|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
Medzik to jest masakra co tam się dzieje a ja miałam do domu jechać we wtorek całe szczęście, że zrezygnowałam ;/ Jak oni ten wóz strażacki wyciągna
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1200 kcal
My z Tż na wieczór musimy przejść dostac się do ulicy i pójść do Gł, rano do pracy idziemy a wolę iść wcześniej jak rano wstać i się martwić czy zajdę sama czy nie.
W ogóle jakies kalosze do chodzenia muszę kupić, bo w adidasach nie pójdę przecież, znaczy się dzisiaj pójdę ale to pewnie nogi zaraz będę mokre miała.
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, eh dobrze, że macie tą pompę... no i że mieszkacie na wzniesieniu to Was nie zalało całkiem
ale to jest po prostu tragedia starajcie się o ten zasiłek, muszą Wam pomóc! No i koniecznie kup kalosze, bo w adidasach to się załatwisz... przemoczysz nogi, zmarzniesz i choroba gotowa trzymajcie się
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4084 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tą straż mają helikopterem wyciągać, mieli jakimś dużym autem wyciągać, ale boją sie, żeby jeszcze drugie nie wpadło. Cytat:
Mam nadzieję, że gdzieś dostanę kalosze, bo w taką pogodę to pewnie wszyscy w mieście wykupują, co muszą do pracy chodzić czy nawet do szkoły. Dziękuję Mam nadzieję, że przestanie padać, jak na razie od rana bez przerwy pada, nie tak bardzo jak wczoraj ale nieustannie.
|
|
#4085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kalosze w taką pogode to niezbędne tylko ciekawe czy gdzieś znajdziesz teraz ;/ |
|
|
|
|
#4086 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik No rzeczywiście,strasznie to wygląda.Ciekawa jestem jak ten wóz wyciągną.Dobrze,ze macie taką pompę,a bez kaloszy to ani rusz.Znalazłam Cię na fb
![]() U mnie od 2 w nocy leje jak z cebra.Podwórko całe zalane,jak wiozłam małego rano do szkoły to buty miałam całe mokre,a drogą rzeczka płynie.Jak tak dalej będzie padać,to Nas zaleje chyba.Sąsiadka mówiła,że to przez to że na naszej ulicy większość ma położoną kostkę na prawie całej posesji i woda nie wsiąka,tylko znajduje ujście tam gdzie jej nie ma.Migotenka,Tinek Tez bym chciała zrobić bikini,ale kurcze u mnie strasznie drogo sobie za to życzą.Próbowałam wosku,ale tak to boli,że nie ma mowy tak się maltretować
Myślałam,żeby wypróbować jakiś krem depilujący.
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Cocktail własnie nie wiadomo co będzie z tym wozem strażackim, bo żadnym innym autem boją się holować, żeby i drugie nie wpadło do tej dziury, a muszą jakoś wyciągnąć, bo to przecież całą drogę blokuje.
Masakra dosłownie. No właśnie dziś jak dojdziemy do Gł to chcę zobaczyć po sklepach czy dostanę gdzieś kalosze, ale boję się, że w sklepach pustka będzie teraz ![]() Like u nas już tak bardzo nie leje, ale cały czas pada :/ oby Was nie zalało. Właśnie my tez kostkę mamy na podwórku i cała ta woda stoi :/ Znalazłaś mnie, a zaproszenia nie wysłałaś ?
|
#4088 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w lecie to już w ogóle stój zakładasz i wio na basen, wodę itp żadne włoski nie wystają, zawsze jesteś gotowa na spotkanie z TŻ i co najlepsze nie ma żadnych krostek, kłującego jeża na którym można by się wręcz skaleczyć ( nie da się przecież golić codziennie/ co drugi dzień, bo by się człowiek zaciął 10 razy :P )U mnie krem depilujący działa tylko na wąsik ( gdzie włoski są cieniutkie i jasne )
|
|
#4089 |
|
Zadomowienie
|
Like ja długo używałam veet krem i sprawdzał się super
![]() Tinek no właśnie ja też mam problem bo po maszynce mam podrażnienia , a przed zabiegiem trzeba sie ogolić maszynką a znowu podrażnień nie może być.... mam nadzieję że nie bedzie problemu jak się golarką ogolę ale to nie jest na zero, ale to się jeszcze dopytam przed zabiegami a ja chcę sobie tą depilacje zafundować (nie śmiać się) z myślą że jak będę za rok czy dwa w ciąży to będzie się ciężko golić i jak koleżanki mówią że ich faceci golą albo w szpitalu to jakoś ta myśl utwierdza żeby jednak zrobić laser ![]() Medzik na pewno wszystkim cięzko. trzymaj się
|
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak piszecie o tej depilacji, że sama się zaczęłam zastanawiać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#4092 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik nie wiedziałam czy chcesz,ale już zaraz wyślę
Migotenka,Tinek wiem,bo wszyscy chwalą.Miałam robione pachy i jak tylko odłoże to to idę Tinuś,a jakiego tego kremu używa sz.Pobobno Eveline jest dobry. Migotenka a jaka to maszynka? Heroine można robić z znieczuleniem. Ja miałam na pachy,bo to u mnie tak wrażliwe miejsce,że dotykać to ja się tam nie daje,a co dopiero depilować
|
|
#4093 |
|
Zadomowienie
|
Heroine ja bólu też się boję hehe ale więcej jest za niż przeciw także spróbuję
![]() Like taka zwykła sis dała 20e a tutaj jeszcze tansza widzę http://rawa-mazowiecka.lento.pl/gola...a,1077214.html do tego są szablony lol. dla mnie jest ok może nie goli na zero ale włoski są może 1-2mm także ładnie wygląda
|
|
#4094 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Zadomowienie
|
Like a kiedy pachy robiłaś? odrasta coś?
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam pachy 2 lata temu robione IPL, ale odrosły i tak całe szczęście, że nie mam jakoś bardzo dużo włosków. Ale na laser też bym poszła. Na wszystko chyba
|
|
|
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
Migotenka w połowie sierpnia z.r nic nie odrasta.Ogólnie to zależy chyba od tego jakie kto ma owłosienie i jakie są te włosy.Ja raczej mam rzadkie i cienkie.
Heroine no niestety trzeba,u mnie to 100zł.
|
|
#4098 |
|
Zadomowienie
|
Like aha no to super efekt
![]() Cocktail właśnie czytałam że po IPL odrastają włoski. dobra Laski uciekam i tak w ogóle to trzymajcie kciukaski do wieczorka
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
Migotenka,
mam nadzieję, że zdradzisz nam w jakim celu
|
|
|
|
#4100 |
|
Zakorzenienie
|
Migotenka
![]() A ja tymczasem idę na zumbe całe szczęście że mam kalosze
|
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
Hej :-*
Ja już w pracy wiec moge z wami popisać dziś wstałam przed 12 i caly czas w domu siedziałam z mezem i dzieciakami bo na dworze brzydko a od godziny cały czas leje. Tutaj dzisiaj jest Boże Ciało i wszyscy mają wolne, nikt nie pracuje poza mną oczywscie :-P. Restauracje itp pootwierane ale wszystkie sklepy skute Ja póki co na wage nie wchodze bo czuje jak puchne :-( okres sie zbliża :-( dietke trzymam wzorowo i ćwiczę wiec może po okresie bede miło zaskoczona ;-) mam taką cichą nadzieje.. Dziś zrobiłam zdjecie moich ud z tyłu. Pokaże wam i zobaczymy za 2 tygodnie czy coś sie zmieni. Okropne mam uda
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
MIGOTENKA z tymi próbkami tego podkładu to ciężko jak cholera! Chciałam siostrze próbki wziac i byłam chyba w 10 aptekach i Panie mówiły że niema i nawet zamówić nie można :-( nie wiem jak w PL ale tu DE niema szans na próbki :-(
MADZIU współczuję kochana ci strasznie :-( całe szczęście nic wam sie nie stało i domu wam nie zalało! To okropne co sie u was dzieje :-( mam nadzieje że przestanie padać wreszcie i woda wsiaknie w ziemie. A jak teraz sytuacja wyglada? HEROINKO ja tez mam zakwasy cały czas :-( na kibel ze łzami w oczach siadam :-/ tragedia jest no ale dzis nie bede ćwiczyć i jutro też nie bo pracuje wiec może mi przejdą te zakwasy...A lososia zrobie tak jak napisałaś! Kupie jutro filet :-D Z tą maską Londa to na prawde dziwna sprawa, w Pl niecale 40 zl a w DE 100 zl po przeliczeniu. Coś sie nie zgadza :| A kot schudl i wage trzyma :-D ale dostaje jedzenie Light w malych ilosciach wiec niema prawa przytyc ;-) ale jakby mógł to pożarł by wszystko i na widok jedzenia aż sie trzęsie, jego pazernosc niema granic! TINEK ja to bym sobie chciała tylko bikini "wylaserować" wkurzają mnie okropnie te włoski MIGOTENKA ja sie przez dwie ciążę sama wszedzie golilam. Nie mialam z tym kompletnie zadnego problemu! Nawet moja waga 95 kg (z dzidzią w brzuchu) nie była problemem. Pamietam że jak dostalam pierwsze skurcze to poleciałam sie wykąpać cala i ogolilam sie w kazdym zakamarku mojego ciała :-D 3 godziny później urodzilam Kolina w szpitalu ![]() ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- MADZIA widziałam na tvn24 że Tusk był u was w mieście. Widziałam tez tą straż pożarna w tym dole. Dobrze że strażakom sie nic nie stalo. Ciekawe jak wyciągną teraz tą straż :-( ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- A GDZIE WY WSZYSTKIE?
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-05-29 o 18:10 |
|
|
|
#4103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aż się sama zaczęłam zastanawiać czy nie pójśc jak z DE wrócę ja mam słabe owłosienie, włoski cieniutkie jasne i rzadziutkie więc może nic by nie odrastało ![]() Sa zdjęcia na necie? Nie widziałam, pewnie masakra jak wszędzie ![]() Cytat:
Na razie tylko kropi, mam nadzieję, że już lać nie będzie. Był był Z tą strażą to masakra jest jakiś dźwig tam jest i mają wyciągać ją. No na szczęście nikomu nic się nie stało.Mostek jeden nam naprawili, ale na drodze takie wyrwy, że jak wyjeżdżaliśmy z Tż to podwoziem zaryliśmy ![]() Aaa i kalosze kupiłam Są ekstra wygodne i ładne cieszę się z nich jak co najmniej ze szpilek jakichś
|
|
#4104 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za kciuki
byłam na rozmowie nic takiego do rossmana, poszło spoko ale jakie miały pytania to już w ogóle... rozbawiło mnie na końcu stwierdzenie a to mąż pracuje to na mieszkanie i wszystkie rachunki starcza z jego wypłaty... yyy zagięło mnie i kiwnęłam tylko głową, chociaż po fakcie bym coś powiedziała...nie wiem co to ma do tego. mają do 18 do pon się odezwać jak coś ale hmm nie wiem już sama, ale zadowolona jestem i tak ![]() Madziu ale fajne te kalosze, podobają mi się mam nadzieję że z autem będzie wszytko ok Monia a ja popatrzę na all za próbkami na pewno będą ![]() hehe no wiem ale niekiedy tak się trafi że nie zdarzy się nawet wykąpać a co dopiero ogolić ale to tylko jeden powód z wielu przede wszystkim wygoda, chcę mieć spokój i nie golić się co chwilę
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Monia co do ud to ja też nie lubię u siebie tych części zaraz pod pupą, też mam tam cellu, ale jakoś mi to zwisa
nie widzę się z tyłu i to pewnie dlatego ![]() Migotenka zadowolona jestem z nich bardzo troche było mi szkoda dać te 70zł za kalosze, ale Tż mi kupił na imieniny hahah i życzył mi, 'żeby mi kalosze nie przemokły i wszystkiego najlepszego ' Na pewno wygoda z tym jest, ja to się codziennie golę, jakoś udaje mi się nie zacinać ( rzadko się zdarza ), ale golę z włosem dokładnie, bo jak przejadę pod włos to zaraz się zatnę właśnie, a tak najpierw z włosem, a później dopiero delikatnie pod włos
|
#4106 |
|
Zadomowienie
|
Madzia śliczne te kalosze. W ogóle kalosze dla mnie mają swój urok
sama mam jedne z kokardka heeh a jakie praktyczne zbieraj kasiure po DE i śmigać na laser, pusia gładka jak pupcia niemowlaka ![]() Migotenka trzymam kciuki żeby się udało, zawsze to wpadnie pare groszy faktycznie czasem pytania zadają z kosmosu... co Cie babo obchodzi kto ile ile zarabia i na co wydaje... śmiech normalnie ![]() Monia bikini to faktycznie najwygodniejsza strefa, kurde żadnego ostrego jeża no super sprawa chociaż w lecie łydki to taaaaaaka wygoda, beż zastanawienia się zakładasz spodenki i fru ![]() Z tyłu nogi zawsze wyglądają gorzej niż z przodu, taka uroda, ale Ty masz i tak zgrabne przeciez kochana moja ![]() Like ja używam o takiego jak w linku https://www.google.pl/search?q=vanit...ml%3B320%3B214 nie miałam nigdy innego więc nie wiem, mi chodzi tylko o wąsik i jestem z niego mega zadowolona, nałożę trzymam jakieś 8min później sciągam łopatką i nie ma nic, mam tak gładką buzię że aż mi czasem '' łyso '' i zero krostek, w przeciwieństwie to wosku jak nie raz robiłam wąsik to na drugi dzień krostki ...
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2014-05-29 o 20:47 |
|
|
|
#4107 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze 3,5 godzinki i do domu :-D zjadłam właśnie łososia z chlebkiem tym ciemnym z ziarnami i siedze grzebie w telefonie. Mało ludzi wiec mam czas żeby z wami popisać :-D
MADZIU naprawdę masakra tam u was! Całe szczęście że twój domek cały i bezpieczny i wam sie nic nie stało! Ciekawe czy ten dźwig wyciągnie tą straż :-/ A kalosze śliczne!! Bardzo mi się podobaja ;-) chciałabym też takie na jesień sobie na grzyby kupie haha :-D MIGOTENKA a to Ty chcesz sobie laserem usunąć włoski? Ja myślałam że ty piszesz o normalnym goleniu ale pamietaj że nawet jak nie uda ci sie laserowo usunąć włosków to na prawde w ciąży da radę sie golić bez problemu ;-) Co do próbek to uważaj na podróbki bo słyszałam że jest ich mnóstwo w necie. Skoro w aptece zamówić nie można to dziwne że w necie mają? Co do twojej rozmowy o pracę to normalnie mi mowę odjeło i czytałam 10 razy to co napisalas. Co ma do tego kurfa twoj mąż i jego praca? Ty masz niby siedziec cale zycie w domu bo mąż pracuje??? Co za idioci!!! Przecież ważne jest to kim ty jestes, jaki masz zawód, szkołę, doświadczenie a nie to czy mąż pracuje! Normalnie brak mi słów :-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie pomyślałam o ciąży, widzisz dodatkowy plus
|
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam rozmiar 39 więc wszystkie inne jakie przymierzałam były mega luźne na mnie.Haha właśnie to najbardziej kusi, ciekawe jakie u mnie są ceny, małe miasto to i może niższe
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
MADZIA no niby tak :-P na tył nóg nie patrzymy i nie widzimy cellulitu ale ja jak jestem na plaży czy ubiore spodenki i ide na miasto to mam glupie wrazenie że kazdy gapi sie na moj cellulit wlasnie i sobie mysli straszne rzeczy :-P wole coś z nim zrobić i chodzić na gołe nogi bez kompleksów :-P
TINEK no chciałabym bardzo ale w DE taki zabieg kosztuje pewnie fortune a w PL jestem tylko dwa razy w roku i to krótko. Nie mialabym kiedy tego zrobić :-( poza tym ja tylko bikini bym zrobiła bo na nogach mam małe owłosienie i wolno mi rośnie a na lydkach nie mam wcale włosów. Przejadę maszynką do golenia i na tydzień mam spokój pachy robie depilatorem to też miesiac mam spokój Co do moich ud to owszem, widziałam gorsze ale znowu jak widze u kobiet ladne nogi bez cellu to mnie szlag trafia i marzę o takich też
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg 06.2011 - 57 kg 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2014-05-29 o 21:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

ale to jest po prostu tragedia
starajcie się o ten zasiłek, muszą Wam pomóc!

Mam nadzieję, że przestanie padać, jak na razie od rana bez przerwy pada, nie tak bardzo jak wczoraj ale nieustannie.

Myślałam,żeby wypróbować jakiś krem depilujący.
?