Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 158 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-23, 09:46   #4711
anka1897
Wtajemniczenie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
anka1897
super pomysl! nie pomyślałam o tym, że tak można byłoby te zdjęcia wykorzystać
a mogłabyś napisać jak wykonaliście tę księgę?
swoją zamówiliśmy na najlepszefoto.pl. ze strony można pobrać program do projektowania albumów gdzie wybierasz materiał, rodzaj okładki, ilość stron, kolor. następnie rozmieszczasz zdjęcia w albumie i wysyłasz do realizacji
Jakbyś miała jakieś pytania pisz

U nich zamówimy też album dla rodziców i odbitki zdjęć

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 09:49   #4712
201604261006
Konto usunięte

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Przyszła pierwsza kartka z życzeniami... od cioci z Niemiec, nawet nie wiedziałam, że wie o naszym ślubie, miło
Piekny gest

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
w załączniku obiecane zdjęcia
Bardzo ładnie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak u Was wyglądają na weselu opłaty za małe dzieci 1-3 ? Gdzie są sadzane? Mają swoje osobne miejsce przy stole?
Do 5 lat mamy za darmo dzieci, 5-12 lat-50% ceny. Raczej siedza na kolanach

Cytat:
Napisane przez Szczeperka Pokaż wiadomość
To już jutro
wow

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ile płacicie za próbe fryzury? Włosy do ramion
Tyle co za ślubną, czyli ok.100zł

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Robię to ostatni raz - został 1 dzień!!! Jutro godzina zero!

To wciąż takie nierealne!
Ale super!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 10:04   #4713
alloffkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Gratuluję jutrzejszym PMkom, to musi być cudowne uczucie
Ja już zdążyłam wysprzątać chałupę na błysk zostało tylko odkurzyć i wywiesić pranie jutro nalot kontrolny teściów
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 10:09   #4714
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Hej hej wracam do Was jak syn marnotrawny . Wciąż się ogarniam bo się przeprowadziłam do tż więc wiecie... sajgon. Dziękuję za życzenia.

Relacji ciąg dalszy:

My jak to my złamaliśmy wszelkie przesądy tego dnia. Ślub w maju, w miesiącu bez "r", on widział mnie wcześniej w sukni ślubnej. Zwyczaje też złamaliśmy. Gdy wychodziliśmy z kościoła nie zostawiłam wiązanki na ołtarzu bocznym (zaniosłam ją na cmentarz, kamerzysta chciał to nagrać! myślałam, że go zamorduję na miejscu! Zabroniliśmy mu tego robić- to zbyt osobiste). Nie sypali w nas niczym (nie życzyliśmy sobie tego), pogoda była bardzo dobra świeciło słoneczko. Na sali powitali nas rodzice, nie przenosił mnie mąż przez próg. Jedzenie było bardzo dobre, nasz pierwszy taniec zszokował wszystkich. Zatańczyliśmy do piosenki: Mohombi- Bumpy ride. Nikt poza jedną osobą nie wiedział, że ćwiczyliśmy i że byliśmy na kilku lekcjach w dodatku wszyscy wiedzieli, że oboje mamy dwie lewe nogi. Wybawiliśmy się do białego rana. 5 dań gorących, 10 przystawek- za dużo! Wymiękałam już! Mnóstwo zostało, coś tam do domu wzięliśmy, ale sporo i tak zostało w lokalu i wyrzucić musieli - nie lubię marnować jedzenia no ale cóż . 10 blach ciasta poszło prawie co do okruszka. Tort- gruszkowo-czekoladowy. Cieszę się,że braliśmy na 90 osób nie na 75 bo mogłam zawieźć do pracy. Wódka- została połowa. Liczyliśmy 0,5 na głowę, ale nie każdy pił (kierowcy itd.) Sukienkę mam brudną jak licho od ziemi (najpierw tańczyłam w butach na szpilce potem w trampkach bo było mi wygodniej), odpadł guzik i go zgubiłam. Na wesele nie dojechały 2 osoby ze względu na powódź, ale na ich miejsce wskoczył jeden członek rodziny, który przyjechał tylko na ślub ze względu na małe dziecko (ale jego żona zadzwoniła i powiedziała, że ma się wybawić za ich troje więc został bawił się bardzo dobrze, choć co jakiś czas widziałam, że dzwonił do żonki i pytał o dziecko ) dodatkowo na szybko zaprosiłam znajomą na wesele (była zaproszona tylko na ślub) i aż się popłakała z radości .

Goście
Oni najbardziej mnie zachwycili, pojawili się wszyscy, którzy nigdy mnie ani mojego męża nie zawiedli. Teraz wiem, że nie warto zabiegać o czyjeś względy (nawet rodziny), podtrzymywać na siłę jakichkolwiek przyjaźni- te, które są prawdziwie pokonają wszystko. Nie opiszę Wam radości jaka towarzyszyła nam tego dnia, tych usmiechów gości... rodziny... no nie do opisania... Na sam ślub kilka osób z moich znajomych przyjechało- takich po których bym się tego na 100% nie spodziewała- a jednak! Utwierdziło mnie to w przekonaniu, że warto było ich zaprosić.
Stary 2014-05-23, 10:22   #4715
wiosnaachtoty
Raczkowanie

1 dzień Ostatni dzień siedzę tu z Wami jako panna Nie wiem czy nawet jutro uwierzę, że to już

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 10:43   #4716
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

To trzymam kciuki za pogodę na jutrzejsze śluby

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 10:46   #4717
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
Hej hej wracam do Was jak syn marnotrawny . Wciąż się ogarniam bo się przeprowadziłam do tż więc wiecie... sajgon. Dziękuję za życzenia.

Relacji ciąg dalszy:
daj spokój przesądy, kto w nie wierzy, my też łamiemy wszystkie i chyba będziemy konsekwentni dalej
aż ja się wzruszyłam super, że goście tak Ci dopisali!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 10:51   #4718
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
TŻ się obawia, że któreś z małych dzieci zacznie głośno płakać/krzyczeć i zagłuszy przysięgę ale w sumie się z nim zgadzam

u nas będzie na sali sześcioro 5-8 latków i właśnie rozkminiam co z nimi zrobić - czy obok rodziców, czy osobny stolik... ale chyba na siłę ich osobno usadzać nie będę, jak będą chciały się wszystkie razem pobawić to przecież gdzieś się same zorganizują

i to są dzieci, które wiem, że będą, co do mniejszych (mamy takich dwójkę, roczne) sami ich rodzice chyba jeszcze nie wiedzą czy je wezmą, ale tak jak już kiedyś pisałam: wg mnie takimi małymi dziećmi to już nie ja się przejmuję tylko ich rodzice
my dostalismy zaproszenie od znajomych na czerwiec na aleodmowilismy bo mamy 6mies synka (takmalego dziecka nikomu nie zosatwie nawetna dwa dni)

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Najlepszego na Nowej Drodze Życia Dziewczyny!

Daję z siebie 200%

Edytowane przez bardorja
Czas edycji: 2014-05-23 o 10:53
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:14   #4719
cashmere
Zakorzenienie

Wybaczcie że bez cytowania Plan na dziś to ogranięcie domu, zawiezienie alko, owoców i sękaczy na salę, poźniej spowiedź no i mam nadzieję relaks!
Myślałam że będę robić w gacie ale jest spoko! To bardziej ekscytacja niż stres

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:17   #4720
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
my dostalismy zaproszenie od znajomych na czerwiec na aleodmowilismy bo mamy 6mies synka (takmalego dziecka nikomu nie zosatwie nawetna dwa dni)

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Najlepszego na Nowej Drodze Życia Dziewczyny!
Oczywiscie rozumiem to i szanuje, ale ja chyba beda wyrodna matka bo ja bym zostawila juz takie dziecko oczywiscie nie byle komu, ale mojej Mamie lub mojej siostrze, ktore wiedza jak zajac sie takim maleństwiem 2tygodniowego bym nie zostawiła, ale półroczne tak chyba, zebym karmiła, ale to ja zawsze bym mogla pokarm sobie odciągac a dziecko dwa dni pic mleko zastępcze. Chocaz ja generalnie nie planuje dlugo karmic o ile w ogóle kurde.....moze sie jednak nie nadaje na matke

Zycze wszystkim jutrzejszym PMkom pięknej pogody

Ja mam trzy dni wolnego siedze teraz z moimi kotałkami w domu (moja po 3h w końcu zjadła tabletke ) a niedlugo jade do Kato do Mamy, a pozniej rowniez w Katowicach umówilam sie z moją swiadkową i kolezanka na %%%
Jutro z kolei jade do chrzestnej na urodziny, a pojutrze mamy isc na grilla do Tesciow z okazji Dnia Matki

Nie wiedziałam co kupic mojej mamie na Dzień Mamy, ale poniewaz za duzo hajsu nie mam to pojade dzis do lilou i zamówie Mamie bransoletke na sznurku ze srebną nutką (Mama kocha muzyke, spiewa w dwóch chorach )

Pisałam Wam, ze nam się ostatnio nie ukladalo z Tztem wczoraj przyjechaj po mnie do pracy i pojechalismy do parku na spacer a ze knajpki juz byly zamkniete to skoczylismy do monopolowego po piwko i wypilismy na ławce jak żule ale bylo fajnie, tak bezstrosko

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:22   #4721
czekooczekolada
Zakorzenienie

pysia picie w miejscu publicznym wiesz czym grozi

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-05-23, 11:31   #4722
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
Jestem po przymiarce paniom zostało skrócenie sukni, pogłębienie zakładek i przyszycie wykończenia w pasie, w poniedziałek ją odbieram

w załączniku obiecane zdjęcia
Ślicznie

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ----------

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Wszystkiego naj naj najlepszego na Nowej Drodze Życia
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 11:44   #4723
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
pysia picie w miejscu publicznym wiesz czym grozi

Wiem nawet sie smialismy, ze byloby smiesznie jakby nas złapali ale to od razu bym im powiedziala, ze maja lepiej za bandziorami sie rozgladac, a nie za porządnymi ludzmi
Choc mandat pewnie trzeba by i tak bylo zapłacic

Wczoraj policja złapała mojego Tż, wracał od rodziców (8km), w terenie zabudowanym pędził 90km/h i nie miał pasów zapietych a oni do niego: kontrola trzeźwości, dmuchnął w balonik i go puścili nawet slowem sie nie odezwali co do predkosci i pasów

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-05-23, 12:11   #4724
Elrosa
Zadomowienie

Melduję się po przymiarce! Jestem absolutnie zachwycona, suknia jest jeszcze piękniejsza, niż zapamiętałam... gdy pani ją na mnie włożyła, poczułam się tak jakoś... królewsko nie jak księżniczka, jak prawdziwa królowa

Nie potrzeba żadnych poprawek, oprócz dopasowania długości kiecki i przyszycia tej tiulowej góry (będzie zapinana z tyłu na zatrzaski). Koronka jest świetna, a kupiony przeze mnie wcześniej na wyprzedaży (za 15 zł!) welon pasuje idealnie. Choć na zdjęciach za bardzo go nie widać.

Niech moja mina mówi sama za siebie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (41,4 KB, 200 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (47,5 KB, 167 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (39,6 KB, 157 załadowań)
Stary 2014-05-23, 12:14   #4725
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Melduję się po przymiarce! Jestem absolutnie zachwycona, suknia jest jeszcze piękniejsza, niż zapamiętałam... gdy pani ją na mnie włożyła, poczułam się tak jakoś... królewsko nie jak księżniczka, jak prawdziwa królowa
pięknie wyglądasz! welon pasuje i ta koronka fajnie się odznacza na sukni. widać, że szczęśliwa jesteś z tego jak wyszło

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:15   #4726
Lg_ago
Zadomowienie

Elrosa Ty już po przymiarkach Powiem Ci, że widać jak dobrze się w sukni czujesz Poza i wyraz twarzy mówią wszystko Rzeczywiście welon pięknie pasuje. W ogóle suknia piękna i bardzo Ci pasuje
A mierzyłaś do tego żakiet?
A ja moje sukni jeszcze nawet nie widziałam W ogóle jeszcze jej nie ma w PL.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:17   #4727
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:

Nie potrzeba żadnych poprawek, oprócz dopasowania długości kiecki i przyszycia tej tiulowej góry (będzie zapinana z tyłu na zatrzaski). Koronka jest świetna, a kupiony przeze mnie wcześniej na wyprzedaży (za 15 zł!) welon pasuje idealnie. Choć na zdjęciach za bardzo go nie widać.

Pięknie

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2014-05-23, 12:20   #4728
marlenqa22
Zadomowienie

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Kochane moje wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia! Aby ten dzień był taki jak go sobie wymarzyłyście.

Cashmere- w Białymstoku pogoda nieziemska, jutro też ma być taka

PS. Byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy, w sumie nic ambitnego bo praca na słuchawce, ale umowa o pracę, nawet niezła pensja i mam z mieszkania 6 minut piechotką.
Do wtorku mają dać znać także trzymajcie kciuki!

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:22   #4729
Elrosa
Zadomowienie

Cieszę się, że Wam się też podoba

Przyznam, że zapomniałam o żakiecie, we Wrocławiu jest dziś prawie 30 stopni i wyleciało mi kompletnie z głowy.
Stary 2014-05-23, 12:23   #4730
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:

Ślicznie
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:27   #4731
alloffkowa
Zakorzenienie

http://allegro.pl/show_item.php?item=4226710307 chyba znalazłam mój ideał biżuterii ślubnej
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:29   #4732
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ta piosenka kojarzy mi się z wejściem tortu z racami, podobnie jak np. piosenka z Piratów z Karaibów.
Ja nie chcę rac na torcie, więc muszę coś innego wybrać, tylko co?

O wyborze na rzucanie welonem nawet nie myślałam, ale piosenka dobra
Piosenka na welon świetna a jedyną piosenkę, którą zawsze słyszałam na torcie, jest właśnie piosenka o torcie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Panieński
Jak bywałyście lub będziecie na swoim/czyimś panieńskim to po ile się składacie kasy?
moja szwagierka miała składkę po 60zł, ale pmka się raczej nie składa

Cytat:
ja dałam już jedno wpisane ręcznie bo Tż pomylił nazwiska, i dam jeszcze jedno bo Tż mi powiedział że kumpel ma mieć z os tow a sie okazało że to jego żona
U tż w pracy był lepszy przypadek. Miał mi skombinować nazwiska pracowników no i jeśli ktoś ma żonę, to jej imię. Odnośnie jednego kolegi nikt w pracy nie wiedział, czy kobieta, z którą jest, to żona czy partnerka. No i tż poszedł się zapytać po prostu tego kolegi i... nie dowiedział się . Kolega zamiast odpowiedzieć, wypytał o wesele, a odnośnie kobiety, powiedział, żeby tż na zaproszeniu wpisał jak uważa i się zaśmiał tylko jeśli on MA żonę, to jak będzie wyglądało zaproszenie 'z os. towarzyszącą' ??

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=gAbmpfATON0 Dziewczyny, wy też ze swoimi Tz tak będzie czytały podziękowania dla swoich rodziców? Mi to jakoś się średnio podoba...
My będziemy mieć filmik, żadnych słów, piosenka i kartki na filmiku za co dziękujemy, po filmiku podejdziemy każde do swoich rodziców i damy prezenty i podziękujemy, bez mikrofonu, normalnie.

Cytat:
takie małe dziecko siedzi na kolanach z rodzicami, jakoś nie wyobrażam sobie paplaniny 2 letniego dzieciaka samo jedzącego, ubrudzonego od A do Z. przecież takie dziecko jeszcze samo dobrze jeść nie umie, nie płaci się wlaśnie za takie małe dzieci dlatego, że siedzą na kolanach i nie zajmują miejsca, a obiad jedzą z rodzicami, bo co takie dziecko zje? podziubie troche u nas siostra Tż ma 5 letnią córke i 4 letniego syna, i ostatnio nam mówiła żebyśmy ich nigdzie nie sadzali bo oni z nimi będa na kolanach siedzieć, do stolika dziecięcego nie pójdą, a osobno robic im miejsce bez sensu, bo nie zjedzą ani 1/3 z tego co będzie zapłacone . i takich wyrozumiałych ludzi ja lubię
Mój 5-letni brat nie dałby się usadzić na kolanach, już od 2 r.ż. teraz tym bardziej, pewnie niewiele zje, dlatego płaci się mniej, ale mim wszystko siedzenie ma swoje ale zależy od dziecka

DZISIAJ ZMIANA KODU, NIE MOGŁAM SIĘ TEGO DOCZEKAĆ !!! 99 DDŚ

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:46   #4733
wiosnaachtoty
Raczkowanie

Dziewczyny właśnie dostałam okresu Dzień przed ślubem - a u mnie początek jest najgorszy bo najbardziej intensywny

1 randka : 17.06.2010
zaręczyny: 08.09.2013
ślub: 24.05.2014
wiosnaachtoty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 12:47   #4734
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Kochane moje wszystkiego dobrego na Nowej Drodze Życia! Aby ten dzień był taki jak go sobie wymarzyłyście.

Cashmere- w Białymstoku pogoda nieziemska, jutro też ma być taka

PS. Byłam dzisiaj na rozmowie w sprawie pracy, w sumie nic ambitnego bo praca na słuchawce, ale umowa o pracę, nawet niezła pensja i mam z mieszkania 6 minut piechotką.
Do wtorku mają dać znać także trzymajcie kciuki!
Trzymam kciuki ja mam 15 min piechotka, a i tak uwzam ze to mega blisko

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
http://allegro.pl/show_item.php?item=4226710307 chyba znalazłam mój ideał biżuterii ślubnej
Bardzo fajna biżu

a co do skladek na panieński to chyba zalezy od liczby osób, bo jak jest więcej dziewczyn to składka jest mniejsza
Ja pewnie do 150zł bylabym sklonna dac, za dobra imoreze przeciez tez sie płaci wstęp do klubu, jakieś drinki, taxi itp
Ja byłam raz na panieńskim i składek zadnych nie bylo tylko bylo powiedziane, ze kazda z nas cos przynosi. To bylo o Pmki w domu i alko zapewniała ona, jej siostry przyniosły tort i bielizne na noc poslubna, jakas kolezanka takie małe peniski do zgniatania w ręcę przyńiosła ja kupilam welon z rogami, dzwonek na seks i bilety na rozne rzeczy (no na zrobienie lodzika )
Zabawa byla dość mocno erotyczna pod względem gazdetów co bardzo mnie zdziwilo bo czekali z tym do slubu a zaznacze, ze mieszkali przed sluben razem ponad rok jak Boga kocham nie wiem jak oni to zrobili

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2014-05-23 o 12:48
Stary 2014-05-23, 12:50   #4735
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
mina faktycznie mówi wszystko ślicznie wyglądasz widać, że dobrze się w niej czujesz

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
piękna biżu!
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 13:19   #4736
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Muszę się wygadać Bo Tż już nie chce mnie słuchać
Świadek Tż z żoną wymyślili sobie, że wezmą swoje dziecko na ślub i wesele, niespełna 2 letnie Średnio nam się to podoba z kilku względów, żadnych innych dzieci nie będzie, ale głupio powiedzieć nie bierzcie. U nas też za dzieci do 3 lat się nie płaci ale nie wiem jak z siedzeniem
Muszę zapytać menadżerki czy dają jakieś foteliki dla dzieci, bo na kolanach to raczej średnio wygodnie, tym bardziej, że siedzą koło nas... Ja tam np. nie wyobrażam sobie, żeby siedzieć na weselu z dzieckiem na kolanach, bo jak tu np. obiad zjeść? (Takie dziecko w ogóle dostaje swoją porcję czy szama z talerza rodziców? ) Ale skoro się uparli to trzeba coś wymyślić Ja tam bym powiedziała im, że takie małe dziecko ma jedynie miejsce na kolanach, ale Tż nie chce Bo mu głupio
Wydaje mi się, że możecie poprosić o fotelik, ale nie wiem czy to dobre rozwiązanie... Zawsze to dodatkowe miejsce Ja nic nie mówię w rodzinie, bo nikt dzieci nie chce zabierać (dopiero na poprawiny, ale to i tak dopiero 3-4 letnie. Będzie tylko jedna moja kuzynka (jak do tej pory ) z małym dzieckiem - dziewczynka ma roczek i dla niej chyba logiczne, że dziecko będzie musiała mieć na kolanach Dzieci do 4 lat, a powiedziałabym że nawet i starsze w większości nie potrafią jeszcze same jeść... A świadek pytał jak to będzie? Bo może wie, że nie będzie miejsca dla takiego dzieciaka

Cytat:
To już jutro

Dziś ostatni dzień przygotowań. Będziemy wszystko zwozić na salę i ustawiać winietki. Potem jeszcze sprzątanie domu i relaks u kosmetyczki, a wieczorem butelki

Zaskoczyło mnie, że część osób która odmówiła obecności na ślubie dała nam prezenty Już 3 prezenty czekają na otwarcie w niedziele

Powiem Wam, że jak wczoraj pojechaliśmy na salę i zobaczyłam gotowe dekoracje, stoły, przygotowane kieliszki do szampana itp. to aż mi serce urosło Niesamowite wrażenie
Będzie super Już się nie mogę doczekać relacji

cashmere - z roku miesiąc, z miesiąca dzień, jutro się spełni Twój ślubny sen - pamiętasz? Ten wątek dopiero co rozpoczęłyśmy a tu już następne i TWÓJ dzień

anka1897 - jak odbierzecie to pochwal się koniecznie Powodzenia na tańcach

Elrosa - Twoja mina mówi wszystko Pasuje Ci ta kieca

wiosnaachtoty -
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 13:21   #4737
Anesthesia
Wtajemniczenie

Ja znowu zniknęłam w gąszczu obowiązków, w przyszłym tygodniu 4 dni jestem w pracy od 8 rano do póóóóźnych godzin wieczornych (albo i nocnych) Nadrobiłam tylko kilka ostatnich stron, nie mogę się naprawdę doczekać, aż do Was wrócę na dobre

Cytat:
To już jutro
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Robię to ostatni raz - został 1 dzień!!! Jutro godzina zero!
Ach, ach, nasze kolejne żonki! Wygląda na to, że będziecie mieć przepiękną pogodę, relaksujcie się i niech jutro będzie idealne

Cytat:

Mina cudowna, nic nie ukryje Pięknie wyglądasz, suknia faktycznie idealna!
Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
DZISIAJ ZMIANA KODU, NIE MOGŁAM SIĘ TEGO DOCZEKAĆ !!! 99 DDŚ
U mnie za 2 tygodnie!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 13:29   #4738
madziara889
Zakorzenienie

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

To już jutro
Kochane, życzę Wam pięknej pogody, dużo radości i miłości, radosnych przygotowań, wzruszającej przysięgi, udanej zabawy oraz posłusznego męża

Elrosa
wyglądasz ślicznie i widać, że czujesz się wspaniale w sukience
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 13:31   #4739
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:

naprawdę piękna suknia i leży jak ulał!

Witam się tak w ogóle po tygodniu nieobecności i gorąco za nią przepraszam. Piszę pracę licencjacką, mam okropnego lenia w d...e i muszę znaleźć jakiś cudowny sposób aby w 1,5 miesiąca zżucić co najmniej 5 kg

Wszystkim PMKOM które w ubiegły weekend powiedziały tak życzę wszystkiego co najlepsze- przeglądnęłam wasze relacje, cieszę się, że WASZ dzień był cudowny.
A dziewczyną szykującym się na jutro życzę aby to był jeden z najcudowniejszych dni w waszym życiu i trzymam kciuki.

Muszę jeszcze skupić się na poszukiwaniach bielizny i biżuterii. No i nie wiem czy warto inwestować w Ewę Michalak??
:conf used:
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-23, 13:42   #4740
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Świadek Tż z żoną wymyślili sobie, że wezmą swoje dziecko na ślub i wesele, niespełna 2 letnie Średnio nam się to podoba z kilku względów, żadnych innych dzieci nie będzie, ale głupio powiedzieć nie bierzcie. U nas też za dzieci do 3 lat się nie płaci ale nie wiem jak z siedzeniem
U nas też będzie jedna para z dwuletnim chłopcem (uroczy szkrab, ale bardzo żywiołowy i zajada, hm, dość zamaszyście) - ale to jeszcze nic, bo zabierają też jego kilkumiesięczną siostrzyczkę. Byłam przekonana, że właściwie to będą się wymieniać opieką nad dzieckiem między sobą a teściami (dla całej czwórki jest zapewniony nocleg obok sali), ale oni podobno chcą siedzieć z dziećmi na weselu... kompletnie tego nie widzę!

Cytat:
Napisane przez kasia1201 Pokaż wiadomość
Muszę jeszcze skupić się na poszukiwaniach bielizny i biżuterii. No i nie wiem czy warto inwestować w Ewę Michalak??:
Ja mam pod kiecką stanik EM Grace jest absolutnie boski, Ewa szyje chyba idealnie na mój biust. Jeśli masz możliwość gdzieś przymierzyć, to gorąco polecam

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości