Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014 cz.27 - Strona 166 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-26, 10:20   #4951
ysia
Zadomowienie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez Grace O Malley Pokaż wiadomość
Jestem żoną od ponad doby i nadal jest całkiem nieźle Ceremonia super, było fajowo, bez wielkiej spiny, pogoda idealnie dopisała. Ogólnie najlepsze pół godziny jakie do tej pory mi się zdarzyło

A poza tym jestem padnięta.
Żono moja , serce moje !

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:24   #4952
anusia4u
Raczkowanie

Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
melduje sie po probnej fryzurze i makijazu, wklejam zdjecia potem usune, ogolem jestem zadowolona, jak z trwaloscia okaze sie dzis wieczorem
ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a co do babci
... mam to samo, moja kochana babcia też ma początki tego paskudnego choróbska.. ;/ z dnia na dzień dosłownie wszystko się zmieniło.. raz jest lepiej, raz jest gorzej..

a ja mogę dołączyć do załatwionych spraw zarezerwowane autko! porsche panamera
mogłoby być jeszcze lepsze (Maserati), ale niestety nie posiada drzwi z tyłu, więc nie zmieszczę się w mojej sukni.. ale te które mamy też jest łaaadne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg porsche_panamera_s_e2b_2009_3.jpg (51,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Maserati_GranTurismo_front_20071104.jpg (137,8 KB, 12 załadowań)
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:24   #4953
S1lc1a
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lupinka Pokaż wiadomość
np. ostatnio jak TŻ powiedział, że po kościele ja będę chciała zdjąć welon na weselu (bo dalej nie wiem jak to rozegrać, mam długi welon i nie chcę zmieniać na krótki, więc albo podpiąć albo zdjąć...) to stwierdziła, że absolutnie nie mogę i że zadzwoni do mojej mamy w tej sprawie bo jak nie będę miała welonu we włosach aż do oczepin to wróży rozwód
Ja nie zakładam welonu wcale, ciekawe co to wróży
S1lc1a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:27   #4954
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez S1lc1a Pokaż wiadomość
Ja nie zakładam welonu wcale, ciekawe co to wróży
hehe ja to samo:P mam nadzieję że Tż nie ucieknie z przed ołtarza:P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:33   #4955
Sunrise28
Rozeznanie

missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl

buczorek

2 miesiące do ślubu

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Nie, nie zapytała z grzeczności
Współczuję

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Matko, u mnie to samo- mój uparty osiołek koniecznie chce czarny garnitur, a tak ładnie wygląda w granacie...
Też mam tak ze swoim Ślicznie mu w granacie było, no ale wolał czarny :P

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
Kupiłam buty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buty w załączniku
Gdzie kupiłaś ?

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
A świadek też nam obiecał a później odwołał PNie zdziwię się jak jeszcze powie, że on dopiero do kościoła przyjedzie
Dziwny człowiek... ;/

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:
Napisane przez anka1897 Pokaż wiadomość

Tak jak pisałam wczoraj odebraliśmy obrączki Są piękne Kosztowały nas aż 82 złote Zdjęcia w załączniku.
Śliczne

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez hihihi Pokaż wiadomość
ooo też świetna!
nasz taki na żywo robi ogromne wrażenie
Ja Cię... extra

---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Napisane przez rabbitka Pokaż wiadomość
melduje sie po probnej fryzurze i makijazu, wklejam zdjecia potem usune, ogolem jestem zadowolona, jak z trwaloscia okaze sie dzis wieczorem
Bardzo, bardzo ładnie

Edytowane przez Sunrise28
Czas edycji: 2014-05-26 o 10:49
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:35   #4956
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
mogłoby być jeszcze lepsze (Maserati), ale niestety nie posiada drzwi z tyłu, więc nie zmieszczę się w mojej sukni.. ale te które mamy też jest łaaadne
ożesz Ty! ale fura!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:39   #4957
cude
Zadomowienie

Było nas dużo więcej z 26 lipca, ale już ie pamiętam wszystkich. Na pewno jeszcze buczorek
Stres mnie łapie!

Wczoraj byłam u spowiedzi. Jak dla mnie tragicznie. Mam nadzieję, że trafiłam na księdza, który miał zły dzień, a nie jest taki zawsze.
Drugie spotkanie w poradni też za nami. TŻ zadziwił mnie swoją wiedzą;P Pani zadawała dziwne pytania (oprócz odczytywania wykresu), co to miłość, kim dla siebie jesteśmy, itp.

Rabbitka, pięknie wyglądasz!

Gratuluję zakupów butów, garniturów i innych

Elrosa, świetnie wyszły! A o bajery na weselu takie jak wiejski stół, to walczę z TŻ. On chce, ja to uważam za zbędną rzecz.

Kochane, będę Was podczytywać, ale za bardzo udzielać się nie będę. Mam teraz zaliczenia, pracę do złożenia, potem egzamin mgr.Zasiadam do nauki
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:43   #4958
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
śa ja mogę dołączyć do załatwionych spraw zarezerwowane autko! porsche panamera
Woooow!
Stary 2014-05-26, 10:49   #4959
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

... mam to samo, moja kochana babcia też ma początki tego paskudnego choróbska.. ;/ z dnia na dzień dosłownie wszystko się zmieniło.. raz jest lepiej, raz jest gorzej..

ciężka sprawa z tymi babciami

a co do auta, to wielkie wow! piękne jest
mnie by się marzyło porsche 911 ale nie będziemy wydziwiać, chcemy pożyczyć auto od znajomego .
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:57   #4960
misia880
Zakorzenienie

anusia auto piękne !!! zazdraszczam !

chyba wybraliśmy piosenke na 1 taniec https://www.youtube.com/watch?v=JmfOzFzYumo&feature=kp

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 10:59   #4961
Ad rem
Zadomowienie

Dziewczyny, mam jeszcze pytanie odnośnie spowiedzi.
Dostaliśmy od księdza karteczki i powiedział, że powinna to być spowiedź generalna, najlepiej z całego życia... czy stosowałyście się do tego?

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:07   #4962
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Dostaliśmy od księdza karteczki i powiedział, że powinna to być spowiedź generalna, najlepiej z całego życia... czy stosowałyście się do tego?
Nam nic takiego nie mówił..... Dostaliśmy kartki na 2 spowiedzi, przy czym tylko jedna jest obowiązkowa - ta przed samym ślubem.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:10   #4963
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:

buty w załączniku
Pani w sklepie fanatstyczna, przymeirzałammnóstwoparai tak zdecydowałam sie na klasyki-czysta bieljak sukienka,takie chcialam
Pani bardzo cierpliwa,mowilamjejo tym ze siedzejuz godizne i jestem wybredna aona :' spokojnie,wiem jaktojest z butami ślubnymi.Muszą lezec idealnie.' fanytastyczna kobieta!

dobra lece was nadrabiac
śliczne buciki

Elrosa nooo to jak moja mamusia xD z doświadczenia mogę tylko Ci poradzić, że trzeba jej dać trochę czasu Ja z moją mamą postępuję tak, że pierw się zgadzam, potem omawiam co jakiś czas po jednej rzeczy i udowadniam, że wcale nie jest potrzebna. Fakt, faktem czasami się nie da, ale najważniejsze z głowy jej wybiłam!! (0,5l Finlandia na odchodne dla każdego gościa) uhhh

Torcik masz bardzo ładny
A nr stołów jak już pisałam są przecudowne!!!

Będziecie miały jakąś przystawkę na początku przed obiadem? I jak jest z tą spowiedzią?? U mnie ma być rano w dzień ślubu, ale to muszę się z księdzem umówić czy jak???
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:32   #4964
enzunio
BAN stały

Ja pierniczę, sprzątam całą chatę i auto nam się zepsuło na 5 dni przed ślubem... Ale tylko wybierak, więc dziś skoczymy do mechanika i powinno być ok...
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:33   #4965
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja pierniczę, sprzątam całą chatę i auto nam się zepsuło na 5 dni przed ślubem... Ale tylko wybierak, więc dziś skoczymy do mechanika i powinno być ok...
To na szczęście
Stary 2014-05-26, 11:41   #4966
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mojakaren Pokaż wiadomość
to auto jest
świetna bryka!!!

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Niestety, i ja muszę się poskarżyć na moją teściową w sobotę byliśmy na sali i jestem na nią trochę zła... moim zdaniem strasznie zaczyna "gwiazdorzyć", że tak to ujmę. Mam wrażenie, że wyznaje zasadę "zastaw się, a postaw się" i gdy facet wymieniał, co może nam załatwić, to nagle chciała mieć wszystko.

W niedzielę montowałam numery stołów i zawieszki na wódkę, tymi pierwszymi chwaliłam się już w wątku DIY, ale wkleję i tu zawieszek mam dopiero połowę
teściowa masakra
a te ramki z numerami stołów boskie
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
hihihi, mmona gratki za auto!

Cytat:
Napisane przez Godzia_13 Pokaż wiadomość
Kobietki idę dziś odebrać suknię
przede mną ostatni tydzień jako panna za tydzień o tej porze będziemy ruszać już jako małżonkowie w naszą podróż poślubną do Karpacza

zaczynam się stresować, od kilku dni nie mogę zasnąć wieczorem, tylko rozmyślam czy aby o czymś nie zapomniałam

jutro idę do kosmetyczki zrobić brwi i rzęsy, idziemy też do księdza zapłacić za ślub, w czwartek idę zrobić paznokcie, w piątek rano czeka nas przystrajanie sali, pracowity tydzień się zapowiada

5 DDŚ
aaa tylko 5 dni faktycznie pracowity tydzień
Cytat:
dzięki dziewczyny postawiliśmy na klasykę bo zawsze będzie modna i nie znudzi się.
cenę za

hihihi gratuluję samochodu
pewnie, ja uwielbiam klasykę
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl

buczorek

2 miesiące do ślubu

Ja Cię... extra

nooooo ale super 2 miesiące tylko

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:44   #4967
Le_lena
Raczkowanie

Elrosa - super rameczki
Zainspirowałaś mnie do zrobienia własnych, bo chciałam to zostawić w rękach sali Zaczynam poszukiwania czarnych

W tym tygodniu jak znajdę czas odbieram zaproszenia i zawieszki
Wyszło za to ponad 600 zł miałam nadzieję, że będzie mniej

A poza tym jestem szczęśliwa, bo ciocia która rodzi miesiąc przed ślubem powiedziała że jeśli wszystko będzie w porządku to na pewno przyjadą
Mają na sale 3-4 km, więc nawet gdyby dzieciątko z kimś zostawiła to w każdej chwili może podjechać do domku
Szkoda mi tylko, że najlepszy przyjaciel TŻta raczej nie przyjedzie - mają termin porodu na 5 dni przed ślubem...

Byłam dziś w Naturze - pytałam o Long 4 Lashes bo chciałam kupić mamie na Dzień Matki.
Pani mnie zapytała: a co to jest?

Edytowane przez Le_lena
Czas edycji: 2014-05-26 o 11:46
Le_lena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:46   #4968
201605100
Konto usunięte

Cytat:
missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl

buczorek
2 miesiące do ślubu

Cytat:
Nam nic takiego nie mówił, ale na logikę, jeśli poprzednie spowiedzi były ważne i rozgrzeszenie dane to po co drugi raz z tego samego się spowiadać? Ja w tym nie widzę sensu i spowiadam się tylko z tego co narobiłam od ostatniej spowiedzi
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:52   #4969
cornflower_girl
Zakorzenienie

anka Na jaki kurs idziecie ? Gratuluje obrączek - są świetne Jaka szerokość?

namisek Fajnie czytać, że goście Ci tak dopisali

Elrosa Ale piękna z Ciebie dziewczyna - sukienka idealna na Ciebie

Fakt, niefajnie z tym rozrzutnym podejściem do wesela, oby udało się Wam jej przetłumaczyć, że to co wybraliście, wystarczy. Tort piękny, tablice świetne

oluska Świetna fryzurka - włosy wyglądają cudnie, całość jest delikatna i kobieca. Zaproszenia - super

Niefajnie ta ciocia postępuje, ale tutaj musicie być asertywni...

Anesthesia Super, że będzie panieński Trzymam kciuki za sprawy uczelniane, dasz radę

ewaden Czy mały rozmiękczył serce biskupa?

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Komentarz babki był nie na miejscu, ale Twoje zachowanie to żenada, naprawdę nie wiem, czym tu się chwalić na forum publicznym?
Ja bym się zapadła pod ziemię jakbym coś takiego do kogoś powiedziała*.

*abstrahując od tego, że mam szacunek do sprzedawców i nie przyszłoby mi do glowy kogoś potraktować w taki sposób.

Z drugiej strony, trochę rozumiem komentarz babki, bo przychodzi klientka, mierzy KILKANAŚCIE par butów i żadne jej nie odpowiada, podczas gdy zapewne większość klientek coś tam sobie znajduje. Natomiast Twojego komentarza nie ogarniam
Lepiej bym tego nie ujęła

Liana Ojej, ale się nazbierało spraw chorobowych... Zdrowiej, mam nadzieję że spojówki nie od rzęs

A koleżanka niezła

missmalezji Gratulacje Jaki kurs wybraliście?

activelifestyle Faktycznie, przykra sytuacja. Mam nadzieję, że wraz z bólem głowy przyjdą mądre wnioski

alloffkowa DObra decyzja z błogosławieństwem. I grawer też mamy ze zdrobnieniami

hihihi Obłędne autko

say-hello Super z zapowiedziami i pierwszym tańcem A co do dj-a, macie jakieś alternatywy?

Dotka Świetny wybór piosenek, zwłaszcza ta dla rodziców.

Lusija Ja bym poszła w upięcie włosów - lepsze na całonocną zabawę, tańczenie.

rabbitka Wow, zachwycam się fryzurką i makijażem - świetnie dobrane do Ciebie. Makijaż idealny, bo jest świeży, ale też podkreśla wszystkie Twoje atuty - Twój TŻ przepadnie w tych oczach

pysia A jakiś psychodietetyk? Albo terapeuta, który zna się na podobnym problemie? Mógłby Ci pomóc chociaż z Twoją samooceną - po zamieszczanych przez Ciebie zdjęciach widać, że jesteś śliczną dziewczyną. Szkoda, żeby złośliwe komentarze Cię dołowały

enzunio Takie prezenty naprawdę mocno chwytają za serce... Z autkiem niefajnie...

zły jeż Piękna bransoletka

myboyismine Trzymam kciuki za suknię, faktycznie bardzo nieprofesjonalne podejście salonu...

Ad rem Faktycznie, sympatyczny ksiądz

Grace Super, że wszystko poszło idealnie

Cytat:
missmalezji
alucior
hihihi
cude
cornflower_girl

buczorek

2 miesiące do ślubu
Sunrise Ale ten czas leci

A ja melduję się po powrocie do żywych - w zeszłym tyg. rozdaliśmy 6 zaproszeń. Skończyliśmy już kurs pierwszego tańca, całkiem fajnie nam układ wychodzi (oczywiście TŻ wplata skomplikowane elementy typu podnoszenia, wychylenia), ale dajemy radę. Od pierwszych zajęć wielki postęp, bo ani razu nie zaryłam pośladami o podłogę

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:56   #4970
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Wyglądają całkiem zgrabnie, gratuluję

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
Activelifestyle
oo właśnie, trzeba będzie się przejść po takich sklepikach
Lemon_Drop
dziękuję za link!
Elrosa
ehh.. co za teściowa..
A odnośnie tego śniadania dla gości.. jak macie w planach powiedzieć gościom, który wstaną rano, że nie ma śniadania? (myślę, że na pewno zdarzy się jakaś osobą wścibska ) My także planujemy nie brać tego poczęstunku ponieważ jest to dla mnie trochę strata pieniędzy z takich samych powodów jakie napisałaś w swoim poście p.s. gdzie zakupiłaś te rameczki?
enzunio
dzięki Twojej informacji pojechałam do Rossmanna i mam takie same igiełki! Dzięki

Już tylko 2 miesiące! 
U nas informujemy gości, że jest nocleg tyle i tyle i śniadanie za tyle i tyle, jeśli sobie życzą Bo sam nocleg załatwiamy tylko najbliższym, tzn chrzestnym, dziadkom, reszta opłaca sobie sama (część będzie nocować w domu rodziców), jeśli ma taką ochotę

Co do teściowych i komentarzy także od innych osób, to ja też słyszę na temat swojej wagi, ale to, że jestem ZA CHUDA. I uwierzcie mi, to również nie jest fajne ("a sprawdzałaś plecy, może nie powinnaś mieć odkrytych pleców w sukni, na pewno masz wystające łopatki", "dobrze, że masz długą suknię, nie będzie widać tych okropnych chudych nóg", albo tekst mojej babci "na pewno tż wyżera ci całe jedzenie"). Także nie jesteście w gorszej pozycji

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
A zapomniałam Wam napisać
sok jabłkowy Hortex 100% w Kauflandzie teraz kosztuje 1,99zł/1l mysle, ze to dobra cena dzis taka laska kupowała chyba 100kartoników tego soku plus 60butelek wódki Stock po 21,99zl (nie wiem czy to dobra cena) więc pewnie to jakas PMka była
cena bardzo okej, jak za 0,5l , dzięki za cynk

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 11:59   #4971
iliy
Raczkowanie

GG do iliy

Witam jak zawsze po weekendzie naklepane jak zwykle duuużo

Gratki dziewczynki załatwionych spraw i zakupów

I gratulację dla PM - żonek pogoda chyba wszędzie była udana czekam na relację

My przez weekend kupiliśmy dla TŻ spinki do mankietów:

poszetke i skarpety ("pawo") aaaa i buty w "Vistuli" zamówione ponieważ te co były "na sklepie" miały jakieś ryski i plamkę więc wtorek, środa TŻ sobie je odbierze to się pochwalę udało się z 30% zniżką z kartą stałego klienta więc zawsze "coś" (dziękuję Sunrise28 za cynk)

aha i poszło 6 zaproszeń

ps. opuchlizna z kolana prawie zeszła i już prawie nie boli więc mam nadzieję że będzie dobrze dziękuję kochane za kciuki

Mam takie pytanie które już się pewnie przewijało nie raz ale nie wiem jak liczy się alkohol na głowę na wesele JEDNODNIOWE???

I jaką wódkę polecacie???

Edytowane przez iliy
Czas edycji: 2014-05-26 o 12:01
iliy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 12:01   #4972
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

Mam takie pytanie które już się pewnie przewijało nie raz ale nie wiem jak liczy się alkohol na głowę na wesele JEDNODNIOWE???

Ja liczyłam pól litra na głowę na 1 dzień - mam Finlandię.

Nie myślałyście już o stworzeniu nowego tematu? Dochodzimy już do 5 000 postów
Stary 2014-05-26, 12:07   #4973
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Gdzie kupiłaś ?
bylam w centrummody w nadarzynie, ale tamniemielimojego rozmairyu, a mieli ten sam sklep w maximusie i tam kupilam! 170zł

Cytat:
Napisane przez Le_lena Pokaż wiadomość
Byłam dziś w Naturze - pytałam o Long 4 Lashes bo chciałam kupić mamie na Dzień Matki.
Pani mnie zapytała: a co to jest?

dzięki dziewcyzny za komentarze odnośnie butów. jestem taka nimi podekscytowana ze hej! co najmniej jakbym wygrala mercedsa

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 12:08   #4974
enzunio
BAN stały

Po przekroczeniu 5k dopiero można zakładać nowy

Ja tylko proszę o jakiś ładny tytuł jako prezent ślubny
Stary 2014-05-26, 12:10   #4975
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość

Nie myślałyście już o stworzeniu nowego tematu? Dochodzimy już do 5 000 postów
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeej rzecyzwiscie! a niedawno ten watek sie zaczal :P

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 12:17   #4976
mysza_myszowska
Raczkowanie

Dziewczyny, ja juz PO

Sent from my Windows Phone 8S by HTC using Tapatalk

NASZ DZIEŃ 24.05.2014
mysza_myszowska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 12:18   #4977
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Po przekroczeniu 5k dopiero można zakładać nowy

Ja tylko proszę o jakiś ładny tytuł jako prezent ślubny
Maj zbliża się ku końcowi i Nasza enzunio w tym wątku za mąż wychodzi!

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 12:25   #4978
enzunio
BAN stały

Cytat:
Maj zbliża się ku końcowi i Nasza enzunio w tym wątku za mąż wychodzi!
Nie no chodziło mi, żeby nic o bzykanku nie było
Stary 2014-05-26, 12:29   #4979
anusia4u
Raczkowanie

Cytat:
ożesz Ty! ale fura!
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Woooow!
Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
a co do auta, to wielkie wow! piękne jest
mnie by się marzyło porsche 911 ale nie będziemy wydziwiać, chcemy pożyczyć auto od znajomego .
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
anusia auto piękne !!! zazdraszczam !

chyba wybraliśmy piosenke na 1 taniec https://www.youtube.com/watch?v=JmfOzFzYumo&feature=kp

piosenka śliczna, można do niej ułożyć fajną choreografię ja sama miałam ją w propozycjach piosenek na 1-szy taniec, ale ostatecznie padło na https://www.youtube.com/watch?v=SF_KLm3ZXw0

Cytat:
ksiądz nam tego nie mówił, ale na naukach wcześniej o tym słyszeliśmy :P

Cytat:
Napisane przez iliy Pokaż wiadomość

ja liczyłam 0,5 l na głowę, a wódkę polecam Wyborową
anusia4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-26, 12:35   #4980
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Nie no chodziło mi, żeby nic o bzykanku nie było
Dlaczego nie? no bądźmy szczerzy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości