Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-06, 11:42   #1711
kiss12550
Zadomowienie

Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Corn – od lipca planowałam zacząć chodzić na solarium, czyli kwasy odpadają ?

Ysia – pamiętam że wspominałaś kiedyś o paście wybielającej którą stosowałaś na ślubie , mogłabyś przypomnieć mi jej nazwę ?

Marlenqa- na pewno niedugo znajdziesz coś lepszego

Mysza – ślicznie wyglądasz w swojej sukni , ale myśle tak jak dziewczyny , chyba nie pasuje tam katedralny welon

Konkardia- ja bym chba wolała żeby Tż wystąpił w starym garniaku niż ślubnym

Zakrecona_kropka – zdrówka dla Tżta i Ciebie żebyś nie straciła głosu

Lusija- zakochałam się w Twoich obrączkach

Dotka – a możesz się pochwalić co stosujesz że waga leci w dół ? Jakaś dieta , ćwiczenia czy wszystko razem ?

Aniuska- piekna suknia! Podwójna bransoletka jest a kolczyki podobają mi się ostatnie lub przed ostatnie

Oluska- za zakupy

Tysia – suknia i czółenka super

Sunset- też zastanawiam się nad tymi spinkami dla Tżta

Elrosa- moja też cały czas powtarzała że w wakacje sobie czegoś poszuka bo po co się śpieszyć , czym doprowadzała mnie do białej gorączki dopiero jak usłyszała że teściowa już znalazła dla siebie sukienkę to wtedy stwierdziła że : „W sumie faktycznie w wakacje mogą być już przebrane bo to sezon ślubny” z dwojga złego lepiej że uświadomiła to sobie szybciej niż później
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 11:43   #1712
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987
Dot.: Mamy już pierwsze mężatki, reszta pakuje panieńskie manatki! PM 2014, cz. 28

Dziewczyny: żyje! miałam szalone dni ostatnio. Wrociłam już z Warszawy: egzamin zdany
Obiecałam was nadrobic i za kazdym razem zasypialam
Ale wracam do rzeczywistosci. Dzis na popoludniu do pracy, ale pozniej 3 dni wolnego wiec mam nadzieje, ze przynajmniej częśc nadrobie a relacje to juz w ogole na bank

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 11:49   #1713
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Konkardia Pokaż wiadomość
To może w przyszłą sobotę się uda? Jak mama będzie miała nóż na gardle to będzie większe prawdopodobieństwo, że się skusi na wyjazd A tak z ciekawości...ile Wasze mamy przeznaczają kasy na sukienkę? Bo moja ostatnio rozmawiała z jakąś znajomą, która żeniła syna no i moja mama była lekko przerażona kwotą, którą owa pani wydała na strój Zaczęła się lekko przejmować, że może kupi coś bardziej eleganckiego
Następna sobota odpada, bo wtedy z kolei my przyjeżdżamy uzgadniać wszystko z salą. Zrobili nas w ogóle w konia, bo to wszystko miało być dwa tygodnie przed weselem, a uparli się, że mamy najpóźniej do piątku 20 czerwca... biorąc pod uwagę, że mieszkamy 150 km od sali, a niedziela odpada, bo będą poprawiny, na ogarnięcie zostaje nam tylko ta nieszczęsna sobota.
Zostaje jeszcze w sumie 21.06 i 28.06, ale to już moim zdaniem kompletny hardcore, na bank będę mieć na głowie zbyt dużo, żeby mieć jeszcze na głowie kieckę dla mamy...

Co do ceny, jej zdaniem powinno wystarczyć 100 zł
Stary 2014-06-06, 11:54   #1714
Konkardia
Wtajemniczenie

Hmm... faktycznie ciężko. Chyba, że uda Wam się wziąć wolne np. na piątek, albo poniedziałek? Wtedy mielibyście nie tak dużo na głowie, wszystko zaplanowalibyście spokojnie, bez stresa - najlepiej wg listy, żeby o niczym nie zapomnieć Hehe, moja mama nastawia się, że do 200 się zmieści
2018: 29; 2019: 9; 2020: 20; 2021: 6
Konkardia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:03   #1715
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lusiija Pokaż wiadomość
Melduje jeszcze ze kupiłam księgę gości. Mam ja juz od ms ale Zapomniałam wam pokazać
Załącznik 5704330

Wysłane z mojego Galaxy S III mini przy użyciu Tapatalka. Jeszcze tylko 69 dni.
super jest

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2014-06-06, 12:07   #1716
alloffkowa
Zakorzenienie

przyszedł mój stroik wydaje mi się że jest śliczny, tylko nie mam pojęcia gdzie go umiejscowić... napewno chcę miec koka, ale nie wiem jakiego jeszcze, a ostatnio ciągle chodzi mi po głowie wizja, żeby TYLKO DO KOŚCIOŁA ubrać welon katedralny.... i wtedy już sama nie wiem, czy koka robić na bok, czy z tyłu. jestem okropna... wiem
PS. Sorki za pidżama party
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140606_102536.jpg (82,5 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140606_102546.jpg (91,8 KB, 75 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140606_102220.jpg (100,8 KB, 45 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_20140606_102410.jpg (105,7 KB, 91 załadowań)
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:15   #1717
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
przyszedł mój stroik wydaje mi się że jest śliczny, tylko nie mam pojęcia gdzie go umiejscowić... napewno chcę miec koka, ale nie wiem jakiego jeszcze, a ostatnio ciągle chodzi mi po głowie wizja, żeby TYLKO DO KOŚCIOŁA ubrać welon katedralny.... i wtedy już sama nie wiem, czy koka robić na bok, czy z tyłu. jestem okropna... wiem
śliczny jest! wg mnie na ostatnim najlepiej, z lewej strony nisko

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:15   #1718
Dotka90
Zakorzenienie

Alloffkowa przy takim stroiku widzi mi się zdecydowanie kok na bok

Kiss, jestem na diecie (od grudnia) + od początku maja zaczęłam biegać (marszobiegi) + czasem rower.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:18   #1719
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anusia4u Pokaż wiadomość
ale widzisz, u mnie jest inna sytuacja.. ja mam w 'pakiecie' dja+wodzireja.. dj puszcza muzykę, wodzirej zabawia gości.. o ile u Ciebie jest orkiestra, to u mnie jest tylko wodzirej.. także tylko on jest dla gości praktycznie..
no własnię chodzi mi o to że jeśli orkeistra która nie przemieszcza się po sali tylko jest za instrumentami potrafi porwać ludzi do zabawy to i "kaleki" wodzirej da rade. Nie ma się co stresować:P

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość

say-hello - kurna droga ta wódka my też nie kupiliśmy w zeszłym roku A poleca Twój TŻ tę co kupiliście? Bo może my też byśmy sie skusili
ja odpowiem bo u nas od listopada króluje na stole. Mocna , ostra ale dobrze schłodzona wchodzi bez mrugnięcia okiem. A na drugi dzień w ogóle człowiek nie czuję że ją pił. Kosztuje więcej niż te najczęsciej powtarzane wódki na weselach ale też jakościowo jest bardzo dobra. Moim zdaniem Finlandia jest dużo gorsza od niej .
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:20   #1720
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Alloffkowa przy takim stroiku widzi mi się zdecydowanie kok na bok

Kiss, jestem na diecie (od grudnia) + od początku maja zaczęłam biegać (marszobiegi) + czasem rower.
a czy do koka na bok będzie pasował welon ? do kościoła tylko?
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:24   #1721
nasturcja1308
Rozeznanie

Cytat:
znalazłam coś takiego
ale wydaje mi się, że będzie pasował

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:32   #1722
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniuska18032 Pokaż wiadomość
Dziewczyny może Wy wiecie co to może być
Mam skoliozę w odcinku lędźwiowym, miewam rwę kulszową, może to powiązane jest? Chodzę normalnie, nie czuję żeby noga była słabsza czy coś brak tylko pełnego czucia i palce stopy są słabsze.
To nie powinno być nic ze skoliozą, ja też mam a nigdy się nie spotkałam z czymś takim...

Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
Moja mama tam pracuje

Dziewczyny doradźcie, czy do mojej sukni pasuje welon katedralny? Bo strasznie mi się podobają ale nie wiem czy do moich falbanek pasuje.
Nie pasuje

Cytat:
Napisane przez cude Pokaż wiadomość
no_dubt, też chcieliśmy się dogadać z parką, ale ksiądz dał nr do niego i on musi porozmawiać z narzeczoną. Do dziś się nie odezwał.
TŻ powiedział, że jeśli będziemy przystrajali Kościół, to ściągniemy ozdoby po mszy. Tylko kto to zrobi, bo nie wynajmujemy dekoratorki Odp. TŻta: Każdy z gości coś sobie weźmie
Zawsze można poprosić o to świadków, rodziców lub rodzeństwo

Cytat:
Mam jeszcze jedną zagwostkę... Idziemy z TŻ na wesele parę tygodni wcześniej, przed naszym. On ma tylko taki... ekhem... trochę już przestarzały w kroju garnitur. I stwierdził, że albo idzie w nim, albo w ślubnym No i teraz nie wiem jak byłoby lepiej... Dwa nowe odpadają, bo garniak jest tylko od święta, do pracy tylko koszule nosi (), więc strój jest pół-formalny i ten drugi byłby zupełnie niepotrzebnym wydatkiem... Chyba się nic stanie jak pójdzie w ślubnym, co nie?
Ja bym tż nie dała iść w ślubnym. Tydzień przed ślubem może będziemy na ślubie u jego kuzynki, a tż ma stary, jeszcze z bierzmowania, garniak - założy albo ten, albo poprawinowy

Jak dla mnie, bransoletka i 2 kolczyki

Cytat:
Napisane przez monidot Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze mam prosbę , chce mieć na zaproszeniu wierszyk lub tekst w którym zamiast kwiatów prosimy wino lub tez inny alkohol a zamiast prezentów pieniędze, i chciałabym mieć to ułożone w jednym wierszyku/tekście. Tu podaje dwa osobne które się nam dosyć podobają, ale nie wiem czy można je jakoś złączyć w całość czy lepiej coś innego wymyślić?

By o kwiaty znieść frasunek, przynieś Gościu dobry trunek. Młodzi barek skompletują i serdecznie podziękują. Wino, whisky, likier, rum – wybór to już będzie Twój.

Goście nasi ukochani, my już w domu wszystko mamy. Chcecie coś nam podarować, dajcie śwince się radować.
My mamy ten "by o kwiaty znieść frasunek", połączyliśmy go z innym o pieniążkach

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Jakbym moją mamę słyszała, jeszcze mi gada "jakaś dziwna ta moda bo ona o tym nie słyszała" I jak jej gadam, że będę miała buty pod kolor przewodni to mówi że wymyślam. Co więcej Pani z salonu też nic nie wiedziała że buty się kupuje pod kolor przewodni i wielkie oczy zrobiła jak jej powiedziałam że butów białych mieć nie będę.
Mi babka z salonu powiedziała, że buty do mojej sukni tylko białe albo kolorowe, żadnych ecru, a najlepiej w kolorze przewodnim

Cytat:
Napisane przez Agnessssa Pokaż wiadomość
W Lublinie ul. Droga Męczenników Majdanka 74
Stock 20.89
Finlandia nie wiem po ile 0.5l, ale 0.7 39.35zł
Chyba będę musiała się wybrać do Lublina

Cytat:
Napisane przez basiczek24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy Młodych [czyli nas] też wliczać do gości opłacanych czy jak organizujemy wesele to mamy za darmo?? Jak to u Was jest?? Chyba będę musiała zadzwonić do babki z sali.
Oczywiście, że my też się liczymy
U nas obsługa może być tańsza, ale my normalnie

Przyszła mucha tż i poszetka okazało się, że mają identyczny kolor, co jego krawat, więc będzie idealnie

Zamówiłam też sukienkę na poprawiny z DeeZee:
http://deezee.pl/ubrania/sukienki/su...cru_dress.html

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:33   #1723
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez activelifestyle Pokaż wiadomość
say-hello - kurna droga ta wódka my też nie kupiliśmy w zeszłym roku A poleca Twój TŻ tę co kupiliście? Bo może my też byśmy sie skusili
tż poleca według niego jest najlepsza i najładniejsza a dla mnie nie ma żadnej różnicy między taką wódką, a jakąś najtańszą
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:33   #1724
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie okej
KLIK
Stary 2014-06-06, 12:36   #1725
Sunset89
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość

Mój ma spinki z tym samym tekstem, też kupiłam u tej dziewczyny są boskie
Elrosa i jak te spinki wyglądają na żywo? Miałam kilka opcji do wyboru, srebrne, czarne ale te mi najbardziej do gustu przypadły Zamówiłam na adres swojej pracy, bo biorąc pod uwagę, że siedzę w kancelarii po min. 10 h dziennie to prędzej mnie listonosz tutaj zastanie niż w domu ciekawa jestem reakcji moich koleżanek z pracy
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:38   #1726
no_doubt
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja mama ostatnio mnie strasznie osłabia... do ślubu został nam już miesiąc, a ona nadal nie ma kiecki. Płacze mi dzisiaj, że w naszym miasteczku "nic ładnego nie ma, a jak ładne, to w małym rozmiarze". Wysłałam jej już dawno link do Modbisu, to pytam, czy tam jej się nic nie widzi. "No są jakieś kiecki, ale ja nie chcę przez internet, na pewno nie będzie pasować!". Grr. To proponuję, żeby przyjechała do nas w sobotę do Wrocławia, zebrałam sporą listę sklepów z kieckami plus size... to nie, nie może, bo miasteczko organizuje coroczne dyktando i ona musi na nie pójść, bo ma szanse wygrać... Nie wiem, trafi mnie coś chyba. Nagrodą w konkursie jest pióro Parker z tej tańszej serii i książki z listy bestsellerów Empiku - tych książek z poprzednich konkursów ma już trzy, nie przeczytała żadnej, bo "ja takiej literatury to nie lubię"... ale skoro woli... Chciałabym się nie przejmować, ale nie umiem :/
Oj znam ten ból... Moja mama sama nie wie, czego chce. Pod koniec roku pytałam się mojej krawcowej od sukni, czy uszyje też mojej mamie "coś" skoro szyje mi i mojej siostrze-świadkowej. Ona się zgodziła, ale trzeba było decydować się na dniach. Wtedy się nie zdecydowała. W marcu się spytała, czy ta krawcowa jej by uszyła. Ponownie się spytałam, ale było już za późno. Zadzwoniłam do innej- zgodziła się, ale powiedziała, że musi przyjść do połowy maja z materiałem. Mamy zaraz połowę czerwca - moja mama u niej była. Chce jednak kupić. W przyszła sobotę mamy jechać i popatrzeć, mimo że tego samego dnia ja mam przymiarkę, a później cała rodziną idziemy na obiad do moich teściów. Wiem, że to będzie przeprawa przez mękę i nie wiem, czy coś wybierze, bo czasu będzie niewiele.

Doskonale Cię rozumiem - czas ją sam przyciśnie i zrozumie, że musi dać minimum z siebie zaangażowania i czasu, bo inaczej nic z tego nie będzie. "Na oko" jej sukienki nie kupisz. Z resztą ja swojej mamie to chyba bym i nie miała odwagi sama kupić

TEN dzień: 09.08.2014
Nasze największe szczęście: 18.05.2016 r.
no_doubt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:38   #1727
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
ja odpowiem bo u nas od listopada króluje na stole. Mocna , ostra ale dobrze schłodzona wchodzi bez mrugnięcia okiem. A na drugi dzień w ogóle człowiek nie czuję że ją pił. Kosztuje więcej niż te najczęsciej powtarzane wódki na weselach ale też jakościowo jest bardzo dobra. Moim zdaniem Finlandia jest dużo gorsza od niej .
A ja tam będę mieć Finlandię, w naszych stronach rzadko spotykana na weselach ze względu na cenę. Tata taką chciał, bo jedyna córka wychodzi za mąż, to chciał postawić na stół dobry, drogi klasyk i jest to jedyna wódka, którą moja koleżanka może pić czystą (wszystkie inne muszą być smakowe). Także moim zdaniem lepsza jest Finlandia, zwłaszcza, że u mnie na sali nie będzie możliwości kubła z lodem Ale nie ma co się spierać o wódkę, po kilku kieliszkach większości gościom jest wszystko jedno u siostry tż nie było żadnej znanej wódki, a goście pili i nie marudzili. Co prawda większość tam to alkoholicy, osoby takie jak ja mogły trochę pomarudzić, ale to nie wódka na weselu najważniejsza

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:39   #1728
Sunrise28
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bardorja Pokaż wiadomość
oczywiscie ze my sie liczymy do osob oplacanych, przynajmniej u mnie tak jest. nie slyszalam jeszcze zeby paramloda sie nie wliczala.
To Cię chyba zaskoczę, bo my za siebie nie płacimy
Pani powiedziała, że w tym dniu jesteśmy jej gośćmi i mamy siebie nie wliczać w cenę
Ależ mi się miło wtedy zrobiło
Sunrise28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:41   #1729
madziara889
Zakorzenienie

Byłam w kwiaciarni dowiedzieć się o bukiet. Będzie taki

Komplet (bukiet dla mnie, świadkowej i dwie butonierki) do 250 zł.

Zapisałam się też na makijaż próbny na wtorek. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:43   #1730
sensuall
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marlenqa22 Pokaż wiadomość
Wstępnie wybraliśmy tort!

Chcieliśmy taki z masą cukrową no ale pani nam w cukierni odradziła że jest ciężki, bardzo bardzo słodki i niekoniecznie aż taki dobry.

Więc stanęło na śmietanowym torcie z owocami, takim lekkim w smaku.
45 zł za kg więc wydaje mi się że cena ok.
Kupiliśmy ciasteczko tortowe żeby spróbować jaki jest w środku i po prostu jest przepyszny! bita śmietana plus brzoskwinie i jagody.
W załączniku zdjęcie.

Co do pracy to dzisiaj czuję taką ulgę że nie muszę tam iść.. szukam dalej.

Oglądaliśmy też jedno mieszkanie ale niestety nie ma w nim balkonu a Tż pali więc nie wyobrażam sobie by palił w mieszkaniu..

Załącznik 5704126
piękny torcik i na pewno pyszny, ja uwielbiam takie z bitą śmietaną

TysiaBB1989
interes życia z tymi butami ślubnymi zrobiłaś!! Twoja suknia jest piękna ale ta wstążeczka moim zdaniem nie pasuje

21klaudyna za negocjacje z menagerem

Bardorja ręce opadają na Twoją kuzynkę. Ona zdaje sonie sprawę że za każdego z gościa płacicie grubą kasę i jeśli nie przyjdzie ich z 5-cioro to będziecie z 1000zł w plecy?

Ja bym jeszcze poczekała z telefonem do nich, niech się jeszcze zastanowią

paula600324 jest stresik już?
myboyismine

Agnessssa całkiem ładna ta biżu

Konkardia ja też nie pozwoliłabym ślubnego założyć wcześniej

mysza93 mi też się wydaje, że nie pasuje

My już też się zdecydowaliśmy na tą księgę gości od Ad-rem

misia880
masz super koleżanki, że Ci taki wieczór w góach planują
Stary 2014-06-06, 12:45   #1731
Dotka90
Zakorzenienie

Ile ludzi, tyle opinii, ja np. Finlandii nie znoszę i zawsze po niej choruję
Stary 2014-06-06, 12:47   #1732
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
A ja tam będę mieć Finlandię, w naszych stronach rzadko spotykana na weselach ze względu na cenę. Tata taką chciał, bo jedyna córka wychodzi za mąż, to chciał postawić na stół dobry, drogi klasyk
no akurat jeśli chodzi o cenę to chyba Smirnoff Black jest droższy ale nie o to tu chodzi. Ja akurat pisałam o smaku wódki .Dokładnie tak jak napisałaś co kto lubi i woli. Też mamy kubełki z lodem.

A mam pytanie do żonek , które miały stoliki z "kolorowym alko". Wczoraj nam manager mówił że najwięcej zawsze whisky schodzi. Może mi któraś podpowiedzieć jakie ilości i co u was schodziło?

"Zestarzej się przy mnie
Stary 2014-06-06, 12:49   #1733
Elrosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sunset89 Pokaż wiadomość
Elrosa i jak te spinki wyglądają na żywo? Miałam kilka opcji do wyboru, srebrne, czarne ale te mi najbardziej do gustu przypadły
Ja mam nieco inny model:

Moim zdaniem jest ładniejszy - przede wszystkim mniejszy. Ale moja koleżanka zamówiła dla swojego dokładnie takie same, jak Twoje, i jej się podobają bardziej takie. Kwestia gustu
Wyglądają tak samo, jak na zdjęciu z Pakamery (ja jestem zdjęciowym antytalenciem).
Stary 2014-06-06, 12:52   #1734
kiss12550
Zadomowienie

Pysia- gratuluję zdanego egzaminu

Alloffkowa- stroik super ale wydaje się dość spory i jak masz go z tyłu głowy to mam wrażenie że przysłania Ci pół głowy( mam nadzieję ze wiesz o co mi chodzi ) a z boku jest idealnie!

Dotka- tak myślałam gratuluję rezultatów!

Madziara - bukiet

PMki a teraz ja proszę o rade odnośnie dodatków, moja suknia w załączniku, znalazłam do niej komplet który siedzi mi w głowie odkąd tylko zobaczyłam go w salonie ślubnym(niestety nie w tym gdzie ostatecznie zakupiłam suknie), w każdym razie odnalazłam go na all i teraz moje pytanie czy zestaw ten będzie pasował do mojej sukni i ewentualnie na co postawić , kolczyki + bransoletka czy kolczyki + naszyjnik (wolałabym tą wersję bo na dekolcie mam widoczne żyły (jakkolwiek to brzmi )no ale nie wiem czy to już nie będzie za dużo.

Suknia w załączniku komplet TUTAJ
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia 1.jpg (61,6 KB, 79 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia 2.jpg (63,4 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10250107_239922879534054_522215498820865510_n.jpg (80,8 KB, 64 załadowań)

Edytowane przez kiss12550
Czas edycji: 2014-06-06 o 12:54
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:53   #1735
Sunset89
Rozeznanie

No właśnie ja polowałam na te, które Ty masz, ale od dłuższego czasu jak się pojawiły, to tylko czarne :P znając moje szczęście to pewnie teraz pojawią się znowu jak już swoje zamówiłam :P
Sunset89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 12:58   #1736
Dotka90
Zakorzenienie

Kiss ja do naszej kiecki nie zakadam naszyjnika, bo góra jest zbyt zdobna. Poproś makijażystkę żeby Ci przykryła żyłki na dekolcie
Komplet będzie pasować, aczkolwiek nie w moim guście
Stary 2014-06-06, 13:03   #1737
positive rebel
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
no akurat jeśli chodzi o cenę to chyba Smirnoff Black jest droższy ale nie o to tu chodzi. Ja akurat pisałam o smaku wódki .Dokładnie tak jak napisałaś co kto lubi i woli. Też mamy kubełki z lodem.

A mam pytanie do żonek , które miały stoliki z "kolorowym alko". Wczoraj nam manager mówił że najwięcej zawsze whisky schodzi. Może mi któraś podpowiedzieć jakie ilości i co u was schodziło?
My zastanawialiśmy się nad stolikiem z kolorowym alko, ale nam menadżer powiedziała, że jeśli chcemy stawiać whisky to trzeba jej sporo kupić. Bo faktycznie dużo schodzi i jak goście zaczną od kilku/nastu drinków z whisky, a później zabraknie i zaczną pić wódkę, to zgon murowany. My wiedzieliśmy, że u nas sporo osób piłoby whisky i jak przeliczyliśmy, to musielibyśmy co najmniej 30 butelek kupić, a to duży koszt i zrezygnowaliśmy. Ale to potwierdza, że whisky schodzi w dużych ilościach.
Mieliśmy za to wino i piwo. Win poszło nam coś ok. 7 butelek ( i dzięki sprawnemu "operowaniu" kelnerek, nie zostało dużo otwartych i nadpitych butelek). Piwa kilkanaście puszek, ale kilka poszło też na następny dzień, dla paru skacowanych gości (wzięli na drogę, bo poprawin nie było)
Stary 2014-06-06, 13:05   #1738
21klaudyna
Zadomowienie

Kiss przy zdobny gorsecie jak założysz długie kolczyki naszyjnik i bransoletkę to będzie za dużo trochę i się tym obwiesisz i zepsuje to efekt sukni

"Zestarzej się przy mnie
Stary 2014-06-06, 13:18   #1739
bardorja
Zadomowienie

Cytat:
Kobieto, masz jeszcze dużo czasu! Spokojnie, na pewno zadzwonią do tego 1 sierpnia! Easy, dopiero czerwiec!
do 1 lipca

Cytat:
Napisane przez positive rebel Pokaż wiadomość
Bardorja ja bym się tak nie denerwowała. Został prawie miesiąc do potwierdzenia, może jeszcze przemyślą wszystko i przyjdą. A że zadzwoniła, to nic złego - przynajmniej wiecie, że może być z nimi różnie i macie szansę "zainterweniować". Gorzej jakby nie zadzwoniła i musiałabyś sama się dopraszać o potwierdzenie.
moze macie racje, za bardozsie spinam

Cytat:
przyszedł mój stroik
elegancki

Cytat:
Napisane przez Sunrise28 Pokaż wiadomość
To Cię chyba zaskoczę, bo my za siebie nie płacimy
Pani powiedziała, że w tym dniu jesteśmy jej gośćmi i mamy siebie nie wliczać w cenę
Ależ mi się miło wtedy zrobiło
ale wam dobrze

Cytat:
Napisane przez sensuall Pokaż wiadomość
Bardorja ręce opadają na Twoją kuzynkę. Ona zdaje sonie sprawę że za każdego z gościa płacicie grubą kasę i jeśli nie przyjdzie ich z 5-cioro to będziecie z 1000zł w plecy?

Ja bym jeszcze poczekała z telefonem do nich, niech się jeszcze zastanowią
no chyba nie wie, bo oni sa ze str Katowic a tam z tego co wiem sa tansze wesela, jeszcze zalezy jak i gdzie-wiadomo. ale za talerzyk pewnie mniej niz tu.
a ona nie robila wesela tylko slub i obiad w domu, wiec nie wie jakie to koszta.
poczekam z tel.

Cytat:
Ja mam nieco inny model:

.
superowe

Pakowanko.
Czy ktoras z Was wie czemu w tel nie chce mi zalogowac na wizazforum?
mowi zenie ma takiego uzytkownika... hmmmnie ogarniam
jak tenie zrobie to od niedzieli nie mam internetu

Daję z siebie 200%
bardorja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 13:20   #1740
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
Śliczny!

Wpadam tylko na chwilę pokazać Wam winietki

Naukę tańca zaczynamy 15-go w niedzielę

Zostało nam tylko 98 dni

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości