|
|
#1231 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
Kciuki! Mnie tez nic nie wychodzi dzis. Pojechalam do dealera umowic sie na przeglad a tam zadnej informacji tylko klamke pocalowalam. Niewiele myslac pojechalam do innego punktu a tam to samo. W trzecie miejsce nie chcialo mi sie jechac. Jak tak dalej pojdzie, to bedziemy nielegalnie samochodem jezdzic... |
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Elllmi, oczywiście.
Często maluję kobietki z takimi cechami. Więc, jeśli chodzi o cerę tłustą, to ciężko o dobry BB, bo one najczęściej są rozświetlające i takie z założenia powinny być... A mocne pudrowanie BB mija się z celem... Ale - firma Celia wypuściła ostatnio lekkie, tanie podkłady w tubkach, prawie jak BB - o właściwościach matujących. Chyba były teraz dostępne nawet w Biedronce, po 7,99zł, jeśli dobrze pamiętam. Może powinnaś czegoś takiego spróbować? |
|
|
|
#1233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
własnie widziałam przed chwilą opinię o tym podkłądzie po prawej stronie na wizazu i sobie pomyslałam, że za taką cenę można spróbować; dzięki
|
|
#1234 |
|
Lurker ;)
|
Ale mnie pajac wkurzyl
Takze nici z wyjscia po buciki... moze pozniej same pojdziemy na spacer
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Kurna, dzwoniłam do Urzędu Pracy, żeby się dowiedzieć, co z tym moim wnioskiem o dofinansowanie i trzeba dalej czekać na decyzję. W piątek mija 30 dni! Pajace.
|
|
|
|
#1236 |
|
Zadomowienie
|
Marsi, kciuki są, Little też-mój TŻ czasem też ma takie pomysły także ten...
![]() Maluch dał pospać do 7:30 co jest w porzo całkiem, nigdy nie spałyśmy do 9 nie wiem jak to jest jak piszecie ![]() Elmi u mnie na uczelni z kolei się narzeka, że się uczyć trzeba Dzisiaj opadowo, wyszłyśmy tylko do biedronki po serki tutti a maluch wlazła w kałużę po kolana... Wrzucam Juliankę bo mnie Marsi chyba zaciula Zdjęcie do dowodu i basen w domu
|
|
|
|
#1237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o matko jaka ona boska, a na tym zdjęciu do dowodu cudeńkohehe z basenem to szalejecie, matko boska jak tu się poruszać po domu? dzieci ponad wszystko
|
|
|
|
|
#1238 | ||||
|
Raczkowanie
|
Hej !!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Natomiast S. L. i Marina (dobrze pamiętam ?) To kompletna całość. Moja rada taka : Albo zmienisz imię dla chłopca albo urodzisz dziewczynke sasasasasa Cytat:
![]() Wyniki odebrane czwartkowa beta 34 wczorajsza 234 więc jest dobrze. Na wizytę idę w przyszłą środę będzie gdzieś to połowa szóstego tygodnia i może już coś konkretnego zobaczymy? Mały w trakcie odsmoczkowywania. Jakoś nam idzie. Kilka razy się upomniał ale spoko spacyfikowałam. Jedyny minus to taki że malizna nie wie co ma z jęzorem zrobić i kręci nim jak krowa po pastwisku. Komicznie to wygląda :P Odmeldowywuję się Pa |
||||
|
|
|
#1239 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
jestem chwilowo- dziecie drzemkuje
Cytat:
łoł, nie mówiłam, ze Jula rządzi ![]() ![]() skromnie dziekuje za komplement Cytat:
Cytat:
wyslij go do mamusi- nie ma lepszego leku Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kciuki oczywiscie Ty jestes fantastyczna babka to przeciez wszystko ogarniesz |
||||||
|
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiesz co do opieki nad moim małym- on ma czasmi tak niespokojny sen nocny, ze wybudza sie non stop i wątpie, zeby to ktos ogarnął... Poza tym bez osoby towarzyszacej to na weselu tak dziwnie powodzenia na odwyku ![]() BLACK, gejosy ![]() MEDUZZA- Juliana rządzi w domu do wieczora |
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajowo, nawet nie wiesz jak się cieszęto teraz kochana musisz być ostrożna w tej podróży do Serbii a co do pogrubionego to sorry ![]() imię piękne fakt ale co tu wymyśleć jak naprawdę będzie chłopiec ?
|
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Julianka słodka, zdjecie do dowodu super, a basen w domu wymiata ![]() Dzięki
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
Marsii---> Ariel
![]() ![]() ![]() Mi się okres spóźnia i testowałam, ale I kreska(a byla możliwosc...oj była;p ) , jakos mi tak smutno chwilke było ;p Meduza, zdj Julianki do dowodu mnie powaliło - mega! <3
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2014-06-03 o 13:46 |
|
|
|
#1244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale by było nas do kompletu no właśnie a która następna? chyba ezzo coś glośno mówiła, kto wiem może po przyjeżdzie z urlopu wróci w dwupaku![]() a tak wogóle to Iffonka, czarna, Ewik kurde co u Was? nic się ciężarowki nie odzywają
|
|
|
|
|
#1245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama będę mieć problem z imieniem. Na razie mam pustkę .... Co do Serbii to wiem. Jade cały czas na luteinie ze względu na okoliczności a w przyszłą środę idę na wizytę. dowiem się co i jak. |
|
|
|
|
#1246 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i oby wszystko szło dobrze---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- a ja imię mam, tylko musimy wymyślić jak się w dziewczynkę wstrzelić
|
|
#1247 |
|
Zadomowienie
|
hej
Nie było mnie tu chyba z miesiąc mam nadzieje że mnie jeszcze pamiętacie. Ostatnio mamy bardzo ciężki czas, na uczelni mam maskre, przez tydzień byłam z Bartusiem w szpitalu rotawirusa miał, niestety TŻ w tym czasie był na delegacji i ja cały czas z nim sama, co się go musiałam nanosić to moje. Po wyjściu ze szpitala tak mnie zaczął brzuch boleć na szczęście na drugi dzień miałam wizyte u ginka i na badaniu dowcipnym zakomunikował mi że szyjka jest jakaś skrócona ale na USG wyszło że 37 mm więc niby spoko i mam się nie martwić. Ale jak się tutaj nie martiwic. A od wczoraj mały ma stan podgorączkowy i w nocy było nawet 38,5 ale teraz znowu 37,4 podejrzewam zęby ale sam już nie wiem. Sory że tylko tak o mnie ale kompletnie nie wiem co u was.
26.02.2013 18.11.2014 Edytowane przez iffonka7 Czas edycji: 2014-06-03 o 14:03 |
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spoko, ja ide we wrzesniu na wesele sama. Kto powiedzial, ze bez pary nie mozna dobrze sie bawic? |
|
|
|
|
#1249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Meduzzka Julianka cudna
Zalinkuj basen ![]() Jakajaka ale fajnie Cytat:
![]() Jutro testuj jeszcze ![]() ![]() Cytat:
Zdrowia i dbaj o siebie! |
||
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. . Widzę że na tapecie dwupaki
i chwilami mi się to udziela. .no ale ja to najpierw schudnąć musze i do budować kawałek chałupy żeby ze 3 pokoje mieć a to pewnie za sto lat. ..także tego![]() A ja dziś rano trening przy Antonio robiłam. .. dziewczyny jak on się ze mnie chichral to szokens .. nie mogłam się powstrzymać od śmiechu ani skupić na ćwiczeniach. Potem trochę marudzil ale te ponad 30 min jakoś daliśmy rade. A jak dzieć usnął to pędzikiem prasowanie... prawie 2 godziny...i obiad. .i jak konczylam to się maju obudził uff. Kurde nadal nie mamy fotelika do roweru:banghead: Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
Wstyd się przyznać ale poszłam spać z małym i spaliśmy 3,5 godziny
![]() Tak mi było trzeba snu że musiałam ![]() Idę poczytać co tam u Was się dzieje ciekawego
|
#1252 |
|
Zadomowienie
|
Mala, ja nie lubie spac w dzien bo pozniej nie ogarniam o co chodzi : P
Dziewczyny serdecznie Wam gratuluję nowych fasolek, to niesamowite, nie umiem sobie tego wyobrazic teraz Sama zdecydowanie jestem na nie teraz ze wzgledu na to, ze mieszkamy u tesciow ale pobyc chwile w ciazy, przypomniec sobie ta chwile jak sie mala rodzila *_*A basen to chwilowo byl, dajcie spokoj :P ale nie powiem atrakcja dla dziecia i dla nas Hope to jest dino center z Intexa. Dziekujemy za mile slowa ![]() Iffonka ojej ale musi Ci byc ciezko, szczegolnie ten szpital... podziwiam za sile!! Neti no to kciuki za wytrwalosc ![]() Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1253 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co w takim razie na ta sucha cere? Cytat:
powodzenia na szczepieniu! Cytat:
![]() robimy konkurs na imie dla synka Marsi? ![]() Cytat:
sliczna fotka do dowodu!!! Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1254 |
|
Zakorzenienie
|
Trzymajcie kciuki , idę do gina dziś. Zobaczymy co tam się dzieje.
Po wizycie dam znać ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1255 | |||
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dziękuję za kciuki i gratulacje! Wczoraj nie mogłam nic napisać bo Miś poszedł spać przed 22 a ja niewiele później.
Praca bardzo mi się podoba Jest masa rzeczy do opanowania, ale myślę że dam radę. Na razie robię same dniówki, póki się nie nauczę. Jutro jakieś szkolenie mam. Generalnie fajnie jest!Troszkę postaram się nadrobić. Cytat:
Cytat:
Ja dziś wypróbowałam musztardę, działa, Miś stwierdził że beee. Muszę go powoli odstawiać, bo jednak sporo trujących substancji się nawdycham, nie chcę żeby coś mogło mu zaszkodzić. Piękne! Cytat:
|
|
#1256 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu, do suchej cery to wszystko jest dobre.
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1257 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, nie zadawajcie się ze mną bo jestem kretynem, debilem i wogóle
jaką wtopę dziś zaliczyłam opisałam w k niech ten dzień się skończy bo nadciąga kataklizmidę spać chyba z kurami bo sieje zlą energią aaaa i pochwała dla Leosia nawet nie zapłakal na szczepieniu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Laurko ale super że Ci się podoba ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- moje dziecko wylo dziś ze śmiechu na tej reklamie http://vumag.pl/aktualnosci/makijaz-...und,62496.html Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-06-03 o 16:57 |
||
|
|
|
#1258 |
|
Lurker ;)
|
Ale piekna Panna Julianna
Wzielam klusce do domu tez, na upaly ale malusi, jak wyprostuje nozki ledwie sie miesci
|
#1259 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
mam chorego Tż w domu ![]() ![]() drugi dzień z rzędu Hania mi pospała do 7.30 ![]() ![]() hope to odkurzać już nie musisz ![]() elllmi ja mam BB z Eveline i jestem bardzo zadwolona ![]() marsi brawo dla dzielnego Leosia! Black pogłupieli w tym urzędzie:/ meduza ale Julianka słodzina Deli testuj jeszcze raz ![]() iffonka zdrowia dla Was Aga kciuki!!! laurko super, że w pracy Ci się podoba a jak Miś znosi?
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
To teraz mogę już oficjalnie ogłosić
jestem w 7 tc. Serduszko pięknie bije. Mam krwiaczka, ale wg pani doktor powinien się wchłonić.Jedyne co mi nie daje spokoju to to, że znowu styczeń. I czy nie robimy Zuzce krzywdy.....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

Często maluję kobietki z takimi cechami.
i sobie pomyslałam, że za taką cenę można spróbować; dzięki
Takze nici z wyjscia po buciki... moze pozniej same pojdziemy na spacer

cudeńko

a jeszcze do kompletu bedzie miał kuzyna 2 mies starszego, zeby tylko nie rozgonili towarzystwa
musiałam dzisiaj kupić redbula, bo kawa nie daje rady; jestem padnięta
no i rano siedzę cicho i się nie odzywam, bo nie mam o czym gadać

ale co tu wymyśleć jak naprawdę będzie chłopiec ?

22.05.2008
14.08.2011
chyba ezzo coś glośno mówiła, kto wiem może po przyjeżdzie z urlopu wróci w dwupaku