W brzuszkach coraz mniej przestrzeni w sierpniu nam się życie zmieni. Sierpień 2014 - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytuł dla IV części naszego wątku.
Mamuśki sierpniowe 2014 cz. 4 13 26,53%
Koc z biedronki, szary wózek, to wyprawka jest sierpniówek. Sierpień 2014 cz. 4 3 6,12%
Szary wózek, z Biedry kocyk, w sierpniu dzidziuś z nas wyskoczy. Sierpień 2014 cz. 4 3 6,12%
Jeszcze miesiąc albo dwa, super mamą będę ja! Mamusie sierpniowe cz. IV! 16 32,65%
Brzuch już ciężki, nogi puchną, jeszcze chwila i wybuchnę! Mamy sierpniowe cz. IV! 19 38,78%
Wyprawka już prawie gotowa bo dzidzia będzie sierpniowa! Sierpień 2014 cz. IV! 8 16,33%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-28, 19:35   #2191
Moni 26
Zadomowienie

Dot.: W brzuszkach coraz mniej przestrzeni w sierpniu nam się życie zmieni. Sierpień

to dlaczego ja byłam świecie przekonana że te majtki wręcz trzeba?
a ogólnie kupowałyście te majtki siateczkowe?
Moni 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 19:37   #2192
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: W brzuszkach coraz mniej przestrzeni w sierpniu nam się życie zmieni. Sierpień

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Grawitacja wręcz będzie ciągła ją w dół hehe

Ja wezmę gatki i te siateczkowe i te normalne, zobaczę jak to będzie z obchodami i będę nosić po kryjomu
Nie tylko grawitacja
U mnie można mieć majty jednorazowe, ale tam gdzie nie można, podobno trzeba udami trzymać tą podpachę i tak chodzić jak pingwin

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 19:38   #2193
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

No u mnie nie można niby Ja te siateczkowe dostałam od kumpeli bo ona nie zużyła
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 19:41   #2194
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Nie tylko grawitacja
U mnie można mieć majty jednorazowe, ale tam gdzie nie można, podobno trzeba udami trzymać tą podpachę i tak chodzić jak pingwin
czyżby ja kupiła jakies inne? na moich zamawianych piało, ze wielorazowego użytku..siatkowe oczywiscie...
przecież ja tak nie dam rady, mam nadzieję, ze będzie u mnie można
Stary 2014-05-28, 19:46   #2195
patrycja19894
Wtajemniczenie

Zaciśnięte nogi i do przodu :-D
Ja całe szczęście mogę siateczkowe i bawełniane wiec się nie martwię. A jsj bym nie mogła to i tak bym wzięła,lepszy opiernicz w razie przylapania niż strach ze się coś przesunie i pobrudze prześcieradło.
Stary 2014-05-28, 19:55   #2196
gosia3103
Zakorzenienie

Cytat:
Nie dostawałaś jakichś premii, dodatków itp?
Na pewno policzyłaś dokładnie x tyle dni, ile miałaś l4?
Ogólnie powinnaś dostać ciut więcej, niż dostajesz normalnie wynagrodzenia. Dużo więcej za dzień Ci wyszło?
No, mniej więcej o te 18%
Nie miałam premii, zawsze jedna pensja.

A w ogóle licząc tak jak rozpisałaś, to wychodzi prawie tyle co pensja - u mnie więcej o jakieś 20 zł(na miesąc). A mówiłyśmy o 20%

Edytowane przez gosia3103
Czas edycji: 2014-05-28 o 19:58
gosia3103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 19:55   #2197
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez patrycja19894 Pokaż wiadomość
Ja całe szczęście mogę siateczkowe i bawełniane wiec się nie martwię. A jsj bym nie mogła to i tak bym wzięła,lepszy opiernicz w razie przylapania niż strach ze się coś przesunie i pobrudze prześcieradło.
ja chyba też tak zrobię.... w razie jak nie bedzie można...
z mamą dziś rozmawiała to była w szoku ze w ogóle można w szpitalach takie majtki, że kiedyś to właśnie bez majtek, tylko sama podpaskę...no ale ile temu to było 27 lat temu
Mówi do mnie jak będziesz miała majtki, to co na obchód bedziesz zdejmowała jak tam będą cię oglądać ?
Moja mam miała fajnie, jak rodziła pierwsze dziecko to na obchodzie miała grupkę studentów...którzy sobie ogłądali jak sie goi
Stary 2014-05-28, 19:57   #2198
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Moni 26 Pokaż wiadomość
czyżby ja kupiła jakies inne? na moich zamawianych piało, ze wielorazowego użytku..siatkowe oczywiscie...
przecież ja tak nie dam rady, mam nadzieję, ze będzie u mnie można
Są 2 rodzaje. Jedne są jednorazowe a inne wielorazowe.
Podobno te wielorazowe są dużo lepsze

Cytat:
Za to pewnie też można dostać opiernicz
pamiętam, jak lata temu leżałam w szpitalu, na chirurgii i dziewczyna na łóżku obok dostała okres (16 lat miała) niespodziewanie po operacji. Poprosiła o przebranie pościeli to taką zrype dostała, że ile ona ma lat, żeby nie wiedzieć, że ma dostać okres...masakra...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 19:57   #2199
zVenus
Zakorzenienie

No bez jaj że bez majtasów mam chodzić i to jeszcze po porodzie...ja normalnie bez nich nie chodzę a co dopiero jak mam mieć taką wielką pieluchę między nogami...ładne cyrki

mam spotkanie z położna to się dopytam, teraz to już chyba nie ma tak, że czegoś nie można.

idę spać
zVenus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:03   #2200
UmiZumi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kro0pka Pokaż wiadomość
no tak na zewnątrz do tej pory miałam taką sporą dziurę ale to chyba normalne bo maluszek rośnie i go 'wypycha'

radzę przewietrzyć sobie pokój i nie jeść nic na noc powinno pomóc żeby nie było koszmarów
kolację jadam tak o 19-20. Potem staram się już nic nie jeść. Czasem (ale bardzo rzadko) porwę jakiś owoc albo jogurt troszkę później - tak o 21, a spać chodzę pomiędzy 22 a 23.

W sypialni wietrzę codziennie. Odkąd zaczęły się upały, a nawet jak od wczoraj jest troszeczkę chłodniej, to mam otwarte wszystkie okna w domu. Jak jest ciepło to śpimy z otwartym.

Więc u mnie, to chyba nie działa...

Edytowane przez UmiZumi
Czas edycji: 2014-05-28 o 20:08
UmiZumi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:05   #2201
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Są 2 rodzaje. Jedne są jednorazowe a inne wielorazowe.
Podobno te wielorazowe są dużo lepsze

Za to pewnie też można dostać opiernicz
pamiętam, jak lata temu leżałam w szpitalu, na chirurgii i dziewczyna na łóżku obok dostała okres (16 lat miała) niespodziewanie po operacji. Poprosiła o przebranie pościeli to taką zrype dostała, że ile ona ma lat, żeby nie wiedzieć, że ma dostać okres...masakra...
aaa to nie wiedziałam, a już myślałam, że złe kupiłam, chociaz z opisu wynikało, ze są ok..
no to świetnie, to czy będe miała czy nie(a zabrudze posciel) to i tak opiernicz dostanę ale wolę chyba za to, ze mam te majtki przeciez ja w życiu nie usnę , bez podtrzymacza....
Stary 2014-05-28, 20:07   #2202
zaczarowanadlaniego
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuken Pokaż wiadomość
Ja zawsze chciałam mieć wystający pępek ale chyba się nie doczekam, mam jeszcze dziurę taką, że palec wkładam
ja gdyby nie to ze mam dziure od kolczyka w pepku to by mi juz dawno wyszedl

Nasze szczescie
Olivia Anna 27.07.2014r. 2850g/48cm
zaczarowanadlaniego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:07   #2203
UmiZumi
Rozeznanie

ja mam w planach zakup majtek siateczkowych. Z tego co mi mówiła położna i koleżanki, to w szpitalach (jeszcze nie podjęłam decyzji), które biorę pod uwagę można takowe nosić. Nie wyobrażam sobie tak z podpaską chodzić bez majtek. Jeszcze w koszuli nocnej. Bałabym się, że wstanę, źle się poruszę i sru na ziemię
Stary 2014-05-28, 20:23   #2204
gosia3103
Zakorzenienie

Tak tak, majtki muszą być, nie wyobrażam sobie bez. Ja nawet śpię w gaciach, bo bez mi nie wygodnie.
Dziewczyny, samoopalacza to wiem, że nie wolno, a te balsamy brązujące dzień po dniu to możemy?
Stary 2014-05-28, 20:27   #2205
AgnesD
Rozeznanie

laski nie chce straszyć, ale nie jedna z nas zakrwawi prześcieradło, (a w sumie podkład bo dają je na prześcieradło) mimo tych mega podpasek i majtek
i przynajmniej u mnie w szpitalu, traktowały to jak standard, a ja pamiętam, ze mi tak strasznie głupio było
i pamiętam jak ze mnie pociekło, to w zyciu bym się tego tyle nie spodziewała, ale moze dlatego, ze ja miesiączki to zawsze skape miałam i trwały 3 dni
Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama.
Igor ur. 16.09.2011
Mia ur. 13.08.2014

AgnesD jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:27   #2206
paulownia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
ja już linię mam i pępek lekko na wierzchu od jakiegoś czasu
Mi pepek obrocilo po 24 tygodniu a linia, z ta linia to mam zagwozdke. Ciagle myslalam, ze sie zrobi ciemniejsza, jak o niej czytalam, dowcip w tym, ze ja taka linie od pepka az do spojenia lonowego, mam od zawsze, odkad pamietam, od nastoletnich czasow. Nie mialam pojecia, ze to jest cos zwiazanego z ciaza.
Obiad mi wyszedl, nieskromnie powiem, nieziemsko pyszny najadlam sie jak prosie.
paulownia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:35   #2207
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Mi pepek obrocilo po 24 tygodniu a linia, z ta linia to mam zagwozdke. Ciagle myslalam, ze sie zrobi ciemniejsza, jak o niej czytalam, dowcip w tym, ze ja taka linie od pepka az do spojenia lonowego, mam od zawsze, odkad pamietam, od nastoletnich czasow. Nie mialam pojecia, ze to jest cos zwiazanego z ciaza.
Obiad mi wyszedl, nieskromnie powiem, nieziemsko pyszny najadlam sie jak prosie.
ja tą krechę też zawsze miałam, chociaż teraz mi troszkę ściemniała i jest dłuższa, bo leci też od pępka w górę, nie tylko do spojenia

zrobiłam wielkie pranie widzę, że mam masę sukieneczek i babskich ciuszków dla Ninki i jak sobie pomyślę, że może z tego wyjść chłopczyk to nie wiem...
karoseria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:45   #2208
pati1078
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez daisy dot Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale dziś mamy święto z TŻtem!

Nasz ślub odbył się 88 dni temu a nasz Miś pojawi się na świecie za 88 dni!

fajnie

Cytat:
Wielkie za wyniki
Ciekawe jak moje wyniki krwi, jutro wizyta w szpitalu wiec sie dowiem.
Mniej sie drapie wiec myśle, ze bedą lepsze.
to może te tabletki co ci przepisala zaczely dzialac,za wyniki

Cytat:
optymistka to moze być tak ze w szpitalu nie będzie mozna tych majtek siateczkowych...? A ja myślałam, ze one są obowiązkowe..,bo niby co mi będzie podtrzymywało wielką podpaskę ?
nóżki
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:53   #2209
anius_7
Wtajemniczenie

Tak czytam o tych majtkach i powiem szczerze, że nie umiem sobie wyobrazić ich braku... Jak sobie pomyślę o wielkiej podpasce zaciskanej udami to wydaje mi się to jakąś masakrą ciągle bym myślała tylko o tym, żeby mi nic nie wypadło

anius_7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 20:53   #2210
pati1078
Rozeznanie

a mnie wczoraj odwiedzila health visitor, kobietka 55 lat bardzo zabawna. powiedziała ze chciała się przedstawić i przywitać i ze będzie mnie odwiedzać jak urodze, ze one sa po to żeby mama po porodzie nie czula się samotnie i żeby pomoc przy dzidzi i ze będzie przychodzić tak często jak tylko będę chciała pytala czy chce karmic piersią i powiedziała ze oni mi pomoga i ze jeśli zdecyduje się na butelke to oni tez tego nie potepiaja i ze najważniejsze jest żeby mama i dziecko było szczęśliwe.zasugerowala ze oni sa za tym żeby na początek dziecko spalao w koszu mojzesza no i w sumie nie wiem bo ja jakos nie miałam zamiaru go kupywac, a i jeszcze jedno nie podobalo się jej ze nie mamy alarmu przeciw pożarowego i to musimy zalozyc
pati1078 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:03   #2211
Moni 26
Zadomowienie

ja to niestety wiem ze pewnie nie raz mi pocieknie, podczas miewsiaczek, nawet jak spałam w tamponach to potrafiło mi pocieknać, a nie miałam jakos strasznie obfitych miesiaczek...a jak nosiłam podpaskę do spania, to czasem była masakra tym bardziej, ze ja do snu się kręce jak bym miała robale więc jak pomyśle o szpitalu i jeszcze bez majtek, jestem przerażona
Dziewczyny a jakies podkłady pod prześcieradło kupujecie teraz, czy ceratki? Czy nie potrzebne są? bo na przewijak to chyba będe kładła, bo zamówiłam przewijak z frotte, więcbym chyba nie nadążała prać... jak wy uważacie?

Edytowane przez Moni 26
Czas edycji: 2014-05-28 o 21:16
Stary 2014-05-28, 21:22   #2212
kamilast
Raczkowanie

dziewczyny które macie dylematy zusowe zalogujcie się koniecznie na tą platformę pue.zus.pl, też mi się nic nie zgadzało a tam jest w miarę przejrzyście ile za jaki okres i w pewnym momencie od złożenia zwolnienia widać datę kiedy zrobią przelew
z tym plamieniem prześcieradeł to ja miałam przygodę, zakrwawiła mi tak naprawdę pielęgniarka przy wyjmowaniu wenflonu, poprosiłam o zmianę i okazało się że to kłopot bo zmiana pościeli jest przewidziana dopiero przy wypisie
ale jeszcze lepsza checa była z papierem toaletowym, był jedyną rzeczą którą można było wytrzeć podłogę w razie jakiegoś zachlapania, więc rolka czasami nie starczała nam do wieczora, a panie sprzątające więcej niż jednej dać nie chciały a i to nie zawsze, pewnie myślały że do domu zbieramy
to były bardzo długie 2 dni jak pomyślę że teraz mam 5 dni przetrwać
Stary 2014-05-28, 21:29   #2213
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pati1078 Pokaż wiadomość
a mnie wczoraj odwiedzila health visitor, kobietka 55 lat bardzo zabawna. powiedziała ze chciała się przedstawić i przywitać i ze będzie mnie odwiedzać jak urodze, ze one sa po to żeby mama po porodzie nie czula się samotnie i żeby pomoc przy dzidzi i ze będzie przychodzić tak często jak tylko będę chciała pytala czy chce karmic piersią i powiedziała ze oni mi pomoga i ze jeśli zdecyduje się na butelke to oni tez tego nie potepiaja i ze najważniejsze jest żeby mama i dziecko było szczęśliwe.zasugerowala ze oni sa za tym żeby na początek dziecko spalao w koszu mojzesza no i w sumie nie wiem bo ja jakos nie miałam zamiaru go kupywac, a i jeszcze jedno nie podobalo się jej ze nie mamy alarmu przeciw pożarowego i to musimy zalozyc
Dobrze, ze juz u Ciebie była, wiem na co sie przygotowac
Ja mam kolyske, to jak kosz mojzesza, alarmy tez mamy wiec spelniamy wszystkie wymogi

A kosz mojzesza mozna kupic uzywany na gumtree za ok 20F, wiec mysle, ze to nie duzy wydatek, zawsze pozniej mozesz go sprzedac.
Stary 2014-05-28, 21:29   #2214
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Napisane przez pati1078 Pokaż wiadomość

Właśnie moja midwife mi mówiła ostatnio, że może się taka osoba do mnie odezwać. I tak się zastanawiałam, czy ona ma za zadanie nas sprawdzać, czy jak? Interesują ją ogólnie warunki mieszkaniowe i takie tam? Też tego kosza mojżesza nie mam Alarm przeciw pożarowy powiadasz... Mam chyba ma korytarzu, myślisz, że wystarczy?
Stary 2014-05-28, 21:30   #2215
patrycja19894
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kamilast Pokaż wiadomość
dziewczyny które macie dylematy zusowe zalogujcie się koniecznie na tą platformę pue.zus.pl, też mi się nic nie zgadzało a tam jest w miarę przejrzyście ile za jaki okres i w pewnym momencie od złożenia zwolnienia widać datę kiedy zrobią przelew
z tym plamieniem prześcieradeł to ja miałam przygodę, zakrwawiła mi tak naprawdę pielęgniarka przy wyjmowaniu wenflonu, poprosiłam o zmianę i okazało się że to kłopot bo zmiana pościeli jest przewidziana dopiero przy wypisie
ale jeszcze lepsza checa była z papierem toaletowym, był jedyną rzeczą którą można było wytrzeć podłogę w razie jakiegoś zachlapania, więc rolka czasami nie starczała nam do wieczora, a panie sprzątające więcej niż jednej dać nie chciały a i to nie zawsze, pewnie myślały że do domu zbieramy
Dlaczego 5 dni? Masz planowaną cc?
Stary 2014-05-28, 21:30   #2216
karoseria
Wtajemniczenie

GG do karoseria

Cytat:
Dobrze, ze juz u Ciebie była, wiem na co sie przygotowac
Ja mam kolyske, to jak kosz mojzesza, alarmy tez mamy wiec spelniamy wszystkie wymogi

A kosz mojzesza mozna kupic uzywany na gumtree za ok 20F, wiec mysle, ze to nie duzy wydatek, zawsze pozniej mozesz go sprzedac.
O to ja mam kołyskę
Stary 2014-05-28, 21:32   #2217
Optymistka26
Zadomowienie

Umi super sasiadka, dla niej

Cytat:
Napisane przez gosia3103 Pokaż wiadomość
Te woreczki na allegro są też jakiejś innej firmy, gdzieś dwa razy tańsze
dobrze wiedziec

Cytat:
optymistka to moze być tak ze w szpitalu nie będzie mozna tych majtek siateczkowych...? A ja myślałam, ze one są obowiązkowe..,bo niby co mi będzie podtrzymywało wielką podpaskę ?
Siateczkowe majty kupie na pewno - i te wysokie i niskie bo nie wiem czy bedzie sn czy cc.

Moni podobno sa takie szpitale ze nie wolno majtek Moze po to wiekszosc podkladow poporodowych wyglada jak powrot do podpaskowego piekla czyli prawie 1cm grubosci i zadnego wciecia anatomicznego brrr to wtedy jest co nogami sciskac?
Osobiscie niewyobrazam sobie czegos takiego

juz wole takie

Tylko czemu pasek z klejem jest taaaaaki waski??

Cytat:
Moja mam miała fajnie, jak rodziła pierwsze dziecko to na obchodzie miała grupkę studentów...którzy sobie ogłądali jak sie goi
jak bylam w szpitalu to podczas usg przy ktorym bylo 2 lekarzy mieli przyjsc studenci wiec gin mowi mi - szybko zbadam szyjke usg wewnetrznym zeby juz przez brzuch robic jak studenci przyjda i co..?
Szyjka jest mierzona a tu wpada 3 zagranicznych studentow w tym 2 chlopakow i kolejny gin i wszystko trzeba robic woooolniej bo im trzeba bylo opisac po angielsku i moj przypadek i to co na monitorze
A potem z podwinieta koszula pod biust usg zwykle ale moja brocha i tak na wierzchu byla. Tak to bywa w szpitalach

Cytat:
Napisane przez AgnesD Pokaż wiadomość
laski nie chce straszyć, ale nie jedna z nas zakrwawi prześcieradło, (a w sumie podkład bo dają je na prześcieradło) mimo tych mega podpasek i majtek
i przynajmniej u mnie w szpitalu, traktowały to jak standard, a ja pamiętam, ze mi tak strasznie głupio było
i pamiętam jak ze mnie pociekło, to w zyciu bym się tego tyle nie spodziewała, ale moze dlatego, ze ja miesiączki to zawsze skape miałam i trwały 3 dni
podklad tj jednorazowy podklad lozkowy czy taki "kawalek" przescieradla ktory w szpitalu klada na lozku od pasa w dol?

Szukam inspiracji na urzadzenie stylowego pokoju dla dziewczynki, macie jakies przyklady? Wolalabym uniknac tandety i przeladowania "ala" ksiezniczka z targu
Jesli bedzie chlopiec to pokoj bedzie w stylu marynarskim wiec nie mam problemu

Optymistka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:36   #2218
kamilast
Raczkowanie

Cytat:
Dlaczego 5 dni? Masz planowaną cc?
Tak, niby jakbym się uparła to mogę próbować sn ale wszyscy mądrzejści odradzają
Stary 2014-05-28, 21:39   #2219
zuken
Zakorzenienie

GG do zuken

Co do szpitala to ja te majtki wezmę ale koleżanka mi mówiła, że ona tylko ubierała jak gdzieś szła a jak leżała to bez bo położne skrzeczały, żeby krocze wietrzyć

Co do pościeli to mam nadzieję, że nie zaplamię, kupiłam około 15 podkładów firmy Seni, mam nadzieję, że się sprawdzą, jak zabraknie to tż dokupi

Co do maluszka to mam dwie ceratki wielkości prawie materaca pod prześcieradło, podobno zasikany materac z gryki można wyrzucić bo trzymają się w nim bakterie i wtedy właśnie mogą się zalęgnąć te robale także wolę dmuchać na zimne

Przewijak mam na łóżeczko z takiej ceraty, nie kupowałam tej narzutki bo stwierdziłam, że nie po to mam taki ładny przewijak, żeby go zasłaniać Przed zmianą pieluszki będę kłaść na niego pewnie pieluszkę flanelową albo becik
Kupiłam też paczkę takich właśnie ceratek do przewijania jakbym gdzieś z małą jechała albo przewijała na przykład na łóżku, myślę że to jest fajna sprawa
zuken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-28, 21:41   #2220
Moni 26
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kamilast Pokaż wiadomość

u mnie jest tylko informacja , jak sie loguję na mój profil w zusie, kiedy był rozpatrzony wniosek, z tego co widziałam, to nawet tydzień po tym jak zaniosłam zwolnienie...a daty kiedy bedzie przelew, czy za jaki okres nie było;(
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości