|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() Jakbyś miała jakieś pytania pisz ![]() U nich zamówimy też album dla rodziców i odbitki zdjęć
|
|
|
|
|
#4712 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
Bardzo ładnie wyglądasz Cytat:
wow ![]() Tyle co za ślubną, czyli ok.100zł Cytat:
|
|||
|
|
|
#4713 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Gratuluję jutrzejszym PMkom, to musi być cudowne uczucie ![]() Ja już zdążyłam wysprzątać chałupę na błysk zostało tylko odkurzyć i wywiesić pranie jutro nalot kontrolny teściów
|
|
|
|
#4714 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej wracam do Was jak syn marnotrawny
. Wciąż się ogarniam bo się przeprowadziłam do tż więc wiecie... sajgon. Dziękuję za życzenia.Relacji ciąg dalszy: My jak to my złamaliśmy wszelkie przesądy tego dnia. Ślub w maju, w miesiącu bez "r", on widział mnie wcześniej w sukni ślubnej. Zwyczaje też złamaliśmy. Gdy wychodziliśmy z kościoła nie zostawiłam wiązanki na ołtarzu bocznym (zaniosłam ją na cmentarz, kamerzysta chciał to nagrać! w dodatku wszyscy wiedzieli, że oboje mamy dwie lewe nogi. Wybawiliśmy się do białego rana. 5 dań gorących, 10 przystawek- za dużo! Wymiękałam już! Mnóstwo zostało, coś tam do domu wzięliśmy, ale sporo i tak zostało w lokalu i wyrzucić musieli - nie lubię marnować jedzenia no ale cóż . 10 blach ciasta poszło prawie co do okruszka. Tort- gruszkowo-czekoladowy. Cieszę się,że braliśmy na 90 osób nie na 75 bo mogłam zawieźć do pracy. Wódka- została połowa. Liczyliśmy 0,5 na głowę, ale nie każdy pił (kierowcy itd.) Sukienkę mam brudną jak licho od ziemi (najpierw tańczyłam w butach na szpilce potem w trampkach bo było mi wygodniej), odpadł guzik i go zgubiłam. Na wesele nie dojechały 2 osoby ze względu na powódź, ale na ich miejsce wskoczył jeden członek rodziny, który przyjechał tylko na ślub ze względu na małe dziecko (ale jego żona zadzwoniła i powiedziała, że ma się wybawić za ich troje więc został bawił się bardzo dobrze, choć co jakiś czas widziałam, że dzwonił do żonki i pytał o dziecko ) dodatkowo na szybko zaprosiłam znajomą na wesele (była zaproszona tylko na ślub) i aż się popłakała z radości . Goście Oni najbardziej mnie zachwycili, pojawili się wszyscy, którzy nigdy mnie ani mojego męża nie zawiedli. Teraz wiem, że nie warto zabiegać o czyjeś względy (nawet rodziny), podtrzymywać na siłę jakichkolwiek przyjaźni- te, które są prawdziwie pokonają wszystko. Nie opiszę Wam radości jaka towarzyszyła nam tego dnia, tych usmiechów gości... rodziny... no nie do opisania...
|
|
#4715 |
|
Raczkowanie
|
1 dzień Ostatni dzień siedzę tu z Wami jako panna
![]()
|
|
#4716 |
|
Polka Ogarniaczka
|
To trzymam kciuki za pogodę na jutrzejsze śluby
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż ja się wzruszyłam
|
|
|
#4718 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
little_zosh cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Najlepszego na Nowej Drodze Życia Dziewczyny!
Stylistka paznokci od 2004r-PASJA i MIŁOŚĆ Stylistka rzęs od 2013r-ZAFASCYNOWANA Daję z siebie 200% Edytowane przez bardorja Czas edycji: 2014-05-23 o 10:53 |
|
|
|
|
#4719 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie że bez cytowania
Plan na dziś to ogranięcie domu, zawiezienie alko, owoców i sękaczy na salę, poźniej spowiedź no i mam nadzieję relaks! Myślałam że będę robić w gacie ale jest spoko! To bardziej ekscytacja niż stres
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie nie byle komu, ale mojej Mamie lub mojej siostrze, ktore wiedza jak zajac sie takim maleństwiem 2tygodniowego bym nie zostawiła, ale półroczne tak kurde.....moze sie jednak nie nadaje na matke Zycze wszystkim jutrzejszym PMkom pięknej pogody Ja mam trzy dni wolnego ) a niedlugo jade do Kato do Mamy, a pozniej rowniez w Katowicach umówilam sie z moją swiadkową i kolezanka na %%% ![]() Jutro z kolei jade do chrzestnej na urodziny, a pojutrze mamy isc na grilla do Tesciow z okazji Dnia Matki ![]() Nie wiedziałam co kupic mojej mamie na Dzień Mamy, ale poniewaz za duzo hajsu nie mam to pojade dzis do lilou i zamówie Mamie bransoletke na sznurku ze srebną nutką (Mama kocha muzyke, spiewa w dwóch chorach )Pisałam Wam, ze nam się ostatnio nie ukladalo z Tztem wczoraj przyjechaj po mnie do pracy i pojechalismy do parku na spacer ale bylo fajnie, tak bezstrosko |
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
pysia picie w miejscu publicznym wiesz czym grozi
|
|
#4722 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- little_zosh cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Wszystkiego naj naj najlepszego na Nowej Drodze Życia ![]()
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem nawet sie smialismy, ze byloby smiesznie jakby nas złapali ![]() Choc mandat pewnie trzeba by i tak bylo zapłacic ![]() Wczoraj policja złapała mojego Tż, wracał od rodziców (8km), w terenie zabudowanym pędził 90km/h i nie miał pasów zapietych a oni do niego: kontrola trzeźwości, dmuchnął w balonik i go puścili |
|
|
|
#4724 |
|
Zadomowienie
|
Melduję się po przymiarce! Jestem absolutnie zachwycona, suknia jest jeszcze piękniejsza, niż zapamiętałam... gdy pani ją na mnie włożyła, poczułam się tak jakoś... królewsko
nie jak księżniczka, jak prawdziwa królowa ![]() Nie potrzeba żadnych poprawek, oprócz dopasowania długości kiecki i przyszycia tej tiulowej góry (będzie zapinana z tyłu na zatrzaski). Koronka jest świetna, a kupiony przeze mnie wcześniej na wyprzedaży (za 15 zł!) welon pasuje idealnie. Choć na zdjęciach za bardzo go nie widać. Niech moja mina mówi sama za siebie
|
#4725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4726 |
|
Zadomowienie
|
Elrosa Ty już po przymiarkach
Powiem Ci, że widać jak dobrze się w sukni czujesz Poza i wyraz twarzy mówią wszystko Rzeczywiście welon pięknie pasuje. W ogóle suknia piękna i bardzo Ci pasuje ![]() A mierzyłaś do tego żakiet? A ja moje sukni jeszcze nawet nie widziałam W ogóle jeszcze jej nie ma w PL.
|
|
#4727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie |
|
|
|
|
#4728 |
|
Zadomowienie
|
little_zosh
cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana Kochane moje Cashmere- w Białymstoku pogoda nieziemska, jutro też ma być taka PS. Byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy, w sumie nic ambitnego bo praca na słuchawce, ale umowa o pracę, nawet niezła pensja i mam z mieszkania 6 minut piechotką. Do wtorku mają dać znać także trzymajcie kciuki! ![]() ![]() ![]()
|
#4729 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że Wam się też podoba
![]() Przyznam, że zapomniałam o żakiecie, we Wrocławiu jest dziś prawie 30 stopni i wyleciało mi kompletnie z głowy.
|
#4730 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#4731 |
|
Zakorzenienie
|
http://allegro.pl/show_item.php?item=4226710307 chyba znalazłam mój ideał biżuterii ślubnej
|
|
|
|
#4732 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jedyną piosenkę, którą zawsze słyszałam na torcie, jest właśnie piosenka o torcie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko jeśli on MA żonę, to jak będzie wyglądało zaproszenie 'z os. towarzyszącą' ?? Cytat:
Cytat:
teraz tym bardziej, pewnie niewiele zje, dlatego płaci się mniej, ale mim wszystko siedzenie ma swoje ![]() DZISIAJ ZMIANA KODU, NIE MOGŁAM SIĘ TEGO DOCZEKAĆ !!! 99 DDŚ
|
|
#4733 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny właśnie dostałam okresu
|
|
#4734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam 15 min piechotka, a i tak uwzam ze to mega blisko ![]() Cytat:
a co do skladek na panieński to chyba zalezy od liczby osób, bo jak jest więcej dziewczyn to składka jest mniejsza ![]() Ja pewnie do 150zł bylabym sklonna dac, za dobra imoreze przeciez tez sie płaci wstęp do klubu, jakieś drinki, taxi itp ![]() Ja byłam raz na panieńskim i składek zadnych nie bylo )Zabawa byla dość mocno erotyczna pod względem gazdetów co bardzo mnie zdziwilo bo czekali z tym do slubu a zaznacze, ze mieszkali przed sluben razem ponad rok jak Boga kocham nie wiem jak oni to zrobili
Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-23 o 12:48 |
||
|
|
|
#4735 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ślicznie wyglądasz widać, że dobrze się w niej czujesz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4736 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja nic nie mówię w rodzinie, bo nikt dzieci nie chce zabierać (dopiero na poprawiny, ale to i tak dopiero 3-4 letnie. Będzie tylko jedna moja kuzynka (jak do tej pory ) z małym dzieckiem - dziewczynka ma roczek i dla niej chyba logiczne, że dziecko będzie musiała mieć na kolanach Dzieci do 4 lat, a powiedziałabym że nawet i starsze w większości nie potrafią jeszcze same jeść... A świadek pytał jak to będzie? Bo może wie, że nie będzie miejsca dla takiego dzieciakaCytat:
![]() cashmere - z roku miesiąc, z miesiąca dzień, jutro się spełni Twój ślubny sen - pamiętasz? Ten wątek dopiero co rozpoczęłyśmy a tu już następne i TWÓJ dzień anka1897 - jak odbierzecie to pochwal się koniecznie Powodzenia na tańcach ![]() Elrosa - Twoja mina mówi wszystko Pasuje Ci ta kieca ![]() wiosnaachtoty - |
||
|
|
|
#4737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ja znowu zniknęłam w gąszczu obowiązków, w przyszłym tygodniu 4 dni jestem w pracy od 8 rano do póóóóźnych godzin wieczornych (albo i nocnych)
Nadrobiłam tylko kilka ostatnich stron, nie mogę się naprawdę doczekać, aż do Was wrócę na dobre Ach, ach, nasze kolejne żonki! Wygląda na to, że będziecie mieć przepiękną pogodę, relaksujcie się i niech jutro będzie idealne Cytat:
Pięknie wyglądasz, suknia faktycznie idealna! U mnie za 2 tygodnie! |
|
|
|
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
cashmere
wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh To już jutro Kochane, życzę Wam pięknej pogody, dużo radości i miłości, radosnych przygotowań, wzruszającej przysięgi, udanej zabawy oraz posłusznego męża Elrosa wyglądasz ślicznie i widać, że czujesz się wspaniale w sukience
|
|
|
|
#4739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Witam się tak w ogóle po tygodniu nieobecności i gorąco za nią przepraszam. Piszę pracę licencjacką, mam okropnego lenia w d...e i muszę znaleźć jakiś cudowny sposób aby w 1,5 miesiąca zżucić co najmniej 5 kg Wszystkim PMKOM które w ubiegły weekend powiedziały tak życzę wszystkiego co najlepsze- przeglądnęłam wasze relacje, cieszę się, że WASZ dzień był cudowny. A dziewczyną szykującym się na jutro życzę aby to był jeden z najcudowniejszych dni w waszym życiu i trzymam kciuki. Muszę jeszcze skupić się na poszukiwaniach bielizny i biżuterii. No i nie wiem czy warto inwestować w Ewę Michalak?? ![]() :conf used:
|
|
|
|
|
#4740 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jest absolutnie boski, Ewa szyje chyba idealnie na mój biust. Jeśli masz możliwość gdzieś przymierzyć, to gorąco polecam
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:14.

. Wciąż się ogarniam bo się przeprowadziłam do tż więc wiecie... sajgon. Dziękuję za życzenia.
. 10 blach ciasta poszło prawie co do okruszka. Tort- gruszkowo-czekoladowy. Cieszę się,że braliśmy na 90 osób nie na 75 bo mogłam zawieźć do pracy. Wódka- została połowa. Liczyliśmy 0,5 na głowę, ale nie każdy pił (kierowcy itd.) Sukienkę mam brudną jak licho od ziemi (najpierw tańczyłam w butach na szpilce potem w trampkach bo było mi wygodniej), odpadł guzik

) a niedlugo jade do Kato do Mamy, a pozniej rowniez w Katowicach umówilam sie z moją swiadkową i kolezanka na %%% 

ja mam 15 min piechotka, a i tak uwzam ze to mega blisko
Bo Tż już nie chce mnie słuchać