|
|
#541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Aha tez dostalam odzywke do testow wieczorem zaczynam akurat mam wlosy do mycia
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#542 |
|
Zakorzenienie
|
Illusion-Skąd te sandałki?
Świetne są.
|
#543 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moja siostra wykupiła sobie przejazd do Berlina w dwie strony za 60 zł. ..no i se pojechała na 4 dni na wycieczkę. .i dziś była w primarku i posikala sie...jutro idzie z samego rana na zakupy..kupi mi body rally das
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-05-27 o 19:11 |
|
|
|
#544 | ||||||
|
Konto usunięte
|
dziękuję
fajna!Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie, nie zawsze 2 figurki, tu więcej: http://allegro.pl/lego-duplo-10505-r...267476982.html mama,tata, dziecko + kot ale w tańszych chyba po jednej-dwie http://allegro.pl/listing/user/listi...96030&id=19433 na tym etapie dla dziecka fajne są tez klocki tematyczne różne a u niego można pojedynczo no i figurki po kilka zł ma ![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...Items-22396030 Mnie to w ogóle marzyło się dla Agatki kupienie huśtawki i zjeżdżalni duplo, bo zestawy drogie z tym akurat były, no ale sama zjeżdżalnia 30zł :/ bez przesady Cytat:
ale bardzo ładny synuń ![]() Cytat:
aaaa gdzie tak taniooo?? _------------- moje śpią |
||||||
|
|
|
#545 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46634438]dziękuję
fajna!sluchaj, a melisa do picia dla niego? a w ostateczności recepta na hydroxizine - o ile dobrze pamiętam, 3ml (teoretycznie 5ml, ale z reguły u takich maluchów 5ml powoduje dodatkowe pobudzenie) - tzn. chodzi mi o sytuację gdy dziecko od kilku nocy nie jest w stanie normalnie spać, potem się zamknięte koło robi, by padnięty nie jest w stanie normalnie zasnąć i odespać - z Agatką raz tak miałam, poszłam do lekarki, powiedziałam jak to wygląda, a ona jakoś 10 dni takich jazd miała - no i dała, max. tydzień miałam podawać, właśnie by dziecko mogło zregenerować siły snem. dokładnie, nie zapominajmy, że dzieci też leki dostają - taki amotaks dla dorosłych to nic innego jak ospamox dla dzieci, przykładowo ups... ![]() Marsi o smyku odpowiedziała, ale dodam, że mimo wszystko (bo owszem, z reguły drogo) warto tam patrzeć - 2 lata temu moja mama Agatce kupowała zestawy z księżniczkami, i przeszukałam wszystko na all i w sklepach - chciałam 2 konkretne zestawy, i najtaniej w smyku wychodziło, biorąc jeszcze wysyłkę do kosztów Nie, nie zawsze 2 figurki, tu więcej: http://allegro.pl/lego-duplo-10505-r...267476982.html mama,tata, dziecko + kot ale w tańszych chyba po jednej-dwie http://allegro.pl/listing/user/listi...96030&id=19433 na tym etapie dla dziecka fajne są tez klocki tematyczne różne a u niego można pojedynczo no i figurki po kilka zł ma ![]() http://allegro.pl/listing/user/listi...Items-22396030 Mnie to w ogóle marzyło się dla Agatki kupienie huśtawki i zjeżdżalni duplo, bo zestawy drogie z tym akurat były, no ale sama zjeżdżalnia 30zł :/ bez przesady ale bardzo ładny synuń ![]() aaaa gdzie tak taniooo?? _------------- moje śpią[/QUOTE] Z polskiego busa czasem można kupić przejazd za kilka złotych dosłownie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#546 |
|
Zakorzenienie
|
slyszalyscie ten huk??????????????
![]() ale zem je.bla lokciem o metalowa bramke ałaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
#547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- PSTRYKU doszły T-shirty? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#548 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zdrowka! Cytat:
Cytat:
super chlopaczek! Cytat:
Cytat:
i zepsulas dziołchom cala niespodzianke ----------- mlody powrocil do starychych nawykow, drzemka w poludnie, spanie na noc o 20. czad
|
||||||||
|
|
|
#549 |
|
Zakorzenienie
|
ja pitole jajkie czarne chmury....boje sieeeeeeee
|
|
#550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, jeszcze nie doszly ae mam mejla ze wyslane takze lada dzien powinny dojsc kutfa, padly mi baterie w myszce, jak zyc? jak zyc? ![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- http://burze.dzis.net/?page=mapa ![]() trzym sie! |
|
|
|
|
#551 |
|
Zakorzenienie
|
Napisalas to tak, ze padlam
Taka sytuacja - usypiamy sie na lozku, Kuba niezwykle pobudzony, przewala sie, szaleje, co chwile schodzi i wchodzi ponownie. Po jednym takim zejsciu nastala dluzsza cisza, zaniepokoilo mnie to, wiec kukam za nim. A ta mala hiena dorwala gdzies delicje, siedzi i zasuwa w najlepsze pod stolem! Jak zobaczyl, ze sie zblizam to wpakowal ile sie do buzki zmiescilo!!! Oczywiscie moje zabranie resztek zakonczylo sie gigantyczna histeria... Takze pierwszy kontakt ze slodyczami zaliczony ![]() Mam nadzieje, ze nic mu nie bedzie - nigdy nie jadl czekolady, galaretki i takie tam
Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-05-27 o 21:12 |
|
|
|
#552 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja mam - ale chyba nie opowiadałam go wcześniej...
![]() Pewnego dnia kupiłam sobie buty na koturnie, byłam na zakupach z przyjaciółką, a potem musiałam przejść kilka ulic dalej, skąd miał mnie odebrać tata. Te buty to był taki prezent samej sobie z okazji dobrze napisanej matury z matematyki... No i postanowiłam zmienić moje szpilki na te właśnie koturny. Wysokie, mega mega, ale wydawały się wygodne. No to pożegnałam się z przyjaciółką i idę w umówione z ojcem miejsce... Idę, idę, a po drodze miałam taki kawałek do przejścia pod kątem - dosłownie ze 3 metry... Wchodzę pewnym krokiem na ten "skos" i nagle jestem na ziemi. Burak. W każdym razie - widok musiał być komiczny. Idzie taka wystrojona w obcisłe rurki, marynareczkę, białą koszulkę, na twarzy gigantyczne okulary przeciwsłoneczne, włosy w kok, na łokciu torebka i nagle ☠☠☠udu, na ziemię. Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#553 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie ma cudne włoski Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kubulo śpi, oczywiście zaliczył histerie wraz z zanoszeniem się jak poszłam się kąpać. Nie mam siły, po prostu nie mam siły ![]() do tego tż mnie wnerwił
|
||||||
|
|
|
#554 |
|
Zakorzenienie
|
BLACK teraz zobaczyłam. ...ależ mnie wkurza. ..ten słownik. Oczywiście ze early days.
PSTRYKU DAJ ZNAĆ JAK TE KOSZULKI . Aha i w której myszce te baterie nie działają? ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#555 |
|
Zakorzenienie
|
ooo i ja też będę testować odżywkę do włosów.
Pierwszy raz dostałam cokolwiek za darmochę Powiedźcie mi, dostałyście jakieś info do kiedy trzeba to przetestować? Gdzie wpisac opinię? Bo ja dooopa krajcowa jestem
|
|
|
|
#556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dostaniesz info na pw na łazjzaż :pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() juz dzialaja
|
|
|
|
|
#560 |
|
Zakorzenienie
|
Znaczy myszka zwarta u gotowa ?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#561 |
|
Zakorzenienie
|
musze wystawic na all Kubsonowski garniak z roczku. teraz cieplo wiem mysle ze na chrzciny czy jakies wesele moglby byc.
i moja bluzke z mohito bo za mala jest ![]() musze foty porobic a tak mi sie nie chce ![]() a moze ktoras chce kupic bluzke z mohito, na ramiaczka, oczo☠☠☠ny zotly, z suwakami, moim zaniem fajna
|
|
|
|
#562 | |
|
Zakorzenienie
|
Szaja jeśli chodzi o moje pytanie to chodziło mi czy wiesz w których szczepionkach poza MMR jest białko kurze?
Cytat:
![]() teraz jak zyć? do Berlina nie mam tak daleko a wydatki mam takie że ho ho więc żeby się skusić musialabym się zapomnieć,,że jestem matką[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46634438] sluchaj, a melisa do picia dla niego? a w ostateczności recepta na hydroxizine - o ile dobrze pamiętam, 3ml (teoretycznie 5ml, ale z reguły u takich maluchów 5ml powoduje dodatkowe pobudzenie) - tzn. chodzi mi o sytuację gdy dziecko od kilku nocy nie jest w stanie normalnie spać, potem się zamknięte koło robi, by padnięty nie jest w stanie normalnie zasnąć i odespać - z Agatką raz tak miałam, poszłam do lekarki, powiedziałam jak to wygląda, a ona jakoś 10 dni takich jazd miała - no i dała, max. tydzień miałam podawać, właśnie by dziecko mogło zregenerować siły snem. [/QUOTE] oj nie wiem czy hydroksyzyna to dobry pomysł prędzej neospasmina lekarz mi dał w ciązy na uspokojenie po wypadku samochodowym masakra, jak warzywko byłam drugi raz brałam po śmierci taty, moim zdaniem trzepie beret Sylwietta- mogę Ci powiedzieć,że moj S przechodził to samo i niestety troszkę to trwało, było wiele czynnikow, stres, skok rozowojowy, słynne histerie, jak lezał w szpitalu na rotawirusa i raz dostał takiego ataku w srodku nocy to lekraze przybiegli- wtedy dostał neospasmine z czasem przeszło ale musiałam mu fundować masaże odpręzające i chodziliśmy 3x w tygodniu na basen w wieczornych godzinach, padał i nie bylo histerii moze on wyczuwa Twoje nastroje? ![]() jeju mam nadzieję,że nie kłamie ale to było coś apropo tego napiwku na szzęście,że już nie trzeba czy jakoś tak
|
|
|
|
|
#563 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladam zdjecia waszysz skarbów i wszystkie dzieciaczki poprostu przesliczne ale mamy urodxiwe dzieci na watku
Pocgwale się dostalam dzis pierwszy mandat oczywiście do Jula pedzilam a teraz żal mi kasy a mialam buty kupić Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#564 |
|
Zakorzenienie
|
MARSI dlatego ja poprosiłam siostre o nie wysyłanie mi więcej zdjec żadnych ! I zakupienie mi jedynie body dla Antonia
:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#565 |
|
Wtajemniczenie
|
jak już się żalimy to i ja się pożalę.
Mam dość. Ale nie, nie Ani, tylko całej sytuacje czuję się taka... powiązana, w sensie że Ania jest moja, i jak chcę zrobić coś innego (albo muszę) to muszę kogoś poprosić. Już tłumaczę o co mi chodzi, chociaż zabrzmi to dziwinie. Tż ma teraz baaardzo ważny projekt w pracy. Cały weekend klękajcie narody, wszyscy na paluszkach bo on musi zrobić na poniedziałek projekt. W poniedziałek pojechał na delegację na tydzień i cześć pieśni. Teściowa w weekend robiła coś tam w ogródku, coś tam coś tam - no wiadomo, miała jakieś tam dwoje zajęcia. No i w ogóle każdy miał, więc wiadomo,że Ewa się zajmuje Anią. Tylko że NIKT nie pomyślał, że mam w czwartek oddać poprawioną pracę mgr i napisać egzamin. No przecież jak TŻ ma proejkt to ma projekt, a jak ja mam egzamin to mam i egzamin, i anię, i obiad, i sprzątanie pranie gotowanie i wesele na głowie. No i o co mi chodzi? Nikt nie widzi w tym problemu ![]() Ja w sumie też jakoś z tym żyję, tylko wysiadam w takich momentach jak dziś, gdy jestem na maxa zmęczona, jest godzina 21 22, w domu burdello, nic nie pouczona jestem, nic nie zrobiłam w mgr, ania się co chwilę budzi i już wiem, że nie zdążę z tym wszystkim ![]() ![]() ![]() Przepraszam za gorzkie żale.
|
|
#566 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!!!
Alescie dzisiaj tugeze urzadzily Nie dam rady cytowac, znowu mnie chlopaki przecioraly dzisiaj na treningu, ze hoho Dziecie padlo o 20.30 ![]() Ehhh co za dzien, ogladam hells kiczyn ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
|
#567 |
|
Konto usunięte
|
Marsi, nie wiem niestety o szczepionce
![]() A odnośnie hydro - pewnie, jeśli coś lżejszego jest, to lepiej = ale polecam lekarza jednak i dopytanie się, co by tu dać, bo będzie się młody Bartulo nakręcał niewyspaniem/zmęczeniem i to trzeba przerwać
|
|
|
|
#568 |
|
Wtajemniczenie
|
ahhh, no i jeszcze, a w zasadzie przede wszystkim,byłyśmy dziś na mmr, i lekarka (kiepskiej jakości, ale jednak lekarka) powiedziała, że Anię trzeba będzie rehablitować bo ma koślawość stóp i kolan
![]() ![]() ja NIC nie zauważyłam ![]() ![]() jeszcze stopy bym zrozumiała, bo od urodzenia mamy z nimi problem (szpotawość urodzeniowa) ale kolana??? skąd i jak??? dzwoniłam do tża, kazał się nie przejmować tą lekarką (ona dała naszej 2 tygodniowej, kaszlącej i zakatarzonej Ani syropek, więc po 2 dniach dziecko wylądowało z zapaleniem płuc w szpitalu), żenby zapisać ją do specjalisty to skonsutować. Tylko do jakiego? ortopedy, fizjoterapeuty?? jestem załamana
Anulka 2.02.2013 Edytowane przez ewulkaaa Czas edycji: 2014-05-27 o 21:37 |
|
|
|
#569 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Za to logo biedronki robi na nim wielkie wrażenie. Jakiś czas temu - jadąc do znajomych - zaparkowaliśmy samochód na parkingu przed sklepem. Jak Misio zobaczył maszt z biedronką i szyld to był szał. Musieliśmy się nieźle nagimnastykować, żeby bez płaczu zmienić lokalizację 'imprezy' z parkingu przed Biedronką na mieszkanie znajomych. Cytat:
Nawet na torbie MajJulMi znalazł maleńką biedroneczkę!
Edytowane przez aplikacja24 Czas edycji: 2014-05-27 o 21:38 |
||
|
|
|
#570 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:35.

Świetne są.

fajna!

(a kocich ruchow to ja bynajmniej nie mam
). Nagle patrze a gosc za oknem stoi i sie na mnie gapi ( a domyslam sie, ze sciane mial malowac
) Ja nie moge... czulyscie kiedys taka strasznie silna potrzebe zapadniecia sie pod ziemie??? 
W każdym razie - widok musiał być komiczny. 

czuję się taka... powiązana, w sensie że Ania jest moja, i jak chcę zrobić coś innego (albo muszę) to muszę kogoś poprosić.