|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Kieleckie Panny Młode - XI część pogaduszek
Cytat:
Jest nowa cukiernia w Kielcach - SOWA w Leclercu, maja przepyszne torty i w dodatku cudnie wyglądają ![]() Smaczne torty sa też w cukiernii Bravo na Sienkiewicza
|
|
#2312 |
|
Przyczajenie
|
te torty są własnie z Bravo
|
#2313 |
|
Zakorzenienie
|
a skąd takie zdjęcia masz perfect moments?
btw. zdjęcia pary ze zdj.1 jest straszne widać że foto nie potrafił ich doświetlić :PEDIT: ze zdjęcia nr 2 :P
Edytowane przez mikonada Czas edycji: 2014-05-20 o 19:21 |
|
|
|
#2314 |
|
Raczkowanie
|
W drugim za to coś dziwnego dzieje się z twarzą PM :P ale tory ładne, wreszcie coś oryginalnego a nie wstążki i kwiatki
|
|
|
|
#2315 |
|
Zakorzenienie
|
tak laddy ze zdj. nr 2
pokićkało mi się
|
#2316 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2317 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam ns natryskowym i bylo super , karnacja utrzymywala sie ok tydzien
) co chcesz wiedziec ??? Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2318 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
Marie mam nadzieję, że się pochwalisz teledyskiem
Btw. śniłaś mi się dzisiaj i to był dziwny sen, bo byłam na Twoim ślubie, tzn obserwowałam je potajemnie zza drzwi i nie dość że miałaś sukienkę ślubną z szarego atłasu w różne cyferki i literki to jeszcze byłaś w 9 miesiącu ciąży i tak sobie we śnie pomyślałam, no ładnie, nie dość że nam nawkręcała w jakiej pięknej sukience idzie to jeszcze okazało się że w ciąży ![]() pomijam fakt, że na oczy Cię nigdy nie widziałam Ale to chyba dlatego, że przed snem mówiłam siostrze, że mam egz. w Grand Hotelu inne wytłumaczenie nie przychodzi mi do głowy ![]()
|
|
|
|
#2320 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2321 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;46543787]Treść usunięta[/QUOTE]
Wiec tak ,moim zdaniem najlepiej zrobic na kilka dni przed. Nie mialam ani zaciekow ani sukienka sie nie ubrudzila ) Wyglada to wszystko tak ze przychodzisz z rana najlepiej w ciuchach ktore mozesz ubrudzic .Wybierzecie kolor opalenizny, pani spryska Cie i nastepnie przez ok 8 godzin jest zakaz mycia rak, buzi, itp. Ma ciele robi sie taka smieszna skorupa. Potem wchodzisz pod prysznic bierzesz gabke i piling i ladnie splukujesz. Ja mialam tak ladnie zrobione ze nie trzeba bylo nic poprawiac ani nigdzie nie utworzyl sie zaciek. Opalenizna schodzi wraz z kapaniem sie ) schodzilo tez ladnie rownomiernie. Niestety w ck nic nie polece bo robilam w domu rodzinnym ( Ja to bym musiala wydac chyba z 500 zl na solarium :p bardzo wolno sie opalam i bialas ze mnie w koncu blondynka:p Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2322 |
|
Raczkowanie
|
Ja z kolei boję się, że mnie słońce złapie i będę nierówno opalona, coś jak robotnik z budowy
a wygląda to strasznie kiedy PM ma "szelki" odbite od słońca a niżej gorset
|
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam w maju wiec jeszcze nie zdaze sie opalic :p jak pracowalam na budowie to w tydzien mialam opalenizne a wygladalam jak murzyn :p
Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2324 |
|
Zakorzenienie
|
tak odskakując od tematu- reflektowałybyście kiedyś wyskoczyć na grilla do parku przy Szczepaniaka?
|
#2325 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kocham i jestem kochana ![]() Pełnia szczęścia!!! Edytowane przez perfectmoments Czas edycji: 2014-05-21 o 15:46 |
|
|
|
|
#2326 |
|
Zakorzenienie
|
tu się nie ocenia tylko tortów
jeśli tematyka ślubna to wszystko bierzemy pod uwagęczyżby Agencja Ślubna Perfect Moments?
|
#2327 |
|
Przyczajenie
|
Tak jest
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie jest park na Szczepaniaka hm... |
|
|
|
|
#2329 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2330 |
|
Zakorzenienie
|
[1=dcdfceaff93e0375d94849d 7bb8d896cf48ca316_61dcc8e 4a1e6f;46557564]Treść usunięta[/QUOTE]
Ja robiłam ale u siebie w mieście rodzinnym także w tej kwestii nie pomogę jeśli chodzi o kielce le popytam koleżanki bo wiem że one korzystały ![]() koleżanka mi poleciła : Salon odnowy Essenza na plntach mówiła że była bardzo zadowolona ceny coś w granicach 50/100 zł zależy jakie partie ciała. Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-05-21 o 20:07 |
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niedaleko Park Linowy jest..
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2334 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o ciasta i ciasteczka to u Sołtyków i Dorotki jest największy wybór i są dosyć wymyślne - snickersy, rafaello i inne takie. I ciasta zamawia się blachami. A Bracia Janusz robią tylko typowo tradycyjne. I tu zamawia się kilogramami. I to jest chyba lepsze w przypadku małych wesel bo zamawiasz dokładnie tyle ile Ci potrzeba. Najlepiej to popróbować. Wszędzie kupić po jakimś kawałku ciasta i wtedy samemu ocenić. Bo wiadomo, każdemu smakuje co innego.
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wzielam po latach przerwy tort na urodziny mamy od Braci Janusz, byl przepyszny, cena tez zadowala.
Bylam niadawno na weselu gdzie tort byl wlasnie z masa cukrowa na wierzchu, ludzie nie pozjadali bo za slodki wlasnie i bardzo duzo tortu poszlo do kosza. Moze i ladnie wyglada ale ludzie nie chca wymyslnych tortow. Są przyzwyczajeni do tradycyjnych z bitą śmietaną i wtedy jest pewność ze kasa nie pojdzie w błoto. Na swoje wesele tez bede miala tort od Braci Janusz
|
#2336 |
|
Zakorzenienie
|
Mikonada jska jest najlepsza dlugosc sukni ?? Bo wiem ze Ty zaprawiona w bojach z sukniami ślubnymi ;p
Wysłane z mojego Lenovo A850 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#2337 |
|
Raczkowanie
|
hey Dziewczyny,
Mam do was pytanie gdzie zakupiłyscie swoją bielizne ślubną. Ja osobiście nic nie mogę znalezc, szukam bardotki dopasowanej, która nie bedzie spłaszczac, ale tez nie bedzie odstawać Zakupiłam dzisiaj buty ślubne o kolorze pudrowego różu w magnolii na piekoszowskiej, mam nadzieje ze beda wygodne i wytrzymam cala noc
|
#2338 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko ja kupiłam wczoraj
|
|
|
|
|
#2339 |
|
Raczkowanie
|
Tez miałam wczoraj je kupić, ale nie bylo mi po drodze, pewnie wkładki Ci pani zaproponowała? Mam pytanie, czy wydaja Ci się, że są one w 100% stabilne, bo teraz po domu chodziłam i wlasnie nie wiem, czy faktycznie sa i nie wiem co robic...
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- w sumie moze to moje fanaberie, ogolnie bardzo wygodne
|
#2340 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyn ja mam pytanko jeszcze.. pytałam Was o sukienke na wesele długą.. padła decyzja że jednak szyję sama..
Kupiłam jakiś tam materiał na górę który swoją drogą jeszcze nie wiem czy wykorzystam .. tylko teraz jeszcze chodzi o dół. Za dużo tych kolorów i sama nie wiem co wybrać. Mója uroda : buzia piegowata:P błękitne oczy - ciemne takie troszkę lazurowe, blondynka naturalna , kolor włosów : złocisty blond z refleksami włosy długie. Karnacja : córka młynarza tj. białas okrutny :P Nie umiem się zdecydować... Albo z tego czarnego świecącego zrobię gorset i dół sam doszyję albo uszyję całą kieckę szyfonu. czarne - to gorset by był kolorki mają nr. Zamysł kiecki taki jak na zdj. 1 podoba mi się błękit i lila .. w sumie wszystkie mi się podobają
Edytowane przez mogg Czas edycji: 2014-05-22 o 21:40 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

widać że foto nie potrafił ich doświetlić :P
Zaręczyny 11.10.2013
13.09.2014

i tak sobie we śnie pomyślałam, no ładnie, nie dość że nam nawkręcała w jakiej pięknej sukience idzie to jeszcze okazało się że w ciąży
(