|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Cytat:
Blanx Med Dokładnie tę:![]() pysia1987 - gratuluję zdania egzaminu ![]() alloffkowa - bardzo ładny stroik ![]() Cytat:
![]() Panna Izabela - fajna sukienka ![]() say-hello - dla mnie też nie ma różnicy , więc muszę TZ'ta bardziej zaangażować z zakup ![]() madziara889 - bukiet |
||
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28
Witam, Drogie Panie
![]() Wczoraj sie strasznie pozarlam z Tz w sumie o nic ![]() Do mieszkania wprowadzamy sie 3-go lipca ![]() Cytat:
No i oczywiscie wino Jesli zabraknie whisky, to trudno, bo glownym alkoholem jest wodka
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wszystkim dziękuję za komolementy Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1744 |
|
Rozeznanie
|
To tak zazwyczaj bywa, że kłótnia o nic
![]() A co do alkoholu, to wszystko zależy od rodziny. My np. wiedzieliśmy, że whisky piłyby osoby, które za kołnierz nie wylewają, a po większej ilości alkoholu są głośne i namolne. Woleliśmy uniknąć mieszania przez nich alkoholi, bo obawialiśmy się tzw. boruty W ogóle przed ślubem pewne rzeczy przypominają spacer sapera po polu minowym. Tych nie sadzać koło tamtych, tym nie dawać możliwości upicia się, tamtym nie dawać flaszki na wyjście itp W ostatniej chwili powstrzymałam mojego Tżta przed wręczeniem mojemu wujkowi, byłemu alkoholikowi flaszki na odchodne (Bo tym, którzy nie pili staraliśmy się dać choć flaszeczkę )
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, w LAVARDZIE jest teraz promocja: -30% na dodatki ślubne do garnituru
|
|
|
|
#1746 | ||
|
Zadomowienie
|
paula600324, super, że tyle spraw udało się załatwić, ostatnia prosta
![]() Cytat:
Cytat:
Ale ładny A ja dziś idę z moim przystojniakiem załatwić dokumenty w USC i spuchłam na twarzy z prawej strony, ósemka mnie wykończy Edytowane przez iLoNuS_ktl Czas edycji: 2014-06-06 o 14:42 |
||
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
anka Lepiej przez all, bo przez ebay termin dostawy to przynajmniej 2 tygodnie
![]() no_doubt Ja bym była za tym, żeby kwiaciarka zebrała dekoracje po Waszym ślubie. marlenqa Oj, lepiej że zrezygnowałaś. Trzymam kciuki za nową, fajniejsza pracę ![]() Konkardia Sercem jestem za prostszymi fryzurami ( choć tu dużo zależy od sukienki). Zobacz też, jak włosy by się spisywały na całonocnej imprezie - czy będą ładnie wyglądać, czy nie będzie Ci za gorąco. Co do garnituru - dobierzcie dobrze dodatki - zerknij na ten post mysza Wg mnie pasuje, tylko bardzo delikatny i cienki - zerknij tutaj: ![]() Lusija Bardzo ładne obrączki ![]() Dotka Faktycznie ecru lepsze. I super, że z utratą wagi idzie bezproblemowo ![]() aniuska Bransoletka i pierwsze kolczyki są piękne Tysia Piękna sukienka 21klaudyna Super, że zmienił się menadżer ![]() Agnessa Piekny komplet Elrosa Nie dziwię się, że się stresujesz sukienką mamy. Oby się udało ![]() pysia Gratuluję ![]() alloffkowa Świetny stroik, też widzi mi się na bok.
|
#1748 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja mam podobne zestawienie jak wyżej (falbany plus długi welon) i wygląda to super
|
#1749 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. I już sama nie wiem czy pisać coś o pieniądzach czy nie. Dzis muszę się zdecydować bo będę wysyłać cały projekt i teksty jakie chcę. Cytat:
![]() Cytat:
?kiss12550 nie wierzę, masz moją suknieee ![]() Dotka90 czyżbys Ty też miała tą suknie co kisss? 3 miesiące do ślubu !!! |
|||
|
|
|
#1750 |
|
Zadomowienie
|
Dotka- rozumiem i dziękuje za opinie
sukni tzn. jaką biżuterię i wgl jaka decyzja z bolerkiem? Przepraszam jeśli pisałaś i nie doczytałam. Ale ze mnie ciołek,że też nie pomyślałam żeby makijażystka mi coś z tym dekoltem zrobiła dziękuje Ci bardzo! W takim razie faktycznie zdecyduje się na kolczyki + bransoletka Klaudyna- tak tak wiem o tym ![]() Krooliczek- bardzo ładne winetki Active – dziękuje i jutro popytam w aptekach ![]() Monidot –piękna mamy suknie nie tą suknie ma tez Dotka i jeszcze jedna wizażowa PM masz już dobrane dodatki mam nadzieję że też będzie wyglądała dobrze
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Monidot, prawie
ja mam model wcześniejszy, różni się tym, że nie ma koronki na samym dole, tylko ma gładki tiul nie wiem, czy są jeszcze jakieś różnice ![]() Princessa - moja Kinga Kiss, z bolerkiem, to biorę tiulowy szal, komin, czy co to tam jest ![]() kolczyki miałam kupione fuksjowe kryształki svarowskiego, ale zamówiłam ostatnio te: ![]() bransoletkę chyba oleję i będzie bez. Edytowane przez Dotka90 Czas edycji: 2014-06-06 o 16:39 |
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
pysia fajnie że masz dla nas trochę czasu! Nadrabiaj, bo jest co
alloffkowa ładny ten stroik, ale nie wolałabyś z żywych kwiatów? Ten upięłabym do koka na bok - coś jak ostatnie zdjęcie ![]() Kupiłam biustonosz ![]() Dziewczyny zamawiające biżuterię itp z Etsy - ile szła do Polski?
|
|
#1753 | ||
|
Zadomowienie
|
U mnie dziś też 3 Mięsiące do ślubu
![]() Lusiija Piękna księga ![]() Sunset89 świetne te spinki alloffkowa piękny ten stroik kroooliczek89 śliczne winietki ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- Cytat:
, ja właśnie nie chciałam żeby była tak rozłożysta i szeroka dlatego bedę mieć na jednym kole. Dodatków jeszcze nie wybrałam. Mam na razie buty tylko. 7 lipca mam przymiarke i wtedy wybiorę w salonie jakiś welon chyba. I myślę że będę mieć do niej kolczyki+bransoletka lub tylko kolczyki, jeszcze nie jestem pewna . A Ty co masz do swojej wybrane ?Cytat:
. Ja mogę w mojej sukni właśnie zrezygnować z tego koronkowego dołu. Moja suknia ma przyjść do salonu z osobna koronką żebym mogła zobaczyć jak wygląda bez koronki i jak wygląda z koronką. Ps. masz do niej jakieś ramiączka lub bolerko ? A i czy welon masz ? jak tak to pochwalisz się ? Właśnie też mi ostatnio te kolczyki wpadły w oko i sie nad nimi zastanawiam
Edytowane przez monidot Czas edycji: 2014-06-06 o 16:41 |
||
|
|
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
Exist, gdzie kupiłaś?
![]() Monidot, welonu nie mam i nie planuję, będę mieć kwiat we włosach ![]() Ramiączka będą tiulowe, bo będę mieć biustonosz z ramiączkami ![]() na górę tiulowy komin, gdyby było zimno. |
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
W Brafitterii na Krakowskiej
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
też się tam wybierałam, ale nie chcę wydawać właśnie 200zł, bo rozmiar zaraz mi się pozmienia. Kupię w esotiq albo do Wandy podjadę, tam mają fajne biustonosze, w cenach 50-100zł (większość to ava)
|
|
|
|
#1757 |
|
Zadomowienie
|
Dotka90 a masz gdzieś przykład jak te ramiączka będą wyglądać?
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
Monidot, zwykłe tiulowe, przy sukni węższe, na ramionach szersze
|
|
|
|
#1759 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sensuall - dzięki za opinię! ![]() Cytat:
Cytat:
A to jest jednak spora różnica... Chyba, że znacie jakiś sklep z Waszych okolic, który wysyła towar? Cytat:
Elrosa Czy Twoje spinki kupiłaś na tej samej stronie co Sunset89? kroooliczek89 ![]() kiss12550 Aaaa! Jaka cudowna biżuteria! A mi się wydaje, że naszyjnik będzie pasować. Twoja suknia jest taka "lekka" i naszyjnik również. Myślę, że razem będzie się to ładnie komponowało. Ale widzę, że opinie tu raczej przeciwko są ![]() bardorja Nawet jeśli - to jeszcze sporo czasu. Niektórzy nie wiedzą, co będą robili za 2-3 miesiące, jak im się skrystalizują plany. Z pewnością kuzynka da Ci jeszcze znać ![]() Cytat:
Piękna jest... i faktycznie, trochę podobna do mojej też przez ten trójkąt w pasie KLIKCytat:
Cytat:
Mam długie włosy i faktycznie, jest mi z nimi gorąco. Obawiam się też, że jeśli będzie padać moje to całe "prostowanie" na nic się zda i będę mieć na głowie po prostu szopę. Co do garnituru - ostatnio już podczytywałam nieśmiało pana vintage Dzięki za cynka odnośnie męskich dodatków!
|
|||||||
|
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
Konkardia, tak do dh wandy
![]() jak pisałam, ja miałam kupować Twoją kieckę, ale jednak w Princessie lepiej wyglądałam, Merida miała trochę za 'ostry' ten trójkąt i nie robiło mi to dobrze. poza tym chciałam ecru, a na w ecru miala brzydkie aplikacje ![]() monidot, np. takie nie wiem jeszcze, to na ostatniej przymiarce ogarne. |
|
|
|
#1762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no ale co jej powiem, teraz też zapowiedziała że tam będzie szyć.
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1764 |
|
Zadomowienie
|
Dotka90 dziękuje
|
|
|
|
#1765 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jeszcze tak głęboko się nie zagłębiałam , ja chce chyba francuza z jednej strony głowy na drugą. ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
a ja nic jeszcze nie mam a wesele od ponad roku planujemy---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- bardzo dziękuję ze wszystkie komentarze odnośnie sukni i bucików |
|||
|
|
|
#1766 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie mi te aplikacje też się nie podobały, dlatego od razu pani w sklepie powiedziałam, że muszą być zmienione Zdecydowałam się na inne i się nawet okazało, że jak wezmę z inną koronką, to suknia będzie tańsza Do tego dostałam buty gratis Cytat:
|
||
|
|
|
#1767 |
|
Rozeznanie
|
jutro nie dam rady wejść dlatego też kochane Jutrzejsze Pmki! magdalenka_w_86 myboyismine paula600324 (mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, jeśli tak to wybaczcie) Życzę Wam wszystkiego najlepszego, pięknej słonecznej pogody, wspaniałych momentów wzruszeń i śmiechów, no i co najważniejsze: abyście tanecznym krokiem razem ze Swoimi Już Mężami weszły na Nową Drogę Życia! Udanej zabawy i wracajcie szybko z relacjami
|
|
#1768 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do wódki to ja mam zupełnie nie znaną i dobrze! ![]() Faajne Cytat:
Dziękuję wszystkim za opinie o welonie Cytat:
![]() Dziś byliśmy po akty urodzenia, odebraliśmy zaświadczenie o braku przeciwskazań do malżeństwa. Nazwisko najbardziej mi się podoba Edytowane przez 201604261006 Czas edycji: 2014-06-06 o 19:48 |
|||
|
|
|
#1769 |
|
Raczkowanie
|
Jako że jutro jadę na ślub kuzynki
i mimo że jestem tylko gościem już się denerwuję i nie mam co z sobą zrobić aż się boję co będzie jak przyjdzie moja kolej ![]() magdalenka_w_86 myboyismine paula600324 I wszystkie inne jutrzejsze PM-ki życzę Wam aby jutrzejszy dzień był jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu i abyście od tąd zawsze byli razem szczęśliwi i pełni miłości
Edytowane przez zakrecona_kropka Czas edycji: 2014-06-06 o 20:05 |
|
|
|
#1770 |
|
Konto usunięte
|
magdalenka_w_86 myboyismine paula600324 I wszystkie inne Pmki z dnia jutrzejszego! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Udanej zabawy, pięknej ceremoni, ukochanego męża u boku! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

Blanx Med
Dokładnie tę:

No i oczywiscie wino

A mi się wydaje, że naszyjnik będzie pasować. Twoja suknia jest taka "lekka" i naszyjnik również. Myślę, że razem będzie się to ładnie komponowało. Ale widzę, że opinie tu raczej przeciwko są
To może w przyszłą sobotę się uda? Jak mama będzie miała nóż na gardle to będzie większe prawdopodobieństwo, że się skusi na wyjazd
no ale co jej powiem, teraz też zapowiedziała że tam będzie szyć.