|
|
#4441 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :)
Ania, Agness, Lolcia i reszta (bo moze ktos jeszcze a zapomnialam
) trzymam kciuki za Was jutro, jestem pewna ze bedzie dobrze Ja sie serio przeziebilam i pije juz chyba 5 herbate pod rzad, zeby sie rozgrzac.. zaraz sie poloze spac, bo jutro niestety dzien, w ktorym nie ma czasu na chorowanie i wylegiwanie sie w lozku ![]() Dobranoc
|
#4442 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem straaasznie zmęczona i zestresowana jutrem,dlatego nie mam siły nadrabiać,dziękuje za wszystkie kciuki i ja również trzymam za Was Aguś i Aniu
|
#4443 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez się już kłade, boli mnie kręgosłup troszeczkę
|
|
#4444 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
zdałam na 4,5 )Cytat:
dziękuję i za kucki też ![]() Cytat:
![]() oby szybko zdrowiał Cytat:
![]() dziś dzień na uczelni, później na zakupach... a teraz padnięta jestem i w sumie to spać idę chyba... Trzymam kciuki Dziewczyny za Was jutro dobranoc |
|||
|
|
|
#4445 | |
|
xxyy
|
Cytat:
![]() ale jestem zmeczona... nie moge sie przyzyczaic do trybu pracujacego. dzis jeszcze musze jakims cudem urwac sie z pracy na 15 minut i zaniesc na uczelnie oswiadczenie o wyborze specjalnosci bo trzeba do konca czerwca. i dzis mnie czeka pierwszy raz spotkanie z szefowa bo w sumie narazie tylko z nia rozmawialam telefonicznie, ale slyszalam jak osoba z ktora pracuje rozmawiala wczoraj z nia przez telefon i mowila ze sobie radze wiec to spotkanie to tylko taka formalnosc ) lece, bede wieczorkiem
|
|
#4446 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane także trzymam za Was kciuki;* Będzie dobrze
Tak koło 18, bo jazdy wtedy mam hyhy
|
#4447 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nefre czyli o 18 uciekać z drogi w okolicach Rybnika i Żor ?? ![]() wczoraj przeprowadziłam konkretną rozmowę z tym chłopakiem, miałam mu to wszystko w delikatny sposób wytłumaczyć, ale nie dało się i powiedziałam prosto z mostu jak się sprawy mają, trochę był zdziwiony że ja takie mam podejście ale przynajmniej wie o co biega..........chyba ..........o ile w tym wszystkim połapać sie wogóle da.....
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Też trzymam kciuki Ale mam dzisiaj zły dzień, całą noc nie spałam bo bolą mnie zęby, jedynka i dwójka. Żadne przeciwbólowe na mnie nie działają. Miałam wczoraj robione wybielanie tych zębów jakąś nową metodą i dentystka mówiła, że będzie mnie później boleć ze względu na rozpychający preparat w zębach ale nie myślałam, że będzie aż tak boleć ale co to się nie robi dla wyglądu.
|
#4449 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oreganko weź nawet nie strasz - tzn. z tym uciekaniem. Dzisiaj śniło mi się, że spowodowałam wypadek:/ Ale L-ką jechałam w jakiś sposób sama ![]() Dobrze, że wyjasniłaś temu facetowi sprawę jasno Mam nadzieję, ze chociaż poczułaś wewnętrzną ulgę
|
|
#4450 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak pomyślę- moja pierwsza jazda l-ką heheh śmiech na sali ![]() niewyobrażalne dla mnie było jechać przez rondo, skręcać kierownicę, zmieniać biegi i wrzucać kierunkowskazy jednocześnie, ale luz nie przejmuj się
|
|
|
#4451 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulację Ewusia!!
![]() Wczoraj spisałam sobie przepisik na pierożki ruskie i chyba dziś zrobię, ale muszę najpierw udać się do biedronki po produkty ![]() Dopiero główke umyłam, ah co ten Timotey z wiśni i jedwabiem robi moim włósom, są mieciutkie i wogole oh ah
|
|
#4452 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam się!
Nawet nie wiecie,jak się cieszę I to mój wymarzony bio-chem ![]() Jedyne co mnie martwi,to to,że mam 22dziewczyny i 9chłopaków W tym 2 z byłej klasy i 1 z innej klasy z tego samego gimnazjum (chodziłam z nim do jednej klasy w podstawówce ) Troszkę dużo tych dziewczyn,ale mam nadzieję,że będą fajne Na razie to i tak tylko lista,bo jeszcze trzeba donieść dokumenty,albo ktoś może się przepisać,ale jestem dobrej myśli ![]() Cieszę się bardzo Chociaż szczerze mówiąc,to tak naprawdę nie miałam się o co martwić,miałam ponad 140pkt,a przyjmowali od 120pkt![]() Mam nadzieję,że LoLcia i Ania również się dostały ![]() Dziękuję za wszystkie kciuki,przydały się Ewusia Gratulacje Nefre Dziś to za Ciebie trzymam kciuki
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4454 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Ewusia, gratulacje!!!! sliczna ocena
to juz wakacjujesz czy jeszcze cos teraz bedziesz zdawac..? Cytat:
nie przemeczaj sie az tak, wkoncu masz wakacje! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() mam nadzieje ze szybko przestanie bolec ![]() Cytat:
co do ilosci dziewczyn, to neistety to zupena normalka w liceum, 8 chlopakow to czesto calkiem spora ilosc w humanistycznych klasach to sie nawet zdarza ze zadnego nie ma, wtedy to dopiero atmosferka jest fatalna. u mnie na studiach na szczescie jest mniej wiecej pol na pol, dzieki czemu mamy fajna atmosfere, ale znam kierunki humanistyczne, na ktorych sa same dziewczyny, i jak przychodza czasem do instytutu gdzie sa jacys faceci to sie napatrzec nie moga smiesznie troszke ale takie "relacje" niektorych dziewczyn slyszalam a ja dzisiaj musialam pare spraw zalatwic a teraz biore sie za nauke, bo wczoraj praktycznie nic nie zrobilam, tylko siedzialam pod kocem i marzlam dobrze ze dzis nieco lepiej ze mna, bo nie mam czasu na chorowanie ![]() Nefre, co do snu, to poprostu podswiadomie to przezywasz i dlatego taki sen. nie martw sie bedzie wszystko dobrze ja swoje jazdy super wspominam. ale wazne zebys fajnego instruktora miala, jak bedziesz sie z nim zle czula to koniecznie zmien na innego, bo latwo sie niestety zniechecic do jezdzenia.
|
|
#4455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam, że będzie dobrze
|
|
|
|
|
#4456 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje
|
|
#4457 |
|
Zakorzenienie
|
Doooooooostałam się
i przypadkowo uprowadzić mu długopis![]() .W drodze do domu straaasznie zmokłam,ale nawet ten deszcz mnie cieszył płakałam z radości prawie .Dla mnie wakacje już się rozpoczęły jutro moje spotkanie Aguś gratulacje )Nefre 3mam kciuki
|
#4458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje
|
|
|
|
|
#4459 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4461 |
|
Zakorzenienie
|
Lolciu gratulacje! Cieszę się strasznie
Ja też dwa lata temu nie miałam się o co martwić miałam 157 ptk przyjmowlai od 120 także ![]() Aaa zaraz na jazdy A ja dopiero do domu przydreptałam. Kochane - jak mam mamie powiedzieć, ze idę an nabożenstwo do Wolnych Chrześcijan? Ona traktuje to jako sektę.. a co będzie jak się dowie, ze chcę odejść od katolicyzmu..
|
#4462 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziękuję Cytat:
nie martw się i tak masz dużo facetów ja w liceum miałam 3 na 28 dziewczyn a teraz 4 na 15 dziewczyn ![]() Cytat:
i chciałabym jedną pracę oddać przynajmniej więc pewnie jeszcze z tydzień się pomęczę.. ale zawsze bliżej urlopu niż dalej ![]() cieszę się że lepiej się czujesz super Cytat:
może powoli spróbuj... i na razie nie mów że się na nabożeństwo jakieś wybierasz ... ![]() ja dziś rano zaczęłam tworzyć pracę, później gotowałam obiad dla siebie siostry i kuzynek a za chwilę przychodzi do mnie kolega co się z nim dawno nie widziałam.. będziemy plotkować o starych polakach ![]() Cieszę się ze się podostawałyście dziewczynki, naprawdę mam nadzieję ża Ania też nas niedługo poinformuje ![]() w każdym razie na pewno sprawdzęto dziś wieczorem
|
|||||
|
|
|
#4463 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja sobie dzisiaj ugotowalam super obiadek
czosnek pomidory z puszki awokado makaron (penne) czosnek poszatkowac, podsmazyc lekko, zalac pomidorami z puchy, mozna lekko posolic i jakos tam doprawic (ja dodalam ociupinke takiego "bulionu warzywnego" ze sloiczka ). na koniec jakjuz sos ugotowany dodac pokrojone wkostke awokado ale tego juz nie gotowalam. wymieszalam dobrze i zalalam tym sosem makaron,dobre wyszlo ale nastepnym razem dam wiecej czosnku ![]() EDIT: Nefre, to trudna i powazna sprawa... ale najwazniejsze to chyba poprstu rozmawiac.. daj znac jak jazdy
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję Lolcia!
![]() Ja wybywam z kumpelą i psiakiem moim do lasu na jagody, to nic że morko, bo cały dzień padało ;P
|
|
#4465 | ||||
|
xxyy
|
Cytat:
Cytat:
ile juz wyjezdzilas h?![]() Cytat:
ale i tak jade na chwilke na uczelnie cos zawiesc a potem na zakupy, ale wiadomo ze to przyjemniejsze niz praca potem weekend pracujacy i poniedzialek wolny bede musiala sie do ginekologa wybrac ale starsznie sie boje bo mialam byc u niej tydzien temu i wazyc kg wiecej , ale nie mialam czasu isc, a z waga tez nie poszla w gore ![]() Cytat:
![]() moj tata tez jest dosc konserwatyny, ale powiedzialam mu ze nie zamierzam chodzic do kosciola zeby postac sobie godzine i myslec o czyms innym, i ze nie czuje tej atmosfery, wiary ani nic i... przyznal mi racje, powiedzial ze w takim wypadku nie ma sensu zebym chodzila ![]() moze podaj mamie jakies sensowne argumanty dlaczgeo chcesz odejsc od katolicyzmu, i dlaczego chcesz nalezec do tych Wolnych Chrzescijan. zeby nie myslala ze to chwilkowa fanaberia. wydaje mi sie ze to poskutkuje ( tylko nie wiem jaka jest Twoja mama dokladnie)
|
|
#4466 |
|
Wtajemniczenie
|
Atram, ale Ty bierzesz wiecej tego jedzenia do pracy, niz pisalas
bo jakmasz przytyc to musisz jesc fajnie ze jutro masz wolne ![]() i zgadzam sie, najlepiej to szczerze rozmawiac.
|
#4467 |
|
xxyy
|
wiem wiem
oprocz tego jedzonka co go biore zjadam jeszcze codzienie lody a jak ebde miala co trzeci dzien wolny to bede gotowala sobie zdrowe jedzonko- surowki itp mysle tez o robieniu surowek w domku i zabieraniu ich tam ale nie wiem czy mi sie chce ![]() ale szczerze mowiac to nie za bardzo chce przytyc z chcecia bym sobie jeszcze pochudnela ale wiem ze nie moge juz wiec jestem na utrzymaniu
|
#4468 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Atram,dziękuję ![]() Jestem happy
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
||||
|
|
|
#4469 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje dziewczyny za wszystkie gratulacje
Już mnie zdążyła mama zdenerwować,poprosiłam ją czy może mnie jutro ładnie umalować na to spotkanie,a Ona że ma mnie jakaś koleżanka w centrum umalować,bo będę miała świeży,ładny makijaż,tylko że ja nie mam żadnych koleżanek w centrum i Ona dobrze o tym wie
|
#4470 |
|
xxyy
|
Lolcia, czy Ty czasem nie przesadzasz?
przeciez makijazowi przez godzine nic sie nie stanie
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

) trzymam kciuki za Was jutro, jestem pewna ze bedzie dobrze 

zdałam na 4,5
)

no i czosnek wieczorkiem 
bo w sumie narazie tylko z nia rozmawialam telefonicznie, ale slyszalam jak osoba z ktora pracuje rozmawiala wczoraj z nia przez telefon i mowila ze sobie radze 

ale co to się nie robi dla wyglądu.

)