|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
podoba mi się to połączenie spróbuj kiedyś wzorków holo na czerni wtedy to mi totalnie wszystko pourywa
|
|
#632 | |||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pokażcie pazurki...ale te naturalne - cz. XXVIII + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
No nie podoba mi się. ![]() I trzy warstwy lakieru,luuzik ![]() Cytat:
?BBR ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może po sesji Chociaż ostatnio nie mam ochoty na ciemne paznokcie ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46786438] Gdzie klikałaś ?BBR Jak mi się bardzo podoba Wyśle Ci na pw ![]() Dziękuję
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
Imperfecta - jednak za dużo niedoskonałości
![]() Amelka - ciekawie to wygląda, bardzo mi się podoba kolor bazy
|
|
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
On na fotce wyszedł troszkę przekłamany- na żywo ma w sobie odrobinę fioletu. To kolory, których aparaty nie lubią :P ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Dziękuję
|
|
|
|
#637 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
rozumiem, to tylko taka moja luźna sugestia była
|
|
#638 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
już się domyśliłam
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
super mani ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46782043]Mani tajm ![]() 3 warstwy topu .Załącznik nie jest za duży? [/QUOTE]mrrr uwielbiam błyskotki Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#639 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#640 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46781100] Mani piękne pazurki nie były jak dla mnie za długie [/QUOTE]O widzisz czyli każdy ma inna tolerancję względem długości ![]() Cytat:
![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46782043]Mani tajm ![]() 3 warstwy topu .Załącznik nie jest za duży?![]() [/QUOTE] łaaaa super ten lakier wygląda u Ciebie! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Należały się! Cytat:
Dość szybko ostatnio rosną, może niedługo znowu będę miała dylematy..Cytat:
---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- ![]() ![]()
|
|
#641 | |||
|
leśny stwór
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ---------- Cytat:
![]() Przedwczoraj ostro piłowałam, bo się zapuściłam ostatnio. Tylko drobne poprawki robiłam, a potrzeba już im było mocniejszego szlifu... |
|||
|
|
|
#642 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
![]() jestem chora, ale oczywiście do pracy normalnie, młyyyyyn, ratunku! miałam dzisiaij straszny dzień, nic się nie udawało ![]() nadrabiam! mam tylko 12 stron do zrobienia ---------- Dopisano o 01:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Mgiełcia świetna Zoyka, pazury długie, ale widzę, że nie masz weny do skracania ![]() makijaż super, brwi mniamuśne płytki ekstra! decalsy na tej bazie mnie zabiły ![]() ja wiem o co Ci chodzi z "wymuszonym kształtem", tym bardziej podziw, że tak pięknie go wypracowałaś ![]() guziczki świetne, jak ładnie nałożyłaś ![]() długość... wiesz sama ![]() Śnieguś brzydal z tego niebieskiego piasku, ale jak nie Ty kupiłaś, to wybaczone kwiatki świetne ![]() a wiem, że jestem na fanpage GR, pytali jakiś czas temu, czy mogą zdj. wykorzystać ![]() ale bobkensy śmieszne miałam mieli podlinkować bloga, nie w porządku ![]() Anula mam to Wibo, jest super Miau gratuluję kolosa i ekologii, co kupujesz? ![]() ale fajny ten miyo mango może mi się podoba, bo mam to Anulowe wibo też Alu niebiesko-pasko-kropki rzeczywiście nie do końca mi się podobają (wolałabym chyba osobno paski i osobno glitterki ), ale czerwony mani urywa najlepiej Ci jednak w migdałkach cieniowanie prześwietne! radioaktywne mnie się podobają lubię schizyAga ale słodziutkie bardzo mi się podobają ![]() jak tam mistrzostwa Młodej? ![]() Yen mani z life świetny! wydaje mi się, że bardziej pilnujesz długości Nef przeurocze pastelowe różowo-zielonkawe Amelko ale Ci pasuje ten lakier Pretty Polished ![]() ładne Essiaczki wybrałaś, zwłaszcza ten blady fiolet super stempelki ![]() Ewula Chu Twoje pazurki chciałoby się wyprzytulać takie słodziutkie sąa w chineczce jak im ładnie, że też jeszcze nią nie malowałam Martinez ładny manicure, ale środkowy jest dużo krótszy od wskazującego i serdecznego :| Cuddly wg mnie batmany fajne przecież na co dzień nikt tak nie chodzi raczej, pomysł super do fotki nie podoba mi się kształt teraz Twój, takie zaokrąglone trumienki ![]() Madzias ładne paznokcie widzę, że podobnie Ci się zawija wskazówka jak u mnie ![]() Lolli niebieski piasek i glitterki, wszystko cacy Viv nie mogę się napatrzeć na Twój kształt, podobasz mi się we wszystkim,jak Anula ![]() Imp mnie kolory się podobają, ale cieniowanie za mało przechodzi
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-06-07 o 01:59 |
|
|
|
#643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję bardzo, bardzo, jestem w szoku, a miałam taki zły dzień teraz czuję się winna, że opuściłam kilka świąt pazurkowych ![]() dziękuję wszystkim za gratulacje i gratuluję również wyróżnionym
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2014-06-07 o 01:52 |
|
|
|
|
#644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Take what you need and be on your way" Edytowane przez Martinezzzz Czas edycji: 2014-06-07 o 05:19 |
|
|
|
|
#645 | |||
|
szef wszystkich szefów
|
Aliczku ![]() Jedne i drugie mi się podobają. Cytat:
O nie... Ten też fajny![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4672647 4]Wrzucę Wam moje starocie, coby nie było, że tylko zrzędzę bezpodstawnie. [/QUOTE] Nie marudź Wszystkie są fajne. Cytat:
![]() Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46731935]Po kilku ciemniejszych mani przyszedł czas na jaśniejszego maniutka ![]() No i brokat,brokat wszędzie.. ![]() Pazurki trochę piłowałam ale krzywo ![]() Ale zdjęcia straciły na jakości [/QUOTE] Zawsze mi się podobało to połączenie
|
|
#646 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Bry spamiary
Na wstępie powiem, że szykuje mi się weekendowy szauuuu ![]() ![]() ![]() Czekam tylko na telefon ![]() ![]() Cytat:
Jak zwykle szaaau Masz cudny kształt pazurków- wiem nudna jestem ale są cudne Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Padłam Cytat:
Maliś dupa z tyłu, z mistrzostwami Młodej, dziś grają o 10 miejsce. Dziewczyny załamane, strasznie grały, takiego dramatu, jak tyle czasu z nimi jeżdżę, nie widziałam. W czwartek jadą na kolejny finał- tym razem gimnazjady. Tym razem sie uda Cytat:
Kurna musiałam pousuwać emoty :/
|
|
|
#647 | |||
|
Zakorzenienie
|
dobry
Cytat:
to chyba zależy od fuksa Cytat:
biedna Malinka Cytat:
![]()
|
|
|
#648 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja wiem. Ale akurat nie było mi wtedy do żartów. Mogłam się zamknąć i siedzieć cicho. Nie gniewaj się. Chociaż i tak uważam, że czasami to serio zakrawa o małą paranoję. Jakiś czeski błąd się komuś zdarzy i od razu babol, babol, babol ![]() Nie chcesz być prezydentem? Co prawda Ukraina już zarzysiężona, ale może jeszcze coś znajdę ![]() Na stos z nią! Cytat:
Mogę kosić trawnik, o ile mnie Twój małżonek do niego dopuści Mogę plewić, sadzić, przesadzać, podlewać... UwielbiamCytat:
Taki mały jakiś
|
|
#649 | ||||||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Nie wierzę Misia! W niebieskich podoba mi się kształt. Lakier w sumie też niezły. Szkoda, ze piasek Żółte czadoweCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Vivuś, jesteś zdecydowana z pracą? Może jednak dasz radę. Zepnij zadek Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46782043]Mani tajm ![]() 3 warstwy topu .Załącznik nie jest za duży?![]() [/QUOTE] Bjutiful ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#650 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane! Wczoraj wieczorem wróciłam z 4-o dniowej wycieczki szkolnej. Nadrobiłam tak pobieżnie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46782043]Mani tajm ![]() 3 warstwy topu .Załącznik nie jest za duży?![]() [/QUOTE] Śliczne Cytat:
Ja dzisiaj dopiero zmywam moje robaki z paznokci Na kajakach mi poodpryskiwały, ale nie miałam kiedy zmazać i pomalować
|
|
#651 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sama siedzę jak na szpilkach ![]() Telefon już sprawdzałam pięćset razy, czy jest zasięg, czy niewyciszony ![]() Cytat:
Kochana gdyby nie cellulit, może rosnąć ![]() Cytat:
|
|
|
#652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w trzecim mani jest brokat life 07 (biało - pistacjowy). Mnie się też ten piasek bardzo spodobał Dziękuję |
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie kształtem się nie przejmuję- dążę do wyleczenia bidoków :< Wczoraj wieczorem piłowałam, więc są bardziej kwadratowe i na razie (odpukać) boczki się nie łamią
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#654 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś jeszcze potrenuję, może wyjdzie
Jakoś to przeżyję Pozostaje mi malowanie na jeden kolor |
|
|
|
#655 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Były raczej (nie wiem jak inaczej to uając) niedopracowane...? Ale to akurat nic dziwnego skoro pisałaś, że nie masz weny na piłowanie ![]() Mani bardzo mi się podoba Cytat:
Na pewno jeszcze spróbuję coś z niego wymodzić ![]() A z ciekawości zapytam: pamiętasz czy sprawdziłaś? No dzięki, dzięki Cytat:
Ja uwielbiam nudziaki, ale prawa jest taka, że żeby dopasować kolor do dłoni muszę brać te różowe... Cytat:
Klub utrudniających sobie życie ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;46782043]Mani tajm ![]() 3 warstwy topu .Załącznik nie jest za duży? [/QUOTE]Pokazywałaś ją kiedyś i miała wtedy więcej różu, a teraz jakby bardziej fioletowa jest Załącznik w sam raz. Cytat:
|
|
#656 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
dziękuję jeszcze nie wiem co kupić, ale chyba wrócę się do h&m po aviatorki i dorwę jakieś ciuchy ![]() Cytat:
ostatnio zdjęcia wychodzą mi nie tak jak powinny ![]() Cytat:
dobra, łap żelki na zgodę
|
|
#657 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Popracujesz jeszcze trochę nad techniką i skórkami (choć doprowadzić je do ładu po cieniowaniu do piekielnie trudne ) i będzie cacy Kształt na razie zostaw, co chciałaś robić? Cytat:
![]() Cytat:
Ty też nie masz z tym problemu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Są takie trochę mistyczne jak hieroglify Jaka klasyfikacja ![]() Okej, zrandkujemy się jakoś ![]() Cytat:
Trzymaj się!Cytat:
Ciekawam co tam planujecie i trzymam kciuki, by wypaliło! Dziękuję, baaardzo mi miło I jeszcze rak cmok
|
|
#658 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mokro mi w oczy jak czytam co tu wypisujecie Dziękuję! Nie, nie, nie, to nie tak, że już jestem zdecydowana na wrzesień i robię sobie wakacje We wtorek mam największe i najstraszniejsze (według mnie) zaliczenie i jak to zaliczę, to z czystą głową będę mogła przysiąść i pisać ![]() Cytat:
Kaaajaki ![]() Cytat:
Świetnie u Ciebie wyglądają
|
|
#659 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wzrusz!na pewno tylko to trochę upierdliwe zdobienie z tym czyszczeniem skórek i nie zawsze się chceCytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- dla mnie jeden z najładniejszych piasków, wykończenie i kolor
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Mimo deszczu, wiatru, przemoczenia i zimna, było fajnie
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.

Pod spodem Essie- Boxer shorts, wzorek odbity CC- Fashon addict (wzorek odbity cały, tylko efekt holo na fotce sprawia wrażenie, że jest niedokładny):
wtedy to mi totalnie wszystko pourywa

trochę brzydkie kolory wybrałam, no ale
skórki trochę uwalone ;x 
?

dziękuję bardzo, bardzo, jestem w szoku, a miałam taki zły dzień 
Misia! 
Na pewno jeszcze spróbuję coś z niego wymodzić
Trzymaj się!