20+ - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-27, 11:18   #1081
navi
Zakorzenienie

GG do navi
Dot.: 20+

Cytat:
Napisane przez oreganka Pokaż wiadomość
sprawdzałam, większość owoców ma tyle samo węgli, wiadomo banany, winogona to masakra,
truskawy ciutek mniej mają- kupię sobie, ale już mi tylko te mrożone zostały, bo chyba się sezon już skończył
niestety, te swieze juz nie dobre
a czeresnie duzo maja? pewnie w cholere
navi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 11:21   #1082
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez navi Pokaż wiadomość
niestety, te swieze juz nie dobre
a czeresnie duzo maja? pewnie w cholere
14,6 g węgli/ 100 g,

oreganka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 11:41   #1083
navi
Zakorzenienie

GG do navi

a to chyba sporo
Stary 2007-06-27, 12:02   #1084
Aliszcze
Zakorzenienie

a ja jestem taka owocowżernawłasnie zjadlam miseczkę ( czy raczej miskę) truskawek (nie wspomnę o bananie, którego tez w sumie niedawno skonsumowałam). No ale jestem w trakcie robienia megaporządków (zawsze tak mam jak skończę sesję, bo pokój mój zapuszczony, odkryłam nawet oswojonego pająka w rogu pokoju, ale dziś go wyeksmituję)., więc może troszeczkę pospalam te węgle
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 12:30   #1085
orisha
Zakorzenienie

Tez uwielbiam owoce, szkoda tylko, ze ni emożna sie nimi tak bekarnie OBŻERAC!!!!!!!

Hmmm. ja mam podejrzenie, ze ostatnio koktajle z kefiru i truskawek nie działaja na mnie zbyt dobrze Eeeeeech...

Motywacja: Lady 2 be FIT

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-06-27 o 20:27 Powód: post pod postem
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 13:22   #1086
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bamsia Pokaż wiadomość
ze ślimaków w puszczy niepołomickiej , praca porównawcza z tym co bylo 30 lat temu - nic ciekawego

ale brzmi ciekawie, puszcza niepolomicka....czyli gdzies z okolic Krakowa jestes jesli sie nie myle??

J. Allen

brzydula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 18:13   #1087
bamsia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brzydula_81 Pokaż wiadomość
ale brzmi ciekawie, puszcza niepolomicka....czyli gdzies z okolic Krakowa jestes jesli sie nie myle??
do soboty jestem w krakowie mieszkałam tu przez całe studia a teraz pora się wyprowadzić a jestem z mysłowic

Cytat:
Napisane przez inch Pokaż wiadomość
apropo's malin- wciągnęłam kubek do śniadania, pycha

Bamsia, ja często bywam w puszczy Tam biegam właśnie, ale nigdy nie widziałam ślimakobiorcy
woooow podziwiam
tam bardzo ładnie jest ale na moje 20 min hiit
nie opłaca się taki kawał wlec

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-06-27 o 20:29 Powód: post pod postem
bamsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 18:41   #1088
Brewka :)
sophisticated

bamsia, a czemu właśnie ślimaki? i co się zmieniło przez te lata, środowisko, czy same ślimaki? i czy różne gatunki porównujesz?
więcej pytań będę miała jak mi odpowiesz na te
Stary 2007-06-27, 19:11   #1089
bamsia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
bamsia, a czemu właśnie ślimaki? i co się zmieniło przez te lata, środowisko, czy same ślimaki? i czy różne gatunki porównujesz?
więcej pytań będę miała jak mi odpowiesz na te
Brewko nie mów że Cię to interesuje same nudy

hmm czemu ślimaki ?? w sumie to przypadkowo, za późno się zabrałam za szukanie promotora a ze ślimaków nikt nie chciał pisać więc stwierdziłam w sumie czemu nie zwierzatka dość wolne i łatwo będzie zbierać (co jednak było mylne bo wcale tak łatwo nie jest, nie wiedziałam że one mogą być aż tak małe - najmniejszy ma jakieś 1 mm szer i 0.6 mm wys )

a co sie zmieniło to tak nie mogę teraz bez przygotowania jestem w trakcie sprawdzania w skrócie napewno kilka gatunkow zaginęło (były susze, wyschły zbiorniki wodne może coś jeszcze innego) i nawet kilka gatunków jest nowych i teraz jakimiś metodami statystycznymi promotor oblicza co by można było jakieś wnioski powoli wyciągać

porównuje rózne stanowiska występowania między sobą a potem z tymi gatunkami co były 30 lat temu

