|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Malinowa_mamba13 dziękuję za miłe powitanie
![]() oj mi też się jakieś okropieństwa śniły...byłam świadkiem koronnym, a skąd mi się to wzięło to nie mam zielonego pojęcia... Ilsa Lund u mnie kolory nie zdadzą egzaminu, ostatnio strogonowa zrobiłam wyszedł za☠☠☠i...ty no i jaki był problem pieczarki mężowi przeszkadzały i kręcił nosem....._agg_ u mnie znajomi traktują zmywarki jako szafki do naczyń, bo jak chce im się pić to i tak nie włączą zmywarki tylko wyciągną 2 kubki i umyją ręcznie ja osobiście nie jestem przekonana, kiedyś miałam z nimi do czynienia i jakoś nie potrafiłyśmy się dogadać- moja mamita to ma zmywarkę, ojciec wszystko zmywa więc ma suuuper ![]() jejkuś faktycznie zasuwacie nieźle, ja zamiast się na pracy skupić to twardo w klawisze klepie ![]() Miss Saeki ja chyba tylko obiad, a jak będzie ładna pogoda to może uda mi się wstawić pranie ![]() dzisiaj mam w planach dopaść nową mini menzurkę, bo ostatnią nacieszyłam się tylko 2 x ja się przymierzam do Ósmoklasiści nie płaczą, ponoć bardzo fajny widział ktoś?
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
w poprzednim mieszkaniu nie mieliśmy zmywarki i....... naczynia żyły swoim życiem
|
|
|
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale pędzicie z postami.
Super, jest co czytać do kawy. Nie wyobrażam sobie poranka bez kawy. Kombinuję co na obiad. Może zrobię dzisiaj makaron na słodko z serem i musem truskawkowym.
|
#184 | |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny, przyjmiecie mnie?
Wątek idealny dla mnie, bo jestem gdzieś pomiędzy Chujową panią domu a Perfekcyjną , więc myślę, że to miejsce dla mnie ![]() O mnie: 26 lat, po 2 kierunkach studiów Praca: stresująca bardzo niestety ![]() Superfajny TŻ, 7 lat konkubent, od niedawna wzorowy mąż Status pani domu: w lipcu przeprowadzamy się do mieszkania, które będzie własne za 20 lat Mieszkanie jest z rynku wtórnego, w dzielnicy zielonych płuch warszawy, tuż obok lasu Plan: urządzić czyste, schludne mieszkanie, bez meblościanek i durnostojek ![]() Cytat:
pamiętaj też o psiakach ze schroniska ![]() Macie zwierzęta ogólnie? Nam się marzy pies, ale całe dnie nie ma nas w domu ze względu na pracę więc na razie mamy świnkę morską, bardzo fajną i przytulaśną, ale też z charakterem. Niestety ma dużego, nieoperacyjnego guza i strasznie przeżywamy to, że niedługo już jej z nami nie będzie
|
|
|
|
|
#185 |
|
Niepoprawna optymistka :)
|
ja na szczęście mam zmywarkę i jest to mój mąż
nienawidzę zmywać garów... wiadomo czasem trzeba ale jak nie muszę to jakoś się nie rwę do tego
|
|
|
|
#186 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Ja muszę się czuć bezpiecznie przy Tzcie - gdyby ktoś nas napadł musi mnie i siebie obronić Takie jakieś zboczenie mam Cytat:
Chyba wykombinuje coś takiego w weekend
|
|
#187 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kocham mojego śmierdziucha Cytat:
nie działało nawet - ja robie obiad, ty zmywasz, bo zawsze próbowałam się wymigać w końcu po tygodniu stiwerdziałam,że trzeba pozmywać,ale ile było cierpienia |
||
|
|
|
#188 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Mam adoptowaną rodowodową sukę rottka
|
|
#189 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W kwestii zwierzaków mamy chomisię, która jest bardzo kochana i miziasta. Taki przytulasek. Wcześnieje mieliśmy jeszcze drugiego chomika, który za to był bardzo charakterny i wszędzie było go pełno. Cytat:
|
|||
|
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#191 | ||
|
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
u mnnie było podobnie tyle, że Tż przestał mnie prosić, szantażować i zaczął zmywać ![]() trochę załuję, że nie mamy zmywarki ale nie ma miejsca w naszej kuchni na nią
|
||
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
ja zmywać mogę, ale nienawidzę jak mi się dorzuca naczynia do zlewu
grrrr krew mnie wtedy zalewa...... ale za to nie lubię obierać młodych ziemniaków i w tym wyręcza mnie tż Dagunia wtedy nie ma co stawać do walki tylko trzeba brać nogi za pas!
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba jeszcze bardziej nienawidzę stosu brudnych naczyń w zlewie i konieczności wyciągnięcia z dna jednego talerza aby zjeść śniadanie....
Ha, zainspirowana blogiem jaki podrzuciła kashmirka biorę się za zrobienie jadłospisu na przyszły tydzień W końcu już będę mogła gotować we własnej kuchni
Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2014-06-04 o 10:00 |
|
|
|
#195 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak serio teraz takie czasy że chyba lepiej się nie wychylać bo można z głupiej zaczepki nie wyjść z życiem, vide ta akcja w zeszłym roku w Poznaniu: http://poznan.naszemiasto.pl/artykul...4341,t,id.html ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#196 | ||
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Ja lubię zmywać Cytat:
Nie lubię biegać
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#198 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
![]() Z Pudzianem trafiłaś - na mojego Tzta tak mówią
|
|
#199 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my mamy z Tż taki stosunek do przemocy, że jest to zło i absolutna ostateczność no ale jak to się mówi "czasem nie ma wyjścia" pamiętam jak Tż na jedną z pierwszych naszych randek przyszedł z podbitym okiem no i wywiązała się bójka, siła wyższa jak mówią
|
||
|
|
|
#200 |
|
Zakorzenienie
|
mój na szczęście spokojny, nie jest skory do bójek. nie chciałabym z kimś takim być, kto gdzieś chodzi a potem wraca poobijany
|
|
|
|
#201 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można i tak ![]() ![]() ![]() Cytat:
W ogóle zalinkowałam ten blog w pierwszym poście. Będę w nim wrzucać też linki do ciekawych porad jakie pojawią się tutaj w wątku
|
||
|
|
|
#202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W nowym mieszkaniu pierwszy raz w życiu będziemy mieli ZMYWARKĘ tak mówicie o obiedzie, ja dziś zrobiłam w pudełku do pracy makaron z ricottą i suszonymi pomidorami - trochę białeczka po wczorajszych ćwiczeniach
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-06-04 o 10:16 |
|
|
|
|
#203 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
|
|
#204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wieczne afery były o zmywanie
|
|
|
|
|
#205 |
|
|
mój też raczej do spokojnych należy
![]() a co do zmywania to ja jak muszę już się brać za to to wolę myć na bieżąco wolę najpierw pozmywać gary i potem jeść niż dowalić talerze i się załamywać ile tego wyszło |
|
|
|
#206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zmywanie naczyń to dla mnie największa kara
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja młode ziemniaki obieram obieraczką do warzyw ![]() mój jest oazą spokoju i opanowania, nigdy nie widziałam go wkurzonego czy bardzo zdenerwowanego, aczkolwiek mówi że jak komuś uda się go wyprowadzić z równowagi to ratuj się kto może może się kiedyś przekonam
|
|
|
|
|
#209 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ha, zazdroszczę. Mój może nie pije wyjatkowo dużo alko, wódki nie poja w ogóle, czasem jak się z kumplem spotkają to wypiją po 2 drinki whisky z colą, ale za to na obiad to on by najchętniej "zjadł" piwo. Dzień bez piwa dniem straconym. Chociaż jak pracuje na popołudniowe zmiany to nie pija w ogole... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

pieczarki mężowi przeszkadzały i kręcił nosem.....
ja osobiście nie jestem przekonana, kiedyś miałam z nimi do czynienia i jakoś nie potrafiłyśmy się dogadać- moja mamita to ma zmywarkę, ojciec wszystko zmywa więc ma suuuper 

Super, jest co czytać do kawy. Nie wyobrażam sobie poranka bez kawy.
06.09.2014 

myślę że byłoby łatwiej gdyby Tż nie spędzał tylu godzin w pracy i miał czas żeby spokojnie zjeść, ja co prawda robię mu śniadanka na wypasie i obiady na wynos ale jak on je w domu tylko obiadokolację ok 21 to naprawdę ciężko mu dostarczyć wystarczającą ilość kalorii
ale z dwojga złego wolę że jest tak niż gdyby był grubaskiem 
Chyba wykombinuje coś takiego w weekend
w końcu po tygodniu stiwerdziałam,że trzeba pozmywać,ale ile było cierpienia