Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Notka

Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-27, 19:30   #1321
Imperfecta
Zakorzenienie

Dot.: Pielęgnacja loków, loczków i fal, niech się kręcą! :) Część XX

Cytat:
Napisane przez Klaudenc Pokaż wiadomość
Nie no tylko trochę przesadzasz z tym narzekaniem i to niepotrzebnie włosy to nie wyrocznia przecież, nawet jak Unlike początkowo od fryzjera wróciła niezadowolona to dopatrzyła się mnóstwa plusów i cieszy się nowym wyglądem. A Ty masz zdrowe, mocne włosy, do tego długaśne i zawsze patrzysz na złe strony, mam wrażenie że nie podobają Ci się takimi jakie są
mi teraz leci dużo, ale sobie myślę, że te słabe włosy są wypychane przez nowe i za parę miesięcy będę mieć włosy że szczena opada i będę mogła pozowlić sobie na dłuższą fryzurę i bardzo się cieszę.
Bo mi się nigdy nic w sobie nie podoba, ktoś mi mówi, że mam coś ładne to zawsze znajdę 1000 argumentów by udowodnić mu, że wcale tak nie jest
Twoje na pewno będą piękne
Imperfecta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 19:36   #1322
wikaa24
Rozeznanie

Imp, dobrze jest! Właśnie teraz wyglądają na lżejsze, weselsze, bardziej "witalne" (można tak powiedzieć? )
ja też często mam dylemat włosowy czy cieniować dalej, bo przecież "już prawie się zrównały", ale równe włosy to chyba nie dla mnie, nie na loki jak jestem w fazie mocnego zapuszczenia przychodzi moment gdy słyszę od brata, że mam na głowie końską,smętną grzywę, to czas iść do fryzjera łączę się w bólu po stracie, za tydzień też będę płakać ale zobaczysz, daj im trochę czasu. będzie zdecydowanie lepiej!
wikaa24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 19:37   #1323
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Napisane przez Imperfecta Pokaż wiadomość
Bo mi się nigdy nic w sobie nie podoba, ktoś mi mówi, że mam coś ładne to zawsze znajdę 1000 argumentów by udowodnić mu, że wcale tak nie jest
Twoje na pewno będą piękne
Też tak miałam do niedawna, patrzyłam w lustro i widziałam jakieś zombie, którego nienawidziłam. Ale zmieniłam parę rzeczy, bo w psychice sie zaczyna i w psychice kończy. Teraz ludzie powiadają, że fajna ze mnie kobietka, jedyne co mnie bawi to że dają mi sporo lat więcej i ma to też swoje plusy, więc jestem zadowolona i cieszę się drobnostkami. Samej sobie się podobam, dobrze się czuję - a że jestem niska i mam 155 cm wzrostu to noszę wyższe buty i po problemie ;D
Klaudenc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 19:46   #1324
bijum
Raczkowanie

Cytat:
Aż śmiechłam dziękuję Kochana
No! I uszy do góry, bo jak nie, to zobaczysz!

Cytat:
Nie no tylko trochę przesadzasz z tym narzekaniem i to niepotrzebnie włosy to nie wyrocznia przecież, nawet jak Unlike początkowo od fryzjera wróciła niezadowolona to dopatrzyła się mnóstwa plusów i cieszy się nowym wyglądem. A Ty masz zdrowe, mocne włosy, do tego długaśne i zawsze patrzysz na złe strony, mam wrażenie że nie podobają Ci się takimi jakie są
mi teraz leci dużo, ale sobie myślę, że te słabe włosy są wypychane przez nowe i za parę miesięcy będę mieć włosy że szczena opada i będę mogła pozowlić sobie na dłuższą fryzurę i bardzo się cieszę.
I tak trzymać! Moje włosy nadal nie są idealne, strasznie cienkie toto i pięć ich na krzyż jest, ale kiedyś było dużo gorzej. Płakać mi się chciało jak je widziałam, ale zacisnęłam zęby i teraz kurka naprawdę je lubię! Mogę śmiało powiedzieć, że to moja ulubiona część mnie, z którą czuję się naprawdę dobrze. A to sukces, jako że dość zakompleksiona ze mnie istota.

Zapiski z życia Włosomaniaczki

58. Moje kosmetyczne dziwactwa i sekrety.

Rozdanie u Bijum!

bijum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 19:52   #1325
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez iwonsia01 Pokaż wiadomość
Ja właśnie umyłam włosy niebieskim szamponem. Kolejny bez silikonów i innych "poślizgaczy" i wypadło 100 włosów:/ Ja je*** :/ Mam tego dość. Jedyny progres to taki, że mniej ich leci jak jadę ręką po włosach. Nałożyłam sobie maseczkę oleje z Biowaxu i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozostaje mi na co dzień szampon silikonowy albo odżywka do mycia
A szampon sylikonowy Ci szkodzi, że się tak przed nim wzbraniasz?
Jeśli dzięki niemu ma Ci mniej włosów wypadać, to się w ogóle nie wahaj. Sylikony nie są wrogiem wszystkich włosów
Stary 2014-05-27, 20:00   #1326
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wikaa24 Pokaż wiadomość
Imp, dobrze jest! Właśnie teraz wyglądają na lżejsze, weselsze, bardziej "witalne" (można tak powiedzieć? )
ja też często mam dylemat włosowy czy cieniować dalej, bo przecież "już prawie się zrównały", ale równe włosy to chyba nie dla mnie, nie na loki jak jestem w fazie mocnego zapuszczenia przychodzi moment gdy słyszę od brata, że mam na głowie końską,smętną grzywę, to czas iść do fryzjera łączę się w bólu po stracie, za tydzień też będę płakać ale zobaczysz, daj im trochę czasu. będzie zdecydowanie lepiej!
Może i u mnie tak będzie?
Cytat:
Też tak miałam do niedawna, patrzyłam w lustro i widziałam jakieś zombie, którego nienawidziłam. Ale zmieniłam parę rzeczy, bo w psychice sie zaczyna i w psychice kończy. Teraz ludzie powiadają, że fajna ze mnie kobietka, jedyne co mnie bawi to że dają mi sporo lat więcej i ma to też swoje plusy, więc jestem zadowolona i cieszę się drobnostkami. Samej sobie się podobam, dobrze się czuję - a że jestem niska i mam 155 cm wzrostu to noszę wyższe buty i po problemie ;D
Ty jesteś śliczna dziewczyna
Cytat:
Napisane przez bijum Pokaż wiadomość
No! I uszy do góry, bo jak nie, to zobaczysz!
Ale nie bij!
Stary 2014-05-27, 20:03   #1327
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Dupa a nie szau. Nie było go i nie będzie z tego co widzę.
Jest źle. Nie podoba mi się w ogóle. Ta ostatnia warstwa jest tak cienka, że wygląda to jak jakaś firanka na całej reszcie. Dodatkowo to V wygląda strasznie. Chce mi się płakać i mam ochotę ściąć do ramion :/ wcześniej były takie gęste, znacznie lepiej wyglądały. Teraz mam wrażenie jakby mi trzy włosy zostały.
Jednym słowem porażka Zobaczcie same z resztą

Wybaczcie jakość zdjęcia

Moim zdaniem marudzisz Jest w porządku
Stary 2014-05-27, 20:08   #1328
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Moim zdaniem marudzisz Jest w porządku
Dzięki
Stary 2014-05-27, 20:14   #1329
Klaudenc
Moderator

Cytat:

Ty jesteś śliczna dziewczyna
Dziękować Ci dobra kobieto ;D Akurat jakbyś zobaczyła fotki sprzed 2 lat to byś się przestraszyła bo wyglądałam co najmniej źle, jakbym była chora, normalnie żal patrzeć. Pamiętam jak mój tż gdy nie był mym tż zobaczył mnie drugi raz. Włazi do pokoju gdzie siedzę i mówi: -a Ty co żabo, chora? -nieee.. -źle sie czujesz? -nie, wszystko w porządku -a no tak, to pewnie co dopiero wstałaś. -nie, wstałam 4 godziny temu, nawet ułożyłam sobie włosy i zrobiłam makijaż, dzięki za komplement. jego mina - bezcenna
Z Ciebie też fajna kobietka, tylko wiary w siebie więcej Aczkolwiek bez tych dużych okularów chyba lepiej by było, nie rozumiem ostatnio fenomenu na takie okulary, znacznie ładniej wyglądają te mniejsze, tak zgrabniej ;D
Stary 2014-05-27, 20:48   #1330
Curly81
Wtajemniczenie

Milena,masz włosy idealne,

Imperfecta,nie jest żle mi się podoba,ciapnij sobie trochę ten ogonek by były w U a nie V jak Ci to przeszkadza,jak Ci trochę odrosną to będzie super,ja miałam dokładnie tak samo.Ciapnęłabym ten ogonek 2cm i niech sobie rosną.Jak ja pocieniowałąm to miałam podobno wrazenie ale jak podrosły po 2 ch mcach to widze,że jest super.

W oczekiwaniu na kolejne szczęście
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 21:14   #1331
bijum
Raczkowanie

Cytat:
Ale nie bij!
Bić to może nie będę, ale spróbuj mi tu jeszcze raz marudzić, a Cię znajdę, zobaczysz

To ja w ramach przeprosin za wieki nieobecności wrzucam takie dzisiejsze przedkąpielowe full nejczer, no makeup i poparzone fale w moim wydaniu. :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 27.05.jpg (40,6 KB, 43 załadowań)

Rozdanie u Bijum!

Stary 2014-05-27, 21:20   #1332
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękować Ci dobra kobieto ;D Akurat jakbyś zobaczyła fotki sprzed 2 lat to byś się przestraszyła bo wyglądałam co najmniej źle, jakbym była chora, normalnie żal patrzeć. Pamiętam jak mój tż gdy nie był mym tż zobaczył mnie drugi raz. Włazi do pokoju gdzie siedzę i mówi: -a Ty co żabo, chora? -nieee.. -źle sie czujesz? -nie, wszystko w porządku -a no tak, to pewnie co dopiero wstałaś. -nie, wstałam 4 godziny temu, nawet ułożyłam sobie włosy i zrobiłam makijaż, dzięki za komplement. jego mina - bezcenna
Z Ciebie też fajna kobietka, tylko wiary w siebie więcej Aczkolwiek bez tych dużych okularów chyba lepiej by było, nie rozumiem ostatnio fenomenu na takie okulary, znacznie ładniej wyglądają te mniejsze, tak zgrabniej ;D
Ojej, to co Ci było?
A co do okularów to.. dostałam za darmo więc wiesz darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda niby były inne modele i mogłam sobie wybrać, ale wszystkie były takie wielkie

Cytat:
Napisane przez Curly81 Pokaż wiadomość
Imperfecta,nie jest żle mi się podoba,ciapnij sobie trochę ten ogonek by były w U a nie V jak Ci to przeszkadza,jak Ci trochę odrosną to będzie super,ja miałam dokładnie tak samo.Ciapnęłabym ten ogonek 2cm i niech sobie rosną.Jak ja pocieniowałąm to miałam podobno wrazenie ale jak podrosły po 2 ch mcach to widze,że jest super.
Sama mam obciąć? obcięłabym, ale nie wiem jak się za to zabrać
Cytat:
Bić to może nie będę, ale spróbuj mi tu jeszcze raz marudzić, a Cię znajdę, zobaczysz

To ja w ramach przeprosin za wieki nieobecności wrzucam takie dzisiejsze przedkąpielowe full nejczer, no makeup i poparzone fale w moim wydaniu. :p

Znajdź mnie

Śliczne, takie naturalne
Stary 2014-05-27, 21:35   #1333
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Ojej, to co Ci było?
A co do okularów to.. dostałam za darmo więc wiesz darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda niby były inne modele i mogłam sobie wybrać, ale wszystkie były takie wielkie

[/FONT]
Byłam wyżarta stresem i tym, że tylko egzystowałam zamiast żyć. Takie życie czasem nie
A no chyba, że tak. Ja swoje mam od 5 lat, może za rok sobie zmienię bo oprawki mam już zjechane i te szkła za mocne raczej i tak noszę tylko w domku i w szkole do komputera.

bijum - sympatyczne takie te fale, podobają mi się
Stary 2014-05-27, 21:37   #1334
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam wyżarta stresem i tym, że tylko egzystowałam zamiast żyć. Takie życie czasem nie
A no chyba, że tak. Ja swoje mam od 5 lat, może za rok sobie zmienię bo oprawki mam już zjechane i te szkła za mocne raczej i tak noszę tylko w domku i w szkole do komputera.
To trochę podobnie jak ja teraz
Ja muszę nosić ciągle, bo inaczej baaardzo słabo widzę
Stary 2014-05-27, 21:42   #1335
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
Ścięłam, bo mi wkręciłyście, że będzie lepiej.
Zapisane na ścianie: nie doradzać już nigdy więcej Imperfekcie. To komentarz do całej toczącej się dziś dyskusji tu na wątku

Cytat:
Napisane przez martaakow Pokaż wiadomość
Teraz będzie nasza wina, ale nie ukrywajmy, nikt Cię siłą nie zaprowadził.

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Wyglądają teraz o niebo lepiej! Super!
Ale więcej nie powiem, bo marudzisz i mnie denerwujesz

Cytat:
Napisane przez myszka2020 Pokaż wiadomość
Nadal bardzo je lubię

No mówię Ci, odstaw ten gluten, to myślenie powinno się poprawić
Dziękuję, zauważyłaś je mimo pięknych włosów Imp
No właśnie, ja też lepiej się psychicznie czuję po tym zdecydowanie
Stary 2014-05-27, 21:43   #1336
Curly81
Wtajemniczenie

Cytat:
Sama mam obciąć? obcięłabym, ale nie wiem jak się za to zabrać
No pewnie,że nie sama,tak się mówi np.idę się obciąć co znaczy idę do fryzjera.

Bjum,bardzo fajnie.

W oczekiwaniu na kolejne szczęście

Edytowane przez Curly81
Czas edycji: 2014-05-27 o 21:46
Curly81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-27, 21:44   #1337
wicherek1989
Zakorzenienie

Cytat:
haha to samo pomyślałam i fajnie że Cię widać z nimi
Stary 2014-05-27, 21:46   #1338
Klaudenc
Moderator

Cytat:
To trochę podobnie jak ja teraz
Ja muszę nosić ciągle, bo inaczej baaardzo słabo widzę
Przyznam, że miałam też paskudne kompleksy dzięki ludziom, którym coś ciągle we mnie przeszkadzało. Byłam nielubiana w szkole itd., czasem naprawdę nieprzyjemne zdarzenia mnie spotykały i do dziś mam trochę przewrazliwienia i mnóstwo pracy nad sobą, ale progres jest
przy okazji ogarniam sie z wyglądem i powróciłam do wątku by zrealizować swój włosowy cel, może rzeczywiście założę jakiś blog we wakacje co by mieć miejsce do skrobania notatek i analiz ;d
Stary 2014-05-27, 21:46   #1339
Agnes93
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Agnes93

Cytat:
Aczkolwiek bez tych dużych okularów chyba lepiej by było, nie rozumiem ostatnio fenomenu na takie okulary, znacznie ładniej wyglądają te mniejsze, tak zgrabniej ;D
tu się nie zgodzę. Wg mnie Imp lepiej w tych oksach. Tu nie tak chodzi o wielkość jak o dobór do kształtu twarzy a jej pasują sama od miesiąca mam większe okulary (podobne do Imp tylko bardziej w prostokąt więc mniejsze na wysokość lekko nawet kolory takie same tyle, że mam delikatniejsze i metalowe przody bo plastikowe u mnie wyglądały ciężko) i czuję się i wyglądam w nich dużo lepiej niż w moich starych żyłkach. Czuję się bardziej wyrazista w nich wszystko zależy od kształtu twarzy i charakteru no i stylu (ja gdy wybierałam stare byłam w swoim okresie życia pt "nie patrzcie na mnie, mnie tu nie ma" teraz jestem swoim przeciwieństwem z tamtego okresu)

Impek- włosie masz dobre, nie cuduj! (jak dasz mi troche długości to się nie obrażę )
Stary 2014-05-27, 21:52   #1340
bijum
Raczkowanie

Cytat:

Śliczne, takie naturalne
Dzięki Ja tam ciacham sama i jakoś żyją. Ostatnio podcinałam tylko dolną warstwę - związałam resztę, a tę najdłuższą pomalutku ciachałam po dwa, trzy milimetry, kontrolując co chwilę za pomocą drugiego lusterka, czy z tyłu jest równo. Wyszło ok, tylko trochę cierpliwości trzeba

Cytat:

Cytat:

Bjum,bardzo fajnie.
Cytat:
Napisane przez wicherek1989 Pokaż wiadomość
haha to samo pomyślałam i fajnie że Cię widać z nimi
Dziękuję

Odkryłam moją nową miłość - Kallos Color doprawiony olejkiem makadamia - u mnie działa cuda.

Rozdanie u Bijum!

Stary 2014-05-27, 22:14   #1341
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
No pewnie,że nie sama,tak się mówi np.idę się obciąć co znaczy idę do fryzjera.
Podetnę już w przyszłym miesiącu chyba, że mnie bardzo będą denerwować
Cytat:
Przyznam, że miałam też paskudne kompleksy dzięki ludziom, którym coś ciągle we mnie przeszkadzało. Byłam nielubiana w szkole itd., czasem naprawdę nieprzyjemne zdarzenia mnie spotykały i do dziś mam trochę przewrazliwienia i mnóstwo pracy nad sobą, ale progres jest
przy okazji ogarniam sie z wyglądem i powróciłam do wątku by zrealizować swój włosowy cel, może rzeczywiście założę jakiś blog we wakacje co by mieć miejsce do skrobania notatek i analiz ;d
Ja mam tylko i wyłącznie przez ludzi takie zdanie o sobie. Ja jestem z tych ludzi, którzy są baaaardzo podatni na opinię i zdanie innych ludzi. przez całe gimnazjum i technikum byłam czarną owcą, dokuczali mi, widzieli, że się przejmuję więc mieli z tego fun no cóż.. a ja nawet myślałam o rzeczach, których nie potrafię wymówić, byle się z tego piekła wyrwać. Później miałam problemy w domu, od ojca też mi się dostawało no i tak mi już do dzisiaj zostało. Mam dni, że czuję się piękna, wartościowa, ale to jest jeden dzień w miesiącu
Załóż bloga, chętnie poczytam

Cytat:
Napisane przez Agnes93 Pokaż wiadomość
Impek- włosie masz dobre, nie cuduj! (jak dasz mi troche długości to się nie obrażę )
Oddałam wczoraj u fryzjera dziękuję
Cytat:
Dzięki Ja tam ciacham sama i jakoś żyją. Ostatnio podcinałam tylko dolną warstwę - związałam resztę, a tę najdłuższą pomalutku ciachałam po dwa, trzy milimetry, kontrolując co chwilę za pomocą drugiego lusterka, czy z tyłu jest równo. Wyszło ok, tylko trochę cierpliwości trzeba
A robiłaś może tą metodą z kucykami? spróbowałabym, ale się boję
Stary 2014-05-27, 22:20   #1342
bijum
Raczkowanie

Cytat:
A robiłaś może tą metodą z kucykami? spróbowałabym, ale się boję
Taak, tylko kucykami ścinam jak chcę pociąć wszystko - pisałam kiedyś na blogu o tym jak to po kolei idzie. Teraz nie miałam w sumie zniszczonych krótszych warstw, tylko ta dolna mocno się przerzedziła i chciałam ją trochę zrównać do krótszej. Nie ścięłam na tyle, żeby były całkiem równe, nadal się różnią, ale ta dłuższa nie jest już taka cienka i wystrzępiona nie masz co się bać, naprawdę. Obcinasz sama po milimetrze i możesz na bieżąco kontrolować co się dzieje. Masz kręcone włosy, więc nawet jak gdzieś będziesz miała minimalnie nierówno to nie będzie tragedii, w skręcie tego przecież nie widać aż tak jak na tafli.

Rozdanie u Bijum!

Stary 2014-05-27, 22:25   #1343
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Taak, tylko kucykami ścinam jak chcę pociąć wszystko - pisałam kiedyś na blogu o tym jak to po kolei idzie. Teraz nie miałam w sumie zniszczonych krótszych warstw, tylko ta dolna mocno się przerzedziła i chciałam ją trochę zrównać do krótszej. Nie ścięłam na tyle, żeby były całkiem równe, nadal się różnią, ale ta dłuższa nie jest już taka cienka i wystrzępiona nie masz co się bać, naprawdę. Obcinasz sama po milimetrze i możesz na bieżąco kontrolować co się dzieje. Masz kręcone włosy, więc nawet jak gdzieś będziesz miała minimalnie nierówno to nie będzie tragedii, w skręcie tego przecież nie widać aż tak jak na tafli.
Jak mi przejdą nerwy na moje włosy i trochę ochłonę to zajrzę na Twojego bloga i spróbuję bo teraz mogłabym niechcący obciąć za dużo
Stary 2014-05-27, 22:35   #1344
bijum
Raczkowanie

Cytat:
Jak mi przejdą nerwy na moje włosy i trochę ochłonę to zajrzę na Twojego bloga i spróbuję bo teraz mogłabym niechcący obciąć za dużo
Haha Znam to, znam. Włosy sama obcinam od ładnych paru lat - po wakacjach, ze dwa lata temu stwierdziłam, że przydałoby się obciąć końcówki (etap, kiedy rozpaczliwie chciałam mieć ładne włosy a tak bardzo nie wiedziałam jak) - siadłam przed lusterkiem, podcięłam ten centymetr jak zawsze, po czym powiedziałam na głos "a ciul" i koniec końców opitoliłam z 10 cm. O, nawet zdjęcie znalazłam

@down: Mój prywatny Słodzik Frodzik
zebym to ja chociaż dobrze w tym wyglądała... Jestem dość wysoka, mam jakieś 178 cm wzrostu i z krótkimi włosami wydawałam się jeszcze większą żyrafą. Teraz, jak mam takie prawie za piersi to mnie jakoś dociążają, ale z takimi do ramion wyglądałam jakoś tak strasznie nieproporcjonalnie. A szkoda, zawsze podobały mi się krótkie wystrzępione boby, ale z moimi gabarytami to by się mocno gryzło. Z chęcią oddałabym komukolwiek z dziesięć centymetrów wzrostu :p
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P3285394.jpg (54,3 KB, 36 załadowań)

Rozdanie u Bijum!

Edytowane przez bijum
Czas edycji: 2014-05-27 o 22:43
Stary 2014-05-27, 22:37   #1345
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Haha Znam to, znam. Włosy sama obcinam od ładnych paru lat - po wakacjach, ze dwa lata temu stwierdziłam, że przydałoby się obciąć końcówki (etap, kiedy rozpaczliwie chciałam mieć ładne włosy a tak bardzo nie wiedziałam jak) - siadłam przed lusterkiem, podcięłam ten centymetr jak zawsze, po czym powiedziałam na głos "a ciul" i koniec końców opitoliłam z 10 cm. O, nawet zdjęcie znalazłam
No własnie, tego się obawiam jestem w tym momencie nieobliczalna co to za słodziaka molestujesz?
Stary 2014-05-27, 22:37   #1346
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Ja mam tylko i wyłącznie przez ludzi takie zdanie o sobie. Ja jestem z tych ludzi, którzy są baaaardzo podatni na opinię i zdanie innych ludzi. przez całe gimnazjum i technikum byłam czarną owcą, dokuczali mi, widzieli, że się przejmuję więc mieli z tego fun no cóż.. a ja nawet myślałam o rzeczach, których nie potrafię wymówić, byle się z tego piekła wyrwać. Później miałam problemy w domu, od ojca też mi się dostawało no i tak mi już do dzisiaj zostało. Mam dni, że czuję się piękna, wartościowa, ale to jest jeden dzień w miesiącu
Załóż bloga, chętnie poczytam
Ja nie byłam aż tak podatna ale i tak się odbiło. Teraz spływa to po mnie, a sporo miłych rzeczy słyszę od ludzi - nigdy wcześniej nie słyszałam czegoś miłego na swój temat, zdarzyło się ale to raz na rok może W domciu też miałam problemy, więc trybie na jakich falach nadajesz. Sama i tak sobie z moimi problemami bym nie poradziła niestety.
Pobawię się w to od wakacji, wcześniej przygotuję sobie tylko notki. Tak dla frajdym ogłabym mieć, czemu by nie
Stary 2014-05-27, 22:43   #1347
Imperfecta
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie byłam aż tak podatna ale i tak się odbiło. Teraz spływa to po mnie, a sporo miłych rzeczy słyszę od ludzi - nigdy wcześniej nie słyszałam czegoś miłego na swój temat, zdarzyło się ale to raz na rok może W domciu też miałam problemy, więc trybie na jakich falach nadajesz. Sama i tak sobie z moimi problemami bym nie poradziła niestety.
Pobawię się w to od wakacji, wcześniej przygotuję sobie tylko notki. Tak dla frajdym ogłabym mieć, czemu by nie
Jak to czytam to mam nadzieję, że i ja kiedyś przestanę widzieć wszystko i przede wszystkim siebie w czarnych kolorach
Stary 2014-05-27, 22:58   #1348
Klaudenc
Moderator

Cytat:
Jak to czytam to mam nadzieję, że i ja kiedyś przestanę widzieć wszystko i przede wszystkim siebie w czarnych kolorach
No pewnie ;D ja jedyne co chcę widzieć w czarnych barwach to moje włosy.. bo chcę swoje czarne naturalsy wrzuciłam ten pierdzielnik w codziennik, tak się macam ciągle bo fajne są
Stary 2014-05-28, 01:09   #1349
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Wszyscy mówią, że jest lepiej może ja ślepa jestem? Nie wiem już bym miała jakieś normalne włosy i normalny mózg to by problemu nie było

otoz to

Cytat:
I na pewno nie wyglądają smętnie, jakby tak wisiały byle jak przez przypadek?
Zdecydowanie na pewno nie!

[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;46632968]Moje włosy na drugi dzień.

Ostatnio mało z nimi robię, znaczy to co zawsze i wyglądają podobnie. Nawet suszarki mi sie nie chce wyciągać. A do reanimacji spryskam trochę psikaczem, czasem trochę żelu. No i mogą wyglądać na trochę podniecione, bo trochę je w kucyku nosiłam. I były reanimowane rano.

Tylko te baby hair Co je przygładzę to stoją.[/QUOTE]

a ja zazdroszcze bejbikow! I juz bede nudna jak powiem, ze zazdroszcze takiego drugiego dnia

Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 08:32   #1350
Milena_ 798
Raczkowanie

dziewczyny dziekuję za tyle miłych komplementów włosowych

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
Milena może wrzucisz jeszcze jakieś zdjęcia swoich włosów mimo ogromnej zazdrości chociaż bym popaczyła
wrzuce cos jak zrobię bo nie mam wcale zdjec włosowych na laptopie nie fotografuję ich już od roku bo mi sie nie chce

Imp nareszcie! skręt od razu jest mocniejszy super kształt. A teraz jak dojdą do siebie po fryzjerze bedą się jeszcze lepiej kręciły.

kqq za taki skręt jak Twój to ja moge mieć włosy do ramion nawet
Moje stare konto

Edytowane przez Milena_ 798
Czas edycji: 2014-05-28 o 08:34
Milena_ 798 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości