Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X2013 czXI - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytułkolejnego wątku
Mamusie wrześniowo-październikowe 2013 0 0%
Mama bardzo kocha mnie, daje buziaki całe dnie 2 6,90%
Była wiosna, przyjdzie lato, coraz większy jestem tato! 4 13,79%
Stoję, siadam lub raczkuję i na zloty podróżuję 10 34,48%
Jeden "papa", drugi "brawo", każdy bobas rośnie żwawo 10 34,48%
Nowych rzeczy się uczymy, w nocy grzecznie sobie śpimy 0 0%
Dzień Mamy Minął, teraz Dzień Ojca, a my kochamy naszego brzdąca 3 10,34%
Głosujący: 29. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-02, 11:26   #2221
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
U mnie średni DD bo pokłóciłam się z TŻ-tem. Łajza nic nie kupił dla dziecka... I nikt inny oprócz mnie nic jej nie kupił więc jak czytam co wasze dzieciaczki dostały to widać, że są oczkami w głowie w u wszystkich zainteresowanych.
Co Wy tak się spinacie z tym DD?
Mój Małż nie kupil nic Zuzi ani Miłoszowi. Razem spędziliśmy ten dzień i to nie wystarczy? Po pierwsze nasze dzieci są za małe i nie rozumieją tego. Po drugie chyba ważniejszy wspólnie spędzony czas niż rzeczy matrialne? No nie kumam tego
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:27   #2222
Poziomkowa89
Zakorzenienie

Dot.: Chłopaki-Przystojniaki,Dziewczynki-Młode Damy,a przed Nami I Dzień Mamy,IX-X201

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość

U nas tez kazdy zawsze o kazdym pamieta (no, prawie o kazdym ) moja babcia ma zawsze wycieczk u siebie na dzien babci, na imieniny i urodziny caly dzien gosci, bo ma pelno wnukow (8 wnuczek i jeden wnuk ) i 4 corki
Moja babcia rozbija swoje imprezy na 3dni bo ma 5dzieci 15wnucząt i 25prawnucząt a w tym miesiącu zostanie praprababcia co za tym idzie leos bedzie wujkiem dla tej dzidzi

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Czekamy na dzidziusia
Poziomkowa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:27   #2223
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny mozecie polecic jakies fajne noclegi w Gdansku dla rodziny z malym dzieckiem (czyli my) ?
Kiedy jedziecie do Gdańska? Uwielbiam gdańsk (acz polecić nic nie mogę bo zawsze nocowałam w hostelach, a to dla dziecka niebardzo)
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:29   #2224
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Mój Małż nie kupil nic Zuzi ani Miłoszowi. Razem spędziliśmy ten dzień i to nie wystarczy? Po pierwsze nasze dzieci są za małe i nie rozumieją tego. Po drugie chyba ważniejszy wspólnie spędzony czas niż rzeczy matrialne? No nie kumam tego
Ja też nie kumam - u nas w ogóle zapomina się o takich datach. Pewnie jak dzieciaki (Pola i mój bratanek) będą większe to będziemy zabierać je na jakieś szczególne lody/zoo/wesołe miasteczko
Stary 2014-06-02, 11:31   #2225
kaska87
Zakorzenienie

Badzia ale Ty kupiłaś prezent więc dostała u nas ja zamówiłam i oczywiste, że jest od nas (mnie i małża) poszliśmy na obiad i tyle

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:33   #2226
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
Moja babcia rozbija swoje imprezy na 3dni bo ma 5dzieci 15wnucząt i 25prawnucząt a w tym miesiącu zostanie praprababcia co za tym idzie leos bedzie wujkiem dla tej dzidzi

O wow! Niezłe liczby nie ma co Dużo radości ma Twoja babcia w życiu
Stary 2014-06-02, 11:34   #2227
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny mozecie polecic jakies fajne noclegi w Gdansku dla rodziny z malym dzieckiem (czyli my) ?
Lula, znajoma wynajmuje mieszkanie na Starówce, chcesz namiar?
Stary 2014-06-02, 11:35   #2228
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
masz racje, pewnie
ale kazdy moze inaczej ma w rodzinie i kazdy moze byc rozczarowany zadowolony lub wogole nie obchodzic
ja tez sie dziwilam prezentom np pod choinke itd uwazalam ze nasze dzieciaczki sa za male na wiele zabawek i ja np nie dostala 20 zabawek dla dziecka bo tlumaczylam ze mlody nie potzrebuje
np moja T. kupila te kostki Alkowi ale on ma tyle zabawek ze w sumie kolejne do kolekcji i do walania sie, bo on woli wszystko inne
mi bylo wczoraj przykro ze moja sis nie przyszla, to jest chrzestna, ale nie chodzi mi o zabawki bo kazdemu mowie ze ma duzo zabawek i maja nic nie kupowac
tylko o wspolnie spedzoy czas, bo ma wolne tylko niedziele i chcialam sie pochwalic ze raczkuje

Aleksander
Lolaaaaaaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:35   #2229
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poziomkowa89 Pokaż wiadomość
U nas to samo! Ale w sierpniu otwierają galerię. Nie liczę na sieciowki typu hm i zara ale niech chociaz rossmann bedzie. Juz na większych wiochach go widziałam. A ja lubie tam kupować, i musze taki kawał jeździć

a u nas ponoć zara ma być ale uwierzę dopiero jak zobaczę
ale rossmann to fakt, szkoda że nie masz go blisko

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
Tak tak! U mnie też dzień i to sam poranek Ale dziwnie wchodzić na wizaż o tej samej porze co Wy Teraz tylko muszę wbić się w wątek

Nie chce zapeszać ale cała noc przez Polę przespana (w sensie bez przerwy śródnocnej na igraszki), więc jetlag już chyba prawie zażegnany
Jutro idziemy na basen, a dziś wyglądam a okno co chwila i liczę na chociaż godzinkę bez deszczu co by na spacer wyskoczyć..
Ogólnie masakra z tą pogodą, nie mam żadnych ciepłych ubrań dla Poli i wczoraj musiałam od bratanka za małe rzeczy zimowe brać bo nie mam jej w co ubrac tak pizga. A tuż przed moim przyjazdem upały - no co za pech ja się pytam

Dziewczyny, gdzie moge znalezc w PL takie rzeczy dla dzieci jak przewijaki, jakieś koszyki/organizery, mebelki dla maluchow etc? Chodzi mi o sklepy w których fizycznie mogę produkt namacać nie online

koszyki, mebelki też w jysku jeśli masz gdzieś blisko
Stary 2014-06-02, 11:37   #2230
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Kiedy jedziecie do Gdańska? Uwielbiam gdańsk (acz polecić nic nie mogę bo zawsze nocowałam w hostelach, a to dla dziecka niebardzo)
Sprawdzalam loty i mamy super tanie od 2 do 10 wrzesnia i wtedy TZ juz ma urlop zaklepany, tyle ze bedziemy w Gdansku przed północą :/ myslicie ze jest mozliwosc np po zarezerwowaniu pokoi zeby nam z danego hotelu za oplata wyslali jakiegos kierowce po nas na lotnisko?

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:37   #2231
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie kumam - u nas w ogóle zapomina się o takich datach. Pewnie jak dzieciaki (Pola i mój bratanek) będą większe to będziemy zabierać je na jakieś szczególne lody/zoo/wesołe miasteczko
Też myślę, że to lepsze niż kolejne zabawki.
My bylismy w zoo ze dwa razy na dd, w parku zwierząt raz. Wczoraj akurat na festynie, więc pozjeżdżała na dmuchańcach, kupiliśmy lody, pobrykała na trampolinie i była zadowolona

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
Badzia ale Ty kupiłaś prezent więc dostała u nas ja zamówiłam i oczywiste, że jest od nas (mnie i małża) poszliśmy na obiad i tyle
O!
Stary 2014-06-02, 11:38   #2232
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Lula, znajoma wynajmuje mieszkanie na Starówce, chcesz namiar?
No jasne wezme sie ostro za organizacje wyjazdu (kocham robic takie rzeczy) zaraz po powrocie czyli od 13 czerwca

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-06-02, 11:38   #2233
Larysa88
Zakorzenienie

ja to rozumuję tak że jak jest para czy małżeństwo to razem kupuje się prezent

a wizję dnia dziecka mam podobną do gorgulka
piękny dzień na lodach, sali zabaw czy zoo, czy park, las albo plac zabaw - sama frajda dla dzieci
Stary 2014-06-02, 11:40   #2234
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lolaaaaaaa88 Pokaż wiadomość
masz racje, pewnie
ale kazdy moze inaczej ma w rodzinie i kazdy moze byc rozczarowany zadowolony lub wogole nie obchodzic
ja tez sie dziwilam prezentom np pod choinke itd uwazalam ze nasze dzieciaczki sa za male na wiele zabawek i ja np nie dostala 20 zabawek dla dziecka bo tlumaczylam ze mlody nie potzrebuje
np moja T. kupila te kostki Alkowi ale on ma tyle zabawek ze w sumie kolejne do kolekcji i do walania sie, bo on woli wszystko inne
mi bylo wczoraj przykro ze moja sis nie przyszla, to jest chrzestna, ale nie chodzi mi o zabawki bo kazdemu mowie ze ma duzo zabawek i maja nic nie kupowac
tylko o wspolnie spedzoy czas, bo ma wolne tylko niedziele i chcialam sie pochwalic ze raczkuje
I o to chodzi
Przykro moglo być bo to siostra i chrzestna ale może zwyczajnie zapomniała o DD?
Stary 2014-06-02, 11:42   #2235
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:

Wiesz, mój mąż nic nie kupuje mi ani na moje urodziny, święta, dzień kobiet itd.-olać, ale myślałam, że może zabłyśnie i chociaż zaskoczy mnie jakimś prezencikiem dla dziecka. I wydaje mi się, że jak teraz nie czuje tego, żeby to było święto to i za 10 lat tego nie poczuje. U nas ciężko z czasem spędzonym wspólnie. Ostatnio o wszystko się kłócimy

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 11:46   #2236
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
I o to chodzi
Przykro moglo być bo to siostra i chrzestna ale może zwyczajnie zapomniała o DD?
nie nie zapomniala, ale nie mogla przyjsc rano bo cos tam - ona wiecznie zajeta
a od 11 do 18 nie bylo nas w domu bo T. i dzaidkowie tza zaprosili nas na obaid
oczywiscie jakby powiedziala ze bedzie przyszlabym wczesniej

trudno ale dzisiaj ma wpasc na chwile, to mam nadzieje ze Alek nie bedzie spiacy i da czadu

Aleksander
Stary 2014-06-02, 11:50   #2237
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz, mój mąż nic nie kupuje mi ani na moje urodziny, święta, dzień kobiet itd.-olać, ale myślałam, że może zabłyśnie i chociaż zaskoczy mnie jakimś prezencikiem dla dziecka. I wydaje mi się, że jak teraz nie czuje tego, żeby to było święto to i za 10 lat tego nie poczuje. U nas ciężko z czasem spędzonym wspólnie. Ostatnio o wszystko się kłócimy
To tym bardziej prezenty nie zastąpią Gosi Taty
Stary 2014-06-02, 11:56   #2238
kasiuni_a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość
ja jeszcze nawet na podrozy poslubnej nie bylam zawsze cos: a to brak urlopu, choroba meza, moja ciaza, dziecko male, moja ciaza, dziecko male, moja ciaza, dziecko male, teraz dom i dziecko małe

Cytat:
A i jeszcze zapomniałam powiedzieć - wczoraj Pola dostała pierwszy raz mm na próbę (Nestle Nan) i wyduldała bez zająknięcia, yeah! Smakowało jej jak moje mleko. Cieszę się bardzo, będę mogła teraz bez obawy gdzieś wyskoczyć bez odciągania mleka w pośpiechu
super

Cytat:
U mnie średni DD bo pokłóciłam się z TŻ-tem. Łajza nic nie kupił dla dziecka... I nikt inny oprócz mnie nic jej nie kupił więc jak czytam co wasze dzieciaczki dostały to widać, że są oczkami w głowie w u wszystkich zainteresowanych.
moje dzieci nigdy nic nie dostają osobno od mamy i taty, prezent jest zawsze wspólny od rodziców

Mel B 14/14 +
kasiuni_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:03   #2239
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
hej

Miki tańczy do muzyki szczeniaczka buja się przód i tył jejuuuu

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
A zień topry

Czytam was troszkę, głównie w k. Ale nie mam jak popisać. .. pogoda u nas taka że już jestem zjarana na krewetke, Nina kapała się w basenie takiego lata jeszcze tutaj nie pamiętam

A w środę mam egzamin z norweskiego więc po nim pewnie będę częściej

kciuki za egzamin a co do pogody to fajnie macie. U nas taka w kratkę że mie wiadomo ani czy wychodzxić ani jak się ubrać

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość

Znowu mam tyły

Wczoraj świętowaliśmy z rodzinką Dzień Dziecka

Moja Julcia kończy dzisiaj 8 miesiąc życia

Ogólnie nie wiem co się dzieje,ale od trzech dni robi mega luźną kupę w kolorze zielonym Przeczuwam,że to w końcu zęby, ale jak na razie nic nie widać

Ja znowu mam jakiś dziwny ból jajnika po lewej stronie.Wczoraj myślałam,że umrę. Boli w zasadzie w miejscu gdzie rozpoczyna mi się blizna po cesarce. Także albo to to albo zakichany jajnik [COLOR="Silver"]
Wszystkiego najepszego dla Julci
Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
właśnie mi dziecko przeraczkowało jakieś 2m żeby zdobyć mój telefon pompki robią swoję

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość

pięknie ja wczoraj postawiłam butelkę pepsi na podłodze, a Emilka zaczęła się aż trząść i do niej podpełzała w wielkich "bólach" i okrzykach

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
Dziewczyneczki wracamymamy zrobić jonizacje i mierzyć przez miesiąc swoim metrem .na chwile obecna nie panikowaćUff ff

DZIĘKUJEMY!!!!!

Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
No i super

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:12   #2240
badzia987
Wtajemniczenie

Cytat:
To tym bardziej prezenty nie zastąpią Gosi Taty
Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

super

moje dzieci nigdy nic nie dostają osobno od mamy i taty, prezent jest zawsze wspólny od rodziców
Chodzi mi też o to, że poprostu mój mąż nigdy nie wychodzi z inicjatywą. Ja wiem, że jestem mamą i najlepiej znam potrzeby Gosi no ale mógłby się czasem wysilić.

U mnie w rodzinie ja osobno dostawałam jakieś prezenty i może dlatego mi tak jakoś dziwnie.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:13   #2241
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiuni_a Pokaż wiadomość

super

właśnie, nie mozna tak oddzielać : mama kupił, tata kupił
swego czasu jak byłam dzieckiem,miałam koleżankę która jak chodziłyśmy do sklepu po lody itp to miała zawsze dwa pieniążki, np 1zł od mamy i 1zł od taty i kupowała dwie rzeczy za to ,pilnowała idąc do sklepu która złotówka od kogo ,straszne

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:14   #2242
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość

brawo Lenka
Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Angelika, brawo dla Lenki!
Cytat:
brawissimo

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Lenka i Aluś maluchy za postępy
dzięki dziewczyny dzisiaj dalej daje czadu wiec chyba już jej zostanie tak do tego odwrocila się na plecy i przywalila glowa no ale nie pierwszy nie ostatni musi przecież wiedzieć ze trzeba delikatniej to robić...
Cytat:
matko co ja przeżyłam bawiłam się z Mikim teraz, robiłam "idzie rak..." a on wtedy mega zaciesza i otwiera mocno buzię patrzę, a on ma czarne podniebienie, ja już zawał,już do szpitala planuję jechać, ale zawołałam P. poświecił latarkąi co się okazało że młody miał przyklejony obierek z cebuli czerwonej i faktycznie grzebał w zakupach, musiał sobie wyjąć jak ja resztę zakupów układałam w lodówce

ale ciśnienie to miałam chyba 500/300
mały cwaniaczek ale dobrze ze to 'tylko' obierek...
Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Kornel dzisiaj dokładnie tak sam spał. Jak małe żółwie

Kaska ostatnio TŻ jadł obiad, Korn siedział koło niego, w pewnym momencie patrze, a Korn próbuje coś przelknac, szybko mu palucha do buzi, a ta mała glizda pół pieczary w buzi z talerza od TŻ.
dzięki no Korn widze kolejny maly agent
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość

brawo!

dzięki
Cytat:
Te fryty to byl moj drugi posilek, rano owsianka, a potem nie moglam zdzierzyc smrodu mlodej kapusty z koperkiem i nie jadlam obiadu. Zjadlam dwie nektarynki i kawalek babki drozdzowej do herbaty, a dopiero teraz kolacje.
Cytat:
dobre

zjadłabym coś dobrego- pizza? kebab? nie wiem sama
hmmm i jak tu się odchudzać jak się wejdzie na wizaż a tam o frytkach kebabie hmmm wy nie dobre

---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ----------

Cytat:
ja własnie zawsze dawałam przed spaniem, a wczoraj zapomniałam mamie powiedzieć, bo my na zakupach byliśmy i spał do 23 spokojnie, potem sie obudził, dostał pić, p/bolowy i spał ładnie.

wiesz może to działa przez 4-5 godzin, a potem znów zaczyna boleć ?? A ta pierwszą drzemkę dziecko ma chyba tak mocną, że p/bolowy niepotrzebny ??
a jaki dałaś p.bolowy ??

TEACHERKO super zakupy
Stary 2014-06-02, 12:15   #2243
doughnut_agg
Zadomowienie

Cytat:
patrzcie
https://www.facebook.com/chodakowska...type=1&theater

wow

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

a Ty zawsze jestes zadowolona? ji masz dobry dzien?
wyluzuj moze i Jula sie wyluzuje
a jak nie to moze przecwibolowy albo spacer? jakas muzyczka? pobaw sie z nia? na mojego dzialaja muzyczki,a moze spiaca jest znowu?
no oczywiscie, ze nie juz wyluzowalam, pobawilam sie z mloda, a teraz slodko kima

Cytat:
Wszystkiego Najlepszego dla Julki !!!

Kilka ostatnich dni podczytywałam ale całym serduszkiem byłam z Tobą i cieszę się, że wszystko jest w porządku.

Bideny Michaś

Hej

Ze sklepów to przychodzi mi na myśl IKEA, SMYK

Witam się

Spóźnione wszystkiego najlepszego dla naszych wątkowych Pocieszek

moj tz tez nic nie kupil i nie klocilam sie z nim z tego powodu, dzieci sa male i tak na razie jeszcze tego nie rozumia... glowa do gory... moj tz tez raz mi tylko zrobil prezent na urodziny, a tak to tylko zyczenia na rozne okazje. niektore modele juz tak maja i trzeba z tym zyc.

Edytowane przez doughnut_agg
Czas edycji: 2014-06-02 o 12:16
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:17   #2244
papalinka83
Zakorzenienie

Cytat:
my tez tdostalismy ze smiki zabawki ale Alek wolal kartonik od nich, no nic moze jeszcez sie zainteresuje
http://www.smyk.com/smiki-aktywne-kl...y-dla-dzieci-p
Ola dostała już wcześniej klocki aktywne z FP i bardzo lubi
Cytat:

Znowu mam tyły

Wczoraj świętowaliśmy z rodzinką Dzień Dziecka

Moja Julcia kończy dzisiaj 8 miesiąc życia

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ----------

Lola Brawa dla Alka
Sto lat dla Julci
Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
Larysa
ja podaję Ibum w płynie i pomaga na tyle, że (odpukać) czopka przeciwbólowego nie musiałam podawać ani razu
:
A jakie to ma znaczenie, czy w płynie czy w czopku, jak substancje te same?
Cytat:
Chodzi mi też o to, że poprostu mój mąż nigdy nie wychodzi z inicjatywą. Ja wiem, że jestem mamą i najlepiej znam potrzeby Gosi no ale mógłby się czasem wysilić.

U mnie w rodzinie ja osobno dostawałam jakieś prezenty i może dlatego mi tak jakoś dziwnie.
A jak w ogóle u was w wiadomej sprawie?

Pawełek 20.03.2015
papalinka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:19   #2245
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
no oczywiscie, ze nie juz wyluzowalam, pobawilam sie z mloda, a teraz slodko kima

.

Aleksander
Stary 2014-06-02, 12:24   #2246
vea7
Zakorzenienie

Kurcze dziewczynki, nie mogę się wbić, nie mogę nadrobić, bo Żuk wrzeszczy... a dokładniej piszczy
W sobotę się nauczył i cokolwiek się dzieje - cieszy się, wkurza, siedzi, stoi, to i PISZCZY
Głowa mi już kilka razy odpadła, spacyfikować go nie mogę, myśli zebrać też nie... a jeszcze obrazię się na spanie, więc wysiadam... dalej nie jadę... odezwę się jak mu przejdzie

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:25   #2247
MsLullaby
Zakorzenienie

Mnie dzisiaj czeka pakowanie, zakupy na wyjazd i planuje zrobić placki ziemniaczane po węgiersku

Adrianek
30.07.2015
Stary 2014-06-02, 12:26   #2248
katarzyna2811
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
hej
witam sie po weekendzie
byliśmy u moich rodziców na dwa dni, mieliśmy chrzciny w rodzinie
no i w sobotę wieczoremMichał był marudny,wykąpaliśmy go szybko,nakarmiliśmy i Misiek zasnął , po czym po 5 minutach obudził sie z mega płaczem,który sie tylko nakręcał, po 5 minutach to już nie był płacz tylko mega wrzask krzyczał, łzyleciały ciurkiem, wiergał nózkami i raczkami, coś okropnego, pchał rączki do buzi , chyba zęby dały się w znaki podaliśmy czopek,zanim zaczął działać minęło z pół godziny pewnie , Michasiowi zamykały się same oczy,padał z tego płaczu,ale że go jeszcze bolało to chlipał,zanosił się , wszyscy nosiliśmy go na zmianę, każdy miał już łzy w oczach tak nam było go szkoda, zasnął przed 22
wiem że nie będzie tego pamiętał ale ja z pewnością tak,strasznie było mi szkoda mojego Kochanego Dziecka , coś okropnego , słyszeć taki płacz
dobrze że zabrałam do rodziców czopki
kuzynka na chrzcinach poleciła mi nurofen w syropie ,kupię bo zanim czopek zaczął działać to sporo minęło
okropne przeżycie
a zębów dalej nie widać
juz sie boje co to będzie dalej

no to tyle u nas
powoli będę nadrabiać weekend
biedny Michaś. Oby przestały go męczyć

Cytat:
Napisane przez doughnut_agg Pokaż wiadomość
jak boga kocham oszaleje !! o co jej chodzi ?!

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
hello

u ja Cię... utknęłam na 36 stronie... i chyba nie pozostało mi nic innego jak Was szybko przelecieć
Oł jeee
Cytat:
Napisane przez logoasia Pokaż wiadomość

Cytat:
Dzień dobry!
Tak tak! U mnie też dzień i to sam poranek Ale dziwnie wchodzić na wizaż o tej samej porze co Wy Teraz tylko muszę wbić się w wątek

Nie chce zapeszać ale cała noc przez Polę przespana (w sensie bez przerwy śródnocnej na igraszki), więc jetlag już chyba prawie zażegnany
Jutro idziemy na basen, a dziś wyglądam a okno co chwila i liczę na chociaż godzinkę bez deszczu co by na spacer wyskoczyć..
Ogólnie masakra z tą pogodą, nie mam żadnych ciepłych ubrań dla Poli i wczoraj musiałam od bratanka za małe rzeczy zimowe brać bo nie mam jej w co ubrac tak pizga. A tuż przed moim przyjazdem upały - no co za pech ja się pytam

Dziewczyny, gdzie moge znalezc w PL takie rzeczy dla dzieci jak przewijaki, jakieś koszyki/organizery, mebelki dla maluchow etc? Chodzi mi o sklepy w których fizycznie mogę produkt namacać nie online
Ikea smyk albo jakieś dziecięce sklepy (przewijaki- bo koszyki pewnie nie )

Mój mał;y bączek się chyba nie wyspał. Coś mi piszczy dzisiaj, ale co się dziwić mnie też głowa pęka od pogody

Damian 23 01 2002
Mateusz 27 12 2005
Bartosz 18 09 2013
katarzyna2811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-02, 12:28   #2249
angelikada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
super gratki!

ja
Cytat:
No w końcu Brawo

Cytat:
Napisane przez katarzyna2811 Pokaż wiadomość
[QUOTE=rusałka_1;46696783]
brawo dla Lenki

[QUOTE]
dzięki dziewczyny
Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
Mojemu mezowi sie nudzi i rozwinal sie artystycznie na balkonie :P nie chcielismy inwestowac w kafelki bo to nie nasze mieszkanie i nie wiadomo ile pomieszkamy, a wykladzina jest ponoc bleee.... wiec z dedykacja dla Bartoszka powstalo cos takiego

http://zmniejszacz.pl/zdjecie/138/364490_balkon.JPG
ekstra!!!
Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
witam mamuski
dzień mamy w przedszkolu super adi pieknie mówił wierszyk i czadowo sie gibał w tle jak dzieci tanczyły kaczuchy....niby to nagrywaąłm kom al enie wiem czy cooś widac bo nie sprawdzałam...artysta mój mały
tż udało sie być na przedstawieniu a ja mało co się nie poryczałam jak adi poszedł dać mu prezent...tak strasznie się cieszył ze jest
a sebek znowu mnie zaskoczył po obiadku jkłade go na łózko zeby zmienić pieluszke a ten śmieję pełnym pyszczkiem i coś mi dziwnego śmigneło w oczach.... patrze a tam górna jedyneczka sie przebiła i druga już blisko
a ja głupia nic mu nie smarowałam ani przeciwbólowego nie dawalam ....ba nawet nie wiedziałam ze ząbki idą

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
moje budziki już dawno wstały

---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ----------

ps pisałyście nie raz że dziecko spadło z łózka a tu UWAGA dzisiaj JA SPADŁAM Z LÓŻKA
nie wiem co ja robiłam czy mi się coś sniło czy co ale równo gruchnęłam i nie wiedziałam co się dzie tż też nie wiedział...al;e jak sie zczaiłam co sie stało to zaczęłam styrasznie się śmiać
nie no padłam!!! Ty jesteś ekstra
wyobraziłam to sobie i myslalam ze wybuchnę
Stary 2014-06-02, 12:32   #2250
Lolaaaaaaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vea7 Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczynki, nie mogę się wbić, nie mogę nadrobić, bo Żuk wrzeszczy... a dokładniej piszczy
W sobotę się nauczył i cokolwiek się dzieje - cieszy się, wkurza, siedzi, stoi, to i PISZCZY
Głowa mi już kilka razy odpadła, spacyfikować go nie mogę, myśli zebrać też nie... a jeszcze obrazię się na spanie, więc wysiadam... dalej nie jadę... odezwę się jak mu przejdzie

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Mnie dzisiaj czeka pakowanie, zakupy na wyjazd i planuje zrobić placki ziemniaczane po węgiersku
nienawidze plackow ziemniaczanych ale po wegierku

Aleksander
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości