|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: szukam przyjaciół,czuję się samotna :(
Hej, można ?
Tak czytam ten wątek i stwierdzam, że również nie mam nikogo bliskiego i chyba czas to zmienić. Niestety moje "przyjaciółki" są jak czegoś potrzebują, ale jak ja potrzebuję pomocy to nagle nie mają czasu :C |
|
|
|
#1262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Opowiedz cos o sobie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- [1=52226a6b84e10414ec85695 991496d596c4cbe57_65555ba 93c74a;46734313]Też bym chciała po kolei, ale życia zaplanować się nie da więc jak to mowią 'nigdy nie mów nigdy' [/QUOTE]Kazdy chcialby pewnie zaplanowac ale nie kazdemu to wychodzi Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1263 |
|
Raczkowanie
|
Mam 18 lat i z tego co widzę, to nie ma tutaj nikogo w moim wieku, ale jakoś mi to nie przeszkadza
Zawiodłam się strasznie na przyjaciółkach przez co przestałam w sumie wierzyć w taką prawdziwą przyjaźń, bo zawsze było tak, że ja dawałam z siebie 110% a w zamian nic nie otrzymywałam. Zawsze jak potrzebowałam pomocy to one były zajęte. Ostatnimi czasy miałam kilka problemów, o których z nimi rozmawiałam, a one odwdzięczyły mi się tym, że np. jak szłyśmy gdzieś to docinały mi, albo nabijały się z podobnych do moich problemów co nie było zbyt fajne. Postanowiłam ograniczyć z nimi kontakt i teraz jestem w 100 procentach szczęśliwsza. Zakolegowałam się z dziewczyną z klasy, która jest tak samo pozytywnie ☠☠☠☠☠☠☠nięta jak ja, ale niestety ona jest z innego miasta i mamy trochę ograniczony kontakt, przez co czuję się samotna .. To w sumie tyle o mnie
|
|
|
|
#1264 |
|
Zadomowienie
|
W jakiej szkole sie uczysz? Skad jestes ? Co planujesz po szkole ?
Niektore osoby to takie wampiry emocjonalne. Wysysaja z nas cala energie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
LO jestem w drugiej klasie, mieszkam w Kołobrzegu. Po szkole chciałabym studiować psychologię, ale jeszcze zastanawiam się nad miastem, aczkolwiek chciałabym we Wrocławiu lub Poznaniu :d
|
|
|
|
#1266 |
|
Zadomowienie
|
fajnie że masz już jakieś plany
Nie wiem czy psychologia to dobry kierunek. Uważam że jest bardzo oblegany kto co lubi.
|
#1267 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie wiem gdzie iść na magisterkę
Z jednej strony chciałabym iść do Łodzi a z drugiej kusi mnie stolica. Ale z kolei Uniwersytet Łódzki ma większą renomę niż Uniwersytet Kardynała Wyszyńskiego w Warszawie. Ech, sama nie wiem
|
|
|
|
#1268 |
|
Zadomowienie
|
Ja chce na policealną.
ale zobaczymy...Lola Czekam na wieści i jakieś foto Adama ![]() Talantea - od Ciebie tez co tam na badaniu.
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
No coz, badanie dopiero jutro, alleee nie ma szans na dzieciaczka bo dostalam okres
![]() TZ mnie uswiadomil, ze nie stac nas na dziecko i tak bo ma dlugi, powiedzial, ze musze przynajmniej rok pracowac na caly etat by wszystko splacic :< |
|
|
|
#1270 |
|
Zadomowienie
|
no ale wiesz, gdyby było to by było. I nie ma zmiłuj....
|
#1271 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1272 |
|
Raczkowanie
|
P
Edytowane przez gusia2011 Czas edycji: 2014-06-19 o 05:03 |
|
|
|
#1273 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1274 |
|
Konto usunięte
|
Hej
|
|
|
|
#1275 |
|
Zadomowienie
|
Witam was z lozka
tz ma wolne wiec czekam na Sniadanko. Jakie plany na dzis Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1276 |
|
Konto usunięte
|
Ja tez jeszcze w łóżku
![]() A Tż szykuje sie do pracy. Moje plany to ogarnac dom bo jutro mam gości, to samo w weekend
|
|
|
|
#1277 |
|
Raczkowanie
|
Czesc wszystkim
![]() Ja tradycyjnie w pracy. Przeziębienie jeszcze mnie trzyma, ale w końcu się zmobilizowalam i jestem dumna z siebie, bo wstałam o 5 i cwiczylam ok. godziny. A jak tam u Was humorki? Po pracy wybieram się na spacerek, a później może na solarium, zobaczymy. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1278 |
|
Raczkowanie
|
]
Edytowane przez gusia2011 Czas edycji: 2014-06-19 o 05:04 |
|
|
|
#1279 |
|
Konto usunięte
|
Podziwiam was, ja nigdy nie lubilam cwiczyc i raczej nigdy nie bede
chyba ze wymyśla ćwiczenia na przytycie haha
|
|
|
|
#1280 | |
|
Raczkowanie
|
Ja na siłownię nie chodzę. Wczoraj znalazłam ćwiczenia z Natalia Gacka i muszę przyznać że spodobały mi się te na brzuch, uda i pośladki,
pośladki Mel B (uwielbiam), przysiady z 2 butelkami wody w rękach, Tiffany boczki i wystarczyło mi siły na 5 minut cardio Mel. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1281 |
|
Raczkowanie
|
P
Edytowane przez gusia2011 Czas edycji: 2014-06-19 o 05:04 |
|
|
|
#1282 |
|
Raczkowanie
|
Ja ostatnio też zaczęłam ćwiczyć
Nie ćwiczę często (ok. 2 -3 razy w tygodniu), bo mieszkam w akademiku i nie czuję sie komfortowo jako moja współlokatorka siedzi ;p Ale jak tylko mogę to ćwiczę Najbardziej zależy mi na brzuchu, pośladkach i udach i do tego robię pompki, bo lubię je robić- odstresowuje mnie to ![]() Ja niby przy 158 cm ważę 48 kg, ale nie mam wyrzeźbionego ciała i wcale na tyle nie wyglądam... Edytowane przez skunny Czas edycji: 2014-06-04 o 11:46 |
|
|
|
#1283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i nigdy nie byłam szczupła, poza momentami jak sie mocno odchudzalam, ale później rzucalam się na jedzenie i dopadal mnie efekt jo-jo. Wiadomo po ciąży ciało już nie to, a za 7 tygodni jedziemy nad morze i chciałabym jakoś wyglądać w stroju kąpielowym. Oczywiście nie chciałabym później przerywać ćwiczeń.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1284 |
|
Raczkowanie
|
Naprawdę czuje wielka satysfakcję . Najbardziej jak ktoś pyta się czy cwicze, co ćwicze , ile czasu poswiecam
wiem, ze warto bo inaczej się z tym czuje. Mój TZ ćwiczy żeby schudnac, ciężko jest. Początki zawsze sa ciężkie pamiętam, ze plakalam przy ćwiczeniach ze zmęczenia a nie robilam nic ciężkiego . kondycja słaba teraz to juz mechanicznie idzie, ale urozmaicam sobie ćwiczenia. Brzuch chyba najbardziej boli jak się go rzeźbi.Ja zawsze zachecam do ćwiczeń znam wykrety typu " jestem po pracy i mi się nie chce" , ale warto dla efektów warto. Zwłaszcza jak pupcia się juz wyrobi
Edytowane przez gusia2011 Czas edycji: 2014-06-19 o 05:05 |
|
|
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
Hej laski
Ostatnio nie mam czasu na nic. Dzisiaj mam trochę luzu Strasznie się nie wyspałam, bo spałam u mojego TŻ i chrapał (dziwne, bo nigdy mu się nie zdarza). Do tego puszczał bączki Rano mi nie chciał w to wierzyć Mówię do niego w nocy: chrapiesz. A on: chrapię i śpi dalej a później mu mówię: pierdzisz, a on: pierdzę Myślałam, że umrę ze śmiechu Byłam już dzisiaj na bazarku, kupiłam sobie ładne spodenki i bluzeczkę na lato ![]() A co do ćwiczeń to ja ćwiczę w domu mel b i biegam a także jeżdżę na rolkach Na początku cięzko jest zacząć, ale jak się potem człowiek wkręci to ma wyrzuty sumienia jak sobie odpuści Pewnie da mi popalić :PI witam nowe koleżanki, im nas więcej tym weselej ![]() TALANTEA szkoda trochę, że nic z tego nie wyszło, bo jakby było to już trzeba by było z tym żyć
Edytowane przez gwiazdka100000 Czas edycji: 2014-06-04 o 12:09 |
|
|
|
#1286 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mój tez mówi przez sen O kurcze to juz zakupy na lato zrobione, ja robilam tydzień temu Nie chce mi się dziś nic
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie cwicze, szczegolnie mnie meczy brak warunkow, (nie moge skakac bo podloga by nie wytrzymala), nie chce biegac bo mam wielkie piersi i kazdy by sie na nie gapil, rower za bardzo mnie meczy i umieram. Czasem pojezdze na stacjonarnym, ale z tego lipa efektow , chyba cos zle robie. Ogolnie kondycje mam calkiem spoko jak teraz zaczelam intensywna prace jako sprzataczka. 1.5 h machania mopem, pot sie leje jak deszcz XD
Jednak mam do zrzucenia 30 kg wedlug BMI. ;/ |
|
|
|
#1288 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja ćwiczę, ale bardziej dla zdrowia, kiedy np, wstane o 6 pobiegam sobie 30 minut dzień jest dla mnie o wiele lepszy.Jak jadę do domu i patrzę na medale z gimnazjum za biegi na 300 400 m. Za udział w maratonie 10 km... to teraz chyba bym zdechła po sprincie na 60 ![]() Mój tż jeździ tylko i wyłącznie na rowerze, bieganie odpada... niestety...
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20150425580617.html Edytowane przez kandao Czas edycji: 2014-06-04 o 12:21 |
|
|
|
|
#1290 | |
|
Raczkowanie
|
Mam zestawy zrobione przez trenera na siłowni
na maszynach robię uda, brzuch i pośladki, czasem ramiona.W domu mam plan treningowy na cały tydzień. Brzuch: 4 ćwiczenia i nie sa to brzuszki ![]() Pośladki to jest ogień i mam na nie 8 ćwiczeń, ale rozkladam je na kilka dniUda to różnie tez mam zestaw i faktycznie one najszybciej wyrobily się i ramiona to mam ciężarki do ćwiczeń. Jak znajdę link do kilku ćwiczeń to wstawie ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Edytowane przez gusia2011 Czas edycji: 2014-06-04 o 12:28 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

ale nie kazdemu to wychodzi
Z jednej strony chciałabym iść do Łodzi a z drugiej kusi mnie stolica. Ale z kolei Uniwersytet Łódzki ma większą renomę niż Uniwersytet Kardynała Wyszyńskiego w Warszawie. Ech, sama nie wiem 

chyba ze wymyśla ćwiczenia na przytycie haha