Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-06, 13:22   #1741
activelifestyle
Rozeznanie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość

Ysia – pamiętam że wspominałaś kiedyś o paście wybielającej którą stosowałaś na ślubie , mogłabyś przypomnieć mi jej nazwę ?
Ja nie Ysia, ale wiem Blanx Med Dokładnie tę:

pysia1987 - gratuluję zdania egzaminu

alloffkowa - bardzo ładny stroik ale nie wiem jak go umiejscowić niestety

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
ja odpowiem bo u nas od listopada króluje na stole. Mocna , ostra ale dobrze schłodzona wchodzi bez mrugnięcia okiem. A na drugi dzień w ogóle człowiek nie czuję że ją pił. Kosztuje więcej niż te najczęsciej powtarzane wódki na weselach ale też jakościowo jest bardzo dobra. Moim zdaniem Finlandia jest dużo gorsza od niej .
No to TŻ musi zdegustować, bo jak dla mnie wódka jest wódką

Panna Izabela - fajna sukienka

say-hello - dla mnie też nie ma różnicy , więc muszę TZ'ta bardziej zaangażować z zakup

madziara889 - bukiet
activelifestyle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:27   #1742
wenedka
Zakorzenienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Witam, Drogie Panie

Wczoraj sie strasznie pozarlam z Tz w sumie o nic

Do mieszkania wprowadzamy sie 3-go lipca

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
My zastanawialiśmy się nad stolikiem z kolorowym alko, ale nam menadżer powiedziała, że jeśli chcemy stawiać whisky to trzeba jej sporo kupić. Bo faktycznie dużo schodzi i jak goście zaczną od kilku/nastu drinków z whisky, a później zabraknie i zaczną pić wódkę, to zgon murowany. My wiedzieliśmy, że u nas sporo osób piłoby whisky i jak przeliczyliśmy, to musielibyśmy co najmniej 30 butelek kupić, a to duży koszt i zrezygnowaliśmy. Ale to potwierdza, że whisky schodzi w dużych ilościach.
Mieliśmy za to wino i piwo. Win poszło nam coś ok. 7 butelek ( i dzięki sprawnemu "operowaniu" kelnerek, nie zostało dużo otwartych i nadpitych butelek). Piwa kilkanaście puszek, ale kilka poszło też na następny dzień, dla paru skacowanych gości (wzięli na drogę, bo poprawin nie było)
My robimy stolik alkoholowy; na 70 osob kupilismy 2 litry Jacka Danielsa, moze dokupimy jeszcze 1? Mamy jeszcze Southern Comfort i Lubelska Cytrynowke No i oczywiscie wino Jesli zabraknie whisky, to trudno, bo glownym alkoholem jest wodka
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:45   #1743
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
znalazłam coś takiego
ale wydaje mi się, że będzie pasował
Dziekuje dziewcZyny
I wszystkim dziękuję za komolementy

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Będzie okej
KLIK

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 14:15   #1744
positive rebel
Rozeznanie

To tak zazwyczaj bywa, że kłótnia o nic

A co do alkoholu, to wszystko zależy od rodziny. My np. wiedzieliśmy, że whisky piłyby osoby, które za kołnierz nie wylewają, a po większej ilości alkoholu są głośne i namolne. Woleliśmy uniknąć mieszania przez nich alkoholi, bo obawialiśmy się tzw. boruty W ogóle przed ślubem pewne rzeczy przypominają spacer sapera po polu minowym. Tych nie sadzać koło tamtych, tym nie dawać możliwości upicia się, tamtym nie dawać flaszki na wyjście itp W ostatniej chwili powstrzymałam mojego Tżta przed wręczeniem mojemu wujkowi, byłemu alkoholikowi flaszki na odchodne (Bo tym, którzy nie pili staraliśmy się dać choć flaszeczkę )
Stary 2014-06-06, 14:40   #1745
Dotka90
Zakorzenienie

Dziewczyny, w LAVARDZIE jest teraz promocja: -30% na dodatki ślubne do garnituru
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 14:40   #1746
iLoNuS_ktl
Zadomowienie

paula600324, super, że tyle spraw udało się załatwić, ostatnia prosta

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Melduje jeszcze ze kupiłam księgę gości. Mam ja juz od ms ale Zapomniałam wam pokazać
Bardzo ładna ta ksiega!

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
przyszedł mój stroik wydaje mi się że jest śliczny, tylko nie mam pojęcia gdzie go umiejscowić... napewno chcę miec koka, ale nie wiem jakiego jeszcze, a ostatnio ciągle chodzi mi po głowie wizja, żeby TYLKO DO KOŚCIOŁA ubrać welon katedralny.... i wtedy już sama nie wiem, czy koka robić na bok, czy z tyłu. jestem okropna... wiem
PS. Sorki za pidżama party
Ładny stroik, mi się podoba tak jak na ostatnim zdjęciu z boku nisko. I welon moim zdaniem to też nie będzie problem

Cytat:
Napisane przez madziara889 Pokaż wiadomość
Byłam w kwiaciarni dowiedzieć się o bukiet. Będzie taki
Ale ładny Podoba mi się taka kolorystyka

A ja dziś idę z moim przystojniakiem załatwić dokumenty w USC
i spuchłam na twarzy z prawej strony, ósemka mnie wykończy

Edytowane przez iLoNuS_ktl
Czas edycji: 2014-06-06 o 14:42
iLoNuS_ktl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 15:39   #1747
cornflower_girl
Zakorzenienie

anka Lepiej przez all, bo przez ebay termin dostawy to przynajmniej 2 tygodnie

no_doubt Ja bym była za tym, żeby kwiaciarka zebrała dekoracje po Waszym ślubie.

marlenqa Oj, lepiej że zrezygnowałaś. Trzymam kciuki za nową, fajniejsza pracę

Konkardia Sercem jestem za prostszymi fryzurami ( choć tu dużo zależy od sukienki). Zobacz też, jak włosy by się spisywały na całonocnej imprezie - czy będą ładnie wyglądać, czy nie będzie Ci za gorąco.

Co do garnituru - dobierzcie dobrze dodatki - zerknij na ten post

mysza Wg mnie pasuje, tylko bardzo delikatny i cienki - zerknij tutaj:

Lusija Bardzo ładne obrączki

Dotka Faktycznie ecru lepsze. I super, że z utratą wagi idzie bezproblemowo

aniuska Bransoletka i pierwsze kolczyki są piękne

Tysia Piękna sukienka

21klaudyna Super, że zmienił się menadżer

Agnessa Piekny komplet

Elrosa Nie dziwię się, że się stresujesz sukienką mamy. Oby się udało

pysia Gratuluję

alloffkowa Świetny stroik, też widzi mi się na bok.

Bogini kuchennego zniszczenia
cornflower_girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 15:51   #1748
Robusta
Wtajemniczenie

Ja mam podobne zestawienie jak wyżej (falbany plus długi welon) i wygląda to super

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20141018580820.html
Robusta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 15:51   #1749
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Monidot - a musi być koniecznie wierszyk? Bo mnie takie wierszyki śmieszą, szczerze mówiąc. Teraz i tak rzadko przynoszą prezenty, a jak ktoś będzie wam chciał dać toster, to i tak da, nawet jak będzie wierszyk A odnośnie alkoholu to napisałabym wprost, że Państwo Młodzi proszą, aby zamiast kwiatów obdarować ich winek, lub innym trunkiem. Wiem, że dziewczyny na forum miały podobne, niewierszykowe teksty, to może któraś podpowie.
Nie musi być wierszyk, może być fajny tekst . I już sama nie wiem czy pisać coś o pieniądzach czy nie. Dzis muszę się zdecydować bo będę wysyłać cały projekt i teksty jakie chcę.

Cytat:
Monidot ja napisałam po prostu "Kochani goście, zamiast kwiatów prosimy o alkohol albo lotka". O pieniądzach na prezent nic nie pisaliśmy chociażby dlatego, że w tych czasach goście dają głównie pieniądze, a nawet jak dostaniemy żelazko to świat się nie zawali.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
My mamy ten "by o kwiaty znieść frasunek", połączyliśmy go z innym o pieniążkach
Mogłabyś mi podać cały Twój wierszyk na pw ?

kiss12550 nie wierzę, masz moją suknieee , z tym że ja swoja będę mieć zwężaną tzn będzie na jednym kole. Ja myślę aby do niej założyć kolczyki + bransoletkę lub tylko kolczyki, łańcuszek to już za dużo będzie.

Dotka90 czyżbys Ty też miała tą suknie co kisss?

3 miesiące do ślubu !!!
monidot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:18   #1750
kiss12550
Zadomowienie

Dotka- rozumiem i dziękuje za opinie a możesz zdradzić co Ty planujesz do naszej sukni tzn. jaką biżuterię i wgl jaka decyzja z bolerkiem? Przepraszam jeśli pisałaś i nie doczytałam. Ale ze mnie ciołek,że też nie pomyślałam żeby makijażystka mi coś z tym dekoltem zrobiła dziękuje Ci bardzo! W takim razie faktycznie zdecyduje się na kolczyki + bransoletka

Klaudyna- tak tak wiem o tym dlatego pytałam czy lepsze będą kolczyki+ bransoletka czy kolczyki + naszyjnik i już wiem że to pierwsze

Krooliczek- bardzo ładne winetki

Active – dziękuje i jutro popytam w aptekach

Monidot –piękna mamy suknie nie tą suknie ma tez Dotka i jeszcze jedna wizażowa PM masz już dobrane dodatki ? Ja w swojej zrezygnowałam z 2 warstw tiulu żeby była mniej rozłożysta mam nadzieję że też będzie wyglądała dobrze
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:24   #1751
Dotka90
Zakorzenienie

Monidot, prawie ja mam model wcześniejszy, różni się tym, że nie ma koronki na samym dole, tylko ma gładki tiul nie wiem, czy są jeszcze jakieś różnice

Princessa - moja
Kinga

Kiss, z bolerkiem, to biorę tiulowy szal, komin, czy co to tam jest
kolczyki miałam kupione fuksjowe kryształki svarowskiego, ale zamówiłam ostatnio te:

bransoletkę chyba oleję i będzie bez.

Edytowane przez Dotka90
Czas edycji: 2014-06-06 o 16:39
Stary 2014-06-06, 16:25   #1752
exist_
Zakorzenienie

pysia fajnie że masz dla nas trochę czasu! Nadrabiaj, bo jest co

alloffkowa ładny ten stroik, ale nie wolałabyś z żywych kwiatów? Ten upięłabym do koka na bok - coś jak ostatnie zdjęcie

Kupiłam biustonosz Za 195 zł

Dziewczyny zamawiające biżuterię itp z Etsy - ile szła do Polski?
Stary 2014-06-06, 16:37   #1753
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Misia, Allofkowa

3 m-ce do ślubu!
U mnie dziś też 3 Mięsiące do ślubu

Lusiija Piękna księga

Sunset89 świetne te spinki

alloffkowa piękny ten stroik

kroooliczek89 śliczne winietki

---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Monidot –piękna mamy suknie nie tą suknie ma tez Dotka i jeszcze jedna wizażowa PM masz już dobrane dodatki ? Ja w swojej zrezygnowałam z 2 warstw tiulu żeby była mniej rozłożysta mam nadzieję że też będzie wyglądała dobrze
No piękną , ja właśnie nie chciałam żeby była tak rozłożysta i szeroka dlatego bedę mieć na jednym kole. Dodatków jeszcze nie wybrałam. Mam na razie buty tylko. 7 lipca mam przymiarke i wtedy wybiorę w salonie jakiś welon chyba. I myślę że będę mieć do niej kolczyki+bransoletka lub tylko kolczyki, jeszcze nie jestem pewna . A Ty co masz do swojej wybrane ?

Cytat:
Monidot, prawie ja mam model wcześniejszy, różni się tym, że nie ma koronki na samym dole, tylko ma gładki tiul nie wiem, czy są jeszcze jakieś różnice
Princessa - moja
Kinga
To nie dosyć że mamy w tym samym dniu ślub to jeszcze podobne sukienki . Ja mogę w mojej sukni właśnie zrezygnować z tego koronkowego dołu. Moja suknia ma przyjść do salonu z osobna koronką żebym mogła zobaczyć jak wygląda bez koronki i jak wygląda z koronką. Ps. masz do niej jakieś ramiączka lub bolerko ? A i czy welon masz ? jak tak to pochwalisz się ?
Właśnie też mi ostatnio te kolczyki wpadły w oko i sie nad nimi zastanawiam

Edytowane przez monidot
Czas edycji: 2014-06-06 o 16:41
Stary 2014-06-06, 16:41   #1754
Dotka90
Zakorzenienie

Exist, gdzie kupiłaś?
Monidot, welonu nie mam i nie planuję, będę mieć kwiat we włosach
Ramiączka będą tiulowe, bo będę mieć biustonosz z ramiączkami
na górę tiulowy komin, gdyby było zimno.
Stary 2014-06-06, 16:44   #1755
exist_
Zakorzenienie

W Brafitterii na Krakowskiej

Stary 2014-06-06, 16:47   #1756
Dotka90
Zakorzenienie

też się tam wybierałam, ale nie chcę wydawać właśnie 200zł, bo rozmiar zaraz mi się pozmienia. Kupię w esotiq albo do Wandy podjadę, tam mają fajne biustonosze, w cenach 50-100zł (większość to ava)
Stary 2014-06-06, 16:53   #1757
monidot
Zadomowienie

Dotka90 a masz gdzieś przykład jak te ramiączka będą wyglądać?
Stary 2014-06-06, 17:01   #1758
Dotka90
Zakorzenienie

Monidot, zwykłe tiulowe, przy sukni węższe, na ramionach szersze
Stary 2014-06-06, 17:02   #1759
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela
Ja bym tż nie dała iść w ślubnym. Tydzień przed ślubem może będziemy na ślubie u jego kuzynki, a tż ma stary, jeszcze z bierzmowania, garniak - założy albo ten, albo poprawinowy
Dobrze, że macie poprawiny... Kurcze, może znajdziemy jakiś w pierońskiej promocji, bo nie widzi mi się TŻ w tym... "oldskulowym"

sensuall - dzięki za opinię!

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela
Zamówiłam też sukienkę na poprawiny z DeeZee:
Śliczna!!!

Cytat:
Napisane przez say-hallo
tż poleca według niego jest najlepsza i najładniejsza a dla mnie nie ma żadnej różnicy między taką wódką, a jakąś najtańszą.
Też tak słyszałam. Jest naprawdę ładna, duuużo ładniejsza butelka niż Smirnoff czerwony. No i podobno sama klasa - wchodzi i nie ma po niej kaca Niestety u nas kosztuje jakieś 33-36 zł, więc biorąc pod uwagę fakt, że bierze się jej więcej - oszczędamy jakiś tysiąc złotych biorąc tańszą... A to jest jednak spora różnica... Chyba, że znacie jakiś sklep z Waszych okolic, który wysyła towar?

Cytat:
Napisane przez madziara889
Piękny! Też będę celowała w taką stylistykę

Elrosa Czy Twoje spinki kupiłaś na tej samej stronie co Sunset89?

kroooliczek89

kiss12550 Aaaa! Jaka cudowna biżuteria! A mi się wydaje, że naszyjnik będzie pasować. Twoja suknia jest taka "lekka" i naszyjnik również. Myślę, że razem będzie się to ładnie komponowało. Ale widzę, że opinie tu raczej przeciwko są

bardorja Nawet jeśli - to jeszcze sporo czasu. Niektórzy nie wiedzą, co będą robili za 2-3 miesiące, jak im się skrystalizują plany. Z pewnością kuzynka da Ci jeszcze znać

Cytat:
Napisane przez Dotka90
Monidot, prawie ja mam model wcześniejszy, różni się tym, że nie ma koronki na samym dole, tylko ma gładki tiul nie wiem, czy są jeszcze jakieś różnice.
Chyba jeszcze przy serduszku, na górze sukienki... Ta pierwsza ma takie jakby wystające zdobienia Piękna jest... i faktycznie, trochę podobna do mojej też przez ten trójkąt w pasie KLIK

Cytat:
Napisane przez Dotka90
też się tam wybierałam, ale nie chcę wydawać właśnie 200zł, bo rozmiar zaraz mi się pozmienia. Kupię w esotiq albo do Wandy podjadę, tam mają fajne biustonosze, w cenach 50-100zł (większość to ava)
DH Wandy?

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl
Konkardia Sercem jestem za prostszymi fryzurami ( choć tu dużo zależy od sukienki). Zobacz też, jak włosy by się spisywały na całonocnej imprezie - czy będą ładnie wyglądać, czy nie będzie Ci za gorąco.
Co do garnituru - dobierzcie dobrze dodatki - zerknij na ten post
Ja właśnie też... ale nie chcę wyglądać "za zwykle", mimo że zawsze jestem ostatnia do wychylania się Mam długie włosy i faktycznie, jest mi z nimi gorąco. Obawiam się też, że jeśli będzie padać moje to całe "prostowanie" na nic się zda i będę mieć na głowie po prostu szopę. Co do garnituru - ostatnio już podczytywałam nieśmiało pana vintage Dzięki za cynka odnośnie męskich dodatków!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 17:07   #1760
monidot
Zadomowienie

Cytat:
Monidot, zwykłe tiulowe, przy sukni węższe, na ramionach szersze
A pokażesz jakiś przykład lub jak Twoja suknia będzie wyglądać ? Bo jestem ciekawa efektu
Stary 2014-06-06, 17:47   #1761
Dotka90
Zakorzenienie

Konkardia, tak do dh wandy
jak pisałam, ja miałam kupować Twoją kieckę, ale jednak w Princessie lepiej wyglądałam, Merida miała trochę za 'ostry' ten trójkąt i nie robiło mi to dobrze.
poza tym chciałam ecru, a na w ecru miala brzydkie aplikacje

monidot, np. takie nie wiem jeszcze, to na ostatniej przymiarce ogarne.
Stary 2014-06-06, 17:49   #1762
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
To może w przyszłą sobotę się uda? Jak mama będzie miała nóż na gardle to będzie większe prawdopodobieństwo, że się skusi na wyjazd A tak z ciekawości...ile Wasze mamy przeznaczają kasy na sukienkę? Bo moja ostatnio rozmawiała z jakąś znajomą, która żeniła syna no i moja mama była lekko przerażona kwotą, którą owa pani wydała na strój Zaczęła się lekko przejmować, że może kupi coś bardziej eleganckiego
moja mama jest troszkę większa i szyje u krawcowej sukienkę, ostatnio na 25 rocznice ślubu uszyła sobie za 500 zł no ale co jej powiem, teraz też zapowiedziała że tam będzie szyć.
Stary 2014-06-06, 17:51   #1763
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
pysia fajnie że masz dla nas trochę czasu! Nadrabiaj, bo jest co

alloffkowa ładny ten stroik, ale nie wolałabyś z żywych kwiatów? Ten upięłabym do koka na bok - coś jak ostatnie zdjęcie

Kupiłam biustonosz Za 195 zł

Dziewczyny zamawiające biżuterię itp z Etsy - ile szła do Polski?
Nie chce żywego

Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 17:57   #1764
monidot
Zadomowienie

Dotka90 dziękuje , ja 7 lipca mam przymiarkę i wtedy się dowiem jakie tam można dodatki do sukni wybrać i ewentualnie mogę poprosić wtedy o jakieś ramiączka, tak więc poszukam w necie jakiś inspiracji żeby ewentualnie pokazać co bym chciała. A chciałabym odpinane ramiączka tak na wszelki wypadek, żeby móc je w każdej chwili zdjąć.
Stary 2014-06-06, 18:10   #1765
TysiaBB1989
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
przyszedł mój stroik wydaje mi się że jest śliczny, tylko nie mam pojęcia gdzie go umiejscowić... napewno chcę miec koka, ale nie wiem jakiego jeszcze, a ostatnio ciągle chodzi mi po głowie wizja, żeby TYLKO DO KOŚCIOŁA ubrać welon katedralny.... i wtedy już sama nie wiem, czy koka robić na bok, czy z tyłu. jestem okropna... wiem
PS. Sorki za pidżama party
ja mam dokładnie taką samą wizje jak ty że do kościoła długi hiszpański a na sale grzebyk albo stroik
ale jeszcze tak głęboko się nie zagłębiałam ,
ja chce chyba francuza z jednej strony głowy na drugą.

---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ----------

Cytat:
Komplet (bukiet dla mnie, świadkowej i dwie butonierki) do 250 zł.

Zapisałam się też na makijaż próbny na wtorek. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
świetny !!

---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Śliczny!

Wpadam tylko na chwilę pokazać Wam winietki

Naukę tańca zaczynamy 15-go w niedzielę

Zostało nam tylko 98 dni
ty już masz tyle ogarnięte a ja nic jeszcze nie mam a wesele od ponad roku planujemy

---------- Dopisano o 18:10 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

bardzo dziękuję ze wszystkie komentarze odnośnie sukni i bucików
Stary 2014-06-06, 18:18   #1766
Konkardia
Wtajemniczenie

Cytat:
Konkardia, tak do dh wandy
jak pisałam, ja miałam kupować Twoją kieckę, ale jednak w Princessie lepiej wyglądałam, Merida miała trochę za 'ostry' ten trójkąt i nie robiło mi to dobrze. poza tym chciałam ecru, a na w ecru miala brzydkie aplikacje
Mieszkamy w jednym mieście No właśnie mi te aplikacje też się nie podobały, dlatego od razu pani w sklepie powiedziałam, że muszą być zmienione Zdecydowałam się na inne i się nawet okazało, że jak wezmę z inną koronką, to suknia będzie tańsza Do tego dostałam buty gratis

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989
ja mam dokładnie taką samą wizje jak ty że do kościoła długi hiszpański a na sale grzebyk albo stroik
ale jeszcze tak głęboko się nie zagłębiałam.
Dokładnie też tak chciałam!
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 18:18   #1767
nasturcja1308
Rozeznanie

jutro nie dam rady wejść dlatego też

kochane Jutrzejsze Pmki!

magdalenka_w_86
myboyismine
paula600324
(mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam, jeśli tak to wybaczcie)

Życzę Wam wszystkiego najlepszego, pięknej słonecznej pogody, wspaniałych momentów wzruszeń i śmiechów, no i co najważniejsze: abyście tanecznym krokiem razem ze Swoimi Już Mężami weszły na Nową Drogę Życia!

Udanej zabawy i wracajcie szybko z relacjami

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 19:47   #1768
201604261006
Konto usunięte

Cytat:
Mysza – ślicznie wyglądasz w swojej sukni , ale myśle tak jak dziewczyny , chyba nie pasuje tam katedralny welon
dzięki

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
mysza93 mi też się wydaje, że nie pasuje

Co do wódki to ja mam zupełnie nie znaną i dobrze!

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Wpadam tylko na chwilę pokazać Wam winietki
Faajne

Cytat:
Napisane przez cornflower_girl Pokaż wiadomość
mysza Wg mnie pasuje, tylko bardzo delikatny i cienki - zerknij tutaj:
Chyba na przymiarce pomierze i zobaczę

Dziękuję wszystkim za opinie o welonie

Cytat:
Napisane przez Robusta Pokaż wiadomość
Ja mam podobne zestawienie jak wyżej (falbany plus długi welon) i wygląda to super
Jaką masz kiecę?

Dziś byliśmy po akty urodzenia, odebraliśmy zaświadczenie o braku przeciwskazań do malżeństwa. Nazwisko najbardziej mi się podoba W poniedziałek idziemy spisać protokół

Edytowane przez 201604261006
Czas edycji: 2014-06-06 o 19:48
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 19:51   #1769
zakrecona_kropka
Raczkowanie

Jako że jutro jadę na ślub kuzynki i mimo że jestem tylko gościem już się denerwuję i nie mam co z sobą zrobić aż się boję co będzie jak przyjdzie moja kolej

magdalenka_w_86
myboyismine
paula600324
I wszystkie inne jutrzejsze PM-ki

życzę Wam aby jutrzejszy dzień był jednym z najpiękniejszych w Waszym życiu i abyście od tąd zawsze byli razem szczęśliwi i pełni miłości.

Edytowane przez zakrecona_kropka
Czas edycji: 2014-06-06 o 20:05
zakrecona_kropka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 19:56   #1770
201604261006
Konto usunięte

magdalenka_w_86
myboyismine
paula600324
I wszystkie inne Pmki z dnia jutrzejszego!

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia! Udanej zabawy, pięknej ceremoni, ukochanego męża u boku!
201604261006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości