Scent Bar LII - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-27, 19:11   #4561
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar LII

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
jesteś trzecią osobą która tak mówi (Dedi i ja ) Wszyscy się mnei pytają zawsze - jakie?

Dziewszyno jak ja Ci współczuję, Ty jesteś jakiś męczennik - noremalnie pod górę, wiatr w oczy i kopanie leżącgo.
W mojej rodzinie też się tak mówi

Nie, no trochę tam marudzę, ale tak źle nie jest, szybciej czas od weekendu do weekendu leci
Jeszcze dziś, po węgierskim, będę te leniwe gołąbki produkować

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 19:16   #4562
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:

Piękne Po prostu piękne
Ja upolowałam kolejne po szarych, takie http://www.zalando.pl/palladium-pall...2c00q-851.html

za mniejszą cenę oczywiście

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 19:33   #4563
akiyo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aileenn Pokaż wiadomość

A na kadzidlane warsztaty z Sabb w Krakowie w czerwcu przyjedziecie ktoś? Sabb fajna, kadzidła fajne, to jak?
Ja planuję, niekoniecznie przyjeżdżać, bo jestem na miejscu, ale pojawić się chyba, że stchórzę
akiyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 19:52   #4564
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
Potrzebuję bluzki (T-shirta, topu - jak zwał, tak zwał) bawełnianej (lub z minimalnymi domieszkami), czarnej, bez nadruków, wzorków, koronek itp., z krótkim rękawem i dekoltem odkrywającym niewiele więcej niż obojczyki. Ot, bazowe coś, co pasuje do niemal wszystkiego.
h&m, camaieu, terranova

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 20:01   #4565
Parabelka
Panaroja

snad wody (w kubku ) w fqrfa
Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

Za wcześnie pochwaliłam się z tą nogą, że ok, teraz dopiero napierdziela tak, że po domu boso łażę, bo nawet kapeć mnie uciska w obtarte miejsca
ojoj , a we środku niczego sobie nie uszkodziłaś , nie boli nic ?

Cytat:
Ja Cie rosumię, ja też tak wolę, ale że juz tak nie ma to się uelastyczniłam trochę i radzę sobie w inny sposób. Wszak boso chadzać nie będę a w szajsie moja noga nie postanie
no ale jak mam się odważyć kupić w ciemno , skoro dziś byłam w 6 słownie sześciu sklepach , znalazłam jedne model który ewentualnie nadawałby się do noszeni i co ? za szeroki a wcale nie były ładne . I na dodatek każdy producent ma kurza twarz inną numerację , inną tęgość i w ogóle masaaaakra
Cytat:
Napisane przez neska951 Pokaż wiadomość
Miałam kiedyś problem z B12 ale dostałam w zastrzykach...
Neurolog powiedział że z tabsów słabo się wchłania...

1 A może to nasz urok ta fałdka Ja już na swój przestaję narzekać bo poddał się bańkom, ćwiczeniom i diecie. Jest coraz lepiej i niech tak dalej idzie
3 tarczyca tak, 2 jest w środku normy ale jest jeszcze coś takiego jak norma wiekowa ( tak mój endo mówi) Jak dla kobiety w moim wieku powinno być 1 i mniej. Zresztą pół roku temu tsh było 0,5 i cholester ,trój w górnej granicy normy... Po pół roku i po ograniczeniach dietowych ( bo uznałam że górna granica cholesteru to i tak dużo) tsh jest 2,1 cholester i trój ponad normę, rano gęba opuchnięta, obrączki nie mogę zdjąć z palca.... Wątroby nie badałam ale jak to sprawdzić przez próby wątrobowe? .Może i być to rodzinne ale do końca nie wiem na 100 %... A jak to jest rodzinne to co to oznacza że cholester nie odkłada się w żyłach???
Żółtego sera nie jem prawie wcale może raz na 2 tyg( zauważyłam że jest sprzymierzeńcem migreny), masła też nie jem...

---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Mnie nadgarstek po wy... orła na hulajce boli do tej pory...
Przyjemność trza okupić bólem
1.to prawda - podana doustnie wchłania się słabiutko .
2.a idź Ty z takim urokiem
3.rodzinna hipercholesterolemia to genetycznie uwarunkowana skłonność do mania wysokiego cholesterolu z odkładaniem się w naczyniach i wczesnej i dużej miażdżycy i wszelkich tego konsekwencji - udary , zawały , wieńcówka , wczesne zgony sercowe itp nawet u zupełnie młodych ludzi . Możesz zrobić transaminazy i bilirubinę żeby funkcje wątroby ogarnąć z grubsza , a z nerkami nie masz kłopotów ?
4.jak nadgarstek stale boli to może pokaż go chirurgowi lepiej , co ?
Cytat:

tylko u mnie to rodzinne ile bym nie ćwiczyła, to fałdka nad pępkiem i duża o wiele większa pod pępkiem są

Co do spania w staniku, to już od roku śpię, bo podobno cycki się tak nie gniotą i skóa nie rozciąga, jak bez

no ponoć tak jest i przy dużym biuście oficjalnie nawet się zaleca spanie w staniku
Cytat:
Znad coraz realniejszej współpracy z nowym zleceniodawcą

Współczuję, zbyt dobrze znam ten ból

A więc to tak Zwykły człowiek nie ma szans się zorientować sam i przypuszczalnie - tak jak ja do tej pory - ufa wydrukom z laboratorium...
1.
2.
3.najlepiej korzystać z laboratoriów przyszpitalnych albo w publicznych zozach - tam w sumie jest największa kontrola sprzętu i takich tam .
Cytat:
Tak samo ostatnio dumam nad tym. Jeszcze 10 lat temu myśleliśmy ze choroby dotykają innych, nei nas, my jesteśmy neizniszczalni, młodzi, wieczni. Chorowac będziemy lub nie na starość. W ogóle, jakie zmiany ciśnienia, bóle głowy, omdlenia, jak miałąm 18 lat nei wiedziałam co to zmiana ciśnienia, niż wyż, eeech marność. Ta biologia jest jednak górą
ano - i dlatego najlepiej jak coś tylko zaczyna szwankować od razu za to się brać , póki się rzecz nie rozpaskudzi
Cytat:
Witamina D też? Zaczynam myśleć, że łatwiej wymienić, co nie wpływa na tarczycę

Oby u mnie się wchłaniała, nie chcę zastrzyków

Potrzebuję bluzki (T-shirta, topu - jak zwał, tak zwał) bawełnianej (lub z minimalnymi domieszkami), czarnej, bez nadruków, wzorków, koronek itp., z krótkim rękawem i dekoltem odkrywającym niewiele więcej niż obojczyki. Ot, bazowe coś, co pasuje do niemal wszystkiego. Obeszłam 4 sklepy i nie znalazłam. (A nie: znalazłam w C&A, tylko że najmniejszy ichni rozmiar, czyli XS, wisiał na mnie, a przecież chudzinka nie jestem ). Miałam pecha, za słabe okulary czy po prostu takie rzeczy trzeba w sieci kupować?
1. wszystko wpływa na wszystko tak naprawdę i dlatego tak łatwo niechcący sobie w najlepszej wierze zdrowie rozwalić .
2.czasem czeba
3.mnie się takie gładkie czarne bez cudów udawało kupić w Camaieu i w H&Mie naziemnie

Cytat:
jesteś trzecią osobą która tak mówi (Dedi i ja ) Wszyscy się mnei pytają zawsze - jakie?
o , a u mnie wszyscy tak mówią - w domu i w pracy i fogle - może na Mazowszu to normalne ?

ideu ćficzyć i usiłować zrzucić sadeło z kałduna ( i reszty kadłuba)

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 20:10   #4566
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Dostałam z wizażu odżywkę Fructisa do testów, przesyłka niepodpisana, już myślałam, że przez pomyłkę mi cos z allegro na domowy adres wysłali- mąż odebrał, byłaby wtopa
a skąd wiesz, że fructisa?
na mnie czekała bez żadnych oznaczeń i adresu...

Cytat:
A na kadzidlane warsztaty z Sabb w Krakowie w czerwcu przyjedziecie ktoś? Sabb fajna, kadzidła fajne, to jak?
może chcecie przetestować takie coś?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0122 (Large).jpg (69,7 KB, 25 załadowań)
Stary 2014-05-27, 20:24   #4567
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

Na tym liscie przewozowym, czy jak to nazwac jest napisane drobnym druczkiem, ze to test Fructisa.

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 20:34   #4568
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Na tym liscie przewozowym, czy jak to nazwac jest napisane drobnym druczkiem, ze to test Fructisa.
aaa, to ja dostałam bez listu
Stary 2014-05-27, 20:38   #4569
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja upolowałam kolejne po szarych, takie http://www.zalando.pl/palladium-pall...2c00q-851.html

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
no ale jak mam się odważyć kupić w ciemno , skoro dziś byłam w 6 słownie sześciu sklepach , znalazłam jedne model który ewentualnie nadawałby się do noszeni i co ? za szeroki a wcale nie były ładne . I na dodatek każdy producent ma kurza twarz inną numerację , inną tęgość i w ogóle masaaaakra

o , a u mnie wszyscy tak mówią - w domu i w pracy i fogle - może na Mazowszu to normalne ?
1. No tak, ale kupując w sieciuni też mierzysz, tylko dyskomfort z odsyłaniem
np Kamena już znalazła swoje typy.
Cytat:

rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 20:44   #4570
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
ojoj , a we środku niczego sobie nie uszkodziłaś , nie boli nic ?
nie, wszystko się normalnie zgina, tylko potłuczone, bo czerwone i opuchnięte miałam, ale powoli schodzi. Dzisiaj rano zdezynfekowałam i siedziałam w domu (na boso, na dwór nie wyjdę, bo żadnych butów nie założę) bez plastrów, to mi ładnie zaschło i strupki się porobiły
Cytat:

Cytat:
ideu ćficzyć i usiłować zrzucić sadeło z kałduna ( i reszty kadłuba)
na moje sadło to chyba tylko liposuka pomóc może
Cytat:
łaaa! dobre?

Najlepszy plakat wyborczy!
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...24408356_n.jpg

i mina Tywina
https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/...31225454_n.jpg

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2014-05-27 o 21:00
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 21:09   #4571
rachell111
Zakorzenienie

anegdotka

Stoję sobie w przymierzalni i słyszę za kotarą Rejczel Rejczel !- gdybyście widziały ciąg moich min: wielkie oczy, bezdech "o boże wołają z Wizażu!!! " ekscytacja, obrót o 180 stopni i wewnętrzny parsk śmiechu zmieszany ze smutkiem i rozczarowaniem, oraz ten wew głos - głuptasie przecież Ty nie jesteś rejczel.

No ale same powiedzcie, idziecie sobie ulicą, ktoś krzyknie (niewiadomo czemu ) Flo! Flo! Nie odwrócisz się?

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2014-05-27 o 21:12
Stary 2014-05-27, 21:12   #4572
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
i nikt mnie nie obśmiał w barze z okazji foty u góry strony
Widziałam na fejsiku foty, a an wizażu nie zauważyłam Jesteś sławna

Cytat:

3 2.6 to słaby wynik ja ma teraz 2.1 i jest to źle dostałam większą dawkę leków. W naszym ( nie wiem ile masz lat ... ) wieku najlepiej żeby było 1 i poniżej... No i ta Wit D endo powiedział że jet ważna dla tarczycy i ma wpływ na nią kazał suplementować przewlekle czyli cały czas...A czy ona wzrosła skontrolować po roku . Dodatkowo podobno wit D sprzyja chuściu wiec może sobie zrób jej poziom...
Ke? No bez sensu To jak ja mam ponad 1 to też jestem chora, a mówią, że zdrowa? Tzn w sumie możliwe

Cytat:

3 tarczyca tak, 2 jest w środku normy ale jest jeszcze coś takiego jak norma wiekowa ( tak mój endo mówi) Jak dla kobiety w moim wieku powinno być 1 i mniej. Zresztą pół roku temu tsh było 0,5 i cholester ,trój w górnej granicy normy... Po pół roku i po ograniczeniach dietowych ( bo uznałam że górna granica cholesteru to i tak dużo) tsh jest 2,1 cholester i trój ponad normę, rano gęba opuchnięta, obrączki nie mogę zdjąć z palca....
No bardzo ciekawe, pierwszy raz się spotykam z "normą wiekową" Ale Ty w ogóle się leczysz już od jakiegoś czasu na tę tarczycę?

Cytat:
Od siebie czyli z własnego doświadczenia dodam niedobór magnezu wapnia wit B12 , hiperprolaktynemia
A prl dlaczemu Ci badano? Co Ci się działo? Też kiedyś miałam b. wysoką prolaktynę...Ale się sama zmniejszyła po pewnym czasie... W pn u gina m.in właśnie o tej prl gadałam, a ta mi odpowiedziała, że jak mam regularny okres to nie ma podstaw do robienia badania I tyle tematu Nieważne, że kiedyś też miałam regularny okres i normę przekroczoną ...krotnie

A właśnie dziś rozważałam wybranie się do endo, ale jak to zrobić bez płacenia
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 21:24   #4573
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
anegdotka

Stoję sobie w przymierzalni i słyszę za kotarą Rejczel Rejczel !- gdybyście widziały ciąg moich min: wielkie oczy, bezdech "o boże wołają z Wizażu!!! " ekscytacja, obrót o 180 stopni i wewnętrzny parsk śmiechu zmieszany ze smutkiem i rozczarowaniem, oraz ten wew głos - głuptasie przecież Ty nie jesteś rejczel.

No ale same powiedzcie, idziecie sobie ulicą, ktoś krzyknie (niewiadomo czemu ) Flo! Flo! Nie odwrócisz się?

a co ja mam powiedzieć? Maja to ostatnio najpopularniejsze imię dla dziewczynek
Stary 2014-05-27, 21:24   #4574
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
\

ad2. no dobra, ale Ty zbierasz ślimaki
i w sumie to fajna robota, tylko moja struna grzbietowa protestuje
oki, następnym razem
bo jednak się zebrałam do tego sprzątania
Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Po 11 godzinach w pracy, czuję się, jakby mnie ktoś wyżął, ale zapomniał wyprać... Nie wiem, po co przyszłam na węgierski, będę tylko statystyki ilościowe poprawiać...

mnie to jutro czeka, wyjście przed 8, powrót ok 20 jak dobrze pójdzie, w przerwie między jedna a drugą pracą wizyta u lekarza (do którego chodzę ostatnio co 2-3 dni )
Cytat:

też fajne
Cytat:

Cytat:
anegdotka

bosko

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość

A właśnie dziś rozważałam wybranie się do endo, ale jak to zrobić bez płacenia
jak się dziś zapiszesz to w przyszłym roku bez płacenia wejdziesz

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 21:35   #4575
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

a co ja mam powiedzieć? Maja to ostatnio najpopularniejsze imię dla dziewczynek
nooo ale jakim trzeba być gópkiem żeby tak reagować na Rejczel
Lata w kupie a rozum w ....

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
mnie to jutro czeka, wyjście przed 8, powrót ok 20 jak dobrze pójdzie, w przerwie między jedna a drugą pracą wizyta u lekarza (do którego chodzę ostatnio co 2-3 dni )

bosko
1. Znaczy dzieje się, oby na dobre wyszło

2. Weeeeź śmiałam się z siebie samej godzinami.
Stary 2014-05-27, 22:01   #4576
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Znad coraz realniejszej współpracy z nowym zleceniodawcą

Cytat:
A tak - ciśnienie pasuje Mam niskie od zawsze.
Tym podobne podstawowe badania powychodziły w normie kilka m-cy temu, cionsza wykluczona
Tylko wiesz ja się na niskim ciśnieniu nie znam więc nie wiem czy te mdłości mogą być objawem ale może i tak, przy bardzo wysokim chyba mogą, ale też nie wiem na 100 % Coś mi gdzieś ino świta.

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
snad ok.400 zebranych ślimaków i końca nie widać

Cytat:

Cytat:
anegdotka

Cytat:

Cytat:
jak się dziś zapiszesz to w przyszłym roku bez płacenia wejdziesz
Spoko tylko trzeba skierowanie więc co mam powiedzieć, że mi dolega
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 22:08   #4577
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew
ja bardzo chętnie tylko żeby data mi spasowała tym razem

Cytat:
2. Ja bym chciała bo Ty fajna

Bądź!

Cytat:
Napisane przez akiyo Pokaż wiadomość
Ja planuję, niekoniecznie przyjeżdżać, bo jestem na miejscu, ale pojawić się chyba, że stchórzę
Nie tchórz, nie bądź taka, pojaw się Tym bardziej, że - jak się zdaje - będą niegryzące znajome osobniki

Cytat:
Cytat:
U mnie też funkcjonuje rozchełstanie - ale raczej w odniesieniu do koszuli, a nie butów

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
h&m, camaieu, terranova
Cytat:
3.mnie się takie gładkie czarne bez cudów udawało kupić w Camaieu i w H&Mie naziemnie
W H&M nie było do reszty wymienionych nie doszłam. Chodzenie po sklepach jest chyba ponad moje siły

Cytat:
Odlot!
Pewnie, że chcecie

Cytat:
nie, wszystko się normalnie zgina, tylko potłuczone, bo czerwone i opuchnięte miałam, ale powoli schodzi. Dzisiaj rano zdezynfekowałam i siedziałam w domu (na boso, na dwór nie wyjdę, bo żadnych butów nie założę) bez plastrów, to mi ładnie zaschło i strupki się porobiły
Uch, niech się goi szybko i ładnie

Cytat:
nooo ale jakim trzeba być gópkiem żeby tak reagować na Rejczel
Lata w kupie a rozum w ....
No ale czemu gópkiem, reagujesz jak na drugie imię - IMO normalny odruch.

Edytowane przez aileenn
Czas edycji: 2014-05-27 o 22:16
aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 22:14   #4578
Miciel
Wpisz tu zomzing

Cytat:
W H&M nie było
zawsze są

Miciel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 22:15   #4579
aileenn
Mother of Cats

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
zawsze są
Tia... To mam za słabe okulary

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 22:22   #4580
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Chodzenie po sklepach jest chyba ponad moje siły

No ale czemu gópkiem, reagujesz jak na drugie imię - IMO normalny odruch.
1. Aczkolwiek się zmuszam ostatnio, bo nie mam w czym isc na party

2. Nie no na Anna nie reaguję wcale to jakaś kwestia psychologiczno-tożsamościowa, która nadejszła z erą Internetu

---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ----------

Cytat:
Tia... To mam za słabe okulary
Tam bywa chaos, brak wprawy zakupowej co jest co, potrafi zrobić swoje. A może akurat nic nie wisiało. Nie jestem pewna, zawsze myślałam że basicowa kolekcja jest stale, ale okazuje się też ulega rotacjom. Ja w takiej kwestii pytam sprzedawczynie, one się orientują. u nas są mega pomocno, wszak generują tym sposobem zysk
Stary 2014-05-27, 22:23   #4581
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

1. Znaczy dzieje się, oby na dobre wyszło

na razie idzie jak po grudzie
Cytat:

Cytat:

Spoko tylko trzeba skierowanie więc co mam powiedzieć, że mi dolega
powiedz po prostu że chcesz kontrolnie iść bo podejrzewasz ze coś może nie grać
Cytat:

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 22:29   #4582
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
anegdotka

najsampierw

ale fakt jakgby ktoś skrb zawołał to się obejrzę

Cytat:
Widziałam na fejsiku foty, a an wizażu nie zauważyłam Jesteś sławna
tak mogę już prawie rekramować maść wybielającą kiszkeu tylnom

co do endo, na fundusz.. nie mówię że regułą to jest ale , byłam niedawno na chybił trafił, czekałam 2 miesiące wiec stosunkowo krótko, nawet pacan wywiadu nie przeprowadził ani nie zbadał życzę mu niniejszym permanentnej biegunki

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 22:47   #4583
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość

co do endo, na fundusz.. nie mówię że regułą to jest ale , byłam niedawno na chybił trafił, czekałam 2 miesiące wiec stosunkowo krótko, nawet pacan wywiadu nie przeprowadził ani nie zbadał życzę mu niniejszym permanentnej biegunki

Aczkolwiek lipa tak na serio, ale jak to inaczej przeżyć jak nie zabijając ironią

a jeszcze Wam powiem gdzie mają takich co chcą se znamię usunąć na fundusz. Byłąmw styczniu, ze niby cwany ruch, bo kontrakty bla bla bla. Pan (fajny ) mówi, zadzwonimy do Pani jak będzie termin, bo tyyyyle tego. No i dzisiaj czytam o 15.45 sms, ze mogę przyjsć na zabiego na 16.30 jak mi pasuje. Nie ważne ile km jestem dalej od tego miejsca. Chyba nadaje się do Telexpresu. Wiem, że chcą mnie zmusić tym spsosobem, nie mnie ., ale wszystkich, by jednak się wycinać za opłatą. Nosz kur dwa. Takiego wała. Pójdę gdzie indziej.

Czas edycji: 2014-05-27 o 22:53
Stary 2014-05-27, 23:10   #4584
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
to mogę podesłać przed warsztatami. bo z moją mobilnością może być ciężko w najbliższym czasie.
jeśli chodzi o smak, to mojego podniebienie nie podbiła ta wyżuta guma z piaskownicy, ale zapach....

ad sinupret jo malone
byliśmy wczoraj w kolejnym sklepie (okazuje się że mają swój punkt w każdym większym shoppingu)
niestety niezbyt miła pani poinformowała, że nie dysponują samplami ani do wzięcia ani do kupienia
przemyślę większą rozbiórkę, ale realizacja najwcześniej w lipcu.

i jeśli jest na sali lekarz lub ktoś zorientowany, to chętnie się dowiem co oznacza krew wypływająca z wewnątrz ucha przez 2 dni i czy jeśli trzeciego nic się nie dzieje, to czy trzeba z tym do lekarza iść....

Edytowane przez Betty83
Czas edycji: 2014-05-27 o 23:31
Betty83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 23:36   #4585
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Jak to miło wiedzieć - to chyba jakieś kresowe? starsze? Mój Dedi z Kresów oryginalnie - my śląskiej krwi w sobie nie mamy ale

Cytat:

Cytat:
to mogę podesłać przed warsztatami. bo z moją mobilnością może być ciężko w najbliższym czasie.
jeśli chodzi o smak, to mojego podniebienie nie podbiła ta wyżuta guma z piaskownicy, ale zapach....

ad sinupret jo malone
byliśmy wczoraj w kolejnym sklepie (okazuje się że mają swój punkt w każdym większym shoppingu)
niestety niezbyt miła pani poinformowała, że nie dysponują samplami ani do wzięcia ani do kupienia
przemyślę większą rozbiórkę, ale realizacja najwcześniej w lipcu.

i jeśli jest na sali lekarz lub ktoś zorientowany, to chętnie się dowiem co oznacza krew wypływająca z wewnątrz ucha przez 2 dni i czy jeśli trzeciego nic się nie dzieje, to czy trzeba z tym do lekarza iść....
1. o dobry smak tego nie podejrzewałam, ale ciekawość ciekawość

2. Ok, dzięki za info. Ja się ręcami i nogami łapię, bo to mój kilkuletni muszmieć.

3. No chyba raczej do lekarza. Chyba, że sądzisz, że to norma. O mamusiu, cyba tak być nie powinno.
Stary 2014-05-27, 23:51   #4586
Polly_
grozi wypollizowaniem

gratukuje nabycia palladiumów, ja jesczze nie mam

za to moj TZ jak wskoczyl w swoje skórowe palladiumy tak ich juz nie zdjął w sensie codziennie w nich łazi, inny obuw został pochowany głeboko w szafie. chyba mi sie pierwszy raz udało chłopa uszczesliwic obuwniczo

---------- Dopisano o 23:46 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ----------

Cytat:
boś ładnie wyszła

Cudo! Muszę jechać na Słowenię
https://www.google.pl/search?q=Predj...w=1280&bih=697

nom..a zara obok jest jaskinia TengelaZłego

---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:

ja tez tak mówie i moja mum

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ----------

Cytat:

Cytat:
anegdotka

Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 23:59   #4587
Murszafka

Cytat:
Jak to miło wiedzieć - to chyba jakieś kresowe? starsze? Mój Dedi z Kresów oryginalnie - my śląskiej krwi w sobie nie mamy ale
Mazowsze -Mamy strona tak mówi. Tata urodzony w Wilnie, ale oni w ogóle podaniami mówią

Otóż kupiłam sobie dziś piękny, błękitny lakier -przez Parabel Nie mam pojęcia, czy go użyję, ale jest piękny do patrzenia

Stary 2014-05-28, 00:14   #4588
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Mazowsze -Mamy strona tak mówi. Tata urodzony w Wilnie, ale oni w ogóle podaniami mówią

Otóż kupiłam sobie dziś piękny, błękitny lakier -przez Parabel Nie mam pojęcia, czy go użyję, ale jest piękny do patrzenia
Zaraz okaże się, że wszędzie tak mówią tylko ja nie słyszałam.

Mam fioletowy, taki głęboki, nasycony - miał byc do patrzenia, dostałam od Mam, gdyż lakierów nie kupuje, ale użylam, i do szarości, tj. szarych ciuchów jest obłęęęędny Oczywista oczywistość, że potem traci urok, bo lakiery to rzecz dla ludzi o mocnych nerwach i anielskiej cierpliowści (bo któż inny by co pęknięcie, co odprysk, co zużycie, zdarcie wierzchołka powtarzał całą procedurę) ale jak mma kaprys czas i wenę (całe 2 razy jak dotąd to sobie strzelam taki fiolet. Z Manhattan chyba go mam. Nienawidzę koloryzować paznokci, i zmywac ich, zajmowac się nimi. Nie znosze tego zachodu. Ale czaaasem, dla efektu, no miło popatrzeć
Stary 2014-05-28, 00:20   #4589
Murszafka

Ja mam taki fajny z Peggy Sage, Crocus się nazywa, w życiu bym go nie kupiła, bo wygląda w buteleczce, jak siny, ale na paznokciach super -jasny, wyglądają ręce, jak czyste i świeżo zrobione. I nie widać odprysków. Innych nie używam...

Stary 2014-05-28, 00:23   #4590
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam taki fajny z Peggy Sage, Crocus się nazywa, w życiu bym go nie kupiła, bo wygląda w buteleczce, jak siny, ale na paznokciach super -jasny, wyglądają ręce, jak czyste i świeżo zrobione. I nie widać odprysków. Innych nie używam...
Brzmi dobrze

Zrobiłam śniadaniowo obiadowo przekąskową bazę

sałatka z:
kutak smażony w ziołach
ryż
jajca
papryka czerw
cebulka dymka
ogór konserwowy domowy
sól, pieprz

jutro na śniadanko dokroję do swojej porcji pomidorca i zobaczę jak się sprawuje
chuopinowi wcisnę do robo
jużem zeżarła na kolację - mam danie wielofunkcyjne
No ale na razie jedno

aaaa i naciowego selera dopcham, choć on zepsuje wszystko ale trzeba zjeść bo się ....no niszczy się
Jakoś nie miałam czasu na sok

dobrej nocki

Mam trzeci dzień bez chleba a w Lidlu myślałam, że zemrę na te zapachy i te je....łokrutne kroasanty
A i szczerze wątpię, byśmy odnieśli sukces. My po prostu z chuopinem nie jestesmy w stanie sobie odmówić pewnych przyjemności, a takimi są piizze na kolacje, obiady etc. Ale robię eksperyment. Nie mam nic do stracenia Jezu lecę, bo na chuopinowym kompie to męczarnia jakaś

Aaaa i jeszcze, zanim się oddalę, nietopsz zrobił wyśmienitą, mega sycąca sałatkę, takie danie odbiadowe:

fasola czerw
por
jajca
pieczarki przesmażone
sól, pieprz
pietruszka natka
majo z jogurtem i musztardą

I wiecie co, jak ja to zrobiłam to nie wyszło dobre Jednak co doświadczenie to doświadczenie. A porowych sałatek nie jadam nigdy, u nikogo bo są dla mnie zbyt surowe, za mało przegotowane. Przepis był z Wachowiczki. Ale mielismy kolację i obiad z tego. Fajny zasycacz na dłuuugie godziny poza domem etc.

Czas edycji: 2014-05-28 o 00:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości