![]() |
#421 | |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 2 237
|
Dot.: Schudn±æ 20 - 30 kg
Cytat:
![]() ja jak sie po si³ce rozbieram to razem z bielizn± ,a wszystko mokre jakby z pralki wyci±gniete, najbardziej to uwielbiam jak ¶ciagam pasy z brzucha ,pó³ litra wpocone jak nic z samej opony bym wykrecila ![]() zamierzam sobie kupic jeszcze pasy na uda dodatowo. obiadek super ![]() podaj w wiadomosci wymiary i wagê , jaka by³a ,jaka jest cel , Melonade wpisze cie do tabelki! Edytowane przez 201709081028 Czas edycji: 2014-05-23 o 18:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 927
|
Spoko, przed k±piel± siê zmierzê i wy¶lê do Melonade
![]() ![]() ![]() A takie pasy na uda na czym polegaj±? ![]() Ja z moim poceniem to mam od dziecka, muszê w koñcu dok³adnie zbadaæ swoje serducho ![]() ![]() Tak na marginesie...Po zdjêciu widzê, ¿e tak samo jak ja masz spory biust - ja mam miseczkê F albo E, zale¿y od firmy. Teraz sie bojê, ¿e mi opadn± - czyta³am w necie ale widzê, ¿e ka¿dy inaczej mówi. Mo¿esz mi powiedzieæ, jak Ty sobie z tym radzisz? ![]() Chyba znalaz³am swój pierwszy problem - sól! Jakby siê da³o, to soli³abym nawet mêtosy, jako dziecko zjad³am prawie kg soli i prawie siê przenios³am do lepszego ¶wiata, jada³am jab³ka z sol±... mój bo¿e, nie wyobra¿am sobie ¿ycia bez niej ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-05-23 o 18:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Cytat:
LadyDagaMilon... no piêknie, dobry pot nie jest z³y ![]() ![]() Jak co dzieñ i dzi¶ koñczê zielon± herbatk±... oczywi¶cie bez cukru! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Ja bez tych pasów nie cwiczê ,czasem noszê w dzieñ np w wekend nieterningowy, to pod wieczór czuje sie taka p³aska na brzuchu ![]() takie same zafundujê sobie na uda ok 15cm szerokie super na treningi ![]() ![]() biust nie mam taki jak kiedys ju¿ ;( nistety po dwóch synusiach co wyssali mi z mlekiem tez 1 rozmiar ![]() ![]() ![]() ![]() co do soli to Ja od dawien dawna uzywam soli zio³owej z K..MIS JEST EXTRA kazda sól jest niezdrowa , ale chyba lepsza zio³owa ni¿ bia³a ![]() to mi od czasów dzieciñstwa zosta³o popijanie do obiadu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Rozeznanie
|
ancymoneQ cze¶æ
![]() ![]() Dziêkujê za troskê o moj± depresjê ![]() Ja uwielbiam czerwon± herbatê z cytryn±, mogê j± piæ non stop. Szkoda, ¿e ciêzko jest dostaæ tê bez aromatów, trochê bez sensu przemycaæ chemiê do organizmu. LadyDagaMilon a¿ nie wierzê, jakie Ty masz identyczne do moich problemy!! ja pod biustem mam 92 a w biu¶cie 127 :/ Z doborem stanika mam problemy od zawsze, równie¿ mam bardzo szeroki rozstaw piersi, a jak mi kto¶ w triumhie krzyknie 250 z³ za stanik to mi uszy staj± dêba i wychodzê, ale chyba w koñcu bêdê musia³a siê po¶wiêciæ. Póki co przerabiam sobie staniki w domu, na szczê¶cie umiem trochê szyæ. Aczkolwiek wiem, ¿e trzeba inwestowaæ, niestety, ciê¿ki grosz bo potem mo¿na mieæ spore problemy. Rozstêpy mam z dzieciñstwa po bokach [mia³am miseczkê c w wieku 11 lat...p³ywanie+hormony]. Ja je do¶æ ostro traktujê g±bk± Syrena i widzê, ¿e s± wy¿ej ni¿ parê msc temu. popijanie do zupy, skad ja to znam... spadam na spacerek, chocia¿ to bedzie rze¼nia przy tej temperatuze.
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-05-23 o 19:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
Nie rezygnuj! Walcz dalej, my wesprzemy ![]() I nie zmieniaj ilo¶ci, tylko jako¶æ! Popieram pomys³, który zasugerowa³a ju¿ jedna dziewczyna- napisz nam przyk³adowy jad³ospis. Mniej wiêcej opisuj±c porcje. ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
Udanej imprezki ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 582
|
Czujê siê dzi¶ zdech³a, nim mi siê nie chce dlatego idê spaæ... w koñcu troszkê d³u¿ej po¶piê, a nie jak w tygodniu do 4.30.
Pozdrawiam was dziewczyny i mi³ego wieczorku ¿yczê. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 | ||||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 747
|
Cytat:
witaj ![]() na wstêpie mam do Ciebie pro¶bê- ucz siê na w³asnych b³edach ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() a ja nawet twarz± nie mogê siê pochwaliæ ![]() ---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
a ja mia³am dzi¶ ma³y napad przy kolacji ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- ![]() a ja siê jutro pomierzê! Edytowane przez klapkowa Czas edycji: 2014-05-23 o 19:55 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#429 |
Rozeznanie
|
klapkowa cze¶æ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja po godzince szybkiego marszu jestem tak spocona, ¿e nakapa³am na kota ![]() ![]() klapkowa ja na pokolacyjne napady glodu mam zsiad³e mleko - wieczorem wstawiasz do kubka 2 ³y¿eczki jogurtu greckiego i zalewasz mlekiem, najlepiej wiejskim - skarby rynku i kolejne miejsce zeby sie ruszaæ ![]() ![]() ![]() Poza tym, ¿e jest syte to dla mnie jest wyj±tkowo obrzydliwe i pijê je z zatkanym nosem ![]()
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-05-23 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#430 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 27
|
aamidale Witaj !
![]() ![]() jagoodka21 gratulujê! ![]() Ja niestety przyty³am, wa¿ê 74.7 kg w sumie nie jestem zaskoczona, od¿ywia³am siê co najmniej fatalnie na pocz±tku tygodnia.
#431 |
Rozeznanie
|
Eglel siemanko
![]() ![]() ![]()
![]() |
#432 | ||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() ![]() Powiem Ci nawet, ¿e mamy dosyæ podobne prze¿ycia, wiêc rozumiem co czujesz. Dobre masz podej¶cie, wiêc my¶lê, ¿e Ci siê uda! Trzymam kciuki ![]() Wpisujê Ciê narazie tak do tabelki, jak siê zwa¿ysz jeszcze raz i bêd± jakie¶ zmiany to daj znaæ ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Melonade Czas edycji: 2014-05-23 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#433 |
Rozeznanie
|
Melonade hello ;* dziêki wielkie za wpisanie mnie w tabelkê, jako¶ w poniedzia³ek pewnie uda mi siê zwa¿yæ dok³adniej
![]() Co do prze¿yæ to powiem tyle, ¿e od 10 roku ¿ycia do chwili obecnej straci³am ponad 6 najbli¿szych, w tej chwili pozosta³ mi tylko dziadek i mój narzeczony. To mój najwiêkszy problem, gdy¿ czujê obsesyjny strach przed ¶mierci±. Przez to przesta³am siê ruszaæ. Ale teraz siê ruszy³am, da³am spokój g³upim my¶lom. Gdy jestem aktywna to czujê ¿e ¿yjê, gdy to czujê to wszystko siê gdzie¶ oddala. Mo¿na powiedzieæ, ¿e bêdê uprawiaæ sporty terapeutycznie ![]() Co do diety bezglutenowej to powiem tak - mam pewien uraz do wszelkich diet "nazwanych". Ale to co napisa³a¶ - dziêkujê CI - da³o mi do my¶lenia ¿e mo¿e warto o tym poczytaæ. z ciê¿kim sercem [i równie ciê¿k± istot± na de ] do³±czam swoje zdjêcia.
- Jest. S±siad, który posiada pozwolenie na broñ i ¿ó³te papiery." 27.02.2012 ![]() Edytowane przez aamidale Czas edycji: 2014-05-23 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 25
|
Cze¶æ dziewczyny! Chcia³abym do was do³±czyæ, je¶li pozwolicie
![]() Mam 19 lat i ostatnie 4 lata to ci±g³a walka z odchudzaniem. Ostatnimi czasy bardzo du¿o przyty³am i za cholerê nie potrafiê siê zmotywowaæ do diety. Chcia³abym zacz±æ od jutra, chod¼ chyba nie jestem na to gotowa psychicznie( i chyba nigdy nie bêdê), ale mam nadziejê ¿e znajdê wsparcie tu, bo na nikogo z mojego otoczenia liczyæ nie mogê, mo¿e to i s³usznie bo to przecie¿ nie ich problem, a Wy zapewne rozumiecie mnie najlepiej ![]() ![]() Jutro rano siê dok³adnie zwa¿ê, ju¿ siê bojê, nie wchodzi³am na wagê od bardzo dawna. |
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Rozeznanie
|
witaj Chotykczka
![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#436 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 117
|
Wiesz co, teoretycznie od poniedzia³ku. Choæ do koñca nie wiem czy spalilam t³uszcz, czy tylko utracilam wodê. Na pocz±tku malo pilam bo nie smakowala mi woda, ale juz jest lepiej
![]() Za tydzieñ kolejne pomiary, wiec wszystko sie wyjasni ![]() ![]()
#437 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() napisz sowje wymiary ,wzrost ile masz do zrzucenia ,jaki cel itp. dieta..... hm na pocz±tek to M¯ mniej a czê¶ciej i mniej kalorycznie . + duuu¿ ruchu i po tygodniu bed± pierwsze efekty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | |||
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 820
|
Cytat:
![]() Ale widzisz, dieta bezglutenowa to w zasadzie tak samo "nazwana" dieta jak "zdrowe od¿ywianie" ![]() ![]() Cytat:
![]() Sama dosz³am do tego samego wniosku - nigdy nie bêdê☠gotowa. Tak jak nigdy nie ma idealnego czasu na odchudzanie/dziecko/rzucenie pracy/rozpoczêcie czego¶ nowego itd. Po prostu trzeba to zrobiæ i ju¿! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
Melonade w³a¶nie czyta³am na ten temat i jest bardzo mo¿liwe ¿e faktycznie czê¶ciowo nie tolerujê glutenu. Po prostu ¼le siê czujê po niektórych produktach, które zosta³y wymienione jako zawieraj±ce gluten. Zastanawia mnie tylko, czy w takim razie pos³u¿± mi p³atki owsiane...Bardzo chcê zacz±æ je je¶æ na ¶niadanie a czyta³am o wysokim zanieczyszczeniu owsa glutenem, ciekawa jestem jak to bêdzie ze mn±.
Ze strachem to jest niestety tak, ¿e czasem mimo wszystko atakuje. Uczê siê znajdywaæ pozytywne rzeczy w moim ¿yciu no i bardzo mi pomaga moje poczucie humoru ![]() ![]()
![]() |
#440 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
I rowerek stacjonarny, na pocz±tek po 30 min dziennie, ¿eby siê przyzwyczaiæ do codziennych æwiczeñ, a potem do³o¿ê jeszcze jakie¶ inne æwiczenia. Chcê powoli wdro¿yæ w ¿ycie dietê, bo z do¶wiadczenia wiem ¿e walenie od razu z grubej rury nigdy nie wychodzi³o mi na dobre i rezygnowa³am po kilku dniach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Rozeznanie
|
Chotykczka dok³adnie, tez mam plany jezdzic na stacjonarnym, ale najpierw da³am sobie tydzien na rozruszanie zasta³ych gnatów
![]() ![]()
![]() |
#442 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() To ty w avatarze? Bardzo ³adna jeste¶ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Rozeznanie
|
Tak to ja. Piêknie dziêkujê
![]() Mój póki co jako wieszak i obroñca wiecznie otwieraj±cej siê szafy, której nie chce mi siê naprawiaæ ![]() Dziewczyny, a ja mam kolejne pytanie. Wiele ju¿ s³ysza³am o Chodakowskiej b. z³ych opinii, tutaj te¿ kilka przeczyta³am. Pomijaj±c te o jej jakich¶tam wadach charakteru, które mog± zraziæ a które ja mam w nosie bo nie charakter odchudzaæ bêdê - co ona robi za b³êdy? Bo w necie ludzie lej± na ni± tyle jadu ¿e ciêzko mi siê ju¿ po³apaæ co jest miarodajne a co po prostu kolejnym bezcelowo wylanym wiadrem pomyi w celu po³askotania swego ego... bo¿e, nawet antyfanpge jest na facebooku...ludzie maj± kino w g³owach...
![]() |
#444 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Rozeznanie
|
ciekawe, czy s± takie z funkcj± nawo³ywania... Albo takie g³o¶ne, grobowe wycie, dopóki na niego nie wsi±dziesz i nie poje¼dzisz 8 minut to wyje...szczególnie dobrze sprawdza³yby siê w blokach, ewentualnie do mobilizacji do³±czyliby siê s±siedzi
![]()
![]() |
#446 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Rozeznanie
|
Ja czekam te¿ a¿ przejd± te upa³y...Ciê¿ko mi jest nawet o 7 rano a co dopiero w po³udnie jak temperatura jest tak wysoka. A tu gdzie mieszkam jest naprawde przetragicznie gor±co nawet o tej porze
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#448 |
Przyczajenie
|
No dok³adnie, nic siê nie chce przez ten upa³. Poza tym nie przepadam za latem, wole ch³odniejsze klimaty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Rozeznanie
|
lato lubiê tylko nad morzem, jak mogê w ka¿dej chwili wskoczyæ do zimnej wody. W innych przypadkach niesamowicie mnie mêczy i dobija, szczególnie wieczne siódme poty i wszystko siê klei. I robactwo...brrrrr
![]() |
#450 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 13
|
Cze¶æ kobietki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.