|
|
#4501 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Joł joł snad wody do picia a nie pływania niestety...
Cytat:
3 Rozumiem . Dopytuję bo mnie to interesuje jak się i czym zarazić można. 4 Ja też nie . Ta ostatnia mnie osaczyła jak poprosiłam o [przetłumaczenie rozmiarówki na nasze... No i pytanie dna skąd bierze się za wysoki cholesterol całkowity i trójglicerydy jeśli nie 1 wagi 56 kg na 168 cm wzrostu 2 diety jem chudo i prawie bezmięsnie od kiedy cholest był blisko górnej normy i nic teraz jest ponad normę 3 niedoboru ruchu... No kurde ruszam się .... ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- Cytat:
Na pocieszkę też mam i do tego czarnr kropki po używaniu filtera.. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
Ale nie wiem ży przez to ten cholester przecież 2 to jest w połowie normy i miałam już 2 a cholester niski ..... ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Opowiadaj!!! I zdjęcia !!!!! Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-05-26 o 11:40 |
|||||
|
|
|
#4502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jakie pieczywo polecacie - bo dla mnie kromka z pomidorem to świętość Cytat:
Blahniki eleganckie Rozumiem Twój ból. Ale serio szybciej znajdziesz via net np od producenta, skoro można zwracać Cytat:
Ad schuście, no cóż, nie do końca to samo, bo u mnie kwestia 10 cm, ale to nie licytacja Także ten teges, oby tarczyca, bo dietować nie zamierzam, czekam wciąż na wizytę, w czwartek. Ale zanim dojdzie do badań i wyników to potrwa. TSH rok temu miałam 2, 6 chyba, więc nie za ciekawie jak się dowiedziałam. ![]() Red - też mam pomarszczoną klateu smuci mnie to niezmiernie bo zdradza już brak młodzieńczości. Nie wiem, może wyjszło opalanie za czasów małoletnich w Hiszpańskim słońcu Eeech marność
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:51 |
|||
|
|
|
#4503 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
M. pojechał do rzeczoznawcy z naszym poobijanym autkiem ![]() Muszę się zapisać na pływanie, bo jak na razie rehabilitacja dużo nie pomogła.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4504 | |
|
Zakorzenienie
|
ciuchy
Cytat:
za to nieszczęścia chodzą parami ![]() dziś rano schodziłam do piwnicy po samochód i jakimś pechem się pośliznęłam w płaskich sandałkach i wywaliłam: jedna nóżka poleciała do przodu, druga się podwinęła do tyłu, pierdykłam na nią i zjechałam kolanem i wierzchem stopy po szorstkim betonie w pierwszej chwili wyglądało paskudnie, ale szybciutko pokuśtykałam do domu, przemyłam i zdezynfekowałam i już krew nie leci i otarcia tylko powierzchowne, uffA potem zawiozłam mamę do ośrodka zdrowia, bo jej się recepty skończyły. Siedzę i czekam w samochodzie, a tu nagle za mną staje straż pożarna na sygnale, a 10 metrów dalej ląduje helikopter w zbożu okazało się, że w ośrodku był facet z zawałem i lekarz wezwał pogotowie lotnicze
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-26 o 13:58 |
|
|
|
|
#4505 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Chlip. Cyc niewiele większy bo B ale zasypiać na boku uwielbiam. Na szczęście nie rozbieram się publicznie więc jest to do zniesienia. |
|
|
|
|
#4506 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja powinnam spać na boku, a nie umiem.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. No to mam winowajcę - zasypiam i śpie WYŁĄCZNIE na boku |
|
|
|
|
#4508 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
) to jadłam głównie TEN jest przepysznya ostatnio zauważyłam, że mają nowość: http://www.lubaszka.pl/czytaj/2093 która mnie bardzo ciekawi i chyba się w końcu skuszę, gluten czy nie tylko nie wiem czy są te sklepy na południu.... Cytat:
![]() może powinnam się cieszyć, bo to chyba nie jest oznaką końca młodzieńczości
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4509 |
|
Mother of Cats
|
Znad bólu głowy i mdłości.
Oraz wielce miłej wizyty u endo (oraz mniej miłych jej wniosków) ![]() A także kolejnego o mało niezjechania w nieświadomość - zaczynam się bać wychodzić sama z domu Bosz, co zrobić, żeby przestało się chcieć wymiotować? Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-05-26 o 16:54 Powód: ort. |
|
|
|
#4510 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Trąd miałam, mam i meić będę chyba aż do menopauzy Raz mniejszy raz większy ale to taki przyczajony tygrys ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
zrobić badania. Matko i córko Co na to endo? Nie skomentował/a?A nie widzisz związku ze zmianą diety? Wynikami badań? Może organizm tak reaguje jak mu czegoś zabrakło? Co na to lekarz? Miałam omdlenia ale wyszło ze na tle spadku cukru i ciśnienia atmosferycznego. Ale ostatnimi laty względny spokój, niemniej nigdy nei miałam mdłości. Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-26 o 16:59 |
||
|
|
|
#4511 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znaczy wyskakuje tam po jednej, dwóch sztukach na miesiąc ale to do przeżycia, generalnie szok! Zostały mi już tylko ślady ale nie chcę ruszać kwasami, samo kiedyś zniknie... albo i nie. Co do polepszonej cery to albo to starość, albo kwas foliowy + cynk, albo kwestia niewyciskania (jak nie mam co to nie wyciskam), albo... cionsza ale na efekty chyba byłoby za wcześnie
|
||
|
|
|
#4512 | |
|
Mother of Cats
|
I nawet wiem co: nasza od wieków kotka oświadcza dwóm przybytkom z Bielska: "to mój dom, na wasz drapak i na was nie ma tu miejsca"
![]() Cytat:
W wolnej chwili rzuć okiem na Tłuste życie, IMO dziewczyna mądrze pisze, może trafisz na jakiś trop? Ad. 2. Bez zbóż da się wytrawnie
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-05-26 o 17:13 |
|
|
|
|
#4513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyżby to juuuusz? Przegapłam? Gratsy
|
|
|
|
|
#4514 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4515 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. nieee, chyba nie, nie wiem. Trwają działania ale efekty jeszcze nieznane Podziękuję jak coś zaskoczy No i działania są krótsze niż poprawa cery - dlatego pisałam, że to nie może być główną przyczyną.
|
|
|
|
|
#4516 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. dzięki :comk: 3. Otóż ja muszę z rana przyjąć węgla Od bananów mnie mdli, za słodkie, raz na tydz max. Nie dla mnie pomidorki z serkiem jogurty. Jem tylko jaja ale illlleeeeż można. Po prostu nie znajduję alternatywy śniadanowej dla siiebie. Jaglanka też mi się nudzi. Fajna jest raz na jakiś czas. Jak ci brakuje słodyczy, to możesz mieć jakieś spadki cukru we krwi, moze i na tle hormo, i stąd te mdłości. Tak często sie to objawia. Dzięki za porady. |
|
|
|
|
#4517 |
|
Nindżopesz
|
Ad sinupret diety, czy wspominałam, że od dłuuugiego czasu nie jadam chleba, sera ani batonów? Szok nr 2! Ostatnio skosztowałam plasterek sera i stwierdziłam, że niedobre to jakieś
|
|
|
|
#4518 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i z wrodzonej awersji do tabletek, a cynk i zelastwo muszę łykać po posiłku, a jestem po nim tak pełna że nie zmieszczam łyka do popicia, mówię, popiję za 10 minut no i zapominam na wieki wieków enter. I tak dzień w dzień ![]() 2. aaaaaaaaaaaaaaaa... ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
Gratuluję silnej woli, nie wiem zaiste jak to czynisz, ode mnie to silniejsze, niby nie kupuję ale czasem muuuuuuuuuszę. Jesteś bogiem!!!
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-26 o 17:25 |
||
|
|
|
#4519 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Paluszki krabowe z awokado, kiełbachę lub jajo z macą (maca to nie chleeeb), brokuły + szynkę + oliwki itp. z pesto, zupki miso, jabłka... i sama nie wiem co jeszcze, jakoś w kółko to samo.2. prosta rzecz, nie kupujemy, nie ma, nie jem TŻ też na diecie, wykluczył pieczywo i węgle okołoobiadowe. No i nieźle schudł, z 15 kg.3. Żeby jednak nie było zbyt różowo to odstawienie pieczywa itp. wcale nie wpłynęło mi na wagę. Nijak nie mogę zejść do 50 kg. ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Zmieniając temat - czy ktoś czai się na najnowszy odcinek GoT? Ciągle pojawiają się jakieś lipne torrenty, co jest grane? EDIT: ok, doczytałam se, USA wymyśliło jakoś dzień pamięci czy cuś i w tym tyg nie ma. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2014-05-26 o 17:43 |
|
|
|
|
#4520 | |||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Helikopter w zbożu - jak z filmu Choć oczywiście w zawale nie ma nic śmiesznego.Ja też. Ba, inaczej wręcz nie umiem. |
|||
|
|
|
#4521 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to chyba jednak cionsza
|
|
|
#4522 | ||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
A o zjazdach "kuffa-słabo-mi-zaraz-spadnę" oczywiście zapomniałam powiedzieć lekarce Na nast. wizytę pójdę z karteczką W całym życiu miałam tak całe 3 razy, a od 1,5 m-ca średnio raz na tydzień.Skoro smucę i się skarżę, to popsioczę jeszcze na normy laboratoryjne: po co one są, skoro są nieadekwatne? Przy okazji kłucia machnęłam sobie ostatnio B12, żeby sprawdzić, jak się ma, skoro wege są zagrożeni niedoborami. I wyszło, że mam w normie - ok. 250 przy normie 191-663. Dziś endo zerknęła na to i zaordynowała z marszu suplementację, bo minimum to 300 ![]() Zaordynowała też hormony, ale to już inna bajka ![]() Nie wiem ![]() Cytat:
Sałatki? Albo dania już takie jak na obiad?Cytat:
Nie mogę się nadziwić, ile rzeczy może się w człowieku popsuć ![]() Cytat:
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-05-26 o 18:11 |
||||
|
|
|
#4523 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie jak piwo+ sok bananowy Cytat:
ale basen na pewno nie zaszkodzi Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ja też ograniczyłam ser, raz dziennie max jem i to po 1/6 plasterka ![]()
|
||||||
|
|
|
#4524 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Drogi Baru, potrzebuję pomysłu. Wymyśliłam biżuterię - mam 8 dość grubych kółeczek w kolorze ciemnym stalowym i stwierdziłam, że fajnie wyglądałoby po cztery po obu stronach wetkniętego go środka pdłużnego kryształu, po czym oba końce z kółeczkami byłyby zamocowane do łańcuszka/rzemyka w formie kolii. Ale kryształu nie przewiercę z obu stron (ani nawet z jednej ) więc czego mogłabym użyć żeby było trochę podobne, podłużne i z dziurami lub od razu przewiercone? Hmm...
|
|
|
|
|
#4525 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale moja znajoma opisywała właśnie b.podobne objawy przy niskim ciśnieniu. Bo rozumiem, że cukier i tym podobne podstawowe badania zrobiłaś? ![]() Matko Red z okazji Dnia Matki gratuluję zafasolkowania Idę się hamaknąć szybko
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#4526 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4527 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
tak myślałam, że ich u Was nie ma, ale może macie jakąś inną fajną piekarnię...? 2. ja kiedyś nie miałam nie wiem, może coś z hormonami, właśnie robiłam badania w tym test czynnościowy prolaktyny i po tabletce mam 14x więcej, gdzie jak czytam norma jest do 6x, ciekawe co endo powieCytat:
![]() od tygodnia zaczęłam jeść eksperymentalnie za namową koleżanki ostropest, chciałabym żeby oczyszczająco zadziałał też zewnętrznie... Cytat:
czy uwierzysz, że ja od września jem dzień w dzień na śniadanie to samo no, może nie w 100% to samo, bo są małe wariacje na temat, ale bazą są płatki gryczane na wodzie plus dodatki - ale na słodko, nie wytrawnie... i wcale mi się nie nudzi mogłabym to jeść i 2 razy dziennie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#4528 |
|
To ja :)
|
A nie mówili, żeby np na plecach, ale pod kolana zrolowany koc podłożyć?? Bo mi mówili, że przy atakach tak robić, a tak poza tym -jak mi wygodnie, byle nie na brzuchu...
Ooootóż, jadę do Katowic na warsztaty Sabbath
|
#4529 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.rosumię 3.tarczyca ? rodzinna hiperlipidemia/hipercholesterolemia ? zaburzenia wątrobowo-żółciowe ? a może nabiał np żółty ser ? 4.2 to środek normy dla tsh , chyba że coś jeszcze w tarczycy nie gra ? Cytat:
![]() 2.ale ja muszeu pomacać przed próbą włożenia , a na zabawy z szukaniem/przysyłaniem/odsyłaniem itp ni mom casu Cytat:
2.no niestety , w przychodni też się takie rzeczy zdarzają , mało fajne . Cytat:
Cytat:
![]() ja nie mogę zejść w ogóle w dół Cytat:
2.normy i zalecenia się zmieniają z rozwojem wiedzy , sieciunia nie nadąża , niektóre laboratoria mają źle skalibrowany sprzęt i w związku z tym podają nieprawidłowe zakresy norm - urok wolnego rynku każdy se może urządzenie kupić i laboratorium założyć . Niby jest rejestr laboratoriów , ale wiadomo , jak jest ja ciągle się bujam z laboratoriami które mają złe normy żelaza dla didów , w związku z czym rodzice nie przychodzą w porę "bo przecież w normie" a naprawdę jest w połowie między dolną granicą normy a zerem ![]() Wczoraj małżowi opowiadałam o limitowankach , czym się oburzył , bo "jak to , ktoś się przyzwyczai do zapachu i co potem jak wycofią , to świństwo i nieuczciwość" ale nie tylko w zapachach limitki się rozpanoszają , ostatnio widziałam limitowaną serię żarcia dla kothuf oczekuję teraz limitowanych edycji masła , mleka i chleba białego firmowego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4530 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Never ever, staram sie zasypiac na boku, ale w fazie rem i tak sie przekrecam na brzuch
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:00.

nawet jak byłam naprawdę bardzo szczupła , kałdun był 

i nie chudnę 
Zawsze się nie mogę doczekać, ale tym razem, no wiecie... 

smuci mnie to niezmiernie bo zdradza już brak młodzieńczości.
Nie wiem, może wyjszło opalanie za czasów małoletnich w Hiszpańskim słońcu 

okazało się, że w ośrodku był facet z zawałem i lekarz wezwał pogotowie lotnicze

jest przepyszny

Przegapłam?
Gratuluję silnej woli, nie wiem zaiste jak to czynisz, ode mnie to silniejsze, niby nie kupuję ale czasem muuuuuuuuuszę. Jesteś bogiem!!! 
W całym życiu miałam tak całe 3 razy, a od 1,5 m-ca średnio raz na tydzień.
ale basen na pewno nie zaszkodzi