|
|
#1351 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrocław !!:-)
Cytat:
przelecialam juz 15 str i wyslalam PW do 53 osob:P a zostalo jeszcze 30 str!:P co do animowosci, to w sumie ja tu na forum nie pisze nic takiego, co by bylo dla mnie wstydliwe, albo, zebym wolala, zeby nikt nie wiedzial, ze mnie to dotyczy. czyli jak przestane byc anonimowa, to nic sie nie zmieni. nie bede czula, ze napisalam cos za duzo, ze ktos wie cos o mnie jako o Agacie, a juz nie tylko jako AGATcE_eSZ. niech ktos jeszcze sie wypowie, jakis inny pkt widzenia, bo mnie tyz ciekawi ta kwestia.
|
|
#1352 |
|
Zakorzenienie
|
moren ja byłam na jednym spotkaniu, było nas jakoś 8 chyba. Było bardzo fajnie, wiemy już jak wyglądamy, wiemy o sobie już ciut więcej, co nie znaczy, że już nie piszemy jak kiedyś
Dla mnie to nie miało wpływu
|
|
|
|
#1353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba nie bardzo bo jescze sa tak chamsko poukladane ze mam miedzy nimi jeden dzien przerwy...
|
|
|
|
|
#1354 |
|
Wtajemniczenie
|
uf... chyba juz wszystkie dostalyscie PW
naliczylam nas jakos 83 osóbki
|
#1355 |
|
Zakorzenienie
|
AGATKO - faktycznie, napracowałaś sie jak mróweczka
![]() Jeśli tylko sprawy w pracy mnie nie przytłoczą (zakonczenie roku i mnóstwo papierkowej roboty) i samopoczucie pozwoli, to ja jestem chętna jak najbardziej. Dajcie tylko znać, jakie plany - bo nocno-barowe przez mój stan niestety odpadają. |
|
|
|
#1356 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1357 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki za odpowiedzi dziewczyny
8 osób to jednak niewiele.Pomysł jest ciekawy Ale ja narazie wracam do mojego gleboznastwa
|
|
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja generalnie czuję się bardzo dobrze, tylko ostatnimi czasy zdarzają mi sie "odloty" - czyli mdleję w różnych miejscach i okolicznościach
|
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ruszałam się nigdzie bez wody i co 5 minut siadałam. Potem przeszło samo, mam nadzieję, że Tobie też szybko przejdzie |
|
|
|
|
#1360 |
|
Zakorzenienie
|
Impersona - oby, oby, bo już mam tego dosyć
![]() Dobrze chociaż, ze już brzuszek widać (to juz 5 mc)- to mam wytłumaczenie, bo inaczej ludzie mogliby pomysleć, że jakaś "nie teges" jestem A tak to mnie zazwyczaj wszyscy dookoła ratują - ale to wcale nie jest miłe przeżycie.
|
|
|
|
#1361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W warzywniaku pani mi taborecik przytachała Ale pamiętam jakie to było męczące, głównie dlatego uważam, że ciąża jest męcząca i jak drugiego malucha bym chciała, tak być drugi raz w ciąży- nie
|
|
|
|
|
#1362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeszcze na jednym wcześniejszym. Nie czuję, że straciłam anonimowośc, bo tez niewiele osób tak naprawde za każdym razem spotykało się. Żadnej z Wizażanek nie spotkałam przypadkiem ponownie na mieście, ciagle najczęsciej widuje je na Wizażu i też przez forum najwiecej się o nich dowiaduję. Na spotkaniu przeciez nie podajemy sobie swoich danych teleadresowych ani numerów PESEL Tak więc oprócz zobaczenia ich oko w oko, wspólnego posmiania się i pogadania o paru mniej lub bardziej istotnych kwestiach naszego życia, to nie ma az takiej różnicy. Nio, ale już np moge powiedzieć, że Impersona to równa babka, co po samej obecności na forum nie byłoby aż tak łatwe do stwierdzenia
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zarumieniłam się ![]() A ja mogę powiedzieć, że oprócz tego , że Beekeeper to równa babka, to wizualnie sobie ją wyobrażałam jako taką silną brunetkę z krótkimi włosami , a tu przyszła śliczna filigranowa blondynka Powiedzcie mi, ze dziś nie będzie już upału
|
|
|
|
|
#1364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Filigranowa, filigranowa
![]() Niech ktoś powie temu słońcu, żeby się schowało ![]() Jutro mam egzamin z rosyjskiego, a nie chce mi się uczyć
|
|
|
|
#1366 |
|
Wtajemniczenie
|
Impersona maksymalnie 25 stopni podobno ma być. Nie jest tak tragicznie
Też mam jutro egzamin i nic nie robię w tym kierunku... oj czarno to widzę
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
hmm... tak patrząc na zycie obiektywnie to ja tez jutro mam egzamin! ups...
|
#1368 |
|
Wtajemniczenie
|
Heheh atmosfera wiedzy gęstnieje
|
#1369 |
|
Wtajemniczenie
|
no to żeby nie być gorszą, to ja powiem, że mam egzamin
a nawet 2. tyle, że w niedziele. i do niedzieli tyż musze oddac 2 prace z historii, z ktorych jestem na początku pierwszej![]() i niestety nie moge sie jej w pełni poswięcic, bo na 18:50 musze iść do szkoły [tzn niby na uczelnie, 'le ja wole mówic 'szkoła', bo nazwa sie mniej z uczeniem kojarzy ], bo babce z anglika coś odwalilo i zachcialo jej sie matury. tzn trza bedzie cos losowac i gadac jakby jej malo bylo kartkowek co zajecia...a co do spotkania-duzo Was sie zna miedzy sobą? bo ja zadnej z Was, hehe [oprocz tych, ktore znalam wczesniej, nie z wizażu-'le niestety mało się udzielają] 'le mam nadzieje, ze to sie zmieni
|
#1370 |
|
Zakorzenienie
|
a ja juz napisałam ostatni egzaminek...oby tylko zaliczyć
i wraca do domciu ;] na jakis czas opuszczam wrocław ....ale ale ale nie wizaz mam nadzieje że spotkanko się uda ![]() ja miałam okazje poznać Sunny Tiger i sportsmenke
|
|
#1371 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba, ze Ci chodzi o to, ze jak bedziesz miec juz wyniki za jakis czas, to wtedy wyjezdzasz?
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
do 30 czerwca jestem we wrocku ;] wiec jesli ustalony bedzie termin do tego czasu to oczywiscie , ze będę
|
|
#1373 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1374 |
|
Wtajemniczenie
|
juz po spotkaniu, wiec trza sprawic, zeby ten wątek znow ożyl. bo ostatnio dzialalysmy na tym o spotkaniu. jakby ktos chcial poczytac o wrazeniach, to prosze bardzo http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=194446
|
#1375 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, aja byłam przekonana, ze to dziś lub jutro?
![]() Na pocieszenie samej siebie dodam, ze wczoraj po południu i tak miałam wizytę u gina... Zdajcie relację, to sobie chociaż poczytamy |
|
|
|
#1376 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu ja też przeoczyłam tą informację, bo nie pisałam w tamtym wątku i nie miałam go w supskrypcji
Szkoda, że nie napisałyście o spotkaniu tutaj
|
|
|
|
#1377 |
|
Zadomowienie
|
impersona bylo pisane juz na tym watku o spotkaniu i to duzo razy
![]() no spotkanko oczywiscie super wiecej o nim na wątku ktory podala agatka
|
|
|
|
#1378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno
|
|
|
|
|
#1379 |
|
Zadomowienie
|
konkretna data godzina i miejsce spotkania bylo na odpowiednim wątku tj. wątku spotkaniowym wrocławianek
![]() ![]() ![]() ![]() wszystkiego pod nos podstawiac nie jestesmy w stanie
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą, o czy my tu rozmawiamy, było, minęło, trudno się mówi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

powodzenia w ogole!
8 osób to jednak niewiele.Pomysł jest ciekawy

Nie ruszałam się nigdzie bez wody i co 5 minut siadałam. Potem przeszło samo, mam nadzieję, że Tobie też szybko przejdzie
A tak to mnie zazwyczaj wszyscy dookoła ratują - ale to wcale nie jest miłe przeżycie.
W warzywniaku pani mi taborecik przytachała 

i jeszcze na jednym wcześniejszym. Nie czuję, że straciłam anonimowośc, bo tez niewiele osób tak naprawde za każdym razem spotykało się. Żadnej z Wizażanek nie spotkałam przypadkiem ponownie na mieście, ciagle najczęsciej widuje je na Wizażu i też przez forum najwiecej się o nich dowiaduję. Na spotkaniu przeciez nie podajemy sobie swoich danych teleadresowych ani numerów PESEL
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)