|
|
#4561 | |
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
![]() Nie, no trochę tam marudzę, ale tak źle nie jest, szybciej czas od weekendu do weekendu leci Jeszcze dziś, po węgierskim, będę te leniwe gołąbki produkować
|
|
#4562 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja upolowałam kolejne po szarych, takie http://www.zalando.pl/palladium-pall...2c00q-851.html
za mniejszą cenę oczywiście
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4563 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4564 |
|
Wpisz tu zomzing
|
h&m, camaieu, terranova
|
|
|
|
#4565 | ||||||||
|
Panaroja
|
snad wody (w kubku
) w fqrfa ![]() Cytat:
Cytat:
a wcale nie były ładne . I na dodatek każdy producent ma kurza twarz inną numerację , inną tęgość i w ogóle masaaaakra Cytat:
2.a idź Ty z takim urokiem 3.rodzinna hipercholesterolemia to genetycznie uwarunkowana skłonność do mania wysokiego cholesterolu z odkładaniem się w naczyniach i wczesnej i dużej miażdżycy i wszelkich tego konsekwencji - udary , zawały , wieńcówka , wczesne zgony sercowe itp nawet u zupełnie młodych ludzi . Możesz zrobić transaminazy i bilirubinę żeby funkcje wątroby ogarnąć z grubsza , a z nerkami nie masz kłopotów ? 4.jak nadgarstek stale boli to może pokaż go chirurgowi lepiej , co ? Cytat:
no ponoć tak jest i przy dużym biuście oficjalnie nawet się zaleca spanie w staniku Cytat:
![]() 2. 3.najlepiej korzystać z laboratoriów przyszpitalnych albo w publicznych zozach - tam w sumie jest największa kontrola sprzętu i takich tam . Cytat:
![]() Cytat:
2.czasem czeba 3.mnie się takie gładkie czarne bez cudów udawało kupić w Camaieu i w H&Mie naziemnie Cytat:
ideu ćficzyć i usiłować zrzucić sadeło z kałduna ( i reszty kadłuba)
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4566 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na mnie czekała bez żadnych oznaczeń i adresu... ![]() Cytat:
|
|
#4567 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Na tym liscie przewozowym, czy jak to nazwac jest napisane drobnym druczkiem, ze to test Fructisa.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
np Kamena już znalazła swoje typy. |
||
|
|
|
#4570 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie, wszystko się normalnie zgina, tylko potłuczone, bo czerwone i opuchnięte miałam, ale powoli schodzi. Dzisiaj rano zdezynfekowałam i siedziałam w domu (na boso, na dwór nie wyjdę, bo żadnych butów nie założę) bez plastrów, to mi ładnie zaschło i strupki się porobiły
Cytat:
Cytat:
![]() łaaa! dobre? ![]() Najlepszy plakat wyborczy! ![]() https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...24408356_n.jpg i mina Tywina ![]() https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...31225454_n.jpg
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-05-27 o 21:00 |
||
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
anegdotka
Stoję sobie w przymierzalni i słyszę za kotarą Rejczel Rejczel !- gdybyście widziały ciąg moich min: wielkie oczy, bezdech "o boże wołają z Wizażu!!! " ekscytacja, obrót o 180 stopni i wewnętrzny parsk śmiechu zmieszany ze smutkiem i rozczarowaniem, oraz ten wew głos - głuptasie przecież Ty nie jesteś rejczel. ![]() No ale same powiedzcie, idziecie sobie ulicą, ktoś krzyknie (niewiadomo czemu ) Flo! Flo! Nie odwrócisz się?
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-27 o 21:12 |
|
|
|
#4572 | |||
|
Zakorzenienie
|
Widziałam na fejsiku foty
![]() Jesteś sławna ![]() Cytat:
To jak ja mam ponad 1 to też jestem chora, a mówią, że zdrowa? Tzn w sumie możliwe ![]() Cytat:
Ale Ty w ogóle się leczysz już od jakiegoś czasu na tę tarczycę? Cytat:
I tyle tematu Nieważne, że kiedyś też miałam regularny okres i normę przekroczoną ...krotnie A właśnie dziś rozważałam wybranie się do endo, ale jak to zrobić bez płacenia ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co ja mam powiedzieć? Maja to ostatnio najpopularniejsze imię dla dziewczynek
|
|
#4574 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jednak się zebrałam do tego sprzątania ![]() Cytat:
mnie to jutro czeka, wyjście przed 8, powrót ok 20 jak dobrze pójdzie, w przerwie między jedna a drugą pracą wizyta u lekarza (do którego chodzę ostatnio co 2-3 dni ) Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4575 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lata w kupie a rozum w .... ![]() Cytat:
![]() 2. Weeeeź śmiałam się z siebie samej godzinami. |
||
|
|
|
#4576 | |||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
więc nie wiem czy te mdłości mogą być objawem ale może i tak, przy bardzo wysokim chyba mogą, ale też nie wiem na 100 % Coś mi gdzieś ino świta.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
więc co mam powiedzieć, że mi dolega
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#4577 | |||||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
![]() Bądź! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Odlot! Pewnie, że chcecie Cytat:
![]() No ale czemu gópkiem, reagujesz jak na drugie imię - IMO normalny odruch. Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2014-05-27 o 22:16 |
|||||
|
|
|
#4579 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#4580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nie no na Anna nie reaguję wcale to jakaś kwestia psychologiczno-tożsamościowa, która nadejszła z erą Internetu ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Tam bywa chaos, brak wprawy zakupowej co jest co, potrafi zrobić swoje. A może akurat nic nie wisiało. Nie jestem pewna, zawsze myślałam że basicowa kolekcja jest stale, ale okazuje się też ulega rotacjom. Ja w takiej kwestii pytam sprzedawczynie, one się orientują. u nas są mega pomocno, wszak generują tym sposobem zysk
|
|
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
na razie idzie jak po grudzie powiedz po prostu że chcesz kontrolnie iść bo podejrzewasz ze coś może nie grać ![]() |
|
|
|
#4582 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fakt jakgby ktoś skrb zawołał to się obejrzę tak ![]() co do endo, na fundusz.. nie mówię że regułą to jest ale , byłam niedawno na chybił trafił, czekałam 2 miesiące wiec stosunkowo krótko, nawet pacan wywiadu nie przeprowadził ani nie zbadał życzę mu niniejszym permanentnej biegunki
|
|
#4583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek lipa tak na serio, ale jak to inaczej przeżyć jak nie zabijając ironią ![]() a jeszcze Wam powiem gdzie mają takich co chcą se znamię usunąć na fundusz. Byłąmw styczniu, ze niby cwany ruch, bo kontrakty bla bla bla. Pan (fajny ) mówi, zadzwonimy do Pani jak będzie termin, bo tyyyyle tego. No i dzisiaj czytam o 15.45 sms, ze mogę przyjsć na zabiego na 16.30 jak mi pasuje. Wiem, że chcą mnie zmusić tym spsosobem, nie mnie ., ale wszystkich, by jednak się wycinać za opłatą. Nosz kur dwa. Takiego wała. Pójdę gdzie indziej.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-27 o 22:53 |
|
|
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
to mogę podesłać przed warsztatami. bo z moją mobilnością może być ciężko w najbliższym czasie.
jeśli chodzi o smak, to mojego podniebienie nie podbiła ta wyżuta guma z piaskownicy, ale zapach.... ![]() ad sinupret jo malone ![]() byliśmy wczoraj w kolejnym sklepie (okazuje się że mają swój punkt w każdym większym shoppingu) niestety niezbyt miła pani poinformowała, że nie dysponują samplami ani do wzięcia ani do kupienia ![]() przemyślę większą rozbiórkę, ale realizacja najwcześniej w lipcu. i jeśli jest na sali lekarz lub ktoś zorientowany, to chętnie się dowiem co oznacza krew wypływająca z wewnątrz ucha przez 2 dni i czy jeśli trzeciego nic się nie dzieje, to czy trzeba z tym do lekarza iść....
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2014-05-27 o 23:31 |
|
|
|
#4585 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Ok, dzięki za info. Ja się ręcami i nogami łapię, bo to mój kilkuletni muszmieć. 3. No chyba raczej do lekarza. Chyba, że sądzisz, że to norma. O mamusiu, cyba tak być nie powinno. |
||
|
|
|
#4586 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
gratukuje nabycia palladiumów, ja jesczze nie mam
za to moj TZ jak wskoczyl w swoje skórowe palladiumy tak ich juz nie zdjął w sensie codziennie w nich łazi, inny obuw został pochowany głeboko w szafie. chyba mi sie pierwszy raz udało chłopa uszczesliwic obuwniczo ![]() ---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Cytat:
nom..a zara obok jest jaskinia TengelaZłego ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
ja tez tak mówie i moja mum ![]() ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4587 | |
|
|
Cytat:
![]() Otóż kupiłam sobie dziś piękny, błękitny lakier -przez Parabel Nie mam pojęcia, czy go użyję, ale jest piękny do patrzenia
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam fioletowy, taki głęboki, nasycony - miał byc do patrzenia, dostałam od Mam, szarych ciuchów jest obłęęęędny to sobie strzelam taki fiolet. Z Manhattan chyba go mam. Nienawidzę koloryzować paznokci, i zmywac ich, zajmowac się nimi. Nie znosze tego zachodu. Ale czaaasem, dla efektu, no miło popatrzeć
|
|
|
|
|
#4589 |
|
|
Ja mam taki fajny z Peggy Sage, Crocus się nazywa, w życiu bym go nie kupiła, bo wygląda w buteleczce, jak siny, ale na paznokciach super -jasny, wyglądają ręce, jak czyste i świeżo zrobione. I nie widać odprysków. Innych nie używam...
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zrobiłam śniadaniowo obiadowo przekąskową bazę sałatka z: kutak smażony w ziołach ryż jajca papryka czerw cebulka dymka ogór konserwowy domowy sól, pieprz jutro na śniadanko dokroję do swojej porcji pomidorca i zobaczę jak się sprawuje chuopinowi wcisnę do robo jużem zeżarła na kolację - mam danie wielofunkcyjne No ale na razie jedno aaaa i naciowego selera dopcham, choć on zepsuje wszystko ale trzeba zjeść bo się ....no niszczy się Jakoś nie miałam czasu na sok dobrej nocki Mam trzeci dzień bez chleba a w Lidlu myślałam, że zemrę na te zapachy i te je....łokrutne kroasanty A i szczerze wątpię, byśmy odnieśli sukces. My po prostu z chuopinem nie jestesmy w stanie sobie odmówić pewnych przyjemności, a takimi są piizze na kolacje, obiady etc. Ale robię eksperyment. Nie mam nic do stracenia Jezu lecę, bo na chuopinowym kompie to męczarnia jakaśAaaa i jeszcze, zanim się oddalę, nietopsz zrobił wyśmienitą, mega sycąca sałatkę, takie danie odbiadowe: fasola czerw por jajca pieczarki przesmażone sól, pieprz pietruszka natka majo z jogurtem i musztardą I wiecie co, jak ja to zrobiłam to nie wyszło dobre Jednak co doświadczenie to doświadczenie. A porowych sałatek nie jadam nigdy, u nikogo bo są dla mnie zbyt surowe, za mało przegotowane. Przepis był z Wachowiczki. Ale mielismy kolację i obiad z tego. Fajny zasycacz na dłuuugie godziny poza domem etc.
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-05-28 o 00:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

chyba, że stchórzę 

a wcale nie były ładne . I na dodatek każdy producent ma kurza twarz inną numerację , inną tęgość i w ogóle masaaaakra 
Jeszcze 10 lat temu myśleliśmy ze choroby dotykają innych, nei nas, my jesteśmy neizniszczalni, młodzi, wieczni. Chorowac będziemy lub nie na starość. W ogóle, jakie zmiany ciśnienia, bóle głowy, omdlenia, jak miałąm 18 lat nei wiedziałam co to zmiana ciśnienia, niż wyż, eeech marność.
Ta biologia jest jednak górą 

Wiem, że chcą mnie zmusić tym spsosobem, nie mnie ., ale wszystkich, by jednak się wycinać za opłatą. Nosz kur dwa. Takiego wała. Pójdę gdzie indziej. 
No chyba raczej do lekarza. Chyba, że sądzisz, że to norma.