|
|
#1591 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVII)
Cytat:
nie wiem jak to będzie później, ale póki co to raczej żadne tabu, ani ja nie czuję się dziwnie kąpiąc się przy Borysie, on mi zawsze nad wanna stoi ani jego to nnie interesuje jakoś szczególnie, że się kąpię.---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- Cytat:
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1593 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
niektóre tak, te, na których jet podane, że trzymać w temp. poniżej 25 stopni. |
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
co do nagości, to ja latam na golasa np z łazienki do pokoju, tż tez czasem wychodzi w negliżu.Na razie nie widzę w tym nic złego,nie wiem jak potem tzn ja na pewno nie bede zbyt epatować nagością a jak już sie zdarzy to tak normalnie do tego podejśc. A z tż...no pewnie bedzie sie zakrywal recznikiem. Nago nie spimy wiec nie ma problemu :-P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1595 |
|
Zadomowienie
|
Ja w lodówce trzymam to co ma być w lodówce tzn na czym piszą że przechowywać w temp 2-8 stopni czy tak jakoś. Antybiotyki np. Albo niektóre probiotyki. Zwykłych leków nie, chyba że byłoby bardzo gorąco. Poniżej 25 stopni to chyba wszystko się powinno trzymać? Albo prawie wszystko...
---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- A goła po domu nie paraduję Przed małą tak ale przed moim siedmiolatkiem to już nie bardzo... Tylko cycami świecę przy karmieniu
|
|
|
|
#1596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1597 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie czytam na grupie fb komentarz ......................... ........... " Moja 24 m córka też tak robi ale od niedawna,jak ma zły humor,albo chce pokazać że to ona rządzi,tylko u nas to niby bunt 2 latka.Jak czegoś jej zabraniam to albo krzyczy i płacze ale płacz jest bez łez,tylko wymuszajacy,albo np: w czwartek walnela z główki o drzwi od pokoju,daliśmy jej z mężem karę siedzenia na łóżku i się nie ruszania,ale to mało co pomogło.Chyba trzeba przetrwać to wszystko,i patrzeć tylko czy krzywdy sobie nasze pociechy nie robią"
|
|
|
#1598 | |||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
wchodzę do ubikacji, to drzwi tylko na klamkę gdy jestem sama z dziewczynami, mogą wejść w każdej chwili, chociaż nie jest to szczyt marzeń ale tu paradoksalnie procent na przyszłość - mam za sobą rozmowę po co kobiecie wkładki i kiedy A. będzie miała włoski wychodzę spod prysznica, wycieram się - też nieraz wejdą, jeśli muszę się przebrać przy nich to się przebieram i tyle. Nie epatuję ich swoją nagością, ale nie robię dramatu z rozebrania się czy ich wejścia. P. też, tzn wejdą mu do toalety (D. dzisiaj ofiarnie rwała mu papier i A. już od dawna wie, że dziewczynki mają dziurki, chłopcy siusiaki, a pupy mają oboje Nie kąpiemy się razem, bo mamy brodzik z prysznicem.ja też życzenia Ewulce składam, baw się dobrze! ![]() Deli, gratulacje ![]() my dzisiaj w zoo, pogoda cudo! Fotek z wycieczki niet nie, ale chyba tylko dlatego, że sami takie rzadko jemy wędzonego łososia żarła ![]() Super studia wiesz, wydaje mi się, że jeśli przestaniesz robić z nagości tema tabu, to przestanie wyć [/QUOTE]To Agatka juz doinformowana :P Pamietam jak raz mloda wparowala mi do lazienki gdy siedzialam na wiadomym miejscu i probowala odkleic wkladke od majtek i porwac ja Black gratulacje i chcialam na Ciebie nakrzyczec, za pisanie o nowym serku Tutti Pycha!Kupilismy sandalki http://ccc.eu/pl/kids/catalog/all/329902 Rozmiar 19, i tak przyduzy ....
|
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam inny problem. Chłopcy mają siusiaki a dziewczynki co??
Bo mi się żadna nazwa nie podoba Do Ani tak mówić nie muszę ale Grześ się pyta czemu Ania nie ma siusiaka i co w takim razie ma a ja w sumie nie wiem... Tzn. raz pytał jak Ania siusia to mu powiedziałam że ma specjalną dziurkę, nie drążył tematu, ale zastanawiam się co powiem trzyletniej Ani. Że musimy umyć dziurkę ? Od razu zastrzegam że cipka odpada bo dla mnie brzmi wulgarnie (ponoć dość często tak mówią do dzieci), bożenka to bardziej na nasze forumowe potrzeby... Jak byłam mała to była w modzie sikula ale to takie brzydkie jakieś Co myślicie?
|
|
|
|
#1600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ola ostatnio tak samo zrobiła jak TZ sue przebierał. Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1601 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
my mowimy kuciapka w sumie fakt, ciezko znalezc ladne okreslenie
|
|
#1602 |
|
Zadomowienie
|
Ja też przebieram się przy Ewie normalnie, czy jak mi płacze pod drzwiami ubikacji to jej otwieram jak jesteśmy same, ale kąpać się razem nie możemy, chyba, że ja byłabym ubrana, ale to z wiadomych przyczyn. Jak Ewa widzi odkryte piersi to nie przepuści żadnej okazji, żeby się do nich dorwać, także dziwnie by ta kąpiel wyglądała
![]() Meneq taksówkarz mnie zszokował. Takie tani taksówki, że im się nie opłaca jeździć czy o coś innego chodzi? U nas też autobus w takiej częstotliwości, a pociągi na wydawałoby się podstawowej trasie jeżdżą tak rzadko, że normalnie żal się robi. Byliśmy dzisiaj obejrzeć sandałki, ale ceny mnie rozwalają. Ewa dobrze chodziła w Emelkach i Superfit, ale kurde, tyle kasy na buciki na góra trzy miesiące Także idą upały, a my ciągle nie mamy sandałków Kurcze też już zaczynam się martwić, że Ewik się nie odezwała po badaniu
|
|
|
|
#1603 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Odnośnie nagości to mój tz miał pewnego rodzaju opory ale wytłumaczyłam że takie małe to nie postrzega ciała w seksualny sposób tylko jak każdą inną część ciała i poskutkowało. Był czas że chciał ciągnąć tz instumentem jak dzwonkiem ale przeszło hihih. teraz jest spokój. Ja też nie mam oporów. W ten sposób mam nadzieję zwalczymy tabu nagości i wstydu. Podejście Szaji bardzo racjonalne. My u t. klasycznie...... Ewulka udanej impry !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! |
|
|
|
#1604 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo bardzo chciała, ale od razu stwierdziła, że niewygodne.Śliczne butki! Cytat:
![]() u nas cytryna |
|||
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
witam sie sobotnie wieczornie
![]() Zwazywszy, ze młode zarządziło pobudke o 5,55 a spacyfikowane padło dopiero przed 21- to był długi i intensywny dzien Wieczorem juz po scianach chodzil ze zmeczenia a walczył, zeby go nie przytulic.... Az padł sam, jak siedział, tak zasnął ![]() Najpierw prywata: na zakupach dzis byłam, wiecie taki bazar mydło/pachnidło/powidło za całą stówencje obkupiłam sie jak caryca ![]() Młodemu kupowałam kaszkiet nowy, polew na maksa A teraz, z cyklu: jak zaoszczędzic sporo kasy Przechodze obok sklepu, na manekinie spódnica, patrze- taka jak moja, nawet firma ta sama. Pytam o cene- a babka z hollyłódzkim usmiechem- 180 A teraz nadrabiam |
|
|
|
#1606 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie wieczorowa pora.
Ale tu tematy na topie ![]() Kuba tez jest przy mnie jak sie kapie. Jak siedze pod prysznicem to co kilkanascie sekund uchylam drzwi i sobie "kukamy" ![]() Jak myje tylko glowe to obowiazkowo siedzi mi miedzy nogami i probuje dostac sie pod prysznic ![]() Na kibelku tez mi zawsze asystuje. W sumie nie myslalam nigdy o tym kiedy powinno sie to zakonczyc... Czekam na wypowiedz Debrah ![]() Mecz, mecz i po meczu ![]() Cudnie bylo jak zawsze!! Ochypnieci z tata jestesmy oboje, mamy kilka autografow, tata ma pare zdjec z "gwiazdami", ja wygralam w konkursie koszulke i recznik, hahha Generalnie wyjscie bardzo udane!Kubeczek zostal z t., strasznie mi go bylo zal, bo akurat pupka mu sie dosc mocno odparzyla, w histerie wpadl i nie chcial sie ode mnie odczepic, wtulony byl niczym malpeczka ![]() Ale t. poszla z nim do piaskownicy i zapomnial o bolu... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-06-07 o 22:03 |
|
|
|
#1607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brak słów! !!!! Cytat:
![]() Wysłane z mojego LG-D605 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1609 |
|
Zadomowienie
|
Szaja no właśnie chyba też uderzę w jakąś florę albo faunę
Cytrynka? brzoskwinka? muszelka? wymiennie z dziurką w zależności od kontekstu
|
|
|
|
#1610 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Rozmiar 23, taki akurat Cytat:
u nas mowilo sie psioszka albo normalnie pachwinki
|
|||
|
|
|
#1611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurna, czytam ciagle o kuchniach... już mi głowa pęka. Ciężki wybór ;/ \buziaki lejdis, ide w kime;p Kija, moze biedronka?;p my tak mówimy hehehe;p i jak nina, pipka, pipulenka;p ewentualnie pipcia;p
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku, super!
Kurde, fajne te Wasze foteliki... Na pewno dzieci maja frajde! Ale ja mam jakies opory, balabym sie jezdzic :/ |
|
|
|
#1613 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
bylismy dzis z mlodym u tej reh...
i sama juz nie wiem co myslec ![]() wg niej mlody zle "trzyma" kregoslup, tzn jakas ta czesc za bardzo jest wypchnieta, jakas za bardzo cofnieta i stad te wystajace zeberka ![]() i jedna lydka leci troche do zewnatrz ![]() powiedziala ze juz raczej nie ma sensu bawic sie "w pileczki i waleczki" i zalecila Vojte ja sie na tym nie znam, nie wiem co o tym myslec pokazala jedno cwiczenie, oczywiscie nie musze mowic jak szczesliwy byl Kuba podczas tego cwiczenia... ![]() mamy cwiczyc 2 razy dziennie, zalecila tez buty orto, ze sztywnym zapietkiem i podeszwa Thomasa. za miesiac kontrola. jak nie bedzie efektow to pomyslimy o wizycie u neurologa... ![]() troszke mnie to dobilo... |
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu super fotelik
U nas Julo podglada nas pod prysznicem i ma rodoche jak woda lejemy po scianie ale nigdy nie pomyslałam o ogladaniu nas gołych w seksualny sposób ostatnio na basenie tez sie ze mna przebierał znaczy ładnie siedział na ławce dopuki nie zobaczył gołych cycy bo sie przypomniało ze moze by sie napił, ![]() Dziewczyny Julo zawsze mało spał ostatnio tak jedna drzemka ok godzinny czasem druga popołudniu a od wczoraj zasypia ok 11-12 i spi 3 godziny normalnie schiza mam czy zyje mogło mu sie tak odmienic na spanie z dnia na dzień czy chorobe podjzewac a moze jakis skok i regeneracja potrzebna , zanzacze ze rano sen mu nie potrzebny standard ok 5 pobudka ostatnio szalał od 4,30 wiec wiecie wygladam jak zombie
|
#1616 |
|
Konto usunięte
|
Pstryniu, Voyta jest poważny, w takiej sytuacji ja bym konsultowała gdzie indziej jeszcze. W ogóle tą metodę najczęściej stosuje się w mocnych przypadkach - np. porażenie móżgowe, jakieś przykurcze, niedowłady.
|
|
|
|
#1617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałam Wam napisać, bo jest cudowny. Cytat:
|
||
|
|
|
#1618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;46795834]Pstryniu, Voyta jest poważny, w takiej sytuacji ja bym konsultowała gdzie indziej jeszcze. W ogóle tą metodę najczęściej stosuje się w mocnych przypadkach - np. porażenie móżgowe, jakieś przykurcze, niedowłady.[/QUOTE]
no wlasnie boje sie ze wrec malemu zaszkodze. owszem, pokazala jak to robic, robilam, potem to razem opisalysmy ale i tak sie boje. to trzeba uciskac konkretne miejsca a jak sie dziecko wyrywa bo nie chce zostac w bezruchu to wez tu znajdz to konkretne miejsce do uciskania ![]() z kim to skonsultowac? z neurologiem czy z innym reh.? Cytat:
taping ma byc na ta nozke ale to dopiero koniec sierpnia/wrzesien bo teraz bala sie odparzen |
|
|
|
|
#1620 |
|
Konto usunięte
|
Pstryniu, w takiej sytuacji jednak neurologa bym wybrała, albo ortopedę - bo on od kości przecież? A na razie nie robiłabym ćwiczeń
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.

ani jego to nnie interesuje jakoś szczególnie, że się kąpię.

A czym zamujesz sie w pracy? Przepraszam jesli pisalas i nie doczytalam 

i kiedy A. będzie miała włoski 

Także idą upały, a my ciągle nie mamy sandałków