|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+
Cytat:
![]() a czeresnie duzo maja? pewnie w cholere
|
|
|
|
|
#1082 |
|
Zakorzenienie
|
14,6 g węgli/ 100 g,
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
a to chyba sporo
|
|
|
|
#1084 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jestem taka owocowżerna
własnie zjadlam miseczkę ( czy raczej miskę ) truskawek (nie wspomnę o bananie, którego tez w sumie niedawno skonsumowałam ). No ale jestem w trakcie robienia megaporządków (zawsze tak mam jak skończę sesję, bo pokój mój zapuszczony, odkryłam nawet oswojonego pająka w rogu pokoju![]() ![]() , ale dziś go wyeksmituję )., więc może troszeczkę pospalam te węgle
|
|
|
|
#1085 |
|
Zakorzenienie
|
Tez uwielbiam owoce, szkoda tylko, ze ni emożna sie nimi tak bekarnie OBŻERAC!!!!!!!
![]() Hmmm. ja mam podejrzenie, ze ostatnio koktajle z kefiru i truskawek nie działaja na mnie zbyt dobrze Eeeeeech...
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-06-27 o 20:27 Powód: post pod postem |
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale brzmi ciekawie, puszcza niepolomicka....czyli gdzies z okolic Krakowa jestes jesli sie nie myle??
|
|
|
#1087 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mieszkałam tu przez całe studia a teraz pora się wyprowadzić a jestem z mysłowicCytat:
![]() tam bardzo ładnie jest ale na moje 20 min hiit nie opłaca się taki kawał wlec
Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-06-27 o 20:29 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#1088 |
|
sophisticated
|
bamsia, a czemu właśnie ślimaki? i co się zmieniło przez te lata, środowisko, czy same ślimaki? i czy różne gatunki porównujesz?
więcej pytań będę miała jak mi odpowiesz na te ![]()
|
|
|
|
#1089 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie mów że Cię to interesuje ![]() same nudy ![]() hmm czemu ślimaki ?? w sumie to przypadkowo, za późno się zabrałam za szukanie promotora a ze ślimaków nikt nie chciał pisać więc stwierdziłam w sumie czemu nie zwierzatka dość wolne i łatwo będzie zbierać (co jednak było mylne bo wcale tak łatwo nie jest, nie wiedziałam że one mogą być aż tak małe - najmniejszy ma jakieś 1 mm szer i 0.6 mm wys )a co sie zmieniło to tak nie mogę teraz bez przygotowania jestem w trakcie sprawdzania w skrócie napewno kilka gatunkow zaginęło (były susze, wyschły zbiorniki wodne może coś jeszcze innego) i nawet kilka gatunków jest nowych i teraz jakimiś metodami statystycznymi promotor oblicza co by można było jakieś wnioski powoli wyciągać ![]() porównuje rózne stanowiska występowania między sobą a potem z tymi gatunkami co były 30 lat temu jak wyjdzie ładnie to promotor chce do druku dać ta prace ale zobaczymy co z tego będzie, on narazie zdowolony a ja przerażona
|
|
|
|
|
#1090 |
|
Zakorzenienie
|
jak wyjdzie ładnie to promotor chce do druku dać ta prace
ale zobaczymy co z tego będzie, on narazie zdowolony a ja przerażona[/quote]przynajmniej jakas motywacje masz ja to pisanie mojej pracy wspominam jako koszmarek maly..jednego dnia promotorka mowila mi ze jest ok,ze w zasadzie male poprawki i bede mogla sie bronic w nastepnym tygodniu, po czym jak przychodzilam nastepnego dnia, mowila mi ze znalazla sporo kwestii niejasnych i musialam sie zajmowac tym od nowa brrrrr..... chyba tak z 1,5 miesiaca bylo
|
|
#1091 |
|
sophisticated
|
jakie nudy, ślimaki są fajowe
a takie maluśkie a te nowe gatunki to przywędrowały rozumiem, czy zdążyły wyewoluować przez 30 lat? ![]() ![]()
|
|
|
|
#1092 | |
|
Raczkowanie
|
dziś mi promotor powiedział "spokojnie jeszcze kilka dni i będzie gotowe"
![]() on wogóle nie wie co mówi chyba ![]() ja tez łatwo tego nie przechodzę dziś musiałam sobie kupić ziołowe tabletki na uspokojenie bo od kilku dni jak tylko otwieram oczy do momentu gdy kładę się spać brzusio mnie z nerwów boli i nie mogę nad tym zapanowac niestety tak to jest jak wszystko zostawia sie na koniec głupia byłam i teraz cierp ciało..Cytat:
jedyny sposób żeby je zebrać to zbierac najpierw ściółkę a potem pod lupką przebierać i szukać ![]() te nowe to raczej przywędrowały, trochę czasu na to miały ale jak już dojdę do jakis super wniosków to napewno poinformuję Edytowane przez Rzabba Czas edycji: 2007-06-27 o 20:33 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#1093 | |
|
sophisticated
|
Cytat:
będzie dobrze, napiszesz spokojnie dobrą pracę ![]() EDIT: to będę czekać na wnioski |
|
|
|
|
#1094 |
|
Raczkowanie
|
Hej kobietki!! Wróciłam do domku ze studiów i dołączam do waszego wątku bo w końcu spełniam warunki 20+
i jak na razie jestem zadowolona 20stolatka zdałam wszystkie egzaminy w sesji i nawet prawo jazdy za pierwszym razem tylko oczywiście jak takie sprawy idą dobrze to te uczuciowe zdychają jak pies z kulawa nóżka... eh;/ Buziaki
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy witamy )))ja sie troszke meczylam ale tez zdalam....a co do spraw uczuciowych tak czasem bywa -GLOWA DO GORY BEDZIE DOBRZE![]() ![]()
|
|
|
#1096 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiem co czujesz bo też tak czasami mam tyle że od otwarcia oczu do wyjścia z pracy... czasami jeszcze wieczorem jak wiem że rano znowu mnie to czeka...wtedy łykam persen forte i zasypiam jak dziecko nie martw sie jak będzie już po to odetchniesz z ulgą i będziesz się z tego smiała my jestesmy z Tobą Cytat:
![]() gratuluję zdanych egzaminów no i zdania prawa jazdy za 1 razem. no no ![]() zapraszamy do spamowania ![]() PS jak nie urok to sraczka
|
|
#1097 |
|
Rozeznanie
|
Mnie się spodobało powiedzonko nieco inne
![]() "Jak nie urok - to ..... kaczka"
|
#1098 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no no sesja zdana, prawko za 1 razem to mialas wiecej szczescia niz ja ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1099 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry wieczór !
Navi zmiana avatarka - ślicznie razem wyglądacie. ja sobie z TŻtem i pieskami urządziliśmy wieczorny 2godzinny spacer po mieście, haaa usmiałam się jak szła sobie grupka ludzi, jeden chłopak idzie w moją stronę i za chwilę stanął jak poparzony i krzyczy do znajomych "ejjj no co wy to nie Marysia z Pierwszej Miłości" ..... no no. ogólnie dzień zleciał pozytywnie, tylko kapke się ochłodziło. zmykam spać, Tż już podchrapuje ..... a ja mam jutro wolne ...
|
|
#1100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie dwa ciemne ludki z nas to wy razem mieszkacie? ale zazdroszcze ![]() mozesz teraz wskoczyc do lozeczka sie przytulic.. chlip.. a ja bede mogla od jutra az do niedzieli.. ehh juz sie nie moge doczekac kiedy tak bedzie na stałe ![]() to jak masz wolne to spamuj więcej pani kierowniczko ![]() aa wlasnie.. Marysia z M jak milosc??
|
|
|
|
|
#1101 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() misiaczekdid otworzyłam ten załącznik w domku i śliczna z Ciebie dziewczyna!! fajnie jest tak po jakimś czasie oblukać rozmówców forum, ma sie zupełnie inne wyobrażenie wtedy ja muszę mojego podrzuconego zmolestować o zdjęcia bo ma wszystkie na płycie, ale jedno już jest przygotowane do prezentacji ![]() Cytat:
to jeszcze nie najgorzej, mnie kiedyś ktoś pomylił z Kają P. jak miałam rude włosy
|
|
#1102 |
|
Zakorzenienie
|
Kobietki gratuluję zdanych examów
![]() Babsia będzie dobrze z tymi ślimakami, ja pisania mojej mgrki też nie wspominam najlepiej, upierdliwa promotorka.. ale jakoś poszło, Misiaczek nie wiedziałam że taka młodziutka jesteś, albo tak młodo wyglądasz Miałam wczoraj rozmowę, wywaliłam kawę na ławę, facet teraz jest skołowany jak nie wiem co…
|
|
#1103 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I czekam z niecierpliwością (molestuj podrzuconego, molestuj ) Cytat:
Fajnie (mam 23 lata więc nie wiem na ile mnie oceniłaś, ale zazwyczaj ludzie zgadywali mój wiek)A rozmową się nie przejmuj - będzie jak ma być...
|
|
#1104 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo jak wygladasz to wiem az za dobrze, ale tez chce fotki ![]() (EDIT: ok, juz wiem w jakim znaczeniu uzyłas slowa prezentacja.. i tak chce foty, bo zanych nie mam, SKANDAL! )z Kają Cię pomylili??? a ja myslalam ze ka.si pomylili z Marysia z M jak milosc, cos mi sie z lekka porąbało i nie moglam uwierzyc jak mozna w nich zobaczyc podobienstwo Cytat:
niech sie troche pokoluje, nie zaszkodzi mu ![]() Cytat:
![]() ostatnio jak leciałam samolotem, babka mi opowiadała o swojej corce i mowi, ze robi kurs na pilota, a ma tylko 19 lat.. no ale to pewnie i tak jest starsza ode mnie
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-06-28 o 09:22 Powód: dopisek |
|||
|
|
|
#1105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do rozmowy to on powiedział mi że jak się z kimś spotyka to zawsze od początku bardzo się angażuje i bierze na poważnie takie spotykanie, a ja mu na to że ja sama nie wiem co o tym myśleć,że to brać bardziej na luzie, z góry uprzedziłam że nie zgadam się na żadne ograniczenia mojej niczym nie skrępowanej wolności i nie mam zamiaru spotykać się codziennie, nie znoszę zazdrości i jeszcze różne inne rzeczy, ogólnie skończyło się to tak że on jest na tak ja nic nie wiem, czy ktoś potrafi bardziej zamieszać???
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dobrze, niech wie! z 2 strony mocno zakochany musi byc, jak go takie oratorium nie odstraszylo ![]() a z tym wiekiem, to nigdy mi nie dawali tyle co mam, teraz czesto sie pytaja o dowod w sklepie, albo po prostu mowia mi ze ledwo co liceum koncze
Edytowane przez navi Czas edycji: 2007-06-28 o 09:56 Powód: literowka |
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1109 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak, Navi mieszkamy razem od prawie 4 lat, u mnie w mieszkaniu. On też ma swoje, ale co 4,5 m-cy przyjeżdzają tam jego rodzice z niemiec, więc wolę u sibie mieszkać z nim jest naprawdę wspaniale poznać kogoś aż tak mocno, przed najważniejszą decyzją w życiu, czyli ślubem ale nie cierpię jak chrapie !Cytat:
![]() Cytat:
... jem śniadanie i pije kawkę ... zaraz na spacer z fafikami ... la la la la
|
|
|
#1110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ze z ukochanym mieszkasz.. ehh rozmarzylam sie.. od prawie 4 lat mieszkacie razem? a cos mowilas, ze 4 lata razem jestescie.. to szybko zaczeliscie razem mieszkac? ![]() ja tez nie cierpie jak moj chrapie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:27.

) truskawek (nie wspomnę o bananie, którego tez w sumie niedawno skonsumowałam
)., więc może troszeczkę pospalam te węgle
Eeeeeech...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

będzie dobrze, napiszesz spokojnie dobrą pracę 

ehh juz sie nie moge doczekac kiedy tak bedzie na stałe