Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-25, 19:16   #2311
201605301559
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Jaki, jaki?

Nasza Selfishka poleciła mi perfumesco - bardzo mi się spieszyło i zdążyłam dzięki Niej a kupiłam La Nuit de L'Homme YSL - w Sephorze 40 ml widziałam za 240 zl, a tutaj 60 ml za 165 zl

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ----------

Cytat:
Napisane przez KathleenAnn Pokaż wiadomość
Pierwsze, co przyszło mi na myśl to setki zdrobnień w każdym filmiku.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

Ja mam to samo i z Basią, i z MsMelevis.
Melevis przypomina Ci tę sławną już Panią Kosmetolog Karolinę?
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 19:22   #2312
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość
Melevis przypomina Ci tę sławną już Panią Kosmetolog Karolinę?
Nie, po prostu nie mogę jej oglądać, tak samo jak Basi. I żadna z nich nie przypomina mi pani kosmetolog, ale oglądać nie lubię.

Melevis nawet nie tyle co oglądać, ale słuchać. Połowa wypowiadanych słów jest dla mnie niezrozumiała. Łapię się na tym że cały czas patrzę tylko na usta, żeby z ruchu warg wyczytać o czym mówi. Strasznie dziwna dykcja + pogłos w pokoju sprawiają, że bardzo trudno mi ją zrozumieć. Owszem da się, ale fakt, że muszę się mocno wysilać by cokolwiek usłyszeć zniechęca mnie do kolejnych filmów. Nie mogę się skoncentrować na niczym oprócz ust i zębów, a wiem, że wiele ważnych treści mnie omija.

Edytowane przez KathleenAnn
Czas edycji: 2014-05-25 o 19:36
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 19:37   #2313
201607250928
Konto usunięte

Znacie Agnieszkę ?
https://www.youtube.com/user/AgnieszkaGrzelakMUA/videos
Nie widziałam jej w linkach na 1 stronie a jest bardzo fajna
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 19:42   #2314
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez cattt Pokaż wiadomość
Żałosna ta Magda na poważnie wzięła się za rolę Bodyguarda Oleski

Oleska i Marek do siebie nawet pasują
Mówię Wam,ona przy nim kwitnie,te wszystkie uśmieszki te "wianki i dziewice" to z jego powodu.
Oleska tu wygląda jakby mówiła "mój ci on. zajęty, rozdziewiczony, nie dotykąc, moj ! " ...
Stary 2014-05-25, 19:43   #2315
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, po prostu nie mogę jej oglądać, tak samo jak Basi. I żadna z nich nie przypomina mi pani kosmetolog, ale oglądać nie lubię.

Melevis nawet nie tyle co oglądać, ale słuchać. Połowa wypowiadanych słów jest dla mnie niezrozumiała. Łapię się na tym że cały czas patrzę tylko na usta, żeby z ruchu warg wyczytać o czym mówi. Strasznie dziwna dykcja + pogłos w pokoju sprawiają, że bardzo trudno mi ją zrozumieć. Owszem da się, ale fakt, że muszę się mocno wysilać by cokolwiek usłyszeć zniechęca mnie do kolejnych filmów. Nie mogę się skoncentrować na niczym oprócz ust i zębów, a wiem, że wiele ważnych treści mnie omija.
To prawda, jej glos i dykcja są bardzo specyficzne (ja mówię w podobny sposób kiedy jestem chora), ale lubię ją i nie przeszkadza mi to w odbiorze
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 19:55   #2316
KathleenAnn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
To prawda, jej glos i dykcja są bardzo specyficzne (ja mówię w podobny sposób kiedy jestem chora), ale lubię ją i nie przeszkadza mi to w odbiorze
Ja się bardzo staram odbierać. Ale do tej pory jedynym filmem, przez jaki dałam radę przebrnąć od początku do końca, był ten o nakładaniu oleju.
KathleenAnn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 19:55   #2317
201605301559
Konto usunięte

Ciasto u Anulki:
https://www.youtube.com/watch?v=DiTjWpPzjf4

Nie wiem, dlaczego robi ciasto na wodzie, zamiast dodać mleka.
To całe jajko także mi nie pasuje, do ciasta drożdżowego dodaje się żółtka i to nie jedno, a 4-5 na 0.5 kg mąki. Całe jajka powodują, że ciasto wychodzi twarde.
Ilość cukru także mikrutka, masła to już zupełnie nie ma
Nie wiem, co z tego mogło wyjść, ale chyba produkt chlebopodobny.

Ale skoro Anulce smakuje, to najważniejsze. Wychodzę jednak z założenia, że raz na jakiś czas można zjeść kawałek ciasta - wszystko w rozsądnych ilościach jest dla ludzi.
Stary 2014-05-25, 19:59   #2318
kustraczek
-ist

Cytat:
Ciasto u Anulki:
https://www.youtube.com/watch?v=DiTjWpPzjf4

Nie wiem, dlaczego robi ciasto na wodzie, zamiast dodać mleka.
To całe jajko także mi nie pasuje, do ciasta drożdżowego dodaje się żółtka i to nie jedno, a 4-5 na 0.5 kg mąki. Całe jajka powodują, że ciasto wychodzi twarde.
Ilość cukru także mikrutka, masła to już zupełnie nie ma
Nie wiem, co z tego mogło wyjść, ale chyba produkt chlebopodobny.

Ale skoro Anulce smakuje, to najważniejsze. Wychodzę jednak z założenia, że raz na jakiś czas można zjeść kawałek ciasta - wszystko w rozsądnych ilościach jest dla ludzi.
O, Basiurowa, hej! Gdzie się podziewałaś?
kustraczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:03   #2319
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Ja też
I nawet mi nie przeszkadzają momenty, gdy pogłos jest większy, bo Melevisowa tak wypucuje pokój, że idzie echo cho cho o o o bo i tak się wiecznie patrzę na te piękne usta i białe ząbki i wszystko rozumiem

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Cytat:
Napisane przez kustraczek Pokaż wiadomość
O, Basiurowa, hej! Gdzie się podziewałaś?

Ciaaoo kustraku
kaca leczyłam chop z okazji urodzin postawił szampona i mi uderzyło do tej basiurowej główki
A dzisiaj, pochwalę się Wam dziewczynki, zebrałam meeegaśny bukiet konwalii w lesie! Jak macie blisko, to lećcie do lasu, są tam pola konwalii

Dobra, dziołchy, jeszcze się Wam czymś pochwalę.
Dzisiaj sobie strzeliłam kanapcerę Bartka - wszystko mi się wysypało, ociapałam się jak mała prosta świnka, jedna taka buła powoduje, że ma się dosyć. No ale według przepisu jemy dwie i nie gadamy

Edytowane przez 201605301559
Czas edycji: 2014-05-25 o 20:06
Stary 2014-05-25, 20:17   #2320
Neva_
Raczkowanie

Cytat:
Ja też
I nawet mi nie przeszkadzają momenty, gdy pogłos jest większy, bo Melevisowa tak wypucuje pokój, że idzie echo cho cho o o o bo i tak się wiecznie patrzę na te piękne usta i białe ząbki i wszystko rozumiem

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ----------

Ciaaoo kustraku
kaca leczyłam chop z okazji urodzin postawił szampona i mi uderzyło do tej basiurowej główki
A dzisiaj, pochwalę się Wam dziewczynki, zebrałam meeegaśny bukiet konwalii w lesie! Jak macie blisko, to lećcie do lasu, są tam pola konwalii

Dzisiaj sobie strzeliłam kanapcerę Bartka - wszystko mi się wysypało, ociapałam się jak mała prosta świnka, jedna taka buła powoduje, że ma się dosyć. No ale według przepisu jemy dwie i nie gadamy
Lepiej ostrożnie chwalić się tym rwaniem konwalii w lesie, a jeszcze ostrożniej zachęcać do tego innych - konwalie są pod ochroną i rwanie jest zabronione. No chyba że coś się w prawie zmieniło i już można.
Neva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:22   #2321
yunis30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=xdr5BZT_wn4 ostre starcie glossy boxa i shiny boxa u Zmalowanej
nie wiem czy ktoś jeszcze ogląda takie filmy, ale wyskoczyło mi, więc wrzucam
plus odezwa Zmalowanej na Fb
"Szczerze to wiedziałam, że moja opinia na temat ☠☠☠☠☠☠☠☠ będzie kontrowersyjna ale zarzucanie mi stronniczości albo co gorsza brak rzetelności to już gruba przesada
Przeczytałam właśnie że im więcej posiadam współprac z firmami tym jestem mniej wiarygodna , zatem prawie cały polski yt jest niewiarygodny! Powiem tak sztuką jest wydać swoją opinię i być wierny swoim postanowieniom i być uczciwym! Mam dużo osób które potwierdzą że polecane przeze mnie produkty są po prostu dobre, ale i ja czuje oburzenie jak zarzuca mi się coś co jest nieprawdą, a gdy próbuje odpisać to jestem agresywna chodź ani jednego wykrzyknika w mej wypowiedzi
Ehhhh...... ja się chyba robię za stara na youtuba , ale prócz tej jednej chwili słabości nie poddam się i dalej będę nagrywała ! Wiecie dlaczego ? Bo są tam wspaniali ludzie którzy potrafią dać mi wiarę w siebie i dziękuję wam za to Miłej niedzieli "
http://youtu.be/xdr5BZT_wn4

Edytowane przez yunis30
Czas edycji: 2014-05-25 o 20:23
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:23   #2322
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Neva_ Pokaż wiadomość
Lepiej ostrożnie chwalić się tym rwaniem konwalii w lesie, a jeszcze ostrożniej zachęcać do tego innych - konwalie są pod ochroną i rwanie jest zabronione. No chyba że coś się w prawie zmieniło i już można.

o zesz w dupkę, nie wiedzialam!
Już nie będę, obiecuję
Dzięki za info

Czas edycji: 2014-05-25 o 20:27
Stary 2014-05-25, 20:27   #2323
monique432
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czocherovsky Pokaż wiadomość
może klocuch12?

przepraszam ;-;
klocuch jest spoko
Stary 2014-05-25, 20:40   #2324
anja415
Zadomowienie

Cytat:

też tak mam a takie mądre treści! Mi przeszkadza również oświetlenie - a raczej prześwietlenie chociaż wiem, że w przy obecnej pogodzie łatwo o taki efekt o mowie to nie powinnam się wypowiadać bo jak mówię to mnie samej nikt nie rozumie
Stary 2014-05-25, 20:41   #2325
muchli
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Adamantium01 Pokaż wiadomość
Czego te juciuberki mają tłuste włosy na filmikach? Nie wiem, ciężko jest umyć przed nagrywką?

"żeby cukier nie wykipił" o raz kubeczki od Nigelli Lawson
A czego się można było spodziewać po filmie o paście CURKOWEJ?

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
DG jest irytujący i nieśmieszny.
Myślałam, że Karolina szuka męskiego i dojrzałego faceta z mrokiem w sercu...
http://facet.onet.pl/warto-wiedziec/...ezczyzna/r65df

Czekam aż Oleska sobie przygrucha jakiegoś małoletniego youtubera. VlogMateusz jest dla niej zbyt dojrzały. Może https://www.youtube.com/user/ChocolateMilkVlog?
To może: https://www.youtube.com/channel/UCEY...VjT1EOA/videos
muchli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 20:58   #2326
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 201705291006 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Melevis, wiedz, że coś się dzieje ciągnie Cię do biuru, ojjj ciągnie

Jeżeli o mnie chodzi, to skupiam się na treści Twoich filmików- w tle może mi jeszcze dogrywać morza szum, ptaków śpiew i będzie ok gdybym nie czytała tych komentarzy o pogłosach, to sama bym na to nie wpadła.
Stary 2014-05-25, 21:06   #2327
tworazka
Zakorzenienie

Mnie w melevis drazni tylko to, ze powtarza to co mozna wyszperac na forum.

Zero nowinek, ciekawostek, tylko utarte podstawy.

Nie wiem, moze dlatego, ze jestem juz obcykana, a moze dlatego, ze kanal zaczyna od podstaw. Wszystko rozumiem, nie widze wady wymowy, czy jakies zniechecajacej maniery w glosie.
Stary 2014-05-25, 21:10   #2328
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Ciaaoo kustraku

Myślałam dziś o Tobie jak wrzucałam zdjęcie na instagram i wybierałam filtr 'Amaro'

Cytat:
Treść usunięta
Ja czasami mam wrażenie, że za cicho mówisz - jakby pół tonu głośniej było to wszystko cacy ale i tak oglądam na głośnikach i w sumie nie jest to jakimś dużym problemem dla mnie
przy okazji zapytam - masz może jakiś filmik albo post o dociążaniu włosów? ostatnio szukałam, ale nic nie znalazłam, a przez te upały moje włosy puszą się koszmarnie, olejowanie nie pomaga, jak umyję włosy szamponem to jest dramat mam suchy puch, o ładnym skręcie mogę zapomnieć
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:17   #2329
susuanne
Wtajemniczenie

Melevis lubię Twój kanał, fajnie, że takowy powstał bo mam dość kanałów opartych jedyne na ulubiencach miesiaca i tak dalej. Z tej całej jutubowej papki jest kilka kanałów z których można wynieść trochę teoretycznej wiedzy dot. urody. Akurat Twoje filmiki nie są do końca adresowane do mnie bo większość rzeczy o których mówisz ja już przerabiałam jakiś czas temu, ale fajnie, że docierasz do tych którzy o tym nie wiedzą
A mimo całej sympatii, lubię na Ciebie patrzeć, ale ja zdecydowanie lubię ludzi, którzy mówią głośno- Twój głos mnie po prostu tak uspokaja, że mam ochotę otulić się kocykiem i iść spać

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Myślałam dziś o Tobie jak wrzucałam zdjęcie na instagram i wybierałam filtr 'Amaro'

Ja czasami mam wrażenie, że za cicho mówisz - jakby pół tonu głośniej było to wszystko cacy ale i tak oglądam na głośnikach i w sumie nie jest to jakimś dużym problemem dla mnie
przy okazji zapytam - masz może jakiś filmik albo post o dociążaniu włosów? ostatnio szukałam, ale nic nie znalazłam, a przez te upały moje włosy puszą się koszmarnie, olejowanie nie pomaga, jak umyję włosy szamponem to jest dramat mam suchy puch, o ładnym skręcie mogę zapomnieć
Przerabiałam to rok temu. Nic nie pomagało Chyba przez miesiąc chodziłam ciągle w związanych włosach bo nie dało się z nimi nic zrobić. Obwiniałam proteiny, ale do tej pory nie mam zielonego pojęcia co było przyczyną Moje włosy wyglądały po prostu jak kupa siana -.-
susuanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 21:25   #2330
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Stary 2014-05-25, 21:31   #2331
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Przerabiałam to rok temu. Nic nie pomagało Chyba przez miesiąc chodziłam ciągle w związanych włosach bo nie dało się z nimi nic zrobić. Obwiniałam proteiny, ale do tej pory nie mam zielonego pojęcia co było przyczyną Moje włosy wyglądały po prostu jak kupa siana -.-
Szkoda, że ja moich krótkich nie mam nawet jak związać Wczoraj udało mi się je troszkę okiełznać - nałożyłam na nie olej i maskę Kallos na 30minut, potem zmyłam to różową odżywką Isany i na koniec nałożyłam arganową odżywkę Eveline - nie wyglądały źle, ale nie mam czasu co mycie się tak bawić mi się wydaje, że to kwestia suchego powietrza i wysokiej porowatości moich włosów, ale kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić
Stary 2014-05-25, 21:35   #2332
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Szkoda, że ja moich krótkich nie mam nawet jak związać Wczoraj udało mi się je troszkę okiełznać - nałożyłam na nie olej i maskę Kallos na 30minut, potem zmyłam to różową odżywką Isany i na koniec nałożyłam arganową odżywkę Eveline - nie wyglądały źle, ale nie mam czasu co mycie się tak bawić mi się wydaje, że to kwestia suchego powietrza i wysokiej porowatości moich włosów, ale kompletnie nie wiem jak sobie z tym poradzić
Ja nie pamiętam czego wówczas używałam, ale w chwili załamania nerwowego jeśli chodzi o puch na głowie biorę dosłownie odrobinkę kallosa mlecznego, rozcieram w łapskach i nastepnie na włosy (suche) Wiem, że to może nie do końca "poprawne", ale udaje mi się je okiełznać (nie są obciążone później, jeśli o to pytasz). Tak samo robię, jak mam kołtuny a jestem chwile przed kąpielą i chce je rozczesać.
Stary 2014-05-25, 21:40   #2333
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

Cytat:
Napisane przez susuanne Pokaż wiadomość
Ja nie pamiętam czego wówczas używałam, ale w chwili załamania nerwowego jeśli chodzi o puch na głowie biorę dosłownie odrobinkę kallosa mlecznego, rozcieram w łapskach i nastepnie na włosy (suche) Wiem, że to może nie do końca "poprawne", ale udaje mi się je okiełznać (nie są obciążone później, jeśli o to pytasz). Tak samo robię, jak mam kołtuny a jestem chwile przed kąpielą i chce je rozczesać.
Spróbuję jutro tego sposobu co do obciążania to nawet mi to na myśl nie przyszło, bo mnie naprawdę bardzo mało rzeczy obciąża, mogę nałożyć 2 ciężkie maski pod rząd i włosy dalej będą dobrze/sucho wyglądać
Stary 2014-05-25, 21:43   #2334
susuanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Spróbuję jutro tego sposobu co do obciążania to nawet mi to na myśl nie przyszło, bo mnie naprawdę bardzo mało rzeczy obciąża, mogę nałożyć 2 ciężkie maski pod rząd i włosy dalej będą dobrze/sucho wyglądać
Spróbuj, może chociaż trochę pomoże. Mi włosy się tak plączą, że podczas rozczesywania mam dwie opcje do wyboru: albo coś na nie nałożyć, albo powyrywać. Wybieram to pierwsze, a że odżywek w spray'u nie cierpie, wiec korzystam z kallosika
Stary 2014-05-25, 21:43   #2335
kiniaczeq
Zakorzenienie

Czo te wizażanki....

Ja kosiam Melevis ! jedna z nielicznych polskich jutuberek którą subskrybuje
Stary 2014-05-25, 21:52   #2336
201605301559
Konto usunięte

[QUOTE=panna mrau;46605754]Myślałam dziś o Tobie jak wrzucałam zdjęcie na instagram i wybierałam filtr 'Amaro'

hahaha, ten filtr musi być mraaaau
A wyobraź sobie, Panno Mrau, że ja też dzisiaj o Tobie myślałam i to nawet intensywnie mojej mamie marzy się taka fryzurka z loczkiem i pokazałam jej Twoją - bo już w ostatenim filmiku mnie zachwyciła i sobie ją zapamiętałam no i jest zachwycona i jutro idzie sobie robić takiego fizioła kręcioła na głowie, bo mówi, że właśnie o coś takiego jej chodziło. I jeszcze się podjarała, że jesteś taka śliczna i marudziła, czemu ja sobie takiego ładnego "oka" nie mogę zrobić

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Cytat:

Panno Mrau, też mam puchowe włosy, a jak dociążę, to robią się fale - jeszcze nigdy tak pięknie i naturalnie nie układały mi się włosy i nie były tak zdrowo dociążone - nie przeciążone, jak po masce Total 5 z elseve. Jeszcze do tego używam szampon z tej samej serii. Ostatnio kupilam w rossmanie lakier got2b ten rozowy i pieknie pachnie truskawkami i jest bardzo trwaly - w koncu jakis inny zapach niz ten chemiczny smrodek.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Treść usunięta

siedzą te hejtery, zajadają chrupki i szukają dziury w całym

Czas edycji: 2014-05-25 o 21:55
Stary 2014-05-25, 22:01   #2337
gagateczkaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
A ja uwielbiam Twój głos, dykcję i na moim komputerze nie mam problemy z głośnością i zrozumieniem tego, co mówisz.
gagateczkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 22:22   #2338
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
Selfiszku, jeśli to czytasz - Dziękuję, perfumy doszły na czas - super sklep, skorzystam jeszcze nie raz
W takim razie cieszę się, że mogłam pomóc
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-25, 22:34   #2339
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
W takim razie cieszę się, że mogłam pomóc

Dziękuję
Stary 2014-05-25, 22:51   #2340
wiosna494
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=zn-TvvxDgTM pierwsza część relacji z bjuti tur
co to ma być w 2:30

"dziewczyny wyglądały zupełnie jak my. wyglądały tak jakby były po prostu z Warszawy, nie wiem dlaczego, ale po prostu miały taką samą stylówkę jak ja i Oleśka."

wiosna494 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości