|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVII
Hej kobitki. Mialam racje co do ksiazek. Sa to pozycje z tanieczytanie.pl U mnie (Dlug) niestety nic ciekawego wsrod ksiazek. A szkoda:/ Na kiermaszu prawie wszystko z ostatniego roku. Wyszlam z patelnia.
|
|
|
|
#1352 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I tak w dobrym momencie, mi najczęściej się przypomina jak już odejdę od kasy, pakuję się do samochodu, albo najczęściej w domu Pójdę po południu zobaczyć na te książki, ale jak piszecie że nic ciekawego to to nie nastawiam się na kupno.
|
|
|
#1353 |
|
Raczkowanie
|
Ja również wróciłam z B. U mnie podobnie, szału nie ma jeśli chodzi o książki. Były jakieś atlasy zwierząt, drzew (DeaGostini chyba), bardzo dużo było książek dla fanów Star Wars. Liczyłam na książki dla dzieci, ale kompletnie nic nie było. Popołudniu pojadę do wyprzedażowej, może tam będzie lepszy wybór.
Kupiłam za to kilka deserdów i obiadów w słoiczkach, cena rewelacyjna. |
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem uziemiona w domu tak leje
Chciałam się przejść do B. i popatrzeć na książki. Tak rozdmuchali tą akcję, a z tego co piszecie - wielka lipa. Szkoda, że nie ma czegoś do poczytania Liczyłam na coś z lit. kobiecej. U mnie pewnie jeszcze gorszy wybór niz u Was, jeśli w ogóle wyłożyli towar. Później się przejdę.
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Na stronie B. podali kilka przykładowych tytułów:
http://www.biedronka.pl/pl/tanie-czytanie-od-29-05
|
#1357 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiemy
|
|
|
|
|
#1358 |
|
Moderator
|
Tak straszna lipa ten kiermasz
Wielkie obietnice, niespełnione ![]() Bardzo dużo książek z gotowaniem: drób, dania jednogarnkowe, kuchnia włoska, wok, owoce morze i ryby, lody itd. Bardzo duzo ilustrowanych encyklopedii dla dzieci, jest dużo z Oxfordu. Książki o Polsce, Włochach, oddzielna o Rzymie, przewodniki itd. Jakaś książka Kraśki, coś o ludziach świętych i u mnie sporo romansów historycznych, z czego powtarzają się te tytuły jak np "Księżycowa dama" czy coś takiego ![]() Star Warsy, coś o tytule "CZ@atowanie na chłopaka", jakieś sagi rodzinne z czego brakowało tomów Coś o bitwach z płytą DVD, dużo malutkich takich cienot dla dzieci.Powiem tak, zainteresowanie książkami było duże. Ale większość osób odchodziła z niczym. Kilka babć wzięło książek dla swoich wnuków ![]() Capnęłam bananki, chipsy czosnkowe,po drodze zanotowałam że bulion gotowy jest teraz po 2.99 i że poprzeceniane są (chyba) te gotowe dania typu pierogi, krokiety, kluski na parze, bagietka czosnkowa, nuggetsy itd. Przy wszystkich wiszą białe kartki. Bagietka czosnkowa 1.91, krokiety 3.51, pierogi tez po jakies 3.50 czy coś takiego. Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2014-05-29 o 09:19 |
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1360 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie słabe książki, więc kupiłam 1,5kg bananów
na bananową kawę
|
|
|
|
#1361 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#1362 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zepsułyście mi humor tymi książkami:/ Dobrze, że nie zachodziłam rano
Zajdę po robocie i zobaczę te romanse historyczne
|
#1363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zazwyczaj kto pierwszy wyjdzie z pracy ten robi zakupy, ewentualnie kto ma jakiś pomysł na kolację niecierpiący zwłoki to idzie do sklepu. Tragedia ![]() Też chciałabym coś do poczytania ot tak z Biedronki, ale jak nie ma to pewnie przejdę się ot tak zobaczyć co ciekawego dla dzieci jest.
|
|
|
#1364 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Kilka romansów w różowych okładkach (taka seria parę lat temu wychodziła w kioskach), jakieś Angeliki, Damy Kameliowe... Kilka książek Fleszarowej-Muskat (oprócz tej z linku widziałam też Wizytę, Kochanków róży wiatrów, Śmierć gangstera). Zero Chmielewskiej, trochę Gwiezdnych wojen, kilka słowników (polsko-niemiecki, polsko-rosyjski, polsko-włoski), cieniutkie albumy z przepisami, równie cienkie albumy o malarstwie (np. Olgi Boznańskiej). Zwiedziłam 5 Biedronek, ręka odpada mi od parasolki. Jestem bardzo rozczarowana, chyba na pocieszenie zamówię sobie jakąś książkę w normalnej księgarni, na tę biedronkową tandetę szkoda kasy.
|
|
#1365 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też lipa z tą promocja. w jednej biedronce książek może 50 - większość dla dzieci i o gotowaniu. poszłam do drugiej bo tam zazwyczaj mniejszy ruch rano więc i większa nadzieja. zaskoczyły mnie dwa kosze książek wiec wybrałam 5 - jedna do czytania dla siebie, słownik i trzy dla córki opasłe tomiska z czytankami i opowiastkami. jednak dziewczyna z obsługi powiedziała że nie wszystkie są po 5 a część jest droższa. i rzeczywiście okazało się że tylko jedna jest za 5 a reszta to od 20 zł w górę. ogólnie u mnie za 5 są cienkie książki w grubych okładkach z bajkami dla dzieci raczej małych dzieci, książki kucharskie, kilka książek o podróżach, ksiażki fleszarowej muskat i kilka romansów typu harlequin i słowniki.
Panie! Daj mi siłę -do akceptowania rzeczy, których nie mogę zmienić, -odwagę do zmiany rzeczy, których nie mogę zaakceptować, -i mądrość, abym ukrył ciała tych, którzy mnie dzisiaj wkurzyli. http://www.suwaczek.pl/cache/2310a7ec99.png |
|
|
|
#1366 |
|
Raczkowanie
|
W biedronce w Kleosinie jest jedna szczoteczka do twarzy
poza tym kartonik miodelki, przeceniony płyn do czyszczenia zmywarki i dużo resztek kosmetyków - lakiery, kremy, cienie itp. I z nowości widziałam paluszki szpinakowe z mozzarellą mrożone wzięłam na spróbowanie![]() Chciałam dorwać zestaw spa (pumeks gąbki itp w kosmetyczce), ale na czytniku nie był przeceniony a cenówka była tylko dla kosmetyczek tych kolorowych. Może ktoś coś wie o ich przecenie??
|
#1367 |
|
Zakorzenienie
|
Ile kosztują te paluszki szpinakowe z mozzarellą?
|
#1368 |
|
Raczkowanie
|
frosta 3,99 za 300 g
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
Tak bardzo aż nie napalam, gdyż..są u nas tanie księgarnie gdzie książki są za 6 zł i wzwyż. Omijam ostatnio szerokim łukiem, bo zawsze z nich coś wynoszę
ale obok Chmielewskiej pewnie bym nie przeszła obojętnie...
|
|
|
|
#1370 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nie było żadnej książki obyczajowej do poczytania, o Chmielewskiej można pomarzyć. Lipa jednym słowem. Zrobili wielką reklamę, na wielu stronach były artykuły na temat wielkiej akcji, a tymczasem
![]() Fajne były te piankotwory do kąpieli, żałuję że ich synowi nie kupiłam. Jak przestanie padać to przejdę się raz jeszcze. No i ten wielkii Spiderman, czadowy |
|
|
|
#1371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Cytat:
na pewno zajrzę
|
|
#1372 |
|
Zakorzenienie
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1373 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1374 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1375 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1376 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1377 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1378 |
|
Zadomowienie
|
Biedronka - produkty godne polecenia cz. XXVII
Lody bananowo-malinowe: zamrozic banany w skorze wraz z malinami, obrac, blenderem potraktowac i lody gotowe. Musze wyprobowac przepis Biedry...
Edytowane przez Daisy30 Czas edycji: 2014-05-29 o 11:02 |
|
|
|
#1379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko to musi być dobry, mocny blender z funkcją kruszenia lodu. Ja zazwyczaj sama robię tak: maliny mrożone, trochę kefiru albo maślanki i porcja odżywki białkowej i są przepyszne ![]() stwierdziłam że będę zbierać te słoiki po żurawinie i borówkach i zrobię sobie w nich swoje przetwory, przynajmniej w takich ładnych słoiczkach będą nadawać się na prezent Edytowane przez kevschaa Czas edycji: 2014-05-29 o 11:12 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

Liczyłam na coś z lit. kobiecej. U mnie pewnie jeszcze gorszy wybór niz u Was, jeśli w ogóle wyłożyli towar. Później się przejdę.

Wielkie obietnice, niespełnione 

ale obok Chmielewskiej pewnie bym nie przeszła obojętnie...