|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Jejciu jakie historie, masakra.
Przynajmniej ta kolezanka mogla jakas walowke dla Was przywiez,mimo,ze sama wegetarianka. Pobyt u Was lepszy niz w sanatorium..... Cos czuje, ze garstka z nas czeka lada moment @ , jakies nerwy, podniesione cisnienie O i Witam nowa uczestniczke naszego watku, w jakie strony Norwegii sie przeprowadzasz??.
|
|
#1412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak... Mniej skomplikowane było żebyście wy płacili za to wszystko i wasz czas dojazdu itd Eh Bling ja niemam @ to sie nazywa krwawienie z odstawienia hehe. Ale tak na serio to chciałabym zeby mi tak zostało. Bez plastrów miałam okropne @ i pol mies bólu bo i przed z 2 tyg mnie wszystko bolało masakrycznie. Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#1413 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem mistrz. Nadrobilam wszystko. Przepraszam za brak udzialu ale mam ostre zapalenie migdalow i jestem na zastrzykach i przez ostatnie dni ciezko mi sie bylo do komputera dostac bo wstawac poprostu nie moglam, ale mysle ze juz z dnia na dzien bedzie lepiej bo dostaje dosyc ostre zastrzyki takze mam nadzieje ze teraz juz tylko naprzod a nie w tyl.
|
|
#1414 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mnie rozwolnienie zlapalo tuz przed wyjsciem do pracy dobrze ze sie wyrobilam wczesniej niz zazwyczaj. |
|
|
|
|
|
#1415 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
oby nie skończyło się na słomianym zapale... ![]() Cytat:
Taka histeria, takie nerwy, że najlepiej było w ogóle do mnie nie podchodzić... Cytat:
U mnie szaleństwo zakupowe nadal trwa... wczoraj kupiłam laptopa nowego... Fakt, że już dawno mówiłam, że muszę sobie go w końcu kupić, ale chcialam to zrobić za kilka miesięcy.. a wczoraj Tż z kolegą znaleźli super ofertę na ebay'u i podczas, gdy ja się zastanawiałam i głośno wymieniałam wszystkie za i przeciw, to Tż już go kupił... brzydal :P ale było tylko 17 h do końca oferty, więc nie było czasu na zastanawianie się... a do tego w niedzielę do Londynu jedziemy... chyba naprawdę będę musiała schować kartę i poprosić Tż o zmianę hasła :P Dobra wiadomość dziewczyny! Za 2 tyg się przeprowadzamy część z Was pewnie wie jak to jest... I wyobraźcie sobie, że wczoraj nasz obecny landlord przysłał kogoś, kto wysprzątał cały dom.. W łazience to aż boje po oczach, tak lśni... Cwaniak przysłał teraz, bo za 2 tygodnie już nie będzie tak sterylnie, ale nadal czysto, więc ktoś nowy będzie zachwycony... Chyba ukruje gdzieś pod materacem liścik z opisem jakie tu warunki panują na prawdę ![]() Przyjemności mieszadełka
|
|||||
|
|
|
|
#1416 |
|
Wtajemniczenie
|
Regazza - powodzenia z przeprowadzka. Ja robie Acca. Kosztuje ale w dlugim okresie ma sie zwrocic
powiesz co dokladnie chcesz wiedziec.A gdzie teraz mieszkacie? W jakim miescie? Ja po egzaminie bede planowac kolejny wypad do Uk. Padam. Ale juz w pracy wiec do roboty. |
|
|
|
|
#1417 |
|
Zakorzenienie
|
Powodzenia w nowym miejscu zamieszkania.. Ja nie wiem jak to jest z tymi domami w UK, ale jak oglądam czasami na daft.ie mieszkanka do wynajęcia tzn. patrzę na ceny, wygląd, a przede wszystkim łazienkę (!) to większość takich tańszych ale nawet drogich lokalów nie przechodzi nawet mojego minimum
A te pokoje, które można wynająć już od 70-80 euro z rahcunkami tygodniowo to wyglądają bardziej jak speluna niż jak pokój, a nie chcę sobie wyobrażać reszty domu :< Ja nie wiem, czy to ludzie mieszkający w tych pokojach/mieszkaniach/domach je tak urządzają czy landlordowie już takie zaniedbane oddają :/ Jeden kumpel mieszkał w samym centrum w klitce 2mx2m za 50 euro tygodniowo, a są też takie mieszkania w Cork, że za 100 euro masz double bedroom z łazienką w centrum i nawet akceptują parę. No, ale rzadko zdarzają się takie uciechy, poza tym co to za przyjemność prawie 4 lata mieszkać w pokoju-klitce nawet bez własnej łazienki :P a ja sobie nie wyobrażam, nie rozumiem, zwłaszcza przy pracy na full-time.. ale może na coś zbiera, nie wiem Nie wiem jak jest w innych krajach ale w Cork to ze skrajności w skrajność od totalnej ruiny za dość sporą kasę po całkiem fajne, nowe mieszkanko za niewiele... ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- hahaha ja @ dostałam dzisiaj To tłumaczy, czemu nie chciało misię ćwiczyć przez ostatnie dwa dni, skąd ciąg do jedzenia i migrena :P Ale kolejna wiadomość od matki natury ,,nie jesteś w ciąży''
Edytowane przez gorzala Czas edycji: 2014-06-04 o 09:16 |
|
|
|
|
#1418 |
|
Zakorzenienie
|
Paulinka duzo zdrowia. Matko u nas znowu pada ale potem pt, sob , nd ma byc po29C.
Do tego jakies glupie sny mam ( ale serducho Az dygocze potem naprawde). Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1419 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajnie, że się przeprowadzacie ![]() gorzala, basen jest super i bardzo pomaga, niestety ma też swoje złe strony :p strasznie wysusza mi skórę, pomimo tego, że od razu biorę prysznic, robię peeling i nakładam balsam. Nie wspomnę o włosach, które przy częstym użytkowaniu robią się piórkowate. Ale i tak chodzę czasami paulinika, zdrówka!! Śniło mi się dzisiaj, że ja i moja najlepsza przyjaciółka byłyśmy w ciąży i miałyśmy termin porodu dzień po dniu. Rodziłśmy w domu Ona pierwsza rodziła, nic ją nie bolało, trochę sie zmachała, jeszcze sama sobie to dziecko wyciągała, okropne ;p potem wstała i była jak nowo narodzona Ja dzień później również rodziłam bez jakiegokolwiek bólu, następnego dnia już na miasto wyszłyśmy razem, jak gdyby nigdy nic ![]() Dziecko niby było mojego TŻ, ale ja w Polsce rodziłam, a jego nie było i chyba nie byliśmy już razem ![]() Takie dziwne sny mam ostatnio... ooo irenkaaa, jakaś telepatia, teraz widzę, że akurat o snach napisałaś, że dziwne masz
Edytowane przez Harika Czas edycji: 2014-06-04 o 09:31 |
|
|
|
|
|
#1420 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wrrr...dzien dobry...:/
Od dana jestem zla. @ nadchodzi i wcale mi to nie pomaga w byciu milym dla kazdego...:/:/ Cytat:
nie. i nie zamierzam. Cytat:
Cytat:
Regazza, z mgr sie zgodze. moja tez moge sobie w kominku ( shit, nie mam kominka) rozpalic:/ moj Tz skonczyl jedynie pierwszy rok studiow...tylko ze jest bilingualny i oprocz tego mowi w kilku innych jezykach to ma swietna prace i genialna kase z tego... po cholere ja sie 5 lat na Uni jak osiol meczylam? zeby miec najlepsze stopnie, zeby miec stypendium, zeby wszyscy byli ze mnie dumni. Byli, jak dostalam papierek...a pozniej wyjechalam do bawienia dzieci. żałosne. Kochana, ta moja ksiezniczka nawet nie chce slyszec o lekarzach. bo on juz byl u wielu, nikt mu nie pomogl to juz nie bedzie chodzil.no rece mi opoadaja. juz nic nie mowie...ale szczegolnie przed @teraz jestem taka wsciekla, plus on w nocy kaszle i kicha...jezuuuuuu jak wyparowalam dzis rano z pokpju i jeszcze zobaczylam ze znowu nie zamknal zmywarki ( on ma taki glupi zwyczaj zostawiania zmywarki otwartej. z tymi drzwiami komoletnie na dole. dopiero wczoraj mu mowilam zeby nauczyl sie ja zamykac)... wrrr krzyknelam jego imie. slysze z jego officea " co?" odpowiedzialam ladnie po polsku " g*wno!" trzasnela drzwiami od sypialni i udaje ze dalej spie wlasnie. wrrrr...jak mi dzis wejdzie jeszcze w droge to go zabije przed jego 30 urodzinami. a z ta ksiegowoscia u nas jest tak samo podobno, kursy sa mega drogie, ale....ogloszen z praca multum! i zarobki calkiem milusie!
|
|
|
#1421 |
|
Zadomowienie
|
roux666, aż od ciebie bije PMSem
|
|
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem w związku z obcokrajowcem-V część pogaduszek Mieszadełek.
Gorzala oj nie zawsze Praca na tzw ,, full time" daje to ze mozesz sobie cos dla siebie wynajac typu mieszkanie czy dom. Dam co przyklad ; ceny wynajmu apartament 900e najmniej w okolicy gdzie mieszkalam a czasem 1300 e zalezy na ktorym pietrze I czy 2 czy 1 pokoj + salon. Dom okolo 1000 e. Do tego oplaty gaz, prad, net, tel, jedzenie zycie it'd. Z pracy ktora mialam mialam niby full time ale czasem bylo 20 godz w tyg ( zimowe miesiace) choc w tym roku I bywalo mniej a jak jest wiecej godz to okolo 40 np na tydz to potem w dwutygodniowej wyplacie byl wiekszy tax I na jedno wychodzi jakby sie pracowalo 30 -35godz na tydz Bo tyle zazwyczaj bylo w normalnych czasach. Wiec z wyplaty 2 razy po 600-620 e to wychodzilo z 1250max na mies a w zimowych mies czasem 800 e a nie wyobrazam sobie przy takich zarobkach placic za dom Okolo 1000 e I do tego dochodza rachunki I tak naprawde gdzie zostaje cos na zycie ? Samo jedzenie I chemia to z 200 e no na dwoje troche wiecej. Zalezy jak kto je I gdzie kupuje a gdzie jakis ciuch czasem.
Przerwy niepłatne w pracy wiec od tych 35 godz na grafiku trzeba było sobie odjąć 1 godz i 15 min z każdego dnia Mi sie nie udalo wynajac w 7 lat nic tylko dla siebie Bo za pokoj z lazienki placilam od 400-580 euro za miesiac ale moze jestem takim nieudacznikiem zyciowym . Dochodzily czasem jakies wizyty u lekarza i leki ( podobno najdrozsze w europie. Info od farmaceutki). Ragazza super ze sie przeprowadzacie. Cos fajnego? Cos jeszcze mialam pisac ale juz nie pamietam. Aaaaa garzala jak kiedys laptopa otworze I znajde Ci zdjecia z lazienki z domu z irlandii to sie przezegnasz wlasciciele malowali co roku ale co z tego. To cos wracalo Bo dom nie dogrzany I nigdy nie uzyli srodku na grzyba. Wiem chaotyczne to wszystko ale mam nadzieje ze cos zrozumialyscie. Sent from my iPhone using Tapatalk Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2014-06-04 o 10:45 |
|
|
|
|
#1423 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie rozesłałam trochę CV. Jak rozsyłałam jakiś miesiąc temu to odpisała mi babka z jakiegoś malutkiego miasteczka, żeby zostawić namiary na siebie bo będą szukać kogoś na wakacje. No, ale jestem dobrej myśli, że tym razem się coś uda.. ![]() p.s. Mój brat mieszkał w Howth Junction przez jakiś czas w domu 3pokojowym razem z właścicielem-Irlandczykiem, ale on mega dużo podróżował więc właściwie z dziewczyną mieli dom dla siebie. Płacili razem już z rachunkami i wszystkim chyba 650 euro miesięcznie, a oboje pracowali, więc chyba nieźle im się trafiło, bo domek ładny, czysty, zaraz pod przystankiem autobusowym i 10 minut do stacji (choć mój brat do Malahide i tak jeździł rowerem ).Ja też bym chciała ![]() No, ale koniec narzekania, czas do sklepu, a później trochę się pouczyć na egzamin z angielskiego (słownictwo specjalistyczne blehh :P), a później do koleżanki, bo jutro wylatuje do Cork. Ja to nazywam 'pierwszym zrzutem' bo może za miesiąc i ja polecę a G (tż) imprezuje po powrocie z Polski jak szalony, bo moja mama mu zabroniła iść na imprezę do klubu tutaj, bo się bała, ze go pobiją, albo okradną albo coś i jego rodzice nas zastrzelą Tylko mnie to wkurza, że wieczorami nie mogę sobie pogadać, ale chłop jak chłop nie widzi problemu, że od prawie tygodnia wymieniliśmy w sumie jakieś 5 zdań ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Paula te twoje choróbsko to musi być straszne, ja mam fobie na punkcie igieł i strzykawek, tylko jak miałam ataki związane z zapaleniem woreczka żółciowego to nadstawiałam sama tyłek, żeby dali mi środek przeciwbólowy, ale tak to bym se nie dała z błahego powodu, więc wnioskuję, że u Ciebie to poważne. Wracaj do zdrowia!
|
|
|
|
#1424 |
|
Konto usunięte
|
Nadrobiłam Was
![]() Wróciłam wczoraj w nocy od TŻ prosto do pracy gdzie przywaliły mnie papiery ![]() Trafiłam akurat na święto w Genewie (rocznica przyłaczenia Genewy do konfederacji) - były parady nad jeziorem - pokaz starych statków i żaglowców - poszliśmy na spacer nad jeziorem i stwierdziłam, że oboje nie lubimy tłumów - siedliśmy sobie na ogrodzeniu (żeby nikt za blisko nas nie był) i komentowaliśmy ludzi ![]() Ponurkowaliśmy w jeziorze - podokuczałam byłej najlepszej przyjaciółce TŻta (samą swoją obecnością - długa historia - ona chce go koniecznie swatać ze swoja nową najlepszą przyjaciółką a mnie nie lubi bo wprost powiedziałam, że dla mnie kobieta sypiająca z żonatym facetem nazywająca go ''boyfriendem" a układ "związkiem" jest żałosnym zerem) Jakoś tym razem bardziej podobało mi się tam. a teraz jak zwykle mam mętlik w głowie. |
|
|
|
|
#1425 |
|
Zadomowienie
|
Po moim planie tylko kurz pozostal,nie bedzie roweru ani plazy,poniewaz od ranca deszcz pada
|
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
stupid-girl, ale szmaciszcze ta dziewucha, też bym nie lubiła :p
|
|
|
|
|
#1427 |
|
Zakorzenienie
|
ahaha szmaciszce! slowo dnia! moje nowe ulubione slowo! DD
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, jakie tu napięcie czuć w wątku, faktycznie chyba przez to PMS
![]() Mój tz mnie wczoraj tak w☠☠☠☠ił swoją głupotą.... miałam dużo pracy do zrobienia a on co 5 minut coś do mnie gadał i mi przeszkadzał. W końcu go o☠☠☠☠☠☠☠iłam i kazałam zamknąć no i on do mnie "Ale tylko muszę ci powiedzieć ostatnią ważną rzecz, na serio" No to z mega w☠☠☠☠em pytam się go co chce... a ten idiota do mnie "Wiesz, teraz jak masz krótsze włosy i chcesz, żeby ci szybko urosły to mam dla Ciebie sposób... Musimy często uprawiać miłość francuską, bo wtedy włosy Ci falują jakbyś była pod wodą i czują się tak "psszzzzzzzz" i szybciej rosną" i się głupio zaczął śmiać... No ja pierXXXXX.... Gorzej niż dziecko. Chyba nie muszę mówić, że prawie rzuciłam nim o ścianę... |
|
|
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Gorzala z przyjaciolmi mozna pewnie ze tak ale szczerze to ludzi ktorych moge nazwac przyjaciolmi moge policzyc na palcach jednej reki I nie mieszkali w irlandii.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
|
#1430 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojezuuuuuuu loool hahahaa poplakalam sie ze smiechu...Joss moze to wlasnie jest sposb ! hahhaaa alez on kreatywny! musze mojemu Tz sprzedac ten news ( jak juz zaczne do niego rozmawiac), on ma kompleks łysiny lol, wypadaja mu wlosy na czubku glowy i....kupil w aptece mega drogie tabsy na wypadanie wlosow i co kilka dni mi kaze patrzec na to jego gniazdko i pyta czy juz znika...powiem mu, ze jak bedzie wiecej uprawial francuskiej milosci to beda mu wlosy falowac hahahaa i odrosna szybciej DDDDDD
|
|
|
#1431 |
|
Zakorzenienie
|
JossStone widze, że twoj facet ma podobne poczucie humoru jak mój xD
|
|
|
#1432 |
|
Konto usunięte
|
No - nie dosyć, że głupia to jeszcze fałszywa a takich ludzi najbardziej nie lubię.
A to taki krąg ludzi, że właśnie takie romanse, sypianie z zajętymi, "odbijanie" partnerów itp to norma. Przykładowo byliśmy na wspólnej imprezie i był Stephane z żoną Francoise - wszyscy super zaprzyjaźnieni itp. Pół roku później na podobnej imprezie był już Stephane z nową dziewczyną - wszyscy super zaprzyjaźnieni, Pytam co z Francoise - bo przecież się przyjaźnili? Okazało się, że jest juz passe i teraz wszyscy przyjaźnią się z Lucią. Może i to byłoby śmieszne gdyby mieli po 13 lat - ale są to wszystko ludzie +35 (i więcej) Jak dla mnie żenada i bynajmniej nie zabiegam o uznanie u takich ludzi. Mój TŻ też jest rozwiedziony - i nadal przyjaźni się z byłą żoną i jej aktualnym TŻ-em. |
|
|
|
|
#1433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten drugi jest z Litwy i też jest z Polką. Mamy trochę inne podejście z Justyną do paru spraw, ona taka wariatka, z resztą jak i jej facet, a ja to już powariowałam i teraz trochę poważniej podchodzę do życia, ale bardzo ich oboje lubię i jeśli miałabym wynajmować z kimś na pół - to z nimi. Mimo, że są szaleni to są też odpowiedzialni, bardzo chętni do pomocy i w ogóle. Just mieszka z rodzicami póki co, a M póki nie miał pracy to z nimi mieszkał, teraz powoli rozglądają się za czymś wspólnym, bo rodzice Just chcą wrócić do Polski jak jej młodszy brat skończy szkołę. Ale jest kupa znajomych w Cork, z którymi fajnie się imprezuje, czy wypada na plażę, ale zdecydowanie działaliby mi na nerwy, gdybym widywała ich codziennie
|
|
|
|
#1434 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mojemu też wcierałam jakieś wcierki - niech się nie łudzi, ze działa ;D Ale zawsze możesz mu podnieść samoocenę mówiąc, że to przez to, że ma za dużo testosteronu i się robi bardziej męski ![]() No... ja nie wiem skąd on ma takie pomysły ;D Najsmieśmiejsze jest to, że on jest mega powazny a nagle mu chwilę odbija i rzuca żartami, że aż szok Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1435 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ciekawe czy tak zaszeleści przy szcz mój polegnie :pCytat:
Ja przy takich tekstach wymiękam i zaczynam się śmiać i nie ma śladu po foszku ![]() Cytat:
omijać z daleka
Edytowane przez Harika Czas edycji: 2014-06-04 o 13:04 |
|||
|
|
|
|
#1436 |
|
Wtajemniczenie
|
Roux - hahaha rozwalilas mnie tym textem
niech sie stara to moze faktycznie mu na lysine pomoze. Moj tak wiecznie zostawia niedosuniete szyflady w kuchni albo otworzone szafki. Raz przylozylam glowa w taka szafke, dostal zj....be jakich malo ale niewiele go to nauczyl. W ksiegowosci praca jest ale kasa jest jak ma sie dobre uprawnienia i doswiadczenie. Ja jeszcze jestem na etapie zdobywania doswiadczenia i uprawnien. Ale jeszcze 3 lata...... Na porost wlosow polecam olejek rycynowy! Ja zlikwidowalam nim zakola ktore zawsze byly moim kompleksem. Mam wysokie czolo a do tego mialam zakola. Ale juz nie mam. Joss - moj by fruwal przez okno. :p Gorzala - mozna sie z kims przyjaznic ale to nie znaczy ze mieszkanie razem to dobry pomysl. A poza tym to facety to samo zlo i niedobro i nie trzeba miec pmsu zeby sie na nich powqwiac bo generalnie to sobie zasluguja na zj...ke raz na jakis czas. Co by ich ustawic do pionu. |
|
|
|
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Gorzala powiedz mi jeszcze raz Paula a utluke
![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyny najlepszy sposob na napiecie przed okresowe to seks ![]() A ja zaraz pekne od arbuza...
|
|
|
#1438 |
|
Zakorzenienie
|
okeeeej xd
|
|
|
#1439 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhhh ja mam ochote zabijac ludzi ... I plakac. Ostatnia rzecz na jaka mam ochote to seks! Nawet na czekolade nie mam ochoootyy... ![]() Mrrr arbuuuzzz
|
|
|
#1440 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

to sie nazywa krwawienie z odstawienia hehe. Ale tak na serio to chciałabym zeby mi tak zostało. Bez plastrów miałam okropne @ i pol mies bólu bo i przed z 2 tyg mnie wszystko bolało masakrycznie.
i tak mnie to wszystko smuci, bo wiem, że pewnie ciężko będzie. Może za wysoko sobie postawiłam poprzeczkę :/

Taka histeria, takie nerwy, że najlepiej było w ogóle do mnie nie podchodzić...
wczoraj kupiłam laptopa nowego... Fakt, że już dawno mówiłam, że muszę sobie go w końcu kupić, ale chcialam to zrobić za kilka miesięcy.. a wczoraj Tż z kolegą znaleźli super ofertę na ebay'u i podczas, gdy ja się zastanawiałam i głośno wymieniałam wszystkie za i przeciw, to Tż już go kupił... brzydal :P ale było tylko 17 h do końca oferty, więc nie było czasu na zastanawianie się... a do tego w niedzielę do Londynu jedziemy... chyba naprawdę będę musiała schować kartę i poprosić Tż o zmianę hasła :P
część z Was pewnie wie jak to jest... I wyobraźcie sobie, że wczoraj nasz obecny landlord przysłał kogoś, kto wysprzątał cały dom.. W łazience to aż boje po oczach, tak lśni... Cwaniak przysłał teraz, bo za 2 tygodnie już nie będzie tak sterylnie, ale nadal czysto, więc ktoś nowy będzie zachwycony... Chyba ukruje gdzieś pod materacem liścik z opisem jakie tu warunki panują na prawdę 

Ona pierwsza rodziła, nic ją nie bolało, trochę sie zmachała, jeszcze sama sobie to dziecko wyciągała, okropne ;p potem wstała i była jak nowo narodzona 

i co kilka dni mi kaze patrzec na to jego gniazdko i pyta czy juz znika...powiem mu, ze jak bedzie wiecej uprawial francuskiej milosci to beda mu wlosy falowac hahahaa i odrosna szybciej