|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXIV
Nasza Selfishka poleciła mi perfumesco - bardzo mi się spieszyło i zdążyłam dzięki Niej ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Melevis przypomina Ci tę sławną już Panią Kosmetolog Karolinę? |
|
|
|
#2312 |
|
Zadomowienie
|
Nie, po prostu nie mogę jej oglądać, tak samo jak Basi. I żadna z nich nie przypomina mi pani kosmetolog, ale oglądać nie lubię.
Melevis nawet nie tyle co oglądać, ale słuchać. Połowa wypowiadanych słów jest dla mnie niezrozumiała. Łapię się na tym że cały czas patrzę tylko na usta, żeby z ruchu warg wyczytać o czym mówi. Strasznie dziwna dykcja + pogłos w pokoju sprawiają, że bardzo trudno mi ją zrozumieć. Owszem da się, ale fakt, że muszę się mocno wysilać by cokolwiek usłyszeć zniechęca mnie do kolejnych filmów. Nie mogę się skoncentrować na niczym oprócz ust i zębów, a wiem, że wiele ważnych treści mnie omija.
Edytowane przez KathleenAnn Czas edycji: 2014-05-25 o 19:36 |
|
|
|
#2313 |
|
Konto usunięte
|
Znacie Agnieszkę ?
![]() https://www.youtube.com/user/AgnieszkaGrzelakMUA/videos Nie widziałam jej w linkach na 1 stronie a jest bardzo fajna
|
|
|
|
#2314 |
|
now or never
|
Oleska tu wygląda jakby mówiła "mój ci on. zajęty, rozdziewiczony, nie dotykąc, moj ! " ...
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale do tej pory jedynym filmem, przez jaki dałam radę przebrnąć od początku do końca, był ten o nakładaniu oleju.
|
|
|
|
|
#2317 |
|
Konto usunięte
|
Ciasto u Anulki:
https://www.youtube.com/watch?v=DiTjWpPzjf4 Nie wiem, dlaczego robi ciasto na wodzie, zamiast dodać mleka. To całe jajko także mi nie pasuje, do ciasta drożdżowego dodaje się żółtka i to nie jedno, a 4-5 na 0.5 kg mąki. Całe jajka powodują, że ciasto wychodzi twarde. Ilość cukru także mikrutka, masła to już zupełnie nie ma ![]() Nie wiem, co z tego mogło wyjść, ale chyba produkt chlebopodobny. Ale skoro Anulce smakuje, to najważniejsze. Wychodzę jednak z założenia, że raz na jakiś czas można zjeść kawałek ciasta - wszystko w rozsądnych ilościach jest dla ludzi. |
|
|
|
#2318 | |
|
-ist
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2319 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() I nawet mi nie przeszkadzają momenty, gdy pogłos jest większy, bo Melevisowa tak wypucuje pokój, że idzie echo cho cho o o o bo i tak się wiecznie patrzę na te piękne usta i białe ząbki i wszystko rozumiem ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Ciaaoo kustraku kaca leczyłam chop z okazji urodzin postawił szampona i mi uderzyło do tej basiurowej główki ![]() A dzisiaj, pochwalę się Wam dziewczynki, zebrałam meeegaśny bukiet konwalii w lesie! Jak macie blisko, to lećcie do lasu, są tam pola konwalii ![]() Dobra, dziołchy, jeszcze się Wam czymś pochwalę. Dzisiaj sobie strzeliłam kanapcerę Bartka - wszystko mi się wysypało, ociapałam się jak mała prosta świnka, jedna taka buła powoduje, że ma się dosyć. No ale według przepisu jemy dwie i nie gadamy
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2014-05-25 o 20:06 |
|
|
|
|
#2320 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No chyba że coś się w prawie zmieniło i już można.
|
|
|
|
|
#2321 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Szczerze to wiedziałam, że moja opinia na temat ☠☠☠☠☠☠☠☠ będzie kontrowersyjna ale zarzucanie mi stronniczości albo co gorsza brak rzetelności to już gruba przesada Przeczytałam właśnie że im więcej posiadam współprac z firmami tym jestem mniej wiarygodna , zatem prawie cały polski yt jest niewiarygodny! Powiem tak sztuką jest wydać swoją opinię i być wierny swoim postanowieniom i być uczciwym! Mam dużo osób które potwierdzą że polecane przeze mnie produkty są po prostu dobre, ale i ja czuje oburzenie jak zarzuca mi się coś co jest nieprawdą, a gdy próbuje odpisać to jestem agresywna chodź ani jednego wykrzyknika w mej wypowiedzi Ehhhh...... ja się chyba robię za stara na youtuba , ale prócz tej jednej chwili słabości nie poddam się i dalej będę nagrywała ! Wiecie dlaczego ? Bo są tam wspaniali ludzie którzy potrafią dać mi wiarę w siebie i dziękuję wam za to Miłej niedzieli " http://youtu.be/xdr5BZT_wn4 Edytowane przez yunis30 Czas edycji: 2014-05-25 o 20:23 |
|
|
|
|
#2322 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
o zesz w dupkę, nie wiedzialam! Już nie będę, obiecuję ![]() Dzięki za info Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2014-05-25 o 20:27 |
|
|
|
|
#2323 |
|
Raczkowanie
|
|
#2324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też tak mam a takie mądre treści! Mi przeszkadza również oświetlenie - a raczej prześwietlenie chociaż wiem, że w przy obecnej pogodzie łatwo o taki efekt o mowie to nie powinnam się wypowiadać bo jak mówię to mnie samej nikt nie rozumie
|
|
#2325 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2326 |
|
Konto usunięte
|
Melevis, wiedz, że coś się dzieje
ciągnie Cię do biuru, ojjj ciągnie ![]() Jeżeli o mnie chodzi, to skupiam się na treści Twoich filmików- w tle może mi jeszcze dogrywać morza szum, ptaków śpiew i będzie ok gdybym nie czytała tych komentarzy o pogłosach, to sama bym na to nie wpadła.
|
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie w melevis drazni tylko to, ze powtarza to co mozna wyszperac na forum.
Zero nowinek, ciekawostek, tylko utarte podstawy. Nie wiem, moze dlatego, ze jestem juz obcykana, a moze dlatego, ze kanal zaczyna od podstaw. Wszystko rozumiem, nie widze wady wymowy, czy jakies zniechecajacej maniery w glosie.
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja czasami mam wrażenie, że za cicho mówisz - jakby pół tonu głośniej było to wszystko cacy ![]() przy okazji zapytam - masz może jakiś filmik albo post o dociążaniu włosów? ostatnio szukałam, ale nic nie znalazłam, a przez te upały moje włosy puszą się koszmarnie, olejowanie nie pomaga, jak umyję włosy szamponem to jest dramat
|
|
|
|
|
#2329 | |
|
Wtajemniczenie
|
Melevis lubię Twój kanał, fajnie, że takowy powstał bo mam dość kanałów opartych jedyne na ulubiencach miesiaca i tak dalej. Z tej całej jutubowej papki jest kilka kanałów z których można wynieść trochę teoretycznej wiedzy dot. urody. Akurat Twoje filmiki nie są do końca adresowane do mnie bo większość rzeczy o których mówisz ja już przerabiałam jakiś czas temu, ale fajnie, że docierasz do tych którzy o tym nie wiedzą
![]() A mimo całej sympatii, lubię na Ciebie patrzeć, ale ja zdecydowanie lubię ludzi, którzy mówią głośno- Twój głos mnie po prostu tak uspokaja, że mam ochotę otulić się kocykiem i iść spać ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2330 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj udało mi się je troszkę okiełznać - nałożyłam na nie olej i maskę Kallos na 30minut, potem zmyłam to różową odżywką Isany i na koniec nałożyłam arganową odżywkę Eveline - nie wyglądały źle, ale nie mam czasu co mycie się tak bawić
|
|
|
|
|
#2332 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiem, że to może nie do końca "poprawne", ale udaje mi się je okiełznać (nie są obciążone później, jeśli o to pytasz). Tak samo robię, jak mam kołtuny a jestem chwile przed kąpielą i chce je rozczesać.
|
|
|
|
|
#2333 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do obciążania to nawet mi to na myśl nie przyszło, bo mnie naprawdę bardzo mało rzeczy obciąża, mogę nałożyć 2 ciężkie maski pod rząd i włosy dalej będą dobrze/sucho wyglądać
|
|
|
|
|
#2334 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Czo te wizażanki....
Ja kosiam Melevis ! jedna z nielicznych polskich jutuberek którą subskrybuje
|
#2336 | |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=panna mrau;46605754]Myślałam dziś o Tobie jak wrzucałam zdjęcie na instagram i wybierałam filtr 'Amaro'
![]() hahaha, ten filtr musi być mraaaau A wyobraź sobie, Panno Mrau, że ja też dzisiaj o Tobie myślałam i to nawet intensywnie mojej mamie marzy się taka fryzurka z loczkiem i pokazałam jej Twoją - bo już w ostatenim filmiku mnie zachwyciła i sobie ją zapamiętałam no i jest zachwycona i jutro idzie sobie robić takiego fizioła kręcioła na głowie, bo mówi, że właśnie o coś takiego jej chodziło. I jeszcze się podjarała, że jesteś taka śliczna i marudziła, czemu ja sobie takiego ładnego "oka" nie mogę zrobić ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Panno Mrau, też mam puchowe włosy, a jak dociążę, to robią się fale - jeszcze nigdy tak pięknie i naturalnie nie układały mi się włosy i nie były tak zdrowo dociążone - nie przeciążone, jak po masce Total 5 z elseve. Jeszcze do tego używam szampon z tej samej serii. Ostatnio kupilam w rossmanie lakier got2b ten rozowy i pieknie pachnie truskawkami i jest bardzo trwaly - w koncu jakis inny zapach niz ten chemiczny smrodek. ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- siedzą te hejtery, zajadają chrupki i szukają dziury w całym
Edytowane przez 201605301559 Czas edycji: 2014-05-25 o 21:55 |
|
|
|
|
#2337 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2338 | |
|
Life is a drink ...
|
Cytat:
|
|
#2339 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() "dziewczyny wyglądały zupełnie jak my. wyglądały tak jakby były po prostu z Warszawy, nie wiem dlaczego, ale po prostu miały taką samą stylówkę jak ja i Oleśka."
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:06.

Owszem da się, ale fakt, że muszę się mocno wysilać by cokolwiek usłyszeć zniechęca mnie do kolejnych filmów. Nie mogę się skoncentrować na niczym oprócz ust i zębów, a wiem, że wiele ważnych treści mnie omija.
na poważnie wzięła się za rolę Bodyguarda Oleski

Ale do tej pory jedynym filmem, przez jaki dałam radę przebrnąć od początku do końca, był ten o nakładaniu oleju.

Wczoraj udało mi się je troszkę okiełznać - nałożyłam na nie olej i maskę Kallos na 30minut, potem zmyłam to różową odżywką Isany i na koniec nałożyłam arganową odżywkę Eveline - nie wyglądały źle, ale nie mam czasu co mycie się tak bawić