|
Notka |
|
Włosy kręcone: pielęgnacja, fryzury, inspiracje Forum dla osób z kręconymi włosami. Rozmawiamy o stylizacji i pielęgnacji loków. Wejdź, podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skręt na zakręcie - czyli offtopowo o życiu (z falą i lokiem) cz. IV
Też miałam takie plany, byłam w liceum na bio chem mat fiz i poszłam właśnie na politechnikę na projektowo laboratoryjny kierunek. Szeroki dość właśnie w znajdowaniu pracy, ale był zamawiany, multum ludzi na to poszło i za 5 lat przesycili rynek.... Ciężko właśnie ogarnąć temat jak będzie za 5 lat, ale fajnie by było na pewno w laboratorium pracować przy produkcji kosmetyków, wydaje mi się to fascynujące
![]()
![]() |
#32 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
W moim przypadku działa tylko i wyłącznie perspektywa kija i marchewki, jestem w stanie się przyłożyć do czegoś tylko, jeśli widzę jakieś korzyści z tego. Na chwilę obecną po prostu mam dość i chcę, żeby ten rok szkolny jak najszybciej sie skończył. :/ Przepraszam za moje wylewy, strasznie się to we mnie dusi.
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() hobbystycznie mogłabym sobie dorabiać rysunkiem jakby ktoś sobie chciał takowy u mnie zamówić, ale umiem rysować wiele rzeczy za wyjątkiem portretów.. a ludzie chcą portrety jak już i klops ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() A ja wam zazdroszczę, że wszystkie wybory jeszcze przed wami i jeszcze wciąż możecie decydować o przyszłości ![]() Edytowane przez 201605161428 Czas edycji: 2014-06-02 o 22:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#38 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Bioinformatyka- mam tam koleżankę, ale już zrezygnowała bo nie była zadowolona. Ja się musze wziąć za czytanie do pracy licencjackiej w końcu bo mam konspekt oddać za 2 tyg ![]() A teraz idę się pobarać z genetyką ;]
Edytowane przez Agnes93 Czas edycji: 2014-06-03 o 10:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Cześć Wam
![]() ![]() Bijum ja jestem na zwykłej informatyce. Programowanie da się ogarnąć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;46728258]Cześć Wam
![]() ![]() Bijum ja jestem na zwykłej informatyce. Programowanie da się ogarnąć ![]() Dokładnie, wszystko na studiach jest do ogarnięcia (oprócz zakuwania jak na prawie czy medycynie, nie cierpię pamięciówek ![]() I nikt nie zakłada, że wszystko po liceum się umie, wręcz przeciwnie. Osoby z brakami np. w matmie bardzo szybko nadgoniły (o ile były inteligentne, a nie znalazły się na studiach z przypadku). Ja nienawidziłam w liceum fizyki, byłam z niej nogą i nic się nie uczyłam, poszłam na wydział mechaniczny i spokojnie dałam radę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zadomowienie
|
The Unlike gratki
![]() Neta mi przywrócili to szaleję ![]() ![]() Napaliłam się na stanik, a nie mam kasy. W dodatku przyszły mi uber luksusowo wyglądające gacie, ale chyba na anorektyczkę, bo jak przymierzałam, to 3/4 tyłka mi wypadło na wszelkie możliwe sposoby. Żeby nie było, zwykle 34/36 noszę i jest ok ![]() ![]() ![]() Rolka przyszła, zakupy z Korei przyszły, do pełni tymczasowego szczęścia potrzebuję jeszcze butów, spódnicy, bielizny i powalającego efektu po fryzjerze ![]() Także witam w nowym offtopie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#42 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
W piąteczek
![]()
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
Azidde,
![]()
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O ile na rynku da się za 8-10 zł kupić ładne gatki (na 2-3 miesiące, bo się szybko prują, ale to nic ![]() A co do małych gaci - jak kupuję na rynku, to często to są jakieś chińskie fatałaszki. Nie przeszkadza mi, bo zawsze sobie jakieś śliczne wygrzebię. No i zwykle kupuję najmniejsze, bo noszę na tyłku rozm. 34, czasem 36. Ale w ostatnim czasie kupiłam 2 pary takich, że właśnie tyłek mi się nie mieścił, a mam naprawdę mały. Podejrzewam, że takie gatki byłyby dobre dla 12-letniej dziewczynki, ale nie jestem pewna, czy takie dziewczynki noszą sexy koronki. Chociaż kto wie, czasy się zmieniają. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Moderator
|
Też lubię ładną bieliznę, raz od tżta dostałam w prezencie taki kremowo-czarny zestaw i jestem zadowolona, można kupić w H&M.. aczkolwiek mam obawy bo mi tak wszystko rośnie tu i ówdzie i staniki się robią za małe, też muszę kupić ze dwa na co dzień
![]() ![]() Chociaż fakt, bielizna w naszym kraju jest droga taka ładna... tu przyznam że za 5-10 funtów można dorwać bardzo ładne staniki, a gatki to tak 3-5 funtów. Tak samo kocham bluzki jakieś z koronką czy sukienki, np. z rękawami koronkowymi ![]() Oczywiście nie szaleję nie wiadomo jak, lubie ładne i wygodne rzeczy przede wszystkim i ze względu na wiek pewnych rzeczy bym nie ubrała bo uważam ze jestem troszke za smarkata i są jakieś limity ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Mi się ostanio Tż zaoferował sprezentować stanik. Kiedyś kupowałam np w H&M, teraz u pani dobierającej. Tylko trochę mi się przytyło i poprzednie zaczynają mnie cisnąc.
