Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-04, 22:30   #1531
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Moni, tutaj sobie popatrz: http://www.odmiana-nazwisk.waw.pl/
Generalnie praktycznie wszystkie nazwiska się odmieniają.
Podane przez Ciebie nazwiska są normalne, ew. rozumiem problem z Bussami, czy Karnaflami, ale reszta to zwyczajne nazwiska i wszystkie odmieniaj
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 22:40   #1532
czekooczekolada
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Panna Izabela
ale ja właśnie to powiedziałam, że użyć czasem, jak czas goni, fajnie, ale są takie osoby i tu podałam przykład szwagierke, które bez tego nie potrafią NIC zrobić. ale posługiwanie się tym wiecznie, i niezdolność zrobienia sobie samemu, bo się nie umie.. no na to bym nie poszła

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam taki problem...
Moja kuzynka pożyczyła mi swoją ślubną biżuterię...

Bransoletka jest ok i bardzo mi się podoba, ale niestety kolczyki są dla mnie za ciężkie. Czy myślicie, że mogę założyć po prostu wkrętki?
Lubię długie kolczyki i często noszę, ale te niestety odpadają
oczywiście i jak najbardziej !

21klaudyna

gdzie ja wspomniałam coś o różnicy między smakiem z tego a smakiem z tego ? mówiłam, że jadłam dwa dania i były ohydne. placki ziemn. to była jedna wielka ciapa nieumywały się do normalnych. ale to może kwestia przyrządzenia przez "gotującą", nie wiem, wiem że były ohydne
to co ja widziałam, to było wrzucanie składników, termomix mieszał i się zajmował resztą. ona więcej wkładu w tym nie miała.
no i tak jak mówiłam, że wg mnie krzywdzące jest to urządzenie dla kobiet które tylko tym się posługują a normalnie same ugotowac nie potrafią , a nie czepiam się tych co umieją i tak i tak, więc nie wiem skąd takie oburzenie jakbym miała, to pewnie też bym czasem korzystała, żeby szybciej było, ale nie chce mieć , podtrzymam tradycje staroświeckiego gotowania

dziewczyny co mam mieć ze sobą na przymiarkę ? stanik, buty, cos jeszcze?

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-04, 22:41   #1533
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Właśnie zaczęłam rozpakowywać nasze koszyczki SOS (dopiero ogarniamy się po weselu ), zeszło prawie wszystko - 2 kartony chusteczek, prawie wszystkie dezodoranty w chusteczkach, prawie cały dezodorant męski, 1/3 damskiego, prawie cała paczka miętówek z męskiego, trochę miętówek z damskiego, jedno pudełko nici z igłami, z dwóch paczek apapu została jedna tabletka, plastry prawie wszystkie, 2 podpaski, wszystkie tampony, trochę lakieru do włosów, 2 gumki do włosów i prawie wszystkie wsuwki i wszystkie agrafki.

Goście bardzo chwalili i faceci i kobiety, managerka hotelu chce coś takiego wprowadzić
przeczytałam to mojemu tżtowi i mimo że Cię lubi ( i zawsze wymawia Twoje nazwisko przez I i nawet oglądał Twoje fotki na fejsie ) to ciągle uważa że to zbędny wydatek
Cytat:
Chłopaki wymiatają

Agnessssa - proponuję zakupić Feet Up Advanced - najlepszy na takie stopy

niulka_1985 - u mnie nie ma wysokiego parapetu w toaletach, ale jest gość głęboki blat umywalkowy Poza tym myślę, że dzieciaki nie będą chciały faszerować się tabletkami

Bransoletka jest ok i bardzo mi się podoba, ale niestety kolczyki są dla mnie za ciężkie. Czy myślicie, że mogę założyć po prostu wkrętki?
moim zdaniem pięknie będzie pasować
Cytat:
Napisane przez domar123 Pokaż wiadomość
Witam po długiej przerwie!!

Obiecuję, że zaraz postaram sie wszystko nadrobić

Tymczasem u nas wielki postęp Jestesmy po przeprowadzce, po próbnej fryzurze, po odbiorze sukni, po protokole Wiele się wydarzyło i to tak znienacka Nie planowaliśmy protokołu, a tak jakoś wyszło. A więc zdjęć kilka z fryzury i sukni Potem usunę.

Załącznik 5703247
Załącznik 5703254
Załącznik 5703255
Załącznik 5703256
Załącznik 5703257
wow !! super, i jaka figurka piękna !!

Poza tym, upiłam sobie człapaki na wesele ( tzn balerinki, kremowe które ubiorę zaraz po obiedzie i pierwszym tańcu) i rozwoziliśmy zaproszenia rozwieźliśmy 6 ale nie powiem żeby było to dla mnie szczęśliwe doświadczenie, mimo że rodzinki super, nie było nieprzyjemnych żadnych komentarzy ( jedynie w jednej rodzinie dziewczyna której nie zapraszaliśmy stwierdziła że strasznie szybko to robimy) to i tak mi źle.... woziliśmy zaproszenia do Tż taty sióstr dzieci, które mają już dorosłe i prawie dorosłe dzieci których nie zapraszaliśmy, a były przy dawaniu obecne i musieliśmy mówić że ze względu na koszty nie zapraszmy następnego pokolenia i ogólem źle mi z tym bo ja bym chciała uszczęśliwiać wszystkich i tak dziwnie mi.

a z dobrych info to myśleliśmy dziś o piosence na pierwszy taniec i pomyślałam o the power of love i znalazłam to:
http://www.youtube.com/watch?v=GKrhzZ8DkAU i się zakochałam
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 22:54   #1534
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Moni, tutaj sobie popatrz: http://www.odmiana-nazwisk.waw.pl/
Generalnie praktycznie wszystkie nazwiska się odmieniają.
Podane przez Ciebie nazwiska są normalne, ew. rozumiem problem z Bussami, czy Karnaflami, ale reszta to zwyczajne nazwiska i wszystkie odmieniaj
No właśnie tu patrzyłam . Ale fakt z Busse i Karnafel mam największy problem bo dziwnie brzmi Bussów i Karnaflów i nie wiem czy zostawić je normalnie czy odmienić
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 23:04   #1535
Dotka90
Zakorzenienie

AD REM, NIENAWIDZĘ CIĘ!!!!!!!!!!!!!!!!! *

Kurna chata, generujesz mi nowe koszty, pokazałam ostatnio księgę gości TŻtowi, ot tak jako ciekawostkę i co? No i oczywiście mega mu się spodobała i my też musimy taką mieć
Kuźwa, zamawiam ją właśnie

*
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 23:04   #1536
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
przeczytałam to mojemu tżtowi i mimo że Cię lubi ( i zawsze wymawia Twoje nazwisko przez I i nawet oglądał Twoje fotki na fejsie ) to ciągle uważa że to zbędny wydatek
mój tż też się nie daje na to namówić on uważa, że przesadzam i mi odbiło, że goście zawsze sobie jakoś radzili to teraz też sobie poradzą. ehhh on nic nie rozumie!!! i najgorsze, że mówi to do mnie ze swoim pobłażliwym uśmieszkiem

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2014-06-04 o 23:07
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 23:14   #1537
activelifestyle
Rozeznanie

Dziękuję za opinię w sprawie kolczyków Jeszcze jutro pogadam z mamą, bo ona funduje i pewnie zamówię

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
No właśnie tu patrzyłam . Ale fakt z Busse i Karnafel mam największy problem bo dziwnie brzmi Bussów i Karnaflów i nie wiem czy zostawić je normalnie czy odmienić
Bussów jest ok, Karnaflów trochę dziwne, ale wg mnie powinno być odmienione tak jak jest

Cytat:

Kurna chata, generujesz mi nowe koszty, pokazałam ostatnio księgę gości TŻtowi, ot tak jako ciekawostkę i co? No i oczywiście mega mu się spodobała i my też musimy taką mieć
Mój TŻ nie chciał w ogóle KG a jak zobaczył tą to powiedział - zrobimy sami, bo za mała Ale doszliśmy do wniosku, że nie mamy czasu i dzisiaj mówi: "dawaj, zamawiamy"

say-hello - mój jak powiedziałam o koszyczkach to nie powiedział nic ale po jego minie zrozumiałam, że ma ochotę się ze mnie ponabijać. Mówiłam jednak, dalej, argumentowałam, że to fajne itd. i powiedział, że jeśli mam takie życzenie to mogą być
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 23:15   #1538
Le_lena
Raczkowanie

Jak byłam na nie dla koszyczków tak zmieniam zdanie po relacji Enzunio
Bomba!
Idę gadać z TŻtem na ten temat

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Stary 2014-06-04, 23:23   #1539
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:

say-hello - mój jak powiedziałam o koszyczkach to nie powiedział nic ale po jego minie zrozumiałam, że ma ochotę się ze mnie ponabijać. Mówiłam jednak, dalej, argumentowałam, że to fajne itd. i powiedział, że jeśli mam takie życzenie to mogą być
ja jakbym się uparła to i tak bym je zrobiła, ale już mi się nie chce wszystkiego samej ogarniać. szkoda, że faceci nie mają takiego forum jak my tutaj i że sami nie wpadają na takie pomysły świat byłyby o wiele piękniejszy
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 23:23   #1540
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
mój tż też się nie daje na to namówić on uważa, że przesadzam i mi odbiło, że goście zawsze sobie jakoś radzili to teraz też sobie poradzą. ehhh on nic nie rozumie!!! i najgorsze, że mówi to do mnie ze swoim pobłażliwym uśmieszkiem

Cytat:
Dziękuję za opinię w sprawie kolczyków Jeszcze jutro pogadam z mamą, bo ona funduje i pewnie zamówię

Bussów jest ok, Karnaflów trochę dziwne, ale wg mnie powinno być odmienione tak jak jest

Mój TŻ nie chciał w ogóle KG a jak zobaczył tą to powiedział - zrobimy sami, bo za mała Ale doszliśmy do wniosku, że nie mamy czasu i dzisiaj mówi: "dawaj, zamawiamy"

Ja sobie sama przyszykuje, pokaże mu gotowe u wtedy powie Ze fajne. Tak jest ze wszystkim. Z akwarium tez kupilam 25 litrow to mi zrobil awanturę, przez miesiąc tak je pokochał ze skończyliśmy z 130 litrow

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 23:29   #1541
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
i właśnie dzięki takim urządzeniom kobiety zginą jak ciotki w czechach, moim zdaniem, nie obrażając nikogo oczywiście. jak taka przyszła żona zacznie " gotować " a raczej gotowaniem bym tego nie nazwała, tylko ładowaniem składników(i ot, kończy się w tym momencie praca człowieka ) to ciekawe jak przyjdzie jej ugotować kiedyś bez tego. cudowny przykład mojej szwagierki, która nie umie w ogóle gotować, bo ma termomixa. jakby się zepsuł, zdechliby z głodu, albo łazili na gotowe obiadki ratując dupę. ( a jeszcze sobie kupili piekarnik który 'sam się myje' lenistwo totalnie. )może to być jako dodatek do gotowania, gdy się raz na jakiś czas śpieszy, nie ma czasu, spoko. ale żeby non stop, i bez tego ani rusz ?
aah jaką frajde mi sprawia, jak sama ugotuje obiadek i Tż mi mlaska jakie pyszne
hmmm. dodatek za 4tys?
uwazamzejest to duzeułatwienie i zaoszczedzenie czasu oraz nie robienie masowej produkcji

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
A jak okres "przyjdzie" tydzień wcześniej to co?
Ja nie nosze ze sobą wszędzie podpasek
ja jestem zawsze przygotowana

Cytat:
moja droga, nie żyjemy w czasach epoki kamienia łupanego, żeby zupę na ognisku gotować po pierwsze, po drugie powiedziałam że MOIM ZDANIEm, nie musisz się z nim zgadzać, po trzecie czy wspomniałam gdzieś że lubie gotować? nie cierpie stać przy garach, ale napewno na taką łatwizne w życiu nie pójdę, pozatym to jak Tż chwali jedzenie jest najlepszą mobilizacją na kontynuowanie tego ( na jedzenie z robota raczej by nie powiedział ' ale pyszną zupę ugotowalaś', tylko ' ale pyszną zupe robot ugotował' ) pozatym jadłam u szwagierki m.in barszcz z tego termomixu i placki ziemniaczane. było ohydne, wmuszałam to w siebie.

Wynalazki są dla ludzi, ale nie żeby bez nich sobie w życiu nie poradzić, a niestety i tak bywa
wlasciwie tym tokiem rozumowania gotujac normalnie to nie ty gotujesz tylko garnek..

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Ja też lubię sama gotować, ale bardzo chętnie bym skorzystała z takiego urządzenia. Choćby do robienia jedzenia dla dziecka poza tym nie mogę kroić np. cebuli, bo potem mnie oczy pieką cały dzień, no i myślałam o imprezach typu parapetówka z większą ilością osób - po co mam jęczeć, że stałam w kuchni od rana i wszystko musiałam robić, skoro mogę się posłużyć fajnym urządzeniem? Poza tym jedno danie mogę zrobić sama, a w tym czasie zrobi mi się drugie, to chyba spore ułatwienie, co?
o to to to
ok4tys

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Czekoladaaa , ja gotuję na codzien przy uzyciu termomixa i uwierz mi to nie jest gotowanie robota. Czym się różni smak z robota a czym z garczka bo nie mam pojęcia szczerze mówiąc ???
To nie jest wrzucanie składników na oślep tylko normalne gotowanie. I mi również cała rodzina mówi że pyszne obiady gotuje a nie że robot ugotował bo takiej fukcji to on jeszcze nie ma.
Ciasto na pizze - nigdy nie wyjdzie samemu tak dobrze wyrobione jak z termomixa. Ciasto na chleb zarobia mi sie w ciągu 3 minut . To że ułatwia to pracę i skraca czas to nie znaczy że jest bez smaku , nie dobre i że ja nie włożyłam w to pracy.
Wypowiadam się jako osoba , która codziinie gotuje dla całej rodziny i codzinnie z niego korzysta.
I wbrew pozorom umiem gotować bez tego sprzętu również.
Znam wiele osób które były na nie w stosunku do tego - jak to tyle kasy wydać jak można sameu wszytsko. No można ale skoro można również sobie życie ułatwić to dlaczego nie? Ale w żaden spsób nie zmienia to smaku czy jakości przygotowanych.
Rozumiem , że nie każdy ma potrzebę go mieć ok - ale stwierdzenie że to używanie tego sprzetu to pójscie na taką łatwiznę to mnie dziwi.
To idąc tym tokiem myślenia nie powinniśmy używać nic co ułatwia . Bo uwierz ten sprzet nie rózni się niczym od miksera czy innego robota kuchennego tylko ma więcej bardziej przydatnych funkcji. To również oszczędność i zdrowe jedzenie. Bo w jednym momencie można zrobić ryż , warzywa na parze i mięso na parze.
Sorry za tak długą wypowiedź ale musiałam to napisać bo na codzien używam tego sprzetu i napewno nie należe do leniwych ludzi w kuchnii !!
polać jej!

Cytat:
Panna Izabela
ale ja właśnie to powiedziałam, że użyć czasem, jak czas goni, fajnie, ale są takie osoby i tu podałam przykład szwagierke, które bez tego nie potrafią NIC zrobić. ale posługiwanie się tym wiecznie, i niezdolność zrobienia sobie samemu, bo się nie umie.. no na to bym nie poszła

gdzie ja wspomniałam coś o różnicy między smakiem z tego a smakiem z tego ? mówiłam, że jadłam dwa dania i były ohydne. placki ziemn. to była jedna wielka ciapa nieumywały się do normalnych. ale to może kwestia przyrządzenia przez "gotującą", nie wiem, wiem że były ohydne
to co ja widziałam, to było wrzucanie składników, termomix mieszał i się zajmował resztą. ona więcej wkładu w tym nie miała.
no i tak jak mówiłam, że wg mnie krzywdzące jest to urządzenie dla kobiet które tylko tym się posługują a normalnie same ugotowac nie potrafią , a nie czepiam się tych co umieją i tak i tak, więc nie wiem skąd takie oburzenie jakbym miała, to pewnie też bym czasem korzystała, żeby szybciej było, ale nie chce mieć , podtrzymam tradycje staroświeckiego gotowania

dziewczyny co mam mieć ze sobą na przymiarkę ? stanik, buty, cos jeszcze?
tofakt, trzeba umiec gotowaci bez tego.
do garka tez wrzucasz wszytsko i tyle twojego dzieła
oprcz wrzucania masz swoj wklad w termomixie muisz np obraz warzywa albo jajko ze skorupki

dodałam od siebie i juz

na przymiarke ja musze miec tylko buty i fryzure (chce wiedziec czy takowa jaka wymyslilam bedzie pasowac) no i tez bede dobierac biżu

Daję z siebie 200%

Edytowane przez bardorja
Czas edycji: 2014-06-04 o 23:31
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 23:40   #1542
karolinuuusia
Zakorzenienie

wiecie co mi sie podoba na zaświadczeniu z USC ?
Nazwiska po zawarciu związku małżeńskiego, moje , TŻ i dzieci że będą takie same

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-04, 23:47   #1543
czekooczekolada
Zakorzenienie

bardorja
aha czyli jak robie pierogi, to robie je myślami ? nie wrzucaam mąki i wody i nie miesza mi robot, tylko robię ręcznie. .

gotuje garnek ? zupę, na którą wszystko robię, kroję warzywa a nie kroi za mnie robot.
zresztą nie widzisz, że juz temat jest zakończony ? ciągniesz po to, żeby nabić posty czy że jak ? zabłysnąć ? (że niby czym?)
jak jeszcze jakieś pytanka, inteligentne stwierdzenia, porównania czy coś to PW

mi fryzury nie trzeba zabierać ze sobą na przymiarke wystarczy że wezmę głowę

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-05, 00:05   #1544
basiczek24
Wtajemniczenie

Cytat:
bardorja
aha czyli jak robie pierogi, to robie je myślami ? nie wrzucaam mąki i wody i nie miesza mi robot, tylko robię ręcznie. .

gotuje garnek ? zupę, na którą wszystko robię, kroję warzywa a nie kroi za mnie robot.
zresztą nie widzisz, że juz temat jest zakończony ? ciągniesz po to, żeby nabić posty czy że jak ? zabłysnąć ? (że niby czym?)

mi fryzury nie trzeba zabierać ze sobą na przymiarke wystarczy że wezmę głowę
Dziewczyny, już ktoś napisał, ze to nie forum kulinarne, a Wy dalej się nakręcacie!!!

---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

Miało być bez cytowania.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 00:14   #1545
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Tych to może nie odmieniaj bo jakieś cuda mogą wyjść
Miałam parę trudnych nazwisk i na szczęście odmieniłam je poprawnie. Owi goście później stwierdzili, że ich nazwiska lepiej nie odmieniać jak nie wie się jak.

Cytat:

*
ty tu nie marudź, tylko wchodź na allegro i zamawiaj

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
aż jestem ciekawa reakcji mojego... zaraz zapytam, a jak mu się nie spodoba ten pomysł to sama zrobię

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, już ktoś napisał, ze to nie forum kulinarne, a Wy dalej się nakręcacie!!![COLOR="Silver"]
.
o właśnie!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 00:16   #1546
basiczek24
Wtajemniczenie

A co do koszyczków to ja podpaski i tampony (bo to osobiste rzeczy) dam do pudełeczka, które będzie w damskim wc, a resztę wrzucę do jednego pudła które będzie gdzieś na sali

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 05:53   #1547
exist_
Zakorzenienie

Dotka, dzięki za info ale odwiedziłam już esotiq i nie było nic ale w razie "w" będę w piątek pamiętać.
Ja się majtami nie przejmuje, nie muszą być od kompletu, grunt żeby wygodne

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-06-05, 07:44   #1548
Lg_ago
Zadomowienie

Dziś miesiąc do ślubu
Po ostatnich przeżyciach nie chce mi się nawet myśleć ile rzeczy jeszcze nie załatwionych i co idzie źle.

Mój ulubiony chyba koszmar ślubny.
Jest dzień przed ślubem, piątek, a ja ide odebrać suknie:
- przyszła różowa,
- przyszła czerwona,
- babka zamówiła za krótką i ta sięga mi do łydek,
- dopasowali mi tak po prostu górę sukni, bezemnie - cała góra wpija mi się w ramiona,
- sukni w ogóle nie zamówiła, bo jej się pomyliło.

W efekcie ja podaje ich do sądu, w celu zwrócenia kosztów ślubu, który sie nie odbył, bo byłam bez sukni

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 07:50   #1549
myboyismine
Zakorzenienie

Dziewczyny jak długo nosi się welon? można po przyjściu z kościoła na salę ściągnąć czy do oczepin? mam rozkminę
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 08:00   #1550
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
1) jak jest u Was z tortem weselnym, cukiernia przywozi w dniu wesela , odbieracie wcześniej i do lodówki go ?
Tort przyjeżdża rano od razu na salę

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Ee według mnie nie zupełnie. Chyba ze ja źle rozumiem u mnie na naukach mówili że Kalendarzyk to właśnie liczenie dni plus objawowo termiczna. Samo liczenie to przecież nic jak wróżenie z fusów
No właśnie, na tym polega kalendarzyk

Domar wyglądasz pięknie! Twoja fryzura bardzo mi się podoba i świetnie wygląda z welonem

Czeko weź jeszcze biżu i welon

Mój TŻ całe szczęście rozumie ideę koszyczków natomiast zaczyna się wahać do księgi Ad rem

Zapomniałam - dziś 100 dni!!!

Edytowane przez Lemon_Drop
Czas edycji: 2014-06-05 o 08:04
Lemon_Drop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 08:12   #1551
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Zamówiłam Księgę Gości Miałam robić sama, ale jednak się skusiłam na tą z allegro - tę z drewnianymi krążkami Już się doczekać nie mogę

Cytat:
Chłopaki wymiatają

Wg mnie wkrętki jak najbardziej pasują

Cytat:

*

Dobry wybór moja droga

Ja się chyba zwrócę do tej firmy, żeby mi jakąś refundację zrobili za polecenie tej księgi!

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 08:32   #1552
Agnessssa
Rozeznanie

Ja jestem zielona, o co chodzi z tymi koszyczkami? Pierwsze z czym się spotykam

Wczoraj wieczorem się wkurzyłam, bo mieliśmy w sobote jechać po wódkę, zadzwoniłam i co i nie ma na stanie, będzie w przyszłym tygodniu i to o ponad 1zł drożej, za Stcoka 0,5l. chcieli najpierw 21.5zł, a teraz 22.6zł, to ja im podziękowowałam

Zadzwoniłam z polecenia znajomej do innej hurtowni i mają Stocka na stanie w każdej chwili za 20,89zł, także dzisiaj jedziemy, żeby było z głowy
Stary 2014-06-05, 08:44   #1553
Lusiija
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Ja jestem zielona, o co chodzi z tymi koszyczkami? Pierwsze z czym się spotykam

Wczoraj wieczorem się wkurzyłam, bo mieliśmy w sobote jechać po wódkę, zadzwoniłam i co i nie ma na stanie, będzie w przyszłym tygodniu i to o ponad 1zł drożej, za Stcoka 0,5l. chcieli najpierw 21.5zł, a teraz 22.6zł, to ja im podziękowowałam

Zadzwoniłam z polecenia znajomej do innej hurtowni i mają Stocka na stanie w każdej chwili za 20,89zł, także dzisiaj jedziemy, żeby było z głowy
Widziałam ta wodke stock jak się nie mylę wczoraj w Tesco. 12w cenie 11 się nie patrzyłam po ile by wyszło.

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 69 dni.
Planowana data porodu: 1 lipca 2020
Lusiija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 08:55   #1554
docik10
Zakorzenienie

Dziewczyny jak powiedzieć szefostwu w urzędowy sposób, że mam za nich 100% kwoty zapłaconej i że mają zostać na weselu tyle ile będą chcieli? Tzn. są opłaceni jak zwykli goście a nie jak delegacja.
Tyś moje dziecko a ja Twoja mama

Nasze szczęście jest juz z nami
:
docik10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 09:00   #1555
Robusta
Wtajemniczenie

Widzę, że coraz więcej Stocków kupujemy oby sie sprawdziła

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 09:01   #1556
karolinuuusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak długo nosi się welon? można po przyjściu z kościoła na salę ściągnąć czy do oczepin? mam rozkminę
na oczepinach zdejmuje się, rzuca i już nie zakłada

Alicja

karolinuuusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 09:09   #1557
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
bardorja

)
az szkoda komentowac,wiec napisze tylko/: współczuje ci

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
ja tez mam Stock'a

Cytat:
Napisane przez docik10 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak powiedzieć szefostwu w urzędowy sposób, że mam za nich 100% kwoty zapłaconej i że mają zostać na weselu tyle ile będą chcieli? Tzn. są opłaceni jak zwykli goście a nie jak delegacja.
to zalezy jaka atmosfera jest wq pracy
od str przystojniaka nie ma delegacji, zwyczajnie ich zaprosil jak gosci. u nich jest taka kumplowska relacja, dokazdegoi oprcz prezesa mowis sie na 'ty', wiec przystojniak im powiedzial ze maja zostac do rana, a nie wylatowac o polnocy jak kopciuszki.

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 09:10   #1558
Agnessssa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość

Trzeba podtrzymać regionalne miejsca pracy w Lublinie
Stary 2014-06-05, 09:16   #1559
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, pojechałam dzisiaj na poszukiwania stanika. Bez większych nadziei, wlazłam do jednego sklepu, w końcu był taki, który mi odpowiadał, podobał mi się, ale... 299zł, majtki 130zł Stwierdziłam, że lekka przesada, zwłaszcza że ja w jasnych biustonoszach raczej nie chodzę.

Przechodziliśmy koło esotiq i z głupa wlazłam zapytać, czy mają cokolwiek 70H. Bez większych oczekiwan, bo kiedyś patrzyłam na stronie i nic nie było

Drugi to ten:

Ogromnym plusem jest ta taśma pod biustem - dobrze trzyma
Po wczorajszej wyprawie do ESOTIQ jestem zachwycona Trafiłam na super babkę, która mi rewelacyjnie doradziła (nawet zweryfikowała mój rozmiar stanika ) Super się z nią dogadałam: wzięłam dwa modele (zapłaciłam za ten droższy), które zabiorę na dzisiejszą przymiarkę, a po, jak już wybiorę, który się bardziej nadaję jeden zwrócę Wśród tych dwóch jest Twój nr 2, tylko w całości usztywniany, bez ten miękkiej koronki. Byłam zachwycona tą mocną taśmą pod biustem. Niezaprzeczalny atut tego stanika. Drugi wzięłam delikatne ecru, ale pod sukienką przecież i tak nie będzie widać. Krawcowa zdecyduje

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 09:17   #1560
Buczorek
Raczkowanie

myboyismine

ja tam planuje welon ściągnąć zaraz po pierwszym tańcu.. w ogole zauważyłam, że coraz więcej moich koleżanek przychodzi bez welonu

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości