|
|
#4741 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
nawet mówiłam Sabb ostatnio na warsztatach ze to chyba jakiś cud się zdarzył ze nic mi nie przeszkodziło w przyjściu, bo to jest normalnie standard u mnie ![]() Cytat:
Ja dochodzę do siebie po wczorajszej imprezie jakoś tak się do rana przeciągnęło...
|
||||||
|
|
|
#4742 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Ale było fajnie, jestem co prawda zombie, bo siedziałyśmy do 3 nad ranem, a o 4 wsiadłam w pociąg, ale to też było fajne Jakiś koleś, mniej więcej w moim wieku, był w przedziale tylko, położyliśmy się, -każde z nas po jednej stronie przedziału i piętami blokowaliśmy drzwi, żeby nam nikt niw wlazł, jak będziemy spać Taka partyzantka studencka, ani to sen, ani to jawa, ale fajnie łeb na plecaku, przykryta kurtką i trzęsąca się z zimna, bo oczywiście po co zapasową bluzę z plecaka wyciągnąć Na dodatek chyba mi się Nuit de Cellophane spodobało, bo książeczki lutkowe dostaliśmy i siedział tam ten drań...Cytat:
![]() Słuchajcie, warsztaty są cudne, jest część wykłądowa, pptem taka luźniejsza, masa cud do obwąchania, fajni ludzie, te 5 godzin samych warsztatów to było mgnienie oka, a drugie mgnienie, to część nieoficjalna. Tylko nam w jednej knajpie podpadli, bo kiedy po 50 minutach nadal nie podali sałatki i makaronu, uznaliśmy, że mają się bujać, płacimy za piwo i wyuchodzimy.. Ale nie było komu zapłacić... Także omijajcie Latającą Świnię...
|
|
#4743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Oł maaaaaaaan Cytat:
2. Zgadzam się, to są kapitalne spotkania. Ostatnio byłam raczej słuchaczem, bo sporo nowych ludzi na raz etc. Ale frajda przednia, cieszyłam się jak dziecko. Niby każdy jest inny, ale miło jak łączą nas te same odczucia a to zapachowe a to odlewkowe, ogólnie wspólne perfumikowanie Dzięki za anty-rekomendację lokalu
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2014-06-01 o 14:38 |
||
|
|
|
#4744 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(oprócz tego ze mało miejsca tam jest) więc dobrze wiedzieć ze aż tacy dobrzy nie są ja tam zawsze chodzę i polecam z resztą jutro się właśnie wybieram ![]() najfajniejsze u nich jest to ze od 7 do 21 mają czynne i pobierają krew, więc jak trzeba na czczo to przed pracą się zdąży, a jak nie trzeba na czczo to i o 20 można iść no i wysyłają wyniki na maila, więc się upomnij o taka opcję koniecznie ) Cytat:
|
|||
|
|
|
#4745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Prawda? Ja też, ładujące energetycznie spotkania. |
|
|
|
|
#4746 |
|
grozi wypollizowaniem
|
O jakich warsztatazh w krk mowicie i czemu ja nic nie wiem?
|
|
#4747 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja wczoraj jadłam pizzę po powrocie do domu, późną nocą ![]() ![]() Cytat:
Znad intensywnego weekendu
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4748 |
|
|
Sabb miała mieć za 2 tygodnie w Kraku, ale się wysypało coś z lokalem i jeszcze nie wiadomo, czy będą... Po katowickich jestem zachwycona i do Kraka też bym pojechała...
|
#4749 |
|
Mother of Cats
|
Kadzidlane, w czerwcu, organizowane przez Luluę. Info pojawiło się w wątku o warsztatach w Katowicach
|
|
|
|
#4750 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a, to trzeba bylo to jesczez bardziej zakamuflowac ,a zapisywac sie gdzie mozna? na ten termin lub inny? czy jezczze nie mozna?
|
|
|
#4751 |
|
|
Ej, no wysypany termin... Najprawdopodobniej, dlatego nie ma żadnej oficjalnej informacji...
|
#4752 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wyniki Cytat:
przynajmniej ja nic o tym nie wiem
|
||
|
|
|
#4753 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no wiem...ale myslalam ze moze były zapisy, i ci zapisani sie załapia na inny termin o ile bedzie..na kadzidlane był poszła .
|
|
|
#4754 | |
|
|
Cytat:
|
|
#4755 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#4756 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4757 |
|
|
Figlary...
![]() Heloł Baru... Spać, spać, spać...
|
#4758 | |
|
Zakorzenienie
|
Joł joł snad ogólnego wkurzenia na kurz i dywan...
Cytat:
![]() Obaliłam mit że zakwas świeży jest tylko przez 4 tygodnie ![]() Bardzo ci do twarzy we fijolecie ![]() |A no dziś może się rozstrzygnie czy mam jaskrę. Zapytam o grubość rogówki . Najgorsze jest to że nie jestem zapisana lekarz kazał mi przyjść jak zrobię pole widzenia... Nastawiam się na opór ze strony współpacjentów... Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2014-06-02 o 10:30 |
|
|
|
|
#4759 | |
|
|
Cytat:
![]() Weź, wieloryb z 4 podbródkami i 3 rzędami biustu! A myślałam, że się dobrze kryłam i nigdzie mnie nie będzie... No, opór może być, ale olej... Mów, że zakaźne i z polecenia lekarza przynosisz wyniki, będą się bali
|
|
#4760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdzie się nie ukryjesz Spokojem ich wezmę Opór pacjentów to nic w porównaniu z oporem w rejestracji
|
|
|
|
|
#4761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie znam tego bólu, bo u mnie nic się nie dzieje, nawet wczoraj z chuopem żartowaliśmy, że jesteśmy starzy i nudni, bo kolejny weekend w domu... ![]() ano spać, spać ![]() Chyba poślę w świat Jade Durbano, bo nie używam, a pinindzy na koncie wciąż brak Za chwilę jadę na rozmowę kwal. do sekretariatu szkolnego ale pewnie skończy się jak zwykle
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2014-06-02 o 11:46 |
|
|
|
|
#4762 |
|
grozi wypollizowaniem
|
załozyłam spor na all głupiej babie..ale pewnie nic kompletnie z tego nie wyniknie
![]() juz raz załozyłam spór i co? sprzedajacy wogole na niego nie zareagował, allegro tez, towaru nie otrzymalam, kasy tez..i tak sie to skonczyło. pewnie teraz bedzie to samo...po wuj ludzie cos sprzedaja jak nie chca tego potem wysłac?
|
|
#4763 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Współczuwam, miałam to w niedzielę - czyli eee e eee wczoraj (wczoraj dziś i jutro się zacierają jak kłądę się spać o 5 rano ) ![]() Cytat:
Cytat:
Oooooo zaiepista fuszka - u nas nawet takich ofert nie ma.(mnie jednak dotknęło do żywego że nie dostanę pracy marzeń a się raz w mym życiu pojawiła, analizuję to wciąż i wciąż )Cytat:
|
|||
|
|
|
#4764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1 Dzięki na pewno się przydadzą 2 |Ja już nie liczę na pracę marzeń ![]() Nie wiem czy analizowanie jest wskazane ponieważ to czy dostaniesz pracę nie zależy od Ciebie .... Taka smutna refleksja po moich ostatnich doświadczeniach ... |
|
|
|
|
#4765 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam rózową kuchnie
![]() tan miala byc rózowa ale myslalam ze kolor bedzie duzo bardziej "zdechły" ![]() no cóż
|
|
#4766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Analizuję mimowolnie, mózg mi ciągle nie potrafi sie pogodzić. Najbardziej boli mnie że walczyłam o siebie a nie dostałam pełnej szansy. Eeeeech
|
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4768 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4769 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety ... ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
dlatego najlepiej próbniki nabyć ![]() 2 |
||
|
|
|
#4770 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to bardziej chodzi o to ze w zaleznosci od miejsca na scianie mam z 10 róznych odcieni... no i na wzorniku wydaje sie inny,ale jak go przyloze do sciany to jest kurdwa identyczny niestety ![]() Cytat:
eee..lepiej nie ,a jak przerobilismy sobie krzesła jak je zobaczyłam to nie powiedzialam nie :"no cóż" tylko "o ja pier...." ![]() są jakby to ując..ekscentryczne, wie teraz kychnie mam trózową z bordowumi krzesłani w aksamicie i do tego niebieskie meble ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- co do koloru jesczze to jeden problem jest ktory nigdy nie zostanie rozwiazany, ze kolory inaczej wygladająw swietle dziennym a inaczej w sztucznym
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.

jakoś tak się do rana przeciągnęło... 

za wyniki
.

- u nas nawet takich ofert nie ma.