|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2431 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VIII
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post46583746 |
|
|
|
|
#2432 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2433 |
|
Spod wody.....
|
|
#2434 |
|
Zakorzenienie
|
Poszukuję odlewki Raving Etro
|
|
|
|
#2435 |
|
Zadomowienie
|
Bardzo, bardzo zależy mi na różnistych odlewkach: Juliette has a gun
![]() ![]() ![]() Odwdzięczę się czym tylko mogę (mam około 40 flakonów) więc może znajdzie się coś na wymianę??
|
|
|
|
#2436 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista po kolejnych zmianach:
- Benefit Under My Spell Noelle - ok. 25 ml / flakon 30 ml http://www.fragrantica.com/perfume/B...lle-18420.html - Valentino V edp - flakon 30 ml - zużycie widoczne na zdjęciu w wątku - Rihanna Rogue - 70 ml - mogę zrobić odlewkę lub za coś fajnego oddać flakon - Versace Woman edp - ok. 28/30 ml - Roberto Cavalli Acqua - 30 ml bez kilku psików - Celine Dion Belong - ok. 85 ml / flakon 100 ml - mogę oddać flakon lub zrobić odlewkę - Intimately Yours Beckham - 15 ml - Kenzo Air Homme - flakon 20 ml... http://www.fragrantica.com/perfume/K...zo-Air-75.html - Yves Rocher Iris Noir - 50 ml nowe zafoliowane - już niedostępne w sprzedaży! - Yves Rocher Voile d'Ambre - 50 ml nowe zafoliowane - Yves Rocher Werbena - ok. 90 ml / flakon 125 ml - Yves Rocher Kokos-Ananas - ok. 18/20ml - Miniatury: - Ralph Lauren Ralph - Aigner Explosive for Women - Micallef Seducteur odlewki oraz próbki: - Trussardi Python - ok. 7 ml - Prada Candy - 2 ml - Burberry Body Intense - ok. 1,7 ml - Valentina Valentino - ok. 1,2 ml - Gucci Flora Gorgeous Gardenia - ok. 1,2 ml - Escada Taj Sunset - ok. 2 ml - Cartier Eau de Concentree - 15 ml - fajny świeżak na upały ![]() - YSL Manifesto L'Eclat - 10 ml - Clinique Aromatics Elixir - ok. 4,5 ml - Comme de Garcons Wonderwood - 5 ml - L'occitane Amber - 10 ml - Mauboussin Historie D'Eau Amethyste - ok. 6 ml - La Perla Dark Extacy - ok. 5 ml - za coś super, z listy wish - Gucci by Gucci edp - firmowe próbki 2 ml (2 sztuki) - Lolita Lempicka edp - ok. 0,5 ml - Hugo Boss Deep Red - ok. 1 ml - Chopard Wish - ok. 1 ml - Marni - ok. 1 ml Niszowe: - Tom Ford Velvet Orchid - 10 ml - Tom Ford Plum Japonais - 5 ml - Bond No.9 - Central Park South - ok. 5 ml - Marc Buxton - Black Angel - ok. 9 ml - Rejouissance Yes for Lov - ok. 10 ml - Atelier Cologne - Rose Anonyme - ok. 10 ml - Jacomo Art Collection #8 - ok. 12ml - L'Artisan Cote d'Amour - ok. 2,5 ml - Sospiro Capriccio - ok. 4 ml - Creed Love in Black - próbka firmowa ok. 1/2 - Creed Fleurs de Gardenia edp - ok. 0,5 ml - Tokyo Milk French Kiss - ok. ok. 2 ml - Micallef Aoud Man - ok. 1-1,5 ml - Annick Goutal Sables - ok. 2 ml - Annick Goutl Songes - ok. 1,5 ml - Folies des Seasons Automne - ok. 1 ml - Lutensy: - La Fille de Berlin - ok. 1 ml - Douce Amere - ok. 1 ml - Fourreau Noir - ok. 0,2 ml Możliwe również odlewki z moich flakonów: Byredo Bal d'Afrique Molinard Nirmala - za coś super oddam flakon Mark Buxton Devil In Desguise Mark Buxton Wood&Absinth - lub mogę oddać flakon ok. 90 ml Thierry Mugler Angel La Rose Dior Forever & Ever Za coś super mogę jeszcze oddać: - Fendi Palazzo edt - 50 ml - nowe zafoliowane - Cacharel Promesse - 50 ml bez kilku psików - UNIKAT Zapraszam
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2014-05-31 o 10:10 |
|
|
|
#2437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2438 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2439 |
|
Zakorzenienie
|
ButterflyFlyAway, dziękuję, ale nawet mam na tej liście 1 ml Chopard Wish do oddania, więc całego flakonu nie chcę
|
|
|
|
#2440 |
|
Raczkowanie
|
ButterflyFlyAway wyślę ci na PW moje propozycje na wymianę.Jestem zainteresowana tym Wishem.
|
|
|
|
#2441 |
|
Zakorzenienie
|
ok
|
#2442 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jako dokładka
Lancome Hypnose Senses 30 ml nowe, zafoliowane zapraszam!!!! i w ogóle sporo u mnie flaszek i chce się ich pozbyć... ![]() ![]()
|
#2443 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam m.in. Flowerbomb EDP (i różanej, extreme ) w każdej ilości od 5ml w górę.
Oferuję to co w wątku, a jest w nim sporo nowości, bo zrobiłam wielkie uaktualnienie zbiorów (m.in. London i Noir de Noir TF )
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2014-06-01 o 01:12 |
|
|
|
#2444 |
|
Zadomowienie
|
Poratujcie. Potrzebuje Givenchy ange ou demon le secret. CK ONE. ENCRE NOIR PH. Mademoiselle edp i edt. Nie będę marudzić.
|
#2445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2446 |
|
Konto usunięte
|
Nadal mam na wymianę kilka próbek i odlewek. Nikt nie chce?
ODLEWKI Cacharel LouLou 8.5 ml Guerlain Aqua Allegoria Mandarine Basilic 8 ml Hermes Un Jardin Sur Le Nil 2.5 ml Sonia Rykiel Rykiel Rose EDT 9 ml Stella McCartney Stella Sheer 2006 EDT 10 ml Thierry Mugler Angel La Rose 3.5 ml Yves Saint Laurent Opium Orchidee de Chine 6 ml Yves Rocher Secret d`Essences Neroli EDP 4.8 ml Yves Rocher Voile d'Ambre Eau Fraiche 3.5 ml PRÓBKI (R- robiona F - firmowa BP - bez psikacza) Amouage Opus IV 2 ml F Amouage Jubilation woman 1.5 ml F Armani Prive Bois d'Encens 0.80 ml R Annick Goutal Petite Cherie 1.70 ml F BP Annick Goutal Eau de Charlotte 1 ml R Annick Goutal Rose Splendide 0.70 ml R Bond No.9 Perfumista Avenue 1.5 ml F Boadicea The Victorious Exotic 0.50 ml R Brosseau Ombre Orientale 1.4 ml F Brosseau Ombre Platine 1 ml R Brosseau Ombre Platine 1.2 ml R Brosseau Ombre Rose l'Original 0.70 ml R Cacharel Anais Anais 2 ml R Comme des Garcons 8 88 2 ml R Comme des Garcons Daphne 0.50 ml R BP Comme des Garcons Stephen Jones 0.70 ml R BP Comme des Garcons Luxe Patchouli EDT 0.70 ml R BP Comme des Garcons Luxe Champaca EDT 0.60 ml R BP Comme des Garcons Blue Cedrat 0.60 ml R BP Comme des Garcons Blue Encens 0.70 ml R BP Comme des Garcons Blue Santal 0.70 ml R BP Dior Dune 2 ml Donna Karan Wenge 2 ml R Delrea Emotionnelle 0.60 ml F BP Divine L'Ame Soeur 0.60 ml R BP Etro Etra 2 ml R E.Coudray Jacinthe et Rose 1 ml F Estee Lauder Amber Mystique 1.8 ml R Estee Lauder Wood Mystique 1 ml R Ginestet Le Bois 0.60 ml R BP Grosmith Amelia 0.50 ml R Grosmith Phul Nana 0.50 ml R Grossmith Betrothal 0.60 ml R Grossmith Hasu no Hana 0.50 ml R Grossmith Floral Veil 0.90 ml R Grossmith Shem el Nessim 0.40 ml R Grosmith Diamond Jubilee Bouquet 0.50 ml R Historiae Rose de France 0.50 ml R Hayari Parfums Broderie 0.60 ml R BP Hayari Only for Her 0.50 ml R BP Houbigant Quelques Fleurs Royale 1 ml R Jean Desprez Bal a Versailles 0.60 ml R Jo Malone Velvet Rose & Oud 2 ml R Jardins d’Ecrivains La Dame aux Camelias 0.50 ml R BP Jardins d’Ecrivains Gigi 1.9 ml F BP Lorenzo Villoresi Alamut 2.2 ml R LM Parfums O des soupirs 0.50 ml F L'Artisan La Chasse Aux Papillons Extr.0.70 ml R BP L'Artisan The Pour un Ete 0.50 ml R BP L'Artisan Nuit de Tubereuse 0.80 ml F BP L'Artisan Dzongkha 0.70 ml R Les Parfums de Rosine Rose d'Ete 1.4 ml F BP Les Parfums de Rosine Vive la Mariee 0.70 ml R Montale Aoud Damascus 2 ml R Majda Bekkali Tendre est la nuit 1 ml R Majda Bekkali Fusion Sacree (women) 1 ml Olfactive Studio Chambre Noire 0.80 ml R Perfumerie Generale Cuir Venenum 1.7 ml R Parfum d'Empire Ambre Russe 2.2 ml R Pro Fvmvm Roma Confetto 1.3 ml R Penhaligon's Bluebell 1.2 ml F BP Penhaligon's Lilly of the valley 1.3 ml F BP Rance Sur Mon Coeuer 1 ml R Rance Eau de France 1 ml R Rance Pauline 1 ml R Rance Josephine 1 ml R Rance Eugenie 1 ml R Rance Royale 1801 1 ml R Rance Eau Empire 1798 1 ml R Rance Eau de Noblesse 0.50 ml R Rance Tubereuse Amour 1 ml R Rance Avant le Jour 1 ml R Rance Jasmin du Malabar 0.50 ml F Rance Eau de la Couronne 1 ml R Rance Eau de Noblesse 0.50 ml R Serge Lutens Santal Majuscule 2 ml R Serge Lutens La Myrrhe 1.9 ml R Serge Lutens Vitriol d'Oeillet 2 ml R Serge Lutens Vitriol d'Oeillet 1.2 ml R Serge Lutens Cedre 0.60 ml R Tom Ford Lys Fume 1.9 ml R Viktor&Rolf Flowerbomb La Vie en Rose 2011 2 ml R Edytowane przez 201610111032 Czas edycji: 2014-06-04 o 21:49 |
|
|
|
#2447 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
Za coś fajnego wymienię Thierry Mugler Angel La Rose, flakon(tester) ok. 90/100ml.
|
#2448 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2449 |
|
Zakorzenienie
|
zmiany... trochę ubyło, trochę przybyło
![]() najświeższa lista: szukam Balmain Ivoire Próbki mają różne pochodzenie: z wymiany, z Sephory (S), fabryczne. Ich pojemność waha się od kropli na test do niecałych 2 ml. AA Guerlain Gentiana Angel Aqua Chic (S) Avon City Rush edp (tylko testowana) Boss Boss Intense Burberry Brit D&G The One Rose (S) Dior Miss Dior edt (S) Ferragamo Signorina Eleganza (S) 0,4 ml Gucci Rush (kropla na spróbowanie) Guerlain Cologne Du 68 Hermes Eau Claire Des Merveilles Honore’s Trip Kenzo 5:40 pm in Madagascar 0,3 ml Kenzo Madly edt (S) (kropla na spróbowanie) L’Occitane Verbena PG Cadjmere edt TDC Jasmin de Nuit YSL Nu edp (kropla na spróbowanie) Szukam głównie słodkich, kwiatowych, świeżych zapachów+ wszystko co mnie zainteresuje. Mogę oddać więcej za mniej
|
|
|
|
#2450 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymienię odlewki- interesuje mnie wyłączne nisza, gourmant, orienty bez oudu, kwiaty bez dominującej róży, owocowce
Blood Concept MA+ 4ml V&R Bonbon 4 ml Dior Mitzah 3 ml Tom Ford Plum Japonaise 5 ml PG Bois Naufrage 4,5 ml Nasomatto Pardon 2 ml Micallef Watch 4 ml Mogę zrobić odlewkę ze swojego flakonu: Orange Sanguine Za wish: Kilian Aphrodisiac, Love don't by shy Nasomatto Narcotic Venus Profumum Roma Dulcis in Fundo Xerjof Lira PG Musc Maori Rance Tuberouse Amour, Jasmin du Malabach mogę odlać ze swoich flakonów ( tylko za wish): Mbucuruya (max. 5 ml) Malle Portrait of Lady (max. 5ml) Profumum Roma Confetto Profumum Roma Dolce Acqua PG Praline de Santal Proszę o kontakt na PW gdyby ktoś był zainteresowany. Edytowane przez szozda Czas edycji: 2014-06-03 o 10:23 |
|
|
|
#2451 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2452 |
|
Upiór z Czarnej Chaty
|
A co byś chciała za niego oddać ze swojego wątku?
|
#2453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie 10ml Vengeance Extreme, jeśli jesteś chętna to w wątku mam poszukiwane. |
|
|
|
|
#2454 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam Womanity Eau Pour Elle i Womanity Aqua Chic, odlewek lub używek we flakonach
|
|
|
|
#2455 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładam rarytaski
![]() Guerlain Shalimar Fleur de Shalimar 2008 - ok. 2,5 ml Estee Lauder Pleasures Exotic - ok. 2 ml J. Simpson Fancy Nights - 2x 5 ml Plus możliwość zrobienia odlewki z coraz trudniej dostępnego zapachu: Sonia Rykiel Woman - Not for Men edp Zapraszam
Edytowane przez elizziak Czas edycji: 2014-06-02 o 12:12 |
|
|
|
#2456 |
|
Raczkowanie
|
Przypominam się z moimi flakonami na wymianę:
Celine Oriental Summer Nikita Slava Zaitsev Queen Latifah czerwona. Jeśli komuś coś wpadło w oko proszę o kontakt na pw. |
|
|
|
#2457 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2458 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję nadal CK one i L'par Kenzo? Męskiego Encre Noir.
Moje dobra: oza odlewkami mam też sporo flaszek w podpisie ![]() Odlewki: J. Simpson Fancy 8/10 ml Dsquared2 Shoe wood 5/10 ml Britney Spears Fantasy ok 3/5 ml CK DownTown 3/5 ml Gucci rush 5 ml Britney Fantasy 3/5 ml Rochas Tocade 2 ml odlewka Shalimar edp ok 3 ml Rihanna Rouge 8/10 ml S. Ferragamo Attimo 4/5 ml Bottega Veneta 2/3 ml Kenzo Amour 3/5 ml Paco Rabanne Black xs 8/10 ml Chanel 19 4,5/5 ml Hugo Boss woman (biała) 4/5 ml Michael Kors 5/10 ml Organza Indecence 2/3 ml Miss Dior cherie edp 8/10 ml
|
#2459 |
|
Wtajemniczenie
|
Szukam odlewki lub próbki YSL Vice Versa ,do oddania to co w wątkach
|
|
|
|
#2460 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Odlewki: Chanel Chance Eau Tendre - 10 ml bez dwóch psików Versace Vanitas - 9/10 ml L'Artisan La Chasse aux Papillons Extreme - 9/10 ml Chanel nr 5 Premiere - 10 ml Michael Kors Michael Kors - 8/10 ml Angel Oriental Soul PF - 5 ml D&G PF Intense - 5 ml Słoń - 9/10 ml Agent Provocateur Petale Noir - 10 ml Prada Infusion de Fleur d'Oranger - ok. 40/50 ml Flakony: Chanel nr 19 edt (refil) - ok. 24/100 ml Amarige - 14/30 ml Bouquet Vera Wang - ok. 15/50 ml Gucci Quilty Intense - 70/75 ml Miss Dior edt Originale - 85/100 ml |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.