|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
Od niedawna popijam w pracy - TŻ mi sprezentował zestaw początkujący Nawet przekonałam się już do smaku ![]() Świadkowa dobrze wybrała z sukienką! Dobra robota!!
|
|
#272 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Lusiija
Fajnie, że odżywka do rzęs działa. Obejrzałam na blogu - efekt robi wrażenie.Mojakaren Taaak, mamy 4 miesiące do ślubu!!! Jakie fajne papryki (?) tańcujące. ![]() Marlenqa Gratuluję pracy i życzę powodzenia! Cashmere Cieszę się, że wszystko było super! Enzunio Nie stresuj się, dużo tego wszystkiego się Ci nagromadziło, ale czuję, że wszystko pójdzie gładko. Trzymaj się i najwyżej znów wykonaj taniec brokuła. ![]() Fajna tablica i podziękowania dla gości. madziara889 Sto lat, wszystkiego najlepszego, dużo radości i pomyślności! misia880 Fajnie, że dobrze idzie nauka tańca. ![]() Robusta Ooo to zaskoczenie! Serdeczne gratulacje! Wszystkiego dobrego dla Was. Buczorek Świetnie, że koleżanka przybędzie z tak daleka. ![]() Nie myślałam o ochronie domu na czas wesela, ale teraz już myślę. Może sąsiedzi wpadną, i tak trzeba by wyjść z pieskiem. iLoNuS_ktl Podziwiam robienie gładzi. O ileż mniej miałabym nerwów przy moim remoncie, gdybym sama coś z tych rzeczy umiała. ![]() I gratuluję załatwionych spraw. Super obrączki i buty. ![]() Waniliova Nie wiem jak Sony, ale HTC Desire bardzo szybko mi się zepsuł. :| cornflower_girl Zdrówka! aniuska18032 Bardzo ładne obrączki, podobają mi się diamenciki. ![]() Activelifestyle Gratuluję załatwienia spraw makijażowo-fryzjerskich. Opisz swoje plany koniecznie.mala_czarna_21 Ojej, tak właśnie myślałam, że smutno jest porzucić swoje nazwisko. pysia1987
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Co do staran gosci, to moja kolezanka ubiega sie o wize do Polski specjalnie na slub... Ma status staly w UK, ale UK nie jest w Schengen. Bede musiala jakos ja wyroznic na weselu, bo wiaza sie z tym dodatkowe koszta i wizyta w Ambasadzie RP. Chyba sie poplacze, jak ja zobacze na lotnisku
![]() Aaa, no i ustalilysmy ze swiadkowa, ze Beda kotyliony
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
Edytowane przez wenedka Czas edycji: 2014-05-27 o 22:38 |
|
|
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
U nas ksiądz miał tak zapchany kalendarz, że ciężko było się gdzieś wcisnąć
|
#275 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko mnie ostatnio denerwuje ![]() Cytat:
Stosuję gdzieś 2 tygodnie i już widzę, że są dłuższe i ładniejsze Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzisiaj opowiadaliśmy to świadkowi to najpierw go zamurowało a później zataczał się ze śmiechu Cytat:
Cytat:
Teraz się zaczęłam zastanawiać gdzie zawieziemy koperty po ślubie a przed poprawinami Najwyżej schowam w torebkę, żeby nie widzieli co niosę i schowam gdzieś w mieszkaniu, wino później przytachamy do piwnicy Zresztą tu gdzie mieszkamy sąsiedzi myślą, że my już dawno jesteśmy małżeństwem, więc o ślub nas nie będą podejrzewać Cytat:
Tż zadzwoni do kuzyna, bo mają się umówić na kawalerski to zapyta czy z kimś idzie Zobaczymy co odp Cytat:
Pewnie też mi dziwnie będzie jak będę musiała podpisać się w swoich ![]() Śliczny koszyczek Będzie te podziękowania trzymać w tym koszyczku i kiedy będziecie to rozdawać? ![]() Kupiłam dzisiaj buty na poprawiny http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...amskie-sandalyNawet wygodne są
Edytowane przez paula600324 Czas edycji: 2014-05-27 o 22:55 |
|||||||||
|
|
|
#276 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#277 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
super
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
i to własna mama.. nie martw się, Ty będziesz wyglądać najlepiej!!!! Cytat:
|
|
|
#278 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kazał przyjść w jakąś niedziele i dokładnie się umówić, bo wiecznie chłopina zaganiany jest ![]() paula600324 - fajne buciki
Edytowane przez activelifestyle Czas edycji: 2014-05-27 o 23:08 |
|
|
|
|
#279 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Ja jak w USC miałam podać jakie nazwisko biorę to poczułam takie uklucie w serce , więc nie dziwię Ci siee wcale
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#280 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nawet nieźle mi to wychodzi, więc chyba sobie poradzę. Z TŻ chyba też dam radę, bo on za nic nie da się zaprowadzić do salonu A masz już jakieś inspiracje co do swoich pazurków?
|
|
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko sęk w tym, że pani z salonu kazała mi przyjść w normalnym a nie w bardotce, a mam bardotkę tylko że w normalnym staniku z odpiętymi szelkami mi wszystko wisiało, a ta bardotka bez szelek mi swietnie trzyma ![]() Cytat:
dziewczyny wiem że był już temat tysiąc pięćset sto dziewięćset razy wałkowany, ale jakie dobre wina kupujecie na wesele i gdzie?
nazwy mnie interesują ![]()
|
|
|
#282 |
|
BAN stały
|
Paula beda przy nakryciach, w koszyczku sa tymczasowo
![]() Numerki tez sa, mogę w spokoju iść spać, jutro jadę w najdalsza samotna podróż w życiu autem, w dodatku pożyczonym i mam pietra :kwaśny: ale jadę na ostatnie poprawki sukni... ![]() Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#283 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a póki co to na ręce chyba celuję w coś takiego ![]() jedno wiem na pewno , wszytsko wchodzi w grę byle nie french:P
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki
![]() ![]() My też tak planujemy, gdzieś przy winietkach Chyba dam, żeby kelnerzy nam rozłożyli, bo obawiam się, że Tż by to byle jak ułożył Byłam dzisiaj zamówić tort ![]() Jednak uda się zrobić z 6 kg 3 piętra Tort będzie fioletowy, pikowany, z białymi kokardami i białymi kwiatkami Podobny do tego z załącznika, tylko cały okrągły ![]() Biszkopt czekoladowy, krem śmietankowy z powidłem jagodowym Podziękowania dla gości to pierniczki w kształcie serduszek z naszymi inicjałami i datą ślubu, też fioletowe
|
|
|
|
#285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
długo utrzymywałam że zostaję przy swoim ale TZ było z tym cholernie źle i przykro... i wzięłam jego i dopóki i nie przyszło mi podpisać się nim to myślałam, ze już się z tym pogodziłam... a dzisiaj facet przyszedł nowy domofon zakładać i kazał mi potwierdzić odbiór i podpisałam się nowym i się popłakałam i obraziłam na cały świat i poszłam do sypialni ryczeć w poduszkę![]() a w niedzielę dostaliśmy zaproszenie na ślub i wesele już jako państwo M. i zamiast się cieszyć to miałam dziwne uczucie.... chyba świruję....
|
|
|
#286 |
|
BAN stały
|
Mała
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
|
|
#287 |
|
Rozeznanie
|
150 dni !!
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
zapisałam się do kosmetyczki na paznokcie u rąk oraz u stóp na 14 sierpnia na 17.00
pózniej idzie moja mamusia z siostrą )wczoraj w końcu kupiliśmy mamie sukienke na ślub !!!! i powiem wam że to był pierwszy sklep do którego weszłyśmy )) sukces!!!
|
#289 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na większości wesel mamy pary młodej występowały w jasnych, białych lub kremowych kreacjach i było to bardzo na miejscu. Nikt mamy nie pomyli z PMką, a przynajmniej mama się wyróżnia że to mama ![]() Cytat:
Cytat:
Enzunio fajne te Twoje DIY! Nie wiem jak na Ciebie ale na mnie taka robota działa odstresowująco ![]() Mala_czarna przyzwyczaisz się Ja na szczęście swoje mam bardzo krótkie, 1 sylaba i 4 literki więc będzie podwójne ![]() Dzisiaj odbiór obrączek, nie mogę się doczekać. Mam mega ważną prezentację u potencjalnego klienta i w ogóle mnie to nie rusza, myślę tylko o tym że prosto stamtąd jadę po obrączki ![]() Rozpoczęłam produkcję kokardek na wódkę, stwierdziliśmy że każda butelka będzie miała kokardkę-muszkę z pomarańczowej wstążki w kropki, jak mucha TŻ
|
|
#290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
marlenqa gratuluje pracy enzunio napracowałaś się ale efekty są świetne ![]() My chcemy, żeby ktoś nocował w naszym domu nie ze względu na prezenty ale ogółem. Niestety przez kilka ostatnich lat przewinęło się przez nasz dom sporo nieciekawych typków (koledzy "tatusia" od alko) i nawet jak na kilka godz zostawiamy pusty dom to mi dziwnie. Najprędzej poproszę sąsiadkę, żeby nocowała u nas. |
|||
|
|
|
#291 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oczywiście wszystkiego najlepszego! ![]() Ilonus idziecie jak burza, brawo! ![]() Chwal się zdjęciami ![]() Sunset gratki za wszydtkie załatwione rzeczy! Trzymam kciuki żeby dosłali szybko brakujące zaproszenia i winietki ![]() Margot ja biżu zamawiałam na Etsy i Ebay'u Aniuska bardzo ładne obrączki! ![]() Marlenqa gratuluję dostania pracy! Opium gratki za datę! ![]() Klaudyna paznokieć piękny! Mała przyzwyczaisz się
|
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
Kasiulenkowo, buty kupiłam w Wojasie, monidot - obcas ma 9 cm
Cytat:
mi się wydaje, że im więcej robimy sami tym więcej jest nerwów i kłótni, a jeszcze czasem coś jest zrobione źle i trzeba poprawiać Mój tż się uparł, że nie będzie wydawać kasy na ekipę i zrobi jak najwięcej sam... Więc ocieplaliśmy watą poddasze, podwieszaliśmy sufity, przykręcaliśmy płyty do skosów, nakładaliśmy gładź, teraz kończymy szlifować i zacznie się malowanie Dobrze, że chociaż "pozwolił" fachowcom zrobić wylewki i otynkować ściany ;-)Enzunio, ślicznie to wszytko Ci wychodzi! Chyba Cię w sierpniu zatrudnię do produkcji ![]() Mała, kurcze przykro, że taka jest reakcja, wiadomo przyzwyczaisz się do nowego nazwiska, ale widać jak bardzo byłaś przywiązana do panieńskiego |
|
|
|
|
#293 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie też się takie podobają, niestety mojej drugiej połówce już nie.Cytat:
![]() Ale powiem Ci nie pocieszasz mnie, bo ja miałam łzy już po wyjściu z USC jak podałam nazwisko TŻ.
|
|
|
#294 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może jeszcze jakaś PMka zbłąkana do nas dołączy ![]() paula600324 fajne te buty!! ![]() enzunio ale miałaś produktywny dzień! daj znać jak po ostatnich poprawkach sukni ![]() mala_czarna_21 to pewnie kwestia przyzwyczajenia! ja mojego panienskiego nie lubię i nie mogę się doczekać jego zmiany
|
|
#295 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mama niedawno też kupiła sobie sama sukienkę ale ładną wybrała![]() Cytat:
pomysł bardzo ciekawy a dlaczego nie frech?? ja umówiłam sie na wtorek na malowanie paznokci i tak naprawdę jeszcze sama nie wiem co chcę będę szukać dzisiaj inspiracji![]() ja tez ![]() a w sobotę farbowanie
|
||
|
|
|
#296 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to i ja się pochwalę moimi zawieszkami ![]() a co do jazdy autkiem to dasz radę, ja po 5 latach posiadania prawa jazdy jechałam, po suknię właśnie, pierwszy raz w życiu za miasto, ponad 50 km, posrana byłam jak nie wiem co, ale dałam radę i teraz drogi mi już chyba niestraszne ![]() Cytat:
Cytat:
ale będzie na pewno pyszny i piękny w piątek biorę się za bazę do winietek, przykleję te pewne (mamę, brata itd ) to się pochwalę ![]() miałam już wciskać "Wyślij odpowiedź", gdy podeszły do mnie dwie kobiety (jestem w pracy) po przesyłkę, którą były kwiaty na dzień matki (dziecko im wysłało - chyba mamie i teściowej), a te staruchy powiedziały, że one nie mają z tym co zrobić to wymyśliły, że dadzą je komuś z personelu
|
|
#297 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj nie ładnie zamiast się cieszyć z prezentu to go nie przyjeły, przykro...
|
#298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie mogłabym rozstać się z moim nazwiskiem śmieję się, że teraz będę tak szlachetnie się nazywać jak jakaś hrabianka albo pisarka hahaha ![]() Enzunio! Jak ty zrobiłaś te numerki? gdzie taką czcionkę można znaleźć i tę ozdobę w której są numerki?
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co za babki |
|
|
|
|
#300 |
|
BAN stały
|
Dzięki dziewczyny, jestem juz w Starogardzie, siedzę na stacji benzynowej i jem śniadanie, bo oczywiście jestem za szybko (musiałam zawieźć mamę do pracy i nie opłacało mi się jechać do domu).
Buczorek jest taka strona, gdybym potem Ci nie napisała, to weź mi przypomnij o niej to podam Ci adres bo teraz na tel siedzę i nie pamietam. A mam skleroze!!!Kamila co za france :/ Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Od niedawna popijam w pracy - TŻ mi sprezentował zestaw początkujący
Dobra robota!!
30.08.2014 
Trzymaj się i najwyżej znów wykonaj taniec brokuła. 

Najwyżej schowam w torebkę, żeby nie widzieli co niosę i schowam gdzieś w mieszkaniu, wino później przytachamy do piwnicy 
Proszę pić co kto lubi

tylko że w normalnym staniku z odpiętymi szelkami mi wszystko wisiało, a ta bardotka bez szelek mi swietnie trzyma