Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal cz.14 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-27, 15:37   #3931
monika01011986
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Monia smacznego
ja dzisiaj zjadłam serek wiejski bez chleba

melduję
40min stepper
shred with weights

od dzisiaj znowu zaczynam masować uda i pupę syrenką pod prysznicem bo już dawno tego nie robiłam.
A dziękuję smaczne było
Mi jakoś te serki wiejskie nie podchodzą :/ nie wiem czemu :/ kiedyś je lubiłam

Brawo za ćwiczonka ja muszę mój stepper z szafy ściągnąć, wytrzeć tą metrową warstwę kurzu i tez poćwiczyć trochę może jutro

Masuj masuj ja muszę sobie kupić taką szczote do masowania

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 15:40   #3932
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Moja przekąska :-P oczywiście nie w całości :-P pychaaaa, kocham ananasy <3 sok bez grama cukru, całkowicie naturalny

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Fajne rzeczy tam macie :P

A co do mojego jadłospisu- banan będzie po ćwiczeniach, a razowca na wieczór nie jem, bo za bardzo mi obciąża żołądek

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 15:51   #3933
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ja w lipcu się kładę do szpitala na 2 tygodnie i niech mnie badają, bo już nie wytrzymuję z tego wszystkiego

Ale Ty często tego łososia jesz Pyszny jest i tyle różnych rzeczy można z nich zrobić Jak będziesz chciała, to podeślę Ci moje sprawdzone przepisy na tą rybkę Zazdroszczę...jak jadłam ryby to nie stać mnie było, a teraz ryb w jadłospisie brak, no i d.pa :P

Ciśnienie spada, nie wiem jak u was, ale tutaj w chwilę zrobiło się momentalnie inaczej :/ Człowiek senny chodzi, osowiały, nie dziwę Ci się że nie chciało się ćwiczyć, najważniejsze że się przemogłaś do czegokolwiek
No oby Ci pomogli! za długo się już męczysz kochana

Ja jestem uzależniona od łososia najlepiej go kocham normalnie bez niczego prosto z opakowania Przepis możesz wrzucić tutaj to może dziewczyny też skorzystają Chętnie zobaczę co tam wymyśliłaś pysznego z rybką
Ja jak mieszkałam w PL to też nie stać mnie było na rybki, łososia jadłam rzadko bo drogi jak cholera. Tutaj kosztuje 3,50 euro za 200 gram więc dla mnie niewiele, bo tak jakbym dawała za niego 3,50 zł

U mnie też coś ostatnio pogoda się chrzani :/ kropi, ciemno jest, duszno. Spać się chce ciągle :/ Czekam już na ten czerwiec bo tutaj od czerwca przeważnie zaczynają się upały i 3 miechy bez deszczu

No sama się dziwię że zrobiłam te brzuszki i przysiady dziś nogi rano bolały więc coś tam weszło

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Kocham łososia najbardziej fileta pieczonego czy na zrobionego na parze z warzywkami, mniam!

Gratki za wagę! kurde, codziennie spadek zaliczasz
Ja kocham rybki z grilla (wszystkie) i łososia wędzonego smażone też są pyszne ale zbyt kaloryczne bo zazwyczaj smażą je na wysokim oleju (np. w restauracjach)

Dziękuję no pomaleńku spada Niedługo okres mam dostać więc pewnie spuchnę jak balon

Cytat:
No no, tatuś zadbał o mamusię
Mamusia też dba o tatusia

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Fajne rzeczy tam macie :P

A co do mojego jadłospisu- banan będzie po ćwiczeniach, a razowca na wieczór nie jem, bo za bardzo mi obciąża żołądek
No tu są super rzeczy w sklepie na diecie człowiek nie chodzi w ogóle głodny

A no chyba, że

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 16:18   #3934
monika01011986
Zakorzenienie

Mój obiadek pierś z kurczaka, pieczarki, groszek, marchewka, jakiś sos ale nie wiem jaki bo to kupne :P kalorycznie idealne na obiad i ogólnie pyszne

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401200319154.jpg (61,9 KB, 20 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Edytowane przez monika01011986
Czas edycji: 2014-05-27 o 16:35
Stary 2014-05-27, 16:31   #3935
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj o 20 mój TŻ wymyślił, że jedziemy do moich rodziców a że był pretekst, bo Dzień Matki to długo się nie zastanawialiśmy i wróciliśmy dziś z rana, bo TŻ do pracy już dzisiaj miał na 8 jeszcze w stresie jechaliśmy bo TŻ zapomniał dokumentów dobrze, że nas policja nie złapała
No pomysł super i na szczęscie wszystko dobrze się skończyło, policji nie było po drodze

Cytat:
Bardzo ładne!
Dziękuję

Cytat:
To jest prawda a szczególnie jeśli chodzi o brzuch bo nic nie dadzą ćwiczenia jeśli będziemy się obżerać syfem, ba nawet nie obżerać wystarczy nieodpowiednie jedzenie
No dokładnie u mnie już za duże porcje powodują brzuch jak balon.. bo jak jem małe porcje to brzuszek płaski i żadne ćwiczenia nie pomagają jak jem za dużo :/ mogłabym mieć kaloryfer na brzuchu i wystarczy że zjem raz większą porcje a i tak mi wywali :/

Cytat:
Mnie w ogóle przerażają ceny mieszkań... no to po prostu kosmos jest... ;/ moja szwagierka teraz kupiła mieszkanie w Krakowie 46 m i zapłaciła 260 tys. oczywiście w stanie surowym do tego wykończenie, ok. 60 tys. najbiedniej oczywiście to wszystko na kredyt na 30 lat w Lublinie jest ciut taniej, ale niewiele... to jest po prostu kosmos dlatego my na razie wynajmujemy (choć to tylko strata pieniędzy, bo równie dobrze można by spłacać kredyt i być od razu na swoim), ale po pierwsze, nie wiem czy my zostaniemy w Lublinie (i czy w ogóle w Polsce), po drugie, nie wiem czy byśmy dostali teraz kredyt, po trzecie chyba byśmy głodowali żeby spłacić ratę kredytu... więc to na razie absolutnie odpada. Polska rzeczywistość
No, a mieszkanie z rodzicami- temat rzeka
260000 W mniejszym mieście dom za to kupisz i to z ogrodem! i wykończony no ale cóż, takie uroki miasta... przynajmniej wszystko blisko i dojeżdzać nie trzeba
I bardzooo dobrze, że wynajmujecie! My kupiliśmy, wzięliśmy kredyt a teraz mieszkanie stoi w PL a my w DE i tutaj wynajmujemy! Także zrobiliśmy straszny błąd, bo kredyt trzeba płacić w PL a tak na prawdę po co nam teraz te mieszkanie? wrócić nie planujemy żałujemy strasznie że je kupiliśmy, bo jakbyśmy w PL wynajmowali sobie mieszkanko to by problemu nie było :/

Cytat:
Dlatego ja już wolę dodać trochę śmietany i jeść smacznie albo nie zabielać w ogóle i później do talerza nałożyć sobie trochę jogurtu greckiego już się nauczyłam bo o ile smak jeszcze idzie przeżyć to wygląd nie zachęca do jedzenia
No ja już teraz to wiem, że lepiej dać śmietany i tak będę robiła

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 17:22   #3936
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez migotenka Pokaż wiadomość
Madzia ślicznie!!!! jejuuu jaką Ty masz figurę!!!
Dziękuję
Weź ja się obżeram ostatnio słodyczami muszę się wziąć za siebie, bo to nie przelewki, może dziś poćwiczę coś
Cytat:

Ale może do Niemiec nie będziesz musiała wyjeżdżać do pracy wtedy, hm? Teraz zarobisz trochę, na wakacje uzbierasz i potem laba
Aspiryne sobie weź, czy cokolwiek
Do Niemiec jedziemy, bo szkoda nam takiej kasy, Tż po powrocie wraca tu gdzie pracuje, a ja na pewno gdzieś się załapię
Cytat:
Śliczne

Cytat:
Zapracowana jesteś i dlatego tak dobrze, że dzisiaj trochę krócej
Też mi się wydaje, że to od tego. Tż mi kupił Ascofer i NeoMag Forte, do tego biorę Vigor i jakoś mi lepiej
Cytat:
Matko, ale Ty masz figurę nie mogę się napatrzeć aż mi się jeść odechciało, serio
Dziękuję strasznie miło mi czytać te Wasze komplementy kochane jesteście
Hehe Tobie się odechciało, a ja zaś się obżeram, dziś kindre bueno i ptasie mleczko, jestem tak zmulona, że mam dość słodkiego

Cytat:
ahhhh boję się zobaczyć kolejne! są przepiękne te fotki!
Jakie kolejne nie będę Was tu zamęczać swoimi zdjęciami na okrągło bo to będzie wyglądać jakbym się chwaliła, a wcale tego nie robię i tak mi głupio już
Dziękuję

Ale u mnie była ulewa, rzeka płynęła ulicą, do domu nie mam dojazdu, teraz chłopaki łatają dziury, bo tak nam drogę wypłukało, że wygląda jak na księżycu chyba muszę sobie kupić jakieś kalosze, bo jutro też ma padać :/
A teraz ciepło i słońce grzeje.
Stary 2014-05-27, 17:26   #3937
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się podobają zgrabnie na nodze wyglądają Polecam Ci Deichmann kochana niedrogo i ogromnyyyy wybór
Chyba w Niemczech...bo tutaj to niezbyt wszystko na jedno kopyto i wcale nie taki duży wybór :/

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ale u mnie była ulewa, rzeka płynęła ulicą, do domu nie mam dojazdu, teraz chłopaki łatają dziury, bo tak nam drogę wypłukało, że wygląda jak na księżycu chyba muszę sobie kupić jakieś kalosze, bo jutro też ma padać :/
Załamania pogody grasują ja czekam aż do Torunia dojdą... na razie słoneczko

Stary 2014-05-27, 18:04   #3938
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Wczoraj tzn w sumie dziś po północy mejla dostałam, że zakwalifikowałam się do "wielkiego testu" odżywek do włosów a dziś o 8 rano już paczka była w mieszkaniu, to jest dopiero szybkość Pierwszy raz coś na wizażu "wygrałam", wieczorem zobaczę co to za cudo

heroine Ty jesteś mistrzem odpisywania, ja zawsze mimo szczerych chęci gubię się w cytowaniu ale sobie człek wejdzie i ma co poczytać do śniadania
Gratuluję wygranej mnie się nie udało

Hehe, dzięki czytasz wszystkie moje pierd.oły?

Cytat:
Wróciłam do domu ledwo chodzę Zaliczyłam 35 minut pedałowania, 20 minut orbitreka i sporo ćwiczeń siłowych na uda.
Jestem za Ciebie dumna!

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
A ja, za przeproszeniem...poprawia m sobie humor ciastem czekoladowym.
Jakos mnie z rana dol chwycil, to oczywiscie te ciazowe hormony.
Haha na zdrowie Kochana i bez wyrzutów sumienia

Cytat:
Moja przekąska :-P oczywiście nie w całości :-P pychaaaa, kocham ananasy <3 sok bez grama cukru, całkowicie naturalny
Piłam ten sok w Anglii pyszka! i też kocham ananasy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 18:18   #3939
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kocham rybki z grilla (wszystkie) i łososia wędzonego smażone też są pyszne ale zbyt kaloryczne bo zazwyczaj smażą je na wysokim oleju (np. w restauracjach)
Łosoś sam w sobie jest tłustą rybą, to po co go dodatkowo smażyć taki pieczony jest pyszny! a w restauracjach to wiem, smażony raczej

Cytat:
No pomysł super i na szczęscie wszystko dobrze się skończyło, policji nie było po drodze
No na szczęście choć sra.łam po gaciach i ciągle zwracałam uwagę TŻ-towi żeby jechał wolniej aż się wQrffiał

Cytat:
No dokładnie u mnie już za duże porcje powodują brzuch jak balon.. bo jak jem małe porcje to brzuszek płaski i żadne ćwiczenia nie pomagają jak jem za dużo :/ mogłabym mieć kaloryfer na brzuchu i wystarczy że zjem raz większą porcje a i tak mi wywali :/
U mnie jest to samo... właśnie chyba te duże porcje mnie gubią...

Cytat:
260000 W mniejszym mieście dom za to kupisz i to z ogrodem! i wykończony no ale cóż, takie uroki miasta... przynajmniej wszystko blisko i dojeżdzać nie trzeba
I bardzooo dobrze, że wynajmujecie! My kupiliśmy, wzięliśmy kredyt a teraz mieszkanie stoi w PL a my w DE i tutaj wynajmujemy! Także zrobiliśmy straszny błąd, bo kredyt trzeba płacić w PL a tak na prawdę po co nam teraz te mieszkanie? wrócić nie planujemy żałujemy strasznie że je kupiliśmy, bo jakbyśmy w PL wynajmowali sobie mieszkanko to by problemu nie było :/
Powiem Ci, że my teraz przeprowadziliśmy się z mniejszego miasta i też ceny nie powalały 4600 zł za metr to wcale nie mało czyli za 50 m trzeba wyłożyć 225 tys. plus oczywiście wykończenie a prawda jest taka, że nas by interesowało większe mieszkanie... coś koło 70 m nie trudno sobie obliczyć ile to wyniesie
No z tym, że teraz Wam się trochę zwraca bo wynajmujecie zawsze można też sprzedać

Cytat:
Dziękuję strasznie miło mi czytać te Wasze komplementy kochane jesteście
Hehe Tobie się odechciało, a ja zaś się obżeram, dziś kindre bueno i ptasie mleczko, jestem tak zmulona, że mam dość słodkiego
Komplementy jak najbardziej zasłużone, bo wyglądasz zjawiskowo Ty idź na modelkę
A tam, Tobie nie szkodzi ani frytki ani ptasie ani bueno nic Ci nie zrobią
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2014-05-27, 18:21   #3940
tinekk
Zadomowienie

Ej ej szalejecie z postami tak, że nie idzie nadążyć za Wami

Heroine też myślismy nad kupnem mieszkania z TŻ, ale tak jak mówisz ceny kosmos. Nam się marzy dwupoziomowe ( ok. 100 m ) a na to potrzbea fuuuura kasy ... co tu dużo mówić, w naszym kraju, normalni ludzie, bez pomocy rodziny ( która jeśli jest w stanie pomóc ) nie mają szans na swoje gniazdko bez 40-letniego kredytu ... przykre to jest
Całe szczęście, że policja Was nie złapała, nie ma nic gorsze nią wywalanie pieniędzy w błoto

Migotenka też mam nadzieję, że kremik będzie ok ja nie licze na cuda że zmniejszy mi jakiekolwiek zmarszczki ( tego podobno się już nie da kremami zrobić ) a jedynie zatrzymać efekt taki jaki jest i nie powiększać ich na pewno

Paulownia ogólnie brawa za Twoją długą wypowiedź podpisuję się pod tym i namawiam dziewczyny do nie opalania buźki :P

Monia spróbowałabym pare specjałów niemieckich lubię kosztować nowe rzeczy, a co inny kraj to można spotkać coś nowego :d mniam :P

Zosia Ty zawsze jesz smacznie mi się zawsze podoba Twoje menu

Margot jaaa supcio gratuluje, uwielbiam coś wygrywać, więc zazdroszczę
Ja aż takich zapasów kosmetyków nie mam, bo nie lubię jak mi się plącze po szafkach ale azjatyckie kosmetyki zdecydowanie polecam ; )))

U mnie w końcu lej deszcz trochę się przyda bo przez ten skwar biegać się nie da w ogóle. Byłam w sobotę o 9 rano to myślałam, że umrę po 6km. Teraz w sumie leje to też nie pobiegam, ale jest już tak fajnie rzexko i czekam aż przestanie padać to pobiegałaby, a jak nie to jutro

W ogóle to pokłóciłam się z TŻ... mamy cichę dni od jakiegoś czasu i naprawdę nie wiem co to będzie..

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Edytowane przez tinekk
Czas edycji: 2014-05-27 o 18:35
tinekk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 18:26   #3941
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tinekk Pokaż wiadomość
Ej ej szalejecie z postami tak, że nie idzie nadążyć za Wami
No siema Piękna już po pracy?

Cytat:
Heroine też myślismy nad kupnem mieszkania z TŻ, ale tak jak mówisz ceny kosmos. Nam się marzy dwupoziomowe ( ok. 100 m ) a na to potrzbea fuuuura kasy ... co tu dużo mówić, w naszym kraju, normalni ludzie, bez pomocy rodziny ( która jeśli jest w stanie pomóc ) nie mają szans na swoje gniazdko bez 40-letniego kredytu ... przykre to jest
No właśnie... przykre
Stary 2014-05-27, 18:27   #3942
Like_a_women
Zadomowienie

Hej.U mnie taka burza była wczoraj wieczorem i w nocy że aż mi się plakac chciało, dziś też już się zbiera Heroine może dieta nie odchudzajaca,ale na pewno bardziej wartościowa mi się przyda. [LEFT]Monia ten perfum serio taki nietrwały jest? Chcialam go kupić. [LEFT]Jestem przed @ i taki mam humor,że szkoda gadac. Brzuch mnie boli i tak mi go wywalilo że wyglądam jak bym w ciąży była to wszystko przez to,że mam przerwę od tabsow ale jak tylko @ dostane to otwieram nowe opakowanie bo PMS mnie wykancza,no to ponarzekalam

Edytowane przez Like_a_women
Czas edycji: 2014-05-27 o 18:29
Like_a_women jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 18:28   #3943
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Komplementy jak najbardziej zasłużone, bo wyglądasz zjawiskowo Ty idź na modelkę
A tam, Tobie nie szkodzi ani frytki ani ptasie ani bueno nic Ci nie zrobią
Tym bardziej dziękuję Hehe gdzie tam ja na modelkę
Taa do czasu kochana, do czasu
Stary 2014-05-27, 18:32   #3944
monika01011986
Zakorzenienie

O matko jakie korki u mnie w mieście masakra jakaś! Jechałam 1,5 km chyba z 30 minut wszyscy z pracy wracają i normalnie oblężenie na mieście :/ Zawiozłam synka na trening i wróciłam do domu. Zaszłam do Apteki po ten żel z Nivea i oczywiście nie mają Nigdzie w Niemczech prawdopodobnie tego nie znajdę, szok :/ nie kumam tego zamówiłam więc Vichy Cellu destock i jutro rano mam do odebrania. Mam nadzieje że będę zadowolona.
O 19stej jadę odebrać Oskara z treningu, mąż dziś późno wróci bo na fuche pojechał. Dziś muszę brzuszki porobić bo jakiś ostatnio duży mam chyba za dużo jem :/ zdrowo ale za dużo :/
W ogóle to jakaś nerwowa jestem, wszystko mnie wkurza! Chyba okres dostanę :/ Jeszcze jak wyjeżdzałam z podwórka to jakiś facet stanął swoim autem w moim wyjeżdzie i sobie gdzieś poszedł. Wrócił po 5 minutach i się cieszy! Ja mówię że ma wyjechac i że czekam już 5 minut na niego! a on do mnie : a może Pani poczekać jeszcze 5 minut?? No debil Powiedziałam, że chyba sobie jaja robi i ma w tej chwili wyjechać i że to nie jest parking! Wsiadł i pojechał... Boże niektórzy ludzie to jakby mózgu nie mieli.

Cytat:
Jakie kolejne nie będę Was tu zamęczać swoimi zdjęciami na okrągło bo to będzie wyglądać jakbym się chwaliła, a wcale tego nie robię i tak mi głupio już
Dziękuję

Zamęczać? Oszalałaś? Ja chcę oglądać Twoje fotki!! Śliczne są!!! I masz się nimi chwalić!!!! Bo masz czym się chwalić i niema nic w tym złego choć wiem że ty skromna dziewuszka i wstydzisz się niepotrzebnie kochana Osiągnęłaś coś wspaniałego - nowe ciało i ja jestem z Ciebie dumna! i chcę więcej fotek

Kurde żeby Was nie zalało teraz tyle tych powodzi

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Chyba w Niemczech...bo tutaj to niezbyt wszystko na jedno kopyto i wcale nie taki duży wybór :/
aha dawno w polskim deichmannie nie byłam to nie wiem :/ w DE jest wielki wybór i większość to na prawdę ładne buciki

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 18:35   #3945
heroine86
Zakorzenienie

Like, ponarzekać zawsze można szczególnie przed @ takie burze u Ciebie? u mnie w nocy też dzisiaj była, ale nie jakaś straszna

Madziu, ja serio mówię
Ze słodyczami też prawda wiele razy się przekonałyśmy jesz hamburgery, frytki, słodkości, desperadosy popijasz czasem, a waga Ci stoi no czarownica z Ciebie
Stary 2014-05-27, 18:35   #3946
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem za Ciebie dumna!

Piłam ten sok w Anglii pyszka! i też kocham ananasy
Dziękuję fajnie teraz już nie wyrzucam pieniędzy w błoto bo na siłke poszłam karnet się nie marnuje :P

A no dopiero zauważyłam, że tam po angielsku jest napisane czytałam w sklepie tylko skład na etykiecie a to było po niemiecku :P więcej czytać mi się nie chciało :P
No ananasy są boskie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 18:39   #3947
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
O matko jakie korki u mnie w mieście masakra jakaś! Jechałam 1,5 km chyba z 30 minut wszyscy z pracy wracają i normalnie oblężenie na mieście :/

W ogóle to jakaś nerwowa jestem, wszystko mnie wkurza! Chyba okres dostanę :/ Jeszcze jak wyjeżdzałam z podwórka to jakiś facet stanął swoim autem w moim wyjeżdzie i sobie gdzieś poszedł. Wrócił po 5 minutach i się cieszy! Ja mówię że ma wyjechac i że czekam już 5 minut na niego! a on do mnie : a może Pani poczekać jeszcze 5 minut?? No debil Powiedziałam, że chyba sobie jaja robi i ma w tej chwili wyjechać i że to nie jest parking! Wsiadł i pojechał... Boże niektórzy ludzie to jakby mózgu nie mieli.
No taka pora

Chyba ewidentnie @ się zbliża a facet rzeczywiście jakiś nienormalny
Stary 2014-05-27, 18:40   #3948
Like_a_women
Zadomowienie

Heroine pogoda daje podpalić w sumie bardzo nie padalo ale ta burza i grzmoty byly straszne. Byliśmy na pobliskim placu zabaw to wszystko pozalewane.Aleks oczywiście musiał obskakac wszystkie huśtawki, to się nie pytaj jak wyglądał
Stary 2014-05-27, 18:42   #3949
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję fajnie teraz już nie wyrzucam pieniędzy w błoto bo na siłke poszłam karnet się nie marnuje :P
No i właśnie o to chodzi karnet nie przepadł do końca

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Heroine pogoda daje podpalić w sumie bardzo nie padalo ale ta burza i grzmoty byly straszne. Byliśmy na pobliskim placu zabaw to wszystko po zalewane.Aleks oczywiście musiał obskakac wszystkie huśtawki, to się nie pytaj jak wyglądał
Ja się najbardziej tych błyskawic boję
Co się dziwisz, dzieci
Stary 2014-05-27, 18:44   #3950
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
No siema Piękna już po pracy?

No właśnie... przykre
Taaaak po pracy i jestem strasznie zmęczona, od kilku dni codziennie rower, rolki ( pogoda taka piękna, że żal siedzieć w domu ) i nogi odmawiały dziś posłuszeństwa, więc wróciłam do domku i poszłam spać na 2h i powróciwszy do Was

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-05-27, 18:49   #3951
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
O matko jakie korki u mnie w mieście masakra jakaś! Jechałam 1,5 km chyba z 30 minut wszyscy z pracy wracają i normalnie oblężenie na mieście :/ Zawiozłam synka na trening i wróciłam do domu. Zaszłam do Apteki po ten żel z Nivea i oczywiście nie mają Nigdzie w Niemczech prawdopodobnie tego nie znajdę, szok :/ nie kumam tego zamówiłam więc Vichy Cellu destock i jutro rano mam do odebrania. Mam nadzieje że będę zadowolona.
O 19stej jadę odebrać Oskara z treningu, mąż dziś późno wróci bo na fuche pojechał. Dziś muszę brzuszki porobić bo jakiś ostatnio duży mam chyba za dużo jem :/ zdrowo ale za dużo :/

Zamęczać? Oszalałaś? Ja chcę oglądać Twoje fotki!! Śliczne są!!! I masz się nimi chwalić!!!! Bo masz czym się chwalić i niema nic w tym złego choć wiem że ty skromna dziewuszka i wstydzisz się niepotrzebnie kochana Osiągnęłaś coś wspaniałego - nowe ciało i ja jestem z Ciebie dumna! i chcę więcej fotek

Kurde żeby Was nie zalało teraz tyle tych powodzi
U nas też dzisiaj były korki przez burze i ulewę :/ co chwile straż jeździła na sygnale.
Ja mieszkam na górce, więc jestem w trochę lepszej sytuacji, ale sąsiada konkretnie zalało, straż u niego była i wodę wypompowywali, mam jakieś fotki na tel to zaraz wrzucę. Auto mu porwało i walnęło o murek, po szyby było wody w nim, masakra jakaś

Jejka dziękuję Ci kochana za miłe słowa, się zaczerwieniłam aż fotki na pewno na fb będą najprędzej w niedzielę jak dostanę wszystkie zdjęcia na meila

U nas tylko całą drogę wymyło ( mieliśmy utwardzoną tłuczniem, a teraz sa dziury jak na księżycu :/ nawet autem nie da się dojechać na podwórko, dziś juz podwoziem zaryliśmy raz takie się dziury porobiły
Cytat:

Madziu, ja serio mówię
Ze słodyczami też prawda wiele razy się przekonałyśmy jesz hamburgery, frytki, słodkości, desperadosy popijasz czasem, a waga Ci stoi no czarownica z Ciebie
Tż mnie tak tuczy właśnie kazał mi zjeść obiad, to trochę kotleta zjadłam z młodym ziemniaczkiem, i jakas taka pełna się czuję blee :/
To czysty przypadek kochana
Stary 2014-05-27, 18:52   #3952
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
W ogóle to pokłóciłam się z TŻ... mamy cichę dni od jakiegoś czasu i naprawdę nie wiem co to będzie..
Ojjj mam nadzieję, że jednak szybko się pogodzicie

Cytat:
Taaaak po pracy i jestem strasznie zmęczona, od kilku dni codziennie rower, rolki ( pogoda taka piękna, że żal siedzieć w domu ) i nogi odmawiały dziś posłuszeństwa, więc wróciłam do domku i poszłam spać na 2h i powróciwszy do Was
Dobrze, że się przespałaś ja dzisiaj na nogach od 5 i teraz też coś czuję, że zaczyna mnie łamać jeszcze pół szklaneczki wina wytrawnego (dość mocnego :P) z mamą wypiłyśmy i tak jakby mnie siekło niewyspanie plus upał robią swoje a w lodówce mam Lecha Shandy

Cytat:
U nas też dzisiaj były korki przez burze i ulewę :/ co chwile straż jeździła na sygnale.
Ja mieszkam na górce, więc jestem w trochę lepszej sytuacji, ale sąsiada konkretnie zalało, straż u niego była i wodę wypompowywali, mam jakieś fotki na tel to zaraz wrzucę. Auto mu porwało i walnęło o murek, po szyby było wody w nim, masakra jakaś

Tż mnie tak tuczy właśnie kazał mi zjeść obiad, to trochę kotleta zjadłam z młodym ziemniaczkiem, i jakas taka pełna się czuję blee :/
To czysty przypadek kochana
O kurde... nieciekawie

No bo jak to tak, bez obiadu?
Taaa, przypadek przypadek to by był jakby to się raz czy dwa zdarzyło a nie tak od 3 lat
Stary 2014-05-27, 18:57   #3953
tinekk
Zadomowienie

Cytat:
Ojjj mam nadzieję, że jednak szybko się pogodzicie

Dobrze, że się przespałaś ja dzisiaj na nogach od 5 i teraz też coś czuję, że zaczyna mnie łamać jeszcze pół szklaneczki wina wytrawnego (dość mocnego :P) z mamą wypiłyśmy i tak jakby mnie siekło niewyspanie plus upał robią swoje a w lodówce mam Lecha Shandy

Kurcze od 5 to faktycznie ranny ptaszek z Ciebie ( chyba że nie z własnego wyboru ) lubię winko i piwko z resztą też
Ale za to będziesz mieć dobre spanie, wytrzymaj jeszcze trochę

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

Stary 2014-05-27, 19:19   #3954
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Łosoś sam w sobie jest tłustą rybą, to po co go dodatkowo smażyć taki pieczony jest pyszny! a w restauracjach to wiem, smażony raczej
No własnie niektórzy smażą żeby szybciej było :/ ale też mi chodziło o inne rybki, takie z jeziora. Wszędzie się spotykam ze smażonymi rybkami a mało kto dusi lub piecze czy grilluje :/

Cytat:
No na szczęście choć sra.łam po gaciach i ciągle zwracałam uwagę TŻ-towi żeby jechał wolniej aż się wQrffiał
hehehe no on pewnie też w stresie :P W DE jak zapomnisz dokumentów to Ci nic nie zrobią, upomnienie dostaniesz tylko a sprawdzą cie w komputerku czy masz ważne wszystko Ewentualnie jak komputerek im nie działa to jadą z Tobą do domu po dokumenty albo dowozi się na komisariat później. Mandatu za to niema i żadnej kary

Cytat:
U mnie jest to samo... właśnie chyba te duże porcje mnie gubią...
No mnie też własnie powinnam jeść mniej bo brzuch mi wywala :/ waga co prawda spada ale brzuchol odstający mam od jedzenia :/ bo jak głodna jestem to brzuch jak deska

Cytat:
Powiem Ci, że my teraz przeprowadziliśmy się z mniejszego miasta i też ceny nie powalały 4600 zł za metr to wcale nie mało czyli za 50 m trzeba wyłożyć 225 tys. plus oczywiście wykończenie a prawda jest taka, że nas by interesowało większe mieszkanie... coś koło 70 m nie trudno sobie obliczyć ile to wyniesie
No z tym, że teraz Wam się trochę zwraca bo wynajmujecie zawsze można też sprzedać
ooo nieźle :/ ja za swoje 54m w PL dałam 138 tyś zł. ale małe miasto (ok.10 tyś ludzi) więc i mieszkania niedrogie. Za 225 to już dom się kupuje w tym miasteczku
Jezuu 4,600 za metr to straszna suma
Eeee nic się nie zwraca bo kredyt mamy 850 zł a za wynajem bierzemy 300 zł także szału niema A sprzedać nie możemy bo kredytu nie pokryje...

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 19:25   #3955
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
No bo jak to tak, bez obiadu?
Taaa, przypadek przypadek to by był jakby to się raz czy dwa zdarzyło a nie tak od 3 lat
Kanapki na obiad zjadłam a ten obiad to na kolację już
No to ja nie wiem jak to nazwać może dlatego, że od czasu do czasu tak jem, a nie na okrągło

Dodaję fotki mojej drogi zaraz po ulewie... teraz jest już jakoś załatana, a w tygodniu będziemy musieli kupić jakiś tłuczeń, żeby utwardzić ją, bo tak się nie da jezdzić.
A ta ostatnia fotka to droga i mostek, woda leciała całą drogą, musieliśmy wrócić do miasta, bo przejazdu nie było.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2014-05-27 15.42.29.jpg (93,3 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-05-27 15.42.37.jpg (161,1 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2014-05-27 15.42.50.jpg (158,3 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00514.jpg (43,4 KB, 27 załadowań)
Stary 2014-05-27, 19:29   #3956
monika01011986
Zakorzenienie

Kolacja ;-) troche ananasa już zjadłam dlatego tylko 3 kawałki są na talerzyku :-P. Jeszcze na później mam kawalek arbuza

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1401211734209.jpg (65,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1401211792766.jpg (56,2 KB, 10 załadowań)

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 20:08   #3957
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

Dodaję fotki mojej drogi zaraz po ulewie... teraz jest już jakoś załatana, a w tygodniu będziemy musieli kupić jakiś tłuczeń, żeby utwardzić ją, bo tak się nie da jezdzić.
A ta ostatnia fotka to droga i mostek, woda leciała całą drogą, musieliśmy wrócić do miasta, bo przejazdu nie było.
O jaaaa! Ale wypłukało drogę :/ masakra :/ a te ostatnie zdjęcie straszne po prostu! Ile wody!

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Hej.U mnie taka burza była wczoraj wieczorem i w nocy że aż mi się plakac chciało, dziś też już się zbiera

Monia ten perfum serio taki nietrwały jest? Chcialam go kupić.

[LEFT]Jestem przed @ i taki mam humor,że szkoda gadac. Brzuch mnie boli i tak mi go wywalilo że wyglądam jak bym w ciąży była to wszystko przez to,że mam przerwę od tabsow ale jak tylko @ dostane to otwieram nowe opakowanie bo PMS mnie wykancza,no to ponarzekalam
Nie lubisz burzy?? ja uwielbiam ale u mnie burze są bardzooooo rzadko, może z 5 razy w ciągu całego roku trochę pogrzmi... :/

No ja go nie czuję już po pół godzinie :/ ulatnia się momentalnie a kosztuje prawie 50 euro :/ masakra :/

Też przestałam tabsy brać i póki co czuję się za.je.bi.scie! Jak nowo narodzona! okresu jeszcze nie miałam odkąd przestałam je brać ale nastawiam się na najgorsze :P mimo to wolę tabsów nie brać jak nie muszę

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ----------

Cytat:
No taka pora

Chyba ewidentnie @ się zbliża a facet rzeczywiście jakiś nienormalny
hehe no pewnie na dniach dostanę :/

aaa tu sporo takich nienormalnych ludzi, stają samochodami gdzie chcą i mają innych głęboko gdzieś

---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

Cytat:
No i właśnie o to chodzi karnet nie przepadł do końca
No będę chodzić na siłownie jeszcze do połowy lipca, potem karnet się kończy

---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:

Jejka dziękuję Ci kochana za miłe słowa, się zaczerwieniłam aż fotki na pewno na fb będą najprędzej w niedzielę jak dostanę wszystkie zdjęcia na meila
No u Was to przez burze i ulewy korki a tutaj tylko dlatego że za dużo ludzi ma samochody :/ rowerami by jeździli to i by chudsi byli i korków by nie było
To całe szczęscie że na górce mieszkasz! Nic Ci nie grozi
Kurdę szkoda tego twojego sąsiada :/ jak dom zaleje to jest wielka katastrofa, człowiek wszystko traci Ciekawe czy auto miał ubezpieczone bo jak nie to współczuję

Zdjęcia będę widziała na fb bo strone tej Fotografki polubiłam czekam więc z niecierpliwością

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 20:14   #3958
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zosia Ty zawsze jesz smacznie mi się zawsze podoba Twoje menu
Dziękować

Stary 2014-05-27, 20:16   #3959
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:

podpisuję się pod tym i namawiam dziewczyny do nie opalania buźki :P

Monia spróbowałabym pare specjałów niemieckich lubię kosztować nowe rzeczy, a co inny kraj to można spotkać coś nowego :d mniam :P

Mnie nie namówisz troche słońca nikomu jeszcze nie zaszkodziło a opalona twarz wygląda lepiej niż blada i nikt mi nie wmówi że jest inaczej :P

Kochana ja własnie tak próbowałam jak się tu przeprowadzilam :P i przez 2 lata mam 10 kg na plusie tzn teraz już tylko 7 ale jak zrzucę 5 to będzie już idealnie dla mnie Faktycznie jest tu pyszne jedzonko ale czy lepsze od Polskiego to nie wiem ale nowych smakołyków jest na prawdę dużo, jest co próbować i wcinać

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2014-05-27, 20:23   #3960
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Medzik właśnie oglądam zdjęcia z Gł masakra co tam się dzisiaj działo :O Pochłonęły mnie wiadomości, bo tak ogolnie to piszę pracę ;p zaraz zadzwonie do mamy co tam, bo strasznie to wygląda.
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości