Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-24, 07:39   #4801
madziara889
Zakorzenienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Dzisiejsze PMki powodzenia.
Liana mam nadzieję, że już lepiej się czujesz.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:49   #4802
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
dla mnie to dziwne, brak pociągu fizycznego? namiętności? libido=zero? nie rozumiem tego
oczywiscie wiadomo, co kto lubi
ja osobiście bym nie wytrzymała

Oni mieli pociąg jak najbardziej, ale się powstrzymywali
Poza tym częstotliwość i w ogole libido zalezy od roznych czynnikow ja np jak mam ciezki okres, czyli dopada mnie dopada mnie ciezka depresja w ogóle o tym nie mysle i wtedy seks mglby dla mnie nie istniec a moj Tż musi jakoś z tym życ i żyje.....

wszystkim dzisiejszym PMkom zycze pięknej pogody, żeby ten dzien byl taki jak sobie wymarzylyście. I zeby ten cudowny dzień byl początkiem tej nowej pięknej drogi jaką jest malżeństwo

A w ogóle dziś jest data, ktora miala być pierwotnie datą naszego ślubu troche żaluje bo tak to ja bym sie teraz przygotowywała, a tak musze czekać jeszcze ponad 14 miesięcy

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 07:52   #4803
KaEs
Wtajemniczenie

Dziewczynom dzisiaj ślubującym wszystkiego najlepszego

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 08:01   #4804
lupinka
Zadomowienie

cashmere, wiosnaachtoty, Szczeperka, Liana, Grace O Malley, little_zosh - dziewczyny, cudownego i niezapomnianego Dnia Ślubu oraz udanego małżeństwa czekamy na relacje

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Swoją drogą ja już mam skrzywienie-co sobotę jak tylko wstanę patrzę za okno i zastanawiam się, jaka pogoda u PMek
ja mam to samo!!!

zaraz jadę po odbiór sukni i welonu miałam odbierać pod koniec tygodnia bo w piątek jedziemy do rodziców to bym od razu zostawiła w domu, a tak będzie musiała u nas powisieć jeszcze tydzień... no ale co poradzę, inne terminy w związku z pracą mi nie pasowały więc już dzisiaj będzie u mnie
lupinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 08:30   #4805
Buczorek
Raczkowanie

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana

Dziewczyny! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia dla Was i dla Waszych mężów!
Stary 2014-05-24, 08:40   #4806
rabbitka
Rozeznanie

cashmere

wiosnaachtoty

Szczeperka

Liana

Grace O Malley

little_zosh

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia dziewczyny! Mam nadzieje, ze wszystko sie uda tak jak sobie zaplanowalyscie, ze pogoda dopisze i kazda z Was bedzie miala cudowny dzien!

Sent from my iPhone using Tapatalk

18.6.14

rabbitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 09:15   #4807
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
To sporo....

Dla mnie to nie dziwne. To, że się ktoś powstrzymuje, nie oznacza braku pociągu fizycznego czy namiętności, a po prostu wyrzeczenie i silną wolę
chodzilo mi o to jak razemmieszkaja i nic, nie jestem masochistka.
to zwyczjanie dla mnie dziwne mieszkac razem i nie uprawiac seksu..
wyrzeczenie hmmm nie wyrzekne sie tego co sprawia mi przyjemnosc
silnej woli nigdy nie mialam
takze celibat odpada
ale podziwiam tych ktorzy sie na to decyduja

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
. Natomiast Twojego komentarza nie ogarniam
[/CENTER]
sama go nie ogarniam..
jestem wybuchowąosoba i dopiero pofakcie sie zastanawiam, ilemozna suzkac butow na slub?? puscily minerwy

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 09:23   #4808
Dotka90
Zakorzenienie

Kochane, pogodę idealną dziś macie na ślub - słonko, lekki wiatr, ciepło ale bez upału, ach pięknie!
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 09:25   #4809
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Melduję się po przymiarce!
Pieknie wyglądasz Mina mówi sama za siebie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Poniżej zdjęcia fryzury i zrobionych przeze mnie zaproszeń
Bardzo ładna fryzurka

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
O jezu, już? My dopiero 2 mamy rozdane... kurczę zaczynam się stresować że się nie wyrobimy
A my mamy ślub 2 tygodnie przed Wami i jeszcze nie zaczęlismy wcale

Liana zdrówka! Mam nadzieje że dziś Ci lepiej

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana
wiosnaachtoty

wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia! Samych cudownych chwil u boku Męża i najbliższych, dużo miłości, szczęścia. Pięknej pogody, wielu wzruszeń, wspaniałej zabawy! Niech wszystko idzie po Waszej myśli

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-05-24 o 09:29
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 10:07   #4810
ijaa
Zakorzenienie

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana
wiosnaachtoty

Dziewczyny Kochane, wszystkiego najcudowniejszego na nowej drodze życia. Chłońcie dzisiejszy dzień najmocniej jak potraficie, niech goście bawią się cudownie, Wasz Mąż patrzy na Was jak nigdy dotąd, a uśmiech nie schodzi z Waszych twarzy.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 10:11   #4811
ilussia
Wtajemniczenie

Dzisiejszym PMkom życzę wszystkiego najlepszego!
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-05-24, 11:12   #4812
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
A świadek też nam obiecał a później odwołał
Wydaje mi się, że wybraliście nieodpowiednią osobę na to miejsce... Rozumiem, że ma dziecko, żonę. Ale w tym dniu jest przede wszystkim Waszym świadkiem... Nieprzyjemna sprawa

Liana - ale Ci się porobiło... Też mam zapalenie spojówek i znam ten dyskomfort, a do tego u Ciebie jeszcze gardło i gorączka Ale dasz rade Kochana - przecież dziś Twój dzień

Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Dziewczyny wzruszyłam się czytając te piękne życzenia - jutro już będę w wirze przygotowań więc teraz bardzo dziękuję Dziś już przeżyłam piękny dzień - miałam koronę i wszyscy byli całym sercem ze mną - strojenie kościoła, samochodu, bramy - to wszystko dla mnie Przyjacółka przyleciała z Anglii wykończona, śpiąc godzinę żeby tylko móc być ze mną na koronie.
I na koniec przychodzę do domu mega padnięta, a tu patrzę - TŻ rozłożył mi łóżko i zostawił kartkę "śpij słodko" Tak się cieszę, że będę miała takiego męża Tyle wzruszeń, a to początek
Dziś też będzie niesamowicie Zazdroszczę TŻ'ta

cashmere - my też jesteśmy z TOBĄ

pysia1987 - co się odwlecze to nie uciecze Zobaczysz jak zleci i też będziesz żoną

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
chodzilo mi o to jak razemmieszkaja i nic, nie jestem masochistka.
to zwyczjanie dla mnie dziwne mieszkac razem i nie uprawiac seksu..
wyrzeczenie hmmm nie wyrzekne sie tego co sprawia mi przyjemnosc
silnej woli nigdy nie mialam
takze celibat odpada
ale podziwiam tych ktorzy sie na to decyduja
To nie jest dziwne Każdy ma swoje przekonania i się ich po prostu trzyma. Tak samo jak z mieszkaniem razem - niektórzy razem mieszkają a niektórzy nie. Słyszałam wiele razy jak ktoś mówi, że ja i TŻ jesteśmy zdziwaczali, bo nie mieszkamy razem przed ślubem tak jak wszyscy Ile ludzi, tyle przekonań
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 11:43   #4813
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Komentarz babki był nie na miejscu, ale Twoje zachowanie to żenada, naprawdę nie wiem, czym tu się chwalić na forum publicznym?
Ja bym się zapadła pod ziemię jakbym coś takiego do kogoś powiedziała*.

*abstrahując od tego, że mam szacunek do sprzedawców i nie przyszłoby mi do glowy kogoś potraktować w taki sposób.

Z drugiej strony, trochę rozumiem komentarz babki, bo przychodzi klientka, mierzy KILKANAŚCIE par butów i żadne jej nie odpowiada, podczas gdy zapewne większość klientek coś tam sobie znajduje. Natomiast Twojego komentarza nie ogarniam

Popieram

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Liana zdrówka życzę! obyś wyglądała i czuła się dobrze !
Kiedy robiłaś rzęsy? może masz jakieś uczulenie?
A co do koleżanki:

O jezu, już? My dopiero 2 mamy rozdane... kurczę zaczynam się stresować że się nie wyrobimy

Cashmere, Liana, Wiosna - super że wpadłyście do nas z rana!

Liana ja również mam nadzieję że już Ci lepiej No nam dosyć szybko poszło sob, niedz 3 weekendy tyle że zapraszaliśmy tylko moją stronę bo od TŻ wszystkie pocztą poszły
Stary 2014-05-24, 11:56   #4814
aneczka25057
Rozeznanie

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana
wiosnaachtoty

Wszystkiego, co najcudowniejsze na Nową Drogę Życia! Abyście zawsze kochali się tak samo mocno i byli tak szczęśliwi jak dzisiaj!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 12:13   #4815
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Melduję się po przymiarce! Jestem absolutnie zachwycona, suknia jest jeszcze piękniejsza, niż zapamiętałam... gdy pani ją na mnie włożyła, poczułam się tak jakoś... królewsko nie jak księżniczka, jak prawdziwa królowa

Niech moja mina mówi sama za siebie
super wyglądasz! i szczęście bije od Ciebie
Cytat:
Napisane przez wiosnaachtoty Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie dostałam okresu Dzień przed ślubem - a u mnie początek jest najgorszy bo najbardziej intensywny
mam nadzieję, że dziś się lepiej czujesz
Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
na 26.07 zamawiamy piękną pogodę jak dzisiaj )
u mnie trochę za gorąco ale fakt, jest pięknie!
Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ejjjj nie, dzisiaj jest za gorąco, 30 stopni, mejkap nam spłynie
ja się tego boję właśnie! dla mnie za gorąco
Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Miałam bardzo podobną sytuację z koleżanką ze studiów, która była mi naprawdę bardzo bliska. o ślubie wiedziała w styczniu. nic wtedy nie mówiła, że jej nie będzie. nagle, gdy dostała zaproszenia mówi, z taką obojętnością 'ale mnie nie będzie..', na co ja mega ździwona pytam jej 'ale czemu, przecież nic wcześniej nie mówiłaś...'. na co ona, że 'to przecież logiczne, ze bym nie przyjechala. Ja nie będę nikogo znała [co jest jednym, wielkim , nieprzemyślanym kłamstwem, bo będą też inne dziewczyny z roku] to co będę siedziała tam taka niezadowolona?' no zamurowało mnie.. naprawdę... no ale cóż..
ale koleżanka nie przejmuj się
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Ale mi miło przeczytać tyle wspaniałych życzeń! Dziękuję Wam bardzo!

Jutro o tej porze będę już żoną i pewnie właśnie będę wywijać na parkiecie
Jestem po spowiedzi, było naprawdę pozytywnie. Spowiadałam się u księdza z którym spisywaliśmy protokół więc podszedł bardzo personalnie, znał naszą sytuację, naprawdę jestem w szoku jak to super poszło po tym jak się nasłuchałam o przedślubnych spowiedziach
Z newsów koło 19.00 zadzwoniła kuzynka TŻ i zapytała czy niespodziewanie mogą wziąć 3 dzieci bo bardzo chcą iść. A niech biorą Nawet się ucieszyłam. Ale będą skubać z ich talerzy bo miejsca już zaklepane i wszyscy usadzeni.
Poza tym jestem tak wyluzawana, torba do hotelu na nocleg spakowana, mam nadzieję że o niczym nie zapomnę. A zaraz chyba otworzę sobie piwko!
Jakbym już nie wpadła tu jutro to trzymajcie kciuki żebym za bardzo nie płakała na przysiędze! Obstawiam że będę!
super, że spowiedź taka fajna!
łezkę jedną możesz uronić
Cytat:
Napisane przez Liana Pokaż wiadomość

Z innych spraw: - mam 38 stopni gorączki, zapalenie gardła i zapalenie spojówek!! moje nowe rzęsy 1:1 wyglądają okropnie takie posklejane Mam nadzieję że do jutra dojdę do siebie bo szprycuję się lekami, kroplami, mam antybiotyki etc.

Odnośnie gości którzy odmawiają w ostatniej chwili - ja mam koleżankę, która wprosiła się na wesele :D zadzwoniła i powiedziała "Wiem że nie odebrałam od ciebie zaproszenia ale będę!!!!"
współczuję Ci! mnie też jakiś wirus dopadł, mam kaszel, katar, szok, a 30 stopni na dworze.
mam nadzieję, że dziś już się czujesz lepiej! mimo wszystko, aby ten dzień był wspaniały
a koleżanka?! wtf?!
Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Swoją drogą ja już mam skrzywienie-co sobotę jak tylko wstanę patrzę za okno i zastanawiam się, jaka pogoda u PMek
też tak mam
jak u mnie pada to mam nadzieję, że u PMek nie pada, a jak u mnie pięknie to żeby u nich też tak było
Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
To nie jest dziwne Każdy ma swoje przekonania i się ich po prostu trzyma. Tak samo jak z mieszkaniem razem - niektórzy razem mieszkają a niektórzy nie. Słyszałam wiele razy jak ktoś mówi, że ja i TŻ jesteśmy zdziwaczali, bo nie mieszkamy razem przed ślubem tak jak wszyscy Ile ludzi, tyle przekonań
my też nie mieszkamy razem każdy ma swoje przekonania dla innych ślub nic nie wnosi, nic się nie zmienia, a dla nas zmieni wszystko i to jest piękne

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana
to JUŻ ten DZIEŃ!!! już się pewnie wszystkie szykujecie, już niedługo życzę Wam wszystkim cudownego dnia! wspaniałego ślubu i wesela do białego rana, a potem tylko jeszcze więcej miłości i pięknych dni! i czekamy na relacje!

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 12:34   #4816
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
my też nie mieszkamy razem każdy ma swoje przekonania dla innych ślub nic nie wnosi, nic się nie zmienia, a dla nas zmieni wszystko i to jest piękne
To tak jak dla nas i pewnie dlatego przygotowania wzbudzają w nas tyle emocji Wy się doczekacie troszkę szybciej Kiedy ja będę ślubowała, Ty będziesz żoną z tygodniowym stażem

iLoNuS_ktl
say-hello
marlenqa22
21klaudyna
fascinata

70DDŚ
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 13:10   #4817
anka1897
Wtajemniczenie

anusia4u gratuluję udanych zakupów chyba say-hello zastanawiała się nad kupnem tego pudełka na koperty.

moooniaaaa jak na wesele bez dzieci - niezłą gromadkę będziecie mieli Wszystkie dzieci zostały wproszone?

namisek1990 piękna relacja czytając czuć Wasze szczęście i radość

Elrosa widać po Tobie, że to idealny wybór

marlenqa22

oluska227887 koleżanka niech żałuje, ominie ją super zabawa
fryzura bardzo ładna, sama celuję w coś podobnego

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Właśnie wesele sprawia, że na niektórych ludzi otwierają nam się oczy i ja też już wiem z kim zrobić ciach-relacja
dokładnie

velika gratuluję samochodu

Liana zdrówka

cashmere
wiosnaachtoty
Szczeperka
Liana
Grace O Malley
little_zosh

Wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych (niedługo już Mężów. Aby dzisiejszy dzień był dokładnie taki jak go sobie wymarzyłyście a wspólne życie obfitowało w pogodne i szczęśliwe chwile

Tak jak pisałam wczoraj odebraliśmy obrączki Są piękne Kosztowały nas aż 82 złote Zdjęcia w załączniku.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg obrączki.jpg (81,1 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obrączki_1.jpg (68,9 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg obrączki_2.jpg (78,7 KB, 67 załadowań)

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 13:33   #4818
missmalezji
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam kilka zdjęć ze ślubu

reszta w klubie
mała Twój bukiet.. przebija wszystkie

little_zosh
cashmere
Grace O Malley
Szczeperka
Liana
wiosnaachtoty

kochane, wszystkiego co najlepsze dla was, w tym wyjątkowym dniu!

ja sama jadę dzisiaj na 16 30 na ślub

z nowości: od piątku zaczynamy kurs tańca, spisaliśmy protokół, powoli czas zaczyna przyspieszać..

missmalezji jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 13:40   #4819
Le_lena
Raczkowanie

Dostałam info, że nasze zaproszenia są już do odbioru
Szkoda tylko, że i TŻ i ja pracujemy do późna
Ale w poniedziałek będę się już nimi cieszyć
Stary 2014-05-24, 14:26   #4820
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Słyszałam wiele razy jak ktoś mówi, że ja i TŻ jesteśmy zdziwaczali, bo nie mieszkamy razem przed ślubem tak jak wszyscy Ile ludzi, tyle przekonań
My tak samo ze soba nie mieszkamy

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam wczoraj odebraliśmy obrączki Są piękne Kosztowały nas aż 82 złote Zdjęcia w załączniku.
Piękna cena!
Bardzo ładne obrączki, mamy takie same
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 15:19   #4821
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
To tak jak dla nas i pewnie dlatego przygotowania wzbudzają w nas tyle emocji Wy się doczekacie troszkę szybciej Kiedy ja będę ślubowała, Ty będziesz żoną z tygodniowym stażem

70DDŚ
no właśnie, dlatego tak bardzo nie mogę się doczekać
już malutko
Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość

śliczne

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 15:28   #4822
marlenqa22
Zadomowienie

Cytat:

iLoNuS_ktl
say-hello
marlenqa22
21klaudyna
fascinata

70DDŚ

Aaaaa 70 dni:lov e:

To już malutko!!!!

Z nowinek ślubnych to do zaproszenia zostały nam tylko 3 osoby i jestem z tego powodu przeszczęśliwa!!

We wtorek powinny przyjść obrączki, to wrzucę Wam fotki.

W poniedziałek wybieramy się do USC i do księdza. Umówimy się też na protokół przedślubny.

Wczoraj byliśmy z Tż i jego paczką na Juwenaliach na koncercie Braci Figo Fagot.

Twórcy słynnej Bożenki, https://www.youtube.com/watch?v=KaOEVHQoHzM

Nie pamiętam kiedy tak dobrze się bawiłam na koncercie

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 15:31   #4823
Lusiija
Zadomowienie

Dzisiejszym PM życzę szczęścia, miłości, pogody i wszystkiego co najlepsze!!!

Byłam dziś umówić się na makijaż w innym miejscu. Próbny zrobię wtedy co fryzure czyli w lipcu. Umówiłam się też na cos na twarz ale się nie znam xD cos 2x w odstępie miesiąca. Oczyszczanie pilingi i masaż twarzy. 120zl bez a 170zl z masażem.. hm.. w każdym razie mam dobre wrażenia

Z makijażem miały problem bo był wolny tylko termin na 10 i 13... a ja na 9 idę do fryzjera a ślub mam o 15. Zamówiłam na 10. Myślicie że zdąże? Fryzjerka pracuje od 6.30 wiec moze mnie wcisnie wcześniej....

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 79 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 15:47   #4824
enzunio
BAN stały

Lusiija moja fryzurę fryzjerka robiła prawie 2 h...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 16:25   #4825
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Lusiija moja fryzurę fryzjerka robiła prawie 2 h...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
No ja zobaczę na próbnym.. nie dołożę sobie przecież jednej godziny więcej do doby.. zobaczymy... Jeśli nie da rady to nie wiem.. Mam możliwość iść do fryzjera jeszcze tam gdzie będę miała makijaż. Tylko, tam nie wiem co i jak a do mojej fryzjerki chodzę od zawsze i zawsze byłam zadowolona. Jak coś to mówiła, że może przyjmie mnie trochę wcześniej, albo uda się jej coś przestawić. W sumie fryzury nie chcę jakoś super wymagającej.. Nie wiem co zrobić.
Stary 2014-05-24, 16:33   #4826
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
70DDŚ
wiem

dzisiejsze PMki - wszystkiego najlepszego, powodzenia
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 17:50   #4827
paula600324
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że wybraliście nieodpowiednią osobę na to miejsce... Rozumiem, że ma dziecko, żonę. Ale w tym dniu jest przede wszystkim Waszym świadkiem... Nieprzyjemna sprawa
Też mam takie wrażenie. Chyba im się wydaje, że my mamy dostosować się do nich Niestety Tż nie ma nikogo innego od siebie, tylko tego kolegę. On jest spoko tylko wydaje mi się, że ma mało do powiedzenia, bo liczy się zdanie żony Bo gada jedno, a po rozmowie z żoną mówi już co innego Powiedziałam Tż, że jak jeszcze jakiś nr odwali, bo np. powie, że mu wcześniej nie pomoże, albo przyjedzie dopiero do kościoła to zmienia świadka i koniec, bo ja nie będę się denerwować, że on sam zostanie z przygotowaniami
Moja świadkowa też ma dziecko, młodsze, roczne, ale sama stwierdziła, że tylko by się zmęczyła z dzieckiem na weselu, więc zostawia je przyjaciółce, a jeszcze stwierdziła, że jak coś będzie się działo to mąż jedzie do dziecka, bo ona jest świadkową i będzie do końca imprezy

Kupiliśmy garnitur
Do kompletu była koszula gratis, ale niestety nie mieli białej, to kupiliśmy inną, będzie na poprawiny
Zostało kupić buty, koszulę, krawat(bo w muszce jakoś Tż nie widzę) i bieliznę
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 18:18   #4828
domar123
Raczkowanie

Hej

Czy u was też się tak rozpadało? Mam nadzieję, że naszym PMką nie pada

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-24, 18:23   #4829
Lusiija
Zadomowienie

Ciekawe na ile takie truskawki tam są praktyczne..
Myślicie, że truskawki będą jeszcze początkiem września skoro tak szybko mamy ich wysyp??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sun_2.jpg (13,9 KB, 51 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg stylowi_pl_moda-damska_21850576.jpg (122,5 KB, 45 załadowań)
Stary 2014-05-24, 18:24   #4830
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Hej

Czy u was też się tak rozpadało? Mam nadzieję, że naszym PMką nie pada
u mnie nie, ale była burza.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości