Wiosna idzie, bocian za nią, każda z nas tu będzie mamą - część IV. - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-05-24, 21:25   #931
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Dot.: Wiosna idzie, bocian za nią, każda z nas tu będzie mamą - część IV.

Cytat:
Napisane przez Linka07 Pokaż wiadomość
Hejka, nie ma potrzeby testować bo dzisiaj @ przyszła przez co musiałam się zwolnić z pracy gdyż umierałam, dawno mi się takie bóle nie zdarzały. Coś się ze mną porobiło nie tak.

Yevele dopiero 4 dni tej diety i to jeszcze tak zupełnie nie udało mi się glutenu wyeliminować ale pracuję nad tym
Co za franca

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
hehe no niedługo to na pierwszej str trzeba będzie zamieszczać takie info
a na poważnie to nawet nie tyl tłumaczenie co zwierzenie się, z jednej strony nie mogę się doczekać wyjazdu bo to moja best friend, a z drugiej boję się że jak ona pozna bliżej moją córkę to nas już nie zaprosi

oj kurcze biedna mała, a jest jakaś norma co do ilości ml które musi dziennie wypić?

oj cholera a miała być miła niespodzianka jak wrócę.
no spoko, pewnie nawet lepiej delikatnie przejść jeśli chodzi o zmianę diety

OMG usypiałam Karinę przed godz i przez godz się darła i kopała, śmiała i płakała na przemian. Ja już nie wiem czy to skok czy zęby czy o co kaman. Ale psychicznie to wymiękam....
Normy nie ma ile, ale jak piła więcej to tyła Poczekam do wtorku i zobaczymy co doktorek znowu powie...
Może skok, albo zmęczenie i nie mogła zasnąć

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
natalya: to daj nam znać kto siedzi w brzuszku jak będziesz wiedziała

brilliant: i jak Marysia z wagą?

magdzia: dziękuję sliczną masz córeczkę . Ale cyrki z tym becikowym, czysta biurokracja

lila: to się pokąpałaś, chyba Ci syn nie da brać długich kąpieli

ninquelote: ale słodka Lilka

linka: głupia @ ... może przez to hsg taka bolesna?
Mania stoi w miejscu z wagą

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
yevele ja też psychicznie wymiękam od prawie 7 tygodni
Mój mały znów budził się co godzinę od 12 Budził się i ryczał, dawałam cyca to possał 10 sekund i znów ryczał, czyli jeśli nie głodny to o co chodzi??
Dzisiaj nie lepiej, chciałam w końcu coś sobie kupić, więc pojechaliśmy do galerii i zdążyliśmy tylko w almie zakupy zrobić, 5 minut w rossmanie, bo tak się darł Więc oczywiście sobie nic nie kupiłam i musieliśmy wracać do domu, bo ludzie patrzyli na nas z politowaniem

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

W klubie zdjęcie trolla
Oj ale masz wesoło... może coś mu dolega?? a smoczka nie chce?? Może herbatki daj popić?/

My dziś byliśmy na imieninkach i potem wrzucę fotkę do klubiku marysi

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

A gdzie natalka się podziała??
Brilliant Girl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 00:39   #932
lineczka1989
Zakorzenienie

Hejka

Wychodzi nam dolna lewa jedynka niestety teraz na wieczór był mały koncert, mega ślinotok-posmarowałam dziasęłka żelem i od razu usnęła mi na rękach
Kupiliśmy krzesełko inne niż planowałam ale jedno z moich typów to za taką kase wyglądało na tandetę a drugie było takie sobie wiec co prawda musieliśmy dołożyć trochę kasy nizt planowaliśmy i kupiliśmy inne

Właśnie, gdzie Natalka?
Linka, przykro mi z powodu @

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 00:57   #933
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Jestem jestem , ale u mnie nic sie nie dzieje nowego to i nie mam o czym pisać
Małych juz kopie regularnie także jestem happy jeszcze czekam na to polowkowe usg i odetchnę troszke

Linka- juz mi ręce opadają z tego trzymania kciukow a ta franca znowu przylazla? Co ona sobie mysli

Lineczka- współczuje Nelci ząbkowania bo bol zęba to chyba najgorszy bol czasem warto dołożyć trochę wiecej kasy i mieć na dłużej niz kupic tanio i wymieniać za chwile na nowe ... Nawet nie wiedziałam ze są specjalnie wyprofilowane nocniki dla dziewczynek

Brilliant - oj współczuje Ci tych problemów z karmieniem ciekawa jestem go Wam lekarz powie ... Jak tam Twoj Tz't zadowolony z nowej pracy ???
Yevele- udanego wypadu do przyjaciółki mam nadzieja ze Karina była grzeczna
Lila - siedem światów masz z tym Natankiem , konsultowalas to z pediatra ? Przecież i ty i on wykonczycie sie raz dwa

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------

A no i witam sie w 21 tc

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Natalyyya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 06:52   #934
ula_betula
Zadomowienie

Dzięki za wszystkie rady odnośnie uspypiania Już myślałam, że mnie coś strzeli jak słyszałam uwagi teściowej. Nie dość, że się stresuję powrotem do pracy to jeszcze muszę jakieś przyzwyczajenia Zosi zmieniać. Ale już się nie dam Pakują ją teraz do wózka i zasypia ładnie - można? Można. I po co matkę stresować Ogólnie fajnie sobie dają radę, chociaż teściu musiał wziąć wolne (bo już chyba babcia nie wyrabiała ). A Zosia wytrzymała 14h z jednym karmieniem i to nie pełnym. I moje piersi też jakoś to zniosły

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
Natalka, podobno dziecko nie mozne sie nie najadc mlekiem matki niektórzy tak twierdzą ja uważam inaczej

Dzień dobry :P

O to ja z tych jestem No bo jak niby dziecko się najadało za starych czasów? Nie było mm, butli etc. Dobre przystawianie załatwia moim zdaniem sprawę.

Cytat:
Napisane przez Ninquelote Pokaż wiadomość
Niby mama wie najlepiej jak karmić swoje dziecko ale widziałam jak znajoma karmi swojego synka. Mały poje chwilkę i przysypia i ona zamiast go budzić to woła męża żeby dał mu butelkę. Jej się nie chce siedzieć z małym wiszącym na piersi a karmienie to jej jedyne zadanie w domu i przy dziecku.

Lila wczoraj na spacerze była tylko w body z krótkim rękawem, leginsach i kapeluszu. Mieliśmy ciężki tydzień bo budziła się w środku nocy na dwie godziny a jak już spała to się turlała po łóżku. Raz się budzę wyciągam rękę żeby sprawdzić co u niej a jej nie ma. Przeturlała się na brzuch, głowa do góry podniesiona, myślę, że się obudziła a ta śpi. Ale po tym skoku rozwojowym takie rzeczy się u nas dzieją
Stoi już?? Super! Zośka też przy skoku spała na czworakach. Mąż jej kładł głowę tylko i potem delikatnie ją siup na plecki przewracaliśmy.

Cytat:
Napisane przez Dominika2302 Pokaż wiadomość
Witam się w kolejny upalny dzień.
Boże moje dziecko ma 5 lat a ja pierwszy raz słyszę o trądziku niemowlęcym
Hehe, to chyba dobrze. Co tam u Ciebie?

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Brilliant, może Marysia przez upały nie chce jeść Poradzić się pediatry nie zaszkodzi

lineczka, już miałam spytać co to znaczy nocnik dla dziewczynek, ale doczytałam i faktycznie masz złote dziecko! U nas wszystko na odrót

ula, u nas wygląda to tak że kładę mała w łózeczku, ona się drze i wstaje więc znów kładę, więc znów wstaje itd. czasem muszę wziąć na ręcę i przytulić. Czasem zaśnie szybciej a czasem aż mnie plecy bolą
a czemu szukacie klubu maluszka skoro teściowa się zajmuje Zosią?

Linka, to jak przetestujesz taką dietę to ja też idę mi by wystarczyła zrzucić 2 kg

dziewczynki może mnie nie być bo jadę na 5 dni do przyjaciółki, będziemy sobie 2 mamuśki żyć z dzieciaczkami bez chłopów. Trzymajcie kciuki żeby Karina nie dała popalić bo pierwszy raz taką trasę robimy Linka trzymam kciuki za teściora!
Bo Teściowa pracuje, ale na zmiany, więc kilka dni w tygodniu nie byłoby co z małą zrobić. Jednak do klubu maluszka nie idzie, mimo, że znaleźliśmy super miejsce. Mąż będzie pracował na pół etatu. I będzie brał pracę dodatkowo do domu. Więc jestem bardzo happy

Cytat:
Napisane przez Linka07 Pokaż wiadomość
Hejka, nie ma potrzeby testować bo dzisiaj @ przyszła przez co musiałam się zwolnić z pracy gdyż umierałam, dawno mi się takie bóle nie zdarzały. Coś się ze mną porobiło nie tak.

Yevele dopiero 4 dni tej diety i to jeszcze tak zupełnie nie udało mi się glutenu wyeliminować ale pracuję nad tym
uuu, szkoda Może się wszystko tak oczyszcza.
Stary 2014-05-25, 08:34   #935
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ula_betula Pokaż wiadomość
O to ja z tych jestem No bo jak niby dziecko się najadało za starych czasów? Nie było mm, butli etc. Dobre przystawianie załatwia moim zdaniem sprawę.
Dawali mleko krowie

"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
Stary 2014-05-25, 08:47   #936
Dominika2302
Zadomowienie

Witam się z poranną kawką kaszlem i katarem normalnie szok kilka dni upałów i jak tylko się ochłodziło to oboje z Jaśkiem jesteśmy chorzy....
No i muszę się pochwalić że w końcu w moim domu jakieś dzieci się urodziły a mianowicie kotka zrobiła nam niespodziankę i w szufladzie znalazłam śliczne 3 maluchy normalnie je uwielbiam. 1 jest biało-rudo-czarny i 2 szare w paski normalnie tygrysy.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Aha i zapomniałam wam się pochwalić że ciągu 2 m-cy schudłam prawie 6 kg!!!!!!
Dominika2302 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-25, 08:49   #937
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Witam się z poranną kawką kaszlem i katarem normalnie szok kilka dni upałów i jak tylko się ochłodziło to oboje z Jaśkiem jesteśmy chorzy....
No i muszę się pochwalić że w końcu w moim domu jakieś dzieci się urodziły a mianowicie kotka zrobiła nam niespodziankę i w szufladzie znalazłam śliczne 3 maluchy normalnie je uwielbiam. 1 jest biało-rudo-czarny i 2 szare w paski normalnie tygrysy.

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

Brawo! Jak to zrobiłaś?

Nela 5/11/13
Stary 2014-05-25, 09:22   #938
ula_betula
Zadomowienie

Lineczka- ano tak

Dominika - suuuper! Jak Ci się to udało?

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-25, 09:57   #939
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

natalya: to muszą byc fajne kopniaczki na pewno wszystko będzie w porządku !

dominika" właśnie jak to zrobiłaś, że aż tyle zrzuciłaś? ja też chcę z 4kg zrzucić . ja ogólnie nie lubie kotów, ale te małe muszą być słodziutkie życzę zdrówka

brilliant: ale na pewno waga ruszy niedługo do góry zobaczysz

po takich gorących dniach to dzisiaj beznadziejna pogoda :/ nie wiadomo jak się ubierać
Stary 2014-05-25, 11:13   #940
ula_betula
Zadomowienie

A u mnie upał opalam się na działeczce tylko później mają być burze...

Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-05-25, 12:47   #941
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Witam

u nas slonce i dosc cieplo jest
Marysia zjadla dzis cala porcje kaszki kupilam mleczno ryzowa i nie nadazalam jej dawac i nic noskiem nie poszlo a herbatke pila az milo. Boze zebym tylko jej nie przechwalila i na tym razie sie nie skonczylo!

dominika - brawo a kotki musza byc slodkie

ula - przecie ztesciowa odchowala dzieci wiec nie wiem czemu teraz ma problemy ale wazne ze sie staraja z Zoska dogadac no i fajnie ze tz bedzie w domku z mala
Stary 2014-05-25, 12:47   #942
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

ula: to korzystaj ze słońca u nas wczoraj były burze i grad takie kulki spore leciały
Stary 2014-05-25, 19:57   #943
Linka07
Rozeznanie

Witam z powrotem, zaliczyliśmy weekend w świętokrzyskim i teraz z Tż padamy ze zmęczenia

Dziękuję dziewczyny za dobre słowo i kciuki Mierzę temperaturę jak lekarz kazał i zobaczymy co powie, po stymulacji to już pewnie nie będzie miał pomysłów i skończy się mam nadzieję ta nasza udręka na udanej inseminacji albo na zaprzestaniu starań. Już chciałabym żeby był koniec tego wszystkiego ale staram się nie poddawać zgorzknieniu. No i ten weekend z daleka od domu dobrze mi zrobił na @.
W piątek naprawdę czułam się tragicznie, ale to chyba nie wpływ hsg bo mdliło mnie i czyściło jednocześnie :/ No i wszystko bolało, ledwo chodziłam.

Cytat:

Gratuluję ciotka słodkie są takie maluchy.
A jak to zrobiłaś z tym schudnięciem?????
Linka07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 08:48   #944
Dominika2302
Zadomowienie

Dzień doberek!!!
Ja dzisiaj czuję się jeszcze gorzej chyrlam jak gruźlik z nosa mi cieknie normalnie masakra.
Linka fajnie że weekend się udał. A powiedz twój facet jest za inseminacją??? Bo mój nasienie do badania mógłby oddawać codziennie ale jest pewien że do zabiegu w tym gabinecie nie dał by za cholerę rady.
A co spadku wagi udało mi się chyba najzwyklejszym sposobem aczkolwiek nie było łatwo - odstawiłam w 100% chleb i ziemniaki, słodycze, wieprzowinę (chwilami na kurczaka już patrzeć nie mogłam) ale byłam dzielna
Stary 2014-05-26, 11:37   #945
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:
Dzień doberek!!!
Ja dzisiaj czuję się jeszcze gorzej chyrlam jak gruźlik z nosa mi cieknie normalnie masakra.
Linka fajnie że weekend się udał. A powiedz twój facet jest za inseminacją??? Bo mój nasienie do badania mógłby oddawać codziennie ale jest pewien że do zabiegu w tym gabinecie nie dał by za cholerę rady.
A co spadku wagi udało mi się chyba najzwyklejszym sposobem aczkolwiek nie było łatwo - odstawiłam w 100% chleb i ziemniaki, słodycze, wieprzowinę (chwilami na kurczaka już patrzeć nie mogłam) ale byłam dzielna
o to zdrówka kochana Ci życze
za utratę wagi! Ja też odstawiłam białe pieczywo ziemniaki ryże makarony i póki co jestem na plusie 1kg a 21 tydzień leci także mam nadzieje że tak będę trzymać Słodkie zjem czasem ale staram się ograniczać)
Linka czasem takie wyjazdy fajnie resetują i dystansują od dnia codziennego! dobrze że się zrelaksowałaś)

No i wszystkim mamusią życze najlepszego w dniu naszego święta

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-05-26, 12:25   #946
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

dominika: właśnie najlepeij odstawić te rzeczy . powiedz mi co zamiast chleba jesz? może tez to wykorzystam.

linka: fajna wycieczka ja się lubię czuć zmęczona, bo wtedy nie myslę o niczym ja bym chyba nie potrafiła mierzyc tempki ,bo pewnie bym zapominała ...

ja jutro idę do gina, zobaczymy co mi powie
Stary 2014-05-26, 13:43   #947
Dominika2302
Zadomowienie

ja zamiast chleba jem bułeczki dukanowe-

3 łyżki otrębów, 1 jajko, 2 łyżki jogurtu naturalnego i nie całe pół łyżeczki proszku do pieczenia, doprawić do smaku solą lub ziołami wymiesza i na 3 min do mikrofali. Po przekrojeniu wychodzą mi 3 kanapeczki wielkości ok 5 na 7 cm to akurat na kolację lub śniadanko wystarczy. Taką mieszankę można też dać do nagrzanego opiekacza i wychodzi pyszny tościk.
Stary 2014-05-26, 14:10   #948
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Hejka
Również naszym mamom wszystkiego naj

U nas weszły w użycie czopki i po nich jakoś to picie idzie... Ale nie wiem na jak długo tak można... Jutro jak zwykle doktorek wiec się dowiem

natalka - w ciąży musisz troszkę utyć więc się tak nie broń :P

dominika - z mikrofali po prostu takie bułeczki??

dziewczyneczka - no to trzymam kciuki za wizytę i daj znać
Stary 2014-05-26, 14:15   #949
Lila_27
Zakorzenienie

Wszystkiego Najlepszego Mamusie z Okazji Naszego Święta
Życzę Nam wytrwałości, cierpliwości, ale przede wszystkim wielu pięknych chwil i radości z macierzyństwa

A teraz troszkę gorzko Mój mały przeszedł wczoraj samego siebie, tak się wydzierał, że w żaden sposób nie mogliśmy Go uspokoić.. w nocy było to samo, zasypiał na chwilę i budził się z płaczem, rzucał po łóżku, jak by się czegoś bał
Jestem wykończona.. Na szczęście już jest lepiej, uspokoił się i teraz śpi..
Nie wiem czy to jakiś skok rozwojowy czy co?

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Linka a gdzie byliście? Bo ja ze świętokrzyskiego pochodzę
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 14:39   #950
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lila_27 Pokaż wiadomość
Wszystkiego Najlepszego Mamusie z Okazji Naszego Święta
Życzę Nam wytrwałości, cierpliwości, ale przede wszystkim wielu pięknych chwil i radości z macierzyństwa

A teraz troszkę gorzko Mój mały przeszedł wczoraj samego siebie, tak się wydzierał, że w żaden sposób nie mogliśmy Go uspokoić.. w nocy było to samo, zasypiał na chwilę i budził się z płaczem, rzucał po łóżku, jak by się czegoś bał
Jestem wykończona.. Na szczęście już jest lepiej, uspokoił się i teraz śpi..
Nie wiem czy to jakiś skok rozwojowy czy co?

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Linka a gdzie byliście? Bo ja ze świętokrzyskiego pochodzę
Może być, że skok, ale tyle czasu?? Może coś mu dolega? A byłaś na tym szczepieniu?
Stary 2014-05-26, 16:46   #951
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Brilliant akurat z tego zrezygnowaliśmy oboje z Tż'tem ja nie zeby schudnąć tylko towarzysze jemu w odchudzaniu, oczywiście pieczywo jem żytnie albo pumpernikel, za to dużo zieleniny i warzyw jem Nabiału sporo

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-05-26, 16:52   #952
lineczka1989
Zakorzenienie

Lila, a próbowałaś Małego trochę dokarmić?

Brilliant, na co czopki?

hej hej
przyleciałam się pochwalić że Nelce wychodzi pierwszy ząbek stuka już pod łyżeczką, wiadomo dlaczego taka marudna jest ostatnimi czasy
Stary 2014-05-26, 17:00   #953
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

Cytat:

Brilliant, na co czopki?

hej hej
przyleciałam się pochwalić że Nelce wychodzi pierwszy ząbek stuka już pod łyżeczką, wiadomo dlaczego taka marudna jest ostatnimi czasy
prezencik na dzień mamy jak talala

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-05-26, 17:34   #954
lineczka1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
prezencik na dzień mamy jak talala
No prawie na dzień mamy bo wystukałam go w sobotę

Nela 5/11/13
Stary 2014-05-26, 19:27   #955
Linka07
Rozeznanie

Dominika Tż chce zrobić inseminacją, bardziej ja się jej boję ale jak nie zostanie już nic innego to spróbujemy. Ja chcę mieć spokojne sumienie, że w granicach rozsądku zrobiliśmy wszystko co było można.
Gratuluje Ci tego spadku wagi, to naprawdę duży sukces.

Lila byliśmy w Kielcach, Chęcinach, na Łysej Górze i właściwie przypadkiem zobaczyliśmy też dąb Bartek- myślę, że to takie standardowe punkty. Bardzo fajne miejsca

Lineczka pewnie Nelka nie mogła się doczekać z prezentem i dlatego w sobotę pozwoli Ci go znaleźć

Dziewczyneczka jak tam po wizycie?
Stary 2014-05-26, 20:57   #956
Brilliant Girl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natalyyya Pokaż wiadomość
Brilliant akurat z tego zrezygnowaliśmy oboje z Tż'tem ja nie zeby schudnąć tylko towarzysze jemu w odchudzaniu, oczywiście pieczywo jem żytnie albo pumpernikel, za to dużo zieleniny i warzyw jem Nabiału sporo
Ahh no to pogratulować diety

Cytat:

Brilliant, na co czopki?

hej hej
Czopki na ząbki chyba albo w końcu Fajnie masz, że już macie a ja dalej nie wiem czy to to

Miałam Wam pisać, że poszłam dziś do rossmana po zakupy i władowałam pod wózek Marysi płyn do płukania. Poszłam do kasy zapłaciłam i poszłam daaaaaaleko do kwiaciarni po kwiatki. Sięgam po portfel i patrze że ten płyn dalej leży i nie zapłaciłam za niego A pani kasjerka była i ochroniarz obok. No i dzwonie do tż i on mówi, ze lepiej iść i zapłacić za niego. Ja mówię, ze oki, ale poczekam na niego bo już mi się nie chciało tam drałować. Wchodzimy i mówimy o co come on a pani kasjerka że bardzo fajnie że są jeszzce uczciwi ludzie na tym swiecie :P A tż myślał, że może policje wezwą albo coś
Ahh i dziś zamawiamy krzesełko do karmienia, bo już mnie szyja boli od karmienia na podłodze :P

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Ah i miałam Was pytać, bo biorę tabletki anty i czy normalne jest, że któryś raz z rzędu pod koniec serii (2, 1 tabletki przed końcem) zaczyna mi się @??
Stary 2014-05-26, 21:28   #957
Linka07
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Brilliant Girl Pokaż wiadomość
Ahh no to pogratulować diety

Czopki na ząbki chyba albo w końcu Fajnie masz, że już macie a ja dalej nie wiem czy to to

Miałam Wam pisać, że poszłam dziś do rossmana po zakupy i władowałam pod wózek Marysi płyn do płukania. Poszłam do kasy zapłaciłam i poszłam daaaaaaleko do kwiaciarni po kwiatki. Sięgam po portfel i patrze że ten płyn dalej leży i nie zapłaciłam za niego A pani kasjerka była i ochroniarz obok. No i dzwonie do tż i on mówi, ze lepiej iść i zapłacić za niego. Ja mówię, ze oki, ale poczekam na niego bo już mi się nie chciało tam drałować. Wchodzimy i mówimy o co come on a pani kasjerka że bardzo fajnie że są jeszzce uczciwi ludzie na tym swiecie :P A tż myślał, że może policje wezwą albo coś
Ahh i dziś zamawiamy krzesełko do karmienia, bo już mnie szyja boli od karmienia na podłodze :P

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Ah i miałam Was pytać, bo biorę tabletki anty i czy normalne jest, że któryś raz z rzędu pod koniec serii (2, 1 tabletki przed końcem) zaczyna mi się @??
Nieźle Pani Zapominalska Ja kiedyś wyszłam ze sklepu z koszykiem i też nikt mnie nie zatrzymywał

Też tak parę razy miałam z tabletkami anty To chyba nie jest nic nienormalnego.
Stary 2014-05-26, 21:52   #958
magdziaS
Podróżniczka

Czesc dziewczyny. U nas ostatnio mala niespokojna byla przez te upaly i co dwie godziny sie budzila na karmienie. W weekend bylismy u tesciow i mielismy impreze pempkowa.
No i dokarmiamy raz dziennie bo polozna byla w piatek i powiedziala ze mala moglaby przybierać wiecej a ja urozmaicić dietę. Dzieki temu mala jest duuuuzo spokojniejsza. Lepiej dzieki temu przybiera. Dajemy tez sab simplex i bardzo dobrze znosi gazy ma tylko rano i juz sie nie pręży i nie placze. Mimo ze grzeczna byla i tak teraz to juz w ogóle ladnie spi.

Linka - przykro mi z powodu @

Dominika - niezle zrzucilas

Lila - a dajesz malemu smoka do cykania? Jula czasem ma taka potrzebe ssania,ze bez cyka sie nie uspokoi.

Jutro mam wizyte u gina. Juz sie nie mogę doczekac żeby zacząć cwiczyc wiec mam nadzieje ze wszystko ladnie sie goi.

Edytowane przez magdziaS
Czas edycji: 2014-05-26 o 21:55
magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-05-26, 22:30   #959
Natalyyya
Zakorzenienie

GG do Natalyyya

brilliant faktycznie bardzo mało jest takich osób niestety… Mój tż't ostatnio zgubił 50e przy kasie w sklepie wyszedł z sklepu i się skapnął że nie ma kasy wrócił na miejsce po niecałej minucie oczywiscie kasy nikt nie widział wyparowała

Magda ćwiczyć? przecież chuda jestes o 5kg z przed ciąży? chyba że wzmacniasz brzuch ?

Linkaja wierze że u Was bez tej insemki się obędzie

20.02 bijące serduszko

Fabian 20.09.2014r
Stary 2014-05-26, 23:08   #960
magdziaS
Podróżniczka

Natalka chce wrócić do jogi przede wszystkim bo czuje sie mega polamana jak lamaga jakas i zacząć znowu jezdzic na rowerze poza tym wlasnie wzmocnić brzuch bo mimo ze skora wrocila do normy i jest elastyczna to czuje ze miesnie nie są w takiej formie jak kiedyś. Mysle,ze same ćwiczenia na brzuch nie spowodują wiekszego spadku wagi.

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości