|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
Cytat:
![]() Cytat:
![]() i super, że z zaproszeniami dobrze idzie ![]() nam zostało 12 ![]() ![]() fajne! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Suknia już wisi, goście zaproszeni - Twój syn teściowo ze mną się ożeni! PM2014
little_zosh
cashmere Grace O Malley Szczeperka Liana już jesteście mężatkami ![]() mam nadzieję, że pogoda dopisała Wam tak jak na południu! Czekamy na relacje ![]() Cytat:
![]() Lusiija ja mam ślub o 15 i zmieniłam godzinę fryzjera z 10 na 9, na próbnej czesała mnie 2h ... makijaż mam w tej sytuacji o 11 ![]() activelifestyle dobrze, że już TŻ zrozumiał i ten kryzysik zażegnany ![]() Cytat:
![]() to auto jest ![]() świetna bryka!!! Cytat:
![]() obydwie fryzurki mi się podobają ![]() rabbitka bardzo m isię podoba ta fryzura i make up - pasują do Twojej urody ![]() ![]() bardorja gratuluję butów!
27 IX 2014 jesteśmy jedno jedno ze stali 1+1=3 Edytowane przez mojakaren Czas edycji: 2014-05-26 o 06:39 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny, nie spałam pół nocy bo co????????????? bo się stresuję jubilerem, czaicie????????????? nie wiem co będzie przed ślubem, jestem załamana ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | ||
Zakorzenienie
|
Tak popędzałam Tż, żeby się dowiedział o nazwiska partnerów kuzynek, a sama jeszcze się nie dowiedziałam o dwóch od mojej strony
![]() Cytat:
Cytat:
Bardzo ładnie, mam nadzieję, że również trwałe. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() szczerze...szału nie robia ![]() ![]() Cytat:
ładnie ![]() ![]() Cytat:
![]() dzisiaj idę na trzecią przymiarkę (gorset za każdym razem wygląda tak samo, a za tydzień odbiór). Ogolnie jestem taka zła na salon w którym szyje suknię, tak że boję się, że jak nie zrobia tak jak ja chcę to zrezygnuję z nich i kupię jakąś gotową w tydzien przed ślubem ![]() ![]() zostało 12 dni! ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Zakorzenienie
|
alloffkowa kochana nie stresuj się tak !
![]() ![]() a jak co to polecam Meliski (pastylki do ssania) są delikatne a mnie kiedyś pomagały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Zakorzenienie
|
cashmere
wiosnaachtoty Szczeperka Liana Grace O Malley little_zosh Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! ![]()
#4928 |
Zadomowienie
|
Wszystkiego dobrego dla naszych świeżo upieczonych Mężatek!
![]() ![]() Niestety, i ja muszę się poskarżyć na moją teściową ![]() My oboje już podjęliśmy decyzję, że chcemy wesela dość skromnego, bez miliona atrakcji i olbrzymiego budżetu (szczególnie, że już niedługo kupujemy to mieszkanie, za które trzymacie kciuki ![]() Do tego wymyśliła dla nocujących gości śniadanie... właściciel zatarł ręce, owszem, mogą podać, ale tylko od 10 do 12, w menu mają jajecznicę, kanapki i płatki na mleku, za 15 zł od osoby... o 14 zaczynamy poprawiny i moim zdaniem to niepotrzebne - część o 12 dopiero się obudzi, druga będzie stać w kolejce do łazienki, trzecia nie znajdzie sali śniadaniowej... powiedziałam jej wprost, że uważam to wszystko za zbędne wydatki, że jedzenia na weselu będzie i tak sporo bez stołu wiejskiego, a z takiego śniadania mało kto skorzysta, to usłyszałam "taki stolik był u moich znajomych X i wszyscy się zachwycali, to czemu u was miałoby nie być, bogaci jesteście! A to może wy tak długo śpicie, goście się na pewno obudzą szybko i głodni!". Tak, po weselu kończącym się o czwartej rano barszczem z krokietami... Ona generalnie za te noclegi chce płacić sama, ale już widzę, jak K. od niej cokolwiek bierze (sytuację materialną mają średnio ciekawą, jego ojciec nie pracuje, więc tego...). Na początku też byłam na nie, ale po wczorajszym to chyba mi zaczyna przechodzić. Jeśli chce te wszystkie fajerwerki, proszę bardzo, ja nie mam pieniędzy na to, za te 1000 zł wolę kupić stół do kuchni niż ołtarzyk z kiełbasami (bo tak to u nas na sali wygląda). Grrr. Na pociechę załatwiłam już ostatecznie kwiatki (zmieszczę się w 1000 za całość, pani postara się jednak o te moje wymarzone chabry - pocieszyła mnie, że pracownica, która powiedziała mi ostatnio, że się nie nadają, to młoda jest i się nie zna :P) i tort. Tort będzie nie do końca taki, jak wybrałam, tylko w takim stylu (ale bez tych kropeczek, gładki): ![]() Jedyna różnica to taka, że będzie na stelażu z oddzielnymi piętrami, ale kwiaty będą tak ustawione, że trochę zakryją tę rurkę w środku (mnie ona w sumie nie przeszkadza i tak :P). Coś w ten deseń: ![]() W niedzielę montowałam numery stołów i zawieszki na wódkę, tymi pierwszymi chwaliłam się już w wątku DIY, ale wkleję i tu ![]() ![]() ![]() ![]() Jedną postawię też na stoliku z księgą gości. ![]()
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie tam nigdy nie jest go wtedy żal, nie krzyczę też, nie jestem zła. Ze stoickim spokojem stwierdzam 'masz to na własne życzenie' i to jest najgorsza kara dla niego ![]() Enzunio, ale kochana babulka ![]() Allofkowa, wariatko, czemu się jubilerem stresujesz? ![]() Pysia, kochana teściowa, nie ma co ![]() ![]() Za to w pracy jedna koleżanka potrafiła 1-2 razy w tygodniu pytać, ile schudłam ![]() - ile schudłaś? - 1kg za tydzień: - ile schudłaś? - 1.5kg ![]() myboyismine - czytałam w innym wątku, że narzekasz na suknię, co się dzieje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() An współczuję, mam nadzieję że uda Ci się przebrnąć przez wszystkie zaliczenia ![]() Activelifestyle przykro mi z powodu TŻ.... ![]() hihihi, mmona gratki za auto! ![]() Cytat:
![]() Rabbitka wyglądasz prześlicznie! ![]() Say takie zachowanie babci może świadczyć również o miażdżycy. Moja babcia też robiła/mówiła różne dziwne rzeczy i po badaniach okazało się że to miażdżyca ![]() Grace witaj! Super że wszystko się udało ![]() Cytat:
![]() Lecę do pracy ![]() ![]()
![]() |
#4931 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Cytat:
a remont tobie sie konczy a mi sie bedzie zaczynal w wawkacje prawdopdobnie :/ :O znam to ![]()
![]() |
#4932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4933 |
Raczkowanie
|
Activelifestyle
oo właśnie, trzeba będzie się przejść po takich sklepikach ![]() Lemon_Drop dziękuję za link! ![]() Elrosa ehh.. co za teściowa.. A odnośnie tego śniadania dla gości.. jak macie w planach powiedzieć gościom, który wstaną rano, że nie ma śniadania? (myślę, że na pewno zdarzy się jakaś osobą wścibska ![]() ![]() enzunio dzięki Twojej informacji pojechałam do Rossmanna i mam takie same igiełki! Dzięki ![]() Już tylko 2 miesiące! ♥
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4935 |
Zakorzenienie
|
Lemon, ona już ma zdiaznozowaną miażdżycę... więc może faktycznie.
Elrosa, śliczne te ramki! ![]() gratuluję nowym mężatkom i czekam na relacje! ![]()
#4936 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z mojego doświadczenia weselnego - nikt nas specjalnie nie informował o tym, że śniadania nie będzie. My co prawda faktycznie jesteśmy z tych, co ostatni wychodzą z wesela i ostatni się budzą ![]()
![]() |
#4937 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo ładne i klasyczne ![]() pysia, activelifestyle masakra z teściową i babcią ![]() Co za baba! Nie ma to jak wtrącać się, a nie dokładać do tego! Wiem dokładnie jak to jest, bo my za wesele płacimy sami, a teściowa chce miec oczywiście głos decyzyjny w każdej sprawie.... ![]() Piękny tort, a Twoje DIY są po prostu genialne!! Gratulacje dla naszych świeżo upieczonych mężatek!! ![]() ![]() U nas roznoszenie zaproszeńtrwa, na chwilę obecną mamy rozdane 35/50, sporo osób potwierdza od razu, ale są też odmowy, nawet takie, których się nie spodziewaliśmy. W piątek spisaliśmy też protokół i jesteśmy bardzo bardzo zadowoleni! Ksiądz strasznie fajnie z nami rozmawiał, żartował i wszystko nam wyjaśnił ![]() ![]() Wystrzelimy więc przed salą weselną, jak będziemy wchodzić ![]()
![]() |
#4938 |
Raczkowanie
|
Ad rem
gdzie można kupić te skarpetki? ![]() Elrosa i właśnie myślę, że tak samo byłoby u nas ![]() Swoją drogą, pamiętam jak byłam u koleżanki na weselu. Śniadanie było a my o nim nic nie wiedzieliśmy ![]()
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4940 |
Zadomowienie
|
Ja nabyłam na tej aukcji:
http://allegro.pl/purederm-zluszczaj...198256959.html
#4941 |
BAN stały
|
Z tymi sniadaniami jest tak, ze u nas goście przy meldunku maja powiedzieć czy zejdą na śniadanie czy nie... Bo jak ktoś wie, ze budzi się późno jak np. Say to chyba od razu powie, ze nie chce i pójdzie od razu na poprawiny
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Raczkowanie
|
Kobietki idę dziś odebrać suknię
![]() przede mną ostatni tydzień jako panna ![]() ![]() zaczynam się stresować, od kilku dni nie mogę zasnąć wieczorem, tylko rozmyślam czy aby o czymś nie zapomniałam ![]() jutro idę do kosmetyczki zrobić brwi i rzęsy, idziemy też do księdza zapłacić za ślub, w czwartek idę zrobić paznokcie, w piątek rano czeka nas przystrajanie sali, pracowity tydzień się zapowiada ![]() 5 DDŚ
#4943 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() w ogóle w sobotę odebrałam suknię i welon i sobie wiszą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4945 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Śliczne buty, mam nadzieję że będą wygodne! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Piękne torty i Twoje rameczki ![]() Jak bede robila moje to się zglosze ![]() A Teściową sie nie przejmuj ![]() ![]() U nas Teściowa na sile chciala zebysmy noclego dla rodziny ich pozalatwiali w tym hotelu (200zł/osobodoba) kiedy my twierdzilismy, ze nie ma takiej potrzeby bo jest gdzie spac (u ńich w domu na luzie 10-12 miejsc noclegów i u nas okolo 8-10 miejsc) , wiec powiedzielismy ze nie nic nie stoi na przeszkodzie skoro chce to oplacic ![]() No wiec diamtralnie zdanie zmieńila i teraz mysli kto w jakim pokoju bedzie spal ![]() Bo u nas nie bo koty kogos zaatakuj- to juz Wam pisałam ![]() Edytowane przez pysia1987 Czas edycji: 2014-05-26 o 08:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4947 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dzięki dziewczyny ![]() cenę zawdzięczamy rodzicom Tż którzy dali nam złoto do sprzedania ![]() activelifestyle przykry sytuacja. Uważam,że dobrze zrobiłaś. Dałaś jasny sygnał, że nie pochwalasz takiego postępowania. Edit: Najważniejsze, że zobaczył swój błąd ![]() rabbitka śliczna fryzura i makijaż ![]() ![]() hihihi gratuluję samochodu ![]() zły jeż śliczna bransoletka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4948 |
Zakorzenienie
|
A zapomniałam Wam napisać
![]() sok jabłkowy Hortex 100% w Kauflandzie teraz kosztuje 1,99zł/1l ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja na swoją przyszłą teściową raczej narzekać nie mogę, bo jest wobec mnie i TŻ-a bardzo życzliwa chociaż czasem też potrafi coś wytrzasnąć ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.