Klaudenc to ty z rocznika tegorocznych maturzystów? Myślałam, że starsza jesteś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Moderator
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;46733524]
Klaudenc to ty z rocznika tegorocznych maturzystów? Myślałam, że starsza jesteś.[/QUOTE] Nie, 18 lat mam w tym roku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 | ||
Raczkowanie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;46728258]Cześć Wam
![]() ![]() Bijum ja jestem na zwykłej informatyce. Programowanie da się ogarnąć ![]() Taką mam też nadzieję, że jakoś bym to przełknęła. Od zawsze lubiłam grzebać w komputerze, uwielbiam rozkręcać stacjonarny co do śrubki, żeby go czyścić xD Takie moje małe zboczenie. W szablonie bloga też mogę szperać godzinami i strasznie mnie to cieszy, jak mi jakiś kod działa, ale taka java to już mnie przeraża. Cytat:
![]() Cytat:
Ooo, ja też mam straszne zboczenie do ładnej bielizny ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#51 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio chodzę do sklepu typowo bieliźnianego, co to ostatnio modne, ten cały brafitting, ale tam właśnie ceny są 120-160 zł. Z tym, że są dopasowane i na pewno lepszej jakości, bo jeden noszę już prawie 1,5 roku i nic się z nim nie dzieje, nie mechaci się, koronka się nie strzępi, nawet mi sie nie rozciągnął. Zapinam się ciaśniej, ale to raczej dlatego, że trochę schudłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() ![]() i tak nie lubie staników nosić, przez większosć tygodnia ich nie noszę - jedynie do szkoły albo pod niektóre sukienki czy żeby facetowi mojemu było miło. a tak to nie, nie lubię jak mnie coś uwiera i czyma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak nosiłam 75E, to też mnie uwierał, nie lubiłam, ale nosiłam, bo coś musiało mi trzymać te cyce, ale tak naprawdę to nie trzymało. Jak mi babka w sklepie powiedziała, że prawidłowy obwód na mnie to 65 to szok i że przecież będzie uwierać. A nie uwiera, bo trzyma się w jednym miejscu, nic się nie przesuwa, nic nie trzeba poprawiać. Z niektórych firm to nawet i obwód 60 by mi się przydał, niestety polskie firmy z reguły 60tek nie szyją. Dodam, że nie jestem chudym patykiem. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Moderator
|
Cytat:
pod sukienki nie lubię zakładać chociaż z drugiej strony nie chcę być deską to założę co by lepiej wyglądać. Też nie jestem patykiem i nie wiem jak sie brać za dobieranie czegoś bo nie lubię niczego przymierzać i spedzać x godzin w ciuchowym sklepie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Moderator
|
Cytat:
![]() Mój to ma jakoś większy ciesz, jak akurat założę ładną bieliznę którą będzie mógł ściągnąć bo jak sama ściągnę to już takiego ciesza nie ma... zawsze mówi, że kobieta jest lepsza jak nie wszystko widać i trzeba ja odkryć bo jak odkryta to tak wyobraźnia nie działa czy coś - nie jestem facetem więc nie wiem jak to jest dokładnie ![]() Dodam, że mój mężczyzna szanowny ma dobry gust ciuchowy i lubi ze mną chodzić na zakupy i mi doradzać z kolorami, kształtem ubrań itd., wiec tacham go zawsze ze sobą ![]() Edytowane przez Klaudenc Czas edycji: 2014-06-03 o 17:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Konto usunięte
|
Ja też kupowałam kiedyś 75B(chociaż jak je kupowałam, to może takie nosiłam). Jeszcze gdzieś leżą te staniki.
W stanikowym sklepie dobrała mi 70D. Ale muszę znowu iść, bo druty zaczyną mnie uwierać. Za swój z Avy zapłaciłam około 70 zł i też prawie się nic z nim nie dzieje tzw nie rozciąga się itp. Cytat:
![]() A co do javy itp jest sporo tutoriali. Sama dopiero w tym roku napisałam w niej kilka programów. Teraz piszę stronę w technologii asp .net na projekt. Też dla mnie wszystko tam jest nowe, ale odpalam tutorial na youtube się nie zniechęcam. Klaudenc to młodo zamieszkałaś z facetem. Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2014-06-03 o 18:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | ||||
Zadomowienie
|
W piąteczek o 16 proszę jeszcze kciukać
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#59 |
Moderator
|
Aziddee - też nie wydaje dużo na ubrania, jeśli już coś kupuję droższe to właśnie staniki lub buty - bo buty u mnie maja być na każde warunki, każdą okazję i kazdą pogodę, mają przetrwać wieki i być niezniszczalne. póki co mam dwie pary takowych, ogólnie posiadam cztery i starczy.
szafa zawalona butami, dodatkami i mnóstwem ciuchów nie dla mnie ;D najdroższy ciuch jaki kupowałam to było pewnei max 15 funtów, normalnie jest to koło 10 - kocham sukienki. Ze stanikami sie rozkręcam bo nigdy nie kupowałam wcześniej takich burżujskich na te moje deski xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak sobie żartuję, każdy facet lubi co innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.