PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpień 2013 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki powinien być tytuł nowej części wątku?
Biegam żwawo,piję soczek,mamo moja mam już roczek! 2 10,00%
Narozrabiam, wejdę wszędzie,znowu mama śmiać się będzie 1 5,00%
Kupa tu, Kupa tam! Mamo, mamo chodzę sam! 0 0%
Chodzę, biegam i raczkuje Mama guzy opłakuje 0 0%
Jem jajeczko, chodzę ładnie,ale gadam wciąż nieskładnie 2 10,00%
Jestem sobie mały zbój, każdy kącik będzie mój 2 10,00%
Mamy guzy i siniaki- takie szybkie z nas roczniaki 0 0%
Chodzę tu, zaglądam tam, słuchajcie wszyscy: roczek mam! 0 0%
Mamo, tato jest lato! mam już roczek i co wy na to 0 0%
Jedna świeczka na torcie... nasze skarby kończą roczki 0 0%
Kończę okres niemowlęcy a zaczynam już dziecięcy 4 20,00%
Jem banana,mięsko gryzę, zmieniam się już w małą pyzę 0 0%
Świeczkę na torcie dmuchamy, pierwszy rok na tym świecie już za nami 0 0%
Coraz więcej zębów mam, czas na torta- rok już mam 4 20,00%
Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! 5 25,00%
Głosujący: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-06-06, 14:57   #2581
sammi24
Zadomowienie

Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie

I wiadomość dnia!

Jadę na ten panieński

Musze dzisiaj dojechac z Kubą do sklepiku, gdzie wypełniają balony helem

Jedziemy na wieś i sprzedajemy Kubę teściom, będę na wieczorze 2h ale będę
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 15:19   #2582
mela1234
Zakorzenienie

Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie

Tata nie tyle się poddał, co po prostu wczoraj miał drugi udar. Jak moi bracia wczoraj pytali lekarz co z nim to nie wiedzą, a dziś powiedzieli, że był drugi udar. Nosz kurrrr......
Wygląda strasznie, niedowład prawej strony, nawet tą ręką nie rusza, którą w środę już ładnie machał. Leży tylko, przysypia co chwila. Losie jak ja się boję!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:11   #2583
sammi24
Zadomowienie

Boże, Mela to straszne co piszesz nie dość, że miał pierwszy udar i problemy z poruszaniem choćby dłonią to teraz kolejny... żeby tylko się nie łamał, żeby dał radę psychicznie to znieść..wierzę, że będzie dobrze...a lekarze...brak słów..
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:12   #2584
lemurki_malutkie
Zadomowienie

Mela - przytulam.
lemurki_malutkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 16:50   #2585
fiazo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
I wiadomość dnia!

Jadę na ten panieński

Super

Mela przytulam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 17:01   #2586
Agrafka86
Wtajemniczenie

SAMMI no to baw się dobrze

MELA trzymam kciuki bardzo mocno! Myśl pozytywnie!

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 20:10   #2587
surka
Zakorzenienie

Cytat:
I wiadomość dnia!

Jadę na ten panieński

Super, że się wybierzesz

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Tata nie tyle się poddał, co po prostu wczoraj miał drugi udar. Jak moi bracia wczoraj pytali lekarz co z nim to nie wiedzą, a dziś powiedzieli, że był drugi udar. Nosz kurrrr......
Wygląda strasznie, niedowład prawej strony, nawet tą ręką nie rusza, którą w środę już ładnie machał. Leży tylko, przysypia co chwila. Losie jak ja się boję!

Odebrałam wyniki, są lepsze niż wczorajsze, ale robimy posiew. Lila mając 11 miesięcy i 6 dni waży 7450 gram Przybrała w 5 tyg. 50 grm.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 20:22   #2588
dzoan
Zakorzenienie

Mela przytulam.. a teraz co mówią lekarze? Znowu te przerażające 2 dni?

Sammi no i super..miłej zabawy

Wróciliśmy ze spaceru i zakupów.. mamy mięcho, dzisiaj w marynatę je wsadzę, składniki na sałatkę grecką też. Zmęczona jestem, a w mieszkaniu burdel.. Jeszcze pralkę włączyłam, bo cały dzień jak nie drzemka, to szwendanie się

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 20:31   #2589
Rockyyy
Zakorzenienie

Cytat:
I wiadomość dnia!

Jadę na ten panieński

zawsze cos
Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Przykro mi biedny Trzymam kciuki za jego zdrówko.
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Super, że się wybierzesz

Odebrałam wyniki, są lepsze niż wczorajsze, ale robimy posiew. Lila mając 11 miesięcy i 6 dni waży 7450 gram Przybrała w 5 tyg. 50 grm.
kurde kruszynka ,jakis powod musi byc

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Ogarnełam cv na angielski,słowka juz jako tako.Biore sie za dermatologie bo niedziela tuz tuż............oczywiscie musze Laure wziasc ze sobą bo extremalna sytuacja-nie mam jej z kim zostawic
Stary 2014-06-06, 20:46   #2590
mamaszkrabka
Zakorzenienie

MELA strasznie mi przykro z powodu pogorszenia się stanu taty. Mam nadzieję, że się polepszy.

SURKA rzeczywiście mało przytyła przez 5 tygodni. Koniecznie trzeba znaleźć przyczynę.

ROCKY a co Ty studiujesz?

SAMMI jedz, baw się i szalej

Jestem wykończona dziś..Igor nie był kąpany dziś ale jutro muszę go umyć chociaż pod kranem.. Miałam prasować i dupa.. nie chce mi się już. Stresa znowu mam ale przynajmniej @ jest.
mamaszkrabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 21:11   #2591
Agrafka86
Wtajemniczenie

SURKA trzymam kciuki

Jestem po USG piersi i wszystko ok

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Jeszcze tylko wynik cytologi

09.07.2011 Żona

Stary 2014-06-06, 21:12   #2592
surka
Zakorzenienie

Ja nie wiem, jaka może być tego przyczyna, wszystkie wyniki Lila ma zawsze wzorowe. Od urodzenia średnio przybiera. Obecnie idą jej zęby i przypałętało jej się jakaś infekcja dróg moczowych. Ja mam wrażenie, że ona spala tyle co zje.

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość

Jestem po USG piersi i wszystko ok
.
Stary 2014-06-06, 21:21   #2593
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dobry wieczór

U nas kolejny intensywny dzien. Igi trochę więcej był z babcia,beze mnie. Pozalatwialam kilka spraw na mieście i poszłam do ulubionej lodziarni na lody włoskie z bita smietana byliśmy po południu na plaży i Igor oczywiście morza nie odpuścił. Ale woda aż tak lodowata nie była. Jak wrócę do Gdańska to wrzucę jakieś zdjęcia. Do tego znowu jakiś zastój w piersi mi się robi

MYSZKA brawa za siadanie Nikosia!! Cieszą takie umiejętności! Każdy maluch w swoim tempie.

STOKROTKA brawa za nocke!!

LEMURKU tak w Łebie jestem jutro wracam.. Najlepsze ze jak tu jechałam to myślałam aby do Ciebie napisać i zapomniałam...

MELA to okropne..przytulam!

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 21:22   #2594
mamaszkrabka
Zakorzenienie

AGRAFKA bardzo się cieszę
jeszcze za cytologię.

SURKA z własnego doświadczenia wiem, że problemy z nerkami moga bardzo nabruździć w organiźmie. Ja np. przez marską nerką nabawiłam się niedoczynności, nadciśnienia i problemów z oczami. .Ale te czynniki mogą być tak różne, że nawet sobie człowiek może z tego nie zdawać sprawy. Tarczyca wyszła w porządku no nie?
A robiłaś badania na celiakię?

ELAIN zazdroszczę napiszę na priv bo chcę się zorientować w sprawie tych noclegów u Twojej mamy

Edytowane przez mamaszkrabka
Czas edycji: 2014-06-06 o 21:24
Stary 2014-06-06, 21:27   #2595
surka
Zakorzenienie

Tarczyca ma ok, celiaki nie sprawdzałam. Co to są za badania ? Ja nie chcę jej co chwilę kuć.
Stary 2014-06-06, 21:33   #2596
mamaszkrabka
Zakorzenienie

Cytat:
Tarczyca ma ok, celiaki nie sprawdzałam. Co to są za badania ? Ja nie chcę jej co chwilę kuć.
Nie jestem ekspertem od razu mówię ale to mi brzęczy w głowie bo jak wprowadzałam gluten to poczytałam o tym.. to jest jakaś nietolerancja bądź alergia (zwał jak zwał) na gluten. Jednym z objawów jest zahamowanie wzrostu i rozwoju, problemy brzuszkowe też. U nas doktorka pytała czy gluten wprowadzony i pod tym kątem sprawdza za każdym razem czy jest przyrost wagi.
Stary 2014-06-06, 21:43   #2597
surka
Zakorzenienie

Moja od początku słabo przybiera, problemów brzuszkowych nie ma. Jest energicznym radosnym dzieckiem, gdy zęby nie idą je z apetytem obiadki i deserki, kaszki je , ale bez rewelacji.
Stary 2014-06-06, 21:45   #2598
Agrafka86
Wtajemniczenie

SURKA hmm ja nie wiem. Ale jak mój tak mało przybieral to zaczęłam mu wprowadzać np. Jajecznice, bułkę z masłem itd. Ile Lila je? To tylko rada. Na pewno nie glodzisz Niusi. Ile, kiedy i co je?

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Ale skoro ma wyniki wzorowe to może taka jej uroda?

Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app

09.07.2011 Żona

Stary 2014-06-06, 21:52   #2599
miszkaaa
Zakorzenienie

Byliśmy wczoraj na kursie tańca i było rewelacyjnieeeeeeeeeeeeee e!!!!!!
Wprawdzie prowadzacy narzucił bardzo duże tempo i na miejscu okazało się, że to nie będzie jeden taniec tylko praktycznie każde zajęcia to inny.
Wczoraj uczyliśmy się tańczyć jiving. Śmieszny jest, ale jak załapie się o co chodzi to naprawdę fajnie się go tanczy. Poznaliśmy krok podstawowy + 3 figury z obrotami. Teraz musimy czasem w domu poćwiczyć żeby nie zapomnieć bo tych obrotów jest dosć sporo.
I na pewno dzięki tym zajęciom uda mi się zrzucić troszkę ciałka bo to dość skoczne tańce są
Mężu na początku stwierdził, że rezygnujemy bo za szybkie tempo i nie utrwalamy tylko wciąż pokazuje i uczymy sie nowego. Ale jak załapał i zaczęło nam wychodzić to stwierdził, że płacimy za całość.

Cytat:
Napisane przez Myszkaaaa83 Pokaż wiadomość

A dzisiaj Nikos (chyba największy leniuszek na wątku ) sam usiadł z pozycji leżącej na pleckach i to kilka razy. Ale się cieszę Wiem ze dla Was to już "chleb powszedni" ale ja już się zaczynałam martwić. Może i niedługo weźmie się za raczkowanie i nie będę musiała go nosić do 18-stki

Jej już ta godzina zmykam spać bo niedługo pobudka na karmienie.
Juz nikogo nie ma ale dobrej nocki dla wszystkich
za samodzielne siadanie
no to teraz na pewno bedzie cd, szykuj się mamuśka

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
dzień dobry
wczoraj cały dzień coś i nawet się nie przywitałam.

Rocky nie smutaj się, masz nas oby problemy jelitowe przeszły
Surka oby wyniki się poprawiły, zdrówka dla Lili
Agrafka uper, że pracę mgr przyjęli

i więcej nie pamiętam, skleroza

wczoraj byliśmy u znajomych, piekliśmy kiełbaski na ognisku, fajnie bo było 4 chłopaków, mały się nie bał, sam się dużo sobą zajmował. W dzień miał jedną drzemkę i zasnął mi niestety w aucie i potem był problem bo się wybudził i zasnąć nie chciał. Padł o 21,20, o 22,40 już się obudził i UWAGA spał od 23 do 6 rano bez pobudki od 6 oczywiście na nogach jesteśmy
suuuper, w końcu pospałaś a nie zdziwiłaś się rano, że żadnej pobudki nie było?

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
hahahah ja nie mam tv wiec problem mam z głowy
ale fajnie! wolnym człowiekiem jesteś!

SURKA a czy Lila ma jakieś niepokojące objawy oprócz tej niskiej wagi? (przepraszam jeśli pisałaś ale jakoś nie pamiętam)

MELA kciuki za tatę trzymamy. Powodzenia!

ELAINE super, ze plażowanie się udało. Faaaajnie wam

Żabinek
miszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 21:55   #2600
mera82
Rozeznanie

Cześć dziewczyny. Przeczytałam, trochę tego było. Ładnie jest więcej cały dzień jesteśmy poza domem, niestety pierwszy raz skończył mi się transfer na Internet, może dlatego że Julkowi puszczałam piosenki na you toubie, podczas podróży autem (uwielbia " idziemy do zoo"). I nie mam kiedy Was czytać.
Przepraszam ale odpiszę na co pamiętam.
MELA zdrówka dla taty a dla Ciebie siły i wiary.
MISZKA dziękuje że pytasz , butki są bardzo fajne i absolutnie nie żałuję zakupu. Elefanten także oznacza buty dla dzieciaczków, dla raczkujących, stawiających pierwsze kroczki i chodzenia.

AGRAFKA to teraz trzymam za obronę. Dobrze że Usg wyszło ok.
ROCKY dla ciebie również kciuki za zaliczenia.
SURKA zdrówka dla Lilki. Chudzinka Twoja córeczka ale może taki jej urok, będzie super modelką .
SAMMI no i jednak jedziesz, super. 2h zawsze coś, gorzej jak wracać Ci się nie będzie chciało!?
DZOAN niech Ci się urodzinki udadzą , ja grilla nie lubię ale sałatkę chętnie bym skubnęła . Trochę przygotowania Cię czeka ale Oluś grzeczny chłopak.
mera82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-06, 21:59   #2601
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Moja od początku słabo przybiera, problemów brzuszkowych nie ma. Jest energicznym radosnym dzieckiem, gdy zęby nie idą je z apetytem obiadki i deserki, kaszki je , ale bez rewelacji.
Przepraszam, ale ja tu jak zawsze z innym- irlandzkim podejściem. Nie bagatelizuję, broń Boże, ale może nie ma co się doszukiwać od razu chorób. Może jest tak jak pisze Agrafka- taka jej uroda.
Wiesz, Maksiu był ostatnio ważony po skończeniu 7 m-ca, następne pomiary dopiero po skończeniu 1 roku. I wydaje mi się, że też troszkę wyszczuplał ale jak widzę jak on się porusza, ile km dziennie zrobi chodząc na kolankach, siadając, wstając i ogólnie ruszając się to kompletnie się tym nie przejmuję. Mieliśmy też problemy z jedzeniem więc też do tego dopisuję ale ponieważ nie ma kompletnie żadnych niepokojących objawów to do lekarza nie idziemy. Poczekamy do wizyty "z książeczki"

Żabinek
Stary 2014-06-06, 22:02   #2602
mera82
Rozeznanie

MISZKA zazdroszczę tańców , chętnie bym się poruszała. Fajnie, ze się Wam spodobało. A mąż nie miał problemów z poruszaniem się po tej akcji z nerkami ?

STOKROTKA ale fajnie, że całą nockę przespaliście. Oby częściej.

MYSZKA rozkręca się dzieciaczek , zbieraj siły.
Stary 2014-06-06, 22:08   #2603
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mera82 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Przeczytałam, trochę tego było. Ładnie jest więcej cały dzień jesteśmy poza domem, niestety pierwszy raz skończył mi się transfer na Internet, może dlatego że Julkowi puszczałam piosenki na you toubie, podczas podróży autem (uwielbia " idziemy do zoo"). I nie mam kiedy Was czytać.
Przepraszam ale odpiszę na co pamiętam.
MELA zdrówka dla taty a dla Ciebie siły i wiary.
MISZKA dziękuje że pytasz , butki są bardzo fajne i absolutnie nie żałuję zakupu. Elefanten także oznacza buty dla dzieciaczków, dla raczkujących, stawiających pierwsze kroczki i chodzenia.

AGRAFKA to teraz trzymam za obronę. Dobrze że Usg wyszło ok.
ROCKY dla ciebie również kciuki za zaliczenia.
SURKA zdrówka dla Lilki. Chudzinka Twoja córeczka ale może taki jej urok, będzie super modelką .
SAMMI no i jednak jedziesz, super. 2h zawsze coś, gorzej jak wracać Ci się nie będzie chciało!?
DZOAN niech Ci się urodzinki udadzą , ja grilla nie lubię ale sałatkę chętnie bym skubnęła . Trochę przygotowania Cię czeka ale Oluś grzeczny chłopak.
jak można nie lubić grilla??

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Cytat:
MISZKA zazdroszczę tańców , chętnie bym się poruszała. Fajnie, ze się Wam spodobało. A mąż nie miał problemów z poruszaniem się po tej akcji z nerkami ?

STOKROTKA ale fajnie, że całą nockę przespaliście. Oby częściej.

MYSZKA rozkręca się dzieciaczek , zbieraj siły.
Mąż cały czas odczuwa pobolewania w tym miejscu ale wydaje nam się, ze widocznie tam był ten kamień i się przemieszczał i chyba dlatego jest obolały.
Dał radę- w tym tancu mężczyźni mało się ruszają, bardziej może rękoma, więcej kobitki drepczą
http://www.youtube.com/watch?v=mZNoEf0-h9s
to ten taniec i ten chłopaczek nas uczy

Żabinek
Stary 2014-06-06, 22:10   #2604
mera82
Rozeznanie

MISZKA Rooibos też narazie nie podaję, znudził mu się smak. Tż przywiózł od klientów , 100% tłoczone soki, mętne, jabłkowe, z gruszką i jakiś z marczewką. Bez konserwantów i bez cukru. Małemu smakują.
Stary 2014-06-06, 22:16   #2605
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
MISZKA Rooibos też narazie nie podaję, znudził mu się smak. Tż przywiózł od klientów , 100% tłoczone soki, mętne, jabłkowe, z gruszką i jakiś z marczewką. Bez konserwantów i bez cukru. Małemu smakują.
a właśnie: naszym dzieciaczkom można podawać rozcieńczone soki z kartonów?

Żabinek
Stary 2014-06-06, 22:20   #2606
mera82
Rozeznanie

[QUOTE=miszkaaa;46786542]jak można nie lubić grilla??

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------

Mąż cały czas odczuwa pobolewania w tym miejscu ale wydaje nam się, ze widocznie tam był ten kamień i się przemieszczał i chyba dlatego jest obolały.
Dał radę- w tym tancu mężczyźni mało się ruszają, bardziej może rękoma, więcej kobitki drepczą
http://www.youtube.com/watch?v=mZNoEf0-h9s
to ten taniec i ten chłopaczek nas uczy[/QUOTE
Czasem coś tam zjem ale ogólnie nie przepadam, nie pochlastam się dla grilla .

O o o taniec super, uwielbiam takie ruchy, tak lekko to wygląda. Ja w ogóle uwielbiam tańczyć.
Może mąż musi też trochę rozruszać się!?

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez miszkaaa Pokaż wiadomość
a właśnie: naszym dzieciaczkom można podawać rozcieńczone soki z kartonów?
W sumie to nie wiem, zasugerowałam się, że są od pewnych ludzi, bez konserwantów i bez cukru. A i są one w worku 5 litrowym z zaworkiem do spuszczania .
Stary 2014-06-06, 22:41   #2607
miszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

O o o taniec super, uwielbiam takie ruchy, tak lekko to wygląda. Ja w ogóle uwielbiam tańczyć.
Może mąż musi też trochę rozruszać się!?

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

W sumie to nie wiem, zasugerowałam się, że są od pewnych ludzi, bez konserwantów i bez cukru. A i są one w worku 5 litrowym z zaworkiem do spuszczania .
Na pewno musi się trochę rozruszać chociaż on ma pracę w której prawie non stop chodzi więc może to też kwestia czasu.
A o sokach muszę poczytać. Maksiu najczęsciej i najchętniej pije kompoty. Wody nie chce za nic w świecie. Te soki z dodatkiem wody pomogłyby trochę- zawsze to jakieś inne smaki.

Mamuśki, jeśli wybieracie sie w najbliższym czasie do pediatry- zapoytajcie proszę o soki w kartonach (mam na myśli te z owoców- nie z koncentratu) czy można i od kiedy podawać. dzięki!

Żabinek
Stary 2014-06-06, 23:11   #2608
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Mela przytulam To straszne...

Sammi, cieszę się, że jednak się udało.

Surka.. Artek waży niewiele więcej. Wcale nie przybiera jakoś rewelacyjnie, ale poza tym wszystko OK - jest pogodny, radosny, rozwojowo idzie świetnie. A Lila? Wygląda na chore dziecko? Pewnie nie. Oczywiście nie ma co bagatelizować, ale może faktycznie te nasze wcześniaczki będą trochę drobniejsze niż rówieśnicy?
Muszę z nim iść do wagi, ciekawe, jak wygląda wagowo po tym okresie niejedzenia.
Z kolei za to tak mi wystrzelił ze wzrostem... Niektóre ciuszki na 80 są już przykrótkie...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-07, 00:50   #2609
Myszkaaaa83
Raczkowanie

Hej, ale jestem padnieta, Poczytałam co u Was i idę spać. Oczy mi się zamykają. A tak na szybko
MELA bardzo mi przykro. Cały czas trzymam kciuki za zdrowie taty. Musicie wierzyć że będzie dobrze.
AGRAFKA dzięki, poszukam na fb tego klubu. Super ze Usg ok, kciuki za cytologie.
SAMMI super ze będziesz na panienskim. Baw się dobrze
DZOAN wole złożyć zyczenia za wczasu bo na weekendzie mnie mało
SURKA może rzeczywiście jest tak jak dziewczyny piszą. Taki urok Lileczki, będzie modelka Oczywiście zrób badania, posprawdzaj ale postaraj się nie martwic na zapas
MISZKA fajnie ze dobrze się bawiliscie na kursie Co do soków nie pomogę, ja Nikosiowi owoce daje do jedzenia a pije wodę.
Dobrej nocki
Myszkaaaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-06-07, 07:14   #2610
Rockyyy
Zakorzenienie

Dzien dobry! Laura wstala o 6 ale dokimala z moimi wlosami do 6.45.Plan na dzis:nauka, obiad, ogrodek mamy huśtawke na drzewku zawieszoną i ns razie jej sie podoba miłego dnia!

Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości