|
|
#1351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Marsi, ja bym bardzo chciala imie Olaf
Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 8008X przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obejrzalam w internecie i faktycznie przydaloby sie, zwlaszcza, ze japonski jest bardzo bogaty w tego typu wyrazy, tylko ja z zasady nie uzywam japonskiego na codzien |
|
|
|
|
#1353 |
|
Zakorzenienie
|
Mi sie bardzo malo imion meskich podoba, dlatego sie nie wypowiadam
![]() W ogole chlopcy sa pokrzywdzeni... Trudniej znalezc ladne imie, sukienek i spodniczek nie moga nosic, tak samo opasek, spinek, gumeczek. Nic dziwnego, ze tylu mlodych chlopcow sie przebiera :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1354 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq : to przydałoby sie wysłać ci jakoś polska wersję
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Laski- zachcianka ciążowa nr jeden na świecie- na zapach, nie na smak
)))padłam, szłam na spacer, poczułam cudny zapach, nie wiem to chyba jaśmin wróciłam do domu i nie mogłam się odpędzić od tego zapachu tak strasznie mi się go chciało wąchać ![]() poleciałam na szaber i teraz się sztacham p.s moja matka w ciąży wąchała pastę do butów ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1356 |
|
Zakorzenienie
|
Marsi, a ja wiśniowy carmex w tubce.
Miałam ochotę go jeść. |
|
|
|
#1357 |
|
Raczkowanie
|
Marsi Mieszkanie 3 pokojowe na strzeżonym osiedlu z małą infrastrukturą dla dzieci. Nie wspominając o mega wysokim standardzie.
|
|
|
|
#1358 |
|
Zakorzenienie
|
jest okres! ale tak mnie boli brzuch....... strasznie...
na dodatek burza;/
|
|
#1359 |
|
Zakorzenienie
|
heja lejdis
wróciłam, telefon strzaskałam dosłownie na 2 kroki przed wejściem do samolotu, więc jestem totalnie odcięta od świata, nie chcę go ruszać bo ekran i dotyk działają tylko szybko strzaskana, a jak ruszę i popsuję jeszcze bardziej to 500zł za naprawę wyjazd mega udany, chociaż rodzina szwagra odstawiła taki cyrk, że szkoda gadać, poza tym naprawdę super. Roboty mega całe mnóstwo ale daliśmy radę ,ja się w końcu po 6 latach ze szwagierką dogadałam. Nie wiem kiedy wrócę, póki co małż ma grypę żołądkową i od wczoraj prawie 40st gorączki także bidok ledwo żyje. Tyle przygód co mieliśmy podczas tego wyjazdu to....no nie do opisania. Tęsknię
|
#1360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój pierwszy chłopak miał na imię Jonasz Mi się podoba Nataniel, Tymoteusz. Ale jeśli kiedykolwiek będę miała syna to najprawdopodobniej będzie to Piotruś.Co ja jeszcze chciałam... Hmm. Nie pamiętam dlatego pochwalę moją córkę. Ostatnio nauczyła się biegać z piłką, kopać ją. No nie wiem jak to opisać. Coś na styl piłkarza biegnącego przez boisko i co chwilę kopiącego piłkę, aby dotrzeć do celu. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. Wydaje mi się, że to trudna umiejętność jak na takie małe dziecko. Biega w ten sposób po całym mieszkaniu. Zapomniałam odpowiedzieć, bo któraś pytała. Ospy nie mamy, ale wysypka jest nadal. Dziś to wogle tak się powiększyła, że już calutka jest w czerwonych kropkach. Jutro do pediatry mam nadzieję się dostać. Nie wiem co to może być. Stawiam na alergię, ale po czym? Jedyne co mogło ją uczulić to truskawki, ale jadła je 27.05, pierwsze kropki pojawiły się 31.05 no to ok, możliwe. Ale dziś kolejny wysyp i to o wiele większy niż ten pierwszy, a nic nie jadła takiego. poza tymi truskawkami. |
|
|
|
|
#1361 |
|
Rozeznanie
|
Chciałam powiedzieć tylko tyle, że moje dziecko podglądało dziś ludzi w przymierzalni w Pepco. Zabrałam ją ze sobą, oglądam bluzki, odwracam się, patrzę, a Jula leży na płasko na brzuchu pod przymierzalnią i głowę ma w tej szparze między podłogą a kotarą
Idę do wanny, a potem poczytam, co u Was
|
|
|
|
#1362 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O rany to zdrowia dla biedaczka No to współczuję przejść, opiszesz jak będziesz miec czas ![]() Cytat:
Dawid tak robi u nas w domu jak ktoś jest w łazience ![]() Dzisiaj byliśmy z Dadolem na szmatkach. Kupiłam mu 3piżamkii tego psiaka do ciągnięcia z Fisher Price - stan bardzo dobry 9 zł
Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-06-04 o 20:59 |
||
|
|
|
#1363 |
|
Zadomowienie
|
Marsi niezle jazdy masz, jak z tego filmu Pachnidlo hehe
![]() Hope szukam tego pisaka do ciagniecia w googlach :P a to o psa chodzi Hej Lady Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#1364 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki zebys szybko doszla co to mala uczula Cytat:
pewnie juz po tak wiec.... jak tam? jak tam? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() --------- kolezanka mojej sis urodzila coreczke przez cc (mial byc synek, ale spoko )-4,700 i 66cm ![]() ![]()
|
|||||
|
|
|
#1365 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wieczorową porą
Moja dziecina śpi,ja wykąpana=zrelaksowana na maxa,teraz zjadłam kolację zaserwowaną przez ukochanego i myk do wyrka Tak to ja lubieUltra- padłam że śmiechu
|
#1366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1367 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobra historia, hahaha, ma pomysły >D
|
|
#1368 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Daria gorączkuje ![]() Mam tylko nadzieję że to przez zęby... dalej przebijają się te czwórki ![]() Chyba ciężka noc przed nami. LADY, Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Cytat:
kciuki za wyniki. Daria waży 10kg Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Ewik, jak po wizycie u lekarza?? Wysłane z mojego LG-V500 przy użyciu Tapatalka
|
|
#1369 |
|
Zakorzenienie
|
opisze krotko wizyte i spylam spaciu
![]() mlody cud, miod, grzeczniutki, zagaywal pania doktor, dal sie wybadac ze wszech stron. pochwalony zostal ze hej... biegal tylko w pieluszce i pani doktor powiedziala ze wszystko jest ok, ladnie stopki stawia, przy chodzeniu (a raczej bieganiu ) postawa jest prawilowa wiec gitez...co do klatki to tu nic sie nie zmienilo - trzeba obserwowac i tyle. wizyta w styczniu i bedziemy myslec czyjest lepiej czy gorzej czy tak samo. jak bedzie gorzej to bedziemy w przyszlosci myslec nad specjalistyczna klinika i byc moze operacja ale to juz tam ocenia fachowow co i jak. natomiast jesli chodzi o wystajace zeberka, ma takie K. dziwne ze zeberka, takie jakby odstajace to jest osobna sprawa zupelnie. ja myslalam ze to jest jedno z drugim powiazane a to okazuje sie ze nie. no wiec te zeberka to ponoc sa od niezbyt prawilowej postawy podczas siedzenia. kregoslup ma lekko zaokraglony, brzuch wypina o przou wiec i zeberka tez. powiedziala ze absolutnie tragedii nie ma ale jednak zeby na tym popracowac i utrwalac mimo wszystko prawilowa postawe.ale co znow bylo hitem? ![]() najpierw sie wystraszylam bo posadzila go, zlaczyla stope do stopy i tak sie zaczela im przygladac. mysle sobie - aha, pewnie jakies krzywe/koslawe itp itede a ta: powiem Pani ze co jak co, ale stopy to ma wyjatkowo duze! jak znow zaczela ten temat to niestety ale nie wytzrymalam i parsknelam smiechem ![]() polecial na m basen gdzie sa organizowane zajecia la takich maluszkow wiec jak bede miec chwile to was pomecze setkami pytan bo ja plywac nie umiem co za tym idzie nigdy na basenie nie bylam takze ten tego... no i dzwonilam tez od razu do reh umowic sie na te plecki - najblizszy wolny termin (oczywiscie prywatnie) polowa lipca! ![]() babka powiedziala ze juz awno nie miala tylku malych pacjentow ... aha, a wyniki na wit D i cala reszta na ta krzywice wyszla ok ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- biedulka
Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-06-04 o 21:36 |
|
|
|
#1370 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah Borys waży tyle co kurczak nadal, jakieś 9.5 do 9.7. Szczerze to nie chce mi się już go ważyć, żeby się nie emocjonować. Waży ile waży, widocznie taką ma urodę i już. Ma energii od cholery, dobry humor też, więc co poradzić. Nie utuczę go.
|
#1371 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
zdrowia dla Tż! Cytat:
Cytat:
swoją drogą niezła waga;p Cytat:
Cytat:
ale brawa dla dzielnego Kubusia! i za wyniki
|
|
#1372 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz racje- jak bazyliszek sie wpatruje, jak go matka (czyli ja) robi w bambuko ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
MENEQ, Yae nieustannie mnie zadziwia młody juz kilka podejsc do ogórka robił, tak tak - zwyklego zieloengo ogórka.... Woła dam na jego widok, plasterek wkłąda do pyszczka, polize, obejrzy, oddaje ręcac głową, ze jednak nie i tak juz chyba z 6 razy z budyniem to samo MARSI ucałuj Leosia IFWKA, kurcze, jak tak piszesz to Oli naprawde jest bardzo ostrozna, lękliwa w stosunku do nowych rzeczy.... Nie mam pomysłu innego niz dziewczyny podpowidałay..... a co do ksiażek my mamy jeszcze taka http://merlin.pl/Co-slychac-Na-wsi_A...Fa-WtAodPGEAFg i młody bardzo ją lubi, chyba dokupie pozostałe z serii |
|||||
|
|
|
#1373 |
|
Konto usunięte
|
Hej, to ja, przeczołgana przez dzień
w pracy latanina jak szlag, a potem dziewczyny dały w kość.
|
|
|
|
#1374 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a było przynajmniej w środku coś ciekawego ![]() Cytat:
|
|
#1375 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
I jak po usg? Hej! Trzymam kciuki, żeby się wszystko jak najszybciej poukładało Cytat:
Marsi - co do zachcianek zapachowych, to moja mama miała jazdę na benzynę Lady - halo I zdrówka dla Was ![]() Silver - oby to tylko ząbki były! Zdrówka! Pstryczku - dobrze, że wszystko ok! Wielka stopa rządzi ![]() Tz robi grzanki, a właściwie robił, bo grzanek już nie ma i tz też nie ma (gada przez tel.). Rozważam pójście spać, bo obawiam się, że może być mi rano dane zobaczyć wschód słońca ![]() Elllmi - co ty, nie było nic ciekawego w tej przymierzalni. Normalnie laska i ciuchy, więc maks, jaki mogła podejrzeć, to cycki, a czego jak czego, ale cycków to się dziewczyna w życiu naoglądała ![]() Hope - zapomniałam: sukienka ma bardzo fajny krój, pasuje Ci ![]() Jaka - kciuki za mieszkanie! Edytowane przez Ultra81 Czas edycji: 2014-06-04 o 22:02 |
|||
|
|
|
#1376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kupiłam Hani sandałki - http://www.mivo.pl/product-pol-9941-...-E-2207-7.html mam nadzieję, że będą dobre
|
|
#1377 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46738837]
Uwaga, chwalę się Agatką pierwsza występuje:https://www.youtube.com/watch?v=w422...1TmASD5-ORa05w[/QUOTE] dopiero teraz obejrzałam świetna jest, chyba się wstydzi trochę, bo tak włosy zawija
|
#1378 |
|
Rozeznanie
|
Misia - tak, ostatni odcinek widziałam. Masakra. DOSŁOWNIE
![]() I w ogóle martwię się o Tyriona, mam słabość do brzydali
|
|
|
|
#1379 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1380 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny (szaja
) viggami - buciki dla dzieci - dobra firma? Dzisiaj kapciuszki młodemu kupiłam, wydają się być okej, ale nie wiem? Dzięki za powitanie, może w piątek będę miała na nowo telefon, oddaję do serwisu mam nadzieję, podobno tylko 2h naprawa więc może się uda. Bo na kompie nie ma szans w dzień, młody od razu klawisze wyrywa ![]() Chciałam wam tylko napisać, że wtedy jak mieliśmy te histerie przy zasypianiu - chyba jakiś skok. Tzn ogółem nie zauważyliśmy zmiany jakiejś konkretnej w umiejętnościach, ale ogromna zmiana właśnie w zasypianiu. Teraz godzina 20 mówię do Pietraszka, kochanie, idziemy spać, chodź do łóżeczka, on daje mi rączkę, maszeruje obok dzielnie, mówię zrób mamusi i tatusiowi "papa", daj całusa, podaję mleczko, wypija, i albo odwróci się na brzuszek/boczek i zasypia, albo się poprzytula i zasypia. Fakt, czasem zasypianie trwa godzinę, ale to jest takie wiercenie się, przewracanie z boczku na boczek, tulenie misiów, mnie, całusy, bez histerii, bez płaczów, bez wychodzenia z łóżeczka, po prostu nie może zasnąć, ja zawsze wychodzę dopiero jak żuczek zaśnie na dobre, także ufffff, unormowało się wszystko ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- laski laski laski plissssss, bez spojlerowania mi tutaj z grą o tron, bo jesteśmy w czarnej d.... z serialami
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

)))

Miałam ochotę go jeść. 

?

)-4,700 i 66cm