Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-05, 21:18   #1651
basiczek24
Wtajemniczenie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez re_nata Pokaż wiadomość
ślicznie wyglądasz,
ja też chciałam buty w takim kolorze, bo to mój przewodni, ale jak mówiłam mamie, że teraz często dziewczyny mają kolorowe buty i taka moda, to stwierdziła "że chyba nie u nas" ale i tak kupie takie jak mi sie spodobają
Jakbym moją mamę słyszała, jeszcze mi gada "jakaś dziwna ta moda bo ona o tym nie słyszała" I jak jej gadam, że będę miała buty pod kolor przewodni to mówi że wymyślam. Co więcej Pani z salonu też nic nie wiedziała że buty się kupuje pod kolor przewodni i wielkie oczy zrobiła jak jej powiedziałam że butów białych mieć nie będę.

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:27   #1652
Mopslik
Przyczajenie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze mam prosbę , chce mieć na zaproszeniu wierszyk lub tekst w którym zamiast kwiatów prosimy wino lub tez inny alkohol a zamiast prezentów pieniędze, i chciałabym mieć to ułożone w jednym wierszyku/tekście. Tu podaje dwa osobne które się nam dosyć podobają, ale nie wiem czy można je jakoś złączyć w całość czy lepiej coś innego wymyślić?

My ułożyliśmy taki wierszyk:

Drodzy Goście,
By ciężkich prezentów nie nosić,

o banknocik pozwólcie poprosić.

Kwiaty są piękne, lecz szybko przeminą,
w zamian prosimy o kupon lotto lub wino.

Dziewczyny, zamówiłam 2 welony z polecanego tu przez Was sklepu i niby było napisane, że ten tiul jest miękki, ale w rzeczywistości jest dosyć sztywny. O ile przy krótszym fajnie to wygląda, bo trochę sterczy, to obawiam się, że drugi welon- katedralny będzie chyba za sztywny. A Wy z jakiego materiału macie welony?

Mopslik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:37   #1653
marlenqa22
Zadomowienie

Wstępnie wybraliśmy tort!

Chcieliśmy taki z masą cukrową no ale pani nam w cukierni odradziła że jest ciężki, bardzo bardzo słodki i niekoniecznie aż taki dobry.

Więc stanęło na śmietanowym torcie z owocami, takim lekkim w smaku.
45 zł za kg więc wydaje mi się że cena ok.
Kupiliśmy ciasteczko tortowe żeby spróbować jaki jest w środku i po prostu jest przepyszny! bita śmietana plus brzoskwinie i jagody.
W załączniku zdjęcie.

Co do pracy to dzisiaj czuję taką ulgę że nie muszę tam iść.. szukam dalej.

Oglądaliśmy też jedno mieszkanie ale niestety nie ma w nim balkonu a Tż pali więc nie wyobrażam sobie by palił w mieszkaniu..

tort.jpg

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:45   #1654
Le_lena
Raczkowanie

Aniuska - suknia bransoletka rewelacja! i do tego pierwsze kolczyki

TysiaBB1989 - super, że znalazłaś swoje buciki bardzo ładna suknia , strasznie podobają mi się takie "góry" ślubnych kiecek można odhaczyć kolejne sprawy zostało nam 4 miesiące z kawałkiem

monidot - no ja też wolałam te nazwiska zostawić w spokoju i ich nie odmieniać - nawet babeczka od zaproszeń powiedziała mi, żebyśmy odmienili tylko te których jesteśmy pewni , a resztę dla bezpieczeństwa zostawić

re_nata - mi babeczka z salonu od sukni odradzała białe - powiedziała, że teraz moda na kolorowe, a białe założę raz mimo to ja akurat kupiłam białe bo w czarnych nie chciałam iść ,a taki mam kolor przewodni trzmam kciuki za kolorowe butki
Stary 2014-06-05, 21:53   #1655
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
mój tż też się nie daje na to namówić on uważa, że przesadzam i mi odbiło, że goście zawsze sobie jakoś radzili to teraz też sobie poradzą. ehhh on nic nie rozumie!!! i najgorsze, że mówi to do mnie ze swoim pobłażliwym uśmieszkiem
Mój tż też stwierdził, że to głupota także tego...

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Ja jestem zielona, o co chodzi z tymi koszyczkami? Pierwsze z czym się spotykam

Wczoraj wieczorem się wkurzyłam, bo mieliśmy w sobote jechać po wódkę, zadzwoniłam i co i nie ma na stanie, będzie w przyszłym tygodniu i to o ponad 1zł drożej, za Stcoka 0,5l. chcieli najpierw 21.5zł, a teraz 22.6zł, to ja im podziękowowałam

Zadzwoniłam z polecenia znajomej do innej hurtowni i mają Stocka na stanie w każdej chwili za 20,89zł, także dzisiaj jedziemy, żeby było z głowy
Jeju jaka fajna cena, a gdzie ta hurtownia??
Bo chcę mieć Stocka i Finlandię
Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
o masakra jaka cena za Stocka , w życiu bym tyle za tą wódke nie zapłaciła. dobrze , że udawło się wam znaleźć coś taniej.
Widziałam droższego...

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 21:54   #1656
Buczorek
Raczkowanie

mopslik

jaka to stronka z tymi welonami?
Stary 2014-06-05, 21:59   #1657
TysiaBB1989
Rozeznanie

dziękuje dziewczyny

odnośnie bucików, to byłam z mama na zakupach w Kaufland i jak się jest przy kasach to naprzeciwko jest sklep caus. były na wystawce i się zakochałam podchodzę i mierze ideał Pani mówi że ostatnie i UWAGA UWAGA patrze cena a tam 29 zł

kupiłam jeszcze takie same ale czerwone na wesele do kuzyna

http://www.casu.pl/czolenka-3250-6.html
jak dla mnie to nawet się mogą rozpaść po weselu

Edytowane przez TysiaBB1989
Czas edycji: 2014-06-05 o 22:03
TysiaBB1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:03   #1658
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Ja chyba będę mieć tak: X X i Y Y w imieniu rodziców i własnym maja zaszczyt zaprosić Sz. P. ......................... ............ na uroczystość zawarcia związku małżeńskiego itd....
W takim wypadku chyba powinny być odmienione co?
tak

Cytat:
Napisane przez myboyismine Pokaż wiadomość
ja tam nie chciałabym żeby Tż w ślubnym przed ślubem gdzieś poszedł. Już lepiej ten starszy ubrać ewentualnie w tym starszym coś np. zwęzić, zależy jaki krój
też tak uważam

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Melduje że dziś odebrałam obrączki Załącznik 5703862

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 69 dni.
śliczne !

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
byłam dzisiaj w salonie przymierzyć moją suknie i zrobić sobie zdjęcie bo nie mam jej w żadnym katalogu, jest jakiejś edycji limitowanej.

guziki nie są zapięte w ogóle bo nikomu się nie chciało. ten paseczek został odpruty bo był na nim brzydki kwiatek i mam zakupić taki tylko szerszy.
co powiecie ?

przy okazji udało mi się kupić jeszcze dzisiaj przez przypadek buciki w których chyba pójdę do ślubu
chciałam fuksja/ amarant i są
super ! buty swietne

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-05, 22:04   #1659
21klaudyna
Zadomowienie

Byłam na spotkaniu z menagerem sali :P Myślałam , że raz dwa i skończymy a ponad 1,5 h siedziałam z mamą. Zmiana menagera - zdecydowanie na plus , ustaliliśmy już dużo szczegółów. Cieszy mnie jego zaangażowanie . Z plusów - nie ma porblemu z weganami , wegetarianami czy uczulonymi na jakieś składniki , kubełki z lodem na wódkę co w przypadku Smirnoff black który jest ostrą wódką , jest konieczne , pokrowce weszły w cenę , udało się nam wynegocjować , że oprócz nieleimitownej wody mineralnej , soków , kawy herbaty bedą nielimitowane napoje gazowane kosztem tego że sami dostarczymi wino do obiadu, umówiliśmy date degustacji , zererwowałam 2 sztalugi i rzutnik. Mam nadzieję że współpraca przez cały czas będzie tak sprawnie przebiegać.
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:08   #1660
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduję, że byłam z mamą na zakupach i po 5 godzinach chodzenia po sklepach efekt jest następujący:

Jestem meeega zadowolona
Gratuluję opłacało się tyle chodzić

marlenqa22 - za tort i powodzenia w szukaniu mieszkania
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:10   #1661
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Dobra, potrzebuję rady
W załącznikach jest moja suknia, fryzura, którą prawdopodobnie będę miała[/URL]
powiem tylko tyle : twoja suknia jest przecudowna!! ten tył idealnie !

Cytat:
Byłam na spotkaniu z menagerem sali :P Myślałam , że raz dwa i skończymy a ponad 1,5 h siedziałam z mamą. Zmiana menagera - zdecydowanie na plus , ustaliliśmy już dużo szczegółów. Cieszy mnie jego zaangażowanie . Z plusów - nie ma porblemu z weganami , wegetarianami czy uczulonymi na jakieś składniki , kubełki z lodem na wódkę co w przypadku Smirnoff black który jest ostrą wódką , jest konieczne , pokrowce weszły w cenę , udało się nam wynegocjować , że oprócz nieleimitownej wody mineralnej , soków , kawy herbaty bedą nielimitowane napoje gazowane kosztem tego że sami dostarczymi wino do obiadu, umówiliśmy date degustacji , zererwowałam 2 sztalugi i rzutnik. Mam nadzieję że współpraca przez cały czas będzie tak sprawnie przebiegać.

też macie Smirnoff black? my też
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:13   #1662
Agnessssa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Jeju jaka fajna cena, a gdzie ta hurtownia??
Bo chcę mieć Stocka i Finlandię
W Lublinie ul. Droga Męczenników Majdanka 74
Stock 20.89
Finlandia nie wiem po ile 0.5l, ale 0.7 39.35zł
Stary 2014-06-05, 22:13   #1663
Mopslik
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Buczorek Pokaż wiadomość
mopslik

jaka to stronka z tymi welonami?
Chodzi mi o welony Butterfly
Mopslik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:15   #1664
domar123
Raczkowanie

no doubt U nas niestety nikt nie ślubuje w nasz weekend...

aniuska18032 My mamy tort z sowy. Pani mówiła, że śmietanowych nie można z marcepanem (czy jak to sie tam nazywa masa plastyczna). My ostatecznie wybraliśmy śmietanowy

TysiaBB1989 Super suknia! Z paseczka bym zrezygnowała.

Tyle tu czytam a tylko to spamiętałam

Jestem ŻONĄ

Buduj się domku NASZ
domar123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:26   #1665
basiczek24
Wtajemniczenie

Dziewczyny, czy Młodych [czyli nas] też wliczać do gości opłacanych czy jak organizujemy wesele to mamy za darmo?? Jak to u Was jest?? Chyba będę musiała zadzwonić do babki z sali.
A teraz cos przykrego dla mnie: 1 czerwca był ostateczny dzień potwierdzenia i dzwonię do kuzynki z pyt. czy przyjdą i jak tak to ile osób , a ona mi odpowiada że jeszcze nie wie Ręce opadają

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Też mamy śmietanowy tort

Jestem mamą
basiczek24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:52   #1666
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Młodych [czyli nas] też wliczać do gości opłacanych czy jak organizujemy wesele to mamy za darmo?? Jak to u Was jest?? Chyba będę musiała zadzwonić do babki z sali.
A teraz cos przykrego dla mnie: 1 czerwca był ostateczny dzień potwierdzenia i dzwonię do kuzynki z pyt. czy przyjdą i jak tak to ile osób , a ona mi odpowiada że jeszcze nie wie Ręce opadają

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:24 ----------

Też mamy śmietanowy tort
oczywiscie ze my sie liczymy do osob oplacanych, przynajmniej u mnie tak jest. nie slyszalam jeszcze zeby paramloda sie nie wliczala.
a co do zaproszen ja tez mialam dzis dziwny tel
kuzynka dzownila dzis co slychac i dzwoni no bo dostala zaproszenie to dzowni wiec sie pytam czy dzowni z potwierdzeniem czy odmawiają, a ona ze jeszcze nie wiedza... ja mowie to spoko bo do 1 lipca macie date potwierdzenia to jest jeszcze czas zeby przekalkulowac sobie i nas powiadomic (tylko po cholere dozwni teraz?)a ona do mnie: NO WŁAŚNIE DZWONIE JUZ DZIS ZEBY CI POWIEDZIEC ZE JESZCZE NIE WIEMY I RACZEJ DO 1 LIPCA WIEDZIEC NIE BEDZIEMY. WLASCIWIE TO NIE WIEMKIEDY BEDZIEMY,MUSIMY WSPOLNIE TU WSZYSCY PODJAC DECYZJE CO I JAK, WIEC W RAZIE CO ZADZWONIMY....

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 22:55   #1667
paula600324
Zakorzenienie

Pazurki u dłoni i stóp zrobione
Rzęsy zrobione
Spakowana w najpotrzebniejsze rzeczy
Sala na poprawiny prawie gotowa

Jutro pozostanie zawiezienie rzeczy do hotelu Dorobienie cukierków dla dzieciaków, spowiedź i przywitanie gości Teoretycznie 2 dni, praktycznie 1

Edt. Po 21 Pani z kwiaciarni przypomniało się i zadzwoniła, żebyśmy nie woskowali auta przy myciu, bo ozdoby nie będą się trzymać

Edytowane przez paula600324
Czas edycji: 2014-06-05 o 22:57
paula600324 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 23:10   #1668
activelifestyle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
o
a co do zaproszen ja tez mialam dzis dziwny tel
kuzynka dzownila dzis co slychac i dzwoni no bo dostala zaproszenie to dzowni wiec sie pytam czy dzowni z potwierdzeniem czy odmawiają, a ona ze jeszcze nie wiedza... ja mowie to spoko bo do 1 lipca macie date potwierdzenia to jest jeszcze czas zeby przekalkulowac sobie i nas powiadomic (tylko po cholere dozwni teraz?)a ona do mnie: NO WŁAŚNIE DZWONIE JUZ DZIS ZEBY CI POWIEDZIEC ZE JESZCZE NIE WIEMY I RACZEJ DO 1 LIPCA WIEDZIEC NIE BEDZIEMY. WLASCIWIE TO NIE WIEMKIEDY BEDZIEMY,MUSIMY WSPOLNIE TU WSZYSCY PODJAC DECYZJE CO I JAK, WIEC W RAZIE CO ZADZWONIMY....
Dziwna ta kuzynka a co jej powiedziałaś? Może trzeba było zapytać czemu mają wątpliwości... Ja bym zapytała A poza tym mówiłaś, że zapraszasz tylko tych, których chcesz więc może powiedz im jeszcze, że zależy Ci na ich obecności i musisz wiedzieć pierwszego, bo chcesz uniknąć sytuacji, że powiesz 1 lipca menagerowi, że nie przychodzą a potem okaże się, że jednak tak i nie będzie dla nich miejsca....

paula600324 - wszystko dopięte na ostatni guzik dacie radę
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 23:20   #1669
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
Konkardia, moja przyszła szwagierka na swoim ślubie miała wyprostowane włosy i właśnie kosmyki z przodu zaczesane z tyłu. Ładnie to wyglądało
Dzięki za opinię!

Cytat:
Napisane przez oluska227887 Pokaż wiadomość
Dziewczyny melduję, że byłam z mamą na zakupach i po 5 godzinach chodzenia po sklepach efekt jest następujący
Ale załatwiłyście!

Cytat:
odnośnie bucików, to byłam z mama na zakupach w Kaufland i jak się jest przy kasach to naprzeciwko jest sklep caus. były na wystawce i się zakochałam podchodzę i mierze ideał Pani mówi że ostatnie i UWAGA UWAGA patrze cena a tam 29 zł kupiłam jeszcze takie same ale czerwone na wesele do kuzyna :p
Miałam kiedyś bardzo podobne, czarne. Chyba po dwóch latach się rozpadły, ale mimo to - warto było je kupić. Za taką cenę też wzięłabym ze dwie pary

Cytat:
Uuu... Mogę spytać w jakiej cenie to wyhaczyliście? Z reguły jest droższy niż Finlandia, a to już nie nasza półka

Cytat:
Napisane przez paula600324 Pokaż wiadomość
Rzęsy zrobione
!!!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 23:32   #1670
Opiumalfa
Zakorzenienie

WYbaczcie ze sie wtrace, ale to od kiedy sala sponsoruje jedzenie mlodym?
Mlodzi jak kazdy inny gosc jest "talrzykiem". Czy ja o czyms nie wiem?
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 23:34   #1671
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
WYbaczcie ze sie wtrace, ale to od kiedy sala sponsoruje jedzenie mlodym?
Mlodzi jak kazdy inny gosc jest "talrzykiem". Czy ja o czyms nie wiem?
Oczywiście, że tak
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 23:34   #1672
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
powiem tylko tyle : twoja suknia jest przecudowna!! ten tył idealnie !

teeeż mamy i od kilku imprez rodzinnych testujemy i pełna rekomendacja rodziny jest:P

Dzisiaj u nas na sali spotkałyśmy tą Basię która wygrała materchefa bo dziś nasz lokal miał ją jako gościa w ramach jakiś spotkań Gildii Smaku i Moja mama - o jezu jaka Pani podobna do tej kobiety z masterchefa;P :P

"Zestarzej się przy mnie
Stary 2014-06-05, 23:36   #1673
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
Uuu... Mogę spytać w jakiej cenie to wyhaczyliście? Z reguły jest droższy niż Finlandia, a to już nie nasza półka
kupiliśmy wódkę za 26,20 zł. tż się uparł na tego smirnoffa blacka,dla mnie w sumie nie ma różnicy ja i tak wódki nie piję.

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

Cytat:
teeeż mamy i od kilku imprez rodzinnych testujemy i pełna rekomendacja rodziny jest:P
no to super ja szczerze mówiąc w ogóle się na wódce nie znam
ślubujemy tego samego dnia i pijemy ten sam alkohol
Stary 2014-06-05, 23:41   #1674
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
(...) bo chcesz uniknąć sytuacji, że powiesz 1 lipca menagerowi, że nie przychodzą a potem okaże się, że jednak tak i nie będzie dla nich miejsca....

Dzisij właśnie nasz menager mi mówił , że gdyby się w kościele okazało , że jest ktoś kogo miało nie być to spod kościoła mamy dzownić i że będą ogarniać sytuację.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
kupiliśmy wódkę za 26,20 zł. tż się uparł na tego smirnoffa blacka,dla mnie w sumie nie ma różnicy ja i tak wódki nie piję.

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

no to super ja szczerze mówiąc w ogóle się na wódce nie znam
ślubujemy tego samego dnia i pijemy ten sam alkohol
i mamy przystojnych tż ....

"Zestarzej się przy mnie

Edytowane przez 21klaudyna
Czas edycji: 2014-06-05 o 23:43
Stary 2014-06-05, 23:51   #1675
mala_czarna_21
Zakorzenienie

klaudyna bez obaw później tez współpraca z nim mi odpowiadała facet się stara, jest otwarty na sugestie

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-05, 23:51   #1676
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
przystojniaków
Stary 2014-06-05, 23:51   #1677
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuje dziewczyny

odnośnie bucików, to byłam z mama na zakupach w Kaufland i jak się jest przy kasach to naprzeciwko jest sklep caus. były na wystawce i się zakochałam podchodzę i mierze ideał Pani mówi że ostatnie i UWAGA UWAGA patrze cena a tam 29 zł

kupiłam jeszcze takie same ale czerwone na wesele do kuzyna

http://www.casu.pl/czolenka-3250-6.html
jak dla mnie to nawet się mogą rozpaść po weselu

co za okazja sama brałabym

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość

Też mamy śmietanowy tort
u nas za wszystkich sie placi tak samo, czy to Młodzi czy usługodawcy..

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
NO WŁAŚNIE DZWONIE JUZ DZIS ZEBY CI POWIEDZIEC ZE JESZCZE NIE WIEMY I RACZEJ DO 1 LIPCA WIEDZIEC NIE BEDZIEMY. WLASCIWIE TO NIE WIEMKIEDY BEDZIEMY,MUSIMY WSPOLNIE TU WSZYSCY PODJAC DECYZJE CO I JAK, WIEC W RAZIE CO ZADZWONIMY....
aha

Cytat:
Rzęsy zrobione

Jutro pozostanie zawiezienie rzeczy do hotelu Dorobienie cukierków dla dzieciaków, spowiedź i przywitanie gości Teoretycznie 2 dni, praktycznie 1

Edt. Po 21 Pani z kwiaciarni przypomniało się i zadzwoniła, żebyśmy nie woskowali auta przy myciu, bo ozdoby nie będą się trzymać

to już!! ja też jutro spowiedź, zawozimy wszystkie rzeczy na salę, winietki zrobione dzisiaj. Jutro też sporo gości zjeżdza się, tak że będzie wesoło
Cytat:
Dzisij właśnie nasz menager mi mówił , że gdyby się w kościele okazało , że jest ktoś kogo miało nie być to spod kościoła mamy dzownić i że będą ogarniać sytuację.

---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 05:43   #1678
oluska227887
Raczkowanie

GG do oluska227887

Cytat:
Rzęsy zrobione

Cytat:
Dzisiaj u nas na sali spotkałyśmy tą Basię która wygrała materchefa bo dziś nasz lokal miał ją jako gościa w ramach jakiś spotkań Gildii Smaku i Moja mama - o jezu jaka Pani podobna do tej kobiety z masterchefa;P :P
Haha Mama wymiata
Stary 2014-06-06, 07:24   #1679
Agnessssa
Rozeznanie

Dziewczyny co uważacie o tej biżuterii?
http://allegro.pl/bizuteria-slubna-c...278656742.html

Wpadła mi w oko nawet i cena ok

Ciekawi mnie czy gdzieś ewentualnie kupie taki komplet srebrny do 200zł

Edytowane przez Agnessssa
Czas edycji: 2014-06-06 o 07:30
Agnessssa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 07:28   #1680
myboyismine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
Dziewczyny co uważacie o tej biżuterii?
http://allegro.pl/bizuteria-slubna-c...278656742.html

Wpadła mi w oko nawet i cena ok

mnie się podoba

Dziewczyny, TO JUŻ JUTRO!!!
myboyismine jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości