Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII) - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-05-29, 12:22   #811
ania13.03
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Potrzebne beda glony kombu w arkuszach i katsuobushi na wywar, ktory jest podstawa oraz pasta miso. Pozniej moge Ci powiedziec, jak zrobic
To moze jednak najpierw wyprobuje ta z proszku czy nam w ogole posmakuje

szklanko, gdy nie ma konkretnej daty to chodzi raczej o koniec miesiaca

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Marsi,Hope- i ja również zaczęłam testowanie. Wrażenia bardzo przyjemne, (Marsi mi też ona bardzo pasuje do dove,mam identyczny zapach w domu właśnie z dove). Piękny długo utrzymujący się zapach. Po nałożeniu włosy idealnie gładkie,miękkie,przyjemne w dotyku. Póki co odżywka ich nie obciąża-no zobaczymy jakie będą końcowe efekty.

Hope-Oskar wczoraj z godzinę dobra wchodził przez okno w namiocie. Potem właśnie doszła zabawa w rzucanie się na niego od zewnętrznej i wewnętrznej strony Wieczorem nawet zaprowadził mnie tam przed spaniem-może miałam go tam uspać :crazy:
Albo spac tam razem z nim. To Ty nie wiesz jaka to frajda, spac w namiocie?

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:24   #812
badziabadzia
Zakorzenienie

Hej Dziewuszki mam prośbę do Was podrzuciłaby mi któraś z Was linka do tych pieluszek wielorazowych z klubu, które kiedyś zamawiałyśmy
Stary 2014-05-29, 12:35   #813
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hej Dziewuszki mam prośbę do Was podrzuciłaby mi któraś z Was linka do tych pieluszek wielorazowych z klubu, które kiedyś zamawiałyśmy

badziu a chcesz zamowić? bo może znowu zgadamy sie z Miką i zrobimy zbiorowe zakupy? tamten link jest nieaktywny, trzeba szukać na ebay
co u Was?

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-05-29 o 12:36
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:37   #814
YellowSheep
Rozeznanie

Hej dziewczyny.

Co za dzień. Leje od rana, i to jak, i do tego 10 stopni jest mały teraz śpi, ale jak się obudzi to ja już się głowię co będziemy robić. Jakby chociaż padać przestało to bym wyszła na jakieś zakupy a tak doopka.

Jakie zabawki są teraz na topie u Waszych dzieciaczków? Chciałabym coś kupić na dd ale nie mam pojęcia co.

Neti widziałam w Lidlu ostatnio tą gofrownicę-ciastkarkę do orzechów i zastanawiam się czy kupić.

Tak poza tym to chcę do biedryyyy, są różne rzeczy dla dzieciaczków, a nie mam tam jak się dostać, buu.

Dodatkowo mamy problem z t., którzy nadal trzymają nasze auto i muszę się Was chyba w k. poradzić, co zrobić
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:39   #815
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
badziu a chcesz zamowić? bo może znowu zgadamy sie z Miką i zrobimy zbiorowe zakupy? tamten link jest nieaktywny, trzeba szukać na ebay
co u Was?

ja mam 3 do sprzedania jakby co każda z wkładem, prawie nie używane. jak nówki.

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 12:43   #816
badziabadzia
Zakorzenienie

marsii, no mam ochote bo teraz jak się zrobiło ciepło to wróciłam do wielo i przydałoby się jeszcze kilka sztuk
u nas umiarkowane nuuuuudy ja mam ostatnio sporo pracy i więcej korepetycji (bo w końcu idzie koniec roku szkolnego ) Korzystamy ze słoneczka ile tylko się da
Zofia zaraz po przebudzeniu leci po buty i czape i domaga się wyjścia na dwór od wczoraj testuje nowe kaloszki i teraz stoi pod drzwiami i woła "kap kap"
ale kochana jest i w nocy daje już rodzicom pospać

od czasu do czasu podczytuje co u Was, ale nigdy nie mogę się wbić wątek na tyle żeby na dłużej zostać

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

a któraś z Was próbowała tych majteczek treningowych? bo chciałabym już zosie powoli przestawiać na nocnik tylko i ciekawa jestem jak one się sprawują..
Stary 2014-05-29, 12:47   #817
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
marsii, no mam ochote bo teraz jak się zrobiło ciepło to wróciłam do wielo i przydałoby się jeszcze kilka sztuk
u nas umiarkowane nuuuuudy ja mam ostatnio sporo pracy i więcej korepetycji (bo w końcu idzie koniec roku szkolnego ) Korzystamy ze słoneczka ile tylko się da
Zofia zaraz po przebudzeniu leci po buty i czape i domaga się wyjścia na dwór od wczoraj testuje nowe kaloszki i teraz stoi pod drzwiami i woła "kap kap"
ale kochana jest i w nocy daje już rodzicom pospać

od czasu do czasu podczytuje co u Was, ale nigdy nie mogę się wbić wątek na tyle żeby na dłużej zostać

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

a któraś z Was próbowała tych majteczek treningowych? bo chciałabym już zosie powoli przestawiać na nocnik tylko i ciekawa jestem jak one się sprawują..
zaglądaj do nas częsciej bo Cię tu brakuje
to daj znać bo jak ciepło to młodemu jajka się parzą w pampkach i wielorazówka na lato jest super też bym wzięła ze 4-5

może jeszcze ktoś chętny?
Stary 2014-05-29, 12:50   #818
badziabadzia
Zakorzenienie

marsii,
ja w zasadzie zdecydowana jak znajdziecie ekipe to się piszę na pieluchy na pewno zawsze trochę taniej będzie niż zamawiać na All

a teraz zmykam bo przyszła zmienniczka babcia a ja lecę do pracki
Stary 2014-05-29, 13:12   #819
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Co za dzień. Leje od rana, i to jak, i do tego 10 stopni jest mały teraz śpi, ale jak się obudzi to ja już się głowię co będziemy robić. Jakby chociaż padać przestało to bym wyszła na jakieś zakupy a tak doopka.

Jakie zabawki są teraz na topie u Waszych dzieciaczków? Chciałabym coś kupić na dd ale nie mam pojęcia co.

Neti widziałam w Lidlu ostatnio tą gofrownicę-ciastkarkę do orzechów i zastanawiam się czy kupić.

Tak poza tym to chcę do biedryyyy, są różne rzeczy dla dzieciaczków, a nie mam tam jak się dostać, buu.

Dodatkowo mamy problem z t., którzy nadal trzymają nasze auto i muszę się Was chyba w k. poradzić, co zrobić
U nas niezmiennie http://allegro.pl/tomy-duzy-znikopis...249917122.html , http://www.ikea.com/gb/en/catalog/products/60061967/ i ostatnio jeszcze to: http://allegro.pl/quercetti-ukladank...257353220.html (nie ulozy wszystkiego sama, trzeba jej pomagac)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0616.jpg (52,0 KB, 19 załadowań)

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-05-29, 13:23   #820
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
ania ,super ta ukladanka a mała nie bierze do buzi grzybków? bo moj gluptasek nawet lego duplo sobie zapcha do paszczy
Stary 2014-05-29, 13:36   #821
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Hope-Oskar wczoraj z godzinę dobra wchodził przez okno w namiocie. Potem właśnie doszła zabawa w rzucanie się na niego od zewnętrznej i wewnętrznej strony Wieczorem nawet zaprowadził mnie tam przed spaniem-może miałam go tam uspać
rośnie Ci włóczykij mały, miłośnik biwaków

Cytat:

Gdyby nie było tak zimno to można by chociaż na balkonie posiedzieć, a tak to kapa :/

Ewa kocha książeczki () i kiedyś w Biedronce były takie drewniane misie do układania, w sensie ubranko, buzia i buciki osobno to tym się teraz dużo bawimy. No i jeżdżąca karetka plus piłki w każdym rozmiarze

Ja na dzień dziecka planuję szydełkową Maję do kompletu do Gucia, którego zrobiłam na urodziny, ale biorąc pod uwagę fakt, że Ewa nie wykazuje jakichkolwiek oznak zmęczenia i drzemka nam pewnie wypadnie to raczej nie zdążę

Współczuję sytuacji z t. :/

Edytowane przez szklanka19
Czas edycji: 2014-05-29 o 13:37
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 13:48   #822
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
ania ,super ta ukladanka a mała nie bierze do buzi grzybków? bo moj gluptasek nawet lego duplo sobie zapcha do paszczy
Nie, na szczescie juz jej minal ten etap, chociaz wiadomo, nadal mam ja caly czas na oku gdy sie bawi takimi potencjalnie nebezpiecznymi zabawkami

szklanko pochwal sie Guciem

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2014-05-29 o 13:49
Stary 2014-05-29, 13:49   #823
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Dobry tluszcz, odpowiednia temperatura podczas smazenia (ok. 180st) i na koniec odsaczyc ewentualne resztki tluszczu
My tak samo robimy

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
dziewczyny!!!!!!!! doczekałam się!!!!!!! Amelka powtórzyła dzis MAMA!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Jem śniadanko. ..a Wy już po?

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Czy przy trzydniówce zawsze po gorączce wysypka jest??
Nie musi być, trzydniówka ma pińcetosiemset mutacji i są takie, w których wysypka nie występuje.

Cytat:
moj TZ zrobił badania, poza wysokim cholesterolem wsio ok ale nadal się martwiłam bo przyspyiał i nawet jak gdzieś jechał autem to musiał się zatrzymywać żeby się zdrzemnąćmamy takiego cudnego młodego lekarza i co się okaało- TZ ma zakwaszony organizm

grzybów bym nie podała boje sie dawać pieczarek a pisałyście,że są lekkostrawne
Cholera, wydaje mi się, że ja chyba też mogę mieć zakwaszony

Pieczarki to zupełnie inna bajka, niż zwykłe grzyby
Ja Poli nie mam zamiaru dawać zwykłych w żadnej postaci, pewnie do 4-5 lat, tyle historii było w tv o śmierci małych dzieci po podaniu grzybów...
Ale pieczarki - samo dobro Pisałam kiedyś, jakie mają właściwości.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46659537]
W ogóle polecam szukanie pod hasłem "zabawy montessorii w domu" - ogrom pomysłów dla dzieci 1-3.[/QUOTE]
Montessorii To pamiętam, że ta mama, co bloga ma i na niego wrzuca te wszystkie zabawy z dziećmi (Jaś i Marysia) pokazywała nawet różne karuzele itp., właśnie montessorii, nawet dla dziecka kilku- tygodniowego/miesięcznego

Pobudka dziś o 5.20, ale ewidentnie się nie wyspała młodzież, drzemka od 7.40 do 10.40 - też odespałam
Pogoda paskudna, w domu już obie siwiejemy

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-05-29 o 13:54
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 13:49   #824
litllesweetangel
Lurker ;)

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46659241]Nasza poranna zabawa Pudełko po butach, nożyczkami dziury przebite, kilka słomek (ale lepsze jakieś kredki czy coś, bo słomki się gną). I ćwiczymy koncentrację i sprawność manualną:[/QUOTE]

fajne to, chyba sprobujemy dzisiaj. A Dorka jaka bujna czupryna !

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Mała. też mamy namiot w pokoju Oli się w Ikei strasznie spodobał i mój brat kupił dla Oli.

Laski,interes mam, szczególnie do mam po cc. czy którejś z Was została może maść na blizny i nie jest jej potrzebna, więc jak jeszcze trochę poleży, to się zmarnuje? chętnie odkupię,bo contratubex chyba na receptę jest? Nie mam czasu ani cierpliwości chodzić i sępić receptę

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

tez mamy namiot wczoraj tata pierwszy raz wszedl Jest szal!

Mamy pewne miejsce w zlobku! Mala idzie od lipca, zlobek troche dalej niz ten do ktorego chcialam ja zapisac ale dojazd znosny. Kierowniczka bardzo fajna, mam nadzieje, ze bedziemy zadowolone.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 353303_IMG_8282.jpg (73,7 KB, 43 załadowań)

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 14:23   #825
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez charlizz Pokaż wiadomość
Mała. też mamy namiot w pokoju Oli się w Ikei strasznie spodobał i mój brat kupił dla Oli.

Laski,interes mam, szczególnie do mam po cc. czy którejś z Was została może maść na blizny i nie jest jej potrzebna, więc jak jeszcze trochę poleży, to się zmarnuje? chętnie odkupię,bo contratubex chyba na receptę jest? Nie mam czasu ani cierpliwości chodzić i sępić receptę

Ja już kiedyś pytałam. ...bo mam całą duża nowa paczkę i dwie na poczęte tubie mala i duża. .. jesli chcesz... to musisz przyjechać i SE wziąć. ..sa sa sa sa sa:p
.

Cytat:
Hej dziewczyny.

Kiedy były? Kurde nie widziałam? ?po ile:p

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

DZIEWCZYNY NA FB PANUJE WIRUS!! JEŚLI OTRZYMACIE WIADOMOŚC OD KOGOŚ ZE ZNAJOMYCH O TRESCI " HA HA" .... NIE OTWIERAJCIE!

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-05-29 o 14:21
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 14:30   #826
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
fajne to, chyba sprobujemy dzisiaj. A Dorka jaka bujna czupryna !

tez mamy namiot wczoraj tata pierwszy raz wszedl Jest szal!

Jaki ksiezniczkowy

Mamy pewne miejsce w zlobku! Mala idzie od lipca, zlobek troche dalej niz ten do ktorego chcialam ja zapisac ale dojazd znosny. Kierowniczka bardzo fajna, mam nadzieje, ze bedziemy zadowolone.
Gratki

Cytat:
Ja już kiedyś pytałam. ...bo mam całą duża nowa paczkę i dwie na poczęte tubie mala i duża. .. jesli chcesz... to musisz przyjechać i SE wziąć. ..sa sa sa sa sa:p
.

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

DZIEWCZYNY NA FB PANUJE WIRUS!! JEŚLI OTRZYMACIE WIADOMOŚC OD KOGOŚ ZE ZNAJOMYCH O TRESCI " HA HA" .... NIE OTWIERAJCIE!

O kurka, dobrze wiedziec.

Tz z Gabi w sali zabaw, Lili spi, obiad z wczoraj, sprzatac mi sie nie chce... co robic

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-05-29, 14:31   #827
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
To moze jednak najpierw wyprobuje ta z proszku czy nam w ogole posmakuje

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

Albo spac tam razem z nim. To Ty nie wiesz jaka to frajda, spac w namiocie?

Nie znam nikogo, komu nie smakowala
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 14:33   #828
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Dzięki

Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

rośnie Ci włóczykij mały, miłośnik biwaków

Gdyby nie było tak zimno to można by chociaż na balkonie posiedzieć, a tak to kapa :/

Ewa kocha książeczki () i kiedyś w Biedronce były takie drewniane misie do układania, w sensie ubranko, buzia i buciki osobno to tym się teraz dużo bawimy. No i jeżdżąca karetka plus piłki w każdym rozmiarze

Ja na dzień dziecka planuję szydełkową Maję do kompletu do Gucia, którego zrobiłam na urodziny, ale biorąc pod uwagę fakt, że Ewa nie wykazuje jakichkolwiek oznak zmęczenia i drzemka nam pewnie wypadnie to raczej nie zdążę

Współczuję sytuacji z t. :/
My nie mamy nawet balkonu

Cytat:
.

W niedziele byłam i były po 69,90 u nas a na all jakoś nie mogę znaleźć, może źle wpisuję
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 14:36   #829
ania13.03
Zadomowienie

Hahahaha padlam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10401406_10152470945473679_1610235559825620199_n.jpg (49,2 KB, 26 załadowań)

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-05-29, 14:40   #830
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Dzięki

My nie mamy nawet balkonu

W niedziele byłam i były po 69,90 u nas a na all jakoś nie mogę znaleźć, może źle wpisuję
Wpisz w Google np "maszyny do pieczenia orzechów allegro" i wejdź w zdjęcia. . Powinno wyskoczyć

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Apropo.. która miała tu nam podać przepis na te orzeszki?:p

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-05-29, 14:42   #831
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
zaglądaj do nas częsciej bo Cię tu brakuje

to daj znać bo jak ciepło to młodemu jajka się parzą w pampkach i wielorazówka na lato jest super też bym wzięła ze 4-5

może jeszcze ktoś chętny?

Pod tym wzgledem japonskie pieluszki jednorazowe sa swietne; mimo upalu nic sie nie dzieje.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 14:42   #832
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Proszzzzzz http://m.allegro.pl/forma-do-orzeszk...261628768.html

Stary 2014-05-29, 15:23   #833
hje
Zakorzenienie

Druga drzemka
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 15:29   #834
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Misia taki pojawił się na all http://www.kross.pl/pl/akcesoria/akc...dzieciece/cozy ..za 200zl

Stary 2014-05-29, 16:12   #835
mala_19kw
Zakorzenienie

Poszłam spać z małym po 13 i niedawno się obudziłam,on dalej gniocha Trochę głodna już jestem ale zaczekam na męża i chyba po obiedzie ruszymy w miasto. No chyba że humor na zakupy dzieciowe mi minie. Muszę coś dla 3 letniej chrześnicy kupić i Oskiemu też rzecz jasna-jak zwykle prawie na ostatnią chwilę.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 16:29   #836
LadyWhisper
Zakorzenienie

Heja!!!

Kochane ja sie pakuje caly dzien jeszcze do fryzjera podjechalam na podciecie wlosow ahhhhh jak ja sie bojeeee :'(

Wyszla glupia aktualizacja na tapatalka i nie mozna pisac w poziomie Co za idiotyzm!!!

Aniu nie, nie bedziemy zwiedzac, w pon juz wracamy sama mam przyjaciol 4h jazdy i tez sie z nimi widziec nie bede takze kurde, tyle km przebyc a na miejscu te 2-4h juz problem

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Kochane nie wiem jak na miejscu z netem wiec widzimy sie we wtorek :-*

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 16:54   #837
hope01
Zakorzenienie

Lady 3majcie się!

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 17:52   #838
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46659241]Nasza poranna zabawa Pudełko po butach, nożyczkami dziury przebite, kilka słomek (ale lepsze jakieś kredki czy coś, bo słomki się gną). I ćwiczymy koncentrację i sprawność manualną:[/QUOTE]

Super!!!

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość

świetna wiadomosc!

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

[/COLOR]Kochane nie wiem jak na miejscu z netem wiec widzimy sie we wtorek :-*
szczesliwej podrozy!

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Hej!

dziewczyny!!!!!!!! doczekałam się!!!!!!! Amelka powtórzyła dzis MAMA!!!!!!!!!!!!! jestem wzruszona na maksa, nie spałam prawie całą noc przez tą cholerną kawę ale humor mam cudowny!!!!!!!!!!!!!
klask i:

Kubulencjusz od kilku dni tez powtarza, jak mu sie zachce odczywiscie... czasem sam powie tak poprostu ale i tak caly czas czekam na takie swiadome mama

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-05-29, 18:38   #839
ania13.03
Zadomowienie

Lady szkoda Moze nastepnym razem sie uda?

Nie stresuj sie kochana. Szczesliwej podrozy!!!

18.01.2013 - Lili
Stary 2014-05-29, 19:03   #840
marsi11
Zakorzenienie

LAdy, szczęśliwej podróży
Little- brawa za miejsce
Hje- to kup sobie ten proszek zasadowy, ja dziś kupilam puszkę, TZ już rozpoczął kuracje, oprócz tego trzeba rownolegle odstawić napoje gazowane, alkohol, tłuste (sery żólte, mięsa) 80% diety mają stanowic warzywa i owoce a reszta do ciemne pieczywo i drób, ponoc efekty są bardzo szybkie
mam nadzieję,że pomoże bo jak nie to będą dalej w TZ grzebać i szukać

dziewczny, moj Leo przeszedł sam siebie, gada dziś jak opętany, powtarza po mnie dziś prawie każde słowo jesteśmy w szoku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości