|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
|
|
|
|
|
#4682 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
enzunio dziękuję
activelifestyle dziękuję za miłe słowa ![]() marlenqa22 współczuje że w ogóle musieliście słuchać taki głupot przyjdą to przyjdą a jak nie to pewnie mała strata??? ps. ludzie to mają nasr... w głowach ![]() U Nas dzieci do lat 3 (chyba za darmo) a do 8 za 50% - kurcze nie pamiętam dokładnie ale coś takiego
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
Mala_czarna- narobiłaś tylko smaka tymi zdjęciami
na pewno pięknie wyglądałaś a buty i bukiet super ![]() Hihihi- dużo zdrówka Gornek-piękny tort piękni Wy ! ![]() Enzunio – super ta kartka od cioci! Bardzo miły gest z jej strony Buczorek- cudowne zdjęcia ![]() Docik-bukiet bardzo ładny Godzia- super suknia i zazdroszczę biustu ![]() Alloffkowa- trzymam kciuki żeby Tż nie potrzebował żadnego zabiegu i żeby do wesela szybko wszystko się zagoiło ![]() Iliy- Kochana trzymam kciuki za Twoje kolano, ale nie lekceważ tego żeby potem nie było żadnych problemów Jeszcze nie zaczęliśmy rozdawać zaproszeń a już 2 bliskie koleżanki mi powiedziały że nie dadzą rady być bo wyjeżdżają na okres wakacyjny do pracy za granice smutno mi bo akurat na nich mi bardzo zależało…Uciekam do przyszłego Męża Dobranoc dziewczyny |
|
|
|
#4684 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() U nas dzieci do 3 lat są za darmo i na kolanach u rodziców siedzą - a od 4 do 10 mają połowę ceny. Dzisiaj tż zostaje w pracy do 8 rano a ja idę spać sama ![]() Marlenqa - pogadali sobie i tyle. Pewnie im się w związku nie układa i to tak reagują bo innym się układa. Nie przejmuj się ![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
|
#4685 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oby dla mnie też była dobra (nie) dziękuję Cytat:
ooo to przykro, że nie dadzą rady
|
|
|
#4686 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zazdrosci chyba..
|
|
#4687 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kuzyn też parokrotnie pytał mojego Tż czy się zastanowił Bo jak to stwierdził jego też się ciągle pytali ... Niby w żartach, ale i tak denerwujące ![]() Cytat:
Cytat:
Bo Tż już nie chce mnie słuchać ![]() Świadek Tż z żoną wymyślili sobie, że wezmą swoje dziecko na ślub i wesele, niespełna 2 letnie Średnio nam się to podoba z kilku względów, żadnych innych dzieci nie będzie, ale głupio powiedzieć nie bierzcie. U nas też za dzieci do 3 lat się nie płaci ale nie wiem jak z siedzeniem Muszę zapytać menadżerki czy dają jakieś foteliki dla dzieci, bo na kolanach to raczej średnio wygodnie, tym bardziej, że siedzą koło nas... Ja tam np. nie wyobrażam sobie, żeby siedzieć na weselu z dzieckiem na kolanach, bo jak tu np. obiad zjeść? (Takie dziecko w ogóle dostaje swoją porcję czy szama z talerza rodziców? ) Ale skoro się uparli to trzeba coś wymyślić Ja tam bym powiedziała im, że takie małe dziecko ma jedynie miejsce na kolanach, ale Tż nie chce Bo mu głupio
|
|||
|
|
|
#4688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas siostra Tż ma 5 letnią córke i 4 letniego syna, i ostatnio nam mówiła żebyśmy ich nigdzie nie sadzali bo oni z nimi będa na kolanach siedzieć, do stolika dziecięcego nie pójdą, a osobno robic im miejsce bez sensu, bo nie zjedzą ani 1/3 z tego co będzie zapłacone . i takich wyrozumiałych ludzi ja lubię
|
|
|
#4689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4690 |
|
Zakorzenienie
|
U nas będą kilku małych dzieci (1,5-5 lat) i chyba tylko to półtoraroczne będzie u rodziców na kolanach. Dzieciaki mojej siostry (w dniu ślubu 3 i 5 l) w domu jedzą same ładnie, mają swoje miejsca przy stole. Na każdej imprezie jest stawiane dla nich krzesło i nie ma z nimi problemu, że się brudzą jedzeniem. W związku z tym na weselu też każde będzie miało swoje krzesło
|
|
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
Nam zostało jeszcze kila zaproszeń do rozdania. Jak na razie nie było zle.
U jednej ciotki TŻ ( na wsi) nie zapytali mnie co chce do picie a TŻ i teściową tak a tak pozatym to fajnie U Mojej rodzinki to luz blues bo sie znamy i razem trzymamy wiec ![]() a u TŻ (u tych starszych - sztywno ale miło ) a u kuzynostwa super
|
|
|
|
#4692 |
|
Wtajemniczenie
|
To już jutro Dziś ostatni dzień przygotowań. Będziemy wszystko zwozić na salę i ustawiać winietki. Potem jeszcze sprzątanie domu i relaks u kosmetyczki, a wieczorem butelki Zaskoczyło mnie, że część osób która odmówiła obecności na ślubie dała nam prezenty Już 3 prezenty czekają na otwarcie w niedziele ![]() Powiem Wam, że jak wczoraj pojechaliśmy na salę i zobaczyłam gotowe dekoracje, stoły, przygotowane kieliszki do szampana itp. to aż mi serce urosło
|
|
#4693 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ile płacicie za próbe fryzury? Włosy do ramion
|
#4694 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
w załączniku dorzucam Ci moje inspiracje, ale kolor żółty jest w nich taki pastelowy / miodowy Buczorek świetne zdjęcia z narzeczeńskiej ![]() Godzia_13 za suknię Gornek dziękujemy za relację! to musiał być piękn ydzień i Wy piękni ![]() alloffkowa mój TŻ z kolei twierdzi, że zatnie się podczas przysięgi i słowa nie wydusi ![]() marlenqa22 ale słaba sytuacja z tymi ludźmi ,których zapraszacie .. to że im sie nie układa to nie znaczy, że muszą wszystkich ostrzegać oh ah jakie to ciężkie i straszne jest małżeńskie życie paula600324 a ja bym im po prostu powiedziała, że inych dzieci nie będzie i co ich dziecko będzie robiło samo jedno wśród dorosłych ![]() Cytat:
będzie pięknie! no i super gest rodziny z tymi prezentami ![]() Gratuluję wszystkich 100- dnióweczek
|
|
#4695 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
To już wolimy zabulić te 90 zeta i nie widzieć krzywych min (to ci, którzy próbowali wymusić opiekunkę )Cytat:
![]() Ja wczoraj kompletowałam sobie strój na poltra (butelki) ![]() Ja płaciłam tyle co za normalne czesanie, więc robiłam tylko jak miałam okazję (a i tak biorę coś innego, więc będzie na żywioł ).
|
||||||
|
|
|
#4696 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
na jaki się nie zdecydujesz będzie super ![]() Cytat:
Cytat:
a będziesz miała halkę pod nią?Kochana! Szczęścia dla Was! Wszystko co piękne na tym świecie, Wszystko co tylko szczęście wróży, Niech się Wam razem w jedno splecie, I będzie słońcem w życia podróży. za włosy do zapięcia od stanika zapłaciłam 50zł
|
|
|
#4697 |
|
Zakorzenienie
|
Robię to ostatni raz - został 1 dzień!!! Jutro godzina zero!
![]() To wciąż takie nierealne!
|
#4698 | |
|
Zakorzenienie
|
piękna dnia jutro!
ja płaciłam 60zł ![]() Cytat:
pogody Wam nie życzę bo jest piękna może tylko, żeby lekki wiaterek wiał dla ochłody
|
|
|
#4699 |
|
Raczkowanie
|
marlenqa22
kurcze, musiało to być bardzo krępujące :/ powiem Ci, że ja miałam też podobną sytuację.. z tym, że osoba, z którą nie mam żadnego kontaktu, wylicza mi kogo mam zaprosić a kogo nie i tylko szpieguje kto dostał zapro hahaha ![]() Szczeperka i cashmere o jeju! już jutro!! jak tam? stresik jest? p.s Bardzo miło ze strony gości, ładnie się zachowali
|
#4700 |
|
Rozeznanie
|
Przede wszystkim moje kochane, dziękuję za wszystkie komplementy, bardzo miło się to czytało, nawet troszkę się wzruszyłam
Spokojnie z 15cm
|
#4701 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#4702 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Ale... jak?
|
||
|
|
|
#4703 |
|
Zakorzenienie
|
Kishlaczkowa Dobre
![]() Blondi Jak podadzą Ci numer przesyłki, to będziesz w stanie ją wyśledzić. Mnie przyszły bardzo szybko (były na 3 dzień roboczy). Trzymam kciuki, żeby dotarły przed przymiarką ![]() aniuska Piękna piosenka - dobra na tę okazję ![]() iliy Niedobrze z tym kolanem, koniecznie niech je ktoś obejrzy. Bez sensu, żebyś się z nim męczyła. pysia Na pewno znajdzie się jakaś dobra piosenka na podziękowanie. I tańczenie wcale nie jest wymogiem (moi rodzice zapowiedzieli, że nie ma żadnego tanczenia, a co dopiero na widoku) - więc jeśli będzie jakaś piosenka, to jako podkład do wręczenia kwiatów i podziękowania. docik Bardzo ładny, świeży. Frezje i jaskry uwielbiam Buczorek Nie martw się tym, że pierścionek możesz nosić oddzielnie. Ja tak będę nosić (nietypowy kształt pierścionka, dziwnie wygląda przy obrączce). A jeśli do tego dochodzi trwałość biżuterii - nie ma się czym zadręczać ![]() Godzia Sukienka jest świetnie dopasowana do Twojej figury - bardzo zgrabnie w niej wyglądasz ![]() zły jeż O takim wyborze na pierwszy taniec jeszcze nie słyszałam (czemu, przecież to takie pozytywne i wpadajace w ucho )buczorek Bardzo ładne zdjęcia - nie masz się co marwtić fotografem ![]() Co do tego nietypowego wesela - fajnie i oryginalne. Zastanawiam się tylko, jakby to odebrali bardziej tradycyjni goście. Bardziej mi to pasuje na poprawinowe graden party. marlenka Nie wiem, jak sama bym zniosła takie spotkanie, tym bardziej że takie opinie mogli zachować dla siebie. kiss Szkoda, niestety praca to ważny powód ![]() szczeperka Ale czuć radość z Twojej relacji - na pewno Wasz dzień będzie piękny ![]() fascinata Z tego, co korzystałam - ceny między 40 a 150 zł. cashmere Jaki plan masz na dziś ?
|
#4704 |
|
Wtajemniczenie
|
enzunio miły gest ze strony cioci, mała rzecz (kartka) a cieszy
iliy zgadzam się z dziewczynami, zaniedbane, przechodzone problemy z kolanami sprawiają problemy przez wiele lat później. Czym prędzej do lekarza!docik10 śliczny bukiet Buczorek fajne zdjęcia, b. ładna z Ciebie dziewczyna! Zamierzacie wykorzystać później zdjęcia? My z naszych zrobiliśmy księgę gości w formie fotoalbumu. Godzia_13 pasuje Ci ta sukienka, bardzo ładnie leży ![]() paula600324 za dzieci do lat 4 nie płacimy, a za te do 10 lat 50 %. jeszcze nie zastanawiałam się nad usadzeniem Najmłodsze raczej przy rodzicach a dla starszych może jakiś osobny stolik.Może któraś z Mężatek doradzi? ![]() Znajomym powiedziałabym, że innych dzieci nie będzie i ich dziecko nie będzie miało się z kim bawić. Szczeperka kolejna Żona nam przybędzie. ![]() cashmere sezon nam już w pełni ruszył. Co tydzień kolejne śluby U nas oprócz kolejny odmów i kilku potwierdzeń coś na plus - odbieramy dzisiaj obrączki
|
|
|
|
#4705 |
|
Zadomowienie
|
Szczeperka, Cashmere cudownego dnia wam dziś życzę na te ostatnie przygotowania!
![]() Misia, Marlenqa ale buractwo przy zapraszaniu ![]() OMG to strasznie dużo! Aż się dziwię że na przymiarkach było wszystko ok
|
#4706 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, a mi za próbną powiedziała 150-200 zł
Czyli właściwie tyle co za właściwą.....
|
#4707 |
|
Raczkowanie
|
anka1897
super pomysl! nie pomyślałam o tym, że tak można byłoby te zdjęcia wykorzystać ![]() a mogłabyś napisać jak wykonaliście tę księgę?
"Miłością trzeba się opiekować - tak jak swoim dzieckiem, żeby się nie zaziębiło, nie zwariowało, nie zgubiło się, nie rozchorowało, nie zobojętniało." Edytowane przez Buczorek Czas edycji: 2014-05-23 o 09:16 |
|
|
|
#4708 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale w sumie się z nim zgadzamu nas będzie na sali sześcioro 5-8 latków i właśnie rozkminiam co z nimi zrobić - czy obok rodziców, czy osobny stolik... ale chyba na siłę ich osobno usadzać nie będę, jak będą chciały się wszystkie razem pobawić to przecież gdzieś się same zorganizują i to są dzieci, które wiem, że będą, co do mniejszych (mamy takich dwójkę, roczne) sami ich rodzice chyba jeszcze nie wiedzą czy je wezmą, ale tak jak już kiedyś pisałam: wg mnie takimi małymi dziećmi to już nie ja się przejmuję tylko ich rodzice
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
kochane, któraś z Was (niestety nie pamiętam już teraz
zastanawiała się nad kupnem pudełka na koperty z allegro od użytkownika WeddingMarketpl - mogę śmiało polecić, ja zamówiłam i jestem zadowolona nie składałam jeszcze pudełka, ale wygląda na solidne, jest delikatnie perłowe, zdjęcia w załączniku od razu wzięłam sobie jeszcze podwiązkę od tego użytkownika, która również jest fajna
|
|
|
|
#4710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A miało być wesele bez dzieci |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.

przyjdą to przyjdą a jak nie to pewnie mała strata???
na pewno pięknie wyglądałaś a buty i bukiet super 
smutno mi bo akurat na nich mi bardzo zależało…

Bo Tż już nie chce mnie słuchać

Ale... jak?