jabłkiem w środku
|
|
|
|
#4404 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ale łaj?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ze 3/4 z życie tak mam ![]() Cytat:
bry snad nowych kulek
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2014-05-22 o 21:16 |
||||
|
|
|
#4405 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4406 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Mcham znad ogolonych nóg, siniaków od masażu i wywołania małej burzy na perełkach
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4407 | |
|
|
Cytat:
![]() Lecę pod prysznic, bo otóż może się uda dziś wcześniej iść spać??
|
|
#4408 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo na nią tak mówią w sensie taką ksywę ma ![]() nareszcie Wróciłam z siłki i stwierdzam zdecydowanie jest za ciepło już na siłkę obecnie jest 26 stopni na zewnątrz
|
||
|
|
|
#4409 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja tam wiem więcej i kto trzeba ten dostał po łapach
![]() Spadam ćwiczyć kręgosłupik
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4410 |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz
Pachnącego wieczoru wszystkim (u mnie Azemour) ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- O co chodzi z perełkowym? Idę poczytać trochę ![]() Tru
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

) - otworzyłam dziś sezon hamakowy 
nienawidzę biegania
jakiś czas temu ze Śnieżką testowałyśmy Snowing Rose i na niej zamiast różą jechało trawą - tester grzany seforzany 
a staników kupować nie znoszę 

klask i: najlepszy post ever !!!!
) znów wychodzi na to, że trzeba być zimną s-ką, bo jak się jest dobrym to Cię los w doopie ciągle kopie albo nogi podkłada