jak wyjdzie ładnie to promotor chce do druku dać ta prace ale zobaczymy co z tego będzie, on narazie zdowolony a ja przerażona
Stary 2007-06-27, 19:17   #1090
brzydula_81
Zakorzenienie

jak wyjdzie ładnie to promotor chce do druku dać ta prace ale zobaczymy co z tego będzie, on narazie zdowolony a ja przerażona[/quote]

przynajmniej jakas motywacje masz ja to pisanie mojej pracy wspominam jako koszmarek maly..jednego dnia promotorka mowila mi ze jest ok,ze w zasadzie male poprawki i bede mogla sie bronic w nastepnym tygodniu, po czym jak przychodzilam nastepnego dnia, mowila mi ze znalazla sporo kwestii niejasnych i musialam sie zajmowac tym od nowa brrrrr..... chyba tak z 1,5 miesiaca bylo

J. Allen

Stary 2007-06-27, 19:23   #1091
sophisticated

jakie nudy, ślimaki są fajowe a takie maluśkie a to ze skorupkami te najmniejsze czy gołe?
a te nowe gatunki to przywędrowały rozumiem, czy zdążyły wyewoluować przez 30 lat?
Stary 2007-06-27, 19:27   #1092
bamsia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez brzydula_81 Pokaż wiadomość
chyba tak z 1,5 miesiaca bylo
dziś mi promotor powiedział "spokojnie jeszcze kilka dni i będzie gotowe" on wogóle nie wie co mówi chyba

ja tez łatwo tego nie przechodzę dziś musiałam sobie kupić ziołowe tabletki na uspokojenie bo od kilku dni jak tylko otwieram oczy do momentu gdy kładę się spać brzusio mnie z nerwów boli i nie mogę nad tym zapanowac niestety
tak to jest jak wszystko zostawia sie na koniec głupia byłam i teraz cierp ciało..

Cytat:
Napisane przez Brewka :) Pokaż wiadomość
jakie nudy, ślimaki są fajowe a takie maluśkie a to ze skorupkami te najmniejsze czy gołe?
a te nowe gatunki to przywędrowały rozumiem, czy zdążyły wyewoluować przez 30 lat?
takie maluśkie z muszelkami jedyny sposób żeby je zebrać to zbierac najpierw ściółkę a potem pod lupką przebierać i szukać

te nowe to raczej przywędrowały, trochę czasu na to miały ale jak już dojdę do jakis super wniosków to napewno poinformuję

Edytowane przez Rzabba
Czas edycji: 2007-06-27 o 20:33 Powód: post pod postem
Stary 2007-06-27, 19:35   #1093
sophisticated

Cytat:
dziś mi promotor powiedział "spokojnie jeszcze kilka dni i będzie gotowe" on wogóle nie wie co mówi chyba

ja tez łatwo tego nie przechodzę dziś musiałam sobie kupić ziołowe tabletki na uspokojenie bo od kilku dni jak tylko otwieram oczy do momentu gdy kładę się spać brzusio mnie z nerwów boli i nie mogę nad tym zapanowac niestety
tak to jest jak wszystko zostawia sie na koniec głupia byłam i teraz cierp ciało..
biedactwo będzie dobrze, napiszesz spokojnie dobrą pracę a promotor konkretny facet przynajmniej, nie marudzi, że mu się czcionka nie podoba albo inne istotne elementy
EDIT: to będę czekać na wnioski
Stary 2007-06-27, 20:46   #1094
lisa87
Raczkowanie

Hej kobietki!! Wróciłam do domku ze studiów i dołączam do waszego wątku bo w końcu spełniam warunki 20+ i jak na razie jestem zadowolona 20stolatka zdałam wszystkie egzaminy w sesji i nawet prawo jazdy za pierwszym razem tylko oczywiście jak takie sprawy idą dobrze to te uczuciowe zdychają jak pies z kulawa nóżka... eh;/ Buziaki
lisa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 21:23   #1095
brzydula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lisa87 Pokaż wiadomość
Hej kobietki!! Wróciłam do domku ze studiów i dołączam do waszego wątku bo w końcu spełniam warunki 20+ i jak na razie jestem zadowolona 20stolatka zdałam wszystkie egzaminy w sesji i nawet prawo jazdy za pierwszym razem tylko oczywiście jak takie sprawy idą dobrze to te uczuciowe zdychają jak pies z kulawa nóżka... eh;/ Buziaki

witamy witamy gratulacje z powodu sesji, znam to uczucie dobrze.....teraz do pazdziernika spokoj to zanczy dla Ciebie bo ja mam to juz za soba....gratulacje zpowodu zdanego prawka)))ja sie troszke meczylam ale tez zdalam....a co do spraw uczuciowych tak czasem bywa -GLOWA DO GORY BEDZIE DOBRZE

J. Allen

Stary 2007-06-27, 21:27   #1096
Ecstasy1985
Raczkowanie

GG do Ecstasy1985

Cytat:

takie maluśkie z muszelkami jedyny sposób żeby je zebrać to zbierac najpierw ściółkę a potem pod lupką przebierać i szukać

te nowe to raczej przywędrowały, trochę czasu na to miały ale jak już dojdę do jakis super wniosków to napewno poinformuję
ojej biedny brzusio wiem co czujesz bo też tak czasami mam tyle że od otwarcia oczu do wyjścia z pracy... czasami jeszcze wieczorem jak wiem że rano znowu mnie to czeka...wtedy łykam persen forte i zasypiam jak dziecko nie martw sie jak będzie już po to odetchniesz z ulgą i będziesz się z tego smiała my jestesmy z Tobą

Cytat:
witamy
gratuluję zdanych egzaminów no i zdania prawa jazdy za 1 razem. no no
zapraszamy do spamowania

PS jak nie urok to sraczka

59 miech!!!!
_________________________ _________________________ ____

Misja w Zambii!! Pomóż!!

Ecstasy1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 22:47   #1097
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:
Napisane przez Ecstasy1985 Pokaż wiadomość

PS jak nie urok to sraczka
Mnie się spodobało powiedzonko nieco inne

"Jak nie urok - to ..... kaczka"

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 23:22   #1098
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
witamy witamy
no no sesja zdana, prawko za 1 razem to mialas wiecej szczescia niz ja

Cytat:
Napisane przez misiaczekdid Pokaż wiadomość

hahahahaha
Stary 2007-06-27, 23:32   #1099
ka.si
Wtajemniczenie

dobry wieczór !

Navi zmiana avatarka - ślicznie razem wyglądacie.

ja sobie z TŻtem i pieskami urządziliśmy wieczorny 2godzinny spacer po mieście, haaa usmiałam się jak szła sobie grupka ludzi, jeden chłopak idzie w moją stronę i za chwilę stanął jak poparzony i krzyczy do znajomych "ejjj no co wy to nie Marysia z Pierwszej Miłości" ..... no no.

ogólnie dzień zleciał pozytywnie, tylko kapke się ochłodziło.
zmykam spać, Tż już podchrapuje ..... a ja mam jutro wolne ...

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-27, 23:39   #1100
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
Napisane przez ka.si Pokaż wiadomość
dobry wieczór !

ja sobie z TŻtem i pieskami urządziliśmy wieczorny 2godzinny spacer po mieście, haaa usmiałam się jak szła sobie grupka ludzi, jeden chłopak idzie w moją stronę i za chwilę stanął jak poparzony i krzyczy do znajomych "ejjj no co wy to nie Marysia z Pierwszej Miłości" ..... no no.

dziękujemy ka.si takie dwa ciemne ludki z nas

to wy razem mieszkacie? ale zazdroszcze
mozesz teraz wskoczyc do lozeczka sie przytulic.. chlip..
a ja bede mogla od jutra az do niedzieli.. ehh juz sie nie moge doczekac kiedy tak bedzie na stałe
to jak masz wolne to spamuj więcej pani kierowniczko

aa wlasnie.. Marysia z M jak milosc?? co Ty masz z nia wspolnego jesli o wyglad chodzi? ludzie litosci, slepi jacys
Stary 2007-06-28, 07:30   #1101
Ecstasy1985
Raczkowanie

GG do Ecstasy1985

Cytat:

no tak w sumie bardzo na czasie
misiaczekdid otworzyłam ten załącznik w domku i śliczna z Ciebie dziewczyna!!
fajnie jest tak po jakimś czasie oblukać rozmówców forum, ma sie zupełnie inne wyobrażenie wtedy ja muszę mojego podrzuconego zmolestować o zdjęcia bo ma wszystkie na płycie, ale jedno już jest przygotowane do prezentacji

Cytat:
dobry wieczór !

Marysia z Pierwszej Miłości? to jeszcze nie najgorzej, mnie kiedyś ktoś pomylił z Kają P. jak miałam rude włosy

59 miech!!!!
_________________________ _________________________ ____

Misja w Zambii!! Pomóż!!

Ecstasy1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 08:26   #1102
oreganka
Zakorzenienie

Kobietki gratuluję zdanych examów
Babsia będzie dobrze z tymi ślimakami, ja pisania mojej mgrki też nie wspominam najlepiej, upierdliwa promotorka.. ale jakoś poszło,
Misiaczek nie wiedziałam że taka młodziutka jesteś, albo tak młodo wyglądasz

Miałam wczoraj rozmowę, wywaliłam kawę na ławę, facet teraz jest skołowany jak nie wiem co…

Stary 2007-06-28, 09:05   #1103
misiaczekdid
Rozeznanie

GG do misiaczekdid

Cytat:
fajnie jest tak po jakimś czasie oblukać rozmówców forum, ma sie zupełnie inne wyobrażenie wtedy ja muszę mojego podrzuconego zmolestować o zdjęcia bo ma wszystkie na płycie, ale jedno już jest przygotowane do prezentacji

Marysia z Pierwszej Miłości? to jeszcze nie najgorzej, mnie kiedyś ktoś pomylił z Kają P. jak miałam rude włosy
Dziękuję I czekam z niecierpliwością (molestuj podrzuconego, molestuj )

Cytat:
Kobietki gratuluję zdanych examów
Babsia będzie dobrze z tymi ślimakami, ja pisania mojej mgrki też nie wspominam najlepiej, upierdliwa promotorka.. ale jakoś poszło,
Misiaczek nie wiedziałam że taka młodziutka jesteś, albo tak młodo wyglądasz

Miałam wczoraj rozmowę, wywaliłam kawę na ławę, facet teraz jest skołowany jak nie wiem co…
Taka młoda? Fajnie (mam 23 lata więc nie wiem na ile mnie oceniłaś, ale zazwyczaj ludzie zgadywali mój wiek)
A rozmową się nie przejmuj - będzie jak ma być...

misiaczekdid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 09:20   #1104
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:

do prezentacji? ulalalaaa.. a czy ja ją tez mogę dostac ta prezentacje?
bo jak wygladasz to wiem az za dobrze, ale tez chce fotki
(EDIT: ok, juz wiem w jakim znaczeniu uzyłas slowa prezentacja.. i tak chce foty, bo zanych nie mam, SKANDAL! )

z Kają Cię pomylili???
a ja myslalam ze ka.si pomylili z Marysia z M jak milosc, cos mi sie z lekka porąbało i nie moglam uwierzyc jak mozna w nich zobaczyc podobienstwo

Cytat:
uuuu zabrzmiało groznie. bardzo dobrze zrobilas, nie ma co robic dobrej miny jak czuje sie inaczej.
niech sie troche pokoluje, nie zaszkodzi mu

Cytat:
Taka młoda? Fajnie (mam 23 lata więc nie wiem na ile mnie oceniłaś, ale zazwyczaj ludzie zgadywali mój wiek)
A rozmową się nie przejmuj - będzie jak ma być...
oo to ja bym Ci dała ze 20
ostatnio jak leciałam samolotem, babka mi opowiadała o swojej corce i mowi, ze robi kurs na pilota, a ma tylko 19 lat.. no ale to pewnie i tak jest starsza ode mnie ale mi przykomplemenciła niechcący

Edytowane przez navi
Czas edycji: 2007-06-28 o 09:22 Powód: dopisek
Stary 2007-06-28, 09:35   #1105
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
oo to ja bym Ci dała ze 20
ostatnio jak leciałam samolotem, babka mi opowiadała o swojej corce i mowi, ze robi kurs na pilota, a ma tylko 19 lat.. no ale to pewnie i tak jest starsza ode mnie ale mi przykomplemenciła niechcący
navi to nieźle Ci przykomplemenciła
a co do rozmowy to on powiedział mi że jak się z kimś spotyka to zawsze od początku bardzo się angażuje i bierze na poważnie takie spotykanie, a ja mu na to że ja sama nie wiem co o tym myśleć,że to brać bardziej na luzie, z góry uprzedziłam że nie zgadam się na żadne ograniczenia mojej niczym nie skrępowanej wolności i nie mam zamiaru spotykać się codziennie, nie znoszę zazdrości i jeszcze różne inne rzeczy, ogólnie skończyło się to tak że on jest na tak ja nic nie wiem, czy ktoś potrafi bardziej zamieszać???

Stary 2007-06-28, 09:56   #1106
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
navi to nieźle Ci przykomplemenciła
a co do rozmowy to on powiedział mi że jak się z kimś spotyka to zawsze od początku bardzo się angażuje i bierze na poważnie takie spotykanie, a ja mu na to że ja sama nie wiem co o tym myśleć,że to brać bardziej na luzie, z góry uprzedziłam że nie zgadam się na żadne ograniczenia mojej niczym nie skrępowanej wolności i nie mam zamiaru spotykać się codziennie, nie znoszę zazdrości i jeszcze różne inne rzeczy, ogólnie skończyło się to tak że on jest na tak ja nic nie wiem, czy ktoś potrafi bardziej zamieszać???
no to faktycznie mu wywalilas
ale dobrze, niech wie! z 2 strony mocno zakochany musi byc, jak go takie oratorium nie odstraszylo

a z tym wiekiem, to nigdy mi nie dawali tyle co mam, teraz czesto sie pytaja o dowod w sklepie, albo po prostu mowia mi ze ledwo co liceum koncze

Edytowane przez navi
Czas edycji: 2007-06-28 o 09:56 Powód: literowka
Stary 2007-06-28, 09:58   #1107
oreganka
Zakorzenienie

Cytat:
no to faktycznie mu wywalilas
ale dobrze, niech wie! z 2 strony mocno zakochany musi byc, jak go takie oratorium nie odstraszylo

a z tym wiekiem, to nigdy mi nie dawali tyle co mam, teraz czesto sie pytaja o dowod w sklepie, albo po prostu mowia mi ze ledwo co liceum koncze
heh to fajnie masz, mi też mówią że wyglądam młodziej, ale o dowód to mnie nie prosili nigdy

Stary 2007-06-28, 10:43   #1108
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
heh to fajnie masz, mi też mówią że wyglądam młodziej, ale o dowód to mnie nie prosili nigdy
no i dobrze, nie musisz sie szamotac i wyjmowac z jakiejs ciasnej przegrodki tego plasticzku
jesli to zdjecie ktore widzialam bylo jakos w miare aktualne, to dałabym Ci ze 23
Stary 2007-06-28, 10:56   #1109
ka.si
Wtajemniczenie

Cytat:
dziękujemy ka.si takie dwa ciemne ludki z nas

to wy razem mieszkacie? ale zazdroszcze
mozesz teraz wskoczyc do lozeczka sie przytulic.. chlip..
a ja bede mogla od jutra az do niedzieli.. ehh juz sie nie moge doczekac kiedy tak bedzie na stałe
to jak masz wolne to spamuj więcej pani kierowniczko

aa wlasnie.. Marysia z M jak milosc?? co Ty masz z nia wspolnego jesli o wyglad chodzi? ludzie litosci, slepi jacys
he he Navi nie z M jak Miłość tylko POLSAT PIERWSZA MIŁOŚĆ hehehehe .. nie ważne, miałam czapeczkę, może chłopak za dużo wypił?! nie wazne hehehehe...
tak, Navi mieszkamy razem od prawie 4 lat, u mnie w mieszkaniu. On też ma swoje, ale co 4,5 m-cy przyjeżdzają tam jego rodzice z niemiec, więc wolę u sibie mieszkać z nim jest naprawdę wspaniale poznać kogoś aż tak mocno, przed najważniejszą decyzją w życiu, czyli ślubem ale nie cierpię jak chrapie !

Cytat:
noo Marycha ujdzie, ale i tak szukam podobaieństwa i za cholere nie umie znaleźć ?!

Cytat:
a ja myslalam ze ka.si pomylili z Marysia z M jak milosc, cos mi sie z lekka porąbało i nie moglam uwierzyc jak mozna w nich zobaczyc podobienstwo
ano własnie, te seriale, jeszcze dużo osób mnie porównywało z kożuchowską, szczególnie jak miała długie blond włosy, i ja też ...
jem śniadanie i pije kawkę ... zaraz na spacer z fafikami ... la la la la

25/09/2010 wedding
ka.si jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-28, 11:06   #1110
navi
Zakorzenienie

GG do navi

Cytat:
jem śniadanie i pije kawkę ... zaraz na spacer z fafikami ... la la la la
ale Ci fajnie ze masz wolne
i ze z ukochanym mieszkasz.. ehh rozmarzylam sie..
od prawie 4 lat mieszkacie razem? a cos mowilas, ze 4 lata razem jestescie.. to szybko zaczeliscie razem mieszkac?
ja tez nie cierpie jak moj chrapie a ze ma alergie i ciagle zapchany nochal to musi buzia oddychac i chrapie jak sie patrzy. no i czasem wygaduje smieszne rzeczy przez sen
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości