Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnej części
Wrześniowo-październikowe mamusie 2013 2 7,14%
Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! 0 0%
A ja śmiało już raczkuję, mama mnie nie upilnuje 5 17,86%
Chłopaki-Przystojniaki, Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami Pierwszy Dzień Mamy 13 46,43%
Mama znów na zlocik jedzie, zaraz ruszy pierwsze dziecię 0 0%
Coraz większy sobie rosnę, a tu zlocik jest na wiosnę 2 7,14%
Moja mama kocha mnie, a ten czas tak szybko mknie 6 21,43%
Głosujący: 28. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-23, 08:42   #4711
nena_milka
Wtajemniczenie

Dot.: Mama sobie wizażuje, ja coś dorwę i popsuję! Mamy IX-X 2013, cz. X

ej... ale serio Welmann wywalili czy se jaja robicie?
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 08:44   #4712
kama1987
Rozeznanie

Nie było mnie tu 3 dni, a tu tyyyyyyyyyyle do nadrobienia
U nas taka ładna pogoda, że prawie całe dnie nas nie ma.
Idziemy na ćwiczenia dzisiaj, po 2 tygodniowej przerwie. Babeczka ma Zuzce zaplastrować stópki, ciekawe kiedy je zerwie

W Chorzowie super, prawie cały dzień spędzony w super towarzystwie

Zdrówka dla chorych dzieciaczków!

Matall i Tassia a może one się w Chorzowie załatwiły Bo w pewnym momencie zrobiło się chłodniej, a potem znów było gorąco
Cytat:
Napisane przez anutka171 Pokaż wiadomość

a i nauczyl sie jeszcze jednej rzeczy ostatnio. marszczy nosek i tak szybko przez niego oddycha a robi to tylko jak jest zly lub chce okazac swoje zniecierpliwienie no slodko to wyglada, moze uda mi sie to nagrac to Wam pokaze

hihi Zuzia też tak robi, śmiesznie to wygląda, zwłaszcza jak się złości

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
AAAAAAAAAAAAAA !!

wszystko dobrze. Serducho bije jak ta lala Robaczek malutki, wychodzi 6t3d.
Mam tylko jakąś torebkę z krwią obok łóżyska, ale mam sie nie przejmować bo się wchłonie i nie jest połączone z dzidzusiem
Super, że wszystko ok. Ja w ciąży też miałam coś takiego, jakiegoś krwiaczka, ale się sam wchłonął i nie był połączony z Zuzią, na następnym USG za 1,5 mies już go nie było

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Mam doooooość.

Od początku. Zuza waży 7500, ma 70 cm. Ładnie, ALE!!!!! TO jest 25 centyl, a Zuza do lutego (trochę po operacji) była wagowo na 75 centylu! potem spadła na 50, wszyscy mnie uspokajali, ale teraz to już 25 centyl....

Pielęgniarka mi wmawiała, że to normalne, ze dzieci teraz się więcej ruszają i to stąd. No jak?????? Jak???? Że przybiera mniej i to normalne to się zgodze i to uwzględniają siatki centylowe. Ale że spada w centylach??

Dostałyśmy skierowanie na morfologię, już zrobiłyśmy, Zuzka dzielna, trzymała panią za zegarek podczas pobierania krwi.

Sorry, że smęcę, ale jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów. Nie wiem co jej jest, płacze i płacze, teraz jeszcze z tą wagą... jutro powinien być też wynik moczu, ale oddałam marne 10 ml, bo więcej się nie udało złapać, a ile razy ją mogę męczyć... Jutro o 10 odbierzemy, jak będzie źle to oddam jeszcze raz a w sobotę odbierzemy
Ale wy przeszliście.....:przytul :

Zuzia z wagą też miała podobnie, na początku była na 50, potem spadła na 3-10, a teraz ma między 10-25. Robiliśmy już morfologię i mocz, wyniki były ok, a więc nie robiliśmy nic, bo nic jej nie jest. Teraz też się musimy wybrać na badania, żeby sprawdzić czy wszystko ok.
Ważyła w zeszłym tyg 7400 i 69 cm.

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

o ja też patrzyłam dziś na necia ale ani na 5-10-15 ani na smyku nic niema albo ja nie umiem szukać, w pepco male rozmiary. kuzynka mi poleca jakiś sklepik na bazarku z polskimi firmami gdzie pan ma rampersy do rozm 104 wiec pytanie: gdzie i za ile kupujecie rampersy??

pytanie do mam które mają starsze dzieci jak to organizujecie jadąc no 500 km i część po autostradzie gdzie niema się jak zatrzymac?? jechac na noc? troche głupio mi ludziom na kwaterach dupe zawracac ze przyjadę o 1 czy 2 w nocy i zawsze to dzień stracony
Rampersy kupuję w lumpku za ok.5 zł I stan jest super, w sumie to większość z kawałkami metek była

Jak pojedziemy nad morze, to wyjeżdżamy ok, 4-5 rano. TZ nie lubi na noc jechać, ja w sumie też, bo się z nim nie zmienię w czasie jazdy, bo nienawidzę w nocy jeździć.
Mamy jakieś 700 km, większość po autostradzie, ale są jakieś stacje benzynowe czy takie miejsca, gdzie jest WC i można się zatrzymać (nie pamiętam jak to się nazywa)

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość

a pozniej dodal zeby zrobic glosowanie jak dzis zaspokoic męża
a pozniej powiedzial ze ma pomysl na tytul kolejnego watku:

o rany rany mój mąż jest zaniedbany:hahaha :
mój by był za

Cytat:
mnie denerwuje nawet jej smiech.
Mnie cała ona denerwuje.
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 08:44   #4713
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
czarna rozpacz
Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
a co sie stało z Wellmanową? wywalili ją...

super bodziaki
możecie się ze mnie śmiać, ale ja głównie ze względu na duet Prokop & Welman zaczęłam oglądać telewizję śniadaniową, bo jakoś wcześniej wogóle mnie to nie interesowało , ano właśnie nie wiem co się stało z Welmanką, wywalili ją ...? nie chyba raczej nie, może ma jakiś urlop i...... wróci......jeszcze

asieka bodziaki jak za taka kasę naprawdę są nie złe, no zobaczymy jak będą się nosiły, ale widziałam w tesco pakowane po 4-5 to nawet po 55-58 zł były
Isabell12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 08:49   #4714
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
ej... ale serio Welmann wywalili czy se jaja robicie?
Prokop jest dzisiaj zamiar Robercika bo se chłopina wziął wolny dzień.

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013

Edytowane przez katarzyna2811
Czas edycji: 2014-05-23 o 08:50
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 08:50   #4715
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
Prokop jest dzisiaj zamiar Robercika bo de chłopina wziął wolny dzień.
dokładnie.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 08:53   #4716
nena_milka
Wtajemniczenie

Cytat:

asiek mnie nastraszyła
09 października 2013 18:45 Ninka
nena_milka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 08:55   #4717
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość

o ja też patrzyłam dziś na necia ale ani na 5-10-15 ani na smyku nic niema albo ja nie umiem szukać, w pepco male rozmiary. kuzynka mi poleca jakiś sklepik na bazarku z polskimi firmami gdzie pan ma rampersy do rozm 104 wiec pytanie: gdzie i za ile kupujecie rampersy??

mam to samo przeraża mnie droga z Filipem jak nie śpi i jak wracaliśmy z majówki to dał taki popis płaczu na koniec że szok i tylko wypiecie z fotelika pomagało więc co staliśmy 2 razy na przystanku autobusowym i go wyjmowałam dobrze że mieliśmy już blisko...

pytanie do mam które mają starsze dzieci jak to organizujecie jadąc no 500 km i część po autostradzie gdzie niema się jak zatrzymac?? jechac na noc? troche głupio mi ludziom na kwaterach dupe zawracac ze przyjadę o 1 czy 2 w nocy i zawsze to dzień stracony

właśnie napisałam skargę na szpital do Dyrektora szpitala i dw Rzecznika Praw Pacjenta i Narodowego Funduszu Zdrowia. Może odrazu do Ministra walnąć?
doklejam się do twojego pytania odnośnie rampersów, mam ze 3 ale muszę koniecznie dokupić, bo to dobra alternatywa na lato.

my jak jechaliśmy na urlop ze starszakiem, to zawsze wyjazd z rana 4, 5 rano, dzieć do samochodu i z reguły spał jeszcze do 7-8, a to już dużo, a jeśli chodzi o autostrady albo przejazd przez jakieś miasto to zawsze wcześniej przed samym wjazdem na autostradę lub do miast postój troszkę dłuższy i było ok. nigdy nie mieliśmy problemów, w tym roku jedziemy do starszaka, z maluchem, jak ten będzie na koloniach w białym Dunajcu i przyznam się ze mam trochę obawy jak Piotruś zniesie podróż. starszak był grzeczny w samochodzie nie marudził mały niby taż ok, ale i tak troszkę się obawiam

a co to za spięcie z tym dyrektorem?

---------- Dopisano o 08:55 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ----------

Cytat:

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 08:57   #4718
teacherka
Zakorzenienie

Hej...

Wiem, że macie mnie za histeryczkę i panikarę, sporo w tym nawet prawdy. Ale nie umiem odpuścić, wolę iść do lekarza o raz za dużo zamiast raz za mało. Po tych naszych przejściach juz zawsze będę chyba "panikować" przy każdym odstępstwie od normy. Zresztą, urolog nas uczulał na to.
I tak za długo sobie wmawiałam, że to "tylko" po szczepieniu albo "tylko" ząbkowanie.
Nie wybaczę sobie jeśli okaże się, że coś jest nie tak a ja dopiero teraz zareagowałam.

Może to jest nic, może jest coś. Wolę dmuchać na zimne niż potem sobie pluć w brodę, że czegoś nie dopilnowałam.

Papalinko, doczytałam, że pytałaś o Wrocław, czy będziemy. Waham się, ciągle się waham. Chciałabym bardzo, ale jest kilka ale. Pewnie do ostatniej chwili nie zdecyduję się na 100% a nawet jak wyjedziemy to jeszcze nic pewnego, bo jak Zuza będzie tak strasznie płakać po drodze, to pewnie zawrócimy... i serce mi pęknie, że Was nie poznam i nie zobaczę tyle brzdąców na raz, ale inaczej pęknie mi z bólu. Zobaczymy. Chcciałabym
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 08:58   #4719
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Hej
Ja nie lecę zagranicę, ani nawet nie jadę do Wrocławia tylko do rodziców na wieś, a też mam masę pakowania i nie chce mi się Standardowo jesteśmy od 5 na nogach, ale w nocy tylko jedna pobudka o 2 Mąż ma wolne, ale pojechał do pracy, bo koniecznie musiał

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
O jak fajnie
Ja dalej jestem potencjalnym trollem
ja też

Cytat:
Wlasnie mi sie Jakub zachlysnal mlekiem
wzielam go do odbicia, bo sie obudzil, i jakos tak niefortunnie mu noskiem poszlo ale biedak plakal... teraz go polozylam u nas w lozku i zasnal.
ide do niego.

dobranoc dziewuszki
bidulek mały

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość

Maciej ma goraczke i baaardzo sie martwie bo to nasz pierwszy raz
Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Tassia, Wy też z gorączka? tzn. moje dzieci nie mają i nie miały, ale Julka dziś miała
Mi tylko En swiszczy nosem pokasluje i taka zmęczona się wydaje. Nie wiem, czy jutro do domu nie wrócimy
zdrówka dla Maćka, Julki i Elenki

Cytat:
Hej.
Nie mam mocy nadrabiania. Czasu brak a dopiero wczoraj na dobre ogarnęłam mieszkanie po komunii.
Sama komunia wyszła pięknie, podczas uroczystości klucha stała.i w gardle ze wzruszenia. Młody szczęśliwy i dumny

Oj oby nic nie wyszło . Ale jest coś w powietrzu bo Bartosz właśnie przechodzi zapalenie oskrzeli i krtani,na szczęście wyłapane w początkowej fazie i przechodzi łagodnie, nawet możemy wychodzić na spacery

Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia
super, że wszystko się udało
dużo zdrówka dla Bartka

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość

dlaczego....?! dlaczego...?! why...?! why....?! Pieńkowska prowadzi DDTVN z Prokopem. Wczoraj nie oglądałam , bo tak nie lubię tej babay że jak jest jej zmiana to rzadko oglądam ten program, co się stało gdzie Welman & Prokop ja wole ten duet .

przepraszam, że nie łączę się z Wami w cierpieniu, ale mnie tam Jola jest obojętna zresztą ja nie oglądam nic w tv poza sportem

Cytat:
Napisane przez Isabell12 Pokaż wiadomość

wczoraj tż kupił body dla małego w biedronce, nawet fajne, za 19.99 promocja trwa od 22.05-04.06 może któraś się skusi , wybrał takie
a ta cena to za 3 sztuki
moja mama była rano w biedrze i tych bodziaków nie widziała, ale kupiła spodenki i koszulkę, widziała któraś czy fajne to?

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:04   #4720
teacherka
Zakorzenienie

i znowu tylko smęcę.
Stary 2014-05-23, 09:07   #4721
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość
Hej
Ja nie lecę zagranicę, ani nawet nie jadę do Wrocławia tylko do rodziców na wieś, a też mam masę pakowania i nie chce mi się Standardowo jesteśmy od 5 na nogach, ale w nocy tylko jedna pobudka o 2 Mąż ma wolne, ale pojechał do pracy, bo koniecznie musiał

ja też

bidulek mały

zdrówka dla Maćka, Julki i Elenki

super, że wszystko się udało
dużo zdrówka dla Bartka

przepraszam, że nie łączę się z Wami w cierpieniu, ale mnie tam Jola jest obojętna zresztą ja nie oglądam nic w tv poza sportem

a ta cena to za 3 sztuki
moja mama była rano w biedrze i tych bodziaków nie widziała, ale kupiła spodenki i koszulkę, widziała któraś czy fajne to?
tak, za 3 sztuki. ja nie widzialam, u mnie tylko skarpetki byly i body.
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 09:10   #4722
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Mam doooooość.

Od początku. Zuza waży 7500, ma 70 cm. Ładnie, ALE!!!!! TO jest 25 centyl, a Zuza do lutego (trochę po operacji) była wagowo na 75 centylu! potem spadła na 50, wszyscy mnie uspokajali, ale teraz to już 25 centyl....

Pielęgniarka mi wmawiała, że to normalne, ze dzieci teraz się więcej ruszają i to stąd. No jak?????? Jak???? Że przybiera mniej i to normalne to się zgodze i to uwzględniają siatki centylowe. Ale że spada w centylach??

Dostałyśmy skierowanie na morfologię, już zrobiłyśmy, Zuzka dzielna, trzymała panią za zegarek podczas pobierania krwi.

Sorry, że smęcę, ale jestem jednym wielkim kłębkiem nerwów. Nie wiem co jej jest, płacze i płacze, teraz jeszcze z tą wagą... jutro powinien być też wynik moczu, ale oddałam marne 10 ml, bo więcej się nie udało złapać, a ile razy ją mogę męczyć... Jutro o 10 odbierzemy, jak będzie źle to oddam jeszcze raz a w sobotę odbierzemy
tacherka przykro mi ze z Zuzuią tak się układa, ale ja myślę ze faktycznie warto szukać przyczyny tego ciągłego płaczu, tak jak dziewczyny radzą, bo jej faktycznie musi coś być jeśli tak non stop płacze,coś musi jej dolegać i dlatego dziecko tak się denerwuje, a waga to na drugim miejscu, mam nadzieje ze wyniki badań trochę rozjaśnią sytuację i umożliwią odkrycie przyczyn nerwowości małej

Cytat:
jesteśmy po szczepieniu
mały był bardzo dzielny i grzeczny
zapłakał tylko troszeczkę
wazy 9100
odezwę się później bo teraz się opalam na podwórku a zaraz jadę do rodziców kosić trawę
także miłego dnia wam życzę
ładnie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Mam hit
Byłam z Miłkiem w Lidlu rano. Przechodzę obok kobietki, która rozmawia z kimś przez telefon i mówi, że jest właśnie w Lidrze ubawiła mnie z rana jak nie wiem
kiedyś przyszedł gość do mnie do pracy i mówi ze był w lidzie , na początku nie wiedziałam o co kaman
Cytat:
ciekawe jak mówi na leroy merlin...
marlin, to przykład z pracy,
i zgaduj tu o co komu chodzi
Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Kupiłam dzieciom takie poduchy (bardziej chodziło mi o Miłka ale jak Zuzia zobaczyła to też chciała, więc dostaną na dzień dziecka super są myślę, że śmiało będą służyć za przytulanki no i Zuzia poprosiła, że sama wybierze wzory, więc się zgodziłam (miałam już w sumie wybrane dla nich jakieś kolorowe i w ogóle). Powiedziała, że żadne laki czy inne pierdółki jej się nie podobają, że mają być czaszki

Załącznik 5689632
śliczne, naprawdę mi się podobają, ładniusie
Stary 2014-05-23, 09:10   #4723
kahunia
Zadomowienie

teacherka smęć, od tego jesteśmy Martwisz się o Zuzię, nie ma się co dziwić

kahunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:12   #4724
kama1987
Rozeznanie

Ale się wczoraj zestresowałam.
Zuzia jadła obiad, tylko siedziała normalnie na kanapie, i machała rękami na wszystkie strony i w pewnym momencie się zakrztusiła Zrobiła się cała czerwona i nie mogła złapać oddechu Od razu ją wzięłam i w plecki uderzyłam i coś tam wypadło, biedna się rozpłakała i się nie mogła uspokoić. Chyba się przestraszyła tym uderzeniem w plecki, ale jakbym jej nie klepła to by nie wyleciało nic

Cytat:
Miałam to samo pisać

Cytat:

a ta cena to za 3 sztuki
Za 3 sztuki
właśnie u nas nie było tych kpl, spodenek i koszulki. Może jeszcze dołożą

Jak masz Pepco blisko to teraz tam też fajne ciuchy dla dzieci, weszłam tylko na chwilkę i wyszłam z 2 koszulkami i spodenkami dla Zuzi
kama1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:14   #4725
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:

a ta cena to za 3 sztuki
tak za 3 szt , to moze jeszcze będą,

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
i znowu tylko smęcę.
co ty opowiadasz, a od czego nas masz, poradzimy, pocieszymy
koniecznie napisz o wynikach badań małej
Stary 2014-05-23, 09:15   #4726
83monia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
omg : love:

moj Ali wymyslil sobie zabawe ze robi tak:
jak siedzi to mowie do niego babach, a on rzuca sie na plecy,
potem łapie go za kolana przyytrzymuje nozki a on sie dzwiga, i tak z 20 razy
ciekawe jak bedzie wygladala bobas z kaloryferem

BLOGUJĘ: http://www.konfabula.pl
83monia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:15   #4727
Isabell12
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
Ale się wczoraj zestresowałam.
Zuzia jadła obiad, tylko siedziała normalnie na kanapie, i machała rękami na wszystkie strony i w pewnym momencie się zakrztusiła Zrobiła się cała czerwona i nie mogła złapać oddechu Od razu ją wzięłam i w plecki uderzyłam i coś tam wypadło, biedna się rozpłakała i się nie mogła uspokoić. Chyba się przestraszyła tym uderzeniem w plecki, ale jakbym jej nie klepła to by nie wyleciało nic
ale miałaś stresa, współczuję, dobrze że szybko zareagowałaś uffff
Stary 2014-05-23, 09:17   #4728
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kama1987 Pokaż wiadomość
Za 3 sztuki
właśnie u nas nie było tych kpl, spodenek i koszulki. Może jeszcze dołożą

Jak masz Pepco blisko to teraz tam też fajne ciuchy dla dzieci, weszłam tylko na chwilkę i wyszzłam z 2 koszulkami i spodenkami dla Zuzi
mam blisko ale kasy nie mam macierzyński w poniedziałek to wtedy coś kasy upłynnię
w sumie to wczoraj wygrzebałam sporo rzeczy po Dawidzie więc dla Młodego aż tak wiele nie będę kupować, kilka rampersów, ze 2-3 sztuki spodenek krótkich, ze 3 bodziaki i kapelusik, ale starszego muszę obkupić bo wszystko co dobre z ubiegłego roku jest już tak zjechane, że tylko na wioskę

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:19   #4729
Isabell12
Zadomowienie

no kobietki, mały śpi, pogadałabym sobie z wami jeszcze ale muszę iść tyrać , bo jak teraz się nie ogarnę to później będzie jeszcze gorzej
jest już tak ciepło i coraz mniej mi się chce cokolwiek robić, ale muszę
galaretka mi się już ścięła , będę musiała ją chyba troszkę podgrzać
miłego dzionka Wam życzę,
do później -- jak dam radę--

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-23, 09:19   #4730
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
a to wszystko wyjaśnia

Cytat:

asiek mnie nastraszyła
ja nie w temacie ddtvn bo u mnie tv wyłączony i ja nie oglądam prawie wcale... tak tylko głośno myślałam...
Stary 2014-05-23, 09:21   #4731
87czarna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
czesc wieczorowa pora
wlasnie wyszla ode mnie kolezanka a musze wstac o 4 30 bo o 7 musze byc w pracy a mam 60km
jutro mam kontrole z medycyny pracy wiec kciukajcie za mnie bo bedzie licho

wlosy brudne bede myc o.swicie

Maciej ma goraczke i baaardzo sie martwie bo to nasz pierwszy raz
A jak jest dzisiaj???

Cytat:
Kiedy ja się wyśpię ?? Jestem taka niewyspana.

Mimo, że spałam całą noc, do 7.
Nie chcę Cię zasmucać,ale chyba... dopiero po smierci

Cytat:
i znowu tylko smęcę.
Przestań! To jest naturalne- każda z nas smęciłaby tak samo Trzymam kciuki za córcię

---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ----------

kama zesrałabym się ze strachu :/

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:28   #4732
gorgulek
Zakorzenienie

MISIA mozesz zrobic lecho, fasolke po bretonsku, pulpety w sosie, jakas potrawke z piersi kurczaka. Golabki tez sie nadadza do sloika. Moze tak jak dziewczyny pisza - mieso z sosem na spagetti.
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:29   #4733
teacherka
Zakorzenienie

A ja łączę już ten płacz z nieprzybieraniem na wadze. Tzn. istnieje opcja, że to jest powiązane i tego sie boję najbardziej No nic, Zuzka jeszcze śpi, jak się obudzi to pójdziemy po wyniki i na spacer.

Dzięki za wszystkie słowa pociechy, nie mam się komu wygadać, tylko tżowi... Moja mama i tak już ma nerwy w strzępach więc nie będę jej dokładać swoich niepokojów. A teściowa... teściowa i tak usłyszy co bedzie chciała.

Aaaa wiecie co doradziła teściowa mojemu Tzowi? Żeby rzucił pracę, poszedł na studia - na budowlankę i został, uwaga - deweloperem! Bo teraz to taką beznadziejną pracę sobie wybrał...
No tak, że ten... Niedługo będę żoną dewelopera
Stary 2014-05-23, 09:31   #4734
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
fuj

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:34   #4735
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
Hej...

Wiem, że macie mnie za histeryczkę i panikarę, sporo w tym nawet prawdy. Ale nie umiem odpuścić, wolę iść do lekarza o raz za dużo zamiast raz za mało. Po tych naszych przejściach juz zawsze będę chyba "panikować" przy każdym odstępstwie od normy. Zresztą, urolog nas uczulał na to.
I tak za długo sobie wmawiałam, że to "tylko" po szczepieniu albo "tylko" ząbkowanie.
Nie wybaczę sobie jeśli okaże się, że coś jest nie tak a ja dopiero teraz zareagowałam.

Może to jest nic, może jest coś. Wolę dmuchać na zimne niż potem sobie pluć w brodę, że czegoś nie dopilnowałam.

Papalinko, doczytałam, że pytałaś o Wrocław, czy będziemy. Waham się, ciągle się waham. Chciałabym bardzo, ale jest kilka ale. Pewnie do ostatniej chwili nie zdecyduję się na 100% a nawet jak wyjedziemy to jeszcze nic pewnego, bo jak Zuza będzie tak strasznie płakać po drodze, to pewnie zawrócimy... i serce mi pęknie, że Was nie poznam i nie zobaczę tyle brzdąców na raz, ale inaczej pęknie mi z bólu. Zobaczymy. Chcciałabym
Kochana, każda z nas postąpiłaby tak samo. Ja mam nadzieję, ze Zuza ma po prostu taki okres przejściowy. A Ty jesteś wyczulona, ponieważ macie problemy z nereczką Zuzi.
Możesz się żalić ile się da, od tego jesteśmy.
Napisz jak wyniki Zuzki

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:44   #4736
teacherka
Zakorzenienie

Aaaaa jeszcz ejedno. Macie jakieś fajne klocki godne polecenia dla naszych maluszków?

Bo Zuzka najchętniej bawi się klockami z sortera FP i kubeczkami-piramidką i mam ochotę kupić jej jeszcze jakieś I chyba w końcu się złamię i zamówię Arkę Noego z Dumela Tylko drogie cholerstwo...
Stary 2014-05-23, 09:45   #4737
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

teacherka
pisz dp nas ile chcesz
wiadomo ze twoje wyczulenie na objawy Zuzi jest wieksze i sie martwisz
mam nadzieje ze szybko minie ren ciezki okres dla was
noi ze przyjedziecie do wro

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aleksander
Stary 2014-05-23, 09:46   #4738
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja łączę już ten płacz z nieprzybieraniem na wadze. Tzn. istnieje opcja, że to jest powiązane i tego sie boję najbardziej No nic, Zuzka jeszcze śpi, jak się obudzi to pójdziemy po wyniki i na spacer.

Dzięki za wszystkie słowa pociechy, nie mam się komu wygadać, tylko tżowi... Moja mama i tak już ma nerwy w strzępach więc nie będę jej dokładać swoich niepokojów. A teściowa... teściowa i tak usłyszy co bedzie chciała.

Aaaa wiecie co doradziła teściowa mojemu Tzowi? Żeby rzucił pracę, poszedł na studia - na budowlankę i został, uwaga - deweloperem! Bo teraz to taką beznadziejną pracę sobie wybrał...
No tak, że ten... Niedługo będę żoną dewelopera
Teacherko pisz kiedy tylko potrzebujesz, trzymam kciuki za wyniki
a co do T- to z której choinki ona się urwała?
Stary 2014-05-23, 10:10   #4739
papalinka83
Zakorzenienie

mam dzisiaj dzień z cyklu wszystko mnie boli, niech mnie ktoś przytuli mam jakieś sensacje żołądkowe od rana, bolą mnie stawy, po wczorajszym dentyście pulsuje mi pół szczęki i jeszcze po jednej stronie nie mogę przełykać, bo mnie jakby bolą dziąsła, migdał albo nie wiem co ehhh

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 10:14   #4740
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papalinka83 Pokaż wiadomość
mam dzisiaj dzień z cyklu wszystko mnie boli, niech mnie ktoś przytuli mam jakieś sensacje żołądkowe od rana, bolą mnie stawy, po wczorajszym dentyście pulsuje mi pół szczęki i jeszcze po jednej stronie nie mogę przełykać, bo mnie jakby bolą dziąsła, migdał albo nie wiem co ehhh
kurcze tez tak ostatnio mialam z zebem ze migdaly dziasla bolały ;/

sensacje zoladkowe, podejrzewasz od czeg?

Aleksander
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości